2021. 09. 20.
Levélben nem mondja el (szept. 20-21-22-23.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Levélben nem mondja el (szept. 20-21-22-23.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, SZEPTEMBER 20.:
FORRÓ SZERELEM...
0
...hidegebb zuhany.

Talán érdemes:
Kilenckor 2019-es Nic Cage-krimi a Mozi+-on és a Versenyfutás az ördöggel egyben a hét első drog-közeli alkotása is ahol egy kartellben indul belső vizsgálat némi kokain eltűnése után. A főnök két legjobb hitmanjét küldi, az egyik nevét már tudjátok, a másikat Laurence Fishburne játssza. Jason Cabell a hadsereg különleges egységeinél, első kézből szerzett tapasztalatait öntötte fogyasztható formába ami még azoknak is bejöhet akik már semmit se várnak Cage-től. Más. A hírek között én is foglalkoztam a Kim Wall-t elraboló-feldaraboló tengeralattjárós milliomossal de ma fél tízkor kapunk belőle skandi-noir krimisorozatot is a Dunán. Tobias Lindholm a bulváros megközelítés helyett A nyomozásra és az áldozat rokonaira koncentrál, magát az elkövetőt egyszer sem mutatja (sőt, nevén se nevezi). Az említettek mellett magát a rendőrt ismerjük meg jobban aki otthoni gondjai dacára is igyekszik megoldani az ügyet ami persze őt is eléggé megviseli. Éjfél előtt tíz perccel majd’ ötvenéves Pierre Richard-komédia a Film4-en, rászabott karakterrel merthogy Balszerencsés Alfréd talán még Richard 1982-es kiadásánál is nagyobb lúzer. Erre a legjobb példa öngyilkossági kísérlete amire pont ugyanakkor határozza el magát mikor egy szerelmi bánattól szenvedő tévés (Agathe Bodard) is erre készül. Először, de nem utoljára találkoznak merthogy a férfit beválogatják a show-műsorba amit a nő vezet. Barátunkat ez csak még jobban sarkallja a bizonyításra csakhogy a vetélkedő meg van bundázva és a papírforma szerint nem a nyertes csapatban játszik... Ha már a Balfácánra utalgattam, nem csak a sztori párhuzamos: ennek a zenéjét is Vladimir Cosma szerezte, fekete humoráért meg (Richard mellett) az enfant terrible Roland Topor felel.

Hétfő? #LESZAROM™.
Tom Hardy rájött a világjárvány alatt, hogy mi a fontos az életben – Én ezt eddig is tudtam:
60 éves lett az ember, aki tényleg magasról szarik az érzéseidre – Ötven múltam és LESZAROM.
Így néz ki, amikor 15 torony dől össze egyszerre – ...és így néz ki, amikor LESZAROM.
Minden harmadik ember meghízott a járvány első évében – Előtte is dagadt voltam, LESZAROM.
Nyugodtan állsz a pirosnál, aztán arra eszmélsz, hogy James Corden egérjelmezben hágja az autódat – ...és aztán tök nyugodtan kiszállok és...LESZAROM.
Fehérneműt visel, de sokak szerint így is meztelen - ön mit gondol?: „Kasia húzott is fehérneműt, meg nem is. Vonzó kontent következik!” – Én azt gondolom hogy LESZAROM.
Ma sem tanultam semmit – Jennifer Lopez és Rita Ora is bikiniben élvezik a zen-életérzést – Lásd fentebb...
Leböfögte és lefingta a pincért az étteremtulajdonos, ezért elmarasztalták – Kevés, én a biztonság kedvéért még LE is SZAROM.
Olivia Wilde válasza az esküvői pletykákra – ...mi más lehetne, mint a LESZAROM :))
 

KEDD, SZEPTEMBER 21.:
ÉGI NAPLÓK
0
A pusztán egy rejtekhely.

Ajánlott:
Fél kilenckor Terrence Malick opus magnuma a Cinemax 2-őn boldogulását munkahelyi balhéja után az 1910-as évek Texasában kereső melósról (Richard Gere). Az útra párját (Brooke Adams) és húgát (Linda Manz) is magával viszi csakhogy nehéz főnökök a mezőgazdaságban is vannak. Ilyen a helyi birtokos (Sam Shepard) is aki azt hiszi, mindkét nő csak rokon, így elkezd udvarolni az idősebbiknek. A srác most kivételesen visszafogja magát, sőt házasságra bátorítja barátnőjét hogy rajta keresztül lépjenek feljebb az anyagi ranglétrán ám a hazugságra épülő Mennyei napok nem tarthatnak örökké... Malick elvileg lehetetlenre vállalkozik mikor másfél órába (!) akarja zanzásítani a Zélet értelmét-értelmetlenségét, de sikerül neki (vagyis mégis van értelme a küzdelemnek). Kiváló zene (Ennio Morricone) és még jobb operatőrködés ami olykor egymás mellé állítja a vidék kártevőit az emberekkel (SPOILER a legnyilvánvalóbb a szerelmesek civakodása és a sáskahad pusztítása SPOILER VÉGE).

Talán érdemes:
Az AMC-n a jó öreg Dolph Lundgren 22:25-kor, ezúttal a Zigasság másik oldalán mint jogos (LOL) tulajdonát követelő bűnöző aki egy ifjú pártól szerezné vissza elhunyt kollégája (LOL) Rejtekhelyen tárolt heroinját. A friss házasok a házat is frissiben vették így mit sem tudnak a múltjáról, az anyag is szinte úgy esik rájuk. Mondjuk feltűnhetett volna nekik hogy az egész épület egyetlen nagy pánikszoba gombnyomásra záródó zsalukkal-ajtókkal de a két elszánt tagot ezek is csak ideig-óráig tartják távol. A Stash House inkább thriller mint akciózás ami kevesebb logikátlansággal (pld. a gyakorlatilag védtelen telefonvonal) sokkal ütősebb is lehetett volna. Előtte kilenckor 2008-as bőrlenyúzás az Eyes Wide Shut-ról a Paramount Networkön ahol Ewan McGregort vezetik be a klubba ahol alapból jár Szex telefonhívásra. A könnyű örömöknek persze nagy ára van, főleg ha Hugh Jackman hajtja be... A Deceptiont Charlotte Rampling menti valamelyest és az hogy Kubrick művével együtt új értelmet kapott a NXIVM-, meg az Epstein-botrány után:

Konteó rovat:
The Jeffrey Epstein Edition:
Irdatlan nagy összegért vették meg Jeffrey Epstein New York-i házát – ...ahogy a szigetét is. Business as usual!44!!
Kerítéssel is megvádolták Jeffrey Epstein bizalmasát, Ghislaine Maxwellt: „A vád szerint fizetett is a fiatalkorú lányoknak, akiket arra toborzott, hogy Epsteinnel szexeljenek.” – ...pedig Ghislaine-nek csak annyi a bűne hogy szereti a sekszet, a 444 is megírta, megy is tovább a média-mosdatás:
Nyilvánosságra került Ghislaine Maxwell négy éve titkos vallomása: „Amiben tagadta, hogy bármikor látta volna a pedofíliával és emberkereskedelmmel gyanúsított Jeffrey Epsteint fiatalkorú lányokkal erőszakoskodni.” – Tök hihető!! Ja nem az, de majd jól mutat a Netflixen.
Nem kell börtönbe vonulniuk Jeffrey Epstein börtönőreinek: „A milliárdos ellenőrzése helyett aludtak és interneteztek azon az éjszakán, amikor Epstein megölte magát.” – Még jó hogy „nem kell börtönbe vonulniuk” hisz’ éppen azért fizették őket hogy netezzenek-szundikáljanak amikor Epstein „„„megölte””” magát. Felkészül Ghislaine Maxwell:
Előkerült a pedofil Epstein szörnyeteg exe, akire kommandós vigyáz, és egy perc nyugta sincs: „Ghislaine Maxwell folyamatos mozgásban van.” – Jaja, vigyáznak hogy egy perc nyugta se legyen:
Óránként többször felébresztik Epstein volt barátnőjét a börtönben – ...nehogy véletlenül ÖNGYILKOS LEGYEN elfelejtse megölni magát :DDDDDD


SZERDA, SZEPTEMBER 22.:
STRANGER THAN TRADITION:
0
...a hagyományos fahorgolás.

Talán érdemes:
Fél kilenckor Mongóliában kalandozhatunk A hagyományok nyomában a Cinemax 2 segítségével. Ahogy oly sok más helyen, itt is a bányászat fenyegeti a régi értékek szerint élőket, jelesül a nomádokat. Egy, csak egy férfi van a gáton aki szembe mer szállni a vállalatokkal és meg akarja őrizni felesége-gyerekei számára a tájat olyannak, amilyennek megismerték, talán nem meglepő hogy gyanús körülmények között meghal. Más ilyenkor engedne, az anya is hajlik rá de az idősebbik (11 éves) fiúgyermek ott folytatja ahol a papa abbahagyta. Tizenegy előtt öt perccel 1985-ös, közepes Stephen King-adaptáció a Filmcafén melyben mozgássérült srác (Corey Haim) kezd arra gyanakodni hogy a minden teliholdkor előforduló gyilkosságok nem hétköznapi elkövető számlájára írhatók. Az Ezüst pisztolygolyók kisregényként kezdte, nem túl riasztó horrorként folytatta, a korabeli kritikák nem lelkendeztek érte (pedig Gary Busey is ott volt benne), ki tudja, most a Stranger Things-nek köszönhető eighties revivalben megtalálja a maga közönségét.

When Harry met SALLY Meghan rovat:
Egy plasztikai sebész szerint Harry herceg kezelés nélkül megkopaszodik 50 éves korára – Meghan mellett nekem 2 perc hullana ki a hajam:
balhé – Meghan Markle kiakadt, mert egy műsorvezető Pinokkió hercegnőnek hívta: „A műsorvezető, Piers Morgan élő adásban beszélt arról, hogy egy szavát sem hiszi el annak, amit Meghan és férje állít.” – BRÜHÜHÜÜ, tehet róla, tehetne ellene a férjével együtt:
Harry herceg hivatalosan is bejelentette, hogy többé tényleg nem hercegeskedik: „Hivatalosan is közölték a királynővel, hogy többé tényleg nem dolgoznak a palotának.” – ...és pénzt se kapnak tőlük. Ja de:
Később állhatott le a királyi család Harryék támogatásával, mint ahogy ők állították: „Harry herceg és Meghan Markle azt állították, 2020 első negyedében szűnt meg a közpénzek folyósítása, Károly herceg szerint viszont jelentős összegeket adott fiának nyárig.” – Szegények kényszerítve voltak a pénz elfogadására, BRÜHÜÜÜÜ!!
Harry herceg és Meghan Markle rajongói nagyon bánatosakMUHAHA, AZT REMÉLEM IS! Én is az vagyok hogy meló helyett a gyerekeikből élnek:
Harry herceg először mesélt a kis LilibetrőlElőször de nem utoljára ahogy a felesége sem:
Meghan Markle ismét egy kertből szólt a nyilvánossághoz: „Először szólalt meg az Oprah Winfreynak adott interjú óta, hogy a nemek közötti és a vakcinaegyenlőség fontosságára hívja fel a figyelmet.” – ...és basszus továbbra is Duchess Meganként hivatkoznak rá, úgy látszik nem tudják elengedni ezt a dolgot:
Hercegnő lesz-e Harry herceg és Meghan Markle kislánya?DE HÁT MÁR LEMONDTAK A NEMESI CÍMEKRŐL Csak ha a sariatanács is engedélyezi :))))
eddig titkolták – Kiderült, hol figyelt fel egymásra Harry herceg és Meghan Markle: „Harry hercegnek titokban volt egy saját közösségi felülete, ahol szemügyre vette a hölgyeket.” – Kemény igényei lehettek ha nem volt elég neki a faszbúk white list-je :DDD

 

CSÜTÖRTÖK, SZEPTEMBER 23.:
KÉT VÍZ VAN MÖGÖTTEM

0
The Last Splash.

Talán érdemes:
Az HBO-n természetesen folytatódnak a megszokott doksik, az első 21:35-kor az Obama-életrajz (A tökéletes egység keresése) 3. része lesz, ezt követi ugyanitt 23:25-kor a Weinsteinről szóló Elkapni és megölni: A podcast kazik 2. epizódja, ezen már kezd eluralkodni Ronan Farrow egója. Fél tizenegykor ritkán adott Mándy Iván-drámázás a Dunán a gazdag-szegény lányok közti különbségekre építve. Magától értetődő hogy a jómódú családnál albérletező csaj (Bodnár Erika) a normálisabb aki mindenért keményen megdolgozik míg a tulajdonos elkényeztetett gyermekét (Egri Márta) még szerelme sem bírja elviselni. Exe a jól bevált rosszfiúval való féltékennyé tevéssel akarja visszahódítani kedvesét ám új partnerének megtetszik a semmittevés és egyre jobban zsarnokoskodik a családon... A Lányarcok tükörben ha nem a színészek (pld. Kállay Ilona, Márkus László) akkor a zenészek (Petrovics Emil, Frenreisz Károly) miatt lehet jó program. Éjfél előtt öt perccel már mai problémák a Cinemaxon, a kelleténél jobban elnyújtva (140 percben). Két roma testvért követünk két tűz helyett Két víz között: egyikük drogkereskedelem miatt került börtönbe, a másik a katonaságba menekült a családba ivódott negatív (apai) példák elől. A múltat le kell zárni és ehhez kapóra jöhet a közös látogatás szülőföldjükre, San Fernando szigetére miután szinte egyszerre szabadulnak a szolgálatból illetve a börtönből.

Szelfibűnözés rovat:
Nem hiszi el: kriptovalutáért eladja fél karját a horvát teniszező – Jó befektetés. Ja nem az:
Babaként megharapta a bátyja ujját, ez felkerült a YouTube-ra, és most milliomosok lesznek – ...de csak ha nem jönnek náluk is nagyobb hülyék:
15 ezer euróért adták el az első láthatatlan szobrot Olaszországban: „A mű egy 150×150 cm-es térből áll, azon belül található a szobor.” – Sok munka lehetett vele...mármint az eladásával :DDD
Ön mennyi adna egy nem létező ruháért? Van, aki tízezer dollárt sem sajnál: „Minek is legyártani egy ruhát, ha igazából sokan csak azért vásárolnak, hogy a közösségi médiában parádézzanak benne?” – Lásd fentebb.
Közel 300 ezret keresett naponta Twitchen az a nő, aki egy gumimedencében videójátékozik – Hát még ha a medencéje vizét is eladná!!
145 millió forintért akarják megvenni ennek az ukrán nőnek a haját: „Kateryna Demers tíz éve nem vágatta le a haját, külsejével pedig nemcsak a férfiakat, hanem a nőket is elbűvöli.”Wait, a challenger appears:
Ez az orosz modell 16 éve nem vágatta le a haját, amely most 152 centi hosszúWait, a challenger appears:
csak egy kicsit a végéből – Íme az élő Rapunzel - ukrán, és 31 éve nem vágta le a haját – Nem tudom mi van arrafelé de még ezt is lehet fokozni:
EXTRÉM – Az emberek az utcán rálépnek a tincseire ennek az extrém hosszú hajú lánynak: „Az ügyvédként ténykedő Perkova fényes hajkoronája már 164 centi hosszú, pedig ő maga csupán 160 centi magas.” – Hát, legalább az utca szép tiszta lesz utána,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés