2015. 05. 04.
Férgek göröngye (máj. 4-5-6-7.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Férgek göröngye (máj. 4-5-6-7.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 4.:
FIVE STAR VIHAR

0

A TÁVOLBA KUKKOLÓ MAGÁNYOSSÁGA Let's hire someone!

Családi rovat:
Lehetséges-e közös nevezőre hozni a németországi falomlást és a gyerek-kutya-cukiság háromságot? Mi az hogy, nagyonis, nyolc húszkor meg is győződhetünk róla a Filmbox Family-n, ahol egy németjuhászkölyök Finnországba történő „csempészését” és ottani csetlés-botlásait láthatjuk. Érthető a kultúrsokk, egy munkakutya alapvetően nem bírja a nyugodt tempót, főleg ha nincs aki keményen fogja. Viharszív, a juhászkutya Beethoven és Jerry Lee északi testvére, csak az ő sztoriját a kelleténél kicsit hosszabbra nyújtották, de még így is élvezhető nem csak gyerekeknek, hanem felnőtt állatbarátoknak is.

Ismétlés, talán érdemes:
TV2, 22:35: Tökéletes célpont – Egy eltűnt apját kereső nő (Yancy Butler) a legjobb emberhez, egy sötét múltú matrózhoz (Jean-Claude Van Damme) fordul segítségért, aki rá is talál egy embervadászatokat szervező társaságra és fel is veszi ellenük a harcot. Ez így elsőre nem tűnik túl értelmiségi szórakozásnak, ami miatt mégis több mint a többi hasonló, a Zélet olcsóságáról szóló erőszakorgia, az az ahogy John Woo bemutatja a nagyvárosi elidegenedést: az egyik üldözött, egy sebesült fekete férfi menekül egy forgalmas utcán, de senki sem segít neki, mindenki próbál nem törődni a nyilvánvalóval.

Talán érdemes:
Duna TV, 21:25: A dzsihádturizmus olyasmi amivel próbálok nem foglalkozni: gyűlölöm a terroristákat, de ugyanúgy utálom a Charlie Hebdo öncélú provokációit, mindig kiválogatom a róluk szóló híreket de a végén inkább meghagyom a soha el nem készülő évvégi összefoglalókba. Hogy ma mégis kénytelen vagyok foglalkozni vele az is csak a Bábel aktuális részének köszönhető: az Út az ötcsillagos dzsihádig azt a most dívó ellen-keresztesháborút mutatja be ami már nemcsak Közel-Keleten szedi az áldozatait. Hesna közvetítésével megismerjük a leendő harcosokat és azokat is akik már vissza is jöttek és próbálják lebeszélni őket hogy elkövessék ugyanazokat a hibákat amiken ők már túl vannak. Hogy van aki megpróbálja ezeket a „megtévedt”, nőket erőszakoló, keresztényeket és mérsékelt muszlimokat halomra öldöső DISZNÓKAT báránykákat Európába visszacsalogatni, annál csak az lepett meg jobban hogy vannak országok akik vissza is fogadják őket. Ez esetben én az ausztrál modellt támogatnám: aki kiment gyilkolni az már ne jöjjön vissza, állampolgárságtól megfosztani, stb. Kegyetlenség, tudom, de az is az amit ezek csinálnak a jazidiakkal, szúfikkal, keresztényekkel.

Kiemelten ajánlott:
Az ezerszer leadott Bíbor folyók helyett nyolckor inkább válasszunk egy igazi ritka franciaságot, egy kriminek álcázott drámát Georges Simenon regényéből a Cinemaxon. A Monsieur Hire jegyessége főhőse egy magányosan kukkoló agglegény, imádata tárgya pedig a szemközt lakó nő (akinek ráadásul barátja is van). Hire-t nem igazán kedveli senki, ezért mikor a környéken gyilkosság történik, rögtön rá gyanakszik mindenki – ő viszont tudja hogy a nőt a megfigyelt szomszédcsaj barátja ölte meg. Mit tesz egy deformált lelkű, de alapvetően ártatlan férfi? Nem adja ki elsőre a valódi elkövetőt, inkább plátói szerelmének mond el mindent (ha már úgyis feltűnt neki hogy megfigyelik) és ezzel próbálja végképp megnyerni magának. Patrice Leconte számára a gyilkosság csak ürügy arra hogy egy remek tanulmányt prezentáljon az emberi lélek furcsaságairól. Mestermű abból az időből amikor a franciákat még nem a beteg horrorok miatt jegyezték.

Hétfő? #LESZAROM.
Ebben a videóban nehéz nem Mariah Carey melleire koncentrálni – Nehéz nem leszarni. LE is SZAROM.
Hát milyen jó nő már Mihalik Enikő?!LESZAROM.
Fantasztikus dolog a bringás seggkameraMARHÁRA KELLETT MÁR EZ IS LESZAROM.
18+ Muffin – Így kell dugni egy Trabantban – ...és így kell leszarni: LESZAROM.
Szombati móka – Bizarr és topless fotók Miley Cyrusról: „Van itt minden, ami kell: cici, macska és félszemű kutya is.” – ...és mi kellhet még? Mi más, mint egy kiadós LESZAROM!
Rita Ora most tényleg mindent ledobott magárólÉDES FASZOM, MÁR MEGINT?! LESZAROM.
Elszabadultak a mellei 18+ A nő, aki csak azért sem áll le a vetkőzéssel: „Chelsea Handler nem áll le, egy büszke nő, aki nem szereti a pólókat.”MAGYARUL: EZ IS CSAK OLYAN CELEB MINT AZ ÖSSZES TÖBBI LESZAROM.
Újabb celebről derült ki, hogy van szexvideójaEZEKNÉL MÁR NEM AZ A KÉRDÉS HOGY KINEK VAN "VÉLETLENÜL" KISZIVÁRGÓ SEKSZ-VIDEÓJA, HANEM AZ HOGY KINEK NINCS LESZAROM.
BRUCE JENNER MINDENT ELMONDOTT TRANSZNEMŰSÉGÉRŐL – Elmondanám hogy mégha csupa nagybetűvel írjátok is, én akkor is LESZAROM!
Férfi és nő így tud egyszerre elélvezniMÁR AZ ORIGÓ IS MEGÍRTA HOGY NŐI ORGAZMUS NEM LÉTEZIK LESZAROM.
Bonnie Rotten félmeztelenül ünnepelte, hogy New Yorkban szabad pucérkodni: „A népszerű pornóst egy magazinfotózás miatt volt a városban, és ha már ott volt, levetkőzött.”ÍGY KEZDŐDIK EGY GANGBANG Ha már itt vagyok, LESZAROM.
Ilyen George Clooney-éknál egy családi vacsora – Ilyen itt nálam egy LESZAROM.
Tényleg volt már olyan ember, aki megpróbált belepisilni az Ikeában kiállított vécékbe? – Igen, én, mivel az ikeát is LESZAROM!
Hatásos figyelemfelkeltés 18+ Majdnem egy óráig ült pucéran az egyetem lépcsőin, de volt oka ráIGEN, A NEMIERŐSZAK ÉS A HÁTRÁNYOS MEGKÜLÖNBÖZTETÉS ELLEN PUCÉR CSÖCSÖKKEL MEG PINÁVAL LEHET A LEGHATÁSOSABBAN TILKAKOZNI LESZAROM.
Ilyen, amikor Scarlett Johansson nagyon megijed – ...mert ilyen, amikor LESZAROM.
Horváth Éva elalvás előtt is gyönyörű – Én viszont alvás közben, álmomban is LESZAROM.
Sokat szexel a farok nélkül született férfiDE VAJON MIVEL CSINÁLHATJA LESZAROM.
Igen, arra is – élet – El se hinné, mire képesek ezek a nagymamák: „A legrosszabb szextelefonos hirdetéseket idéző cím mögött meglepően hasonló tartalom lapul!” – Nem meglepő, hogy LESZAROM, én a MILFeket kedvelem és továbbra se vagyok gerontofil.
A botrányos szexjelenet vethet véget az Éden Hotelnek: „Mi lesz a műsorral?”LESZAROM, úgyis megússzák.
Eközben az Instagramon óriási ribancharc dúl: „Maitland Ward és Brazília legjobb segge nagyon igyekszik. Mind a kettőn baromi kevés a ruha.” – Mindkettejüket LESZAROM.
frappáns kommentár - Monique Covet svájci mezőbe hemperegtette gigamellét: „Van, amikor minden szó fölösleges.” – Egyet kivéve: LESZAROM.
a tökéletes kép – Candice Swanepoel a fenekével dobta fel a szelfijét: „Vannak nagyon jól elkapott fotók, ez egy olyan.” – De itt nálam (főleg hétfő este) ez is csak egy LESZAROMot ér.
18+ Íme egy pornós tökéletes fotója – ...de mivel ez sem Gianna Michaels, így LESZAROM.
frappáns kommentár – gigabréking! – Mészáros Dóra férjhez ment, itt van néhány kép!HÉ, HÁT A MÚLTKOR MÉG A MELLEIRE ÉDREDTÜNK MEG AZT TESZTELTÉK HOGY MENNYI ESÉLYÜNK VAN ÖSSZEJÖNNI VELE, MOST MEG SZŰZI FEHÉRBE ÖLTÖZVE FESZÍT A CÍMLAPON, HÁT ÍGY MÚLIK EL A VILÁG DICSŐSÉGE LESZAROM.

 

KEDD, MÁJUS 5.:
HEAVY KELL, ENNYI AZ EGÉSZ

0

Becézzelek? Minek? :)

Ismétlés,  talán érdemes:
21:25-kor Larry McMurtry talán leghíresebb regényfeldolgozása a Duna TV-n a generációk közti különbségekről és arról ahogy ezek az Élet Dolgainak hatásaira lassan tovatűnnek. Aurora (Shirley MacLaine) csak a legjobbat akarja lányának (Debra Winger), ő azonban lázad ahogy azt ilyenkor szokás, döntései hatására végül anyja is enyhít a saját elvein és összejön a szomszéd űrhajóssal. A Becéző szavak csak a feléig komédia, a lány betegségétől kezdve minden a szomorú, de katartikus végkifejletig halad, egy biztos, Nicholsonnak már a Lesz ez még így se! meg a Schmidt története előtt is nagyon mentek az öntörvényű, középkorú bunkók.

Talán érdemes:
Kilenc után öt perccel a kultikus Heavy Metal sci-fi-széria 2010-es újraélesztése az AXN Black műsorán, szinte el is feledné az ember hogy eredetileg Franciaországból származik, annyira azonosítja mindenki az 1981-es amerikai rajzfilmverzióval, amiben minden benne volt ami miatt a nyolcvanas éveket utálni lehet, leginkább a túlzásba vitt macsóság, direkt sekszizmus, és persze több apró sztori amik nem állnak össze egy egésszé. Ennek ellenére (vagy épp emiatt) a szmókerek körében szinte kultstátuszt ért el. Ez a mostani hű marad az eredeti koncepcióhoz (egy rész, egy történet), annak hangulatát is sikerrel idézi meg, raádásul élőszereplős, és kivételesen mindkét nemre gondoltak Scott Adkins szerepeltetésével. Ha bejött, ne is kapcsoljatok sehova, rögtön utána jön a második része. 22:10-kor a nemrég elhunyt Pap Vera előtt tisztelegnek az M3-on egy több mint húszéves sorozat (Nevetni kell, ennyi az egész) ismétlésével. Ez azon helyzetek egyike amikor esetleg egy frissen összerakott, az elhunythoz méltó műsorral mindannyian jobban jártunk volna. Más. Bármikor, még háromnegyed éjfélkor is vevő vagyok egy jó kiss jazz-re, főleg ha a Szőke Nikoletta Quartet játszik a MüpArt szériában. Úgy látszik el vagyunk látva jazzdívákkal, de ez nem is baj, ezerszer inkább őket hallgatom mint a műanyaghangú celebénekesnők bármelyikét (főleg ha igaz amit az ajánló mond és Tony Lakatos is beugrik), úgyhogy irány a Duna TV. Végezetül éjfél előtt tíz perccel újabb északi cucc jön a Filmbox Plus-ra, de ezúttal dráma és Norvégiából. Az Uno David-je tipikusan az a fickó akit minden normális ember messzire kerül, a balhés, gyúrós gyökér akitől igen messze áll a lelkizés meg a családi élet, nem csak azért mert véletlenül minden hátrányos helyzetből kijutott a famíliájának (beteg apa, fogyatékos testvér).
Azonban egy napon a véletlennek köszönhetően fordulat áll be az életében: pont akkor kell hazarohannia halálán levő apjához amikor a rendőrök meglátogatják a helyet ahol haverjaival állandóan lógni szoktak. A jó oldala az hogy megússza az igazoltatást és lebukást, a rossz az hogy még így is későn ér haza, a még rosszabb pedig az hogy a haverok innentől nem bíznak benne - az eset konkrét haszna pedig az hogy David ettől kezdve elkezdi komolyan venni az életet és átvenni apja helyét mint férfi és családfenntartó.

Kis hírek a nagyvilágból:
Nyomtalanul felszívódott a Népligeti Majális - MUHAHA! Azt remélem is!
Majkát összehozták Sebestyén Balázzsal: „Az egyik a TV2-n van, a másik ősi RTL-es, mégis, hogy lehet ez?” – Hát úgy hogy az igaz szerelem nem ismer határokat! Éppen ideje volt egy kiadós coming out-nak mindkettejük részéről :))) TISZTELET!!!
Lobsterizmus – Miért gyakoribb a depresszió a nőknél?: „Miért lesznek mégis gyakrabban öngyilkosok a férfiak?” – Ezt a postot tuti hogy nő vagy egy metrosekszuális írta, mindenki más tudja a kérdésére választ: A NŐK MIATT.
oszkárság – Nem az a baj az erőszakkal, hogy leadják a tévébenDE IGEN, AZ IS A BAJ VELE, meg az is hogy még így sem tud megbukni a műsor. Oszkárság, lobsterizmus, ennyi sok okos ember és egyik se tud semmit a valóságról.
Szar van a budapesti homokozókban. Szó szerint: „Tudja, miben játszik a gyereke? Homokozókat vizsgáltattunk be. Féregpete nincs, veszélyes baktérium viszont felbukkant bennük. Mennyire kell emiatt aggódni?” – Ebben már a nyolcvanas éveklben se volt semmi  újdonság, ezért is szoktam át idejekorán a kocsmába, ott tuti nem nyúl szarba az ember. Egyébként meg inkább szar legyen a homokban mint geci a mászókán, a kis jó dolgokat is meg kell becsülni!
Ben Affleck bocsánatot kért, amiért eltitkolta rabszolgatartó őseit: „A színész levelezése kiszivárgott, amiből az derült ki, hogy cenzúrára kényszerítette az amerikai közcsatornát.” – És az nem derült ki hogy ki szivárogtatta ki a magánlevelezését? Mennyivel tisztességesebb a szivárogtató mint (az egyébként nem túl okos) Affleck aki érthetően nem igazán büszke az őseire, akikhez már egyébként sincs sok köze? Nagyot változott a világ, hát száz évekkel ezelőtti baromságokért ne a mai utódokat büntessék már...
 
Flúgatlan 2015.04.22 13:07:44
"Az ember az őseiért nem felelős."
Jó lenne ezt tényleg komolyan venni. Ez az egész hisztéria és a rokonai nagyon rossz irányba visznek. Én pl. paraszti családból származom és nem végeztem családfa-kutatást. Az ükapámról ennek megfelelően semmit nem tudok. Mi változna attól ha kiderülne, hogy egy szuper jó ember volt vagy épp egy útonálló?

Életfogytiglanit kapott a 2007-es bagdadi vérengzés amerikai vádlottja: "14 civilt megölt, 17-et megsebesített a Blackwater." – Basszus, én azt hittem hogy a Fekete Víz az egy horrorfilm, erre itt a valóságos horror :SSS
Szex, drogok, úszás: kitálalt a franciák Szepesi Nikije: "Nem lesz túl népszerű..." – ...nem bizony, mivel ő férfi, nem fog tudni elbújni a mellei meg a szempillarebegtetései mögé. Nap kommentje:

Egy kis erdei állat 2015-04-20 20:39:40
ÉLsportoló sosem használ kokaint. Az LEHET, sőt, eléggé gyakran megesik, hogy az aki ELŐTTE élsportoló volt, és szellemileg viszont nem igazán tartozik az élmezőnybe, emberileg pedig egy f..sz, ezért nem tud mit kezdeni a sikerrel és a pénzzel, az kokainhoz nyúl.
Csak az ilyen nem marad élsportoló, hanem Maradona, Mike Tyson, Tomas Enge, Martina Hingis, vagy MArco Pantani sorsára jut.

...így igaz, vagy ez lesz vagy a francia Szepesi Niki is követi a magyar Szepesi Niki példáját:
így járt  - A botránykönyves Szepesi Nikolett nem kap munkát: „Nemrég tizenhárom helyre elküldtem az önéletrajzomat is: virágkötőnek, asszisztensnek, recepciósnak. Egyedül egy önkormányzattól írtak vissza, hogy nem engem választottak. Gondolom, nem vették komolyan az önéletrajzomat. Vagy azt hitték, csak vicc. Pedig nincsenek nagy igényeim" – mondta a Borsnak Szepesi Nikolett.” – Dehogynem vették komolyan a jelentkezésedet Niki, dehogy vették viccnek. Fognak még érni meglepetések, ez még csak az eleje: "A könyveiről elhíresült úszónő  2013-ban személyi asszisztensként dolgozott , a könyvei után nagy nehezen kapta meg a szerződésben fixált összeg egy részét, azonban az Ulpius-ház becsődölése miatt ő is futhat  a pénze után." – Mindjárt sajnálni fogom. Ja, nem. Az meg milyen már hogy a borítón mint "örökös magyar bajnok" szerepel? Tudod ki az örökös magyar bajnok a nép egyszerű fiainak? Darnyi, Egerszegi és a többiek. Mondjuk az is igaz hogy ők nem teregették a szennyest és teljesítettek mint a gép, meg nem is hoztak szégyent se a hazájukra, se a családjukra...

 

SZERDA, MÁJUS 6.:
WHO’S AFRAID OF THE BIG SEA WOLF?

0

...meg érinteni is tudni kell.

Talán ismétlés, kiemelten kötelező:
Mindig ünnepnap amikor értéket közvetít a TV, ma a Duna fogja ezt tenni Orson Welles egyik legjobb filmjével (de sajnos nagyon későn, 23:35-kor). A Gonosz érintése (ahogy a Monsieur Hire is) elsőre bűnügyi film, jobban megnézve film noir klasszikus annak minden kötelező ismérvével, a sokadik megtekintés után pedig egyértelműen erkölcsi prédikáció, ami a mostani halálbüntetés-kampány közepén épp jókor jön ahhoz hogy kijózanítson minket (függetlenül attól hogy egyes esetekben én is erre szavaznék). Itt is igaztalan váddal illetnek egy ártatlant (aki ráadásul mexikói is), ám szerencsére akad egy becsületes rendőr aki az előítéletek helyett a tényekre hallgat. Welles démoni a megszállott helyi potentátként, Charlton Heston remekel mint az őt leleplező nyomozó, rajtuk kívül ott van még Janet Leigh (akit Hitch át is mentett a Touch of Evil ihletésére született Psychóba), és persze az örök Marlene Dietrich.

Talán érdemes:
Negyed kilenckor egy jó értelemben vett toleranciamese a Cinemaxon a kultúrkörök találkozásáról. Egy olasz melós minden álma egy saját kocsma a saját háza aljában ahol az énekével szórakoztatná a vendégeket, ám nála már lakik egy ír albérlőpár az emeleten, akik nemcsak hogy albérletet fizetni nem akarnak, de a nő még terhes is, úgyhogy rendesen visszaélnek azzal hogy csak egy utolsó, érzéketlen fickó tenné őket az utcára. A baba születése után rögtön más lesz a helyzet, ugyanis az apa annyira nem a nő férje, hogy a gyerek egyenesen fekete. A pár természetesen szakít, olasz csávó előbb kiteszi a nőt gyerekestül majd megbánja eme ballépését és lakást szerez nekik. Az Élni tudni kell humanista darab, kiábrándultaknak kötelező, hátha visszatér a hitük az emberiségbe. Kilenckor újabb kétrészesség, ezúttal Jack London regényéből a Film Mánián. A Tengeri farkas eme 2009-es változata jobban sikerült mint az eredeti 1941-es fekete-fehér verzió vagy a 93-as remake (pedig utóbbiban még Charles Bronson is szerepelt), a siker fő oka Tim Roth mint őrült hajóskapitány aki mellett kénytelen visszafogni magát a hajótörésből megmenekített elkényeztetett író és a hozzánőtt zsebtolvaj fémfatál. Ezt is rögtön folytatni fogják, ne menjünk sehova.

Kis hírek a nagyvilágból:
a - A nők kizárólag a férfiak felső 10 százalékra hajtanak - És akkor? A férfiak talán nem a legjobb nőkre vadásznak? :DD
Ezért van önnek is hasonmása – Ha jobban belegondolok, ez azért valahol ijesztő. Már az is elég szörnyű hogy egy darab van belőlem, de hogy van valahol még egy ugyanígy kinéző ember az szinte megingat katolikus hitemben. Remélem legalább az agyamat és a gondolataimat nem "örökölte" :SSSS
Két Gyurcsány Ferenc van ezen a képen? Vagy csak én vagyok vak?SZERINTEM INKÁBB RÉSZEG VAGY TE IS MINT ÉN akarom mondani BELŐLE IS PONT ELÉG EGY DARAB, SŐT lehet hogy csak találkozott a hasonmásával...
Iszlám Állam: sok bomba semmiért: "A Pentagon beismerte: Szíriában egy tapodtat sem szorult vissza az IS." – ...sőt. És ők csak tudják :DDD
Megvannak az ősmagyarok: „Magyaros sírok keleten, megvan Etelköz, Levédia csak félreértés lehetett - a régészet áttörést hozott az őstörténetben. A magyarok elődeinek vándorlása a Volga és a Kárpátok között néhány évtized alatt mehetett végbe.” – Á, Petőfi gyerekkori csontvázának megtalálása után én egy életre megtanultam a leckét hogy a múltunk emlékei mindig ott vannak ahol az aktuális érdekek miatt lenniük kell, úgyhogy ez sem lep meg.
c:c  - Pucér, tetovált csajos krimi jön: "Meg két kórházas sorozat is, de azok úgysem érdekelnek senkit. Már őszre terveznek a tévék." – Van egy rossz hírem: ez a tetováltlányos faszkodás sem érdekel már senkit, a szemetet csöcsökkel sem lehet eladni.
lost - randi - eltűnt barcelonában - Túl jól sikerült a legénybúcsú - TISZTELETet a keményen PARTY HARD!hozó kisembereknek!
Elaludt részegen, lefagytak az ujjaiPARTY HARDtaking to the next level!
Hello! – A 10 évvel ezelőtti Magdi anyusra úgy tekintünk, mint Sophia Lorenre – Nem tudom mit szívtok, de nem kérek belőle.


 

CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 7.:
SIMÁN FUTÁS

0

Afrikai kilátások
 

Talán érdemes:
Negyed kilenckor egy elég amerikai ízű művecske Ausztráliából a Cinemaxon Hugo Weaving-gel a megélhetési drogFutárok sanyarú életéről. A főszereplő hülyegyerek persze hogy csak a pénzért csinálja, de ahogy a kocacsempészek szoktak, ő is elsőre lebukik. Amerikai ízek alatt az explicit jeleneteket értem, például a seggbe feldugott anyag újra lenyelését, aminek már a híre is elég nekem ahhoz hogy kihagyjam. Apropó hírek:

Tíz drogcsempésztől kérdezték meg, mi az utolsó kívánsága: „Az elítélteket már értesítették a kivégzésről." – Nagyon helyes, rendnek kell lenni. Utolsó kívánság, utolsó vacsora, aztán reggel koránkelés, mert az akasztás nem várhat :DDD Nap kommentje:

macskaragu 2015-04-26 11:57:01
Hát ezekből nem lesz visszaeső...

Drogvád: Indonézia kivégezte a külföldieket - MUHAHA! Azt remélem is! Aki az ördöggel táncol az a pokolra jut! Sajnos közben ők is átestek a ló túlsó oldalára:
Indonézia alkohol- tilalommal kísérletezik – Amennyire szimpatizáltam a drogterjesztők kivégzésével, annyira nem tetszik ez a húzásuk. Hé marhák, hát AZ ALKOHOL NEM DROG!!!

Ha elfelejtettük volna mennyi szörnyűség is történik Afrikában, a Filmbox Premium emlékeztet rá minket kilenckor a Háború sámánjával, ami egy kislány útjáról szól a gyerekkatona-létből a hadsereg címbeli kabalaságáig, majd a szökésig egy hozzá hasonlóan „túlvilági erőkkel” bíró sráccal. Én ki fogom hagyni: tudom hogy arrafele brutális dolgokat művelnek egymással számomra érthetetlen okok miatt, meg hogy a babona miatt még további hülyeségekre is képesek (albínók leölése, orvosok megtámadása vagy itt az álomvilágba menekülő kislány megtevése egyfajta élő talizmánnak), de az ezredik ilyen mozi vagy indexhír után csak azt szeretném ha minél kevesebbet tudnék róluk is meg a viselt dolgaikról is (meg persze azt hogy legyen végre béke odaát). A háromnegyed tízkor adott Francia négyes tuti voltmár, hiszen épp harminc éve készült, viszont mindig szívesen látok régi magyar komikus-arcokat, főleg ha a férfi és nő közötti súrlódásokat dolgozzák fel, úgyhogy én az M3-at fogom választani. Hajnali fél egykor ritkán adott dráma az AMC-n ami a romantikus filmek tökéletes ellentéte, mivel egy nő emlékezik benne vissza másfél évtizedes (és sajnos nem működő) házasságára (igen, a Minden jó, ha a vége jóra is érvényes amit a gyanúsan optimista címekből le szoktam szűrni). Az ilyesmik általában jellemzően nőknek szoktak szólni, ebben azonban van annyi életbölcsesség az idő múlásáról hogy az érzelmekre nem vevő férfiközönségnek is bejöjjön. Tíz perccel később (vagyis 00:40-kor) ismétlésgyanús sznobkodás a Cinemax 2-őn. 1996-ra Peter Greenaway kicsit szünetet tartott az elmebetegségekben, pontosabban más irányokba koncentrálta a devianciáit, így születhetett meg a Párnakönyv, amiben csoportos nemierőszak nincs, van viszont írásfetisiszta lány, akinek kellemes élményei fűződnek ahhoz amikor apja az arcára írt a születésnapjain és a címbeli Sei Shonagon-irományból olvasott fel neki. Felnőve már az egész teste lesz szeretőinek tiszta lapja, és lesz egy saját, beteljesületlen vágyakkal zsúfolt könyve is a maga párnája alatt. Közben összejön egy bisekszuális angol fordítóval (Ewan McGregor), akire meg a csaj kezd el írogatni, erre a srác meg egy sztriptízzel mutatja meg az írásokat meleg könyvkiadó barátjának. A lány nem örül titkai kiadásának, a fordító meg erre megöli magát – csak hogy aztán végül a bőre könyvként „szülessen újjá”. Mondom, nem annyira beteg mint a rendező úr egyéb alkotásai, de azért itt is van baj, nem is kevés.

Kis hírek a nagyvilágból:
Durva tömegbunyó egy görög börtönben, két halott: "Albán, algériai és pakisztáni rabok estek egymásnak késekkel és egyéb fegyverekkel."A TÖBBSÉGI JOGKÖVETŐ TÁRSADALOM FELELŐSSÉGE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN.
Itthon gazdag? Senki lenne Ausztriában: „Az EU nagy részében szegény lenne az, aki Magyarországon a legjobban kereső 5 százalékban van.” – Tudjátok mit, akkor már inkább itthon vagyok egy senki :SS
Budapest ma – A nyolcker egy kicsit másképp: „Olyan helyekre is eljutottunk, amit nagyon ritkán lehet látogatni.” – Nagyon érdekes, majd meséljétek el milyen volt. Már, ha hazajöttök...
Hiába a terrortámadás, akár holnap is elutazhat Kenyába – Lásd mint eggyel fentebb. Én nem gátolom az evolúciót a működésében ^^
Határátkelő – nagyvilág: Néhány dolog, ami garantáltan sokkolja Egyiptomban: „Az egyiptomiak egy része szüzek maradnak egészen házasságig, a közlekedés egészen más, mint amit bárhol is megszokhattunk, a WC-jük legelőször ijesztő lehet számunkra, ha nem számítunk arra, ami történni fog, és sokan élnek a szülőkkel egy fedél alatt.” – Helyesírás szokás szerint nulla, amúgy nagyon szép ez a mes a hagyományok meg a szüzesség tiszteletéről, ha nem lenne még a fejemben ez a hír:
Újra kórházban a brutálisan megerőszakolt riporternő – ...és ennyi :(((
A nap hülyéje: a nő, aki "úgysem kapnak el" feliratú pólóban ment lopni – Asszem ez az asking for it tipikus esete. Oh wait, a challenger appears:
Belájkolta, hogy keresi a rendőrség: „Ismerjék meg a világ lúzerét: Levi Charles Readont.” – Lehet hogy ez már nem is hülyeség, hanem bátorság?...
c:c – Majka visszatérhet az RTL Klubra: „A TV2 műsorvezetőjét a Hungary's Got Talentbe csábítják. Visszavág az RTL Ördög Nóráért?” – Már nem azért, de:

Gombperec hídlakó 2015.04.29. 09:14:45
Nem arról volt szó, hogy eltakarodik Ámerikába?

Majka már arra spórol, hogy elhúzzon az országbólMuhaha, azt remélem is. Persze elég baj hogy addig is itt fog jaszkarizni nekünk, de a szent cél érdekében még ezt is elviselem ha pár hónapon belül megszabadulunk tőle. Tényleg, mennyi is az annyi?... – „Ha csak úgy legörgetett volna, és valamiért nagyon utálná Majkát, akkor összefoglalnánk a lényeget: Már csak nagyjából 10 évig kell elviselnie a rappert.” – 10 év? ÉDES FASZOM! ORSZÁGOMAT EGY MÉTER KÖTÉLÉRT MEG EGY DOBOZ ZSILETTPENGÉÉRT!! De csak hogy valami pozitívummal zárjuk a napot:
élet – Azt hitte, allergiás a gin tonicra, pedig rákos volt: "Eve Addison csak azt vette észre, hogy furcsa duzzanat nőtt a kulcscsontjánál, miután gin tonikozott. Biztos volt benne, hogy allergiáról van szó. Próbált márkát váltani, de mindig ugyanazokat a tüneteket, és fájdalmat váltotta ki belőle az alkohol. Csak az éjszakai verejtékezés után fordult orvoshoz, ahol kiderült, hogy Hodgkin-limfómája van – írja a Daily Mail. A daganatos megbetegedés a nyirokrendszert támadja, és a csomók főleg a nyaknál, hónaljnál, illetve az ágyéknál jelentkezhetnek. (...) Egyik tünete az alkoholfogyasztás utáni nyirokcsomó fájdalom. Addison nem véletlenül fogalmazott úgy, hogy tulajdonképpen a gin tonic mentette meg az életét. A lány 6 hónapig kapott kemoterápiát. Fiatal kora ellenére úgy érezte, mintha egy idős testben élne. Az ágyból is alig bírt felkelni a legnehezebb hónapokban. Addison azóta viszont jól van, és szerencsésnek érzi magát.” – Mi a tanulság? AZ ALKOHOL NÉHA ÉLETET MENT! EGÉSSÉG!!!

 

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés