2015. 06. 15.
Elherbáltam a diákvitelt (jún. 15-16-17-18.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elherbáltam a diákvitelt (jún. 15-16-17-18.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 15.:
VADÁSZ, VADÁSZ...

0

...te fejelni jársz ide :DD

Talán ismétlés, biztosan érdemes:
Negyed tizenegy: megint egy régi jó színházi előadás 1979-ből az M3-on a szakma krémjével (Körmendi János, Schütz Ila, Márton András, Szerednyey Béla, Paudits Béla, Seregi Zoltán...tovább is van, mondjam még?). A Dundo Maroje története (egy naplopó római vakációja és az ő nyomát bottal ütő apja kalamajkái) ma is "üt", akár az életcsászárnak, akár az őt fegyelmezni próbáló családfőnek drukkolunk, Szirtes rendezése pedig nem véletlenül tette még kultabbá. Szerencsére a TV ott volt, fölvette, és most mi is megtehetjük ugyanezt. Éles stílusváltás: ne tagadjuk, szezonja van a Harmadik Birodalom visszatérését vizionáló műalkotásoknak, legyen az feldolgozva akár mint akció/sci-fi (Iron Sky), akár mint horror (Outpost). A ma tizenegykor adott Náci zombik a már említett két stílus és film (plusz az amcsi tini-slasherek) ötvözete: pár PIRÉZ norvég hallgató csak egy laza hétvégét szeretne, ám nem számítanak A SPANYOL INKVIZÍCIÓRA arra hogy az unalmas órákat feldobó rémmeséik valóra válnak egy ottfelejtett német hadosztállyal és vezetőjükkel Herr WERNER Herzoggal. A kései időpont ellenére ez egy kellemes komolytalankodás, vagyis a horrorfanokra és II. VH-mániásokra egyaránt minőségi szórakozás vár a Film+2-őn.

Ismétlés, talán érdemes:
Kilenckor Sophie Marceau-val randevúzhatunk a FEM3-on amint rácáfol a testükből diákhitel-kiegészítők sztereotípiáira, ugyanis az általa játszott Párizsi diáklánynak bár minden adottsága megvan, mégsem él velük, sőt általában semmivel és senkivel sem: igyekszik a férfiakat száműzni az életéből és csak a tanulásra koncentrálni - egészen egyetlen rövid kaland erejéig, azaz csak hiszi hogy az lesz... A mai nézőknek kicsit túl cukros, túl happy, túl franciás - de mi, öregek éppen ezért szeretjük.

Ajánlott:
Cinemax, 20:00 – Steve McQueen és Eli Wallach újra együtt a Hét mesterlövész után és ezúttal ellentétes oldalon, Steve bácsi mint munkájába (kocsijával együtt) beleöregedett, börtönlakókra hajtó fejVadász, Eli KÖNYVE pedig egy régi levadászottja aki most törlesztene. Megintcsak az a kategória amit az utóélete tett érdekessé, ez volt ugyanis McQueen utolsó filmje, lehet nem ez a legjobb búcsú (főleg ha kicsit erőszakos), de sose mi választjuk meg hogy mi az utolsó nyom amit magunk után hagyunk, nemigaz?

Hétfő? #LESZAROM.
Egy nap alatt több mint 2 milliószor nézték meg egy divatblogger coming outjátLESZAROM, magánügy, engem már az lepne meg ha egy "divatblogger" heteró-sekszuális lenne...
Most elég jó ötlet volt, hogy Brintey Spears minit húzott magára – Jó ötlet volt a PROVI LESZAROM.
Kozso szerelme tényleg a színpadon fogdosta a punciját – Tényleg LESZAROM!
Bencsik Tamara félmeztelenül pucsít – LESZAROM.
Zimány Linda valóra váltotta mindannyiunk álmát – Rövid leszek: LESZAROM.
41 éves, és még mindig nagyon dögös: „Keleti Györgyi tangabugyis segget posztolt”LESZAROM.
esőnap – Mészáros Dóra melltartó nélkül vészeli át az ítéletidőt: „Mondjuk egy fehér atléta azért van rajta, de ez ne tántorítsa el attól, hogy megnézze a képet.” – Tántoríthatatlanul LESZAROM.
Mészáros Dóra már megint félmeztelen – Hé, nem úgy volt hogy ő már a legjobb feleség, fehér ruhában meg ilyenek? Ehelyett többet vetkőzik mint annak előtte... o_O – "A sztriptíztáncos most nem szexi szelfit készített, hanem profihoz ment egy fotósorozatért." – Házhoz ment a LESZAROMért, sorry.
Így sem látta még pucsítani Aleska Diamondot: „Az expornósnak szuperizmos feneke van.”HÁT IGEN, NEKI AZTÁN VOLT ALKALMA A EDZENIE AZ ŰRGYŰRŰSIZMAIT, HEHEHE, LOLOLOL, HAHAHA LESZAROM.
strange fashion 18+ fotó - Két fotósorozat Mihalik Enikővel, az egyikben megint elfelejt ruhát húzni: "Látszik, hogy mennyire csont és bőr." – Meg az is látszik hogy LESZAROM.
Azta – Palvin Barbara kacsintásához most egy kis dekoltázs is járLESZAROM, de csak egy kicsit  :)
Ha csak egy kicsit csúszott volna félre Mihalik fürdőköpenye... – ...akkor most nem szartam volna le. Ja, de: LESZAROM.
Mit csinált Palvin Barbi Szöulban?: „A Chanel resort kollekcióját mutatta be. Nézze meg, hogy mit terveztek a luxusdivatházak azoknak, akik tél közepén lépnek le üdülni!”PALVIN ENIKŐ MIHALIK BARBARA PALVIN ENIKŐ PALVIN ENIKŐ MIHALIK BARBARA PALVIN MIHALIK PALVIN PALVIN MIHALIK MIHALIK PALVIN PALVIN LE-SZA-ROOOOOOOOOM!
Kína bemutatja: A 72 ezer Swarovski kristállyal kirakott vécé: „17 millió forintért már haza is lehet vinni. És akkor beköltöztetheted az luxus csillogást a vécédbe vagy a fürdőszobába is.” – Csakazértis LESZAROM és le se húzom magam után, szívjanak a gazdagok!!!!
Ökoanyu – Vegyesbazár – Nedves popsitörlő házilag: „Ezt sem bonyolult elkészíteni.”LESZAROM. Most miért, arra is való, nem? :D
Budapesten tízből hat injekciós drogfogyasztó gyógyíthatatlan betegLESZAROM, NEM ÉRDEKEL, az egészségügy inkább a szermentesen élőkről gondoskodjon! Basszus dolgozom, megiszom a sörömet, fizetem az adót, hadd ne furdaljon már a lelkiismeret pár rohadt narkós miatt!


KEDD, JÚNIUS 16.:
A BÖRTÖN ABLAKÁBAN...

0

...temetetlenül :(
 

Ismétlés, kiemelten nem ajánlott:
AMC, 22:00 – szinte hihetetlen hogy már tíz év eltelt Eli Roth szaröntése, a Motel óta. Én persze már akkor utáltam de titokban abban reménykedtem hogy ha már becsületsértési pert nem indítottak ellene a szlovákok hazájuk jóhírének megsértése miatt, legalább elrettenti az állatkánt viselkedő turistákat annyira hogy kevesebb jöjjön belőlük a Pohodára meg a Szigetre, de sajnos nem, még ennyi pozitívuma sem volt, azóta is idehozzák a legénybúcsúkat és jönnek a gúnyolódó cikkek a sajtóban hogy mekkora magyar siker már hogy itt a legolcsóbb a pia meg a pina, ráadásul a náci zombikat tizenegykor kezdték ezt meg bőven egy órával előtte, szóval Eli Roth monnyonle.

Ismétlés, talán érdemes:
Negyed tízkor újra leadják a Dunán Mészáros Márta 2004-es történelmi drámáját ami híven követi a rendezőnő eddigi tematikáját, most Nagy Imre naplója van soron amiből talán letisztul ez-az a tragikus véget ért államférfi utolsó éveiből. Nem véletlen a második cím sem, hősünk Temetetlen halottságával az újratemetés ellenére sem tuduk mit kezdeni: a biszkutyakomédia, a máig döglött és reaktiválható ügynökakták valahol mind-mind az ellentmondások feldolgozatlanságáról árulkodnak. Mindenki szereti az egyszerű hősi halottakat, de senki sem tud mit kezdeni az összetett személyiségekkel (esetünkben a kommunista múlt majd a forradalom élére állás és végül a mártírhalál vállalása).
Így marad a langyos tó, a néha-néha megkavart ügynökmúltak, az ágyban, párnák közt, vastag nyugdíjjal elhalálozott fejesek (péter gábor, anyone?) és persze a sok-sok elnyomott művésszel és utólag előkerülő partizánnal (legutóbb Pozsgay Imrével) aki csak azért lépett be a pártba hogy belülről bomlassza. És sajnos csak azért "talán érdemes", mert ezekkel a tényekkel alapvetően mindenki tisztában van.

Talán ismétlés, talán érdemes:
Viasat3, 21:00: Fuss az életedért! – Nem tudom hogy ez volt-e vagy "csak" valami ugyanilyen történetű akciófilm, de tény hogy az Escape from New York / L. A. óta nem csak az életükért rohangászó túlélők de a rendezők is ugyanazokat a köröket futják: van egy maraton életre-halálra, ahol Logan futása egymilliót és az életét éri, ha nem, akkor jön a dementor / drón / GPS-es nyakörv és átsegít a túlvilágra. Hogy itt épp a tájfutást és a tájékozódási versenyt brutalizálták, nem oszt, nem szoroz, láttunk már ilyet nem is egyet, nem is rosszabbul megcsinálva.

Nem érdemes:
Film+, 21:00: Az utolsó vérig – Újabb film amit még Danny Trejo kedvéért sem érdemes megnézni. Felejtsd el hogy Ving Rhames próbálja benne újra elsütni a marszelluszvallaszt, és arra koncentrálj hogy Steven Seagal még azóta is csak kövérebb lett. Hagyd ki. Komolyan. Meg fogod köszönni hogy óva intettelek tőle. A másik hasonló nemérdemesség a testvércsatornán (Film+2) lesz kereken tizenegykor a Föld és a Merkúr (!!!) Végzetes ütközéséről amit a Nap katalizál, de persze itt is van egy világmegmentő tudós akit persze mindenki hülyének néz, pedig. Ha pedig a készítők tisztában lettek volna a fizika alaptörvényeivel, ez a sci-fi izé el sem készülhetett volna.

Kis hírek a nagyvilágból:
2,35 millió dollárt fizetett, hogy együtt ebédelhessen Warren Buffett-tel: "Az eBayen licitált, egy luxusvilla árát fizeti ki." – Hiába no, ráérős hülyék mindenütt vannak. Kétmilla hogy egy gazdag energiavámpírral kajáljon, hát ez se heteró-sekszuális az biztos! Buffet meg zsebrevágta a pénzt és röhögve hazament, ő csinálta jól, egyetlen ebéd még nem jelent elkötelezettséget...
Beperelte a színésznőt, mert bámulta a tévéből: „A kínai férfi szerint súlyos lelki sérüléseket szenvedett Zhao Wei tekintete miatt.” – Megértem, én lendvai ildikóval vagyok így, pedig őt újságban gyakrabban láttam mint képernyőn :SSS
Majkáék beintettek Jason Statham stábjának: „A Való világból szabadult műsorvezető nem akart statiszta lenni A kém című filmben.”MUHAHA, HÁT PERSZE! Majka, amint visszautasítja Jason Stathamet, ez nagyon jó :DDD Szerintem inkább a Zimány-Jude Law szcenárió áll közelebb a valósághoz...
40 évig bontják a fukusimai erőművet: „Jóváhagyták a japán kormány ütemtervét, három évvel később kezdenek a munkának.” – Esküszöm nem értem én ezeket a japánokat! Negyven év, és még így is csak három év múlva kezdenek neki, bezzeg Amerika öt perc alatt megoldaná az egészet ahogy Hiroshimánál és Nagaszakinál is, és még a demokráciát is elvinnék nekik!!!
Bemutatjuk Grumpy Cat tökéletes ellentétét, az örökké mosolygó kutyát – Sajnos azt kell mondjam nem annyira izgalmas mint egy folyton morcos macska, ahogy én se érdekelnék senkit ha csupa pozitívumot posztolnék, pedig brit tudósok szerint:
ego - A cinikusok megszívják az életet – ...ahhoz képest lassan de biztosan közeledek a hatvanhoz, szóval ne adjatok nekem életvezetési tanácsokat és főleg ne temessetek idő előtt!!!
sok a gond, a baj - Igen nagy bajban van Pakisztán leghíresebb topmodellje – Az a lényeg hogy ne veszítse el a fejét, az ilyesmi Pakisztánban könnyen megtörténhet! Bár lassan már nálunk is:
Klubrádió: Természetes, hogy a bevándorlók megerőszakolják a nőket: „A Bolgár Györgyöt helyettesítő Szelestey Lajos brillírozott.” – Ugyan már, whoopi goldberg is megmondta hogy „it wasn’t rape-rape”, meg egyébként is, a hírek alapján lehet hogy ez tényleg egy újfajta ismerkedési módszer! Nap kommentje:

Nikolaj Luminescu 2015.06.11. 10:43:06
Tényleg, és hol vannak a feministákok? Akik a nemi erőszakot megelőző rendőrségi kiadványon kiakadtak, most hol vannak?

...gondolom ezerrel készülnek arra a kereszrefeszítésre amit Maksának és Sebestyén Balázsnak szoktak az ilyen poénok alkalmával tartogatni, és az Index meg a többi médium is be fog szállni...ja, nem:
c:c – Bolgár György: Inkább a kormány gyalázatos politikájával kellene foglalkozni: „Bolgár György megvédte Szelestey Lajos szerencsétlen mondatát a Magyar Nemzetben.” – Hát akkor ez ennyi volt, feleim, noone was shot, it wasn’t rape-rape!!44! négy
1980-ban sem voltam kommunista: "Kemény diktatúrának tartja a Kádár-rendszert, amelyben azért vett részt, hogy belülről szétszedje. Pozsgay Imre az Indexnek beszélt a művek betiltásáról, az 1989-es lórúgásról, és hogy nem tartja köpönyegforgatásnak, hogy fideszes lett." – Na, erről beszéltem a Nagy Imre-film kapcsán. Mert mit is mond Pozsgay: „Azt, hogy most ficánkolhatsz, részben nekem köszönheted. Segítettem kiszabadítani a hazámat egy megszálló hatalom kebleiből és egy diktatórikus intézményrendszerből. Hogy most szabadon mozoghatsz, nekem is volt hozzájárulásom. Így." - Az a baj hogy én még emlékszem a régi időkre amikor állítólag belülről bomlasztott, sőt, még az újságok is megvannak valahol. Na mindegy, asszem én most lekérem azt az üveg Johnny Walkert ott a polcról amivel már a blog kezdete óta szemezek, szerdán folytatjuk, szevasztok.

 

SZERDA, JÚNIUS 17.:
GYILKOS FELÁLLÁSBAN

0

Zsarnokszaurusz? Na ne...

Azt előrebocsátom hogy ma semmi nem lesz, tényleg semmi. A Kolibri-kód kb. egy éve voltmár, ajánlottammár, a maradék vagy még ennél is roszabb ismétlés vagy a szokásos sorozat-agymosás. És mégis jut mára:

Ajánlott:
Negyed kilenckor egy jóféle dráma a zene erejéről a Cinemaxon. Az Esős vasárnap már csak a címe miatt is aktuális, egyébiránt meg két teljesen különböző ember találkozásáról szól: egy gazdag környezetbe született tehetséges srácról aki gyakorlatilag normális család nélkül él, és az ő pesztrálására felfogadott, hasonlóan egyedülálló, zűrös munka,-és még zűrösebb magánügyekkel megvert huszonéves csajról. A rendező Frank Whaley szerencsére nem enged a kísértésnek hogy hősei kényszerkapcsolat és ellenségeskedés után váljanak csak barátokká, ők elsőre megértik egymást, és hogy ne csak az érzelmességre hajlamosak nézzék meg arról Billie Joe Armstrong (Green Day) gondoskodik, ő játssza a lány zűrös párját.

Talán érdemes:
Hogy mennyire is nyakunkon van a miniatűr-technika azt a National Geographic mutatja meg a legjobban este tízkor: pár éve a Nanotyrannus max. egy Asylum-végtermék címe lehetett volna, ehelyett ma már A T. rex riválisaként mutatják be ezt a mikro-őslényt aminek még a létezése sem biztos, még az evolúció-elmélet (LOL) hívei körében sem - ez azért komoly jelzésértékkel bír. Lehet hogy jobban jártunk volna egy B-filmmel a minidínókról, mert azon legalább röhögni lehetne. A "rendes" filmeknél maradva, tizenegykor lesz még egy Jet Li-akciózás az AMC-n 1998-ból (Gyilkos félállásban), amiben egy yakuza-család által kitűzött vérdíjra (na meg a családfő láb alóli eltevőjére) vadászik. Garantált egyszernézősség.

Kis hírek a nagyvilágból:
Pucér műsorvezetőnők motiválják a fociválogatottat: "Ettől bárki jobban teljesítene." – ...a nem is annyira látens meleg focistákat kivéve, szóval inkább nekem vetkőzzenek ^^
A munkanélküliek többet hallucinálnak: "Ahogy az egyedülállók is." – ...és akkor a hullaházban keményen dolgozó egyedülálló alkoholistákról még nem is beszéltünk :SSS
Halottakat szállítottak az M3-on: „Furcsa látvány fogadta az autósokat.”NEM IDE HOZTÁK ŐKET, le is verném a veséjét annak aki csomagtartón holttesteket szállít! Lehet hogy már nem élnek, de attól még rendnek kell lenni!
Döbbenetes állapotban találtak rá Marilyn Monroe holttestére: "A temetkezési vállalkozó, aki előkészítette a sztárt a ravatalra, durva részletekről számol be most megjelenő könyvében." – Ennek is basszus írnia kell ennyi év után. Egyébként mi történhetett ott amire nem elég egy helyi újság pletykarovata vagy egy tényfeltáró (LOL) blogcikk, hanem egy teljes könyvet kellett róla írnia? Élt az utolsó éjszaka jogával, vagy mi?
párkovács -  Etikus társkeresés: "Vajon hol rontjuk el?" – Hát én mindjárt az elején, ugyanis erotikus társkeresést olvastam :DDD
Nyolc kérdéssel megtalálhatja a lelkitársát: "A társkereső lényege, hogy olyan kicsi az esélye az egyezésnek, hogy ha valakivel ugyanazt ikszeli, akkor bizony önöket egymásnak teremtette az ég." – Sajna arra nagyon kevés az esély hogy alkesz nőben kifogjak egy római katolikus Gianna Michaels-rajongót :SSS
Amerikában ufóelrablás ellen is lehet biztosítást kötni: "Shirley MacLaine példáját tízezrek követték." – ...ez nagyon jó, de ha elrabolják akkor hogy fogja megkapni a pénzt és főleg milyen valutában ? o_O
Korábban is volt már gond az élő lépfenét szétküldő laborral: "2007-ben is továbbküldtek egy mintát, amelyről tudhatták, hogy veszélyes." – Biztos azt is véletlenül csinálták, megesik az ilyesmi, pláne Amerikában!!4
Napi szerelem: nőnek öltözött, hogy barátnője helyett vizsgázzon: "A dolog nem ment tökéletesen, így a kazah fiú bebukott, de ettől még hős lett a suliban." – Már nem sokáig, tudtommal a nők iskolába járása HARAM, nőnek öltözni meg fokozottan HARAM! Egyébként hogy bukott le, csak nem benéztek a vizsgáztatók a burkája burka alá? :DDD
Kereszteslovagokat mészárol a Predator az év rajongói filmjében: "Már százezrek látták az alig félórás rövidfilmet, amit szinte nulla pénzből forgatott egy rajongó." – Református történelemhamisítás, a keresztes lovagokat SENKI sem tudta legyőzni! Még a Fekete Lovag sem, pedig ő mindig győz!
Áttenné a pápa a húsvétot: "Ferenc pápa bejelentette, hogy eltolhatják a húsvét időpontját az egység érdekében." - NAAAAAIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!! Mi az hogy a Megváltó kereszthalálát ide-oda tologatják? Már a pápában sem lehet bízni?!
Manzárd - Wow! - Nagyanyó vandálkodik és élvezi: "Portugáliában egy szervezet szeretné közelebb hozni az idős embereket a graffiti művészethez. " - Idősebbek is elkezdhetik...a közvagyon rongálását.
kívül tágasabb - A kissrác, aki elbűvölte a világot: "Kezet fogott II. Erzsébettel brit uralkodóval, az internet felrobant."MUHAHA. Már megint? Nem volt elég amikor Kardashian valaga durrantotta be?!
Ön is ölni tudna egy üveg jéghideg Unicumért ebben a dögmelegben? – CSAK A SÖR, GYEREKEK! CSAK A SÖR!!! EGÉSSÉG!!!

 

CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 18.:
HOL NYÍLNAK AZ UTCALÁNYOK?

0

Ott, ahol a legtöbben olvasnak.

Ismétlés, talán érdemes:
Duna TV, 21:10: 1981-re Alain Delon már annyira beleszokott a zsarubőrbe, vagyis hozzánőtt szerepéhez hogy az Egy zsaru bőréért rendezői székébe már ő maga ült, és még a forgatókönyvet is elvállalta. Az effajta szívügyek általában vagy nagyon rosszak vagy kifejezetten jók – Delon valahol mégis e kettő közt van félúton: a szkriptben nincs elég kraft hogy száz percig kitartson, a pozitívumokat meg lerontja a felesleges (és egy ízben még nő elleni nemi) erőszak is.

Talán érdemes:
Filmbox Plus, 21:00: Gyilkosság a nyílt utcán – féligsült feldolgozás Fergus Hume regényéből, avagy nem minden ausztrál kosztümös film szokott jól végződni még úgy sem hogy náluk ez alatt a fogalom alatt egész mást kell érteni mint mondjuk Franciaországban. Pedig ígéretesen kezdődik: két, egyazon nő kegyeiért-kezeiért versengő férfi közül az egyiket gyanús körülmények közt holtan találják, de az ügy nem olyan egyszerű mint hinnénk, vagyis hogy a másik gavallér tette el láb alól. Ugyanitt éjfél után húsz perccel egy tízéves, kétrészes fantáziafilm (Nappalok és éjszakák) szintén egy nagysikerű regényből, amiben egy megállapodott hapsit kezd el kísérteni álmai asszonya - először természetesen álmaiban, aztán ahogy a keresésére indul már nem is olyan egyértelmű mi az álom és mi a valóság. Rögtön utána jön a második rész is. Más: A Marvel képregénygyár reneszánsza az utóbbi évek legarcbamászóbb jelensége, lehetetlen nem tudomást venni arról hogy percenként készül egy új feldolgozás a már követhetlenné vált univerzumok valamelyikéből, időszerű volt hát hogy külön doksit szenteljenek nekik – vagy mégsem? Az egyszeri laikust (mint például engem) nem fognak tudni meggyőzni, a rajongóik meg amúgyis mellettük álnak, szóval mire fel ez a nagy emlékműállítás önmaguknak? Az igazsághoz még mindig a Szuperistenek és Istenutánzatok készítői jutottak a legközelebb, minden, az átlagember számára ellenszenves prédikálása ellenére is inkább azt nézzük meg féléjfél előtt tíz perccel mint ezt az önszopást az HBO-n, én aszondom.

„Zene” és „film” rovat:
galéria - Gangnam Style az álmom: „Koreai gyerekek ezrei dolgoznak keményen azért, hogy egy nap ők is olyan sikeresek lehessenek, mint a rapper.” – Most mit mondjak hogy ne törjem le szegény keményen dolgozó koreai kisgyermekeket? Mondjuk azt hogy szerencsére nem tették magasra a lécet :DDD
videó – A semmiből jöttek, a világhír felé tartanak: „Nem láttunk még olyan magyar zenekart, akik a semmiből előkerülve olyan erős zenével jöttek, és olyan gyors tempóval haladtak a valódi világhír felé, mint a kora huszonévesekből álló Middlemist Red. A befutás története videón.” – Tényleg? Nem láttatok? Még úgy sem hogy nem is olyan rég betűre ugyanezzel a dumával nyomattátok a The Moog-ot, a Mary Popkids-t meg a többi egykaptafa indie-klónt? :DDD
Szereted az Alt-J-t? Írj magadnak Alt-J-számokat!: „Persze, hogy szereted az Alt-J-t, azt Alt-J-t mindenki szereti, mert úgy ír fülbemászó számokat, hogy közben a zene mégis igényes, változatos, és klasszikus zenét idéző módon áradó. Vagy - ahogy az alábbi videóból következik - lehet, hogy az egész nem is igényes, hanem csak blöff? Vagy mégis, kit érdekel a blöff, ha legalább annyira kellemes zenéjük, mint ezé a két fiatalé, akik a szemünk láttára állítanak elő valami Alt-J-kompatibilis dolgot.” – Esküszöm nem tudom miről beszéltek pedig már a harmadik korsó sörön is túl vagyok, én csak a Ctrl-Alt-Del-t ismerem, de azt nagyon o_O
Luc Besson megtáltosodott, és szédítő színorgiával támadMUHAHA, hát persze. Év filmje! :DDD
K – Bartók meztelenül írta A kékszakállút: "Aspergere volt? Hitt Istenben? Új, angol nyelvű életrajz jelent meg a zeneszerzőről." - Az a baj hogy ennek is kb. annyi köze van a valósághoz mint a nemrég megjelent másiknak, csak ez másirányú átírás:

Szórak 2015.05.28. 10:39:09
Azt hogy sikerült összehozni, hogy ateista volt? Az unitárius egyház tagja volt, még egyházközösséget is neveztek el róla (missziohaz.hu), a fia pedig egyházi főgondnok volt. Képzelem, hogy a többi jellemző is mennyire pontos lehet ezek után.

quart – Kis Grofó és Pixa berobbantják a nyarat: „Erre fogja most mindenki veretni.” – Én ezt most nem hiszem el hogy azon a Quarton olvastam ahol anno az Anna és a Fruttik Együttes lehúzásából flame-háborúk kerekedtek. Nem baj, van egy Nap kommentje:

Zsíros B.Ödön 2015.06.05. 12:26:48
és olyan klippetek van, amiben dolgoztok?

Kis Grofó és Pixa megcsinálták az idei nyarat: „Senki sem gondolta volna, hogy érdemes kombinálni a mulatóst és a veretős klubzenét. Mindenki tévedett. Itt a Bulibáró!” – Egyetlen szó: NEMZETHALÁL. Az igazat megvallva én eddig se láttam sok különbséget a mulatós meg a veretős között se "közönség", se „zene” terén, de ez most végleg elmossa a határokat. Mikor az Irie Maffia pozitívumként emlegette grofót (ha már kis, akkor írjuk is kisbetűvel), már az se volt semmi, erre kitalálják ezt az „ironikus” nyári slágert, megveszik kilóra az összes honlapot (mert azt azért nem hiszem el hogy a 444, az Index, a Lángoló, a Stenk, az Origó és még a Quart (!) is magától érzett volna rá erre a csodálatos muzsikára hogyaszongya „igen, ez lesz a nyár slágere, erre fogom magam jól érezni”, szóval nem, ehhez a zenéhez még én sem tudok eleget inni, megyek is és keresek valami jó kis grindcore-t ami kimossa ezt a szart a fülemből, a lényeget meg elmondták a Lángolón, Év kommentje-candidate következik:

caralho voador 2015.06.06. 12:54:34
Valami hatökör geci egyszer rájött - valahol Johnny Gold, Fluor, Kelemen Kabátban stb. környékén, hogy meg kell csinálni ugyanazt a leokádott foskupacot, mint korábban, csak el kell látni néhány olyan elemmel (akár vizualitásban, akár a körítésben is), amik miatt még viszonylag értelmes emberek számára sem lesz egyértelmű, hogy ez most vicc vagy komoly. S addig is, amíg ezen gondolkodnak, legalább kattintanak, hallgatják a szart, és terjed a ragály.
Ez valami borzalmas.

Soha ennyire vagányul nem ittak még sört, mint a rajongói kezén álló bulikirály!: "A hollandiai Pinkpop fesztiválon fellépő John Coffey énekese, David Achter de Molen nemcsak állva stagedive-olt a rajongói kezén, de elkapta a koncertjük alatt felé repülő söröspoharat, és olyan lazasággal ivott bele, mintha mindig így bulizna!" – Ilyesmi egy sörösüveggel nem fordulhatott volna elő. Remélem a dobálódzó is tanult az esetből: szar zene elhallgattatásához CSAK és KIZÁRÓLAG üveg jöhet szóba!
Zagar és Kama, az éjszaka bárói: „Zságer Balázs, azaz a Zagar nevű zenekar frontemberének neve már annyira nem ismeretlen filmzenés berkekben (...). Most egy újabb magyar filmhez írt betétdalt (...) A számhoz készült egy videoklip, a rendíthetetlen tempóval dolgozó Miki357-től (nemrég a közös Kis Grofó & Pixa klipje debütált nálunk is), amit itt, az Indexen lehet először megnézni”ÉDES FASZOM! Bulibárók, bulikirályok, éjszakai bárók, szuperexkluzív debütálások...erre így most az ötödik korsó után csak ennyit:

0

Kulcsszavak: nemzethalál, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés