2010. 02. 05.
A villamos szék lett (péntek / szombat / vasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):

PÉNTEK, FEBRUÁR 5.:
NÉGY NAP EGY GYILKOS ANYJÁBAN

Erre persze mindig van idő, még a meghalás árnyékában is!
Jó hír viszont, hogy bár a gyilkosnak agya van, de ezek szerint ágya már nincs.
Ez a hét is véget ér lassan, lehet megnyugodni. Kivéve akkor ha a nyugalmat tévé előtt keressük, mert negyed tízkor Dosztojevszkij-adaptáció a Duna 2. Autonómián: ismét egy kamasz története, aki ezúttal bankrablás közben megölt apja szajréjával rohan bele a világba. Természetesen kísérti a lelkiismeret meg más ilyen marhaságok, meg belezúg egy harmincas nőbe (a műsorajánlóban ezt úgy mondják, mármint az életkort, mintha valami negatívum volna), egyszóval él, és lélekben meghal. Queneau-val szólva: micsoda 4 nap! 21:20-kor a TV2-n feltárul Egy gyilkos agya. Leendő FBI-osokat -hogy némi gyakorlatuk is legyen a sorozatgyilkosságok felderítésében- egy kis szigetre visznek terepszemlére. A kitalált bűntényt felváltja a valóságos: valaki sorra teszi el az ifjú hallgatókat láb alól. Hát igen, az éles helyzet a legkeményebb vizsga! Tízkor a Dunán a Friss levegőt ismétlik, gondolom az aktuális filmszemle alkalmából. Vontatott, depresszív, vagyis mindaz, ami miatt hosszú-hosszú évek óta kerülöm a magyar filmeket, ha másra nem, arra jó hogy emlékeztessen, miért is nem bírom én ezeket. Végezetül pedig azoknak, akik tegnap is figyeltek: Anasztázia történetének második része fél tízkor az M1-en.

Hírmagyarázás:
Miranda Kerr is a kukkoló brókert védi:
"Miranda Kerr ausztrál szupermodell is csaltakozott ahhoz a kampányhoz, amely egy ausztrál bróker állásáért küzd. A férfi pont Kerr pucér képeit nézegette számítógépén, miközben egy kollégája élő tévéadásban a kamatokat elemezte." - Ahelyett hogy kitüntetnék, hát addig se az adatokat manipulálta. Az elírás az a cikkben is így van, ja.
Klapka fia összejött Terry Black 62 éves nőjével - ÉDES FASZOM, HÁT MI LESZ MÉG ITT?! Fajtalan erotika szamárshow stílusban? Ki a franc kiváncsi erre a sok szörnyetegre? Mi lesz a következő hír, valamelyik összejön saját magával?
Családja élve temetett el egy török lányt: "Apja és nagyapja szerint fiúkkal barátkozott, ezért tisztára kellett mosni a család nevét." - No komment, mert még valami kifejezetten sértőt írnék, és öngyilkos merénylők rohannák meg a szerkesztőséget. Szégyen bazmeg, szégyen.
Vigyük jégre Magyarországot! - Hahó!!! Már megtették, basszus, kábé nyolc éve! ÉBRESZTŐ!!!!!!!
 
 
SZOMBAT, FEBRUÁR 6.:
ORBÁNVIKIPÉDIA

Romulus, Remus és a farkasmamát helyettesítő motor
Gyorsan és fájdalommentesen túlleszünk mindenen, ugyanis megint nincs semmi nézhető, és még a hírmagyarázás is tárgytalan. Ami nem voltmár, az nyolckor az HBO-n egy családi filmdráma a Chopperből ismert Eric Banával a főszerepben, mely a címe (Romulus, az apám) ellenére sem az ókori Rómában játszódik, hanem Ausztráliában, ahol a későn bevándoroltak igen nagy hátránnyal indulnak azokkal szemben, akik már évszázadokkal ezelőtt gyökeret eresztettek. Apa és fia a külvilág (és az anya depressziója) ellen.
 
Ismétlés rovat:
M1, 20:40: Miss Marple történetei: Egy marék rozs - Annyiszor adták már, hogy inkább kezdd el könyvformában, több értelme van.
TV2, 21:35: Ronin – Jean Reno és Robert DeNiro egy bérgyilkosos thrillerben. Marhaság. Fél nyolckor a retekklubbon Lassie szívszorító története 2005-ös feldolgozásban. Ezt is inkább könyvformában vedd magadhoz. Ugyanott 23:10-kor a csúnyagonosz internet világa a Félelem.com-ban. Ismétlés és faszság.
TV2, 19:35: Kongó - Michael Crichton művéből készült Afrikás-társasutazós kalandfilm Tim „Rocky Horror” Curry-vel egy román kalandor szerepében. A társaság egyik tagja aranyra vágyik, a másik egy gorillát akar visszaszoktatni a természetes közegébe, de terveiket keresztülhúzza, hogy az út amin járnak, áthalad egy ősi szentélyen.
 
Orbán Viktor rovat:
Akartam hírmagyarázósat, de nem jött össze. Tegnap volt az évértékelő, ennek örömére az index címlap úgy néz ki mint anno egy viccből kifolyólag: minden cikk, publicisztika és blog erről szól (tótavé már ellőtte előre az összes gyűlöletpatront, gondolom sejtette másnap mekkora roham lesz a bloggerek között). Proof:
KF Szleng: Orbán: A befenyítés vége lesz
Orbán Viktor: Nem bosszúkormányzás jön
Orbán Viktornak nem színe a fekete
Nagyon figyelni kell, mert mindig igazat mond: "A polgári celebeket nem lepte meg, de feltüzelte Orbán Viktor évértékelő beszéde."
Munkát, kenyeret ígért Orbán Viktor
Ha pofára osztályoznék, rosszabbul járnál: "Videó: az Orbán-beszéd rövidítve, poénokkal."
Mandíner: Agitprop illusztráció: Orbán a Nolon: "Melyik lehetett minden idők eddigi leginkorrektebb fotója a hazai politikai sajtóban?"
Török Gábor: Miről beszélt Orbán Viktor?
Gulyásdemokrácia: Zévértékelés
…és ez csak az, ami kikerült a címlapra. Szerk.: …és basszus, még a Quarton is:
Híres progresszív rockzenekartól idézett Orbán Viktor – na én most minden konzervativizmusom és szimpátiám ellenére leléptem sörözni, mert szemlátomást elment a világ esze, remélem holnapra mindenki kijózanodik (velem ellentétben :D), addig is minden jót.
 
VASÁRNAP, FEBRUÁR 7.:
SZTÁLINGRÁDI FRIZBI

Arccal a havazás felé
 
Ajánlott rovat:
Az M1-ről ajánlanám a ma este kilenckor kezdődő Sztálingrádot mindazoknak, akik egy kicsit mást akarnak látni, mint a II. VH német katonáiról berögzült közhelyeket. Kilátástalanság az orosz télben egy kilátástalan katonai manőver kellős közepében. És igen, ennyi ami ma jónak számít, tartom az újévi fogadalmamat, szigorúan betartom!
 
Ismétlés rovat:
Nyolckor az HBO-n Trópusi vihar, Amerika saját álomgyáras közhelyeit (Rambo-összes és általában az akciófilmek) parodizálja, kivételesen szórakoztató módon és remek színészgárdával (Ben Stiller, Robert Downey Jr, Nick Nolte Jack Black), vagyis ajánlott, ellentétben a negyed tízkor a Viasat3-on leadott Boogie Nights-szal, ami bár nagyjából korrekt kórkép a diszkókorszak pornóvilágáról, a körülötte kialakult (és számomra érthetetlen) kultusz miatt bőven megérett a faszkorbácsra.
 
Napalmozás terhe mellett nem ajánlott rovat:
TV2, 22:20: Frizbi Hajdú Péterrel - A fél ország le fog ülni elé, én pedig elrettentéstként teszem ide. Ide jutottunk, hogy ide kell jutni (= kertévés dumaműsor), különben nem vagy senki. A vendéglista is magáért beszél: Schobert Norbert, Rubint Réka és Gesztesi Károly. Ennek megfelelője a retekklubbon a Portré otthon, melynek mostani része a közhelygyáros Dan Brown-nal foglalkozik 23:20-tól. Az ismertető kérdéseiből ("Mi van az üzleti siker mögött? [...] Mi volt a szándéka az írónak?") nyilván semmi nem fog kiderülni, különben a kutya nem venné meg a következő közhelygyűjteményt.
 
Hírmagyarázás:
Velünk mindenki nagyon szívesen játszik - Ja, mert tudják hogy veszteni fogunk.
18+: Kristina Rose rémesen sikolt szex közben - A Velveten meg rémesen gyenge pornókritikákat lehet olvasni.
Bugyikra élvezett a brit polgármester: "A fetisiszta férfi titokban beosont a nők hálószobáiba, fehérneműket lopott. Két évet kapott." - Ez már magában is kemény, de nézzétek meg ezt a fejet, egy down-kóros pedofil törpe tekintetében több jóindulat van:
 
Kulcsszavak: Orbán Viktor

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés