2022. 11. 26.
A női nem nagy rajonGoya (nov. 26-27.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
A női nem nagy rajonGoya (nov. 26-27.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, NOVEMBER 26.:
DUKÁL NUKEM NEKEM :)
0
United colors of Bunton.

Talán érdemes:
Nyolckor Roger Michell utolsó alkotása az HBO-n, valós eseményre építve. A lerokkant, taxisofőrködő Kempton Bunton (Jim Broadbent) akár a mai klímaaktivisták előfutára is lehetne csak ő épeszűbben harcolt és nem okozott kárt a Goya-festményben ami Wellington Hercegét ábrázolta. A képet 1961-es ellopásától kezdve négy évig (!) rejtegette hálószobájában, az érte kapott pénzt nyugdíjasok és háborús veteránok TV-előfizetésére költötte volna (ennek ingyenessé tétele volt az egyik rögeszméje). Az ügy vége bírósági tárgyalás lett ahol Bunton a nép szimpátiáját mindenképp megnyerte (a Goyát ofkorsz vissza kellett adnia). A Duke-ot ha másért nem, a takarítónő feleséget alakító Helen Mirren miatt nézzük meg! Egy órával utána (21:00) tízéves hazai musical az M5-ön a Vlad Tepes melletti másik nagy vérszomjas (?) múltbeli figuráról. Báthory Erzsébet sztoriját Zilahy Tamás rendezésében és a Szabad Tér Színház-Kolozsvári Magyar Opera produkciójában láthatjuk. Negyed tízkor 2017-es belga-francia dramedy a Dunán manapság divatos témára építve. Világháborús bombák hatástalanításával foglalkozó középkorú férfi (Francois Damiens) másfajta döglött aknába fut bele amikor kiderül hogy nem az az apja akit annak gondolt. Lánya (Alice de Lencquesaing) váratlan terhessége valakitől akit nem hajlandó megnevezni csak még jobban ösztönzi a Zigasság feltárására, az általa felbérelt magándetektív meg is adja neki egy közelben élő férfi nevét. A célállomáson másfajta probléma várja a lehetséges új barátnővel (Cécile De France) aki hősünk biológiai apjának (?) lánya... Ne ítéljünk előre a Szerelem tesztelve lájftájmos elnevezéséből, ez édesbús merengés a családról és a szigorúan vett vérrokonság mellékességéről. Éjjel 01:55-kor négyéves lengyel történelmi opus az M5-ön. A Megkegyelmezés kicsit a Saul fiára hajaz, ebben szülei viszik magukkal vöröskatona fiuk holttestét akit nem csak eltett láb alól a kommunista titkosszolgálat hanem a temetését is megakadályozták. A zarándokutat unokájuk meséli el, tanulsága (amellett hogy minden forradalom megöli saját gyermekeit) az hogy néha a „barát” az ellenség, akit pedig ellenségnek hisznek az olykor segítséget nyújt.

„Zene” és „film” rovat:
The Lizzo Edition:
Fekete, túlsúlyos és imádja magát: „A 2020-as Grammyre a legtöbb jelölést egy alig ismert énekesnő, Lizzo kapta, aki hosszú évekre meghatározhatja, milyen popsztárokra pörgünk majd.”Kanye West likes this...ja ő pont nem:
Lizzo visszaszólt Kanye Westnek, aki súlya miatt szállt bele az énekesnőbe – Üsse le mint Will Smith.
Új életrajzi filmjében mutatja be Lizzo, hogyan is lett belőle világsztár – Na vajon hogy:
Nem bízott sokat a fantáziánkra Lizzo legutóbbi szerelése – ...az utána következőben meg önkritikát is gyakorolt:
Lizzo egy hatalmas szemeteszsáknak öltözött az MTV VMA-nBelevaló csaj, de van még hova fejlődnie:
Lizzo teljesen plüssbe öltözött – Legalább puhára fog esni.
Szavazzon! – Lizzo szerint a monogámia klausztrofóbikus: „Szerinte a szerelem nem lehet szabályokhoz kötött. Ön mit gondol?” – Én azt hogy EMILY RATAJKOWSKI LIKES THIS akarom mondani LESZAROM súlyosan téved:
A tripper miatt élünk tovább és egészségesen: „Egy új feltételezés szerint a nagyszülőknek meglepő evolúciós előnyeik vannak, amelyeket a fertőző gonorrhoea váltott ki.” – Fogadjunk hogy lesz aki ebből is azt hozza ki hogy össze-vissza kell kefélni :SSSS
Lizzo részegen írogatott Chris Evansnek – Kuss, ő csak áttörte az üvegplafont, bezzeg fordított esetben Evans max. csak Johnny Depp mögött háttérvokálozhatna.
Lizzo egy 200 éves fuvolán játszott koncertjén, ami egy amerikai elnöké volt korábban – A távolban valahol felsír egy Bill Clinton.
 

VASÁRNAP, NOVEMBER 27.:
NICE GIRL IN THE WRONG BED
0
Ez a legkevesebb!

Talán érdemes:
Kezdjünk a legjobb programmal: nyolckor Denzel Washington emlékeztet minket a família fontosságára az HBO-n de már a kamera mögött egy mészárosmártásan magyarított darabbal (Napló kisfiamnak). Charles King (Michael B. Jordan) iraki szolgálata alatt kezdte el írogatni bejegyzéseit amikből végül könyv lett. A Journal for Jordan „címzettje” kisfia (Jason Christian), mégis otthon maradt felesége (Chanté Adams) olvas fel neki belőle amikor úgy érzi, szükséges. Míg a srác jó értelemben férfias tanítást kap az élet leckéiről addig mi (felnőtteknek szóló) flashbackekben a kapcsolat kezdetét is megismerhetjük. Egyedül a hosszával nem vagyok kibékülve, elég lett volna 104 a 130 perc helyett. A Cinemaxon 2020-as rövidfilmmel látnak a jövőbe: fiatal pár (Lovas Rozi, Molnár Áron) igyekszik megfelelni a disztópikus törvényeknek hogy gyereket vállalhassanak. Az elvárásokba pont akkor fáradnak bele mikor „továbbjutnak” és a Második körről (mondanivalója dacára) pont azok fognak lemaradni akiknek készült (főleg a 01:35-ös leadási időpont miatt). Háromnegyed tizenegykor a világ legrosszabb embere után A legkedvesebb csaj jön a TV2-re és ebben is a gátlások levetkőzése a kitűzött feladat. Lucy (Lucy Hale) kicsit máshonnan indul, ő tényleg visszafogott de miután ezt egyik exe a szemére veti, úgy dönt szakít a jókislány-imázzsal. Akinek beugrik a szürkeötven az jó nyomon jár, ez is papírformában kezdte (Ayn Carrillo Gailey: Pornology) csak itt vetkőzős klub lesz az önfelfedezés (egyik) katalizátora. Ha már itt tartunk:

A seksz, a munka rovat:
The Rúdtánc Edition:
A lagziján rúdtáncolt a menyasszony: „A TikTokon már csaknem hatmilliós nézettségnél jár az a videó, amelyen egy menyasszony rúdtáncol a saját lagziján. A vőlegény pedig nagyon is támogatta ebben.” – Hát igen, ilyen egy modern család:
Elkezdett rúdtáncolni A Modern családból ismert színész – Mert volna NEM haladni a korral:
J-Lo egy fillér fizetést nem vett fel a sztriptíztáncosnős filmje után: „Viszont producerként nem járt rosszul. A rúdtánc élete legnehezebb öt perce volt a filmvásznon.” – Bizony valóban kemény meló:
hátőőőő – Sztriptíztáncosnő lett az 51 éves nyugalmazott rendőr: „A '90-es években egy toplesz bárban is munkát vállalt, a brit hatóság két éve nyugalmazta.” – Meg sem áll az Oscar-díjig:
mai manó – Fődíjas az atlantai sztriptíztáncosnőkről készült sorozat – Gondolom ez is a nekik fizető kuncsaftokat hibáztatja ahogy az összes többi:
recorder 18+ Minket, nőket hagynak el, itt mégis mi táncolunk a rúdon: „Sztriptízbárban forgatott erotikus klipet új dalához A Dalban is induló Solére.”Female empowerment for teh win:
élet – Ennek a nőnek a rúdtánc mentette meg az életét: „Magánélete, pénzügyei és önbecsülése is romokban hevert, de aztán jött a mentőrúd.” – Bezzeg a férfiaknak nincs ilyen lehetősége...oh wait:
szabadnap – Videó: az ország legjobb rúdtáncosát keresik: „Több tucatnyi jó mozgású nő és két férfi részvételével országos rúdtánc bajnokságot rendeztek.”Férfi rúdtáncos?! NORMÁLIS?! Bár ők legalább még emberek:
Térfigyelőkamera-fejű robotok rúdtáncolnak egy francia szriptízbárban – ...és a következő lépés az lesz mikor újra emberek táncolnak a napi betevőért, de már a robotoknak :SSSS

VISZLÁT HÉTFŐN (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés