2015. 11. 09.
Svájcban is van éhező krokodil (nov. 9-10-11-12.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Svájcban is van éhező krokodil (nov. 9-10-11-12.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 9.:
VOLTAK-E HALAK A TISZÁBAN?

0

EGY SZÉP NAPON EZ ITT MIND A TIÉD LESZ
Elnöki ügy! Minden lépése: delnők!

Nem érdemes:
Kilenckor borzasztó erőltetett genderagymosás a Filmbox Family-n, amitől kiemelten óvaintek minden jóízlésű embert. Az Amit csak akarsz hülyének nézi a nézőt, és ifjú hőséről is feltételezi hogy az, mert bár a négyéves gyerekek nem az élet kérdéseivel fekszenek és kelnek, de az elmúlással már ilyen fiatalon is tisztában vannak valamilyen szinten, ergo a valószínűbb az hogy elfogadja az anyja „távollétét” minthogy összetévessze a mamát a női ruhába bújt apukával(!). A másik szánalmas megoldás amit az ajánlóban feszegetnek, a bébiszitter – hát nem, normális családban az apa is mesél a gyerekének meg el tudja altatni. Ugyanabban az időben egy hasonlóan gáz Nicolas Cage-akciózás a Film+-on. A Féktelen harag egy az egyben a Szellemlovasra épült, csak emberünk motor helyett autóval megy túlvilágról bosszúállni. Természetesen némi agendaforszírozás is lesz (már a főhős is a pokolból jön vissza, egy ilyen bűnös léleknek kéne drukkolnunk, o tempora, o mores), sötét szekták, emberáldozatok, ha nem ez vagy az ultradögös autó, akkor Amber Heard domborulatai fogják elterelni a figyelmünket az újrafelhasználás szomorú tényéről.

Talán érdemes:
Még mindig 21:00-nál maradva, de már a Filmbox Plus-on egy jóval tolerálhatóbb toleranciamese, főleg mert ebben a másság az Építész családfő (Anthony LaPaglia) egyéb problémái mellett csak mellékszál és még célt is szolgál. A fia „szenved” benne (és tényleg, mert nem mer coming out-olni viszont az iskolát hanyagolja miatta), közben meg a férfi körül úgy omlik össze a házassága mint addigi összecsapott, sorozatban gyártott épületei: lányát (Hayden Panettiere) már a fiúk érdeklik, felesége (Isabella Rossellini) az elhidegülés és a hiszti biztos jeleit mutatja. Más. Bár mostanában mindent megtesznek egy rossz értelemben határok nélküli Európáért, éjfél előtt öt perccel a Duna TV felidézi, milyen volt Az éjszaka, amikor a vasfüggöny leereszkedett. Én akkor látogattam ki amikor A berlini fal már javában állt, úgy tűnt mintha rögtön a háború után emelték volna az amcsik, pedig nem: 61 augusztusában Berlin ruszki megszállás alatt lévő feléből indult ki az egész, hogy aztán egy ugyanilyen sorsdöntő napon majd’ harminc évvel később le is bontsák. A Filmcafén hajnali fél kettőkor egy harminc évvel ezelőtt max. másodosztályú John Candy-vígjáték (Fegyvere van, veszélyes) ami ugyanamiatt vonult be klasszikusként a tudatalattinkba amiért az összes sorstársa: ma már annyira komédia hogy mit gyártanak komédia címén Amerikában hogy könnyek között örvendünk ha látunk egy régi ismerőst az anno a vasfüggönyön átcsúszott bohózatok közül. Candy mellett Eugene Levy játssza a furcsa páros másik felét (kirúgott rendőr és jogász) akik biztonsági őrként helyezkednek el, csak azért hogy már első munkahelyük rablás áldozatává váljon. Azonban feletteseik vagy alábecsülték őket, vagy nem voltak tisztában előző munkahelyeikkel, a két balfék ugyanis rövid úton kideríti hogy a cég ami alkalmazza őket, valójában a maffia fedőszervezete... Sok akció, még több autós üldözés és pihent poénok, hála Peter Torokvei forgatókönyvének (oh, a kötelező magyar szál!).

Ajánlott:
Cinemax 2, 20:00
– A társadalmi ranglétra alján levők szívesen játszanak a gondolattal, mi lenne ha a csúcson levők is annyiból és úgy lennének kénytelenek megélni amennyiből és hogyan ők, nos a ma esti grúz darabban pont ez történik az Elnökkel aki egy puccs után a legmélyebbre zuhan, és addig jó barátai (sőt, a családja többsége is) otthagyja a szarban az ápolandó unokájával, akivel utcai zenésznek álcázzák magukat, úgy vegyülnek el az addigi kizsákmányoltak között. Szeretném megérni hogy Kim Dzsongun is egyszer hasonló véget fog érni (vagy olyat mint Csau), de erre egyre kevesebb az esély.

Hétfő? #LESZAROM.
The Palvin Enikő / Mihalik Barbara / Éder Krisztián Extended Editon:
Mihalik Enikő harisnyatartóban, jó reggelt – Kellemes hétfő estét: LESZAROM:
Gumicukor – Ezért Éder Krisztián a legszerencsésebb férfi a világon: „Mihalik Enikővel él együtt, aki brutál érzékien vonaglott neki.”HA NEM ELÉG "SZERENCSÉS", AKKOR SZÍVESEN CSERÉLEK VELE, LOL LESZAROM.
Palvin Barbara egészen felismerhetetlen ezzel a hajjal: „Fekete kleopátra-hajjal pózolt Éder Krisztiánnak.”MOST AKKOR MÉGSEM A MIHALIKKAL ÉL EGYÜTT?! LESZAROM.
Egészen jó – Gumicukor – Mihalik Enikő és Éder Krisztián imádnak együtt élniLESZAROM.
Velvet – Palvin Barbarát határozottan öregíti ez a haj – Határozottan LESZAROM.
!!! – Gumicukor – Bőr, nyak, lánc – Mihalik Enikőn tulajdonképpen nincs semmi – Tulajdonképpen LESZAROM...
Palvin Barbara piszkosul szexi dekoltázst villantottLESZAROM.
Gumicukor – Ilyen Mihalik Enikő a végzet asszonyaként elölről és hátulról – Elöl-hátul LESZAROM.
:OOOOOO - Palvin Barbara és Stella Maxwell akár ikertestvérek is lehetnének: "Pedig nem azok, de mégis ugyanúgy néznek ki." – Ugyanúgy LESZAROM mindkettejüket.
Mihalik szobája menőbb, mint önnek bármijeTELE VAN ILLUMINÁLT SÁTÁNISTA JELKÉPEKKEL, ÉBERSÉG!!!4 NÉGY!!! ...de nem menőbb a LESZAROMnál.
Gumicukor – Mihalik Enikőt Éder Krisztián fotózta a fürdőszobában: „Így élnek együtt New Yorkban.”DE SEMMI SEKSZ, SEKSZ AZ NUKU LESZAROM.
gumicukor - Nézzen járdán üldögélő Palvin Barbarát: "Párizsban heveredett le egy kicsit az aszfaltra."LEGALÁBB A KUTYASZART FELTAKARÍTOTTÁK ELŐTTE? LESZAROM.
Mihalik brutál vörösben dögösködött New Yorkban: „Az Angel Ball vörös szőnyegén mutatta meg, hogy miért ő az egyik legmenőbb modell.” – Azért, mert LESZAROM.
Gumicukor - Palvin bebizonyította, hogy egy estélyi is lehet szuperszexi – Bizonyított tény, hogy LESZAROM!
Ilyen egy magyar celebbuli New Yorkban: „Mihalik Enikő és Éder Krisztián, egy kutya, és még sokan mások.”EGYIK KUTYA, MÁSIK EB LESZAROM.
velvet – Mihalik Enikő bemutatott Éder KrisztiánnakAKKOR MÁR KETTEN VAGYUNK LESZAROM.
filmklub - Palvin Barbi nem vett fel semmit a kabát alá: "A csodaszép magyar modell kéjesen simogatja a testét." – Hasonló jóérzés az is amikor LESZAROM.
gumicukor – Mihalik Enikő a szívét adja önnek – Maradok szívtelen: LESZAROM.
Ilyen, amikor Mihalik hasára süt a nap: „Ahogy a szemüvegét törli a pulóverébe.” – ...és ilyen az is, amikor LESZAROM.
Mihalik Enikő fürdőszobájában több cucc van, mint egy drogériában: „Ha kellően kinagyítja a képet, talán rájön mi Mihalik Enikő szépségének a titka.”MI LENNE, MI LENNE, HÁT A DROG-ÉRIA, ÉRTED, LOL LESZAROM.
mindig, mindenhogy - Gumicukor - Mihalik Enikő most egy lépcsőn volt nagyon szexi – Nyugi: mindig, mindenhogy LESZAROM :)
strange 18+ Szexi fitók Mihalik Enikőről fehérneműben: "Ezúttal szexibb­nél szexibb fehérneműkben pózol.""SZEXI FITÓK", BASSZUS, TANULJATOK MÁR MEG ÍRNI Ezúttal is LESZAROM.
Michalik Enikő bepöttyösödöttREMÉLEM NEM SKARLÁT LESZ EZ A "PÖTTYÖSÖDÉS" „Michalik”, mi? LESZAROM!

 

KEDD, NOVEMBER 10.:
TRUMPDONALDS

0

Lesz-e szép esténk szépecskén?

Talán érdemes:
...attól függően, mennyire vagyunk tisztában L. Frank Baum negatív oldalával, mert ha nem, a ma este nyolcas visszatérés Óz birodalmába Shirley Temple-lel valóban (Filmbox) Family-s szórakozás lesz – ha viszont olvastunk ezt-azt, akkor mindjárt máshogy fogjuk felfogni a kisfiúvá változtatott hercegnő küzdelmét a trón visszaszerzéséért. Egy biztos: gyapjas alakváltók és gyíkemberek által traumatizáltak ne nézzék! Jóval utána címével ellentétben nem Este, hanem egyenesen hajnali kettőkor (!) adják le Koltai Lajos 2007-es rendezését a Filmcafén, csak hogy mindenki biztosan lemaradjon erről a majdnem kétórás családi drámáról melynek középpontjában az öregség és az anya-lánya kapcsolat áll. A szereplőválogatást dicséri hogy valódi anyák játszanak együtt lányaikkal (Vanessa Redgrave – Natascha Richardson, illetve Meryl Streep – Mamie Gummer). Mindez persze mit sem érne ehhez illő sztori nélkül, és az is jut Susan Minot-nak hála: a korszakokon átívelő (és az egyszerű néző számára kicsit időugrásos) visszaemlékezéseken keresztül tárul fel a halálos ágyán fekvő Ann Lord (Redgrave, fiatal kiadása Claire Danes) legnagyobb szerelmének története, miközben közben egymástól igencsak különböző lányai a jelenben igyekeznek felkutatni a titokzatos férfit. Ha fel tudjuk venni, komoly élményben lesz részünk – nem mellesleg még idejében elgondolkozhatunk azon, hogyan éljük le az életünket hogy ne csak (rövidtávon) megfelelő, de (hosszútávon) jó döntéseket hozzunk. Közeleg az amcsi választás, és bár minket nem érint, de még így sem menekszünk a biopic-ek elől, illetve mégis, mert ki az a hülye aki hajnali háromig fennmaradna a Donald Trump: az ingatlanmogul és médiakirály kedvéért ami angol címéből sejthetően erősen Unauthorized, ráadásul tíz éves, ergo messziről bűzlik hogy miért is húzták elő a Filmboxra – mondom ezt úgy hogy utálom a gazdagokat és a politikusokat, a politikus gazdagokat meg főleg, de van valami amit még náluk is jobban rühellek: a manipulatív médiát ami noname színészekkel játszat el egy erősen kozmetikázott életrajzot (nem, még az sem érdekel hogy pozitív vagy negatív céllal készült).

Kis hírek a nagyvilágból:
kívül tágasabb – top secret – A szupertitkos hollywoodi társaság: „Csak sejteni lehet, hogy a hollywoodi nagymenők közül kik a tagjai az Abe barátai nevű titkos társaságnak. Nem is akarják, hogy kiderüljön, mert félnek, többet nem kapnának munkát az álomgyárban. Ma Donald Trump republikánus elnökjelölttel fognak vacsorázni.” – Meghívhatnának hogy odaszarhassak az asztalukra. Bár lehet hogy nem értenék...
Csak bekiabálta valaki Trumpra, hogy rasszista: „Egy jogvédő szervezet 5000 dollárt ajánlott fel annak, aki bekiabálja ezt a Saturday Night Live adásában a republikánus jelöltnek.” – Á, látom odaát is ugyanúgy működnek ezek a jogvédők, mint nálunk, legkedvesebb köztársasági elnököm temetése kapcsán:
egyenlítő – A Fidesz számára Göncz politikai ellenfél volt: „A családnak azt kellett eldöntenie, hogy temetést akarnak-e vagy politikai tüntetést az Orbán-rezsim ellen.” – Nem, csak szerettek volna egy aktuálpolitika-mentes megemlékezést, ellentétben a bloggerrel:

Egy Igazi Önkéntes Rendőr 2015.11.05. 23:31:47
Tehát most konkrétan itt szervezitek a füttykonvertet, hogy azoknak, akik nem Orbán-fan-ek, de tisztelik GÁ-t, és a "kegyelet" jelent számukra valamit, azok is felmentve legyenek az emberi normák alól.
Szép...

Orbán nem teheti meg, hogy nem megy el Göncz Árpád temetésére: „Ha a gyászolókon múlik, akár politikai demonstrációvá is alakulhat Göncz Árpád temetése. A néhai államfőre emlékezők most azon háborognak, hogy Orbán Viktor ott lesz a búcsúztatón, a szakértő szerint viszont a kormányfőnek nem volt más választása.” – Á, ez nagyon jó: „akár politikai demonstrációvá is alakulhat”. Szeretnétek, mi? Szerencsére azóta békésen lement ez is, akárhogy is dolgoztok az Euro-Majdanon, nyomorultak, pedig Romániában már majdnem bejött:
Mindannyian szarok vagytok, skandálják Bukarestben: „A huszonévesek az egész politikai elit távozását követelik. Ilyen most a hangulat a budapesti civil tüntetésekhez is hasonlító román rendszerellenes tiltakozáson. (...) Most egyáltalán nem veszélyes a tér, és vannak akik szerint ez baj, mert nemrég még tízezrek voltak, csütörtökön pedig már csak ezrek. A Facebookon szervezett megmozdulásokat állítólag senki se irányítja, a román nemzeti zászlókon kívül más jelképek nincsenek.” – Akkor még egyszer: egyáltalán nem veszélyes a tér, és ez baj. Köszönöm, nincs is több kérdésem...
Ötven embert tartóztattak le a londoni Million Mask Marchon: „Az Anonymus által szervezett tüntetést kicsit túltolták a fiatalok: égő rendőrautó, megbokrosodott rendőrlovak, megsérült rendőrök.” – Figyeljük meg a négynégynégyes fogalmazást: „kicsit túltolták a fiatalok”. Bezzeg itthon 2006 óta kell hallgatnunk hogy „lángokban állt a város a nácik miatt” csak mert pár gyökeret elragadott a frazeológia...

 

SZERDA, NOVEMBER 11.:
ROBIN AND THE MARTIANS
MY NAME IS HOOD. ROBIN HOOD.

0

Néha a leventék is úgy vannak vele...

Talán ismétlés, biztosan nem érdemes:
Viasat3, 23:45 – Lindsay Lohan 2007-ben nem igazán volt a helyzet magaslatán, a Tudom, ki ölt meg eme korszakának egyik egyszernézős mementója, de ha nem bírjuk gyomorral a torture porn műfaját (ahogy én sem), akkor még annyiszor sem érdemes. A zavaros horrorban egy személyiségzavaros stripper (Lohan) szeretné felderíteni megkínzója identitását – a gond csak az hogy a néző hamarabb kitalálja mint ő maga, plusz ha az agyatlan gore nem lenne elég, a látványból könnyen levezethető hogy a rendező az MTV-n szocializálódott, az meg annyira tipikusan amerikai hogy a gyilkolás mehet premier plánban, de Lohan még go-go táncosként sem meztelenkedik :DD

Ajánlott:
Cinemax, 20:15
– A Robin és Marian a maga idejében (1976) bukta volt: a közönség egy újabb sima kalandfilmet várt a muskétások csapásvonalán, ehelyett egy komolykodó, csak időnként vicces drámát kaptak ami rosszul végződik. Ma viszont már tudjuk értékelni Sir Sean Connery-t és Audrey Hepburnt mint a címbeli szerelmeseket, ahogy a különösen élethűre sikerült középkori díszleteket is, szinte mellékes hogy a tabló történelmi mellé még néminemű lelki mélységet is kapunk. Kilenckor egy jól megcsinált krimi Cassavetes Gloriája nyomán a Filmbox Extra HD-n ahol egy egyszemélyes szinglihorda, Julia (Tilda Swinton) vág bele mindenmindegy-alapon egy kockázatos vállalkozásba, úgymint gyerekrablás, csakhogy a könnyű meló helyett nyakába kapja a srác drogüzér nagyapját. Őrült menekülés veszi kezdetét, mi meg akárhova soroljuk (road movie, thriller vagy művészfilm) biztosan nem fogunk vele unatkozni.

Ismétlés, de érdemes:
22:20-kor ugyancsak komolykodás a múltból, konkrétan Mátyás korából az M3-on igazi sztárparédéval: Koncz Gábor játssza a királyt, Sunyovszky Szilvia pedig a lányt aki egyetlen csókért cserébe három év némaságot követel, így lesz udvarlójából Néma levente. Bár ma már a Csajok és pasik blogon öt perc alatt kiveséznék, azért jólesik visszagondolni a lovagkorra amikor még annyira komolyan gondolták a szerelmet hogy vagy éveken át vándoroltak verseket írva-énekelve vagy ugyanannyi időn át hallgattak. Én inkább az utóbbira szavazok.

Kis hírek a nagyvilágból:
Négy dolog, ami nem tudtunk a figyelemzavarról: "Az ADHD az egyik leginkább kutatott terület. Négy újdonság, ami 2015-ben derült ki hiperaktív figyelemzavarról." – Hát én ezt nem tudtam elolvasni. Mi volt a kérdés amúgy?
Moslékot kaptak az iskolások a Minta-Menzán: „Az ételt készítő intézmény elnézést kért a gusztustalan burgonyás csicsóka miatt.” – Dehát mi is ezt ettük a szocializmusban, oszt’ mégse haltunk bele! Puhák ezek a mai fiatalok...
Telt ház lesz a magyar–norvégon – Egyetlen kérdés: MINEK?
urbanista - Kínai megoldást találtak Szegeden egy oszlopra: „Ott az autópálya közepén hagytak lakóházat, itthon villanyoszlopot építenek pazarul körbe.” - ...it’s not a bug, it’s a feature: egy füst alatt a világítást is megoldották! Az Indexeseknek persze semmi sem elég jó!
tejben-vajban - Balmain kollekció: félelem és reszketés a H&M-ben: „Emberkísérlet keretében 3 órát álltam a bolt előtt, de ez is kevés volt, nem tudtam venni semmit. Még így is boldogan távoztam, mert túléltem a veszélyes benyomulást.”MUHAHA! Ez a legjobb hír amit életemben olvastam: a sok buta újgazdag ingyenélő birka egymást öli az igénytelen kinézetű, de marha drága termékekért (volt még egy ilyen csiricsáré divatmárka, nem jut eszembe a neve, ja de: Ed Hardy). Én még fegyvert is adnék nekik és élőben közvetíteném ahogy ütik-verik-tapossák egymást hogy százezreket szórhassanak el primkóbbnál primkóbb "ruhákra" :DDD
Kettérobbantotta magát az ISIS terroristája, és még mindig élt: „Csak a felsőteste volt már meg, amikor rátaláltak Jemenben, de még mindig képes volt beszélni. (Durva videó csak erős nézőknek.)”EZER TERRORISTÁVÁ PATTANNI SZÉT Durva videó? Megvacsoráztam és közben szakattam, gecc. „Not bad for a human”, ahogy Ash (nem az, hanem a másik) mondta volt :DD Év kommentje-candidate:

0

CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 12.:
DE HOVA ÁLLJANAK A PINCÉREK?

0

Szorgos népünk győzni fog!

Talán érdemes:
Kilenc előtt öt perccel egy bő negyvenéves spagetti-western a Film+2-őn, leginkább Bud Spencer rajongóinak (na nem mintha Telly Savalas vagy James Coburn kisebb nevek lennének), a testes pofozógép itt is kaja miatt kerül bajba, szerencsére egy piszkostizenkettes misszióval elkerüli a kötelet, viszont a megmaradási kilátásai nem sokat javultak, a küldetés ugyanis egy bevehetetlen erődre szól, és hogy Élet vagy halál? Hát előbb az egyik, aztán a másik :) Kapcsolódó hír:
Megható fotó: Így köszöntette fel Terence Hill a 86 éves Bud Spencert: "Ilyen az igazbarátság" - Remélem hagymásbab volt a menü, egyébként meg:

Foksz 2015.11.02. 11:15:58
Egyes számmal Arrinha, kettes számmal Jose Mendez, becenevén Gyilkos Mendez, négyes számmal Rui El Topo, ötös számmal Sazaro, hatos számmal Carlos Primero, hetes számmal Gonzales, hármas számmal a sportág nagy és színes egyénisége Hamon Serrano és nyolcas számmal Luis del Re.

Cinemax 2, 00:40 – Az Intim játékokban a címe a legérdekesebb (meg Anna Bergman vetkőzése), ettől eltekintve egy iskolai felvilágosító film, egy rom.kom. és a legendás Bőrnadrág-szoftpornók keveréke: egy kis leszbizés, egy kis luxusautó-seksz, de semmi nemiszervet kérem, mi angolok vagyunk. A készítők nem tudtak választani a három műfajból: a direkt erotikával elkerülték volna a rendes mozikat, a romantikus vígjátékokhoz képest viszont túl sok felesleges seksz van benne, két, sőt három szék közt leesni a padlóla, dulván: innen már nem lehet nyerni.

Ajánlott:
HBO, 21:00
– Annyi idióta önjelölt igazságosztót kaptunk az elmúlt években hogy üdítő kivétel amikor valaki visszájára fordítja a zsánerközhelyeket, márpedig a Belga meló ezt teszi: mivel származása miatt kaput mutatnak neki a munkahelynek kinézett elitszállodában, a Belgiumból szalajtott főhős néhány hasonszőrű őrülttel elkezdi szervezni a maga ámokfutását – csakhogy közben a kinézett célpontban egy hozzá hasonlóan nem egészen jószándékó hölgyemény is akciózik amint épp megpróbál elcsábítani egy szintén ZENÉSZT belgát: a trónörököst. Szintén kötelező, de jóval keményebb dió lesz utána ugyanitt az Utolsó őrjárat, amiben két, visszailleszkedni képtelen háborús veteránt (plusz egy ugyancsak leszerelt hactéri fotóst) kísérget egy forgatócsoport. Bár mindenki Vietnamra tippelne így első blikkre, de nem: ők már egy másik megnyerhetetlen demokráciacsinálásból, Afganisztánból tértek haza, nem gyógyuló lelki sebekkel, kvázi hajléktalanként élve, miközben hazájuk (de legalábbis annak rendfenntartó erői és a lakosság egy része) olyan mostohán bánik velük ahogy csak a bűnözőkkel szokás. 22:35-kor kezdik, sejthetően komor témája miatt.

Horror rovat:
Tizenegykor mára is jut egy elmebeteg trancsír a Tüskével a PRO4-re, ami amilyen minimális költségvetésből készült, annyira gusztustalan (vagyis végülis jól költötték el azt a keveset): a plasztikusan ábrázolt húsevő élősködő durván keresztülhúzza úgy a seksz-sátorozásban reménykedő fiatalok terveit, mint az őket folgyul ejtő drogosokét – én meg ilyenkor is mint mindig, a természet erőinek drukkolok, és ha már itt tartunk:

A természet visszavág! rovat:
Visszafelé működik az evolúció egy madagaszkári madárnál
– Az semmi, nálam még el sem indult, pedig már az ötödik sörnél tartok. Vagy éppen ezért?...
Raktár - Aludjon az állatkertben!: „A bristoli állatkertben lehet éjszakázni, aztán reggelizhet a gorillákkal.” – ...és ha nem kelünk fel időben, mi magunk leszünk a reggeli:
Hét emberrel végeztek egy malawi vadaspark állatai – Hogy egy klasszikust idézzek: minek mentek oda?
pech – Élő adásban csípte meg egy méh Demcsák Zsuzsát: „Nem tudni, a rovar hírnévre vágyott, vagy indulat fűtötte a támadást.” – Szerintem egyszerűen csak dühös volt, az áldozata meg járhatott volna rosszabbul is:
Grizzly medve ölt embert a Yellowstone parkban: „A félig megevett férfit a parkőrök találták meg. Dühös anyamedve és a bocsa végezhetett vele.” – Durva sztori. Remélem legalább a vadőrök nem ettek szegényből :SSS
farkasnapló – Mit kell csinálni, ha összefutunk egy medvével?: „Nem cuki! Meghámozhat!” – Ez esetben leginkább csak imádkozni tudunk... Nap kommentjei:

Hülye aki elolvassa! 2015.11.04. 15:25:35
A Magyarországra jövő medvék nem ehetik el a málnát a magyarok elől!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.04. 15:34:15
@Hülye aki elolvassa!: De igen, mert ők egykori magyar területről érkeznek hozzánk, vagyis határon túli, de magyar medvék.

élet – Medvének öltözött ember háborgatott medvéket: „Az alaszkai rendőrség keresi az élethű medvejelmezben zaklató egyént.” – Na, innentől senki sem fogja megfogadni a farkasnaplós tanácsokat, mindenki a cipzárat fogja keresni a bundán, aztán meg néznek ha véletlenül egy igazi mackóval akadnak össze!
Vadászat közben gazdájára lőtt a kutya: „Akit korántsem mellékesen Ravasznak hívnak.”VÉLETLEN? ALIGHA!! ÉBERSÉG, nehogy már a vadászkutya kezelje a puskát!
Tízezer éhező krokodil maradt a drogklán után – Etessék őket drogosokkal, valószínűleg eddig is emberhús-diétán éltek:

rich2015.11.05. 10:10:48
Azok a krokodilok mennyi holttestet eltüntethettek már.

...VISZLÁT SZOMBATON :)

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés