2022. 02. 28.
Clockerfellas (feb. 28., márc. 1-2-3.) + The Rest of 2021 vol. 13.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Clockerfellas (feb. 28., márc. 1-2-3.) + The Rest of 2021 vol. 13.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, FEBRUÁR 28.:
TWO FOR THE SHOW
0
Egy makulátlan fejvadásznő.

Talán érdemes:
Nyolckor a versenybringás Lance Armstrong kegyvesztése a Film Now-n aki felett utólag könnyű pálcát törni, még jó hogy Stephen Frears a nehezebbik utat választja. A Programban nem csak Egy legenda bukása a téma hanem a sportoló addigi pozitív szerepvállalásai is (pld. a rák elleni küzdelme melyben személyes érintettség vezette) – más kérdés hogy sokak számára vele együtt ezek is lenullázódtak. Nem akkora dobás mint a Méregzsák de Dustin Hoffman kedvéért asszem megnézem. Egy órával később (21:00) franciázás a Filmbox Plus-on amiben épp megállapodó (=gyereket is bevállalni szándékozó) csajt hagy ott pasija egy nála fiatalabbért (minő meglepetés). Kezdődhet a Fogócska a boldogsággal, egyszerre két vasat tartva a tűzben mert Alexandra (Michele Laroque) ugyan keresi a Zigazit de közben az őt faképnél hagyót sem tudja teljesen elengedni. Ugyanabban az időben másfajta egyedülálló nő a Filmcafén: az anyagi gondokkal küszködő Stephanie (Katherine Heigl) végső elkeseredésében uncsitesója óvadékbehajtója lesz. Itt is lesznek exek merthogy A szingli fejvadász első megbízatása főiskolai szerelmének behozása lesz aki annak idején kihasználta majd ejtette. Hősnőnket első körben a bosszú motiválja amit aztán felülír igazságérzete mikor nyomozása során bizonyítékot talál a férfi ártatlanságára. Ha gyanús a dolog, jó a megérzés: az One for the Money erősen hajaz a két évvel korábbi Exférj újratöltvére (bár regényformában meg ez volt előbb). Újabb egyórás ugrás és tízkor már jön is egy természetfilm az M5-re. A Szurikáták udvarháza az említett sivatagi állatkák egyikét követi bölcsőtől a falkavezérségig (a mostanság egyre nagyobb hülyeségeket nyilatkozó) Whoopi Goldberg narrációjával (akit remélhetőleg leszinkronizálnak így nem kell elviselnünk).

LESZAROM a kardashianokat...
...és az egész családjukat:
The Best of 2021 vol. 2.:
Kim Kardashian ebben a szettben vette át az év divatikonja címetLESZAROM, majd a diplomaosztóra hívjon meg:
560-BÓL 474 PONTJA LETT – Kim Kardashian elkezdte a jogi egyetemet, de az első évet záró vizsgán megbukottHauderjú megbuktatni egy Kardashiant?! Ráadásul kétszer is:
Kim Kardashian duplázott egyet, és még egyszer megbukott – Akkor én se egyszer SZAROM LE.
Kim Kardashian sírva mondja, hogy mekkora lúzernek érzi magát – Mindjárt megsajnálom...ja nem, LESZAROM.
Caitlyn Jenner már a halálbüntetésen töri a fejétKim Kardashian likes this. Ja ő pont nem, viszont:
Kim Kardashian letette az első jogi szakvizsgáját: „Már csak pár év és tényleg ügyvéd lesz belőle.” – Akkor eddig papír nélkül hozott ki börtöntöltelékeket?
Kim Kardashian West segített Londonba repíteni az Afganisztánból elmenekült futball-utánpótlás női játékosait és családjukat: „A sztár a lányok egész útját kifizette Pakisztánból.” – Nem szarom le, jár neki a TISZTELET!...vagy mégsem, mert:
Mindenki megnyugodhat: Kim Kardashian azután is vetkőzni fog, hogy ügyvéd leszKeep calm, továbbra is LESZAROM :)))


KEDD, MÁRCIUS 1.:
FEELING UNLUCKY, GIRL?
0
Nem csak női személyiségtolvajok vannak.

Talán érdemes:
Nyolckor életrajz a Film Now-n, választ keresve arra hogy Ki az a Clark Rockefeller? A valóság kiábrándító: Christian Karl Gerhartsreiter egy sunyi kis con man aki számtalan identitást vett fel melyek közül leghíresebb ofkorsz a gazdag család sarja volt. Ezzel az álcával palizta be leendő feleségét is aki nem tudta (vagy nem akarta?) észrevenni a figyelmeztető jeleket csak mikor már késő volt és a fickó elrabolta a gyermekét. Mindig mondom hogy a Lifetime-nak az ilyesmik (na meg a romantikázások) állnak jobban és ezt továbbra is fenntartom. Féléjfél előtt öt perccel Tőzsdecápa-utánérzés a Paramount Networkön Justin Timberlake-kel aki itt tanulmányait SEKSZMUNKÁBÓL szerencsejátékból finanszírozó kölyköt alakít. Miután egyre kevésbé kedvez neki az online Vakszerencse, elmegy panaszt tenni ahhoz aki miatt legutóbb vesztett (Ben Affleck). Amannak imponál a srác tökössége, be is veszi maga mellé de közben az FBI is kiveti hálóját az új alkalmazottra, ő pedig üllő és kalapács között igyekszik megmaradni... Ezalatt ugyanekkor folytatódik a Szurikáták udvarháza is az M5-ön.

Bill Gates rovat:
The Best of 2021:
Ő a McDonald's legfőbb krumplibeszállítója: „Bill Gates Amerika legnagyobb magánföldbirtokosa is egyben.” – Nem mintha nem lenne enélkül is elég pénze:
Bill Gates elárulta, mi most a nagy befektetés - Új Tesla, Google vagy Microsoft nőhet ki a földbőlNYILVÁN ELMOND ÜZLETI TITKOKAT, LOL Minek új Tesla meg Microsoft mikor még az originál is itt van a nyakunkon:
A Microsoft véletlenül túltolta a keresője cenzúrázását a Tienanmen téri vérengzés évfordulóján: „Az amerikai, német, francia és szingapúri felhasználók elől is blokkolták a keresőben a tankok előtt álló férfi ikonikus fotóját. Kínában minden nap így cenzúráznak.” – Véletlen? ALIGHA!!!4!444!!
A Microsoft a világ legértékesebb cége: „Az Apple-t váltotta a poszton.” – A fenti hír ismeretében remélem már nem tart sokáig a diadalút.
Bulibáró rejlett Bill Gates programozói szürkesége mögött – Ha szürke geek azabaj, ha tökös Chad akkor meg azabaj:
Egyre sötétebb kép alakul ki Bill Gatesről: „Nagyon félreismerhettük. Világmegváltó mágnás vagy csak egy újabb szexuális zaklató?” – Magatokkal se vagytok tisztában ha azt hiszitek valaha is „ismertetek” egy milliomost, márpedig azt hiszitek:
Bill Gates már sosem lesz az, akinek eddig hittük – Én eddig se vettem be az imázsát...
Bill Gates most már hivatalosan is szingli – ...és ez jó. Ja nem:
Bill Gates állítólag Jeffrey Epsteintől kért tanácsot, hogy mit kezdjen a „mérgező házasságával”: „A legjobb emberhez fordult.” – Az a baj hogy minden „állítólagos” hírt átvesztek:
Bill Gates abban bízott, hogy Jeffrey Epstein segítségével megkaphatja a Nobel-békedíjat – Nem védeni akarom csak megjegyzem hogy Ghislaine Maxwell mosdatása bezzeg azóta is ezerrel megy...
 

SZERDA, MÁRCIUS 2.:
A PIGALLE PILLANGÓI...
0
...akik nélkül üres a placc.

Talán érdemes
A mai nap az ilyentájt megszokott minimalizmus jegyében telik, kilenckor francia krimisorozat (Pigalle, éjszaka) rögtön két résszel a Filmbox Plus műsorán hogy lássuk, nem csak hazánk lányai vállalnak seksz-munkát külföldön. Ebben egy bátyó ismeri fel a színpadon táncoló éjszakai pillangók között lánytestvérét és ered nyomába, vele párhuzamosan a bártulajt meg az effajta meló nehézségeit is bemutatják. Bandák, csöcsök, titkok, mi kell még? Ha bejött, 21:55-től újabb adag ugyanebből, Frankhonban maradva fél tízkor újabb habkönnyű marhaság az M5-ön, ötvözve a szégyellt rokonokat az emlékezetvesztősdikkel. Jól menő építész letagadja vasazásból élő szüleit akik erről mit sem tudva úgy döntenek, beugranak meglátogatni. Barátunknak nem sok ideje van kiborulni mert baleset miatt visszatér régi, egyszerűbbik énje. A Vissza a gyökerekhez a prequelje nélkül is érthető, Pierre Richard és Dany Boon kedvelői ne hagyják ki.

Swingerwarrógép rovat:
The Best of 2021:
Egyéjszakás kalandnak indult, ma hárman alkotnak 'párt' – Eddig úgy tudtam a „pár” az kettőt jelent a matekban is de hát én ugye le vagyok maradva, biztos majd a tankönyvekben is átírják...
Hárman párban: másfél éve él boldog párkapcsolatban két barátnőjével ez a fiatal orvos – Igen, tudjuk, ma ez a menő és elmaradott aki nem így él, lapozzunk.
corvi – Mit illik az első randevún?: „Dr. Veszelszki Ágnes Illemkalauz című kötetében 500 illemkérdésre választ kaphatunk.” – Tárgytalan, a döntést meghozták, már csak meg kell indokolni:
Aktus az első randin! De mit gondol erről egy szexuálpszichológus?LESZAROM Csak jókor, jó helyen kell...sorban állni:
Több mint 900 férfival feküdt le egy éjszaka, mégis unatkozott: „Világrekordot állított fel az amerikai pornósztár, Lisa Sparks (...) a Harmadik Éves Gangbang Világbajnokságon (...). A rendezvénynek a 2004-es Eroticon (...) adott otthont, amely a pornóvilág szereplőinek éves konferenciája.” – Legyen belőle olimpiai sportág ha már konferenciát is szerveznek mellé...vagy mégsem, mert: „Hogy teljesen őszinte legyek, ezt az eseményt bánom egyedül (...) a több mint 21 éves pornós pályafutásom során (...). Ez volt az egyetlen meló, amit kifejezetten csak a pénzért vállaltam. (...) – vallotta meg (...) évek múltán Sparks (...).” – ...mert minden mást csak hobbiból, a rendes szakmája mellett csinált. Azért vicces hogy húsz év után pont ezt bánja meg de így is jobb mintha felugrott volna a #metoo-vonatra. – „Eredménye ellenére Sparks olyannyira unatkozott (...) hogy bevallása szerint pihenőt tartott, hogy kaját rendeljen a mekiből.” – Nem volt elég neki az őt körbevevő virsliparti? LOL!!44 Mondjuk a csoda az lett volna ha érez egyáltalán valamit az első száz hapsi után :SSSSS
Orgiával lepte meg barátját születésnapján a pornószínésznő – Hát, legalább nem karácsonyra kapta és nem csupa férfit hívott meg. Igen, savanyú a szőlő :DDDD
FELESÉGE TANÁCSÁRA KEZDETT PORNÓZNI QUINTON JAMES – ...és pár év múlva ő is ír egy where have all the good men gone-blogot amikor a pasija otthagyja.
ez legalább szex, bébi! – Bulirepcsi sok orgazmussal és egy céltalanul lődörgő pilótával: „Szvingerkedni is lehet, ha úgy alakul.”Koronavírus likes this :SSS


CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 3.:
NEM ÍZLIK A RIBIZLI
0
Megeszi az Ikreket. Reggelire.

Talán érdemes:
A Filmbox Plus-on 22:35-kor B-thriller (valamikor biztosan) A-listás STÁRokkal (Giovanni Ribisi, Franka Potente, Christina Ricci, valamivel mögöttük ott van Jason Lee és Vince Vaughn is). Befutott actor (Ribisi) képtelen belenyugodni hogy eljárt felette az idő, ennél már csak az üldözési mániája nagyobb probléma ahogy erre felesége (Potente) is rájön. Emberünk mindenhol lesifotósokat és kukkolókat lát pedig a külvilág számára ő maga válik betegessé amiből persze mit sem érzékel, hála valóságtorzító vízióinak és az azokban feltűnő Rejtélyes Nőnek (Ricci). A szintén ZENÉSZ színész Adam Goldberg nagyon akart mondani valamit a bálványaikat őrületbe kergető fanekről meg az ehhez asszisztáló médiáról de amilyen sokat akart (rendezés, szkript és még a zene is mellé), annyira mellélőtt így összes erényével együtt a Végzetes rajongás max. az imént felsoroltak (illetve a cameózó Elvis Costello) miatt lehet érdekes. Húsz perccel később, 22:55-kor képregényből adaptált akciózás az AMC-n amiben női fogolynak (Prisoner 701) borul el az agya az átélt szörnyűségek miatt (gyilkosságra kényszerítés majd börtönbe kerülés). Naomiból a szökése után, egy Kung-Fu PANDA remete továbbképzése után lesz Skorpió (Sasori) és már ezen a néven indul vendettázni minden mindegy-alapon. Ne húzzuk a szánkat, kontrasztnak jön éjjel negyed kettőkor egy Steven Seagal-mestermű a Mozi+-on amiben megint nulla fizikai adottságokkal lesz ő A főparancsnok, feltámasztva a Jake/John Alexander-karaktert. Kihagyható, börtönökre visszatérve nem mindenki kerül be ártatlanul és amilyen a mai igazságszolgáltatás, gyakran pont a bűnösöknek kedvez:

Pussypass rovat:
The Best of 2021 vol. 1.:
Durván bedrogozott karácsonykor, testrablónak nézte barátját, és agyonszurkálta egy karddal Keep calm, a fotóból ítélve a modellszakmára gyúr.
Életfogytig börtön vár a drogbáró hitvesére: „A Köpcös neje szépségkirálynő és menő üzletasszony volt.” – Hát a modellkedést már kimaxolta de öregecskedő influenszer még így is lehet.
Egy ágyban az ellenséggel – Coco Chanel, az Abwehr ügynöke: „Megúszta, hogy háborús bűnösnek titulálják.” – ...és ez nála menőség, itt nincs utólagos cancel culture, mert: „(...) Coco Chanel ördögien tehetséges volt. Egyszerűen senkit sem érdekelt a háborús múltja, annyira lenyűgöző ruhákat tervezett. (...) Coco másodunokahúga mondta egy helyen: ’Tudják, azok nagyon nehéz idők voltak a háború alatt. És az embereknek olykor rettenetes dolgokra kellett vetemedniük a túlélésük érdekében.’ Coco Chanel is ezt tette. Nem véletlen, hogy nem nyilvánították háborús bűnösnek. Mert nem is volt az. Csak egy tehetséges opportunista, aki azt tette a túlélés érdekében, amit tennie kellett. – ...de csak parancsra!!!44!!4!! Ja nem, önként és dalolva.
Elkezdődik R. Kelly tárgyalása, akár életfogytiglanit is kaphat – ..és gyárthatja a lemezeket amikre még így is lesz vevő. Ha már zenészek:
4,5 milliárd forint értékű adócsalással vádolják Shakirát, akár börtönt is kaphatWesley Snipes likes this. Ja nem, őt tényleg bekasztlizták.
A szexuális ragadozó Epstein jobbkezéből a #metoo-korszak legnagyobb női trófeája lehet: „A vád szerint közönyös kerítő, sőt, maga is szexuális ragadozó volt Jeffrey Epstein oldalán, védőügyvédjei szerint csak bűnbakot csinálnak belőle most, hogy a milliárdos meghalt, mielőtt elszámoltathatták volna. Kezdődik Ghislaine Maxwell pere, az azóta felnőtt lányok egyetlen esélye, hogy valaki megbűnhődjön azért, ami évtizedekkel ezelőtt velük történt.” – ...vagy nem fog, és már arra játszik a média is:
Elkezdődött Jeffrey Epstein állítólagos jobbkezének pere, 80 évet is kaphat – ...és itt milyen más bukéja van az „állítólagos” jelzőnek! Hiába, a gazdagok és híresek mindent megúsznak:
Megfélemlítés miatt perli Nicki Minajt és férjét egy 27 évvel ezelőtti nemi erőszak áldozata – Érik már a featuring Cardi B. és Cyntoia Brown vendégeskedésével, rappel még Chris Brown, a refrént meg majd R. Kelly énekli,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2021

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés