2010. 03. 26.
Átpatent (péntek / szombat / vasárnap)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
PÉNTEK, MÁRCIUS 26.:
A DELI FRANKA

Ma sietnem kell, úgyhogy bevezetőt csak holnap kaptok, ha egyáltalán, most nézzük mi az ami ajánlott. Tudjuk, hogy egy kis fény kell ebbe a mai cinikus, geci világba, és este tíz előtt öt perccel meg is kapjuk az M2-n, egy francia iskoláról szóló dokumentumfilm (Én, te, ő) formájában. Egy terem, egy tanár, és NEM összevonják / megszüntetik, mint nálunk, hanem fenntartják, még akkor is, miután a tanár bácsi nyugdíjba ment. Látod kedves magyar bálint, így is lehet ezt csinálni! Ugyanott hajnali fél egy után öt perccel a Hanuma 2. része. A Filmmúzeumon háromnegyed egytől a Privát rocktörténet 27. részében Ossian. A magyar Troggs-tape, a Live in Debrecen összes rajongójának ajánlom :) Ugyanott, de még nyolckor a Kojak aktuális epizódja A cigányok királynője címet viseli, kis érdekesség, hogy a 9:10-kor az HBO-n adott Egymásra utalva főhősnője is kisebbség, bár nem királynő, hanem ilyen kitagadott ex-pat.

Ismétlés rovat:
Viasat3, 21:20: Mindörökké Batman - A sztárparádé (pld. Jim Carrey) ellenére is harmatgyenge, kötelezően letudott sablonfilm. A Heath Ledger-es Jokerrel se vagyok teljesen kibékülve, de az legalább valamilyen. Plusz: kis Anatómialecke tizenegytől a Cinemaxon Franka Potentével. Kicsit Tobin Cook-ízű thriller / krimi / akármi.

Hírmagyarázás:
Mi tartotta Marilyn Monroe mellét?
- Azt nem tudom, csak azt hogy SAJNOS NEM ÉN!!
Korrektor blog: Come on let’s twit(t) again: „Havi kétszáz pingű twitel az ember könyen vicel.” - ZSENIÁLIS :) Így egyszerűen.


SZOMBAT, MÁRCIUS 27.:
ILYEN A BANANÁSZCH-SZERENCSE

"Ne tetézd! NE TETÉZD!!!!"
Háromnegyed kilenckor az M1-en a hagyományos gyógyítás és az okkultizmus öszecsapása: egy kis amerikai faluba A helyi hentes új feleséget hoz (Demi Moore), aki állítólag látnok. A helyi elmeturkász persze nem hisz az ilyesmiben, ám „szakkönyvei nem tudják megmagyarázni azt az örömöt, amit a nő terjeszt, sem azt a növekvő vonzalmat, melyet ő érez Marina iránt.” – Ezt a fajta örömöt és vonzalmat úgy hívják hogy prostitúció és feketemágia, és a Szent Inkvizíció idejében egyértelmű volt a kezelése, a gyógyulás pedig minden esetben 1000%-os! Demi Moore meg simán főhelyet kapott volna a máglyán, akár boszorkány, akár nem, elég lett volna csak felsorolni, mi mindenhez adta a nevét és tehetségét (LOL). Kicsit a korábbi látnokosdihoz kapcsolódik a Szent Klára című romantikus dráma Izraelből a Duna II. Autonómián kilenckor, ahol egy egyszerű diákcsaj előre lát dolgokat. Az általános iskolai dolgozatok-feleletek megtippelése után jönnek a nagyobb jóslások, majd kiderül, hogy mindez a képesség a múlté lesz a szerelem beköszöntével. Ha én neki lennék, akkor egy éven át beszedném a lottófőnyereményeket, pénzt be a bankba, majd utána jöhet a nemi élet! A Dunán lesz egy kis francia (vagyis elég sajátságos) krimi(?)sorozat (Apró gyilkosságok a családban, 22:30) aktuális része, de az igazi finomságokra egész éjfélig kell várnunk, amikoris Dr. Martin Györgyre, A néptánckutatás Bartókjára emlékeznek.
 
A TV2-re nem érdemes szót vesztegetnünk: ismétlések (Kapj el, ha tudsz!, Mezsgye), valamint az egyre izzadtságszagúbb Hónaljmirigyek is rúgnak egyet a magyar történelembe (Az igazi Hunyadi Mátyás). Kíváncsi vagyok lesz-e ebből is akkora balhé mint a roma lagzis műsorból, mert ennek legalább alapja is lenne! Van még ilyen szóra sem érdemesség: tízkor az HBO-n egy kis legalizáláspártoskodás, vagyis itt a kötelező hülye füves vígjáték a dolgozni nem akaró büdös újhippikről. Az Ananász Expressz nem gyümölcs, de zöld, és folyton túl sokat szívó hősünket mindenféle bajba keveri, vagyis akár még ellenpropaganda is lehetne, de persze hogy nem az. Sajnos. Megtekintése után a szerrel élők megint laza gyereknek érezhetik magukat, a többségi (és dolgozó) társadalomnak meg még jobban tele lesz a töke velük.
  
Hírmagyarázás:
IDDQD: Rászokott a Farmville-re a városházán, kirúgták:
„Bulgáriában nem nézik jó szemmel, ha a városi képviselő játszik az üléseken.” – Szegény, pedig lehetne kibúvót találnia…
Kocka: A Tetris segít legyűrni a poszt traumatikus stresszt: „A Tetris elég erős vizuális gondolkodásra készteti az agyat és pont azt a részt, ami az emlékképek rögzüléséért is felel.” - …csak a Farmville helyett át kellene térni a klasszik játékokra!
Lángoló gitárok: Lady Gaga túl az egymilliárdon – avagy vegyél szart, egymilliárd youtube-kattintás nem tévedhet! „A 24 éves énekesnő úgy érte el ezt a videónézettségi számot, hogy összesen három klipjét monitorozták.” – Mi viszont ne feledjük, hogy e világban a sátán hatalma erős, de a végső győzelem nem nála van.
Balerina akar lenni a kislány, akinek kivették a fél agyát -  És ha a maradékot is kivették volna, akkor az, ami a viccben :DDDD
Megtalálták az italozó áldozat késelőit: „A megkéselt férfi még betért egy italra, kiderült, életveszélyesen sérült.” – Tiszta Rejtő Jenő, basszus. Csak már nem tudunk rajta mulatni :(
Nagy mellű, széles csípőjű a régi-új szexszimbólumÉS IGEN, végre valami ami több szempontból is pozitív: „Christina Hendricksből árad az érzékiség, pedig nem kifejezetten modellalkat. És már nem is fiatal.”  - Én ennek örülök, végre valaki véget vet ennek a hülye trendnek, hogy 30 év fölött mindenki elmehet meghalni. Több ilyet az embereknek!
Ronnie Woodot megverte a barátnője – És megint azt mondom, végre ilyen is van, nemcsak az hogy X részeg popsztár összeverte a csaját :DDD Ha már popszakma, a végére hagytam a legjobbat:
Majka nem akar új szívet, pedig a régivel nehéz szeretnie az országot: „Önbíráskodás miatt nemsokára a bíróság előtt kell felelnie, pedig ő csak a pénzét akarta visszakapni.” – LOL, vezessük be a megélhetési bűnöző után a megélhetési uzsorás / pénzbehajtó fogalmát is! Vagy írjon ő is kérvényt Leslie Eagle-nek, majd megkönyörül rajta is! "Iszok, bulizok, cigizek, aztán várok egy új szívet, hátha azzal jobban tudom szeretni a világot. A mai Magyarországot nehéz szeretni." - Köszönhetően többek közt neked, meg a többi hozzád hasonló nyomorult celebnek is, akik az ingyenélést tették követendő példává. Ja, és remélem tudod hogy az ilyen életmódot folytató emberek nem sűrűn szoktak új szerveket kapni. De persze nyilván majd ezt is elintézed, ha nem pénzzel akkor elnöki kérvénnyel.
 
Még valami az olvasók figyelmébe: NE FELEJTSÉTEK AZ ÓRAÁTÁLLÍTÁST!!!
 

VASÁRNAP, MÁRCIUS 28.:
HAJRÁKAMPÁNY


Lop-stop helyett apátia
M1, 20:00: A szólás szabadsága: Kampányhajrá, avagy mire elég két hét? - A legmocskosabb kampányra, ami valaha is előttünk állt, attól félek. Ugyanott 22:20-kor a Kultúrházban mindenféle baromság, nézzük sorjában: Bertolucci '68- as hősei, az Álmodozók beköltöztek a pesti Broadway-ra - Tessenek már mondani, itt is lesz dugás meg spermafröcskölés, mint a filmben? És ugye nem közpénzből? Kortárs tánc lesz az utcai hipp-hopp Magyarországon? - HIP-HOP BAZMEG, egy p-vel, gyökerek! Akikre ti gondoltatok, az Vuk, aki jön! Megfejtjük George Clooney magyar titkát, amikor '88-ban majdnem lecsukták a magyar rendőrök - Inkább az ír gázoló titkát fejtegetnétek. Vita arról, hogy milyennek mutatják a nőket a magyar reklámok - Sajnos olyannak, amilyen a nagy többségük: olcsónak és sekélyesnek. És mielőtt anyázni kezdene valami feminista, közölném, hogy:
1.: konzultáljanak a Velvettel, mai cikk: Bódi Sylvi kurvapólót tervez
2.: a férfiak is ugyanilyenek, tisztelet a kivételnek mindkét nemből.
 
A Duna II. Autonómián Dickens szellemét élesztgetik egy életrajzi filmmel kilenctől, csak hogy ne sírjon a szánk hogy milyen kegyetlen világban élünk, az HBO-n nyolckor a kilencvenes évek álompárja, Leo DiCaprio és Kate Winslet járnak A szabadság útjain, amik -mint minden út- nem Rómába, hanem a konformizmusba vezetnek, a lázadó szerelmesekből így lesz konzervatív (házas)pár. Utána ugyanott tíztől a The Pacific: A hős alakulat második része, csak hogy ma se maradjunk erőszak nélkül.
 
Hírmagyarázás:
Magyarul kiabált a svéd szülőszobában a kismama - A gyerek meg az egyetemes nyelven sírt, most hol itt a probléma? Már szülni meg a sekszet élvezni se szabad anyanyelvünkön külföldön? ÉBERSÉG!!!
Fico: A szlovákok félnek a Fidesztől: "Ha Orbánék hatalomra kerülnek, romlani fog a két ország viszonya Fico szerint." - Hát az ő szempontjából biztosan :DDD Hihetetlen ez az Orbán-fóbia akár itthon, akár külföldön. Basszus, ennél ami most van szinte biztos hogy csak jobb jön!!!
Törvénysértő a pátyi golfprojekt - Rekordsebességgel csúszik ez a hír egyre lejjebb a főoldalon. Gyanús ez nekem!
 
 
 
 
Kulcsszavak: Lady Gaga, Majka

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés