2015. 08. 03.
A Castro-fa árnyékában (aug. 3-4-5-6.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Castro-fa árnyékában (aug. 3-4-5-6.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, AUGUSZTUS 3.:
AZ OROSZLÁN AZ ÓRÁSSZEKRÉNY SZÉLÉN BLICCEL

0

Statháryum János

Ismétlés, talán érdemes:
FEM3, 21:00: Szabadlábon Velencében – Belmondo csípőből hozza a tőle megszokott szerethető házasságszédelgőt, a gazdag nőket kifosztó Alexand Dupre-t aki pálya,- sőt szinte vetélytársára akad egy nő személyében. Egy darabig úgy tűnik hogy együtt tudnak működni, ám a nő sejthetően nem veri át a dúsgazdag férfiáldozatot, inkább hozzámegy feleségül...viszont a férfi sem marad sokáig egyedül, mert nyomában a rendőrség.

Talán érdemes:
Cinemax 2, 20:00
– Az köztudott hogy vannak tilos és még annál is tilosabb rádiók, de a Kalóz TV tanúsága szerint illegális tévéállomások is léteznek, mondjuk Franciaországban miért is ne lehetnének ilyesmik. Egy effajta vállalkozás vezetője ront meg egy kezdő filmrendezőt és viszi bele a seksz, a drog és a videodrome világába – ha az itthoni Kalózokat valóban tökös figurák csinálták volna (plusz rádió helyett tévéadóról szólt volna), valami ilyesmi lett volna belőle, nem az a kiherélt biztonsági játék amit csak Dés zenéje mentett, mondjuk ez a vígjáték meg más szempontból irreális, de ez legyen a legnagyobb baj. Műfajváltás: bár az utcai táncosok hulláma lecsengett, az utórezgésekből még mindig jut a Zs-csatornákra, ma épp 20:50-kor a Film+2-re. A Parkett dögei eredetileg a sokkal értelmezhetőbb B-Girl címet viselte, mintegy utalva a B-Boy stílust felvevő női főhősre akinek Amerika egyik partjáról a másikig kell menekülnie természetesen a bandaháborúkból kifolyólag, de ahogy a területi gang-összecsapások is semmik az East Coast-West Coast ellentéthez, így neki is bizonyítania kell, szerencsére csak tánccal, nem azzal hogy eltesz valakit láb alól. Tizenegykor Jason Statham próbál Eastwood Dirty Harry-jének nyomdokába lépni az anyacsatornán (Film+). A Blitz csak annyiban változtat a bevált csapaton hogy a helyszíne London, de Tom Brant-et itt is egyaránt utálják a bűnözők, a médiagecik és még saját korrupt kollégái is. Ám ekkor színre lép a gyilkosok gyilkosa, valaki aki halomra öli a brit rendőröket, és persze hogy az eszközökben nem válogató (ráadásul feláldozható) antihőst küldik ellene. Nem túl hosszú, pörgős, egynek biztos jó lesz. Ha ébren vagyunk hajnali 03:10-kor (igen, az már kedd) vagy beállítjuk akkorra a felvevőt, egy ritkán adott, de sajnos csak erős közepes Sir Sean Connery-kalandfilmet láthatunk ugyanitt, egy 1904-es eseményre alapozva: egy sivatagi rabló (Connery) két gyerekével együtt elrabol egy amerikai nőt, Theodore Roosevelt (Brian Keith) pedig szavazatszerzés céljából beleveti magát a szabadításba. A Szél és az oroszlán hozzállása az esethez (az esemény valós alapjai, illetve a belőle született mítosz különbségei) jó lenne, csak a majdnem kétórás hosszhoz képest többször is leül, és a forgatókönyvbe is a kelleténél valamivel több lelkizés került.

Lady Gaga? LESZAROM.
Velvet – Lady Gaga nem bír leállni a melltartókkal – Én se bírok leállni a LESZAROMmal:
Lady Gaga most csipkés melltartóból lógatta ki a mellét: „A fellépéséről távozott”LESZAROM honnan jön meg hová megy, öltözzön föl mert ha sokat pucérkodik, kihal az emberiség!
bántalmazta - Lady Gaga ezúttal csak hálót visel: "A három képben egy közös van: normális ruha soha nincs az épp turnézó énekesnőn."MIÉRT, IDÁIG HORDOTT """NORMÁLIS""" RUHÁKAT? LESZAROM.
gaga 1 – 18+ Lady Gaga most nem bimbójával, hanem pólójával verte ki a biztosítékotADDIG JÓ AMÍG CSAK A BIZTOSÍTÉKOT VERI KI, VAN IS AZ A VICC IS HOGY HÁNY CELEB KELL EGY BIZTOSÍTÉKCSERÉHEZ LESZAROM. Volt egyébként egy gaga 2-hír is, de hogy mi volt az, hát NEM TUDOM LESZAROM.
pro - Pucéran repült Lady Gaga: "Szétrobbant az internet az excentrikus énekesnő legújabb mutatványától."ÉDES FASZOM, MÁR MEGINT?! LESZAROM.
+18 önkifejezés – Lady Gaga a júniust a vetkőzésnek szentelte: „Erős hónapot zár az énekesnő, a végén már félpucéran sétáltatta a pizzáját az utcán.” – Hó vége, hét vége, ő mindig villant, én meg mindig LESZAROM.
Extrém méretek 18+ Lady Gaga akkorát villantott, hogy majdnem vége lett a hétnekLESZA Eltakarja az arcát, de a csöcsével nyugodtan villant? És ezt így hogy? És miért nem zenél inkább, amikor legutóbb már egész jókat csinált?!


KEDD, AUGUSZTUS 4.:
INSANE KLÓN PORSCHE

0

Basszus, annyit nem ittam még hogy ennyit lássak belőlük o_O

Talán érdemes:
Ha a minapi tartaléknak nevelt lányból nem volt elég, ma háromnegyed kilenckor egy Klónfiú vár minket a Cinemaxon, aki még csak nem is az első a gazdája által készített másolatok közül – viszont ahogy minden tudattal megáldott-megvert élőlény, ő is elkezd kérdezősködni a miértek után, úgymint hanyadik copy of a copy is ő a férfi halott fiából, és egyáltalán miért is volt erre szükség, és főleg, mi lett a többiekkel? Fontos téma kicsit kamaradrámásan, nem túl hosszan lezavarva (alig egy és negyed óra), valamint (SZNOBRIADÓ!) a zenéért Matthew Herbert felel, ergo teljes lesz a szürreális élmény a hanghatásokat tekintve is.
21:00, Film+: Különösen veszélyes – Magyar címével ellentétben sima akciózás melynek forgatókönyvírója és főszereplője is Keenen Ivory Wayans mint kegyvesztett katona aki igazi Piszkos tizenkettők-helyzetbe kerül egy felettese megölése miatt: vagy halálos ítélet, vagy beáll a Fekete Bárányok közé (ami egy titkos osztag fedőneve), az egyértelmű döntés utáni első feladata egy biotechnológiai cég vezetőjének és az amerikai elnök feleségének védelme – és igen, vele akarnak egy orgyilkosságot elvitetni, hogy videó is van arról hogy nem ő lőtt az csak még egy ok arra hogy mindegyik oldal próbáljon tőle szabadulni. Oké, faékegyszerűségű a felállás, de legalább nincs túlbonyolítva, se mögöttes ideológiával terhelve. Ugyanebben a műfajban indul ugyanekkor Til Schweiger a Viasat3-on amikor megtapasztalja hogy milyen érzés egyszerre lenni A fegyver két végén, amikor egy régi nemkedves ismerőse, egy verőember (Chazz Palminteri) testőrségét kell elvállalnia akire valami okból kifolyólag elég sokan vadásznak, így bár legszívesebben ő maga lőné fejbe a tagot, ehelyett neki kell játszania a golyófogót – de ki tudja, talán az ügy végén mégis elégtételt vehet. Ez is B-film, ez is egyszernézős. Húsz perccel később (21:20-kor) egy szintén sablonos rom.kom. a retekklubbon a műfaj két fő arcával (Jennifer Aniston mellett), de leginkább Hugh Grant-tel mint a női alkalmazottakra (különösen az alája beosztott ügyvédekre) vadászó ingatlanfejlesztővel, aki a szintén a cégnél dolgozó testvérétől kap egy ultimátumot: vagy megállapodik, vagy repül. Ha viszont az új jelöltet Sandra Bullock játssza, ott már sejthető hogy egész másfajta megállapodás lesz a (film) vége, és igen, a Két hét múlva örökké hozza azt amit a címtől elvárhatunk, vagyis az összejövést, szerencsére addig még lesz ideje a furcsa párnak egymás agyára menni, és ez, mármint a vicces ellentétek amik még Grant ellenére is élvezhetővé és emlékezetessé teszik (mondjuk én még így is Alicia Witt miatt nézném, már ha egyáltalán).

Kis hírek a nagyvilágból:
Bombázó csapódott az Empire State Buildingbe:
"A 70 éve történt balesetnek volt egy Guinness-rekordja is." – Megrendezett vonatbalesetek, felhőkarcolókba csapódó bombázók...Amerika mindenben az első!!44!!
Megoperálta magát egy rokkantnyugdíjas: „A nagyatádi férfi nem győzte kivárni az orvosi kezelést, így maga távolított el egy vérrögöt a lábából. Vigyázat, csúnya fotó.” – Idősebbek is elkezdhetik...önmaguk orvosi ellását. Mi meg ebben vagyunk világelsők, bezzeg az oroszok máshogy operálnak:
Sorozatgyilkos nénit fogtak Oroszországban: „A 68 éves asszony tíz embert is feldarabolhatott.” – Idősebbek is elkezdhetik...a sorozatgyilkosságot. Komolyan, még a végén külön rovatot kap ez is.
Horror: kövér utas mellé ültették a repülőn: "Egy ausztrál férfi 75 milliót követel, mert kifacsart pózban kellett utaznia tíz órán át. 4 évvel ezelőtt." - Meg tudom érteni, a kövér az nekem is a halálom! :DDD
A világ legőrültebb fesztiválja – ...és ugyan hol lenne a legőrültebb ünnep mint a távol-keleti szigetországban: "Japán kilencedik legnépesebb városában, Kavaszakiban minden év tavaszán, április első vasárnapján 2 és fél méter hosszú péniszek jelennek meg az utcán.  (...) Az ünnep eredete a 17. századra vezethető vissza, amikor is prostituáltak kezdtek a városba zarándokolni, hogy a Pénisz-szentélyben imádkozzanak jó kuncsaftokért és a nemi betegségek elkerüléséért. Hogy miért állították fel a Pénisz-szentélyt? Ennek hátterében egy mitológiai történet áll. Volt egyszer egy szép lány, akinek egy démon költözött a vaginájába. Amikor a lány férjhez ment, a démon leharapta a férj falloszát. A kínos történet még egyszer megismétlődött, de a lány olyan szép volt, hogy harmadszor is beleszeretett valaki." – ....és igen, A PUNCIKOBOLD LÉTEZIK!!!! Én mindig is sejtettem!!!
Jöhet a szupergyors, titkos internet: "A kutatók HORNET-nek nevezték el, elméletileg 93 gigabitet tud másodpercenként. Letesztelték." – ...és ezt a szupertitkos hírt az Index címlapon hozza. SEEMS LEGIT!
o - A tél, ami halált fog hozni: "A magyar reformok működnek!"Brace yourselves, WINTER IS COMING!!44
Határátkelő - Marad, ami marad: "Nekem még APEH, neked már NAV. Nekem még Moszkva tér, neked már Széll Kálmán tér." – Már azt hittem hogy hazavágyó post lesz, de nem, csak egy újabb öngyűlölő ex-magyar: „Elnézek. Nem vagyok hajlandó Rád gondolni, Rád, Magyarország! Ki megcsaltál, cserbenhagytál, kizsigereltél, kikészítettél, kicsavartál, lehántottál, felkoncoltál, megnyúztál és kiterített bőrömön ülve jót röhögtél rajtam. Nem! Nem hagyom magam! Nem, nem adom magam!"MUHAHA! Szegény, szerencsétlen elmebeteg. Kiment külföldre, a Mennyországba, de még ott is a hazája kísérti :DD Nap kommentje:

kék madár 2015.07.27. 07:17:19
birca #2349: nem birta elviselni az utca es intezmenynev valtozasokat, kitantorgott es most keverednek neki az idosikok, de a skizofreniajat nem kezelteti, mert ott kinn a pokolban meg biztositasra se fussa

 

SZERDA, AUGUSZTUS 5.:
THE RETARDED GANG

0

It's Only Make Believe, But I Like It.

Talán érdemes:
AMC, 20:15 – Halála előtt nem sokkal már Tupac Shakur is próbált átnyergelni a színészkedésre: a Hazug igazság a ghetto love story és a road trip keresztezése, az Utolsó belövés pedig a narkótól való tisztulás tragikomikus drámája. A ’97-es Bűnös szándékban is szerep jut a drognak, bár itt „csak” kereskednek vele, mégpedig rendőrök, Rodruguez és Divinci (Shakur az egyik, James Belushi a másik, mindketten első kézből szerezték a cuccról való tapasztalataikat). Trükkjük hogy miután eladták az anyagot, egy drive by shooting keretében végeznek a vevővel, így a pénztárcájuk is jóllakik is a drog is megmarad, a hullát pedig a bandák közti leszámolás rovására írják (erre utal az eredeti Gang Related cím is). Remek tervükbe és egyre nagyobb bulijaikba akkor csúszik hiba amikor egy civilruhás DEA-ügynököt tesznek el ezzel a módszerrel, innentől egyértelmű hogy "ügy" lesz az ügyből, ahogy az is hogy Divinci hiába próbálja a barátnőjét és egy hajléktalant (Dennis Quaid) tanúzásra bírni, illetve hiába nyúl bele egy másik ügy bizonyítékaiba, a kártyavár összedőlése csak idő kérdése. Fél kilenckor egy ugyancsak sötét darab Norvégiából a Cinemaxon amit talán csak az ment meg attól hogy ignoráljam hogy az egyik szereplőjét Eddie Vedder-ről nevezték el. A Csodaország a gyanúsan optimista című, valójában überdepressziós művészkedések közé illeszkedik, már rögtön a felütés nikita-i: egy bűnözőbanda női tagja akció közben közli barátjával hogy gyereket vár tőle, majd a kialakuló káoszban véletlenül lelövi az apát, jutalma természetesen börtön, a gyereket természetesen állami gondozásba, majd örökbefogadó szülőkhöz adják és csak mindenféle feltételek teljesítése után kaphatná vissza, de ami még rosszabb hogy a régi bandatagok sem feledkeztek el a nőről és lánya életével zsarolják...
Viasat3, 21:00: Dermesztő szenvedélyek – hasonló (magyar) címmel mintha már lett volna egy ehhez hasonló Hitchcocok-koppintás vagyis ez is ismétlésgyanús. Richard Gere mint pszichiáter összejön zavaros páciensével (Kim Basinger), pedig nem elég hogy ez szakmájával összeegyeztethetlen, de még szeretője húga (Uma Thurman) sem százas, és akkor még a nő idegbeteg férjéről (Eric Roberts, ki más) nem is beszéltünk. A kopasz zsenit olyan szinten kopírozták hogy még a csak rá jellemző utalásokat (erősen fallikus épületek, stb.) is átvették, ahogy a Szédülés duplacsavarját is (a helyszínnel, San Franciscóval együtt), ott is erősen rezgett a léc, de volt egy rendező aki az egészet el tudta hitetni, Phil Joanou viszont nem nőtt fel a feladathoz: az utolsó negyed eléggé erőltetett, és ami még rosszabb, a végén már a nézőt sem érdekli, ki kicsoda, én viszont tudom hogy minden ilyesmiért az Elemi Ösztön a felelős.

Kossuth-díj rovat:
Megverték a börtönben a hallássérült Dominika gyilkosát
MUHAHA! AZT REMÉLEM IS! Illetve csak remélném, mert így folytatódik a hír: „"Megverték a börtönben rabtársai, ezért is pereli az államot T. Zoltán, aki két évvel ezelőtt megölte D. Dominikát , mert a hallássérült kislány nem akart vele járni – írja a Blikk. (...) A férfi saját bevallása szerint nyugtatókat kap, mert öngyilkos gondolatai vannak. A lap úgy tudja, kórházban is volt már, de nem lehet tudni, hogy a verés vagy a pszichés állapota miatt."ÉDES FASZOM, EGY GYEREKGYILKOS A JOGAIRÓL UGAT MEG KÁRTÉRÍTÉST AKAR, TÉNYLEG IDEJE VOLNA VISSZAÁLLÍTANI A HALÁLBÜNTETÉST Kossuth-díjat és életjáradékot neki!!4 négy Emberi jogok FTW!!!
nagyon durva - 14 évre ítélték a lányait erőszakoló szarvasi férfit: "Nem érzi magát bűnösnek, fellebbezett." – Kossuth-díj candidate ez is, simán.
Rezesová magyar állampolgár akar lenni: "(...) Eva Rezesová, aki három éve ittasan négy halálos áldozattal járó balesetet okozott az M3-son azt fontolgatja, hogy kérni fogja a magyar állampolgárságot (...).” – De ugyan miért is akarna hozzánk tartozni, még több magyar állampolgárt akar elgázolni? – ”A két leánya, a 15 éves Alexandra és a nála kilenc évvel fiatalabb Ella miatt mérlegeli ezt a lehetőséget. Ők egyre nehezebben viselik édasanyjuk távollétét, akit havonta csak egyszer látogathatnak meg a magyarországi börtönben, akkor is csak egy órát tölthetnek együtt, mert az asszony külföldi állampolgár." – Én mindjárt sírva fakadok, de tényleg. Basszus, AZ ÁLDOZATAI MEG EGY ÓRÁT SEM LEHETNEK MÁR EGYÜTT A ROKONAIKKAL! :((( – "Elvben nincs akadálya annak, hogy a kassai asszony felvehesse a magyar állampolgárságot, mert jól beszéli a nyelvünket, felmenői közül apai ágon majdnem mindenki magyar nemzetiségű."ÉDES FASZOM! Most bezzeg azzal érvelnek hogy jól beszéli a nyelvünket, miközben a per alatt kínosan vigyázott hogy ne szólaljon meg magyarul. Ilyenkor milyen nagylelkűek az állampolgársággal odaát, miközben Malina Hedvig ügyét ott söprik le ahol csak lehet. De tudjátok mit, legyen rezesovának (kisbetűvel!) KOSSUTH-DÍJ, ÉLETJÁRADÉK, DÍSZPOLGÁRI CÍM, nehogy véletlenül ő is strasbourgig menjen a kártérítési igényeivel.
Nóci: "Elővettem a vodkát, és kiütöttem magam": "Felmentették az ittas vezetés vádja alól" – Kapjon ő is KOSSUTH rezesová-díjat!
A pedofil brit zenész számot írt az áldozatainak a börtönből: "A megrontott lányok férgek, akik üzletet csinálnak abból, hogy ártatlan sztárokat bemártanak." – Érik már neki is a KOSSUTH Grammy-díj!!!
120y – Menj csak edzeni, mi majd elsimítjuk a börtönt: „A korábban Aaron Hernandezt is védő ügyvéd is segít mosdatni az egyetemi amerikaifocistákat.” – Kossuth-díj nekik is, vagy valami ottani megfelője. Egy sportoló amúgy sem tud olyat tenni amiért megutálná a közönsége vagy netán elítélnék:
Pistoriust szabadlábra helyezik: "Egy évet sem tölt majd a börtönben, mert jó a magaviselete."KOSSUTH-DÍJAT NEKI IS, sőt minden rohadt feleséggyilkosnak! Nap kommentje:

unif 2015.06.08. 23:15:25
Szabadlábra? Nincs is lába!


CSÜTÖRTÖK, AUGUSZTUS 6.:
A SZERELEM A BÁTRAKNAK VALÓ

0

Nyugi, seksz is lesz.

Ajánlott:
Féléjfélkor a minőségi (=fogyasztható, de okos és nem nyálas) magyar popzene aduásza, Jónás Vera és zenekara, az Experiment lesz Az A38 Hajó színpadán, felvételről, nyilván, de ez ne zavarjon minket, irány az m2 / Petőfi TV! Szintén ajánlott, szintén kései / korai időben: hajnali fél négy előtt öt percre rakták a Filmboxon a mai legnagyobb kuriózumot, Abbott és Costello Show-ját (a karácsonyi epizód még 2013-ban beválogatásra került). Nem egészen értem a logikát hogy egy ennyire családkompatibilis klasszikust miért kezdenek ilyen későn (azt sem hogy az ismétlést meg miért jövő szerda reggelre tették), dehát miért is kell mindenben értelmet keresni? Felvevőt beizzítani és kész...

Talán érdemes:
Bezzeg a depis drámákat már 20:50-kor elkezdik, például a Film+2-őn egy kilátástalan, mizantróp zenész történetével, ma a Csodálatos világ az mint tegnap a Csodaország volt, a főhős itt kénytelen változtatni addigi borúlátásán amikor az egyetlen ember aki hibáival együtt elviselte kómába esik. Ezt a vonalat folytatja az HBO-n a beszédes című (Az élet nem gyáváknak való) német dráma is kilenckor, ebben egy anya elvesztése a tragédia, ezt képtelen feldolgozni a megözvegyült férj és a félárva kislány, annyira hogy utóbbi egy haverjával meglóg otthonról a régi boldog családi nyaralások színhelyére, és miközben apja a keresésére indul pár útitárssal, addig ő lassan de biztosan a maga lábára áll... Végül 22:40-kor még egy dráma, ezúttal a Filmboxon, romantikus felhangokkal és az emiatt (is) kihagyhatatlan Monica Belluccival a szerelem elmúlásának természetéről. A Férfi, aki szeret boldogságában is esendő, boldogtalanságában meg még inkább az, e kettőt néha csak egy vékony vonal választja el. Örökzöld téma szépen és okosan (időben visszafele) megcsinálva, szerintem a másik kettő helyett is ezt nézzétek.

Kis hírek a nagyvilágból:
18 évet kapott a 16 éves lány gyilkosa: „A 33 éves férfi 2013-ban fojtotta meg a lányt a halásztelki Duna-parton. Az ítélet nem jogerős.”KOSSU Meg is lepődnék, ha Magyarországon az lenne :SSS
Megvalósult mindenki rémálma: mozgólépcső darált be egy nőt Kínában: "Kisfiával utazott, amikor beszakadt alatta a hanyagul elhelyezett fedőlap." – ...és az az igazi tragédia hogy a videó (csakazértse linkelem) tanúsága szerint az ott dolgozók látták hogy mozog a lap, de nem tettek semmit!
A fejénél fogva rántotta fel, és ölte meg a lift: "A helyszín Kína, az áldozat egy nő." – Úgy látom, ez gyakori arrafelé : (
Bekapta egy férfi lábát a mozgólépcső Sanghajban: „A lábat később amputálni kellett. Pár héten belül ez a harmadik mozgólépcsős horrorbaleset.” – Felkészül Magyarország:
18+ :((((((((( Bedarálta egy kutya lábát a mozgólépcső a Kálvin téren – Na, lassan utolérjük a vezető keleti hatalmakat ebben is :SSS
Gumicukor - Ezekre a celebpasikra mind ráhajthat, mert épp nem járnak senkivel: "Van köztük színész, rapper, herceg, sőt egy testvérpár is, úgyhogy kedvére válogathat!" – Köszönöm, maradok heteró, inkább húszéves milliomoscsajokat mutassatok akik csak rám várnak!
Látni akarta egy légy lassú halálát? Remek napja van!: "Nagyon közelről van ráadásul felvéve az elektromos légyirtó okozta halál. Kegyetlenség!" – Így igaz, sajnáljuk a legyet, a csótányt, a hangyát, a patkányt, az egeret...ja, nem, majd elmondok értük egy Miatyánkot ha nagyon ráérek. Talán. Vagy nem. Inkább nem.
Akik lelkesen tömik magukba a kutyakaját: "Szegény tesztalanyoknak fogalmuk sincs arról, hogy mit esznek. Az igazság pedig kegyetlen. Videó!" – Úgy látom az Indexen sincsenek tisztában a valósággal, ugyanis a szegények nagy része már a kutyakajának is örülne...
Olyan trófeát kapnak a strandröpis nők, amilyet még nem látott – Éppen ellenkezőleg, ilyen „trófeákat” mindenki látott már aki nézett életében pornófilmet. Nap kommentje:

6.Antióchiai Szent Kézigránát 2015.07.30. 18:40:47
Biztos van benne rezegtető motor is :))

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés