2021. 10. 23.
Emma, what’s on the doctor? (okt. 23-24.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Emma, what’s on the doctor? (okt. 23-24.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, OKTÓBER 23.:
LORDS & LADIES OF THE BLING
0
Ugye sose halunk meg?... :((

Ünnepi rovat:
A mai nap természetesen a (méltó!) megemlékezésé amihez a Viasat3 a Kincsem ismétlésével teszi hozzá a magáét kilenckor. A Duna TV szintén újrázással (Szerencsés Dániel) száll be 22:45-kor amit negyed egykor doku-sorozat (Az én '56-om) mostani epizódja követ melyben O'sváth György mesél. Ugyanezt a vonalat viszik tovább még később, 00:35-kor nagyon más csatornán (ATV) egy Mészáros Márta portréval. Ő túlzás nélkül egy évszázad tanúja volt, alkotásai a maguk idejében is korrekt történelmi-társadalmi tükröt tartottak elénk, most pedig kicsit közelebbről is megismerhetjük keletkezésük hátterét.

Talán érdemes:
Haladjunk fordított időrendben: féléjfélkor franciázás a Prime-on melyben a jövőbeli após nem csak lebeszéli a házasságról lánya kérőjét hanem el is rángatja némi PARTY HARD!!!-ra. Hogy mi visz erre egy Fffférrrfffiiit? Hát az a három évtized amióta együtt van a maga feleségével akit bár szeret de úgy érzi, az eltelt idő alatt kihagyott sok mindent és ideje van a bepótolásnak. Bár MGTOW-propagandának indul de az elhajlóknak hamar leesik a tantusz (a nézőnek hamarabb) hogy nem az a megoldás ha Sose növünk fel és a gyerekes pasik mellé igenis kell Erős Nő aki kordában tartja őket (még az itt cameózó Iggy Popnak is van ilyenje). Nyolckor a hétvége első halálosbetegséges darabja a Film Now-n melyben Jaden Smith (az öreg Will fia, you know) kap Egy év esélyt hogy szeresse azt (Cara Delevingne) akinek már csak kevés (=pont ennyi) idő van hátra. Ez persze a srácot is megváltoztatja aki nem akarja az apja (Cuba Gooding Jr.) által neki kijelölt utat követni, inkább rappelne (ahogy azt Jaden IRL apja is tette Fresh Prince néven, nem csak Bel Air-ben). A Life in a Year sztorija ezerszer voltmár (csak néhány példa: Love Story, Séta a múltba, Csillagainkban a hiba) és itt is a hihetőségen áll vagy bukik minden, nos örömmel jelentem hogy Delevingne lejátssza a vászonról az ifjabbik Smith-t (ez tőlem nagy szó), az ifjabbik Gooding megmutatja milyen az igazi színész, RZA pedig azt, milyen a valódi rapper-producer.

Nem érdemes:
Ugyanabban az időben (20:00) Sofia Coppola sokadik mellényúlása a Film4-en. Nem lehet mondani hogy tanulna a hibáiból mert a Lopom a sztáromat is egymaga írta, rendezte és még a szkriptet se bízta másra (de legalább nem szerepel benne, ez is valami). Mostani „hősei” elkényeztetett csajok akik az általuk bálványozott STÁRok (Paris Hilton, Lindsay Lohan, estébé) lakásaiba törnek be. Nálunk is előfordul hogy gazdagék elkényeztetett pici gyerekei mennek lopni és bár Amerikában nagyobbak a tétek de még így sem szabadna rájuk pazarolni a celluloidot. OK, még ha igen, akkor is ki lehetne belőle hozni valamit de Coppola másfél órában sem tud élni a legkínálkozóbb ziccerekkel (társadalom, szülők, közösségi-, és egyéb média felelőssége). A Bling Ring voltaképp a Springbreakers valóságalapú, sznobokra és art movie-rajongókra szabott testvére amit a többre érdemes Taissa Farmiga és Emma Watson adna el ha rendesen meg lenne csinálva, így viszont alkalmat ad rá hogy újraéledjen az

Emma Watson rovat:
EMMA WATSON MA LETT 30 ÉVES: „Sok fotóval tekintjük át, mi történt vele ennyi idő alatt.” – ...például felverekedte magát a nincstelenségből a csúcsra. Ja nem:
Emma Watson 13 milliárdért végigrettegte a tinikorát – Kitalálom: könyvet írt róla, vagy csak fog, és majd kielemzi:
Emma Watson feminista olvasóklubot indít: „Havi egy könyvet fog ajánlani oldalán, amit aztán közösen beszél majd meg az internetezőkkel.” – Ez olyan lesz mint nálunk a Catherine Millet hatására létrejött olvasókör vagy mint Jane Fonda és Diane Keaton Book Club-ja amit a szürkeötven ihletett. Ja nem:
Supernatural – Emma Watson nemet mondott a Szürke ötven árnyalatára – ...cserébe túltolja a biciklit a másik irányba:
Emma Watson szerint egy meleg kapcsolat kiegyensúlyozottabb is lehet, mint egy heteró – Ő már csak tudja...
Emma Watson mostantól a luxusdivatban is érdekelt: „A színésznő a Kering igazgatótanácsába került, a konszern tulajdonában olyan márkák vannak, mint a Gucci vagy a Balenciaga.” – Így már érthető ez is:
Emma Watson határozatlan időre visszavonul – Hát igen, a világjobbítás meg a divattervezés minden energiáját igénybe veszi...ja nem ez az oka: „Az előre látható jövőben nem szerepel semmiben, valószínűleg a magánéletére akar koncentrálni, benne a fűbizniszen vagyont szerzett szerelmével.”OOHHH, AZ AZ ŐSZINTE SZERELEM, BIZONY DROGRA MINDIG NAGYOBB A KERESLET MINT LUKSZY RUHÁKRA Vagy mégsem, mert:
Mégsem vonul vissza Emma Watson – Mi az, nekik is betett a teljes legalizálás? LOL!!


VASÁRNAP, OKTÓBER 24.:
NAUGHTY FORCEFUL BY NATURE
0
GIGLI Gigi és Bibi gengszterrimánca.

Talán érdemes:
Kilenckor Melissa McCarthy 2008-as, komor komédiája a Filmboxon ahol a valódi reflektorfény Missi Pyle-on van. Ő a Csúnyán szép az élet egykori sulis baráti (LOL) társaságának azon tagja aki váratlanul összehívja a többieket hosszúhétvégés erdei kirándulásra. Ezt akár Aokigaharába is leszervezhette volna merthogy utolsó útról van szó és a diszfunkcionális, ezer éve eltávolodott haverok a kedvéért erőt vesznek magukon és a régi sérelmeken. Még a zűrös időjárást is kibírják de a legnagyobb meglepetést senki se látja jönni (ahogy azt újmagyarul mondják) – vagy mégis, mert tapasztalt mozibubusok rögtön az elején meg tudják tippelni SPOILER főleg ha láttak akár csak egy Todd Solondz-filmet SPOILER VÉGE. Ugyanabban az időben (21:00) a Mozi+-on a Hard Rain és a Hurricane Heist után újabb, ezúttal tavalyi variáció A természet ereje által megtámogatott rablásra. A helyszín Puerto Rico, a usual suspectek egy ottani banda akik a közelgő szélviharhoz időzítik aktuális akciójukat ami egy ártalmatlan(nak látszó) kisöreg (Mel Gibson) festményeinek megszerzése...volna, ha a célpont hajlandó lett volna időben elhagyni lakását és ha nem ugrana be az arra járó rendőr (Emile Hirsch) hogy jobb belátásra bírja. A Force of Nature sajna Hirsch, Gibson vagy az utóbbi lányát játszó Kate Bosworth dacára is max. B-kategória, de legalább a másfélórás tűréshatáron belül. Pár órával később (háromnegyed éjfélkor) fullba nyomott szörnymarhaság az AMC-n ahol negyedszázadonként feltámadó Lavinacápa-csapat tizedeli a síelőket-snowboardosokat. Még később, éjfél előtt öt perccel jó hosszú (130 perces) romantikázás a Moziverzumon többszörösen rendhagyó szerelmespárról: Gigi (Matthias Schoenaerts) bántalmazó családja elől menekült gyerekkori barátai közé akik később az éjszakai életbe is követték, nappal autókereskedőként tevékenykedik. Ez (mármint a gépkocsi) lesz az összekötő kapocs Bibivel (Adele Exarchopoulos) aki pontosan az ellentéte: stabil família, aki támogatja autóversenyzői karrierjét és a sors keze lehet kettőjük találkozásában. Akinek bejött a Betty Blue végzete az A hűségest is kajálni fogja (seksz is lesz benne, bár nem annyi), a háromfelé tagoltságnak illetve a második felén elhatalmasodó szófiakoppoláskodásnak is megvan a magyarázata (lásd a végén az ajánlást Schoenaerts anyja emlékének), szóval rakat dolog miatt lesz nehéz de ha már mozi+seksz, akkor

MűvéSEKSZ rovat:
filmes érdekességek 18+ Amikor nem csak imitálják a szexetKeep calm, pár év és erről is lesz #metoo-s rinyálás mint az Adele életéről...
Megint megnézhetjük, milyen az emberi test belülről: „Újra Budapesten a Bodies. Fókuszban az emberi test.”ERRE VAN MOST LEGNAGYOBB SZÜKSÉGÜNK JÁRVÁNY KÖZEPÉN Minek? Azt meg hogy kívülről milyen azt láthatjuk ingyen, akár az utcán is:
Tök meztelenül flangált egy férfi Budapest belvárosában: „Nem zavartatta magát, amikor végiglejtett a nyolcadik kerület valamelyik utcáján.” – Kapjon Karinthy-gyűrűt oszt’ jónapot.
Jól megbüntették az ausztrál rendőrök a két tökmeztelen, nudista férfit, akiket egy leselkedő szarvas kergetett a bokorba: „Megszegték ugyanis a kijárási tilalmat.” – Azt mondjátok a szarvas mit kapott a leselkedésért!!4!!!44 négy
Ez a skót férfi félmeztelenül túrázik, hogy oldja a koronavírus idején rátört stresszt: „Az 55 éves, személyi edzőként dolgozó férfi szerint a hideg jó hatással van a szervezetre.” – Nincs mese, irány az Antarktisz vagy a Spitzbergák de gyalog, vihet magával útitársakat is:
Mínusz 15 fokban, tiltakozásul táncolta el A hattyúk tavátTÜDŐ GYUSZI LIKES THIS Wait, a challenger appears:
Sűrű volt a tüntetők hete Európában: „Párizsban félmeztelen művészek demonstráltak.” Wait, a challenger appears:
Meztelenre vetkőzve tiltakozott a kulturális intézmények bezárása ellen egy francia színésznő a César-díj átadóján: "Add vissza a művészetet, Jean" - üzente vörös festékkel leöntött testén a francia miniszterelnöknek, Jean Castex-nek.” – Ha ennyi fölös energiája van, vetkőzés helyett mehetne segíteni az ottani intenzív osztályok valamelyikére ^^
Egy éve ilyenkor: félmeztelenül nyitott ajtót a futároknak, videóra vette a reakcióikat – Nem is sekszelt velük a Művészet nevében?! Még csak le se vetkőzött teljesen?! Uncsiiiiiiiiiii...

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés