2009. 04. 30.
Barkácstulpa pif-pöf
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hejj, remélem mindenki látta az Odaát-ot tegnap! Basszus, mekkora volt, két buta tinédzser tulpát hozott létre egy Blue Öyster Cult-kereszt meg valami tibeti izé falra mázolásával! Az igazi szellemvadászok meg nem tudták elsőre hogy mi az a jel, mondom milyen ismerős, a BÖC-lemezeken láttam ilyet utoljára, és tényleg! Azt meg aztán végképp nem hittem volna, hogy még a Gaskó is olvassa a blogot! Emlékeztek hogy beharangoztam a Blokád c. film kapcsán a sztrájkot, erre elmarad! Ezt már szeretem :))))))) Ti meg gondolom javában készültök a hosszú hétvégére, alkohol a hűtőben, vazelin az éjjeliszekrényen...
Nos ez mind szép és jó, de ettől még nem fognak jobb műsort adni.

CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 30.: A LEGTÖBB EMBER OTT ÉL, AHOL
Halálosztó
A film+-on 23:00-kor a Halálosztó 2.: A gonosz sosem hal meg
. Rendkívül elcsépelt horror, de estére jó lesz. A Dunán, éjfél előtt öt perccel megtudhatjuk, hogy A legtöbb ember Kínában él. Az abszolút Dogma-film, hat író írt egy forgatókönyvet, amit kilenc ember rendezett. Nem tudom mi sül ki ebből, de én a művészfilmeket messzire kerülöm. A címéhez meg annyit, hogy a legtöbb kínai is Kínában él, na und?

PÉNTEK, MÁJUS 1.: ALIEN A MUNKA ÜNNEPE, 28 GAYS LATER
És csak ömlik és ömlik...amilyen jó szabadnappal ünnepelni a munkát, annyira fos műsort adnak: a Cinemax-on nyolckor McCabe és Mrs. Miller, Warren Beatty főszereplésével. Robert Altman kuplerájromantikája. Este kilenckor a film+-on egy kortárs zombifilm, 28 nappal később. Annyira tudják mikor kell ilyen járványos filmeket leadni...
28 gays later
És igen, ennyi. Ja, meg egy bambi: good bye, Zone Europa :(((( Nincsenek többé Jarman-filmek délután négykor, se francia szoftpornó este tizenegytől :((((((( Emlékedet megőrizzük rojtosra nézett videokazettáinkon.

SZOMBAT, MÁJUS 2.: AKI KIRÁLY AKAR LENNI,
POKOLRA KELL ANNAK MENNI!
Aki király akart lenni
Hogy az időjárás milyen lesz azt nem tudom, de tévéfronton egy kicsit javul a helyzetünk (tényleg csak egy kicsit). Az RTL Klub-on 15:50-tól: Aki király akart lenni. John Huston filmje Kipling könyvéből, Sean Connery és Michael Caine főszereplésével, Maurice Jarre zenéjével. Akár a Legyek Ura felnőttverziója is lehetne, nem tartalom, hanem szereplők szempontjából. Akárhányszor megnézhető, nagyon korrekt film a hatalomvágyról és a szerencse kísértéséről, brutális befejezéssel. Az M1-en 17:55-től egy stílustörténeti film: Broadway - Az amerikai musical. 19:30-tól megint az RTL Klub-on: A kölyök Bruce Willis-szel. Sikeres agglegényhez kisgyerek költözik, aki valamiért hasonlít rá. Ti mire tippeltek, miért? Na ugye.
Este nyolctól messzire kerüljétek a TV2-t, a világ egyik legszarabb filmjét, a Bölcsek kövére 2-t adják. 20:20-tól az ATV-n: Thank You For Smoking - Köszönjük, hogy rágyújtott! Társadalomkritika, dohányáruk és csúnya betegségek. Kilenctől a Duna TV-n Syl Stallone tesz rendet a látszólag rendben levő rendőrnegyedben, ez a Copland. Ott se könnyű az állomány visszaéléseit vizsgáló rendőrök meg belső ellenőrök élete, na. 23:30-tól az M1-en az a nő, akinek az utóbbi idők olvasásmániáját köszönhetjük: Aki megteremtette Harry Pottert - egy év J. K. Rowlinggal. A Potter-könyvek titkát mindenki meg akarja fejteni, tessék az én verzióm: bár vastagok, nagy betűvel vannak szedve, ezért a sok láma azt hiszi tényleg olyan egy HP-könyvet elolvasni, mintha a Gyűrűk Ura mindhárom kötetén átrágta volna magát.

VASÁRNAP, MÁJUS 3.: MIELŐTT BEFEJEZI RÖPTÉT A FORINT
Vámpír Brooklynban
Nyolctól a TV2-n a Szabó Ervin és az OSZK dolgozói örvendhetnek: Titkok könyvtára 2. - A visszatérés Salamon töké... kincséhez. A könyvtárosok élete csupa kaland és titok, ja, meg szabadidejükben Indiana Jones-kodnak. Nyilván. Az HBO-n ugyanakkor egy ritka rettenetes címmagyarítású (Anyámon a tanárom) akármi, aminek az angol eredetije (Mr. Woodcock) is elég ratyi. Hogy a vérbe lehet valaminek ilyen fatökű (lásd: woodcock) címet adni? És mit keres benne Billy Bob Thornton meg Susan Sarandon? Első blikkre ez ilyen pitebaszó filmnek tűnik.
Szintén nyolckor az RTL Klubon A nagyon nagy Ő, Jack Black és Gwyneth Paltrow főszereplésével. 21:55-kor a TV2-n egy újabb Eddie Murphy-mélyrepülést láthatunk (mielőtt befejezi röptét a denevér), és milyen ügyes vagyok, a film címe ugyanis Vámpír Brooklynban.
Szerencsére Angela Bassett megmenti a filmet. Na jó, annyira azért nem. A film a túlzott politikai korrektség áldozata, akárcsak a Fekete Lyuk nevű kifejezés. Nem tudom feltűnt-e nektek, de a PC jegyében mindenütt kötelező fekete szereplőket berakni mindenhova. A csúcs az a Dr. Who-epizód volt, ahol Marie Antoinette körül fekete nemesek meg udvarhölgyek rohangáltak fel meg alá, hát basszus, az még keményen rabszolgatartó időszak volt! Ha meg igazi fekete horrorhőst akarsz, nézd meg a Kampókéz című mesterművet, ahol a fekete rabszolga visszajön a túlvilágról és mindenkit lenyiszál, nem tudom elégszer ajánlani! Ráadásul a szinkron is kiváló. Ha valami eszembe jut még beugrok a hétvégén, ak kitalálja hogy a post címe melyik magyar zenekarra utal, annak a nevét beleírom a legközelebbi ajánlóba, egyébként meg minden jókat a legközelebbi jelentkezésig, addig is ne dugjatok madarakkal meg disznókkal se!

Kulcsszavak: Eddie Murphy, Zone Europa

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés