2021. 09. 04.
Clock arond the blockers (szept. 4-5.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Clock arond the blockers (szept. 4-5.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 4.:
KATE WON'T TURN INFORMER!
0
Csak LÁNCAINKAT igazságainkat veszíthetjük.

Talán érdemes:
20:10-kor német limonádé tavalyról a Story4-en hogy legalább tévében láthassuk, milyen is a Nyár Míkonoszon. Pedig nem indul zökkenőmentesen, a szigetre érkező német turistacsajt (és anyját) például kizsebelik és még a lány régóta nem látott apjával is összefutnak. Ha már megtörtént a Nagy Találkozás, a mama próbál pénzt kérni a gyerek továbbtanítására, a hajók javításából élő papának viszont nincsenek megtakarításai. Az sem oldja meg a helyzetet hogy az egyik, reparálásra beadott járművön jelentős összeget találnak mert az ottani rendőr (aki nem is olyan leplezetten belezúgott a fiatalabbik turistába) arra gyanakszik hogy drogüzletből származik. Persze a végére elsimul minden, utána kilenckor nagypolitikai drámázás a Film Mánián Kate Beckinsale-lel mint amcsi oknyomozó újságírónővel aki kormánya piszkos üzelmeinek felderítésén dolgozva lebuktat egy beépített embert. A CIA és a többi szerv élénken érdeklődik informátora után ő azonban még a börtönbüntetést is vállalja elveiért – vagy a Pulitzer-díjért ami legalább annyira fontos neki. A Láncra vert igazság sok meglepetést nem okoz azoknak akik követik úgy a média, mint a vezető nagyhatalmak játszmáit de még így is jobb mint ami utána jön:

Nem érdemes:
...csak ha igénytelenek vagyunk, ez esetben tízkor irány a TV2 ahol öribarinők fogadják meg hogy az érettségi bankettet életük első sekszuális élményével teszik még emlékezetesebbé. Mikor egyedülálló szüleik megneszelik a dolgot, összefognak és Szűzőrséget állnak, ki-ki a maga módján. A két apuka közül az egyik izomagyú (John Cena), a másik gyakorló alkoholista (Ike Barinholtz) és persze ott van a tyúkanyószerű anyuka (Leslie Mann) is. A Blockers bedobja amit csak tud: „okos” utalások a mai fiatalok szlengjére (cockblocking), csajos trágárkodás (ami kb. a Bridesmaids óta kötelező, a drogozást már korábban azzá tették). Régen is voltak ilyesmik (American Pie, Porkies, Animal House) de ehhez képest bármelyik Oscar kategória. Cena néha vicces, Mann hozza a kötelezőt (de azért jobban mint Melissa McCarthy szokta a maga imázsával), Gina Gershont meg szomorú itt látni, de hát van az a pénz.


A seksz, a szipu rovat:
The Asking For It Edition:
Pizzát vagy életet! - mondta a részeg férfi, kezében a játékpisztollyal – Asszem erre mondják hogy asking for it, remélem meg is kapta bőségesen, és nem csak ő:
Megszökött a börtönből, azóta szelfizik – Jól mutatnak majd a fotói a körözésen.
Egy Trump nevű német férfi nyíltan árul az interneten „legális LSD-t”: „A berlini férfi egy LSD-hez hasonló dizájnerdroggal kerülte meg a törvényt. A célja, hogy annyi profitot termeljen, hogy be tudja perelni a katolikus egyházat.” – Ilyen nálunk is volt a Fűszeressel :SSS
Joe Exotic megállíthatatlan: a börtönből indítja a fűmárkájátWait, a challenger appears:
5 szál vadkenderrel a kezében álldogált a zebránál, igazoltatták a rendőrök, megkínálta őket: „A váci rendőrök nem éltek a felajánlással, előállították a férfit.” – ...és az abszolút első helyezett:
Főnök, ezt vegye be, mert ettől jókedve lesz” – mondta a Rendőrség portásának, majd átadott neki egy kábítószer tartalmú tablettát: „Nagyon rossz helyen ütöttek be a szerek egy salgótarjáni férfinál.”Asking for it level over 9000, csakazértis alkohol for teh win! Persze szabálykövetően:
Egy részeg kanadai be akarta bizonyítani a haverjainak, hogy nem részeg: „Kocsiba ült, és elhajtott a rendőrségre, hogy szondázzák meg. Részeg volt, vádat emeltek ellene.” – Majd a böriben kijózanodik.
 

VASÁRNAP, SZEPTEMBER 5.:
AZ ÖTÖDIK EMELETEN...
0
...azon is túl? Igen, igen.

Talán érdemes:
Duna TV 20:10 – Mint tudjuk, a szocializmusban max. Két emelet boldogság járt a jónépnek, ezzel szemben Amerikában Öt emelet boldogság is jutott, persze lift nélkül. Ez készteti a négy évtizede együtt levő párt (Diane Keaton, Morgan Freeman) is arra, hogy lakásukat – bár ezer szállal kötődnek hozzá – meghirdessék eladásra. A férfi festő aki megütközik rajta hogy összes képénél nagyobb értéket képvisel a szoba ahol készítette őket, a nőnek pedig nem csak magára hanem betegeskedő kedvencére (kutya) is gondolnia kell. Richard Loncraine úgy nevel toleranciára hogy közben nem megy át SJW-marhaságba csak érezteti hogy a gyermektelen kisöregek még akkor házasodtak össze amikor rosszul fogadták a fekete-fehér kapcsolatokat és hát ott van a mondás is az öreg fák átültetéséről... A 5 Flights Up igazi jutalomjáték Keaton és Freeman számára (Cynthia Nixon pedig meglepően jó direkt idegesítő ingatlanosként). Fél kilenckor ugyancsak dramedy, ugyancsak idősekkel de már a Cinemax 2-őn. Hőseinknek Egy kutya halála hozza el a nem kívánt változást, azt hinnénk hogy az ügyben ténylegesen érintett, állatorvosként praktizáló férjet viseli meg jobban, de nem: a feleség lesz aki ennek hatására átmegy konteósba, éket verve a család többi tagja közé. Matías Ganz művének lejárt a szavatossága, 2019-ben kicsit késő a burzsoázia diszkrét báját kritizálni, főleg az egyik csődből a másikba tántorgó Argentínából. Más. Ha kíváncsiak vagyunk Johnny Knoxville mivel foglalkozik manapság, arra (a Telex cikke mellett) a Moziverzumon kaphatunk választ aholis kilenckor épp az Action Pointot igazgatja. Mivel eme Extrém vidámparkban a valódi izgalmakkal valódi sérülések is járnak, érthető hogy nem csak a mazochista látogatók szeretete hanem a mentők-rendőrök aggódása és a konkurencia áskálódása is övezi a helyet. Knoxville tulajdonképp a Jackass hagyományait folytatja, ez nem is meglepő, az már igen hogy a park valóban létezett és tényleg veszélyes volt (nagyjából hat haláleset köthető hozzá). A ’96-os zárás után újranyílt és máig aktív de már más néven és a biztonsági előírások maximális betartásával.

„Zene” és „film” rovat:
Keanu Reeves megcsinálja az általa írt képregényből a filmet, és még anime-sorozat is készül belőle – ...és egy nézője már tuti van: önmaga. Shia LaBeouf & Madonna likes this! Ha már „jó” filmek:
Anthony Bourdain csak egy normális életet akart: „Egy dokumentumfilm megpróbálja a barátai segítségével feltárni Bourdain lelkivilágát, de nem sikerül neki – pedig még hangot is hamisítottak neki.” – Várhattak volna ezzel is vagy tíz évet:
cineart – A BBC dokumentumfilmet készít Amy Winehouse-ról: „A brit énekesnő halálának 10. évfordulója alkalmából a BBC újabb dokumentumfilmet készíttet Amy életéről.” – Hát, nála legalább nincs szükség utólagos hozzátoldásokra:
Ártatlanul ült gyilkosságért, kiszabadult, de Hollywoodnak így nem tetszett a sztori, ezért inkább elhazudták az életét: „Amanda Knoxot 2007 és 2015 között kétszer ítélték el egy gyilkosságért, majd mindkétszer fel is mentették. A most megjelent Stillwater című film az ő történetén alapul, de úgy érzi, kihasználták, a film pedig csak rosszabb hatással lehet a megítélésére.” –...és ilyenkor nem számítanak a női jogok, bezzeg Cyntoia Brown, bezzeg a jogosan elítéltek:
Fél Amerika egy szervezett bűnözésért elítélt rapper szabadon engedését ünnepli – Mernék csak NEM ünnepelni, rögtön kirobbannának a békés tüntetések :DDD
Jól elvan Dubajban, mégis visszatér a képernyőre Lindsay Lohan: „Hollywood után sikeresen lett a saját szerencséjének kovácsa, de újra szeretné azt csinálni, amit a legjobban élvez.” – Azt hittem azt Dubajban csinálta, mert hát ugye senkinek sem a színészi kvalitásai ugranak be.
Gyerekpornográfia miatt perel a Nirvana Nevermind-albumának borítóján szereplő férfi: „Korábban zseniálisnak nevezte a borítót, a mellkasára is tetováltatta a Nevermind feliratot.” – ...és újrajátszotta felnőttként is, ennek tudatában különösen érdekes azt olvasni hogy „élethosszig tartó károkat okozott neki a kép”. Nap kommentje:
0

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés