2022. 05. 30.
Lányok a sötétben (máj. 30-31., jún. 1-2.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Lányok a sötétben (máj. 30-31., jún. 1-2.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 30.:
MY NAME IS BUCK…

0
and I’m here to trick you.

Talán érdemes:
Kilenckor stíluskavalkád a Paramount Networkön idős, de nagyra törő bűvésszel aki e célból fiatal segítőt vesz fel maga mellé (Colin Hanks, az öreg Tom fia, amúgy ő is szerepel) és comeback-turnéra indul. Ezt egy újságírónő (Emily Blunt) is élénk figyelemmel kíséri bár érdeklődése elsősorban az ifjú road managernek szól. Az Amazing Kreskinről mintázott Great Buck Howard (John Malkovich) egy letűnt korszak letűnt műfajának képviselője, régi típusú szórakoztató akinek nincs helye a jelenben, mégis teszi a dolgát, még akkor is ha a nagy befutás gyaníthatóan most sem fog eljönni. A Tökéletlen trükk nem komédia bár vannak benne ilyen elemek, nem biográfia bár említettem ki adta az ihletet, igazából pont olyan mint maga Howard aki benne van a köztudatban de sosem volt alkalmas a világsikerre. Valakinek az örök esélytelenek sztoriját is el kellett mondania és Sean McGinly meg is tette. Cirka két órával később 22:50-kor megint valóságalapú Isten városa-variáns a Film Mánián, ugyancsak szépleány kezére pályázó gyerekcsínytevővel aki a Zélet Iskoláját Drogkartellben diplomázva végzi. Még azt se lehet mondani hogy ezzel Andres Lopez Lopez (akit itt Martín Gonzálezre kereszteltek át) kilógott volna a sorból mert hát Kolumbiában járunk ahol az egy főre eső BUNKÓK bandatagok száma kettő. Elsősorban az effélékre gerjedőknek (és Tom Sizemore-rajongóknak) ajánlható, én a magam részéről maradok azoknál akik még adnak az elvek látszatára (Tony Montana & co.). 00:55-kor 2021-es spanyol darab az HBO-n többször előtt címmel, az itteni Lány nem nemet változtatna hanem pont hogy megszülné gyermekét. Mivel épp intézetben van mindenféle piti bűnök miatt, a kicsi egyben az újrakezdést is jelentené neki. Ebben az egyik férfi nevelő is támogatja, “csak” annyit akar a szabadságáért cserébe hogy a baba legyen övé és a feleségéé. A La hija akkor fordul át Polanski-szerű thrillerbe mikor a leendő anya elkezd ragaszkodni az előre másnak ígért magzathoz. Jó lesz felvenni és megjegyezni a rendező Manuel Martín Cuenca nevét.

Hétfő? #LESZAROM™.
Keressük a szavakat Katalin hercegné bevállalós ruhájáraNE KERESSÉTEK TOVÁBB, ITT VAN: LESZAROM Vagy mégsem, mert:
szabály – Ezt a 8 szót tilos kimondania a brit királyi család tagjainak: “Vannak olyan szavak és kifejezések, melyeket vagy nem illik, vagy egyáltalán nem is szabad kimondania Katalin hercegnééknek.”Ni lovagjai lájkolták ezt!
SPORTCAST – Van valami, amiért a Chelsea-nél nagyon hálásak a PSG-nek – ...és ez az, hogy NEM A SPORTROVATBA TETTEM LESZAROM.
Mit mondjunk kamasz gyerekünknek, ha új telefont szeretne? – Hogy szarja le az osztálytársak elvárásait.
nem vicc – Nem mert szellenteni a barátja előtt, kórházban kötött ki az énekesnőMÉG MINDIG JOBB MINTHA AZ ÁGYBA SZART VOLNA MINT AMBER HEARD Jajaja, nem szabad semmit visszatartani:
intim – Íme, ezek a teendők szeretkezés utánLESZA Ja nem, panaszkodj:
life – Az exem felhívott, hogy elmondja, szörnyű vagyok a szexben – Le kell szarni oszt’ jónapot. Az exedet is.
hasznos @ !B – Hogy találjunk rá a lelki békére? – Lásd fentebb…
Villámcsapás robbantotta fel egy oklahomai ház vécéjétLESZAROM strikes again!!!


KEDD, MÁJUS 31.:
KAUKÁZUSI ARGENTÍN KRÉTAKÖR
0
TikTokkultizmus.

Talán érdemes:
22:10-kor egyszernézős family thriller a Film4-en ami persze nem azt jelenti hogy a Nővéri kötődés családi program hanem hogy a rokoni kapcsolat lesz a félelem forrása. Szingli anyuka (Thora Birch) igyekszik kiismerni serdülőkorba lépett lánya (Sasha Frolova) lelkének rezdüléseit mikor betoppan rég nem látott, elidegenedett testvére. Sadie-ban (Caitlin Stasey) valóban megvan a szadista hajlam, már ami unokahúgát illeti akinek ugyan annak idején megmentette az életét de a féltékenysége mára erősebb lett. Bár Birch az ismertebb de Stasey gyakorlatilag lejátssza a VÁSZONRÓL képernyőről a Kindred Spirits-ben, szinte el is felejtjük hogy ezt is a Lifetime-nak köszönhetjük. Utána a Cinemaxon a Ghostwatch 2020-as de retrós, argentin párja, szintén “élő” tévéközvetítésre építve. Egy régóta futó show utolsó adását látjuk ami búcsúzóul kormányközeli Okkult titkokról rántaná le a leplet, egészen pontosan arra ígér bizonyítékot hogy a regnáló hatalmat sátánisták-boszorkányok irányítják. A záróra és a velejáró reveláció közeledtével egyre érezhetőbbek lesznek bizonyos negatív hatások – lehetséges hogy a háttérben munkálkodó sötét erők támadnak? Cristian Ponce okosan gazdálkodik Lynch és Lovecraft örökségével így az is értékelni fogja aki nincs tisztában az ország junta-múltjával, nekem is egyedül az a bajom vele hogy bár a filmbeli műsor neve 60 perc az éjfélig de így is éjjel egykor adják.

Bella Thorne rovat:
Itt van két celebes esemény összes fura ruhájú jónője: “Rita Ora, Bella Thorne és még sokan mások. Kik szépek és csinosak, kik hülyén öltözöttek. Ezt tudja a Teen Choice Awards és a Beautycon.” – Igen, ez kell a tiniknek és a náluk is fiatalabbaknak:
Gumicukor – Bella Thorne egy vidámparkban levegőztette meg mellalját: “A színésznő a legfrissebb trendekhez felzárkózva egy alulméretezett felsőben flangált, amihez nem vett fel melltartót.” – ...meg is álltak a fejlődésben a gyerekek. Felkészülnek a felnőttek:
Bella Thorne szerint a Disney elvárásainak lehetetlen megfelelni – …és mi mással kompenzálná a Patriarcha Zelnyomást mint feminista vetkőzéssel:
Bella Thorne vörös pucérruhája semmit nem bíz a fantáziára: “Az egykori Disney-sztár sosem volt az a szégyenlős fajta, idomat bátran megmutatja. Minden tekintetet magára vonzott ebben a bevállalós öltözékben.” – Az enyémet nem, én LESZAROM maradok Giannánál, akárhogy vetkőzik is:
18+ Gumicukor – Bella Thorne tényleg eljutott a teljes mellmutogatásig: “Megtörtént, és most végre meg is tudjuk mutatni. Állítja, véletlen volt a dolog. Elhiszi neki?” – Mi az hogy, nagyonis...ja nem:
18+ Gumicukor – Bella Thorne megint megmutatta mellétHarvey Weinstein likes this!
Bella Thorne teljesen meztelen a GQ mexikói számában – ...vagy mégsem, mert:
aztamindenitneki 18+ Bella Thorne meztelenül keni magára a tejszínhabot – …és pár év múlva mikor jönnek az első ráncok-szarkalábak, ő is megtagadja amiből addig élt. Sebaj, már van utánpótlás:
kész szerencse – Kaili Thorne csoda, hogy túlélte ezt a fotózást – Névrokon vagy igazi? Mondjuk tökmindegy…
 

SZERDA, JÚNIUS 1.:
TRÓFEA GIRLS
0
Éjszakai műszag.

Talán érdemes:
Nyolckor megint rossz szülőt, de ezúttal férfit felnőtté varázsoló váratlan baba a Cinemaxon. Mind ismerünk “örökifjúkat” akik ötven fölött is szívesebben bandáznak-füveznek saját gyerekükkel minthogy belenyugodjanak a koruk velejáróiba. Michel (Francois Creton) is ilyen, de az exétől érkező kései gólyahír hatására átértékeli a dolgokat hogy az új jövevény számára jobb apa lehessen mint korábban volt. A Mindennapi hősök hátránya sablonos címe, előnye Richard Bohringer mellékeskedése. Ugyanitt, de jóval később (01:10-kor) többnevű (Orvos a sötétben ill. Éjszakai ügyelet) futó kórház-noir melyben narkósokkal foglalkozó fickó igyekszik lavírozni a szakma törvényei és az ápoltakhoz szükséges illegális eszközök között. Iméntiekhez tartozik a vényhamisítás amivel ártalomcsökkentene de csak azt éri el hogy a cuccot forgalmazók rá is felfigyelnek. Mindezek mellé még rokona nőjével is félrelép, nem csoda hogy rádől a kártyavár, neki pedig ki kell másznia a romok alól. Továbbra is Frankhonban maradva 21:35-kor Francois Ozon megtévesztő elnevezésű alkotása az M5-ön melyben Catherine Deneuve lesz bunkó férjén felülkerekedő Született feleség. A francia Potiche , azaz trófeafeleség jobban lefedi miről is van szó: macsó gyáros (Fabrice Luchini) kvázi-cselédként kezeli asszonyát (és persze csalja is). Nem meglepő módon munkásaival is így bánik, ők azonban nem olyan türelmesek: egy sztrájk során foglyul ejtik a zsarnokot aki az izgalomtól szívrohamot kap. A vezetést Suzanne veszi át aki már sokkal szimpatikusabb a melósoknak, az épp beálló egyensúlyt néhai szélbalos szerelme (Gérard Depardieu) felbukkanása lendíti ki újra. Ozontól kicsit szokatlan hogy komédiával próbálkozik és a túlsúlyos Depardieu-nek sem áll jól az amorózó karakter, még jó hogy Deneuve elviszi a vállán az egészet.

Testmódosítás rovat:
Íme a 10 leggyakoribb plasztikai beavatkozás – Igen, kitaláltad mi van az első helyen:
60 éves az első mellimplantátum – Így van most a nő, aki elsőként esett át a műtéten – Azóta már őt is lekörözték a challengerek:
Mint két tojás: még a kebleiket is egyformára plasztikáztatták az ikrek – Már csak egy közös pasi hiányzik!!! Vagy nem:
modell szépségek – Prostituáltaknak vagy leszbikus párnak nézik a német tükörikreket – Tehetnek róla, tehetnének ellene, mondjuk a bevállalós pózok elhagyásával.
Dúsabb ajkakat szeretett volna, végül azonban Homer Simpson lett ebből a fiatal lányból – Örüljön neki, ezek a gyerekfigurák nagyon divatosak manapság:
20 millió forintnál is nagyobb összeget költött arra, hogy élő Barbie legyen – családja nem áll szóba veleTEHETTEM VOLNA A BARBIE-ROVATBA IS Wait, a challenger appears:
luxusélet – Ez a nő 400 millió forintnál is többet adott ki azért, hogy Kim Kardashianra hasonlítson – Jó ötlet, tuti befektetés…ja nem:
Nem talál elég nagy széket a fenékinfluenszer – De mit influencál a seggével? Inkább agyat ültessenek be a rászorulóknak:
Végzett a plasztikai műtétekkel az amerikai rapper, kétszer majdnem az életébe került: “(…) Szülés előtti alakját szerette volna visszaszerezni a zenész, ám átesett a ló túloldalára, és egy életre megtanulta, hogy a plasztikai műtét nem gyerekjáték.” – Kitaláltad: nem “zenész” és nem is “rapper” csak egy újabb kardibé-nikimináj klón: “(…) az amerikai rapper-realitysztár Hazel E (…) szerette volna minél előbb visszanyerni az alakját, ám a dolog rosszul sült el, (…) ugyanis olyan rossz állapotba került, hogy nem engedték haza a kórházból. A közösségi oldalán egy videóval jelentkezett be, amelyen láthatóan teljesen kiborult, illetve megfogadta, hogy soha többet nem fog plasztikai műtéthez folyamodni. “Nem vagyok hülye, a következő akár az életembe is kerülhet” – mondta egy interjúban.”Ugyanazt mondja amit a szemtetkós idióta, és gondolom ugyanúgy újra fogja kezdeni.
 

CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 2.:
SHE'S SIMPLY THE BEST…

0
better than all the rest!

Talán érdemes:
Nyolckor ismétlésgyanús romantikázás a Film Now-n ahol Marisa Tomei és Robert Downey Jr. bonyolódnak egymásba Velencében. Előbbi a beszédes nevű Faith aki az évekkel ezelőtt neki megjósolt Nagy Ő-t keresi,, utóbbival csak összefut és bár nem ő van neki elrendelve, mégis működni kezd köztük a kémia. Az Only You (vagy Csak veled) a nagyon kevés pasis csajosságok egyike, akár egymagunkban is nézhető és ebben Billy Zane is jó. Ugyanabban az időben jó értelemben vett nőuralom kezdődik az HBO-n, elsőként egy tavalyi drámával. A Vesztes nők forradalma aktualitását az újra fellángolt abortuszviták adják, itt zűrös családból származó latina csaj (Lorenza Izzo) dönt úgy hogy megtartja a babát. Ebben nem csak az anyai ösztönök vezetik hanem barátnője tragédiája is és innentől egyedülálló anyaként, etnikai kisebbség tagjaként harcol jogaiért a forrongó hatvanas-hetvenes években. Bár manapság sokszor tolják túl a diverzitást-feminizmust, Lissette Feliciano nem esik ebbe a hibába, a szándékosan hibás angol elnevezés (Women Is Losers) is csak addig fog zavarni amíg le nem esik hogy Janis Joplin dalából van. Ha már zene, az ugyanitt fél tíztől adott doksi a minapi Aretha Franklin-tribute méltó párja lesz Tina Turnerről. Ha valaki, ő valóban “survivor”: évek számában meg emberileg is túlélte abuzív férjét, kijött számtalan anyagi-lelki mélypontról, most pedig maga meséli el nekünk mindazt amit a What’s Love Got to Do with It-ben már láthattunk. A tényleges muzsika háttérbe szorul de azt bármikor pótolhatjuk, a saját történetét meg ő tudja a legjobban még akkor is ha mások is megszólalnak (az MTV fénykorát a Tina-könyvbe is besegítő Kurt Loder, a rokonlélek erős nőket Angela Bassett és Oprah Winfrey képviseli).

Alapjövedelem rovat:
KIKÍVÁNKOZOTT – Lesznek, akik kihasználják a feltétel nélküli alapjövedelmet – …de attól még be KELL vezetni: “+1 érv a feltétel nélküli alapjövedelem mellett.” – Azóta van még jobb: dolgozzon kevesebbet a többség hogy jusson azoknak is akik esetleg kihasználnák az ingyen pénzt:
Tényleg megérné kevesebbet dolgozni?: “Mennyi a realitása annak, hogy a nyolcórás (vagy még ennél is több) munkánkat visszaszorítsuk?” – Az attól függ melyik bolond lyukból fújó passzátszélre hallgatunk:
gnl színfolt – "Készüljünk fel arra, hogy el kell búcsúznunk a nyugdíjba vonulás gondolatától": “A technológia a 21. században olyan gyorsan fejlődik, hogy el sem tudjuk képzelni, milyen lesz a világ pár évtized múlva.” – De jó is ezt egy egykori hippitől olvasni…
w – Az intelligens vagyonadó: “Létezik-e intelligens vagyonadó? Mekkora bevételt jelent 2 százaléknyi adó? Fölpörgethető-e ezzel a gazdaság?” – Majd a sariatanács és az SJW-k eldöntik, vatikáni támogatással:
Ferenc pápa kiállt az ujgurok, az alapjövedelem és az amerikai tüntetők mellett: “Decemberben jelenik meg az új könyve.” – Könnyű neki, sose kellett reggel hatra bejárnia. Vicces amúgy hogy mindig a legnagyobb léhűtők bújnak Isten mögé:
Pumped Gabo: Isten nem azért teremtett minket, hogy 8 órában dolgozzunk – Pedig már a Teremtés könyve is erről szól, de ne zavarjon. Igen, nyilván te is a “hited” miatt választottad a médiaSTÁRságot:
pénzkeresés – Pumped Gabo elárulta, miből él: "Igazából egy percet nem dolgozok, csak hobbinak élek" – Jó annak aki abból élhet amit szeret: celebkedés, fesztiválozás…
Sose dolgozz!: “Világszerte egyre több embert ér el a munkaellenes mozgalom, aminek célja már nem pusztán a munkakörülmények javítása, hanem a munkaalapú társadalom megszüntetése. Hiszen nem állapot, hogy folyamatosan dolgozunk, miközben egyre többet követelnek tőlünk és egyre rosszabbul érezzük magunkat. Nem ezért vagyunk ezen a világon.”ÉDES FASZOM, és ezt is azok az újságírók mondják akik életükben nem végeztek hasznos tevékenységet és egy mondatot nem tudnak leírni hiba nélkül. Nap kommentje:
0

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés