2022. 03. 28.
CosmoSisters (márc. 28-29-30-31.) + The Rest of 2021 vol. 21.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
CosmoSisters (márc. 28-29-30-31.) + The Rest of 2021 vol. 21.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 28.:
KŐ' PAPÍR, HOLLÓ?
0
Bebop-A-Lula, she's my baby.

Talán érdemes:
Nyolckor (vagy holnap hajnalban 02:55-kor) valóságalapú Lifetime-alkotás a Film Now-n melyben frissen megözvegyült nő szembesül azzal milyen is A hallgatás köteléke. Férjét szilveszterkor öli meg a közelben bulizó tinik egyike mikor kimegy szólni hogy kicsit csendesebben mulassanak (ez akár nálunk is megeshetne) és a tettest valamiért nagyon védi a közösség (ez is). Talán nem nagy SPOILER hogy az elkövető végül meglesz, az viszont tényleg csak Amerikában fordulhat elő hogy az áldozat felesége nem csak megbocsát de a megjavult gyilkossal együtt tart iskolai előadásokat. Ebbe is jut magyar vonatkozás Attila Szalay operatőri munkájával, utána negyed éjfélkor argentin depizés a Cinemaxon melyben ártatlan gyerekjáték kap felnőttes és vérre (de legalábbis családi házra) menő külsőt. Bibliai nevű testvérpárhoz (Jesus ill. Maria José) érkezik a tékozló harmadik hogy benyújtsa igényét apjuktól nemrég megörökölt lakhelyükre. Magdalena ráadásul csak féltestvér, az eddig egymást szadizó másik kettő már csak ezért is összefog ellene, a lepusztult épület pedig (benne egy hörcsöggel és pár hullával) ideális környezet lesz ehhez. A Kő, papír, olló színdarabként kezdte és kamaradrámaként jól is működik (bár az érzékenyebbeknek tuti rémálmaik lesznek tőle). Még később, éjjel egykor 2001-es anime az AMC-n és a Cowboy Bebop bolygóközi problémamegoldóit remélhetőleg senkinek nem kell bemutatni. A távoli jövőben és a Marson járunk ahol az ünnepek és a veszélyek azért még a régiek: Mindenszentek környékén pár terrorista speciális biofegyvert vet be. A kormány a megelőző csapásra szavaz nem kevés vérdíjért cserébe és ha Faye úgyis látta az esetet már csak Spike-ot és Jetet kell meggyőznie. Shinichiro Watanabe és a többiek jó munkát végeztek, kamaszoknak-idősebbeknek egyaránt bejöhet, bőven van benne humor és akció, a fő fenyegetést jelentő, belülről pusztító mikroszerkentyűk pedig mára valóra váltak. Érdekesség hogy tíz évvel később kapott egy remake-et amit nagy meglepetésre nem szúrtak el (bár nyilván nem olyan jó mint ez).

Hétfő? #LESZAROM.
The Best of 2021 Palvin Enikő / Mihalik Barbara Edition:
jócsajszüret – +palvin barbara – Kylie Jenner egy számmal kisebb bikinifelsőben pózolt, Demi Rose már fel sem vette – Szinte le se szarom. Ja de:
Mihalik Enikő haját ruhavasalóval vasalta ki az édesanyja: „A Hajlakk című filmben látták ezt a praktikát. Kipróbálták, bevált.” – Szükség is van a hajzatra, mert:
Instahíradó – Mihalik Enikő Vénusznak öltözött, csak a haja takarja a testétUma Thurman likes this.
Nagyot ment Palvin Barbara az Instagramon: „Egy év alatt megduplázta követőinek számát a topmodell.” – ...én meg fele annyi idő alatt SZAROM LE.
NESZESZER – Palvin Barbi és Emma Watson együtt?: “Egy művész variált kicsit. Összehozott két embert, egy arcon. Furán érdekes vonások születtek ebből.” – Duplán SZAROM LE.
Mihalik Enikőnek van egy trágár tetoválása – Csak nem az hogy LESZAROM? :)))
Mihalik Enikő meztelen fotóval tudatta, mennyit nőtt hasa a terhessége alatt – Nem szarom le, sok boldogságot neki (de legalább ilyenkor ne meztelenkedjen!).
Palvin Barbara magyarul énekeltette amerikai pasiját – Őket se szarom le, jár nekik a TISZTELET!


KEDD, MÁRCIUS 29.:
INDUL A MANDULBAUM!
0
Scars in the museum.

Talán érdemes:
Nyolckor tavalyi szuperistenesdi a Cinemaxon amiben jóval nagyobb hangsúlyt kap az önmarcangolás. Az itteni Titánok ugyanúgy többgenerációsak mint az Őrzők voltak és szintén nem mentesek a hibáktól. Főnökük MANDELBROT Mandulbaum professzor (Cary Elwes) aki árvákból verbuválta a sajátos igazságligát, erejüket is az általa kifejlesztett jelvények adják amik úgy öröklődnek ahogy (a korral együtt) a csapat is időről időre lecserélődik. Az originál tagság nem nyugszik bele mindebbe és egy szép napon úgy dönt, ellopja ezeket az időközben felépült múzeumból. A prof. mintha erre is gondolt volna: ujjlenyomat-felismerővel szerelte fel a kiállítást így a sima rablásból hamar tárgyalós-lelkizős túszejtés lesz. Jon McDonald fő inspirációja (az említett Watchmen mellett) az Umbrella CORPORATION Academy TV-sorozat volt ami kb. ugyanerre a felállásra épült csak a nevek voltak mások. Ugyanabban az időben érkezik A boszorkányok elveszett könyve harmadik évada is az HBO-ra, egyből két résszel, hátha így nem tűnik fel hogy mostanra a vámpíros-okkult vonal mellé ők is beerőltették az SJW-agendákat. Kihagyható, utána nagy ugrás: este tizenegy után öt perccel egyszernézős krimi a Film Mánián melyben drogdílert véletlenül lelövő rendőr (Stephen Baldwin) kap visszautasíthatatlan ajánlatot: a börtönlakók helyett a SCAR nevű elit alakulathoz csatlakozhat. Hamarosan azt is megtudja, miért nincs szükségük tanúkra a nyomozáshoz: hát mert azokkal is végeznek. Így járna a narkós keresztapák köreibe bejáratos prosti (Tia Carrere) is ha az ex-rendőr nem venné a...szárnyai alá, így persze együtt kell menekülniük a törvény erőskezű emberei és a szimpla maffiózók elől. A Sebhelyes város az időnkénti (és Carrere-hez köthető) humora miatt több agyatlan lövöldözésnél.

Pussypass rovat:
The Best of 2021 vol. 2.:
Felfoghatatlan borzalmakat hoz felszínre egy vitatott kivégzés Trump elnökségének utolsó napjaiban – Ne reménykedj, nem az áldozattal történt szörnyűségeken kell borzongani, hanem azon hogy:
Lisa Montgomery 1953 óta az első nő lehet, akit kivégeznek az USA-ban: „(...) Lisa Montgomery 2004-ben megfojtott egy nyolc hónapos állapotos nőt, majd hasából kivágta a gyereket, hogy a sajátjaként nevelje fel.” – ...és ilyenkor beindul a média mosdatógépezete, természetesen a jó öreg nehéz gyerekkor és mentális zavar mögé bújva:
szem – Semmit sem old meg a villamosszék: „Az elnökváltás előtti utolsó pillanatban még végrehajtottak néhány halálos ítéletet az USA-ban.”...and nothing of value was lost that day, nyugi kedves médiamunkások, így is marad elég:
Hetvenötezer üzenettel kergette a halálba fiúját – ...de még így is őt kell sajnálnunk, és persze megússza felfüggesztettel: „A vádlott védője szerint az egyezség „véget vet egy kétéves pokoli időszaknak, amely fenekestől felforgatta You kisasszony életét”. Ügyfele reméli, hogy minden fél „kilábal a tragédiából, és hogy megvan a lehetősége egy békés és fényes jövőnek”.” – Főleg az öngyilkosságba kergetett srác szüleinek, és ha már it tartunk: „You esete hasonlít Michelle Carteréra, akit 2017-ben Massachusettsben gondatlanságból elkövetett emberölésért ítéltek el, miután 2014-ben arra késztette barátját, Conrad Roy III-t, hogy öngyilkos legyen.” – ...és igen, ő is előbb szabadult.
Chris Brownt ismét azzal vádolják, hogy megütött egy nőt: „Az énekes Rihanna bántalmazásáért felfüggesztett börtönt kapott, és azóta is több nő vádolja azzal, hogy megverte vagy megfenyegette őket.” – Megússza, ahogy R. Kelly is.
Koronavírusos lett a börtönben egy kettős gyilkosságért bevitt rapper: „Koronavírusos lett a börtönben az amerikai rapper, YNW Melly, azaz Jamell Demons, aki épp a kettős gyilkosság vádjáról szóló tárgyalására vár – írta meg a Variety.”Keep calm, majd kiengedik és házi őrizetben nyaral tovább ^^


SZERDA, MÁRCIUS 30.:
HA NEM MEGY EGYEDÜL...
0
...igyál egy pohárral és fogd rá A NYUSZIRA Tatou-ra.

Talán érdemes:
21:35-kor a leadócsatorna (M5) dacára sem Sándor Pál-közeli dolog lesz műsoron hanem Audrey Tatou-romantikázás melyben szintén arra jutnak hogy Egyedül nem megy, de együtt minden megoldható (Ensemble, c'est tout). Márpedig van mit: az őzikeszemű főhősnő takarítói állása mellett alig tud áldozni a művészet (=rajzolgatás) oltárán, mégis szakmája segítségével kerül közelebb egy fura (gyaníthatóan meleg) fickóhoz (Laurent Stocker) és a nála lakó macsó szakácshoz (Guillaume Canet). Előbbi magához veszi és feltáplálja a kissé anorexiás lányt, utóbbi beleszeret miközben azért gondozásra szoruló nagyanyját se hanyagolja el. Claude Berri tűrhetően adaptálta Anna Gavalda könyvét, az élet egyszerű igazságai átjönnek, nézzétek! Éjfél után tíz perccel az Éjszaka a Földön több direktoros, 1996-os és kanadai párja a Cinemaxon amiben egyetlen taxisofőr vállal hat fuvart. Utasai között lesz filmrendező, mellnagyobbításon átesett ügyvédnő, lázadó hostess és meleg HIV-fertőzött is (akkoriban ez még bátor húzás volt). Az már csak természetes hogy Montreal multikulti mikrokozmoszában a Cosmos nevű bevándorló viszi őket egyik helyről a másikra és ahogy Jarmusch-nál, ebben is lesznek vicces, szomorú vagy bizarr jelenetek. Az itteniek közül azóta Denis Villeneuve futotta be a legnagyobb karriert bár ezúttal André Turpin ellopja előle a show-t (előbbié a harmadik epizód, utóbbié az utána következő). Ugyanitt de még később (01:50-kor) lesz még egy nyúlfarknyi (bő negyedórás) szösszenet. A maratoni cím jó előre levonja a tanulságot miszerint A lányoknak nem szabad éjjel egyedül sétálni és nem csak a szatírok meg más effélék hanem az eltemetett vágyak miatt amiket halmozottan hozhat elő az éjszaka meg az alkohol (egy érettségi bankett után főleg.)

Rongáljuk meg a káros szobRovat!:
The Best of 2021:
Honmentő hős vagy ősellenség volt Lotaringiai Károly? Labanc, vagy valaki más? – Majd eldöntik, és ez nem vicc:
ma is tanultam valamit – Nőgyűlölő volt-e Napóleon?: „Imádta anyját, de a nők helyzete a kiskorúakhoz, a bűnözőkhöz és a mentálisan elmaradottakhoz volt hasonló a kódexében.” – Bezzeg a felvilágosult vikingek és ősemberek!44!!!
Macron történelmi beszédben ismerte el Napóleon hibáit, de kikelt a „cancel culture” ellen – Na csak vigyázzon mert már az ezer éve halott filozófusokat is végképp eltörölnék:
gnl színfolt – A „cancel” kultúra a tüne­teket kezeli, nem a betegségeket: „A legszélsőségesebbek még Platónt és Rousseau-t is a vádlottak padjára helyezik.” – ...és a snowflake-vonaton nincsen fék:
Levágatta a bajszát az amerikai nagykövet, mert a gyarmatosítókra emlékeztette vele a dél-koreaiakat: „A japán származású Harry Harris megutna a szőrszálhasogató vitákat.” – Kövessen el harakirit oszt’ jónapot. Vagy az nem ottani népszokás?...
Amerika alapítása, ahogy a betépett Hollywood elképzeli: „Az Amerika: A mozgókép című animációs film a Netflixen sajnos egyáltalán nem vicces, pedig van benne láncfűrészes George Washington és egy kentaur robotzsaru is.” – Az a baj hogy az ötletet egy tízéves, kisköltségvetésű marhaságtól (Roosevelt, a faszagyerek) lopták és már az is gyenge volt (amúgy voltmár nálunk 2015-ben).
érdekes – Kolumbusz előtt is járhatott európai Amerikában: „Egy ősi feljegyzés szerint már az Újvilág 1492-es, hivatalos felfedezése előtt ismerhettük a kontinenst.” – Ideje visszamenőleg átnevezni a hírhez kapcsolódó összes utcát, teret...
Mexikóváros lecseréli Kolumbusz szobrát egy őslakos nőéreEZ MAJD MEGOLDJA MEXIKÓ ÖSSZES PROBLÉMÁJÁT!!! Felkészülnek a földrészek-szigetek...mármint az átnevezésre :DDDDD És tényleg:
Új-Zéland, legyen a te neved Aotearoa! - követelik az őslakók: „A gyarmatosítás csúnya öröksége a maori párt szerint a holland eredetű név, és ideje visszatérni a helyiek ősi kifejezéséhez.” – ...ezzel egy időben visszamenőleg lemondanak a gyarmatosítók összes technikai-kulturális fejlesztéséről. Ja nem :DDD Tessék mondani, lesz majd necklacing is mint Dél-Afrikában?
 

CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 31.:
MINDENT ANYÁMRÓL...
0
...ebben a könyvben találsz.

Talán érdemes:
...de csak ha nincs még elegünk a Coppola családból akik közül ma nyolckor a feleség igyekszik aprópénzre váltani a férj legendáját az HBO-n. Nem mintha nagyon kellene, Francis Ford már ezer éve nem csinál semmi érdemlegeset, meg is teheti hogy pld. szőlőtermesztéssel foglalkozzon de ahhoz akkor is pofa kell hogy az általa termelt nedűt termékelhelyezéssel reklámozzák (a jó bor meg a cégér esete, ugye). Örülnék ha azt mondhatnám hogy Eleanor Coppola megérdemelte azt a hozsannázást-díjesőt amit Sofia nem, de sajnos a Szeretet, szeretet, szeretet csak annyiban jobb hogy rövidebb lánya dolgainál. A háromszoros szóismétlés fantáziátlanul utal rá hogy három sztorit kapunk melyekben a Zérzelmeké lesz a főszerep de ezen kívül nincs bennük semmi közös. Az elsőben egy házaspár döbben rá Skype-olgatás közben hogy nem csak fizikailag távolodtak el egymástól, a másikban náluk fiatalabbak hajókázása fut zátonyra (nem szó szerint). Az utolsó szegmens lehetett volna a legerősebb, ebben elhunyt anyjára emlékező nő hívja össze beszélgetésre a mama ismerőseit. STÁRokban nem lesz hiány (Cybill Shepherd, Rosanna Arquette), már csak normális forgatókönyv kellett volna hozzá. Egy órával később (21:00) a múlt héten kezdett Özönvíz folytatódik az M5-ön, Lengyelország itt már szinte teljesen svéd uralom alatt áll, barátaink pedig álruhában menekülnek illetve szervezik az ellenállást. Újabb egyórás ugrással tízkor második évadához érkezett széria várja a horrorkedvelőket az HBO3-on melynek témája az ázsiai országok Folklórjának rémmeséi. Ezúttal Indonézia van soron és az öngyilkosok megbékítő-tisztító szertartása ami nem várt hatással lesz az oda beeső, nemrég házasodott nőre. A napot 00:55-kor a Film Mánia zárja, stílszerűen a Képszakadással melyben épp csak huszonéves (21 & Over) kölyök lesz nemkicsit másnapos a jól (?) sikerült szülinapi buli után. Pedig nem így tervezte: mivel nemsokára felvételizik ezért csak pár sört akart legurítani, na ebből lesz kiadós éjszakázás sok félreértéssel... Nem ok nélkül emlegettem a Hangovert mert ezt is a Jon Lucas-Scott Moore tandemnek köszönhetjük csak ami akkor még friss volt az itt már erőltetettnek hat. A nagy előd mellett a Jackass-t és az Amerikai Pite összest is megidézi de a legemlékezetesebb részt mégis a Hóbortos hétvégéből vették át (miután a srác kiüti magát, a két havernak kell tovább cipelnie).

Szelfibűnözés rovat:
The Best of 2021 Influencer Edition:
közösségi média – Mi kell ahhoz, hogy valakiből influencer legyen?: „Kik azok az influencerek, kik a legnépszerűbbek a világon és mégis hogy lesz ebből pénz?” – Akkor sorrendben a válaszok: 1.: ingyenélők, 2.: LESZAROM., és 3.: vetkőzéssel, SOK vetkőzéssel:
18+ Alexis Ren influenszer topless fotózással zárta 2020-at: „Ön is láthatja, hogyan mosolyog a félmeztelen Ren, és dobja magát majdnem spárgába.” – Csak nehogy közben dobjon egy sárgát is mellé :DDDD
Beütött a járvány, mindenki influenszer akar lenni – Így is lehet mondani, meg úgy is hogy LESZAROM új neve van a dubajozásnak:
A járvány alatt sem hagyták magára Dubajt az influenszerek, akik azonban idővel átszokhatnak Szaúd-Arábiába: „Volt aki vakcináért, volt aki éttermezni ment az elmúlt hónapokban az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városába, ami az elmúlt években az influenszerek fővárosa lett.” – ...de csak ha a sariatanács is engedi, mert:
Komoly árat fizetett azért, mert szexi táncot akart lejteniWait, a challenger appears:
Szexjátékokkal pózolt, most üldözik a hazájában a török influenszert – Hé, hát nem úgy volt hogy a nyugati patriarcha társadalmakkal van a baj?!
Koreaivá műttette magát a BTS-rajongó brit influenszer Rachel Dolezal likes this, remélem úgy is végzi. Ha már műtétek:
Levi Jed Murphy – Ez az influenszer havi 12,8 milliót keres, pont ennyit költött eddig plasztikára – Hát, neki legalább megvan a nullszaldó.
Siker, pénz, csillogás – A cleanfluenszerek csillogó világa: „Szót kérnek, akik rettentő szexin porszívóznak.” – ...és ilyenkor nem láthatatlan munkavégzés a házimunka :DDD

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2021

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés