2015. 01. 31.
Két hónap határán vol. 3. (jan. 31.-feb. 1.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZOMBAT, JANUÁR 31.:
A SPLENDID AMERICAN SIKERSZTORI
 
...avagy az ismeretlen betelefonáló emlékműve.
Kiemelten nem ajánlott:
M1, 20:25: A Dal – Erről már múlt héten elmondtam mindent. Egyedül Boggie ér valamit az egész mezőnyből, de ő ugye az Eurovízió nélkül is topon van.
 
Talán ismétlés, biztosan érdemes:
Kilenc előtt öt perccel egy régi, de vérbő francia vígjáték a Duna TV-n a megunhatatlan Fernandellel mint nőcsábász férfiszabóval, akit vágyai viccesebbnél viccesebb helyzetekbe sodornak, így a kelleténél sűrűbben mondhatja feleségének hogy Bocsáss meg, drágám!, mert bár a férfi hordja a nadrágot, azért az igazi irányító fél minden kapcsolatban a nő, így itt is, tehát az asszony pillanatok alatt átlátja hogy férje csak egy ok miatt szeretne átnyergelni a női ruhák gyártására...
 
Talán érdemes:
Nyolckor két választásunk is lehet, például kapcsolhatunk a Cinemax 2-re ahol Shirley MacLaine próbálja egy indiai srác zenei karrierjét egyengetni Madame Sousatzka-ként. Aki a Zongoratanárnőből kiindulva azt feltételezi hogy itt is lesznek érzelmi játszmák meg kavarások, az jól tippel: az oktató nem annyira a Kodály-módszerrel ejti foglyul a srácot, mint inkább személyes varázsával és (hamvadó) női bájaival. És nem csak ő nyomja agyon a fiatalembert, ott van neki a saját hagyománytisztelő, határozott anyja aki egyedül neveli, ám közben kirúgják, az ifjú tanítvány pedig meg van győződve arról hogy már van azon a szinten hogy játékával pénzt is keressen (ebben egy pénzéhes producer is megerősíti). A helyzeten tovább csavar a leckéknek helyet adó ház a maga fura (és Sousatzkához hasonlóan fakuló fényű) lakóival, például a földszinti arisztokrata tulajjal, vagy a padláson élő egykori énekesnővel (akit Twiggy alakít). Ugyanebben az időben egy talánismétlés történelmi dráma vár minket az HBO-n a második világháború sorsfordító ütközetéről Sztálingrádban. Bár orosz alkotás (ergo a megvalósítás is ezért nem halivúdi), de talán a készítése dátuma (2013) is közrejátszott abban hogy nem esik át abba a hibába amibe az amcsik pld. a mostani öbölháborús filmjeikbe, még úgy sem hogy a II. VH-t a szövetségesek nyerték (nemkicsit köszönhetően az oroszok keménységének). 21:25-kor konteós-paranoiás akciózás a TV2-őn, amit csak azért nem Steven Spielberg rendezett mert épp nem ért rá (de a producer még így is ő volt, és az utolsó, felemás Indiana Jones-szal befutó [?]) Shia LaBeouf-öt is beleszuszakolta (de én azért mégis inkább Rosario Dawsont, Michelle Monaghant és Billy Bob Thorntont emelném ki). Aki a Fülkét látta, az ezt is látta, csak annyi a változtatás hogy itt egy női betelefonáló zavar be két idegen életébe és kényszeríti őket mindenféle csúnya dologra, miközben Sasszemmel figyeli őket, azaz inkább "csak" visszaél a mindenki által használt eszközök kihasználható tulajdonságaival.

Ajánlott:
Sokszor mondtam már hogy a celebeknél mennyivel többre tartom az ismeretlen, de munkából élő kisembert (és hát magamat is ^^), negyed kilenckor érkezik a bizonyíték a Cinemaxra arról hogy az unalmas emberek is lehetnek érdekesek. Harvey Pekar hozzám hasonlóan szürke életet élt, csak ő nem hullaházban dolgozott hanem kórházi alkalmazottként (vagyis majdnem egy a szakmánk). A közös pontok nem érnek itt véget: kikapcsolódásként ő is jazzt hallgatott és írogatott, csak nem blogban, hanem – miután találkozott az alternatív képregények ősatyjával, Robert Crumb-bal – képregényben vezette le a feszültséget, ezáltal megelőlegezve például a Dilbert-stripeket is. A történet ott vált Sikersztorivá hogy a rajzok a vártnál jóval nagyobb sikert arattak, neki pedig a nyakába szakadt mindaz amire addig áhítozott. Akinek nem elég az hogy formabontó módon a valódi Pekar, a felesége és még fura haverjaik is fel-felbukkannak és kommentálják a látottakat, azokat a magyar vonatkozás (Joey Krajcar szerepeltetése) hozza majd lázba.
 
A seksz, a szipu rovat:
Alzheimer? Parkinson?: A komló meglepő hatása: "Védi az agysejteket a sör egyik legfontosabb összetevője." – OK, innentől hivatalosan is SZERETEM AZ ORIGÓT. Gyerekkorom óta hallom hogy ne igyak annyit mert elbutulok, erre most (a női orgazmus megcáfolása után) újabb jó hírt olvashatok a címlpajukon! ERRE INNI IS KELL akarom mondani megyek is védeni az egészségemet. Vagy mégsem?...
Legyen olcsóbb a sörnél a víz!: "Búcsúzzanak el a cseh kocsmáktól, vége a hrabali romantiká­nak: betiltják a dohányzást, és nem lehet olcsóbb a sör a víznél."NAIIIIIIIIIIIIII!! Hát már a cseh sörök hazájában sem lehet nyugodtan berúgni?!
na? - Dugná, elhajtaná, vagy elvenné?: "Ha mindenkihez csak egyet választhat, mit mondana? Kit dugna, és kinek adna kosarat?" – Hát sorry, de az itt felsorolt magyar celebek mindegyikét elhajtanám (a férfiakat különösen, sajnos még mindig heteró vagyok), Gianna Michaels-t viszont dugnám és el is venném. Most miért, kurvából lesz a legjobb SZALONNA feleség!
Márpedig Jamaicáé a világ legszebb nője – Márpedig még mindig Gianna Michaels az :)
Ennyit változott a női testideál 3000 év alatt: "Kleopátra, Marilyn Monroe vagy Angelina Jolie a szebb?" – A választ lásd eggyel fentebb.
leglegleg - Nincsen szexibb VV-s csaj Nádai Anikónál – Le sem írom, úgyis tudjátok :)
Aleska Diamond: Redőny van a világ és a pornósok között – A magyar pornósok és köztem legyen is, sőt ne csak redőny, hanem villamos kerítés meg méteres fal is. – "Nem élvezetért és nem pénzért pornózott, állítja."MUHAHA, HÁT PERSZE, EGY SE KURVA, MIND KIRÁLYLÁNY, biztos ő is csak könyvet akart írni vagy angolul akart megtanulni...
 
Ebrudalt 2015-01-28 11:36:26
A magas potenciállal megálldott férfiak magömlési problémáját akarta kutatni. Illetve a torokgyulladás természetes vitaminokkal valaó kezelését tesztelte.
Ezt a faxságot hát persze hogy nem a pénz miatt csinálta. Hiszen a máltai szeretetszolgálat alkalmazottja volt.


18+ Aleska Diamond úgy nyert pornós Oscart, hogy visszavonult: "Az expornós a legjobb külföldi szexjelenet kategóriában nyert Marc Dorcel egyik filmjéért."Látjátok, ilyen az igazi munka, csak egyszer kell odatennie magát az embernek és élete végéig jönnek az elismerések :DDD A nagy vicc az lesz majd amikor Krasznai Tünde is kap valami díjat, az viszont biztos hogy pénzt se ő, se Aleska nem lát ezekből, ugyanis az összes jog a kiadónál marad. Még szerencse hogy "nem pénzért és nem is élvezetből" csinálták :DDD
18+ Egy vagyonért veheti meg Aletta Oceant: "Ha van felesleges 410000 forintja, egy órára már meg is vásárolhatja a magyar pornós társaságát."HA HA VERY FUNNY! Elment az eszetek?! Ennyiért inkább Thaiföldről hozatok feleséget magamnak...
Kelemen Annát többször is kiközvetítették gazdag férfiakhoz: "Legalábbis ezt állítja Répás Lajos, a Miss Hungary egykori szervezője, akit lányok futtatásával vádolnak." – Miért nem a szegényekhez közvetítették?! Nekik nagyobb szükségük van a seksz-re!!44!! négy
comment:com: Akarja látni Kelly Brook melleit? - MI AZ HOGY, NAGYONIS! - "Egy tavasszal induló vígjátékban megteheti, igaz, csak kikockázva. Tessék hozzáképzelni a többit." – Nem kell képzelnem ugyanis megvan mindkét legjobb filmje, egyébként meg:
 
dzsedi 2015.01.20. 17:22:35
kikockázatlanul kérném. :)

 
Még annyit hogy addig becsüljük meg Kelly Brook meztelenkedéseit amíg lehet, hamarosan ugyanis a sörözéssel együtt ezt (mármint a női szépségeszményt) is betilthatják:
Ő a legnagyobb plus size modell: "A 29 éves Tess Holliday most kapott szerződést, pedig azt mondták neki, túl alacsony és kövér." – Szerencsére felborult világunkban ez már nem akadály:
Kívül tágasabb: Bárki lehet szexi modell: "Legalábbis ezt szeretné átvinni a köztudatba a Shameless Photography alapítója, aki szerint minden nő lehet vonzó, szép, függetlenül a társadalomban rögzült képtől. Az biztos, hogy hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy valaki felvállalja a (fél)meztelen valóságot." – Az is biztos, hogy mindent megtesznek a hagyományos ideálok szétrombolása érdekében, nem csak a szépségipar területén, de persze itt a leglátványosabb: féllábú modell-énekesnők és nemiszerveket látni engedő ruhák váltogatják egymást a hírekben. Nap kommentje:
 
Sadist 2015.01.27. 18:38:40
"Bárki lehet szexi modell"
 
Persze, meg hármas szintű csillagharcos is. Csak az a szemét, elnyomó társadalom nem értékeli, hogy a saját kis univerzumában ő mennyire kivételes, egyedi és megismételhetetlen kis hópihe.
Ráférne már a bolygóra egy reset.

 
 
 
VASÁRNAP, FEBRUÁR 1.:
KOMOR NYIKORGÁS
 
...éjjel az Eiffel-torony tetején.
Talán érdemes:
Ha nagyon rosszmájú akarnék lenni, akkor a Komornyik sztoriját elintézném annyival hogy Harminc év szolgaság a Fehér Házban, de mind Cecil Gaines élete, mind az őt játszó Forest Whitaker miatt nem fogok ilyeneket írni. Nem is kell, sajnos az egész magáért beszél, és ha már a kritikusoknak is feltűnnek a propagandaszálak, ott nekem már elvileg tényleg nem lenne más dolgom mint kikérni még egy sört és hátradőlni. Mégis, bontsuk ki a szálakat, szóval van egy fekete férfi, aki több mint egy emberöltőn át szolgál az éppen aktuális elnök alatt, megélve mindent ami ezalatt történt, leginkább a polgárjogi mozgalmak áttöréseit. Lehetett volna ebből egy nagyon jó dráma (mint a Miss Daisy sofőrje), azonban a sztárparádéval a kelleténél hamarabb elárulták a nyilvánvalót (Oscar-díjra való kacsintgatás). Ha ugyanabba a filmbe zsúfolják be Oprah Winfrey-t, Mariah Carey-t, Jane Fondát és Lenny Kravitz-ot (!) mint John Cusackot, Cuba Gooding Jr.-t, Vanessa Redgrave-et és Robin Williams-et, az egyértelműen a mindenkinek való megfelelés jele, vagyis legyenek benne echte színészek meg az átlag agymosott tévénéző által is ismert arcok (őszintén, és érdemeiket nem kisebbítve, Winfrey, Kravitz vagy Carey mióta számítanak színésznek?). Ennélfogva ezt a 21:40-kor kezdődő, eszméletlenül túlnyújtott meló-drámát csak a nagyon hülyéknek és a nagyon idealistáknak tudom ajánlani, azoknak akik még elhiszik hogy minden olyan amilyennek a média (meg az álomgyár) mutatja, mindenki más kerülje el a Cinemaxot, én is azt fogom tenni.
 
Ismétlés de ajánlott:
Cartoon Network / TCM, 21:00
– A klasszikusok két nagy hibája a túlértékeltség és az hogy ezáltal a valódi értékeikről elfeledkezünk. Az Egy amerikai Párizsban nem csak azért történelem mert az általa megénekelt-eltáncolt Párizs már sehol sincs (lásd a közelmúlt sajnálatos eseményeit), hanem mert az amerikai mozi egyik fénykorában készült, és úgy vígjáték meg családi film hogy nem kell az alpári humortól félnünk. Ha ma dolgoznák fel a sztorit, egész biztosan a gazdag nőci által eltartott festőre koncentrálnának a stúdiók fejesei, a zenés-táncos betéteket kivágnák, és lennének sekszes meg fingós-hányós poénok is, itt azonban Gene Kelly neve a garancia arra hogy se felháborodni, se unatkozni nem fogunk, a kitartottságot meg végképp nem fogják elvinni kényelmetlen irányokba, inkább a festő valódi szerelmére figyelnek, akinek ugyancsak van egy nem reklámozott titka, mégpedig nemsokára esedékes házassága egy helyi énekessel. Ennyi a történet, mindezt Gershwin halhatatlan muzsikájával és Kelly koreográfiájával körítve kapjuk, együttműködésük csúcspontja (költségvetés szempontjából is) egyértelműen a balett-jelenet a francia festők megelevenedett képeivel. Az Oscar-eső is megérdemelten hullott a készítőkre, mivel - ellentétben a mai, protezsált díjazottakkal - ezt még száz év múlva is megmutathatjuk a gyermekeiknek, a klasszikus Hollywood-musical pedig (Gershwinnel együtt) hat év múlva visszatért a francia fővárosba Fred Astaire és Audrey Hepburn közvetítésével a Funny Face-szel. És hogy hol tart ma a művészet? Elmondja nekünk a

"Zene" és "film" rovat:
Könyves: 20 éves vagyok és utálom magam: "Egy generáció egyik hangja lett a Csajok című sorozat lelke. Lena Dunham volt a Könyves-podcast 8. adásának témája." – Utálod magad? Ne aggódj Lena, az érzés kölcsönös, mi is utálunk téged, és jobban, mint te magadat :DD
Egy zseni ilyen filmet érdemel: "Sokkal jobb az Alan Turing-film, mint a Stephen Hawkingról szóló. Ha Cumberbatch nem kap Oscart, nincs igazság. Kódjátszma-kritika." – Vagyis már most januárban ez a 2015-ös Év filmje, nincs mese. Vagy mégsem, mert az Origó szerint:
Másodszor is kasztrálták a tudós zsenit: "Minden jel arra mutat, hogy Benedict Cumberbatch remek fickó, de ettől még a Kódjátszma leegyszerűsített, szemérmesre tompított hollywoodi tudósfilm lett. A dolog jó oldala, hogy egyáltalán megismerteti a nézőkkel a tragikus halált halt matematikazseni, Alan Turing nevét." – Na itt ismerje ki magát az ember hogy melyik kritikusnak van igaza, még a végén kénytelen leszek megnézni :SSS
Meddig művészet, honnan pedofília?: "Merész klippel sokkol a világsztár, az álszentek meg hüledeznek..." – Nem az álszentek, hanem mindenki akinek maradt még egy kis józan esze, és MAGYARUL ezt úgy mondják hogy a csürhe hozzászoktatása a pedofíliához tovább folytatódik. Érdekes pont alatta pont ezt olvasnom:
Dráma! Így rontja meg a nevelője a gyermeket... – Ami meg a "zenét" illeti, a Quart kommentelője mindent elmondott helyettem:
 
Anaman 2015-01-12 11:05:20
gondolom több tucat ember látta készítés közben a videót, és tényleg senkinek nem esett le, hogy ha egy 12 éves lány vonaglik szexuálisan túlfűtött körítéssel, abból gond lesz? ugyan már.

 
Recorder: Meghal, mielőtt 18 lesz: "Vannak helyek, ahol a lányokat gyerekként kiházasítják. Nem kéne." – OK, akkor le kell írnom hogy ez az az eset, AMIKOR SZERETEM A RECORDERT. Végre valami valós problémával foglalkozó rendes klipet tesznek címlapra!
filmvilág – Nézzenek oda!: Jó magyar film négyszázezerből! – Hát tudjátok ha ilyen egy film, akkor lehet hogy azt a négyszázezret mégis inkább az Óceán Alattra költeném... :SSS – "A lelkes amatőr mindig győz, példa erre a Feketerigó." – Igen, egyes lelkes amatőrök valahogy mindig győznek, mondjuk valahogy mindig van valaki ezerrel nyomatja őket, ez például már a második cikk erről az izéről, az első így nézett ki:
Isten leszar engem, de az érzés kölcsönös: "Egy parlamenti képviselő havi béréből is lehet nagyjátékfilmet rendezni, és még állami pénz se kell hozzá. A Feketerigó erre a bizonyíték." – Mielőtt továbbmennék, le kell szögezni amit az Év kommentje-candidate beírója megfogalmazott, mégpedig azt hogy:
 
Dr. Dzsásztisz 2015.01.30 08:39:51
Isten senkit nem szar le. Van, hogy sok idő kell mire az ember rájön....

 
...és folytassuk is a cikk olvasását, vagyis inkább a kommentekét, mert onnan kiderül hogy még a zenéjét is lopták, de a cikkíró szerint még így is "Az lenne a normális, ha itthon évente 8-10 ilyen film készülne."ÉDES FASZOM, még csak az kéne, hát a Van valami... utóbűze is itt lebeg a levegőben. Nap kommentje:
 
korupisti 2015.01.30 11:44:18
Még ha kölcsönös is lenne az érzet ,ugyanis a szarás nem érzés. Szerintem egyoldalú a szarás-"történés". A spirituális szintkülönbség nem csak ég és föld. Plussz a Mariána-árok legalja, azaz hozzá még 10994 méter mélység ( a legújabb kutatások szerint). Milyen csodás példa az alkotói, a művészi szabad(os)ság szarkupacként való megtestesülésére..Elismerésem.

 
 

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés