2009. 09. 05.
A MILF büszkeség napja
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, SZEPTEMBER 5.:
A MILF BÜSZKESÉG NAPJA

Száguldoznak a rendőrautók, állnak a kordonok, este focimeccs, nappal melegmenet, délután családi programok, Butapest fulladozik a közlekedési dugók szmogjában. Ilyenkor a békeszerető magyaremberek behúzzák a függönyt, bekapcsolják a tévét, és a MILF-ek iránti tiszteletüknek hódolnak, mert ez is egy sekszuális preferencia, az idősebb (és lehetőleg nagymellű) nőkre bukni…nézzük meg, kik is bizonyítják nekünk ezen a szent napon, hogy van élet 30 éven, pár gyereken és egy-két házasságon túl is!
Vagy akár magán az életen: negyed tíztől az M1-en a szívek királynője, Diana igaz története. Igen, kicsit betegnek tűnhet őt ideválogatni, de ismerjétek el, halála után is élénken él a kultusza, lassan szentté is avatják (az egyéb kánonokba már úgyis bekerült), és sok férfi meg nő vágyódik utána... Zsebkendőket készíteni, már persze azoknak akik nézni fogják. Kilenctől az M2-n egy nő, aki MILF is meg ráadásul fekete is, én mégse blokkolnám, ő Whoopi Goldberg a Békés családi tűzfészekben. Valaki a mostani szerepvállalása során azt mondta rá, hogy ő a fekete PaDöDő, és hát lehet ebben valami.
Tíztől bár csak egy ismétlésben, de mégis láthatjuk minden MILF-ek ősanyját, Kim Basingert. Kitaláltátok: a TV2 előhúzta a Szigorúan bizalmas című elegáns kis krimit. Előtte is MILF special, ez is ismétlés: Dr. T és a nők. Richard Gere a főszereplő, de szarni rá, mert olyan sekszy mamák lesznek benne, mint Helen Hunt, Farrah Fawcett vagy Laura Dern, a hölgyek új generációját pedig Liv Tyler, Kate Hudson és Tara Reid képviselik. Fél nyolctól mindez! Az RTL Klub is iparkodik: negyed tizenegytől Basinger fő vetélytársa, Angelina Jolie A csontemberben. Nekem nem jön be, azt a sok szilikont a szája helyett rakhatták volna a csöcseibe is, hát nem? DE! A Viasat3 csak tíztől veszi észre milyen nap is van ma, de onnantól igyekeznek: először a Futballistafeleségek izélnek összevissza, majd kis szünet 22:55-től a Gyerekjáték 2. című horrorral, csak hogy fél egytől Sigourney Weaverre csoroghasson a nyálunk egy perverz kis mesében, hát mi más is lehetne, mint a Hófehérke - A terror meséje. És mivel meccs is lesz, nesztek egy sporty MILF a végére:

Kulcsszavak: MILF

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés