2015. 12. 12.
Bevetik a nászágyút (dec. 12-13.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bevetik a nászágyút (dec. 12-13.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, DECEMBER 12.:
ROADHOUSE ÁMOKFUTÓ

0

Egyik férfi, másik nő.

Nem érdemes:
A Chappie kapcsán már emlegettem a Hős6ost, és ma le is adják kilenckor a Filmbox Extra HD-n. Na ez ugyanaz a robothumanizálós faszság mint a Csepi volt csak gyerekverzióban, vér és halál nélkül, de ennek is az lesz a végkicsengése hogy szeressük a gépeket, jobban mint az embereket, de még ezen felül is lesz benne agendanyomatás (a szereplők városát San Francisco és Tokyo összevonásából San Fransokyo-nak hívják), aki túl tud lépni ezeken az biztos gyerekestül ül le elé, én kihagyom már csak az életkorom miatt is.

Talán érdemes:
Nyolckor egy franciásan elnyújtott lelkizős western a Cinemax 2-őn két külön-külön, de hasonlóan tragikus körülmények között megözvegyült ember találkozásáról. Bár ennyire egyszerűen összefoglalható az Egy másik férfi, egy másik nő tartalma, a hosszát már a címe is sejteti, több mint két óra. Ezalatt bőven lesz időnk szomorkodni az állatorvos (James Caan) feleségének megölésén, ahogy a francia nő (Genevieve Bujold) fotós férjének halálán is (bár őt legalább nem erőszakolják meg előtte), és talán ennyiből is sejthető hogy nem lesz könnyű az újrakezdés a hátrahagyottaknak, de ettől függetlenül megvághatták volna másfél órásra, mert ez így tényleg túl sok. Az éjfél után öt perccel adott, hasonló című Másik nő már egy fokkal optimistább és nyugodtan nézhető a közhelyes cím ellenére is, itt Natalie Portman küzd feleségként és anyaként a férje előző házasságából jött fia bizalmáért – ezt megnehezíti az agresszív mama (Lisa Kudrow nem éppen jóbarátságos hangulatában), ráadásul az új házasság is rosszul kezdődik amikor meghal épp csak megszületett kisbabája. A látszat ellenére sem „női” film, inkább az anyákat lesajnálókkal nézetném meg az M2 / Petőfi TV-n hogy lássák mennyi problémával jár is ez a „munka”. Később is van, mondom még: a retekklubbon egy 86-os Rutger Hauer-kulthorror (Országúti ámokfutó) gyengén sikerült remake-je fél egy után öt perccel. Az eredeti magányos autósával szemben itt egy párocska veszi fel a rosszindulatú, doppelganger-képességekkel rendelkező idegent – és ő itt a legizgalmasabb, még akkor is ha Sean Bean nem annyira karizmatikus ellenség mint Hauer volt. Közben féléjfélkor lesz még egy kis retrózás az M3-on az Asszonyok mesélikkel amiben négy rövidfilm-etűdön keresztül pillanthatunk a Kádár-kor kisembereinek-házaspárjainak mindennapjaiba Domján Edit, Váradi Hédi, Kállai Ferenc, Ernyey Béla és Bujtor István segítségével. Ha meg még ennél is erősebb nosztalgia munkál bennünk, fél kilenckor az ATV-n egy sajnos teljesen oda illő vonalas vígjáték ismétlése 1951-ből a munka és a sport egyensúlyba hozásáról a szerelem segítségével a brigádverseny érdekében. Egy munkáját hanyagoló futballista húga kedvéért az őt addig kárhoztató felettese is rájön a testmozgás örömére (csak semmi sekszet kérem, a kommunizmusban vagyunk!), és innentől kezdve munkatársait is megtéríti a sporteszménynek (tisztára mint Hobóék 6:3 című számában). A Civil a pályán csak a belekényszerült-kényszerített, amúgy jobb sorsra érdemes színészek (Latabár Kálmán, Gózon Gyula, Ferrari Violetta) miatt lehet úgy-ahogy érdekes, Keleti Márton meg 65-ben szépíthetett a zseniális, megunhatatlan Tizedes meg a többiekkel – nem véletlen hogy az ugrik be először a nevét hallva és nem ez az erőltetett gyorsmenet.

A seksz, a szipu rovat:
Feltalálták a másnaposságbiztos kolbászt – Vegánoknak tudom ajánlani a kolbászmentes másnaposságot, én is erre esküszöm még úgy is hogy rendszeresen eszek húst!
Jól megkopasztanak minket karácsonykor: "De legalább berúgunk. Átlagosan 132 ezer forintot költenek a magyarok karácsonykor, több szeszt veszünk, mint ékszert." – Még jóhogy! Akinek nincs nője, az azért, akinek van, az meg azért, ha meg ékszert is vesz a nőjének, akkor meg pláne... Én amúgy átlagosan is elköltök ennyit piára havonta, szóval nálam mindig karácsony van : )
őszinteség - „Miért nem rossz ember az, aki iszik...“: „Alkohol. Tényleg hihetetlen szervesen része az emberi létnek. Sorsok, életek, események alakítója.” – ...főleg ha részegen beül valaki a volán mellé, hogy rohadnának meg az ilyenek. Na mindegy, elolvastam és azt kell mondjam hogy ecce homo alcoholico, ezzel kezdődik az alkoholizmus amivel a cikkíró is megindokolja a magáét. Sőt, engem annyira lefárasztott vele hogy már rendelem is a következő sört :SSS
Útikalauz anatómiába - Hasznos - 8+1 tipp az ünnepi stressz kezelésére: "Átvesszük a 8 legfőbb stresszokozó tényezőt, majd a megoldást rájuk." – Egy megoldás mind felett: ALKOHOL :)
Összeomlott a dohányellátó rendszere, nincs elég áru, sorban állnak a trafikosok – Ezért jobb inni. Na meg ezért is:
Az e-cigaretta is rákot okozhat: "Olyan kémiai anyagokat találtak az ízesített utántöltőkben, amelyek roncsolják a tüdőt." – Hol itt a baj? Sikerült a cigaretta minden káros hatását "pótolni"!!4
Tandíját - Egyre több egyetemista fedezi szexmunkábólBEZZEG ÉN AKI FÉRFINAK SZÜLETTEM Mit tegyünk, fiatalok voltak, kellett a pénz, zubogott bennük a tudásvágy.
ma is tanultam valamit – A pingvinek maguktól feltalálták a prostitúciót: „Szexért kapnak köveket a fészeképítéshez.” – Ez van, ők is fiatalok voltak, kellett nekik is a pénz...vagy annak sarkköri megfelelője.
Egy szendvics áráért prostituálják magukat fiatal görög nők – Nézzük a jó oldalát: még így is jobb üzletet kötöttek a pingvineknél.
Lopott árammal világították meg a kendert: "Magányos ceglédi tanyán lakott a pár, elsötétített ablakokkal, gyanúsan alacsony számlával." – ...avagy súlyosbítva azt, ami amúgyis.
Speedtől pörgött a holland embercsempész – ...avagy súlyosbítva azt, ami amúgyis volume 2.
Szőrös? Az nem kell - Gumicukor - Reális képeket posztolt a modell, leléptek Instagramos követői – Most mit hitt, a rajongói a valóságra kíváncsiak, meg hogy a szupermodelleket a lelkükért szeretik? LOL. Mindegy, én még így is sunáznám, szimpatikus hogy felvállalta magát és a problémáit!
Kelemen Anna szerelemre vágyik: "Az expornós szerint a szex, a drog és a kíváncsiság nem más, mint MEGTAPASZTALÁS."SUNÁZ akarom mondani: megtapasztalnám. Ja, nem :DDD
Mi a legrosszabb, ami egy swingerklubban megtörténhet veled? Ez! (18+): "Magyarország első swingerklubjának alapítójával, Fodor Gáborral a magyar BDSM szokásairól beszélgetett Pilát Gábor életvezetési és párkapcsolati coach, a Rádió Bézs műsorvezetője. Csak 18 éven felülieknek!" – Most mondhatnám persze hogy a legrosszabb ami történhet velük hogy jövök és leszarom meg arconfosom a résztvevőket, de nem, mert talán még élveznék is: "Van egy férfi vendégünk, aki általában azt kéri, hogy ahogy megérezik hozzánk, vetkőztessük le, zárjuk be két órára a ketrecbe és kapcsoljuk le a villanyt. Ott kuksol egyedül a sötétben órákon keresztül. Ez egyfajta ráhangolódás az elkövetkező eseményekre. De mint említettem korábban, van egy nyilvános toalettünk is a BDSM szobánkban: ezt az extrém igényű vendégek használják, egymás szájába székelnek például." – Milyen kis finomkodó: "székelnek", aszongya, miközben simán csak szarnak :DD Nap kommentje:

Ordashi 2015.12.10. 10:06:17
rohadó belű leprások. mi öröm van rohadó belű leprásokból?

 


VASÁRNAP, DECEMBER 13.:
HELLÓ GAGARIN!

0

It needs more Simon Cowbell.

Nem érdemes:
A legkevésbé Oroszországból várnánk a toleranciameséket, márpedig a Gagarin unokája bőven beleesik ebbe a kategóriába kilenckor: egyedülálló művész szembesül azzal hogy van egy titkolt, feketebőrű testvére aki eléggé összeférhetetlen és öntörvényű. Más normális ember itt hagyná abba a kapcsolatépítést, de nem, Fjodor magához veszi az addig elzárva nevelt srácot, előre kitalálható következményekkel, melyeknél csak a készítők szándékai egyértelműbbek: szeretnének a régi előítéletekről szólni (amik az oroszoknál lehet hogy megvannak, nem tudom), de közben elfelejtik hogy alapból sosem a bőrszínnel van a baj, hanem a viselkedéssel (ami ugye Gena, az újrafelfedezett testvér kapcsán többszörösen igaz). Ha nem okvetlenül muszáj, ne kapcsoljunk a Filmboxra. Ugyanígy kerülendő ugyanabban az időben az HBO-n az Exodus: Istenek és királyok, amiben Ridley Scott próbál az Aronofsky által a Noéval megkezdett Biblia-átíró útra lépni Nefilim-óriások helyett gyilkos krokodilokkal, sok-sok SÍKOSÍTÓVAL vörös testfestékkel, de egészében véve mérsékelt sikerrel – viszont nem annyira rosszul hogy elkönyvelhessük tizenegyedik csapásnak.

Talán érdemes:
Háromnegyed kilenckor
Simon Cowell (és honi követői a retekklubbon) vagy próbálja jóvátenni amiket a műsoraiban elkövet, vagy a Hang erejét is csak cinikus számításból hozta össze, mindenesetre semmit nem bízott a véletlenre: nem elég hogy önmagát játssza az operaénekesi ambíciókkal rendelkező, az első nagy esély után hasraeső majd újrakezdő srác igaz történetében, de még producerálta is. Hogy miért beszélek jóvátevésről, hát mert annyi „tehetségkutatás” és könnyű hírnév után végre mintha a komolyabb műfajnak (klasszikus zene) is kedvezne és próbálná mutatni mennyi meló van ott is a világot jelentő deszkákig vezető útban (például az ő show-jába való jelentkezés, LOL). Taylor Swift zenéje mellett (ami nekem közömbös) a srác tuskó egyszerűségű, az operát nemes egyszerűséggel csak buziságnak tartó apját játszó Colm Meaney-t érdemes kiemelni akinek a Commitments hasonló, de jóval komikusabb father figure-ja után nem lehetett idegen ez a szerep. 23:20-kor Zsótér Dániel egész friss rövidfilmje az m2 / Petőfi TV műsorán Sas Tamás nyomdokain, mivel a Melyiket kéred? már helyszíne miatt is a Presszót juttathatja eszünkbe: egy gyorsétkezdei szülinapról szól ami az anya késésétől kezdve fokozatosan szól egyre kevésbé a gyerekről, pláne hogy a szülők elváltak, csak neves alkalmakkor találkoznak, olyankor viszont hajlamosak felhánytorgatni a régi sérelmeket.

Ajánlott:
A zenére visszatérve 20:25-kor Elvis Presley egyik korai musical-szerűsége az M3-on Walter Matthau-val, Kertész Mihály rendezésében. A King Creole a későbbi limonádék biztonsági játékával és ártalmatlan rock and rolljával szemben történetben és megvalósításban is szinte film noir (és úgy az, hogy még a dalbetétek sem lógnak ki a képből). Az iskolakerülő konyhai alkalmazott egy színpadi beugrása váratlan sikert arat, aranytorkára innentől a helyi alvilág is igény tart(ana, ha a srác nem makacsolná meg magát) – ezt mindenki tudja, azt már kevésbé hogy Harold Robbins könyvéből (A Stone for Danny Fisher) készült. Kilenckor egy feszes Johnnie To-thriller a Film Mánián egy rákbeteg férfi utolsó nagy akciójáról és az őt lefülelni próbáló rendőrségi tárgyalóemberről akit tudtán kívül felhasznál a tervben, minden más bűntény csak álca, MacGuffin, ésatöbbi. Nem fogom elspoilerezni, másfél óra kikapcsolódás nem csak akcióval de szívvel és lélekkel, Hong King filmgyártása jön föl mint a talajvíz, még azelőtt nézzétek meg a Fogy az időt mielőtt ezt is elbarmolják egy remake-kel.

„Zene” és „film” rovat:
c:c – Zombiként támadtak a Walking Dead színészére: „Egy rajongó úgy belelkesült Norman Reedustól, hogy megharapta közös fotózás közben.”TÚLTOLTUK BÉLÁIM Akarom mondani egy kicsit túlspilázta a szerepét.
Hatalmas bullshittel magyarázkodik Kína: „Az amerikai plakáthoz képest alig látszik a film a színesbőrű főhőse, de az egyik kormányoldal szerint csak egy promóciós felületről van szó.” – Gondolom akkor most oda is elviszik a demokráciát. Ja, nem.
soc – Melyik a legjobb kormány­kritikus zene? Szavazzon! – Mindig foglalkozni szeretnék a visszakapaszkodni próbáló baloldallal, gyűjtöm is a róluk szóló híreket, de mindig győz bennem a döglött oroszlános mondás, azaz csak győzött, mert most felülkeredett a nyelvtannáci: ”Valaki csak egy slágeres előadó, de van aki már több "lemeznyi" ilyen művel büszkélkedhet. Nem is olyan régen a pre-youtube előtti sötét internetes középkorban is voltak videók az interneten. (...) Általában valami.fw.hu vagy valami. extra.hu oldalon lehetett lőni ilyeneket. Szigorúan mpg, avi, wmv fájlformátumban. Viszonylag gyorsan, 10 perc alatt lent is volt a kis 2 perces videó. A kiváló Widows Madia Player le is játszotta őket, feltéve ha volt megfelelő cokdeked telepítve :)) Ebben az időszakban is voltak, kormánykritikus videók és zenék a neten. Az igazi áttörést -nem csak ennek a műfajnak- a Youtube jelentette. Persze,  meg a technikai fejlődés is jól jött... (...) Be is indultak a kormánykritikus zenegyárosok. (...) Valaki csak egy slágeres előadóművész, de van aki már több "lemeznyi" ilyen művel büszkélkedhet. A Societas rendre teret is ad facebook oldalán egy-egy ilyen új számnak. Most azonban arra gondoltunk, hogy egy blog szavazás keretében derüljön ki, hogy nektek melyik a kedvenc kormánykritikus zeneszámotok!” – Én arra szavaznék hogy amíg nem tudtok az anyanyelveteken folyékonyan, hibák és felesleges ismétlések nélkül írni és olvasni, addig még blogszavazásokat se nagyon erőltessetek gyerekek...
urbanista – Menő késő modern épületet tüntetnek el Budapesten: „Egyszerűen ráépítenek a homlokzatára egy szállodát. Kár érte.” – Már azt hittem hogy valami műemlékről van szó, de nem, csak az egyik ocsmány kockaalakú trafóházat tüntetik el végre, és csak a készítő unokája rinyál érte:

városjáró 2015.11.26 14:33:01
szegény unoka, már itt sem értette mi a baj a nagypapi trafóügyi munkásságával...
az egykor volt [link]

Harrison Ford Indiana Jones 5-öt akar – ...pedig a rossz nyelvek szerint már a negyediket sem kellett volna. – "80 éves kora előtt le is forgatná, Spielbergre és a jó forgatókönyvre vár. A Star Wars 7 bejött neki." – Szerintem ne aprózzák el, legyen is ebből négyrészes trilógia: Az Elveszett Vastüdő Fosztogatói, Indiana Jones és a Végzet Járókerete, Indiana Jones és az Utolsó Csirkefarhát, Indiana Jones a Műfogsor Királyságában...a lehetőségek egyszerűen végtelenek!
gumicukor – Mi a jó francért vetkőzik folyton, ha ÍGY tud énekelni?: "Miley Cyrus Bill Murray karácsonyi műsorában mutatta meg, hogy úgy egyébként állati tehetséges énekesnő."ÚGY EGYÉBKÉNT LESZA Na jó, segítek a szerzőnek: azért csinálja amiért Gaga is a maga botrányait, vagyis hogy a sok buta birka egy-egy viszonylag normális megnyilatkozása után rácsodálkozzon hogy jé, hát a gyerekpornós külsőségek mögött egy Világtehetség lappang, és hogy akiket ezért fizetnek utána ilyen sajnálkozó cikkeket írjanak mint ez is, mert egyébként ilyesmiket írnának:
GOT TALENT: És tényleg meztelen! Niabe Doriane Éva-kosztümben énekelt: „Ilyen még nem volt tehetségkutatók színpadán!” – Na majd akkor róla is születnek szomorkás cikkek pár év múlva.
smoking barrels – Nézzenek oda! – Megint van egy jó magyar film: „A Félvilág sokkal inkább fókuszál a stílusra, mint a tartalomra.”ÉV FILMJE, LOL MAGYARUL: nulla forgatókönyv, minden a látvány, magyarul szar. És tényleg:

kocsor 2015.12.10. 09:38:43
"Ennek fényében a mű is elsősorban a bulvárlapok cinikus voyeurizmusának élményét nyújtja szívet tépő katarzisok sora helyett" - -> OMG

Próbálja poénosra venni a bulinegyedes film: „Az Éjszakám a nappalod új előzetesében sokat buliznak, de még sokkal többet káromkodnak.”Év filmje, simán.
Az ősz legkirályabb filmjeit hiába keresi a mozikban: „Rocky újra üt, Cate Blanchett elcsábít egy lányt, állattá változnak a szinglik. Oscar-várományos filmekhez sem jutnak hozzá a magyarok.” – Az előzetesek alapján nem vesztünk sokat. Nem baj, a cikkíró legalább kimagyarozhatta magát ^^
Menjek/Maradjak: óvszer meg cipő így is, úgy is kell: „A -sorozat alkotói ezúttal a Hollandiában élő magyarokat kutatják fel.”ÉDES FASZOM, már megint egy deszarazéletmagyarországon-film. Év kommentje-candidate:

seahawks 2015.12.03 15:48:38
baszás, lövöldözés van benne? mert ha nincs nem érdekel.

VISZLÁT HÉTFŐN!

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés