2022. 05. 02.
Eagles in the house (máj. 2-3-4-5.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Eagles in the house (máj. 2-3-4-5.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 2.:
LIFE WILL NEVER BE THE SAME...
0
...life is changing!

Talán érdemes:
A Cinemaxon nyolckor (vagy holnap ugyanitt 13:25-kor) feminista túlzásokat karikírozó rom. kom. a szinglik bridzsitdzsónszával. Renée Zellweger írónője kvázi női MGTOW, könyveinek fő tanítása: Pokolba a szerelemmel, az olvasó csajok éljenek úgy ahogy (szerinte) a férfiak teszik, azaz sekszeljenek érzelmek nélkül. A média ráharap a csalira, az egyik újság által kiküldött (civilben nőfaló) riporter (Ewan McGregor) a cikk megírása mellett annak alanyát is elcsábítaná de persze őt ejti rabul a nő csábereje. Újszülöttnek minden vicc új, nekik azt is kell magyarázni hogy a Down with Love-val Peyton Reed a pár évtizeddel korábbi seksz(ről beszélős, valójában keveset mutató) komédiák (pld. Sex and the Single Girl) előtt akart tisztelegni. Egy órával később (kilenckor) sablonos elnevezésű (Élet) sci-fi-horror keverék a Viasat Filmen melynek a Mars-kutatás és a polipok intelligenciájának felfedezése ad új aktualitást. A távoli bolygó mellett itt már jó ideje ott köröz a kutatóállomás ahonnan néha leküldenek pár távirányítású mintavevő szondát. Nagy is az öröm mikor az egyik használható szerves anyaggal érkezik vissza, a lényt gyorsan el is keresztelik Calvinnek és igyekeznek biztosítani a számára ideális körülményeket. Amit nem kalkulálnak bele az az hogy hiába a humanizáló névadás, Calvin attól még továbbra is egy invazív faj képviselője “aki” azt teszi ami bele van kódolva és amit a labor meghibásodása csak még jobban katalizál. Daniel Espinosa nevét már a 44. gyermeknél megjegyeztem és a Life is csak megerősíti hogy érdemes lesz rá odafigyelni: nem 100% eredeti, de jól használja fel a közismert paneleket. Ha már alienek, negyed éjfélkor 2004-es creature feature a Film Mánián ami mintha az előbbi program olcsósítása lenne. Ebben is baleset miatt szabadul el a Tökéletes ragadozó és ugyancsak minden elfogyasztott áldozattal erősebb-agresszívabb lesz csak itt már az ellene küldött katonák felfalásán lesz a hangsúly. Közben 22:40-kor érkezik egy egyszernézős krimi is a Filmbox Extra HD-re, magyar mellékszereplővel (a visszatérő vendég Edi Gathegi), kicsit gájricsisen-tarantinósan (már csak John Travolta jelenléte miatt is). Hosszú kihagyás után temetésen találkozó régi barátok kockáztatnak a tőzsdén csak hogy aztán rájöjjenek, mennyire nem kifizetődő Bűnös utakon járni, pláne ha azt a helyi nagymenő (Travolta) hitelezi. Jackie Earle Haley nem csak játszik benne hanem dirigálta, hát soha rosszabb debütálást.

Hétfő? #LESZAROM.
The Oligarcha Cribs Edition:
galéria – Mark Wahlberg 30 milliárd forintot kér a luxusbirtokáért – Ingyen SZAROM LE.
sztárlak – Megválik mesés otthonától Hilary Swank - nézzen körül benne!: “Rendesen megkéri Los Angeles-i luxusrezidenciájának az árát.” – Lásd fentebb...
HIHETETLEN – Bárki megvásárolhatja a Jézus számára épített New York-i kúriát: “Egy mélyen vallásos család úgy gondolta: visszatértekor New Yorkot választja majd lakhelyéül a Megváltó.” – Látom kimaradt nekik a templomi kufárok kiűzése.
Ingatlan eladás – Tyra Banks 7,9 millió dollárért árulja otthonát: “A modell három éve birtokolja az 5 hálószobás, 6 fürdőszobás luxusingatlant, melyet közel 7 millió dollárért vásárolt.” – Napi egy dollárból élve SZAROM LE.
Zürichbe költözne? Most kiadó egy sátor egy erkélyen havi 170 ezer forintért!: “Nehéz megfizethető albérlethez jutni a városban.” – Ennyi erővel csövezhetek Budapesten is, úgyhogy LESZAROM.
Adele ezentúl Sylvester Stallone villájában tengeti napjait – Mindjárt megsajnálom. Ja nem: LESZAROM, és ha már énekesnők:
Hiába a nyolcmilliárdos villa, Lizzo hűtője így is teljesen üresLÁSD FENTEBB Cardi B helyett neki is Cardio társaságát kéne keresnie, na nem Leonardóét:
Barangolja be Leonardo DiCaprio legújabb luxusvilláját! – Dehogyis barangolom, inkább LESZAROM. Most miért ne, anélkül ezt is érintetlenül fogja eladni:
Egy napot sem lakott benne, ezért most továbbad milliárdos luxusotthonán Leonardo DiCaprioGreta Thunberg likes this!!
 

KEDD, MÁJUS 3.:
CSAK TISZTA FORRÁSPONT!
0
Besúgunk és provokálunk.

Talán érdemes:
Forráspont névvel többször, több akciózás is voltmár nálunk de a Cinemaxon ma este nyolckor adott opusnak semmi köze hozzájuk, ebben mislencsillagát frissen elvesztett séf kerül a tönk és a teljes idegösszeomlás szélére. Én általában falra mászok a főzőcskézős dolgoktól de értékelem Philip Barantini technikai bravúrját (a Boiling Point tulajdonképpen egyetlen, másfél órás snitt) meg azt is hogy azért mozog otthonosan a konyhában mivel korábban ott melózott. Bár a (voltmár, lehúztammár) Lejtmenetet is adják a héten de ma kilenckor az originál Lavina lesz soron az M5-ön. Ruben Östlund rendezését érthetetlen okokból hájpolták, a sztoriban nincs két óra, pláne nem egy remake. Jóléti (svéd) házaspár gyerekeikkel együtt NYARAL telel az Alpokban mikor jön a címbeli bizonyos és elválik a szar a májtól, pontosabban a gyerekeit mentő Bátor Nő a saját életét féltő Gyáva Férfitól. Míg ténylegesen vészhelyzetbe nem kerül, senki sem tudja hogy reagálna, itt azonban a játékidő 90% arról szól hogy a pasi orrát újra meg újra beleverik a gyávaságába, a maradékot párkapcsolati játszmázások és hétköznapi tevékenységek (fogmosás, vécé, stb.) töltik ki. Hónál maradva 21:35-kor something completely different a Story4-en, itt egyszeri reklámszakember (Dean Cain, Lois és Clark) találja meg a Téli boldogságot lánya második síoktatója (Kristy Swanson, a vámpírok réme) mellett. Külön szimpatikus neki hogy a nő nem anyagi hanem természetbeni fizetséget kér tőle – nem kell semmi rosszra gondolni, eseményszervezésről és promózásról van szó. A Winter's Dream-et ugyanúgy túltolják a csak épp a másik (rózsaszín-romantikus) oldalról de ez legyen a legnagyobb bajunk mikor havat úgyis csak tévében láthatunk. A hét első átkosbeli darabja sorozat lesz és tízkor érkezik az HBO-ra, ebben egyetemi hallgatóból csinálnak Besúgót és kényszerítik jelentések írására. Bár az ilyesmik inkább a hatvanas-hetvenes években dívtak de Szentgyörgyi Bálint és Miklauzic Bence alkotása így is korrekt látlelet a nyolcvanas évek már puhuló, de azért még igen-igen kemény-kemény világáról, korhű látvánnyal és zenékkel. Aki bírja szusszal azt hajnali 02:25-kor a Bone Tomahawk 2008-as elődje (Burrowers) várja a Filmcafén, ez is a Vadnyugaton játszódik, ebben is eltűnteket keresnek. A mentőexpedíció indiánokra gyanakszik de hamar kiderül hogy az igazi veszély A felszín alatt leselkedik rájuk á la Tremors.

Elon Musk / Bill Gates rovat:
Többek szerint a Time eddigi legrosszabb döntése volt, hogy Elon Muskot választották az év emberének – Azért kétlem hogy rosszabb döntés volt mint Hitlert címlapra tenni. – “A milliárdos Musk adókhoz, szakszervezetekhez és a covidhoz való hozzáállása miatt bírálják a magazin döntését.” – Hülyék, hát pont emiatt lett ő az év embere!
Elon Muskék már keresik a szakembert, aki chipet ültetne az emberek agyába – még idén – Kezdje saját magán...
Elon Musk már sört is készít – Ha ez is felrobban mint a Space X akkor köszönöm nem kérek belőle :SSS
Elon Musk ezzel a fiatal színésznővel jött össze: “Az 50 éves férfi a 21 milliárdos magángépével utaztatja fiatalabb párját.” – Kuss, neki a korkülönbség is menő, különben is szétmentek Grimesszal:
Elon Musk exe dalban szólt be a milliárdosnak: “Grimes szerint jobb, ha az űrtől is távol marad.” – ...de azért még bevállal tőle egy-két gyereket a TARTÁSDÍJ biztonság kedvéért:
Elon Musk titokban újra apa lett: “Véletlenül derült ki, hogy a Tesla és a SpaceX vezérének kislánya született. (...) Y 2021 decemberében jött világra, állítólag béranya segítségével, néhány hónappal azután, hogy kiderült, a pár szakított. Ezek szerint viszont még mindig együtt vannak bizonyos minőségben.” – Nyitott házasság ahol béranya szüli meg a közös gyereket...én ezt nem értem, nem vagyok hozzá ideológiailag elég képzett.
Elon Musk: leírjuk a vagyona mértékét, de nem értjük – Pedig el kéne venni tőle:
Elon Musk egyetlen nap alatt keresett 36 milliárd dollárt – …de még így sincs hol laknia:
Elon Musk hajléktalan lett – Már megint, vagy még mindig az? LOL!44!4!4!
 

SZERDA, MÁJUS 4.:
WELCOME TO HOTEL CALIFORNA...
0
...you have always been the caretaker here.

Talán érdemes:
Ma szokás szerint kevés jóság lesz de az legalább jó későn, elsőként a Duna Worldre jön Szabó István örökérvényű drámája 22:40-től. Két, vidékről felkerült barátnő épp csak elkezdené amihez ért (orosztanítás) mikor nyakukba szakad 1989. Miközben igyekszik megfelelni az új idők szavának (átképzés), Emma (Johanna ter Steege, magyar hangja Bánsági Ildikó) az igazgatóval kavar aki nem lát benne többet futó kalandnál. Ezalatt Böbe (a nemrég tragikusan korán elhunyt Börcsök Enikő) mindent kipróbál: a lejtő elejét a (meztelen) filmes statisztálás jelenti, végét pedig a börtön. Az Édes Emma, drága Böbe nem mentes a magyar művészkedések hibáitól (a külföldi színésznő utószinkronja, a felesleges de kötelező pucérkodás és seksz), viszont a magját jelentő probléma (tanárok meg nem becsülése és túlóráztatása) harminc éve ugyanúgy velünk van és nem úgy tűnik hogy elmúlna. Ugyanez igaz a lakhatási gondokra és ma már menedéket jelentő munkásszállás sincs annyi mint régen. 1992-ben sokan kritizálták Szabót amiért előre temette a rendszerváltást pedig ugye akkortájt hangzott el először hogy ha a pedagógusoknak nem elég amit keresnek, mehetnek takarítani (ahogy az egyik főhősnő is teszi). Lehet most is őt fikázni (teszik is, pld. az ügynök-múlt miatt), ettől függetlenül előre látta a dolgokat. Éjjel háromnegyed kettőkor (!) rövidke (hetven perces) riogatás a Cinemaxon melyben fiú-lány ikerpár üti bottal apjuk nyomát. Ő pont világra jövetelükkor tűnt el, anyjukkal ugyanez a helyzet bár más okból, ő belehalt a szülésbe. Az egyetlen támpont a vidéki vendégház ahol mindez megesett, logikus hát hogy ők is megszálljanak ugyanott ám az Éjszaka az Eagle Inn-ben hosszabb lesz mint tervezték. Ennek ofkorsz az ott dolgozók (tulaj, gondnok) kikérdezése lesz az oka meg a tőlük kapott, egyre sötétebb infók… Erik C. Bloomquist a legjobbaktól tanult (főleg Kubrick Ragyogásából) és a lehető legtöbbet hozta ki a Covid-lezárta szállodából.

Kössz, tisztaság! rovat:
erotika – Megan Fox a vőlegénye véréből ivott, Eva Longoria szereti, ha kikötözik: íme, a sztárok legvadabb fétisei: “Szerepjáték, lábujjszopogatás, szex az autóban...” – Na és a fürdés hanyagolása meg a testszag az smafu?! Ja hogy az hiba...mármint férfiaknál:
Phil Collinsnak eskü alatt kell vallania arról, büdös volt-e egy évig: “Ilyen egy igazán piszkos válás: a 70 éves énekesnek a bíróság előtt kell válaszolnia volt felesége vádjaira, melyek szerint egy teljes éven át nem mosakodott és nem használt fogkefét. (...) Orianne Bates (...) szerint az énekes mellett kibírhatatlan volt az élet, és csak két közös gyermekük miatt próbálta menteni a házasságukat az utolsó pillanatig. Az átélt traumára pedig csak a floridai villa tulajdonjoga jelenthet gyógyírt.” – ...meg a volt férje nyilvános megalázása, mert ugye a média szerint nem a nő miatt “igazán piszkos” ez a válás sem.
“Ne fürgyé' le!” Meghökkentő higiéniai szokások a régmúltból – Amikkel azabaj hogy visszajönnek:
szépségápolás – Cameron Diaz azt állítja, soha nem szokott arcot mosni, nem érdekli, hogy néz ki: “A 49 éves színésznő azt mondja, szinte úgy él, mint egy vadállat. Semmilyen kozmetikumot nem használ, és nem érdekli, hogy néz ki.” – A John Malkovich menetben is milyen volt már a haja...
ciki – Étteremben randalírozott a mattrészeg Nicolas Cage, azt hittték, hajléktalan – Csak igyekezett Ezra Miller meg az elhanyagolt influenszerek nyomába érni:
egészség – Ilyen gyakran kell hajat mosni – Ez az influenszer 2 hónapig is kibírja nélküleWait, a challenger appears:
EZ A NŐ HAT ÉVE NEM MOSOTT HAJAT - ÍGY NÉZ KI MOST: “Bár sokan igénytelennek és koszosnak gondolják, a használtruha-bolt tulajdonos nem veszi a szívére a bántó megjegyzéseket.” – Bezzeg ha férfi lenne :DDD Na mindegy, ha lenyírják akkor se vész kárba a testszőrzete:
GNL – Hajból készült ruha? – ...bónusz megehető tetvekkel, hogy a rovarevők is jóllakjanak. LÁJK!!4!!4!!!44
 

CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 5.:
ROSSZ ÚTRA KELLÜNK
0
A simlis és a szandál.

Talán érdemes:
Kilenckor valóságalapú német komolykodás az M5-ön arról az NDK-beli gimis osztályról akik hallgatólagosan és tevőlegesen is szimpatizáltak az épp zajló 1656-os forradalommal. Az akkori állami propagandával homlokegyenest más (=valós) hírek Nyugat-berlini közvetítéssel jutnak el hozzájuk (a fal akkor még nem állt), ők meg is maradtak volna a ius murmurandi szintjén ha nem jöttek volna folyamatosan az egyre nagyobb hazugságok. Nem kell mondjam mekkora bátorság kellett ahhoz hogy az órát egy perces csönddel kezdjék, A néma forradalom rövidsége dacára a legmagasabb szintig érő hullámokat gerjesztett SPOILER melynek vége a srácok szempontjából egyszerre szomorú és ugyanakkor happy end volt SPOILER VÉGE. Ugyanabban az időben (21:00) gyenguska thriller a Filmboxon melyben látássérült lány veszi fel a harcot az őt terrorizáló férfival. Az Ellenség a házban egy szökevény rab aki az őt szállító busz balesetét kihasználva lépett olajra és bármire képes volna hogy ne kelljen visszatérnie a rácsok mögé.

Ajánlott:
23:10-kor a Straight Story női, 2017-es kiadása a Duna TV-n melyben Cybill Shepherd (a néhai szende simlis) lesz a visszavonult rendőrnő aki váratlanul megtudja hogy nincs már sok hátra neki, ezért nagy döntésre szánja el magát. Rose útra kel motorizált kerekesszékén hogy meglátogassa drogfüggősége miatt tőle eltávolodott fiát, road tripje természetesen új ismerőst is hoz egy cowboy (James Brolin) képében. Már a tartalom is elég volna de ott lesz még Pam Grier is, szóval kötelező.

LÁJKDÍSZ! rovat:
Stifler mamája fenékgyertyát dob piacraLESZAROM Gwyneth Paltrow likes this.
Pharrel Williams készített egy számot, de 2117-ig nem mutatja meg senkinek: “Így akarja felhívni a figyelmet a klímaváltozásra.”A Wu-Tang Clan teljes tagsága lájkolta ezt.
Bár még tart a válóper, Yvonne Dedericnek már volt néhány randijaAmber Heard & Orianne Bates likes this!
Mozi – A kritikusok imádják Nicolas Cage Nicolas Cage-filmjétShia LaBeouf likes this.
Tévedés volt, de nincs felelőse a kabuli dróntámadásnak, amely hét gyerekkel és három felnőttel végzett: “Nyilvánosságra hozta az amerikai hadsereg a felvételt a tévesen terroristákként azonosított civilek elleni támadásról.” – My Lai felelősei lájkolták ezt. Hát igen, a technika fejlődésével fordított arányban lehet kiszűrni hogy katonáéknál ki is nyomja meg azt a bizonyos gombot, a totális megfigyelés csak az állampolgárokra vonatkozik...
A Maroon 5 énekese úgy néz ki, mint aki most szökött meg a börtönbőlTekashi 69 likes this.
Az autizmusom szupererő – vallja a világ legerősebb embere – Greta Thunberg LÁJKOLTA EZT perelni fog, ugyanis ezt ő mondta először.
godmode – Élő szereplős God of War-sorozatot készít az Amazon: “Újabb PlayStation-adaptáció a láthatáron.”Uwe Boll likes this, és ha már Év játéka:
Videó: 1 másodperc alatt fog betölteni a PC-re is érkező új játékCyberpunk 2077 likes this,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés