2011. 03. 28.
CSILLAGKAPU NYÍLJ KI!!!!!!!44 (márc. 28-29-30-31.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
HÉTFŐ, MÁRCIUS 28.:
AGYAS, KOFÁS

A zongorás is csak néz, mert ekkora füves cigit még ő se látott!
 
Talána Jánlott rovat:
Új hét, új fő, új sorozat kezdődik az M1-en 21:40-kor. Mondanám hogy az olaszok is ráálltak erre a bíróságos-helyszínelős-családidrámás vonalra, de az igazság az hogy ők ezt sokkal előbb meglépték Amerika előtt, hát így nézzük a Bízzál bennemet is, hátha egy újabb Polip kerekedik a visszavonult bírónő és tőle régen elszakadt, keménydrogos lányának újraegyesüléséből. Hogy mi, nézők bízhatunk-e benne, az majd ma este elválik. Tízkor retrovígjáték a FEM3-on a nők kedvence Will Ferrell és a magát a Rém Rendes Család minibombázójából igazi nehézbombázóvá kinövő Christina Applegate főszereplésével a hetvenes évek tévés világából, ahol egyes helyeken még mindig nem várják tárt karokkal a nőket, max. a casting-díványon – így hát A híres Ron Burgundy legendája a címbeli híradós (Ferrell) és az eye candy-szerepnél többre vágyó munkatársának (Applegate) vidám kis miniháborúja. A sminkesek – fodrászok is jó munkát végeztek: a hajak majdnem olyanok mint amik akkor voltak divatban. Mármint majdnem olyan gázosak :DDD Ugyancsak média-dráma a Cinemaxon nyolckor, de komor felhangulatban: egy öregedő, magányos színésznő nagy bemutatóra készül, de a szerep (ami kísértetiesen modellezi a valóságos életét) eléggé megviseli, így a Premier estéjén nagy levegőt vesz és iszik kurvasok bort, majd „a színpadon (…) rögtönözni kezd, és végül a saját drámáját játssza el a nézők előtt.” Mintha magamról olvasnék egy jellemzést, szerencsére én nem vagyok színésznő (öreg viszont igen, na és?) Rövidfilm a Dunán tizenegy előtt tíz perccel, Szemző Tibor rendezésében és persze az ő zenéjével is. Tudom, egzisztencialista gondolatmenet hogy a Zéletünk egy film, de hát Ez van!, Ottlik Gézának és Szemző Tibornak legalább eseménydús vetítésben lehet(ett) része, mi meg kibírunk alig negyedórányi agyaskodást agykárosodás nélkül…
 
Ismétlés, de ajánlott rovat:
Megintcsak a rendszeres olvasókra kell hivatkoznom, akik tudják hogy nekem sosem lehet elég Máraiból – vagyis A gyertyák csonkig égnek hiába hogy nem csak voltmár, de ajánlottam is már, mégis azt mondom hogy kapcsoljatok a Dunára kilenckor, sokkal rosszabban is tölthetnétek az időt minthogy a két régi vetélytárs katona találkozását nézitek (és hát a pozitív kultúrharcból se elég sose). Ugyanabban az időben something completely different a Hálózaton, mégpedig az originál Piranha, hasonló történettel és nem 3D-ben (valamint sajnos Kelly Brook és Gianna Michaels nélkül, akik a készültekor még a csattogós lepke amerikai megfelelőjét tolták maguk előtt). Bár nem lesz olyan WTF-élmény mint a friss verzió, azért a természet bosszúja mindig megér EGY PATRONT kis figyelmet.
 
Nem ajánlott rovat:
Kicsin nem múlt, hogy a Kémjátszma is a fenti pakkba kerüljön, aztán látom ám hogy egymás után kétszer is leadják, ma 21:20-kor a Cool-on, holnap meg ugyanez ugyanekkor a TV2-őn. Én megértem hogy mindenki Refdordét meg Pittért nedvesedik, meg mennyire jó ezt a fővárosnyi romkocsmát szélesvásznon látni, ám ennek ellenére ki kell mondani: ELÉG a lusta műsorszerkesztőkből és a cinikus napi ismétlésekből, bojkottáljuk a munkájukat.
 
Kishírek a nagyvilágból:
Style by me: Meztelenül New York-ban:
„Erika Simone egy 25 éves francia származású fotós," - STOP, álljunk meg egy szóra, Tanár úr. Fotós?! EZ? Ez csak egy tizenkettő egy tucat jellegű csoffadt mellű szutyok, gusztustalan ribancrendszámmal a feneke fölött! Ezt akkor szögezzük is le, és innen folytassuk! "...aki New York különböző forgalmas részein megszabadult a ruháitól és egy meztelen portré sorozatot készített magáról." -  Én eddig úgy tudtam hogy portré az arcról készül, az egészalakos pucérkodást aktnak nevezik, de végre egy stílusblogból (megint valami amit sürgősen be kéne tiltani) megtudtam a tutit. "Erika Chanel táskában és Christian Louboutins cipőben pózolva az Április 14.-től látható kiállításán és weboldalán a New York-i divatfanatikusnak szeretné felhívni a figyelmét arra, hogy a ruházatuk és a megjelenésük csinosítása helyett, inkább jobban figyeljenek oda a hajléktalanokra." - ...és ha a Chanel táskáját meg a Louboutins cipőjét eladta volna az axe-hibicionista kurvája, netán meg se veszi hanem egyből a rászorulóknak adja az arra szánt pénzt, azzal nem csak a figyelmet hívta volna föl, hanem ténylegesen segített is volna. Mondjuk akkor nem tudott volna seggpucéron közszeméremsérteni. Részemről maradok a Martensnél, az ugyan nem olyan hipszter viselet mint a Chanel vagy a Loubou… szóval az a másik, viszont remekül lehet vele embereket seggberúgni, és fogok is, ha ugyanezt valaki megpróbálja Pesten. Hacsak közben meg nem erőszakolják az illetőt (nemtől függetlenül), ugyanis így kezdődik egy gang bang...
 
Sicc 2011.03.28. 14:02:40
Szerintem biztosan sikerült neki az akció, mert hát álló fasszal mi másra gondlhatna a nézelődő, mint a hajléktalanokra!
 
Semmi gond, még egy elmebeteg. Ez a Föld sok mindent kibírt már eddig is.
 
10 dolog, ami idén nyáron is ciki lesz: "Melyik ruha vagy kiegészítő tűnjön már el végre? A klumpa, a tréning vagy a kilógó melltartó kínosabb?" - A ruhák közül egyik se. Viszont a Velvet az tűnhetne már el, mert nagyon kínos, és csak a kommentek miatt érdemes odajárni.
Ganxsta Zolee a frankhitele miatt celebeskedik – Ez egy jó hír. Mármint hogy ő is hitelre szorul, mert azon kívül:
 
2011.03.27 11:02:48 excenter
Senkit nem érdekel, miért mentél le kutyába, barátom.
 
…és itt a megoldás, nem celebesedni kell, csak dolgozni, úgy ahogy az ország többi lakosa teszi, és maradjunk is a HBB-s hasonlatnál („le kell menni kutyába”), ugyanezen usertől itt a Nap kommentje, ajánlom mindenkinek:
 
2011.03.27 12:40:04 excenter
Alja műsorban normálisan viselkedni lehetetlen.
Zavar benne a bohócorr.
Tátrai Tibusz, mikor éppen (lényegtelen, miért) nem tudott megélni a gitárjából, elment reluxát szerelni, és abból tartotta el a családját.
Pedig kicsit nagyobb zenész Zana Zolinál.
De nem is kezd el mindenki lesajnálóan mosolyogni, mikor meglátja (ellentétben például Nagy Feróval, vagy Patakival).
Ugyanis egy seggel tényleg nem lehet két lovat megülni, csókolom.
 

 
KEDD, MÁRCIUS 29.:
HÚHA UTÁN NYOMOZÓ – A MÚMIA IS HÁZHOZ MENT

 
Először is lesz a Kémjátszma, de azt ugye kilőhetjük ahogy tegnap is, inkább romantikázzunk, ebben segítségünkre lesz nyolckor egy igazi coming of age-dráma a Cinemaxon, amiben egy kamaszkorba lépő lány rajtakapja az apját A SZÜLETÉSNAPJÁRA KAPOTT PÓNILOVÁVAL, és neki kell a lelépő anya helyébe lépnie, mármint a másik két testvér számára. A papa szolgálati útra, A mama fodrászhoz ment, mi meg megint készíthetjük a zsebkendőket… A kilenckor kezdődő Út a mennyországba pont nem az amire a címe alapján tippelnénk, hanem egy biztosítási csalás elfogult vizsgálóbiztossal (Forest Whitaker), akinek megesik a szíve a csalókon (öreg hiba), és segít nekik (még öregebb, belátható következményekkel). Érdekesség hogy az amerikai helyszíneket Izlandon forgatták, vagyis az atmoszféra az megvan, viszont tudat alatt érezzük hogy ez valahogy nem autentikus – de a Dunán így is jó helyen van, és főképp a hangulata, színvilága miatt ajánlott. Tízkor vár minket a Bűnök világa a FEM3-on, a Ponyvaregényből ismerős Ving Rhames-szel (aki itt kivételesen jófiút, egész pontosan egy igazi erőszakos zsarut alakít) és Gary Oldmannel (aki mint mindig, most is a sötét oldalon áll). A történet is Kitano eredetijére hajaz, vagyis a húga után nyomozó és régi ellenfeléhez (meg a pornóiparhoz) eljutó detektív sztorija mérsékelten ajánlott. Tizenegykor egy nem klasszikus, de azért még kultfilm (Reefer Madness) 2005-ös, zenével súlyosbított feldolgozása a Film+2-őn a marihuána naggggyon káros hatásairól, persze úgy hogy az ellenkező oldalra billenjem a mérleg nyelve („a drog rossz, érteeem?”).

A kép nem a Mechanikus Narancsból van
A Spangli: A mozimusical az elődje nélkül is érthető, és –főleg Neve Cambell-nek köszönhetően- még élvezhető is, ergo hiába vagyok masszívan drogellenes állásponton, kénytelen vagyok ajánlani – viszont ajánlónak ez még így is kevés, jöjjenek hát a
 
Kishírek a nagyvilágból:
Annyira berúgott, hogy kiesett az ablakon: "Az ötvenes novoszibirszki férfi pár karcolással megúszta a hétemeletes zuhanást." – Ismét egy bizonyíték arra, hogy a részegekre valaki nagyon vigyáz odafenn.
Hibás statisztikákkal csoda Lengyelország: "A tévedések a GDP 4%-ára rúgnak, így könnyen lehet, hogy a válság idején ott is recesszió volt." – Most egy kicsit megnyugodtam, mármint hogy mások is trükkök százaival foltozzák a hiányt. Persze rajtunk ez most nem segít.
Baranyában oszladozik a Jobbik: "Három szervezet oszlatta fel magát márciusban, mert elégedetlenek az országos vezetéssel." - Oszoljunk, oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló!
Kim Dzsongil rémálma a halálra kövezés - Ízlések és pofonok! Nekem ez egy vágyálom vele kapcsolatban ^^ - "Az észak-koreai diktátor azt mondta, tudja, hogy a nép gyűlöli őt és a kommunista propagandát." - HAHAHA. Nagyon helyes, rettegjen a rohadék. Végülis tőle is retteg mindenki. Az Élet mindig igazságot tesz, ezt ne feledd. Ott van horn gyula aki azt se tudja már hogy hol van, ott volt kádár utolsó, a szánalmasság alsó határát súroló beszéde, ott volt sztálin akinek senki se mert segíteni az agyvérzésekor, ott volt a vörös khmerek vezetője a maga szánalmas kis halotti máglyájával (tessék, nézd meg ha hangosan akarsz röhögni, és olvasd el hozzá a teljes sztorit is), és most Kim bácsi is kimondja hogy tudja, mit gondolnak róla. Gondolj bele, ez egy jó pár milliós ország, és a lakosai szinte mind gyűlölik a Kedves Vezetőt ^^ Jó tudni hogy a még élő despoták is fosnak titokban. :DD
Új lakók az Éden hotelben: Sztriptíz, mellvillantás és smárolás: "Egy szilikonmellű sztriptíztáncosnő és egy modellel költözött az Éden Hotelbe. Az új lakók már az első nap igyekeztek felvenni a műsor ritmusát." – Vegyük fel mi is a ritmust: belépsz, nem olvasod el a hírt, kommentelsz valami csúnyát, kilépsz.
Falanszter: Saját pénze is volt Európa legnagyobb katonavárosának - Olvasd el, vesd össze a mai helyzettel (honvédelmi, ill. a katonaváros mai állapota) és sírj.
Répássynak 158 nm-es lakást bérelnek: "Tizenkét államtitkár elhelyezéséről gondoskodnak a minisztériumok évi 21 millió forintért." - Akkor ez már tizenkét nem dühös, hanem elégedett ember! Ez is eredmény :)
brit tud: 80 felett jön el az igazi boldogság: "340 ezer fős pszichológiai kutatás mutatta ki, hogy akkor vagyunk a legelégedettebbek az életünkkel." - Ez igaz, mert akkor a rosszra már nem emlékszünk, azt a keveset meg ami előttünk van már valahogy csak túléljük. Viszont ez is megindokolja, hogy a magyarok többsége miért boldogtalan: hát mert nincsenek kilátásaik arra hogy megérjék a nyolcvanat.
Deutsch twitben küldte picsába Gyurcsányt: "Dajcstomi néven él webkettes életet az EP-képviselő, akinek elege van a posztkomcsi hazugságokból, és aki szerint fideszes barátai is meghülyülnek." - Lehet hogy ideje abbahagyni a trollkodást, most hogy már a politikusok is ezzel szórakoznak... Szomorú ez a hír, gyerekek, nagyon szomorú, de legalább mutatja az állapotokat. Az is, hogy a cikk tárgya megjelent a Vastagbőr róla szóló cikkében, és kommentál.
Emberiség eltávolítása: Igen/Nem?: "Az IBM Watson legyőzte az embert egy műveltségi vetélkedőben, pedig korábban azt hittük, számítógép ilyesmire nem képes." - Ki kell kapcsolni, konnektorból kihúzni a kábelt, osztjónapot, oda a szellemi fölény ^^
Új Facebook-film készül Face It címmel: "Az Igazából szerelem stílusában mutatná be, hogyan alakította át a webkettő a párkapcsolatokat." - Két kerülendő dolog (Igazából szerelem, Facebook) egy film kapcsán = meneküljünk.
 
Bíróság és velebek rovat:
Stohl szeretné, ha első fokon véget érne a pere - Én is, feltéve ha börtönben végzi ^^ "A héten, csütörtökön lesz Stohl András tárgyalásának második felvonása, ahol várhatóan ítélet is születik, ezért a színész az RTL Klub Fókusz című műsorában beszélt arról, hogy milyen eredményre számít. "Borzasztóan jó lenne, ha lezáródna első fokon" - mondta Stohl. A színész hozzátette, ehhez az kell, hogy se az ügyész, se az ügyvéd ne fellebbezzen. A színész azt mondta, ügyvédje akkor fellebbezne, ha letöltendő büntetést kapna, és bízik abban, hogy az ügyész nem kérne súlyosbítást egy felfüggesztett büntetéses ítéletnél. Stohl tehát azzal lenne elégedett, ha felfüggesztett büntetést kapna.”
 
2011.03.28 23:55:04 IgazmondoJuhasz
"Stohl tehát azzal lenne elégedett, ha felfüggesztett büntetést kapna."
Nem kívánságműsor ez b+
 
„ A műsorban cáfolta, hogy nagy pénzhalmozásba kezdett volna, csak örül, hogy van munkája. A Való Világ mellett két színházban is játszik, így havonta 20-25 alkalommal van színpadon. Azt is elmesélte, hogy kapott még a családjától egy Esély nevű lovat is, ezen szokott szabadidejében lovagolni." – Szegény, hogy hajtja magát megint. Nem az ugyanilyen hajszolt életmód következménye volt a legutóbbi baleset?

2011.03.28 21:29:52 pupak30
ijjjj de jó család ez, büntető perhez ló dukál ajándékba. ilyen családba akarok élni
 
Plusz! Nem szeretem azt mondani, hogy ÉN MEGMONDTAM, de:
 
2011.03.28 21:05:19 Harcilama
Miért nem lesz egyből Nemzet színésze?
Ugyis olyan sok midnent letett már az asztalra.
Igaz, egy részét fel is szivta onnan...
 
…a Nap kommentje viszont mégiscsak ez:
 
2011.03.28 21:55:25 =Daniken=
Szamba Ottót már sikkasztásért is lecsukták, pedig csak szerette a színházat. Stohl milyen jópofa..a "saját "TV-jéből üzen az ügyésznek, hogyha súlyosbítást kér, akkor bizony fellebbeznek...húha baszki...és hogy már unja ezt a hercehurcát, azért is készült is ez a riport, hogyaszongya felfüggesztett...és különben is, anyuék meglepték egy új legóval, ez vmi csodaszép keretet ád az amúgy is kerek történetnek...undorító. Stohl baszki, visszakapod ezt még az élettől...
 
Keleti Györgyi melegbárban mulatott: - Ó basszus, a másik büntethetetlen celebszent. "Keleti Györgyi a budapesti éjszakában vetette magát, miután a bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre szabott ki rá. Sok rajongója felismerte, autogramot és közös fotót kért tőle, de Keleti valamennyi kérést visszautasította. „Nem láttam, hogy alkoholt fogyasztott volna, végig üdítőt ivott, de így is remekül érezte magát” - mondta el egy szemtanú a Borsnak." - Hamarosan majd egyótt kólázhatnak stóllal :((((( -„Nem csodálom, hogy bíróságra esernyők árnyékában érkezett, hiszen kétpercenként akart odamenni hozzá valaki. Az emberek szeretik Györgyit, sokan együttérzésükről biztosították, mások fotózkodni akartak vele” - tette hozzá az informátor, aki az egyik legmenőbb belvárosi melegklubban látta Keleti Györgyit. Az üzletszerű kéjelgéssel vádolt hölgy sajtóreferense, Wandracsek Tamás is megerősítette a hírt: „Györgyi valóban nem iszik alkoholt, sohasem ivott és drogokat sem használt. Nagyon meghatotta, hogy az emberek pozitívan viselkednek vele. Talán kicsit túlzásba is vitték, hiszen a rajongók megállíthatatlan ostromát megunva viszonylag korán hazament.”" - Ezt a szánalmas, idióta rajongást, ezt kéne szabadságvesztéssel büntetni, nem mintha az imádat tárgya egy fokkal jobb volna. Meg se száradt még a tinta az ítéleten, de már „sajtóreferense” van, és bulizik, a sok köcsög meg sorba áll az aláírásáért - bár amilyen retardáltak ezek, még a stóltól meg a császárelődtől is autogramot kérnének a kocsikerék alól, amikor elgázolja őket.
 
 
SZERDA, MÁRCIUS 30.:
HALUMÍNIUM

Most ki a dob, és ki a dobos?
Ma is kevés érdemesség lesz, de az legalább mind az Ajánlott rovatban. Kezdjük a legfontosabbal: fél kilenckor a nemrég elhunyt Pleszkán Frigyes előtt tiszteleg az M2 a JazzEmber című 2010-es potréfilmmel. Nem fogom újra elmondani mennyire zseniális és külföldön is elismert játékos volt, csak arra szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy most, amikor körülvesz bennünket a „zene”, mennyire nehéz igazi ZENÉt találni, és hogy a virtuozitást, a tehetséget semmilyen program nem pótolhatja. Nem is kérdés, hogy kiemelten ajánlott, és nem csak a jazzrajongóknak. Gyanús hogy a nyolckor sugárzott Csendszimfónia voltmár, de mivel ez is a zenéről meg az alkotó ember küszködéséről szól, ide vele. Richard Dreyfuss amúgy is jó színész, de itt valósággal brillírozik az Opus Magnumán dolgozó, megélhetési gondokkal küzdő zeneszerzőként, akinek nem elég hogy alulfizetett pedagógusként kénytelen dolgozni, de gyereke is süketen születik, vagyis a Nagy Mű megalkotásának értelme is kérdéses innentől. Ami viszont nem az, hogy így is meg kell csinálni. Mivel a Cinemax vetíti, ezért akár ismétlés, akár nem, pár napon belül úgyis újra leadják… Evezzünk most kicsit vidámabb vizekre: ismét egy új minisorozatot prezentálhatok nektek háromnegyed tízkor az M1-en, amiben a Szárnyas Fejvadász androidvezére, Rutger Hauer próbálja Barbarossa Frigyesként eladni magát. Ne írjuk le előre, adjunk egy esélyt neki, még ha nem is lehet spoilerezni a történetet (ahogy a történelmet sem, mivel már a múlt része). A végére maradt az alja: negyed tizenegykor újabb trash-film a retekklubbon, újabb génmanipulált állattal (újra hal, ennek ellenére Kígyófej a címe, az eredeti Frankenfish is gáz volt, de legalább utalt arra hogy milyen fajta). Egy rész Piranha, egy rész Cápa, rossznak rossz, mulatságosnak viszont sajna nem az, ergo mérsékelten ajánlott.
 
Kishírek a nagyvilágból:
Több tonna talicska borult az M3-asra: "Egy kamion rakománya került a pályára Borsodban." - Taliga ezek szerint már van, most már csak egy rakat aprómajom hiányzik hozzá.
Két nappal rövidebb lesz a Titanic, de lesz: "Úgy nézett ki, hogy elmarad a fesztivál, de mégis megrendezik. 10 ezer eurós fődíj azonban nem lesz." - Nem baj, a lényeg hogy megmarad ^^
500-szoros radioaktivitás pozsonyi esőben - Na akkor részemről innentől nem lesz Singing In The Rain... - "A háttérsugárzás nem nőtt a szlovák fővárosban." - Ez most azt jelenti hogy rajtunk túlvonult a veszélyes felhő? Vagy nem? Örülünk, Vincent?
Felszámolják a sérült fukusimai reaktorokat - Épp ideje, ha már mi is kapunk a jóból... - "Menthetetlennek ítélték a fukusimai reaktor 1-4-es blokkjait, az 5-ös és a 6-os talán megmaradhat." - Könyörgöm, ne. Inkább átvállaljuk az ellátásukat a paksi erőműből, nekünk úgyis mindegy mennyivel termelünk többet...
Jól fogy a Geiger–Müller számláló: "Amerikában hiánycikk, Magyarországon általában japán partnerekkel dolgozó vállalatok keresik." - Szerintem a nyár slágere lesz, és nem csak a Balaton Sound-on ^^
Rádión keresnek tankvezetőket a felkelők – GigaLOL. Mindegy, nekünk mintha lenne egy, küldjük oda, hátha vállalná... - "A kormányerők már Adzsdabíjába szorítják vissza a felkelőket. Állítólag bomladozik Kadhafi belső köre." - EGY HETE EZT HALLOM, basszus. Ahhoz képest elég jól tartja magát az öreg!
Átálltunk a sexváltógazdaságra: "A világon nincs politikai elit, amelyikben annyi versíró és -publikáló figura lenne, mint a miénk. Ismerkedés a modern közéleti líra legfrissebb áramlataival." - Betiltani.
Preparáltatnák a vörsiek Charlie gólyát: „Charlie gólya meghozta a tavaszt, aztán elpusztult. Tetemét ki akarják állítani, de drága.” – Preparálják ki Charlie Sheen-t. Vagy a golyóját. Egyikre se kell már sokat várni! :D
120 ezer követője van a bronxi állatkertből elszökött kobrának: "A kígyó twitteroldala pillanatok alatt népszerű lett." - Majd őt is elkapják mint azt a rablót vagy mit aki szintén folyton twittelt. De legalább megoldódik az evolúció rejtélye, mert valami nagyon kemény anyagot tolhatott az a hüllő amitől így felgyorsult a fejlődése, hogy pár nap alatt kart növesztett meg elsajátította a netkettőt...
Katy Perry anyja sokkot kapott lánya melleitől - Megértem, és mit mondjak akkor én, akit nem érdekel de mindig a pofámba tolják?!
Modelleknek veszélytelen félmeztelenül robogózni - Viszont a velük szemben közlekedőknek már nem annyira.
Takács Nikolas mindig megszerzi, akit akar: "Az év sármos férfija szerint a pozitív kisugárzása miatt szeretik a nők, akikkel sosem volt gondja." - Már kezdtem volna beírni az ilyenkor szokásosat ("pozitív kisugárzás = vastag pénztárca"), ám rájöttem hogy ő ilyen geil zenét csinál, tehát lehet valami vonzereje, már annak aki erre bukik… Nap kommentje:
 
2011.03.28 10:12:06 Gatto Negro
Egy biztos. Nálam a sármja alighanem visszapattant a képernyő üvegének belsejéről, mert kifejezetten taszítónak találom az ürgét. Ha meg nekiáll kornyikálni, akkor rám jön a menekülőfrász.
 
Répássy maga fizeti a bérlakását: "Ezt állítja az igazságügyi minisztérium a Blikk hétfői cikke után." - Én is ezt állítanám a helyükben :D Most már azt se fogják nekik elhinni amikor igazat mondanak.
Watson, az ember: "Gondolkodni nem tud, mégis okosabb nálunk. Mi az?" - Megmondom én: beszélő bunkó, a jövőből jött, és csak egy szót ismer, azt hogy ABAKUSZ! Ne nevezzünk már embernek egy ember alkotta gépet! Akkor kapcsolom ki amikor akarom, és magától nem helyezi üzembe magát, úgyhogy kuss legyen a gépeknek, mielőtt ihletet kapnának a Terminátorból, a Mátrixból, vagy akár szavazati jogot követelnének.
Kétmillió forintot ér, ha feleséget talál Chasnek – Annyiért még én is elvenném, még akkor is ha férfi! De persze semmi buzulás, buzulás az nuku! Vagy akkor inkább:

2011.03.28 17:56:22 El-kúrom
2 milláért odaadom az enyémet!


Nem sikerül életre kelteni a Spirit marsjárót: „A NASA még egy próbát tesz, aztán sorsára hagyja.” - Majd az ottani vasazók megoldják ezt is.
Vírusos lett a Spotify: „A népszerű zeneszolgáltató ingyenes verziójában szereplő reklámokba került rosszindulatú kód.” - Viszont a Schmittify még működik! Jó szórakozást hozzá, viszlát holnap!
 
 
CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 31.:
FOTÓ HAUER, A CSODÁS AMERIKAI

Világ lázadói harcra fel!!!!444 négy
Ajánlott rovat:
Kilenckor vietnamiháborús szerelmes dráma a Dunán, Michael Caine-nel és a kivételesen komoly Brendan Fraser-rel, utóbbi mint önkéntes humanitárius, előbbi mint cinikus médiageci, aki egy bomba ázsiai csajjal kavar, és jön a találkozás FILIPPINÉL a harcok sűrűjében: kiderül hogy a szeretetszolgálat se csupa jóindulat meg demokráciateremtés – nincs jó oldala se ennek, se a szerelmi sokszögnek. Ennek ellenére a Csendes amerikai bőven ajánlott! Ugyanabban az időben egy leányiskola konzervatív hallgatói próbálják meghiusítani a tervezett öszevonást és koedukációt a jUniversal Channelen. Az alkotók igyekeztek párhuzamot vonni a 68-as eseményekkel (a Lázadj! kb. tíz évvel azelőtt játszódik), de az egyetlen közös vonás a tiltakozás mint cselekvés, mert az irányok radikálisan mások (itt a külön oktatás megőrzése, 68-ban meg a sekszuális és poilitikai forradalom, valamint a még értékőrző egyetemek bomlasztása). 21:40-kor folytatódnak Barbarossa Hauer kalandjai az M1-en, ahol az őt valamikor megmentő, immár felnőtt gyerek tovább harcol hazája (Lombardia) függetlenségéért a Rőtszakállúval szemben. Fél tizenegy előtt öt perccel Dyga Zsombor kicsit Lé meg a Lola / Crank-ízű 2000-es alkotását kaphatjuk el a Duna 2. Autonómián, ahol a főhős arra ébred hogy kifosztották, de ugyanakkor kapott egy, a kezétől elválaszthatatlan útitársat (= aktatáska), a zsebébe meg egy telefont, és az abban beszélő hang mindenféle törvénytelen dolgokra akarja rávenni, és eszeveszett Tempót diktál.
 
Nem ajánlott rovat:
TV2, 21:25: Már megint egy dilis amcsi film – Már megint valami ami kiemelten kerülendő (még Mia Kirshner ellenére is) és még mindig ismétlés. Legyen már egy kis fantáziátok, gyerekek, nem csak az az öt-tíz film van amit felváltva adtok!
Kevés dolog van, ami állandó az életünkben: a születés, a halál és közte az a kurva sok számla amire nincs pénzünk, meg az a pár sör amire valahogy mindig futja – nos, negyed tízkor egy ilyen kulturális állócsillagot figyelhetünk meg a Film+ egén. Az illetőt Uwe Boll-nak hívják, és állandóan tehetségtelen, teljesen mindegy mihez adja a nevét, az megjósolhatóan szar lesz, így a Király nevében is az - igen, még mindig ezen a Hegylakó-tripen lovagol a Mester, ám most viszonylag nagy neveket nyert meg hozzá, úgymint Ray Liotta, Jasom Statham és (nem hiszem el) Burt Reynolds. Az elhivatott sorsú farmer küzdelmét a sötétség erőivel max. vígjátékként érdemes nézni, de nem, még úgy se.
 
Kis hírek a nagyvilágból:
Hütte: Medvére zuhant a síelő gyerek – Ha fordíva történt volna, az már Pedobear – gyanús lenne…
Kiderült Obama titka: "Hetekkel ezelőtt engedélyezte a líbiai felkelők felfegyverzését. Kadhafi legyőzéséhez kevés lehet." - Hát akkor ennyit arról hogy ez egy másfajta elnök lesz mint Dubiya. Nem baj, hozzávágtak egy béke Nobel-t is :DDD
A Fidesz miatt jöttek fel a múmiák: "Új sztárkiállításra készül a Szépművészeti. Almásy gróf, az angol beteg piacon vásárolt múmiájának titkait derítik ki, mert a Fidesz elvett 3,7 milliárdot. Régebben a múmia is jobb volt."A MÚMIA VISSZATÉR!! ÉBERSÉG!!!
Tarr utolsó türelemjátéka: "A legnagyobb akciójelenet: az apa fát vág, a lány ruhát mos. De ez a jó is benne. A torinói ló." – A legjobb mégis az, hogy ez az utolsó filmje ^^
Comment:com: Milliókra perelik az RTL-t: "Túl sokat dohányoznak a VV4 szereplői." - Nem szoktam a retekklubbot védeni, de ilyenkor miért nem a versenyzőket perelik?
 Magyarinfó: Schmitt, L. Simon, Deutsch, kit érdekelnek?: "Minden pártban, közösségben de még egy kocsmai társaságban is van egy falu bolondja, vagy valaki, akin a többiek röhögnek." - Ja, csak a falu bolondját nem szokták vezetőnek választani. És hogy kit érdekelnek, hát a Nap kommentje megmondja:
 
bátor nyúl   2011.03.31. 11:53:33
Annyiban érdekel, hogy az én adómból élnek és minket reprezentálnak. És még én szégyellem magam helyettük.
 
Egyedi puncimedált és dugópárnát is rendelhetünk egy kézműves boltból: "Kézzel gyártott rózsafüzérpinát, melegpornóablakot és péniszpisztolyt is vehet, akiben felmerül az igény." – Rózsafüzérpina, az, bazmeg. Miért mindig ugyanazt az egy vallást baszogatják?!
 
2011.03.30 18:36:37 avelvetaleglyob
20 alkalommal szerepel a "punci" szó az oldalon. Szerintem a "szerzőt" már nagyon meg kellene rakni, mert különben nem lenne ennyire ráfixálódva a témára. Nem vagyok pszikkológus, csak egy megérzés.
 
A velvet a leglyob
 
De van még lényeglátás:
 
2011.03.30 21:59:38 ronsis
ahogy hofi mondaná:ILYEN ROSSZ IDŐK GYŰNNEK??:-))
 
Húsz év a feleséggyilkos rendőrnek: "„Rendőr voltam, nekem semmi bajom nem lehet, ha megöllek” - fenyegette az asszonyt. Tévedett." – Muhaha. Gondolom már nagyon várják Tökölön :DDD
Subba: 18+ A hét hőse: Kurcsi a tetőn - VOLTMÁR! Mi lesz a következő, dugás a rákosi-bunkerben?!
Nőtt a radioaktivitás Fukusima partjainál: "A sugárszennyezettség már 4355-ször nagyobb a küszöbértéknél."
Már Európában is kimutathatók fukusimai izotópok: "Csak rendkívül érzékeny eszközökkel mérhetők." - És nem is ártalmasak, két nap alatt lebomlanak, satöbbi. Sokba fog még nekünk kerülni hogy véletlenül a kontinentális ütközőzónára építették azt a rohadt erőművet... :(
Stohl maradandó fogyatékosságot okozott: "Az ügyész letöltendőt kért Stohlra, védője örülne a felfüggesztettnek. Egy órakor ítéletet hirdetnek." – Eredetileg azt írtam ide, hogy egy órakor meghal az igazság, de aztán tessék, az élet megcáfolt:
Két év négy hónap letöltendő Stohlnak: "Három évre eltiltották a közügyektől, öt évre a járművezetéstől is a maradandó fogyatékosságot okozó balesetért felelős színészt." - …és ha másodfokon is letöltendőt kap, pezsgőt bontok. És a legjobb az, hogy:
 
furiosity killed the rat          válasz | megnéz         2011.03.31 12:59:51 © (5448)
Dehiszen ő maga is azt mondta, hogy jobban örülne a végrehajtandó szabadságvesztésnek. Minden kívánsága így teljesüljön.
Előzmény: Vulpes Macrotis (5446)
 
…persze itt is (Indexen, de azon belül a Velveten ) van egy-két idióta, aki vagy poénból, vagy meggyőződésből a Nemzet Bucija mellé áll:
2011.03.31 13:10:06 dryanal
nagy kár hogy magyarországon ennyire elitélik a kábitószert. általában azok itélik el ennyire, akik sik hülyék. de annyira hogy az már fáj.
ilyen hozzászólások- köcsög drogos, börtönbe vele.
édesapám, pelyhedzik e már a faszod egyáltalán.
ha tudnád, mit okoz az alkohol, meg a cigaretta. nem mondanál ilyen hülyeségeket.
ahelyett hogy elitélnéd a drogost, gondolkozz.
mig egy részeg, neked jön, és leüti a fejed, egy drogos-sal még csak véletlen sem találkozol.
szörnyü, hogy a füvet is kábitoszernek titulálják, ez a legnagyobb gond. miért?
az alkohol több embert is elvett már tőlem, örökre. az ugymond 'drogosok, a mai napig élnek.
ezen gondolkozz el öcsi, mielőtt le drogosozol valakit, főleg stohl. aki csak azért kokozott, hogy a vér alkohol szintje csökkenjen valamennyit.
nem láttam a balesetet, de az is lehet hogy ez a k.pál huzta el a kormányt, vagy vezetett bénán nem?
elegem van, hogy mindig megvádolnak minden szarral mindenkit. ki a faszom az a k.pál. de most tényleg, lehet egy 75 éves, szemüveges öregember, aki már beszélni is alig tud, nemhogy vezetni.
részemről ennyi, szarok rá, hogy Stohl böribe kerüle vagy nem. én már ott lennék, ha ugyanebbe a cipőben lennék. ez gáz mondjuk....
 
Igen, olyan ez a hozzászólás hogy minden szavába bele lehetne kötni, de mi most örvendezzünk, ne hallgassunk senkire, és hűtsük a pezsgőt! Viszlát hamarosan!

 

Kulcsszavak: éberség, stohl andrás

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés