2022. 04. 30.
Holdkérdések sokasága (ápr. 30., máj. 1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Holdkérdések sokasága (ápr. 30., máj. 1.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 30.:
PLAIN ASYLUM
0
Define love!

Nem érdemes:
...csak ha imádjuk a trash movie-kat merthogy nyolckor ilyesmi érkezik a Story4-re, nem szürkeötvenárnyalatú Beteges szerelemmel. Csalfa férjét gyerekével együtt elhagyó nő megismerkedik egy Rejtélyes Idegennel aki egyre jobban a hatalmába keríti, azt is elhiteti vele hogy az exe el akarja rabolni a fiukat, szavainak hitelt ad hogy állítólag a CIA-nek melózott. A Deviant Love tényleg max. Tommy Wiseau-szintű guilty pleasure-ként működik SPOILER és ugyanolyan sekszista végkifejlete van mint a The Room-nak merthogy a csaj végül visszatér az őt megcsalóhoz SPOILER VÉGE.

Talán érdemes:
Ugyanabban az időben (20:00) megtévesztő elnevezésű Robert De Niro-komédia a Film Now műsorán (vagy holnap ugyanitt 11:55-kor). A Nagypapa hadműveletnek szerencsére semmi köze az elszabadulós baromsághoz, az angol War with Grandpa már egyértelműsíti miről van szó: unokája üzen hadat a megözvegyülése után hozzájuk kerülő idős rokonnak akit az ő szobájában szállásolnak el, neki meg be kell érnie a padlással. A harctér a ház és környéke, a szembenállók főleg vaskos tréfákat sütnek el a másik rovására a Reszkessetek, betörők! és a Szomszéd nője-összes nyomvonalán. De Nirón kívül is lesznek benne ismerősök (Jane Seymour, Uma Thurman, Christopher Walken valamint az öreg, de nem vén sztóner Cheech Marin), talán csak a gyerekszereplőkbe lehet belekötni, egyébként teljesen korrekt családi program. Műfajnál maradva éjfél előtt tíz perccel rapperes komédia a Prime-on. A Soul Plane címe a legendás Soul Traint, színvonala az Asylumot, tartalma pedig az Airplane!-t idézi és bár lassan húszéves de aktuálisabb mint valaha. Mivel úgy érzi hogy legutóbbi utazásán a lelkébe tapostak, az egyszeri hópihe (Kevin Hart) beperli a repülőt üzemeltető céget, a tárgyalótermi győzelem után pedig nekilát hogy megmutassa, milyen is a mindenki (de főleg a Ffffférrrrffiakkk) kedvére tevő légitársaság. A sztyuvik sekszyk, a pilótafülkében Snoop Dogg ül és innentől kezdve nem a Flúgos járat úti célja lesz kérdéses hanem hogy a felszállás összejön-e (mármint hagyományos értelemben véve). Jessy Terrero összeterelte a rap és r’n’b legnagyobb (akkori!) STÁRjait (többek közt Mo'Nique és Method Man is feltűnik), hozzájuk csapott pár egyéb kult-arcot (Tom Arnold, La La Vasquez) kiválogatta azokat a poénokat amik garantáltan kiborítják az összes oldal álszent erénycsőszeit majd hátradőlt és az egészet filmre vette. Szűk másfél óra agyatlan szórakozás ahol mindenki megkapja a magáét, aki veszi a lapot (=tud magán nevetni) az nem nyúl vele nagyon mellé, beteges szerelmekre visszatérve:

A seksz, a szipu rovat:
The Poliamória Edition:
Mariah Carey mellét adta férjének ajándékba: „A személyes posztot közel 14 millió követője látta.” – Le van maradva ajándékügyben, a névrokonát (Mary Carey) kellett volna:
egészség – Kéjenc pornószínésznővel hozta össze saját fiát egy anyuka: „Régóta felnőtt filmek forgatásából keresi kenyerét Richelle Ryan. A 36 éves pornószínésznőnek munkán kívül is forr a vére, legutóbb a barátnője 25 éves fiát hálózta be. (...) A fiatal katona egész éjszakára ott maradt nála. Másnap az anyjának kellett rátelefonálnia, hogy menjen haza, mert ő is látni szeretné, mielőtt visszatér a hadseregbe.” – ...pedig az igazán „mai” és „progresszív” az lett volna ha a mama is beszáll az édeshármasba:
Édeshármassal lepte meg férjét az évfordulójukon, a férfi teherbe is ejtette a harmadik felet – Jaj de elmaradottak, a nőnek le kellett volna lépnie a teherbe ejtett csajjal:
PÁLFORDULÁS – ÉDESHÁRMAST AJÁNDÉKOZOTT A FÉRJÉNEK EGY NŐ: KÖZBEN JÖTT RÁ, HOGY VALÓJÁBAN LESZBIKUS: „Ma már egy nővel együtt neveli két gyermekét.” – De miért csak EGY nővel?! Ez szinte már patriarchátus!!44!4
Csajok & Pasik – Csökken a pasiknál a gyerekvállalási kedv: „Régebben a férfiak büszkén használtak olyan jelzőt a párjukra, hogy: „íme, leendő gyermekeim anyja.” Ezt ma már nem nagyon hallani.” – Ha stabil családot akar a pasi azabaj, ha nem elég izgi, akkor meg azabaj:
Csajok & Pasik – A férfi elkényelmesedik, ahelyett hogy küzdene: „Mit tegyen a nő, ha úgy érzi, hat év után csak kéznél van, pedig vágyna a törődésre?”FOGYJON LE Szervezzen be egy tetszőleges nemű harmadikat majd szökjön meg vele:
Édeshármassal lepte meg férjét a szülinapjára, majd a feleség lelépett egy másik nővel – Írjon róla könyvet, legyen pártanácsadó:
Havi 3 milliót keres ez a két nő azzal, hogy megoldja mások szexproblémáit – Tevőlegesen? Csak mert most az a menő:
stopstd – Képmutató nyugati monogámia – ...bezzeg a művelt, feminista, nyitott Közel-Kelet, bezzeg a vikingek meg az őskori barlanglakók. Nap kommentje, csak hogy lássuk mennyire komolyan vehető bloggal van dolgunk:

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.03.19. 14:35:22
"Vagy mi a helyzet Amerika leghíresebb műsorvezetőjével, Larry Kinggel? [...] Ehhez képest a hetedik feleségével él most"
Nem igazán él, mert már tavaly januárban meghalt.


VASÁRNAP, MÁJUS 1.:
ALANYI SZÁLLÍTMÁNY
0
Egy jó ASSZONY ember mindig MEGBOCSÁT dühös.

Talán érdemes:
Nyolckor Guy Ritchie legutóbbi dobása a Film Now-n és barátunk mintha kezdene magára találni még ha csak sima akciózásokkal is. Ennél is nagyobb nézőcsalogató a jó öreg Jason Statham visszatérése aki szokása szerint Egy igazán dühös embert alakít, a frissen felvett, titokzatos biztonsági őrt aki többszörösen meglepi kollégáit. A Wrath of Man inkább Statham-é mint Ritchie-é, előképei a 2004-es Cash Truck vagy akár Antal Nimród Szállítmánya, érdekesség hogy Scott Eastwood mellett még a rapper Post Malone is ott van benne. A Cinemax 2-őn mára is jutnak őrült görögök fél kilenckor, a Hold, 66 kérdés mitológiai nevű főhősei (Artemis, Paris) dacára az apák-lányok összetett viszonyairól mesél a kelleténél hosszabban. A Dunán a változatosság kedvéért nem horrorbébik várnak minket Az én babámmal 21:25-kor hanem itt is egy anya drámáját kapjuk aki a családi fészket elhagyni készülő lányát örökítené meg mobiljával. Ez sikerül is neki ám a telefon eltűnésével odalesznek a fotók, ő pedig úgy érzi mintha a valódi emlékei is köddé váltak volna. Ugyanitt, ugyanezen a vonalon maradva Hajnali mosoly után Hajnali ígéret de már éjjel tizenegykor. Romain Gary (Pierre Niney) hányattatott sorsának egyetlen stabil pillére az őt mindenben támogató mamája (Charlotte Gainsbourg) volt aki ugyanakkor az egészségesnél jobban szárnyai alatt tartotta. A férfiből végül híres író lett de mintha így se tudta volna lezárni a gyermekkort, az se lehet véletlen hogy Ödipusz-komplexusos önéletrajzának ez a második feldolgozása. 23:40-kor nagyon mai gyerekvállalósdi a Cinemax 2-őn: Aude és Benjamin közül utóbbi lesz az A jó ember aki kihordja a babát mivel korábbi, női énjéből még maradt annyi. Megrögzött homofóbok kerüljék, a többiek próbálkozhatnak vele bár 110 perc kicsit sok nekem ebből.

Nem érdemes:
…csak ha kíváncsiak vagyunk egy franchise végére, ez esetben kilenckor vár minket az HBO és a férfiatlanított 007-es ügynök több szempontból is lassú agóniája. A 160 perces időtartam ismeretében vastag arcbőr kellett a Nincs idő meghalni címhez, főleg hogy az első félórában alig történik valami. Ha beindul, akkor sem emelkedik egy B-movie fölé, a felállás lehetne bármelyik Seagal-, vagy JCVD-darabé: nyugdíjból visszatérő macsó búcsúból még egyszer leveri a főgonoszt (Rami Malek) majd kardjába dőlve átadja a stafétabotot. Persze lesznek autók, kütyük, bombanők (Ana de Armas, Léa Seydoux) de szigorúan a metoo-korszaknak megfelelően (ki hitte volna hogy az 1973-as No Sex Please, We’re British új értelmet nyer 2021-ben?). Ennél is rosszabb hogy Cary Joji Fukunaga a lelkizésre helyezi a hangsúlyt így még Dalton és Lazonby sokat szidott Bondjai is tökösebb lesznek a tépelődő-kirobbanó Craig-nél. Mondanám hogy „kár érte, kiváló ügynök volt”, de se magamnak, se nektek nem akarok hazudni. Remélem tényleg ez volt az utolsó bőrlehúzás – mármint vele, mert amúgy az egész No Time to Die arról szól hogy megágyazzon a nőnemű utódának aki vagy Lashana Lynch lesz, vagy nem, igazából totál érdektelen. Vérszegény lezárás ami új rajongókat nem toboroz, a régieket elidegeníti, és amiben mintha a lead actor is utálná az általa alakított figurát. Nos, az érzés kölcsönös:

Zene” és „film” rovat:
The James Bond Edition:
Recorder – Itt az új James Bond-film betétdala: „Sosem énekelte még ilyen fiatal előadó. Bevált?” – Én ezt nem tudom, nem vagyok hozzá elég képzett ideológiailag:
A James Bond-filmek sztárja nem elégedett karaktere coming outjával – Forgassa újra...a teljes sorozatot :DDD
Nokia telefonok kerülnek az új James Bond filmbe, pedig nem a múltban játszódik – Ahogy elnézem hamarosan tárcsás telefonokat fogunk látni mindenütt:
A gonosz karakterek nem használhatnak iPhone-t a filmekben: „Rian Johnson, a Tőrbe ejtve rendezője mesélte el, hogy az Apple nem szeretné a telefonját rossz kezekben látni.” – Nem is kell:
Egymilliárd wifis eszközről derült ki, hogy lehallgatható: „A wificsipek titkosításában találtak hibát, az iPhone-okat és Samsungokat frissíteni kell.” – Minek? Hogy még tisztábban hallhassák mit mond a tulajdonos? LOL!!!
Ez James Bond kedvenc itala: „Két összetevőből áll, mégis ötszázféleképpen el lehet készíteni.” – Leszarni még így is csak egyféleképpen kell...de nem ma,

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés