2013. 04. 01.
Egész héten április 1.! (ápr. 3-4.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZERDA, ÁPRILIS 3.:
EGY CSAPATNYI PUNK

...csapatja Csapajevnek Párizsi meglepetés.
A Világ Legjobb Sorozata Rovat:
Retekklubb, 21:30: Szulejmán – A mai rész a feminyistáknak és az otthonszüléspártiaknak fog kedvezni, láthatjuk hogyan is mentek a dolgok akkoriban, hát például úgy, hogy az ágyastól egyből elvették a gyerekét, amint megszülte, hiába, a gyerek mégiscsak a szultán tulajdona!4444 négy Van ám egy kapcsolódó hír is:

Egy skót pap beengedte a templomába imádkozni a cidriző muszlimokat: "A skóciai Aberdeen egyik keresztény templomának papja a felebaráti szeretet jegyében megengedte a közeli mecsetből kiszorult muszlimoknak, hogy a templomában imádkozzanak, ugyanis majd' megfagytak a márciusi havazásban a mecset előtt." – ...még mindig jobb, mintha csak simán elfoglalták és lelakták volna, mint Bécsben! Nap kommentje:

romanov 2013.04.01. 17:06
Ugye felismerjük a történet kulcsmomentumait?
- Egy keresztény országban a mecset annyira tele van, hogy nem mindenki fér be.
- A templomban van hely őket befogadni
- A pap önként dönt úgy, hogy befogadja a más vallásúakat, amit azok elfogadnak
Európa, Game Over.


Ismétlés, de ajánlott:
…de addig is amíg véget ér a játszma még jó sok sör le fog folyni a torkunkon, és mi más lenne erre jobb alkalom, mint Jirí Menzel és Bohumil Hrabal megunhatatlan közös mesterműve, a Sörgyári capriccio, ahol egy rádió megvásárlásával kezdődik a világ kinyílása és a távolságok lecsökkenése, pedig hol volt még akkor a faszbúk? Kezdés negyed tízkor a Dunán. Ugyancsak ismétlés tíz perccel később (21:25-kor) a testvércsatornán (Duna World), ezúttal Reviczky Gábor munkáiból válogat a Hogy volt!? sorozat.

Kiemelten nem ajánlott:
HBO, 21:00: Kémes hármas – Akárhányszor adják is le, ez attól még egy ugyanolyan se íze se bűze anti-szuperhősös vígjáték, amiben két világhőse CIA-alkalmazott ugyanabba a nőbe zúg bele. Bár vígjáték és nyilván a csajozós vonal lesz nyomatva, én ebben is meglátom a pozitív világpolitikai fejleményt, mert legalább ez a kettő innentől nem importálja mindenhová a demokráciát. Til Schweiger és Angela Bassett miatt esetleg érdemes egyszer unatkozni rajta, Reese Witherspoon sajnos nem csinál egyebet mint a Dr. Szöszis szerepét hasznosítja újra (pedig már abból is volt legalább két rész). Ugyanez a kategória 20:25-től, ugyancsak testvércsatornán (HBO Comedy), és egy elsőre látható toleranciafilm, ami ráadásul teljesen össze nem illő dolgokat próbál kibékíteni. Az Egy csipetnyi pink egy szempontból találó cím, kb. ennyi maradna egy konzervatív muzulmán családban abból a fiúból aki felvállalja a másságát…

Ismétlés, nem ajánlott:
Film Café, 23:00: 9 és fél hét 2. – Mickey Rourke kétségbeesve keresi Kim Basingert a francia fővárosban, de csak hitvány mását találja. Nem egyértelmű folytatásként kezdődött, de mivel ez is erotikus thriller, még az eredeti kultuszával lehetett a legjobban eladni, pedig tizenkét év (!) telt el a két rész között. Mindegy, Rourke megint begyűjthetett pár trófeát (filmben és a forgatáson egyaránt), nekünk, nézőknek jóval kevesebb örömben lesz részünk.

Kis hírek a nagyvilágból:
Rachel Weisz bikiniben dögösködött: "Az Esquire magazinnak vetkőzött Rachel Weisz, fehérneműben fotózták egy kocsi hátsó ülésén." – Nem az a baj hogy vetkőzött. Hanem az, hogy nem az enyém a kocsi!!! SUNÁZNÁM ofkorsz, hát még jóhogy!
Kelly Brook megszegte önfotózási böjtjét – SUNÁZNÁM 2. Vagy akár egyszerre is mindkettőt, utána meg menekülhetnék a féltékeny férjek elől. Életre szóló élmény ez is, az is!
A sírból állt bosszút hűtlen nején: "Mielőtt az angol milliomos felakasztotta magát cellájában, megkérte az egyik társát, hogy nyúlja le a pénzét, nehogy a feleségé legyen."RESPECT, így kell ezt csinálni. Inkább pocsékba menjen, mint kárba!
MP: Itt hallható az új The Knife-album!: "Az év egyik legjobban vár lemezét a svéd elektro testvérduó radikális leszbikus feminista művészek közreműködésével készítette.""Testvérzenekar" + "radikális leszbikus feministák"? Hát akkor asszem én ezt meghagyom a "szakértőknek" :DDD
 

CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 4.:
A KAR, A MELL...

...persze a lényeg megint lemarad.
Talán érdemes:
Cinemax, 20:00: A bunyós – Daniel Day-Lewis-nak úgy tűnik bérelt helye van az IRA-filmekben, előbb az Apám nevében, most meg ez, de az ismétlés nem megy a tudás rovására: itt már egy büntetését letöltött szimpatizánst, bizonyos Danny Flynn-t alakít, aki "csak" élni és túlélni szeretne, lehetőleg terrorakciók nélkül, és ehhez a sportot kívánja felhasználni, odáig megy hogy felekezetfüggetlen edzéseket szervez – ám az egykori harcostársak ezt nem nézik jó szemmel, ahogy azt sem, hogy emberünk felmelegíti régi kapcsolatát. A dolgot csak bonyolítja, hogy a csaj azóta férjhez ment, és gyereke apja pont amiatt ül, amiért Flynn is ("For The Cause"), csak kicsit nagyobb ember a mozgalomban.

Ismétlés, talán érdemes:
Film+, 20:30: Total Recall: Az emlékmás – Ne Philip K. Dick-feldolgozást várjunk, hanem egy intelligensebb sci-fi-akciófilmet, annak pont jó, ahogy kivételesen a rendező (Verhoeven) és Arnold Schwarzenegger is (Stone csak hozza azt amiért Paul bácsi szerződtette). Arnold alakja kicsit odacsapósabb mint az eredeti figura, de ő is az emlékeiért küzd, csak többet lő és üt, na meg kevesebbet kérdez. Mindazonáltal ajánlott hozzáolvasni a könyvet is, a moziverzió 1990-es bemutatója óta eltelt több mint húsz év, és sajnos lett belőle egy gyengus feldolgozás is. Már a hárommellű nők se a régiek, na :((((

A rovat, a tudodmelyik:
Elbuktuk a Google nélküli hetet: "Megpróbáltunk úgy élni, mintha nem lenne Google." – Puhák vagytok gyerekek, ennyi...
Tilos lett a káromkodó jelszó egy amerikai mobilszolgáltatónál: "Kérdés, honnan tudják, milyen a titkos jelszó."KIZÁRT DOLOG, hogy megfigyelnék az usereket, mert az ugye illegális meg minden:
Európa hadat üzen a Google-nek - RESPECT EUROPA!!!"Hat ország indított büntetőeljárást egyszerre a cég adatvédelmi szabályai miatt." – Na, hamarosan indulnak a bombázók elhozni a demokráciát :DDD Mi az hogy jogászok szóvá merik tenni ha megfigyelik a felhasználókat? Szerencsére a faszbúk nem ilyen!!!!:
Androlib: A Facebook elmehet a fenébe: "Az androidos alkalmazás legújabb frissítése teljesen kiszolgáltatja a felhasználókat Zuckerberg kénye-kedvének" – Tééényleeeg? Na ne beszélj. Hány éves vagy, királyfi? :DDD Nap kommentje:

SamSem 2013.04.02. 14:00:01
ÖÖööö...
Hogy is kezdjem... szóval 5. éve nem vagyok fészbúkos, mert kb 8-9 hónap használat után lejött, hogy mire való ez a sz@r.
Az a helyzet, hogy akik a saját nevüket nem tudják rendesen sorba tenni (Béla Kovács még oké, de István Tamás már problémás ugyebár keresésnél) azoktól mit várjon az ember. Nem is beszélve az idióta csevegésekről, kéretlen reklámokról, nagyképűsködésekről, amik a fészen zajlanak.
A barátaimat naponta karbantartom élőben. Nem megbökök, hanem gardenpartit szervezek a nagyobb ünnepeknél, és személyesen hívom meg, nem lájkolok, hanem elmegyek a névnapjára felköszönteni, vagy ha beteg, akkor viszek neki sok gyümölcsöt, hogy gyógyuljon.
A fészbúk egy métely, tönkreteszi a világunkat. Sajnálom, hogy kevesen látjuk ezt. Szerintem ez maga a Skynet... csak még nem ébredt öntudatra.


…egyértek. Halál a faszbúkra-guglira, és még sasha grey is takarodjon!!!!
Nagy bejelentésre készül a Facebook: "Csütörtökre hívták össze a sajtót, a pletykák saját operációs rendszert vagy telefont emlegetnek." – Én optimistább vagyok: remélem megszűnnek, mert akkor ünnepelni fogok…

Kis hírek a nagyvilágból:
Recorder: Az elvált drogos dalai: "A Flaming Lips lemezére négy évet kellett várni, mert az énekes közben szétcseszte az életét."A sima drogosnál csak egy szánalmasabb dolog van: az önsajnáltató-művészkedő drogos. Maradt volna az élete szétcseszésénél, ha már úgy belejött, egy narkós hippivel több vagy kevesebb, kit érdekel?
Lindsay Lohan mellei kilógtak egy helikopterből: "A színésznő éppen kiszállt a járműből, biztos a ruha hibája, hogy mindenki megcsodálhatta a melleit is." – Vagy a ruhája, vagy ennyit öregítették a drogok őt is, hát az azért durva hogy kilógjanak egy helikopterből a csöcsei! Ismét elmonom, kerüljétek az illegális kábulat minden formáját!!! EGÉSSÉG!!!
Lana Del Rey megpróbált elmosolyodni: "Félsikernek könyveljük el az énekesnő nevetését, aki egy Ralph Lauren boleróban próbálta meg a lehetetlent. Nézze meg Del Rey legújabb anyagát!" – …hát ami nem megy, azt ne erőltesse, új anyagok helyett anyagozzon inkább ő is.
Marihuánával gyógyulhatnak a csehek: "Reuma, HIV-fertőzés, epilepszia, Parkinson-kór és több más betegség gyógyításánál fogják alkalmazni." – Basszus, lehet hogy még a végén rákapok, persze szigorúan egészségügyi okokból! Ennyi mindent gyógyít, nem is értem hogyan épülhetnek le a használói szellemileg!!!
Mundicamino: El Camino zarándokszótár: "Hasznos szavak és kifejezések gyűjteménye a Szent Jakab zarándokúthoz." – ...ezt meg csak azért, mert született egy Év kommentje-candidate:

Trejo 2013.04.02. 12:36:20
Dos putanas por favor! - Dicsértessék a Jézus Krisztus!


 
Kulcsszavak: szulejmán, április 1.

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés