2021. 09. 25.
Exotic Tyger Queen (szept. 25-26.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Exotic Tyger Queen (szept. 25-26.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 25.:
VERSELŐ PÁRIZSIK
0
Néha a szirénák is úgy vannak vele.

Talán érdemes:
Haladjunk fordított időrendben: éjjel negyed egykor (tehát már vasárnap) megtévesztő című idei neo-western a Cinemaxon amiben Palvin Barbi és szerelme, Dylan Sprouse is feltűnik. A Tyger Tygernek semmi köze Alfred Bester hasonló elnevezésű regényéhez, annál több az azt ihlető William Blake-vershez, főleg hogy az antihősre ráragasztották a költő vezetéknevét is. Lássuk a medvét: tesztje eredményére váró fickónak (Sam Quartin) elege lesz és modern robinhúdként fosztja ki a gyógyszertárat hogy az ott őrzött cuccokat Freetown szegényeinek osztogassa szét. Sivatagon átívelő road tripjére elkíséri egy narkós (Sprouse), igaz nem önszántából merthogy barátunk erővel viszi magával. Az nem egyértelmű hogy a (kilencvenes évekbeli) múltban vagy a (posztkovid) jövőben játszódik, csak az hogy Kerry Mondragon nagyon akart mondani valamit (lásd a vakcina-egyenlőségről prédikáló dúsgazdag celebeket). Kisebb egóval talán összejött volna (segítség: egy stáblistán bőven elég egyszer olvasni, ki is csinálta amit épp nézünk), így max. a látvány meg a furcsaságok maradnak meg belőle (pld. hogy Palvin figuráját Eggzemának hívják). Kis pénzből, nagy lelkesedéssel és bizarr forgatókönyvvel készült alkotásoknál maradva negyed tízkor rendhagyó love story a Dunán melyben énekes (Nicolas Duvauchelle) ment meg egy szirént (Marilyn Lima) a klímaváltozás sújtotta francia fővárosban. Tudja hogy a mitológiai LÉNY lány a hangjával csábít és öl de rá ez már nincs hatással mert annyiszor, annyiféleképp csalódott a nőkben de keep calm, a Párizsi sellő is így van ezzel, csak ő a pasik terén. Mathieu Malzieu könyvének adaptációja nem sima blockbuster hanem művészkedés a szülinapos Pedro Almodóvar kedvenc, Rossy de Palma mellékeskedésével (amúgy nem ez a sztori egyetlen feldolgozása, lásd a kultkedvenc Dionysus dalát is). 21:00-kor Rowan Atkinson balfék ügynökének 2018-as újrázása a Mozi+-on. Igen, Johnny English újra lecsap a gonoszokra, márpedig ezt most csak ő tudja megtenni mivel az összes kolléga neve felkerült a netre. Nincs mese, elő kell kaparni a számítógépekkel hadilábon álló, tanárként melózó Johnny-t, még jó hogy ő se tudta teljesen lezárni a múltját (a hivatalos tananyag mellett szakmája titkaiba is bevezeti tanulókat). A pontot az I-re az egykori Bond-lány, Olga Kurylenko teszi fel, és ha már itt tartunk:

Zene” és „film” rovat:
The James Bond Edition:
Technikai malőr a legújabb James Bond-filmben – Dehát az egész az, és ezt nem én mondom hanem a hivatásos kritikusok:
Hosszú és rémesen unalmas az új Bond-film: „Daniel Craig továbbra is minden idők legjobb James Bondja, a SPECTRE viszont csúnyán szétesik útközben.” Év filmje.
Daniel Craig nem lesz James Bond – Majd jön Gabourey Sidibe. Ja még nem:
Aligha lesz nő az új 007-es, de egészen új James Bond-éra jönMi az hogy, nagyonis:
Nem lesz meleg James Bond, fekete viszont lehet: „Pierce Brosnan szerint a producerek miatt még egy színesbőrű 007-es ügynökre is nagyobb esély van.” – Biztos véletlenül időzítették a váltást Sean Connery halálához:
Skócia búcsúzik Sean Connerytől, utcát neveznének el róla, és szobort is kapna: „Szűk körben temetik, a megemlékezést a járvány után tartják.”„SZOBORT”, JA, „SZOBORT” De csak ha a sariatanács és az SJW-k is engedélyezik, mert:
Cary Fukunaga: A Sean Connery-féle James Bond gyakorlatilag erőszaktevő volt: „A (...) huszonötödik James Bond-film nem csak a többszöri halasztás miatt lesz fontos, hanem azért is, mert (...) újragondolja azt, ahogy a 007-es ügynök a nőkkel bánik, ezt ígéri a rendező (...). Szerinte ugyanis a Sean Connery-féle filmekben James Bond gyakorlatilag erőszaktevő volt.” – Szerintem exhumálják Sean Conneryt, pereljék be (mondjuk az ítélet már nála is megvan), majd forgassák újra az összes filmjét vele. Vagy a hologramjával :DDDDD – „Cary Fukunaga (...) fontosnak tartja, hogy (...) pariban legyen a női és férfi karakterek ereje. Az új Bond-nőkép kialakításához (...) Phoebe Waller-Bridge-et kérték fel (...), aki már számtalanszor bizonyította hozzáértését a valódi, életszerű, erős nők vászonra vitelében.” – Remek ötlet, a franchise rajongói zabálni fogják mint az újradizájnolt Szellemirtóknál is :DD
Interjú – A csábítás mindig ott van a forgatásokon: „Szokatlan módon másodszor is visszatér Daniel Craig mellé a James Bondba, de játszott a Mission: Impossible-ben is. Lea Seydoux most Budapesten forgat, Enyedi Ildikó új filmjében.”ÉBERSÉG!!! Seydoux elvtársnő, tessék olvasni a híreket és haladni a korral, ez már nem az Adéle élete és a színfalak mögötti csábítás sem menő!44!!!!


VASÁRNAP, SZEPTEMBER 26.:
CSALÁRD CSAK EGY VAN
0
Ponchóban önt fel a Garrettre.

Talán érdemes:
Fél kilenckor újabb földműves-állattartós dráma (Túl a láthatáron), ezúttal a Cinemax 2-őn. A helyszín a hetvenes évek Svájca ahol képregény-rajongó kissrácra lesz egyre nagyobb szüksége csirketenyésztésből élő szüleinek. Mondjuk az időjárással egyikük sem tud mit kezdeni, márpedig 1976 nyara kevés esőt és nagy szárazságot hozott, a kis gazdaságot is eléri a pusztulás ami a hagyományos értékek-szerepek felcserélődésével jár. Az anyát (Laetitia Casta) kiváncsisága új utakra hajtja felvilágosult barátnője (Clémence Poésy) hatására pedig tudhatná hogy Család csak egy van, amint arra a Prime-on is emlékeztet minket Christian Clavier és Jean Reno kereken kilenckor. Igen, bevált arcok bevált terepen (komédia), inkább a Wasabit mint a Jöttünk, láttunk...-szériát idézve: lúzer báty (Clavier) segít leszbikus húgának (Héléna Noguerra) örökbefogadni egy thaiföldi kislányt. Ehhez csak annyi kell hogy a tesó barátnőjével (Muriel Robin) házaspárt alkossanak, csakhogy eléggé nem illenek össze (amint az a gyámügyes Renónak is feltűnik).

Ajánlott:
A Dunán már rendes, klasszikussá nemesedett western 21:35-kor. A Vadnyugat szelíddé válásának sokan nekiugrottak de Sam Peckinpah volt a leghitelesebb, neki elhisszük az egykor egy oldalon álló Pat Garrett és Billy, a kölyök élethalálharcát. Előbbi (James Coburn) már a törvény embere, eme tisztségében szól régi haverjának (Kris Kristofferson) hogy húzzon el amíg lehet. A már nem fiatal Billy természetesen kihívja maga ellen a sorsot erőszakos szökésével és egykori társát bízzák meg a levadászásával (ki mást?). Hogy a zenéért felelő és színészként is feltűnő Bob Dylant idézzük the times they are a-changin’: itt már nincs keresnivalója lone rangereknek, a betyárbecsület a múlté és aki nem halad a korral, arra bukás vár. Elspoilerezni nem lehet (főleg mert Marlon Brando is leforgatta belőle a maga verzióját a One-Eyed Jacks-szel) és bár nem a kétórás, restaurált kiadást hanem az MGM által megvágott 106 perceset kapjuk belőle de még így is ez lesz a legjobb program mára.

A seksz, a szipu rovat:
The Poliamória Edition:
CSAJOK ÉS PASIK BLOG – „A pasim nagyon szeret más nőket lecsókolni“ – Azt Linczényi Márkó is szerette. Ja hogy ő nem zenész: „Posztolónk úgy érzi, hogy párja egy kolleginával jóval boldogabbnak tűnik, mint vele.” – Örüljön neki, most ez a divat:
Ezt a 7 dolgot ne tedd, ha rájössz, hogy megcsal a párod: „Érzelmileg kikészültél, de döntened kell? Mutatjuk, mi segíthet.” – Jaja, mutatjátok a megoldást kicsivel alatta:
aztaaa – Hármas szexszel mentenék meg a párkapcsolatokat egy új műsorban: „Ebben a valóságshow-ban olyan párokat mutatnak be, akik között valamilyen probléma van.” – Sekszelni is fognak? Korhatáros lesz? Mert ha nem akkor uncsiiiiiiiii...
Cs&P – A feleségem szeretőt ajánlottWait, a challenger appears:
jönnek az ünnepek – Ez a nő édeshármast ad karácsonyra a párjának, elmondta, kit választott rá – Igen, a karácsony, a szeretet ünnepe az erről szól, külön vicces volt ugyanitt azt olvasni, hogy:
Rossz ómen a csiki-csuki párkapcsolat – Ja, csak egyszer kell nyitni de akkor nagyon:
Ezek a plasztika-kedvelő ikrek ugyanazzal a férfival járnak, most megvolt a hármas eljegyzés: „Az ausztrál Anna és Lucy DeCinque hosszú évek óta él ugyanazzal a férfival, gyereket is szeretnének tőle.” – ...és az egész cikkben egyszer sem kerül elő a vérfertőzés szó, ez nem elrettentő hanem követendő példa: „Ebben a cikkben a 35 éves ausztrál ikreket, Anna és Lucy DeCinque-et mutatjuk be, akik tíz év után igent mondtak közös barátjuknak, Ben Byrne-nek. (...) 2014-ben írtunk róluk először, akkor még főleg az a rögeszme volt érdekes velük kapcsolatban, hogy mindent együtt és ugyanúgy csinálnak – de már akkor is ugyanezzel a férfivel élték életüket, az anyai házban.” – Na mi van, ilyenkor nincs mamahotelezés, még úgy sem hogy a pasijuk is hozzájuk költözik? Nehéz meló a médiagenyáké de sebaj, tíz év múlva majd róluk is jönnek a sajnáltató cikkek mint most Courtney Stoddenről :DDD
Poliamória és BDSM: kik élnek így?LESZAROM de nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: éberség

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés