2009. 12. 31.
Újévi állófogadalom
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
2009, DECEMBER 31.:
SZILVESZTERI BULI
A HÜLYÍTŐDOBOZ SZERKESZTŐSÉGÉBEN!

Rengeteg utánajárásunkba került, de szinte valamennyi nálunk megfordult hírességet sikerült elrántani Budapestre, hogy félretéve az indulatokat és egyéb csúnya dolgokat, együttesen összeborulva búcsúzhassunk 2009-től!
 
TV2, 19:00: TV2 Szilveszteri műsor, benne Aktív Extra, Best of Joshi Bharat, Irigy Hónaljmirigy, Popdaráló, RETRO BUÉK...
 
Dolemite: Yo, ez úgy szar ahogy van, akár azt is mondhatnám hogy direkte nekem adod a csontot, a húst meg másnak, ez olyan mint az M1-en nyolctól a Szilveszteri műsor, csak ebbe' több a pénz, meg még annyira se erőltetik meg magukat, hogy úgy tegyenek, mintha érdekelnék őket a nézők annyira, hogy egy Önök kérték!-et hozzájukbasszanak, de ha megtennék, én akkor is csak annyit mondanék, amit a Doboz szerkesztője, miszerint KÉRTE ÁM A HALÁL FASZA. De én cseszettül az vagyok aki baszottul vagyok, az eredeti rájmer, és még ebből a szarból is kirántom az arany mikrofont:
Extra aktivitás csütörtök este,
A képernyőn rohad Joshi Barat teste,
A retróbuékot baszd be a mikróba,
A Hónaljmirigyet meg a Popdarálóba.
Kettőtől ugyanott Travolta tolja,
TurhaPomádé, kend a hajadra!
Nem lesz itt brada semmi nekünk jó,
Felejtő az egész tévéadó,
Ám egyszercsak 3 óra 40 tájban
Ali G lesz a kibaszott házban!
Madonna: (arra botorkál egy koktéllal) Tetszik a dumád, bro.
 
Dolemite: Nem is csodálom, biccs. Én megelőztem a koromat, bár sose fogadott be a felső tízezer!

Hülyítődoboz: A felső tízezerről jut eszembe...
 
M2, 22:30: Broadway Szilveszter

Madonna: Ezt hadd én, hadd én.
 
Hülyítődoboz: Egye fene, ehhez én még fertőtlenített kesztyűben se nyúlnék hozzá.
 
Madonna: Szóval ez az a hely, ahol a magyar könnyűzene és a média krémje és színe-virága felvonul, a gazdagok és szépek kikacsintanak az átlagemberre, aki otthon ül családjával a tévé előtt, lábai a kandallótűzbe érnek, ölében a macska, kezében a pezsgő, és csak éjfélkor áll fel, hogy elénekelje a...a mit is?...
Hülyítődoboz: Akkor kénytelen leszek lefordítani mindezt az igazi átlagember nyelvére. Szóval az összes közepesen vagy annál valamivel jobban híres magyar köcsög itt lesz majd és jópofizik, hogy a csóró is azt hihesse hogy ő is részese a világuknak, miközben valójában emberünk otthon vacog a panelban mert kikapcsolták a fűtést, a munkahelyéről kirúgták, a felesége ezért elhagyta és vitte a gyerekeket is, ő meg fizetheti a tartásdíjat, a macska épp most szart bele az egyetlen téli csizmájába, a jutalmat kapott APEHesek és behajtók lefoglalták a kocsiját, és január első hetében még a hitelbe vett plazmatévét is elviszik, amin ezt a gányt nézi most. Ami meg az éjfélkor való éneklést illeti, utoljára húsz éve az átkosban volt olyan, hogy az ország himuszát a műsorrendben hivatalosan is megelőzze valami más (akkor az Internacionálé, most meg az EU-himnusszá avanzsált Örömóda).
 
Szellem: (be jobbról) HU-HU-HU. Én atyádnak, Vikernesnek szelleme vagyok és csak a hagyomány meg a Sig-rúna nevében jöttem alátámasztani az elhangzottakat, még így, fél lábbal a Valhallában is. Szeretnék szólni pár szót az élőkhöz: nézzétek kilenckor az M2-t, mert a Kísért a volt nejem nem csak egyszerű kísértetsztori, hanem egy mélyen emberi film a múltról meg a családról, a szerelemről, meg gyerekekről, ahol nem lehet tudni mi a valóság s mi nem... Ha ilyeneket néztem volna a Hannibál Molochaust helyett, akkor belőlem se lett volna az, ami. Most pedig mennem kell, ma még rá kell ijesztenem egy-két blekkmetállerre Norvégiában. Majd még jövök. HU-HU-HU. (el balra)
 
Madonna: Én most akkor iszok még egy koktélt, mert ekkora pesszimizmust meg visszajáró lelkeket józanon nem lehet kibírni. Megyek is és megkeresem azt a Dolemite-gyereket.
 
Hülyítődoboz: Én is iszom akkor egyet, mert én meg a parasztvakítást nem bírom, tévében meg egyébként sem. Inkább azt mondom amit Dolemite is a helyemben, hogy Egy szőkénél jobb a kettő.
 
Dolemite: (előbukkan a tömegből) Bizony hogy well said, és háromnegyed kilenckor képzeletben beülhetünk a retekklubbon Denise Richards és Pamela Anderson, vagyis Blond és Blonder közé, akik meglepő módon két nem túl íkús szőkét alakítanak, akiket összekevernek valami fejvadászokkal.
 
HBO, 0:10: Made In Hungaria

Hülyítődoboz: Bár évek óta (van úgy huszonöt) nem hallgatom Fenyőt és társait, azt azért elismerem hogy letettek valamit az asztalra. A Made In Hungaria igenis jogos siker volt 2009-ben, ahogy az alapul szolgáló musical is, úgy szól Fenyőről hogy nem csinál belőle hibátlan bálványt. Csak azt nem értem, minek olyan erőltetett neveket adni a szereplőknek: ami a Moszkva térnek Rojál meg Csömör, az ebben az opusban Tripolisz és Kisnyírő.
 
Trent Reznor: Öcsém, te aztán az élő fába meg a száradó betonba is belekötsz.
 
Madonna: Nekem is feltűnt. Tipikus magyar mentalitás egyébként.
 
Hülyítődoboz: Na síri csend legyen és súlyponti jóérzés, különben elzavarom a törpét, aki a kokaint szolgálja fel!! (mindenki megy a dolgára, ekkor szomorú, enyhén alkesz mozgású figura esik át az asztalokon:)
 
A Mester: Megvetem s kerülöm a köznapi embereket és örömeiket, mégis itt vagyok, mert valakinek a szellemi szférákat is képviselnie kell. A pénz és az anyagiasság teszik életünket mennyországgá és egyben pokollá is. Nekem jutott a feladat, hogy felhívjam a figyelmet az anyagiasság veszélyeire. 22:40-kor a bűn városában, Las Vegasban csap le a Gyilkos kobold a sorozat harmadik részében. A közismerten geci és anyagias Grincs-utánzat számára Vegas a mennyország, mert mindenki pénzzel és pénzért megy oda, és csórón megy haza az összes. Tanuljatok hát az esetből, és nézzétek a Film+-t, és ne bánkódjatok szegénységteken. Bizony hogyha szegények vagytok akkor később gazdagok lesztek. A szegénység erény. Éppen ezért én nem is kérek sokat az igaz út mutatásáért, két prostival meg egy nagyobb összeggel kiegyeznék...
 
Szellem: (be balról) HU-HU-HU. A Film+-on vannak még csemegék ezen kívül. Ott van mindjárt kilenckor a Pinokkió bosszúja, ami olyan mint egy megelevenedett McCarthy-performansz, és már kilenc órakor elkezdik. A szó szerint elbaszott fabábu itt a maga kezébe fogja sorsa alakítását, ergo előbb magán alakít a baltával, hogy elmondhassa: Szeretem a testem, majd áttér az emberekre. Őt is a jobbító szándék vezérli, ahogy engem is. Legyetek SXE-k. HU-HU-HU. (el jobbra)
 
Madonna: Bocs hogy beleszólok, de még egy dolog lesz ugyanott, csak negyed egytől, mégpedig a Chucky ivadéka a (szerintem) leszbikus (de minimum biszex) Jennifer Tillyvel, akit se emberként, se bábuként nem rúgnék ki az ágyamból. A családi hagyományok továbbvitele egyébként fontos, akár gyilkolásról van szó, akár a vallásról.
Trent Reznor: ...főleg, ha valakik a vallást és a gyilkolást összekapcsolják, mint tette volt a Manson-család :DDDDD
 
TV2, 0:05: Jack Jack - Az igazi rocksztár az első próbán meghal

Trent Reznor: ...és milyen kár hogy nem ez történt! Amikor idén felléptem nálatok, buli után kiugrottam az Auchanba mindenféle zöldségeket meg ásványvizet venni a csapatnak és a ródoknak, halomba láttam ezeket a DVD-ket, és mert nem tudtam elképzelni milyen zenét játszhat ez a dzsekdzsekk zenekar, meg mert olcsó is volt, vettem belőle rögvest két darabot, egyet a barátnőmnek, egyet meg a turnébuszra, hogy lássuk hogyan tolják a rokit a magyarok.
 
Hülyítődoboz: És hogy fogadták?
 
Trent Reznor: Nem mondhatnám hogy túl jól. Twiggy egy óvatlan pillanatban kibaszta az ablakon, és arra kötelezett, hogy két napig a Bronski Beat-válogatását hallgassam, pedig alig tíz percet láttunk belőle. Viszont én már ennyiből is leszűrtem a tanulságot magamnak: az igazi rocksztár egyrészt nem mondja magáról hogy ő az, másrészt meghalni nem próbán kell, hanem a színpadon, minden este. Vagy ha az utóbbi nem jön össze, akkor balesetben, egyik koncertről a másikra tartva. Ez a trúság, nem a higított lázadás, amit ráerőszakolnak a népre rockzene címén nálatok még szilveszterkor is!
Hülyítődoboz: Sose bírom kihagyni, hogy egykori pártfogoltodat piszkáljam, de ennek most apropója is van, ugyanis kiszivárgott Marilyn Manson vadiúj videoklipjének forgatókönyve! A PRAE -mint mindig- most is egy lépéssel az egyéb portálok előtt jár, és dekódolta a sokk-rokker kusza írását, hogy senki le ne maradjon a friss hírekről, Trent, te pedig remélem hogy hozzáfűzöl majd valamit. Lássuk...
 
"Kezdés...a mai trendhez (Rámslejm, Fléming Lipsz, Masszívattakk) igazított látványvilág és történet. A Klip első a része konkrét utalás/burkolt kritika a Ramstejn együttes Pusszi című dalára. Kezdünk Feketeség. Koromfekete minden (halál-Szimbóleum). Felgördül egy függöny, begurítanak egy horog Kereszt alakú tortát, rajta Szója a pornóStár, aktuális barátnőm (FONTOS!!!: ha essetleg szakítanánk akkor másik aktuális csajt a helyére, de ne valami gruppit akiből 12 egy tucat, nehogy túl sokat gondojjon magáró), szóval puczér Nő horogkereszt alakúra borotvált fanszőrrel, a mellbimbóin vaskeresztek. Előjáték és vazelin nélkül elkezdem nyomni hátulról, közben bejön a zenekar. Mindenki mindenkivel, ami elég nehéz, mivel 4 vagy öt hím van és csak egy nőstény, de ez a Skarlát Asszonyt és az ő csábító Erejét szimbolizálja, meg minden. (Lehet hogy kírúgok vagy beveszek valakit a zenekarba, és akkor nem négy vagy 5 férfi lesz, mindegy, megy az akció, flessbekkekkel ez lesz bevágva a klipp tőbi részéhez.) (Esetleg idézetek szent könyvekbűl vagy okkult szimbólumok? - > Amerikai alkotmányból részleteket bevágni, első Kiegészítés, szólás Szabaccság)
 
Jobbról mindenféle kisállatokat dobálnak be, macskát, kutyát, madárpókot és még heringet is, én meg -dugás közben- horogkeresztes mintájú Mártenszbakancs Csal taposok rajtuk, ezzel is szimbolizálva, általa mintegy megidézem Brian Dzsónsz szellemét, aki náci egyenruhában játékbabákon taposott, fasisztaellenes tiltakozásként, ez is AZ, a mártenszbakancs a bőrfejűeket jelenti, akik eltapossák a természetet és virágos Réteket, jelképező kis Álatokat, a seksz meg azt, hogy a világ baszik minderre. Közeli nagytotál az állattetemekről, amint morzsolódnak a bakancs alatt, makró a bakancsól, jól kivehető svasztikaminták, vérben ázva (ide bevágás német vezetőkről esetleg?? háborús bűnök?? Nürn Berg???), közben esetleg zigHejj-hangminták, jobbról bekeverve. Első orgazmus (valamelyik zenekari tag), a szétolvadt tortára vagy az állatokra megy minden, snitt, áttűnés, követ Kező->>>>
 
Píárhuzamos történet: átdorbézolt éjszaka, felébredek, okádok egyet, beszúrok egy adag heroint, megint hányok, beülök egy autóba, ami csak rohan és rohan, mint egy kibaszott Adiendre-vers, amit futurista szűrőn engedtek át. Átgázolok hat kismamán és egy cserkésznek öltözött srácon (aki a gyerekkori Énemet szimbolizája, ez a Klipp-rész a befolyásoltság alatti vezetés elleni művészi Tiltakozás, ezt kiemelendő a kocsiban egy Szasa Grey-kinézetű csaj próbál orálisan kielégíteni), közben hányok egyet (ez asztat szimbolizájja hogy forog a gyomrom a sztárléttől és lélekben az a gyerek akarok leni, akit magam őtem meg), elütök egy lányt aki az első barátnőmre hasonlít (ez a szüzesség elvesztésének a burkolcsága - bevágás a seksz-jelenetből: valamelyik zenekari Tag eltorzult, orgazmusközeli arca, izzaccságcseppek, valami gyanús fehér folyadék). Egy cirkuszi céllövöldéhez érek, ahol Hyrességek fejei vannak kité(p)ve. Ott a Trentreznor, a Diktafontíz meg mindenki aki átbaszott a Zéletbe. Előkapom a fegyvert, és lövök (erőszak Ellenes tiltakozás, plussz utalás a NIN Big ember a fegyverrel-című számára - de NEEEM a Stárfukkerek ink. című klipjűkre, ez az én klipem tök másról Szól, meg egyáltalán). A fegyver csövéhez bevágások valamey MM-együttestag péniszérűl (utalás a Pusszi klipre mega Harcosok klubbbjára, sperma és fegyvertőtény-párhuzamot is? ha a cenzúra nem engedi, limitált DVD-n kiadni csak ezt, semelyik gyűjteményre nemfeltenni).
 
Fless Bekkek az első jelenetből (de már a befejezés Után!!!), üres szoba, a torta romjai, vér, ondó, tetemek (állati pluss Emberi), a Halál Aurálya (utalás Markó Ferreri Nagy Zabálására, meg a pazolíni együttes Szálló című filmjére, lehet keverem a Hosztelsszel, amit Tarantínó rendezett? mindegy). Visszavágás a seksz Jelenetre. Én mint amerikajji Elnök kocsiban feszítek, körülöttem kereszten feszengő majmom meg egyéb állatok, KKK-s csuklyás fasz belovagol szélsőjobbról, Remingtonnal vagy flóbert Puskával, és agyonlő engem uborkatölténnyel, papírgalacsinnal meg rúna Mintásra festett húsvéti tojással, vér, gyász (lehet hogy ez voltmár, de úccse tűnikfel, ha megigen, akkor a kritikusok megideo...idejológi,..útelág...útlegeáza...mindegy, nehéz szó, szóval majd megmagyarázzák, hogy azért tértem vissza képileg a tíz Évvel ezelőttihez, mert szakítás reznorral, és vissza a gyökerekkhez) - > áttűnés az első jelenethez, aktus folytatódik közben, nyomom Stóyát (megnézni valamelyik filmjét, hogyiskellezt), távoli kép a széteső horgolókereszt-tortáról, a háttér-feketeségbe egyszercsak be Úszik egy amerikai zászló, a csillagok helyén valami mással (sátán-Kereszt? dollár, eurójel? binladen-fejek? Bush?<-meg Nézni, ő-e még a miniszterelnök!!!!,), ez egy irónikus utalás a Zusa külpolitikájára
Közeledik az orgazmus ideje nekem is, ennek is utánanézni, mivel lehetne feldobni, esetleg az egyik zenekari Tag befekhetne alánk hatvankilencbe, hogy felülmújjuk a ramstejn-klipet, és akkor creampie lehetne? Közben a maradék tagság kulminál egy gay blow-job-partiban, aztán a nagy szopás után -de persze még a stáblista előtt- Twiggy ráránt két keményet, és beleélvez John 5 pofájába. Az egész klip úgy lehessen megcsinálva hogy eccerre legyen tiltakozás a pornó gráfia és a nők lealacsonyítása meg a Zerőszak és a hím Sóvinizmus ellen, de a kiéhezett tini Közönség ráverhesse, ha nincsemmás a kezeügyébe
 
Tenni valók:
-Lefogyni a klipp forgatásáig!!!!44444444444
-Anyunak levlapot küldeni szülinapra
-Lemondani az iskolai érettségi találkozót, aznap Sztója családjához vagyok megHívva ünnepi ebédre (kivéve ha sza Kítunk)
-FOGYÓKÚRA
-Remikszhez valami divatos együttest megrendelni -Pendulum??? A Dzsúdóreaktor nem vállalta, a Lajbak nem válaszolt :(((((((((
-Klipet jónevű rendező rendezze, más dolga nem lesz csak nevét hozni
-Le fogyás
-Ha valamejik ralyongóm tömeggyilkól, látványos elhatárolódás és Seggszpírre való Hivatkozás -> média Kritika
-Dijéta
-Alacsony tápértékű kekszet venni a Csárlinak, kutyámnak"


Trent Reznor:
Művészi és vallási különbségek miatt kellett megválnunk Marilyntől, ez egyértelmű, és persze szomorú, főleg hogy egyszer már meg is halt idén. Az lehetett, hogy senki se vert át egy kibaszott karót a szívén, ezért jött vissza. A klip...hát ez csak a sztoribord, de ez alapján simán lehetne szorribord-nak is nevezni, érted, szorri, mint sorry, sajnálom, hahaha. Ráaádásul egy ponton az egész klip megbukik...
 
Hülyítődoboz: És mi lenne az?

Trent Reznor: A Klu-Klux Klános fickós jelenetnél! Tudjátok ti, milyen nehéz kinézni egy ilyen fehér izén, lovaglás közben, és ráadásul még lőni is? :DDDDDDDDDDDDD
 
Madonna: A csuklyán át valóban nehéz kinézni. Emlékszem, amikor Lady Gaga-t avattuk be a 88-as számú nagypáholyban, tévedésből ötször olvastam fel visszafelé a Miatyánkot pedig hatszor kellett volna, Perez Hilton meg annyira be volt állva, hogy nem fordította meg a keresztet az oltár felett. :DDD Mindegy, nagy buli volt ott aztán a Baphomet-szobor alatt...
 
Dolemite: Volt fajtalan erotika is? Szamárshow, ilyenek?
 
Madonna: Azt hiszem hogy igen. Hoztak valami kecskét, amit... (mindenki beszélget és sztorizgat)
 
Hülyítődoboz: Most pedig, kedves olvasók, hagyjuk a világsztárokat egymással smúzolni meg kacarászni, induljunk el karonfogva a szebb jövő felé, éjfélkor énekeljük el együtt a Himnuszt...
 
Madonna: (beleszól a háttérből) Távószí szél vízöt áraszt...
 
Hülyítődoboz: Ez nem az, basszus.
 
Madonna: ...hanem az EU-Himnusz?
 
Hülyítődoboz: Nem, de most már tényleg mássz arrébb, ezekhez kedves emberekhez akarok szólni, akik eddig is velünk tartottak. Szóval éjfélkor himnusz, de csak a magyar, az Örömódát hagyjuk meg a Zeneakadémiának és az Operának, akármennyire is uniós himnusz, azt meg végképp ne tűrjük hogy előbb kelljen elénekelni mint az igazit. Vonuljunk most vissza, és szerényen mulatozzunk éjfélig, meg utána is, érezzük jól magunkat és ne ijesztgessük embertársainkat meg háziállataikat petárdával. Jertek, barátim, rendeltem öt üveg Chivas Regal-t a PRAE számlájára. (általános ünneplés, egymás levegőbe dobálása, elvonulás)
 
(...hosszú csend...)
 
Whoopi Goldberg: Hahó. Hahó! HAHÓ! Én nem hiányzok senkinek? Engem itthagytatok? Basszus, nekem mindig az ismétlések jutnak? Na mindegy, szóval aki Hülyítők kabalafilmjére, az Üvöltés 2-re kíváncsi, az negyed kettőkor kapcsoljon az MGM-re. Én pedig a szeretet és a tabula rasa nevében őszintén remélem hogy a Doboz szerkesztősége a nélkülem zajló buliban mind herpeszt, trippert és még éccet is kap, hazafele menet reggel meg elcsapja őket egy öngyilkos Al-Kaida-terrorista dinamittal töltött mikrobusza, és..
 
Xzibit: Mikrobusz, yo, abban én profi vagyok. Meg a pimpelésben, akár nőkről, akár gépjárművekről van szó.
 
Whoopi Goldberg: Na, már csak te hiányoztál ide, nőgyűlölők védőszentje, feketék elleni előítéletek megerősítője és megtestesítője.
 
Xzibit: Yo Whoopi, I heard you like...szóval azt hallottam te szeretsz egy bizonyos dolgot...
 
Whoopi Goldberg: Én MINDENT és mindenkit szeretek, különösen egyes ártatlanul meghurcolt pedofil rendezőket.
 
Xzibit: De én azt hallottam hogy van EGY dolog amit mindennél jobban szeretsz, valami, amit én mint jó régivonalas homofób rapper nem vehetek a mocskos számra, és ami miatt kicsit átalakítottuk a házadat, úgyhogy abból az egy bizonyos dologból mindenhova jusson, még a fürdőszobába is! Yo, check it out, bitch! (ajtó kinyit)

Whoopi Goldberg: (magánkívül) Ez fantasztikus, ez a legszebb ajándék amit valaha kaptam!
 
Xzibit: Látod ribanc hogy én megaszontam!
 
Whoopi Goldberg: Most pedig, ha nem haragszol, úgy érzem eljött a fürdés ideje :))))))) (elmerül a kádban)
 
Xzibit: Minden jó, ha jó a vége...
 
Szellem: (be jobbról) HU-HU-HU... (meglátja Xzibitet, megdermed)
 
Xzibit: ...ez rád is vonatkozik, repkedő-akrobata.
 
Szellem: Óbasszameg, Wotan kalapácsára, már megint te? Hát mit vétettem én ellened?! (villámgyorsan el balra)
 
Xzibit: Na MOST mehet mindenki szilveszterezni, amerre lát... :DDDDD
 
 
Ihlet/köszönet:
South Park, Encyclopedia Dramatica, Kommandante, Conatgion


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés