2015. 12. 14.
A legideggyengédebb láncszem (dec. 14-15-16-17.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A legideggyengédebb láncszem (dec. 14-15-16-17.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, DECEMBER 14:
(NEM) ÁTMENETI SÖRÖZÉS

0
Jánosarcú beépített szépség.

Talán érdemes:
Kilenckor drámázás Kanadából a sekszmunka veszélyeiről a Filmbox Family-n, ami fokozottan igaz ha az ember Feketelistát vezet a kuncsaftjairól. Ebbe a hibába esik a naiv prosti is aki talán be akarta magát biztosítani a BENNE nála megforduló prominens nevekkel, de csak azt érte el vele hogy amikor az egyikkel rajtakapják, szinte nincs is olyan ága az igazságszolgatásnak amely ilyen-olyan módon ne lenne érintve, ergo jóformán senkinek nem érdeke hogy életben megússza az ügyet. Ugyanabban az időben egy megkésett sequel a Film Mánián: tíz évvel az eredeti után a Lopakodók is megérett a 2. részre, Thomas Beckett (Tom Berenger) Dél-Amerika után most a Balkánon próbál igazságot szolgáltatni egy etnikai tisztogatás elkövetőjének, lehetőleg golyó által. Ha eltekintünk a magyar kultszereplőktől (Can Togay, Illyés Barna vagy Seress Zoltán inkább egy művészfilmbe illene mint ide) akkor marad a keserű szájíz hogy a 92-es originál idején teljes gőzzel folyó népirtásra 2002-ben érkezett a mozgóképes válasz. Ha már folytatás, meg kell említeni a Tengerészgyalogos 3.-at is tízkor az HBO2-őn, amire fokozottan igaz hogy a folytatások növekedésével egyenes arányban csökken az élvezeti érték: még egy olyan pofonegyszerű történetet is sikerül lenullázni mint a katona lánytestvérének elrablását követő bosszúhadjárat. Mivel 2013-as, ezért a hazafias szál fokozottan jelen van benne: a foglyulejtők szélsőséges terroristák akiket örömmel látna a néző kiterítve, kár hogy Mike Mizanin (aki még a 'The Miz' becenevet is magára aggatta) Stallone, Svarci vagy csaknorrisz nyomába sem ér. Agyatlanul patrióta amcsi akciózás, kihagyható.
Duna TV, 23:25 – Marozsán Erika az ötvenhatos eseményeket feldolgozó dráma után újabb történelmi viharokban, Gyöngyössy Bencének hála. Bár mindig szívesen veszem a múltfeltárásokat, azért egy újabb ügynökfilmnél valahogy jobban örülnék az akták megnyitásának – mindez semmit nem von le persze a Janus értékeiből, ami a Securitate működését-beépülését mutatja az erdélyi közösségekbe-családokba. Idei darab, nem túl hosszú, de mint mondtam, én inkább neveket akarnék már hallani.

Sorozat, talán érdemes:
A Potter-siker után J. K. Rowling a felnőtt-témában próbált bizonyítani, az Átmeneti üresedésre le is csaptak a tévések nyilván a neve erejére építve mert se házimanók se dementorok nincsenek benne, annál több valóvilágbeli politizálás egy gyógyfürdő építése és annak fő ellenzőjének halála okán, kinek helyére sokan pályáznak. Az HBO-n tíztől látható végeredmény néhol sajnos eléggé eltér az alapoktól, de mindegy is, mivel a varázslótanoncos könyvek pont abból a világból mutattak (időleges) kiutat mint amit itt láthatunk.

Hétfő? #LESZAROM™.
nagyon kemény – Ez a nő azzal keres pénzt, hogy utazgat, és jókat eszik
– ...de mivel minden étel a vécében köt ki, ezért LESZAROM.
:'( - Gumicukor – Selena Gomez igazságtalanul dögös ezzel a hajzuhataggal – Három a magyar igazság és egy a ráadás, ezért: LESZAROM. LESZAROM. LESZAROM. És: LESZAROM.
Jöhet a halálcsoport, de mi az a halálcsoport?LESZAROM, én még élek!
Önnek mi jut eszébe a Vasladyről? – Két dolog. Az első az hogy TÖNKREVÁGTA A NÉPÉT Istennek hála meghalt. A második az hogy LESZAROM.
DE MIÉRT?! @ INDEX2 – KAKÁLÓ CELEBEK HOZNAK KARÁCSONYKOR SZEREN­CSÉT KATALÓNIÁBANLESZAROM!
Velvet – Britney Spears meztelen hassal szól be a gyűlölködőknekHaters gonna hate. Leszarók gonna LESZAROM.
Megoldódott a gémerek egyik nagy problémája: „Egy kattintással a laptopra küldhető az Xbox One-ról a játék, így nem is kell már hozzá tévé.”FIRST WORLD PROBLEMS LESZAROM.
Gumicukor – Lindsay Lohan jelentős terpesztéssel tette emlékezetessé koncertjétÉDES FASZOM, nem elég hogy „színészkedik”, modellkedik, még „zenél” is?! Csakazértis LESZAROM!
Gumicukor – Baukó Éva felülről fotózott a saját dekoltázsábaEZ OLYASMI MINT A NULLÁVAL OSZTÁS? LESZAROM.
Nem hiszi el, Szabó Zsófival mi történt – Ha hiszitek, ha nem: LESZAROM.
18+ Muffin – Amarna Miller így még soha nem élvezte a szexet – Még soha nem szartam így le: LESZAROM.
Ilyen tökéletes fenék nincs is, mint amilyen Voksán Virágé – A tökéletes fenék továbbra is Giannáé, Voxánt meg LESZAROM.
Diszkrét seggvillantás – Gumicukor – Ez történik akkor, amikor egy celeb szeretné, ha kicsit többet beszélnének rólaLESZAROM happens ^^
Itt a megérinthető hologram: „A kivetített, 3 dimenziós képeket puszta kézzel lehet manipulálni. Nem, pornót még nem csináltak belőle.” – Nem lehet se meginni, se megduni?! Ez esetben maradnék annál amit még lehet, vagyis LESZAROM!


KEDD, DECEMBER 15.:
KI PARANOIÁS, KI NEM

0

Drakulátlan Layotta.

Talán érdemes:
Viasat3, 21:00 – Nem a Kiadatás Jake Gyllenhaal legjobb filmje, de a mostani boszorkányvadászat közepette aktuális (OK, 2007-ben is az volt). Jake játssza a CIA-ügynököt aki arra próbál fényt deríteni hogy a Cég vajon okkal tartóztatott-e le egy egyiptomi, de Amerikában élő kémikust, és meg lehet-e nyugtatni annak terhes feleségét (Reese Witherspoon). 21:10-kor a pénzvilág mocskos ügyletei várnak minket a Film+-on stílszerűen a Paranoiával a vólsztrítfarkasa után szabadon, de azt megelőzve 2013-ból. Egy Pixies-ből kiesett aktakukacot erkölcstelen főnöke (Gary Oldman hozza a szokásosat) utolsó lehetőségként ipari kémkedéssel bíz meg, a célpont az ő régi felettese (Harrison Ford), de amennyire megszédül emberünk a nyakába hulló mindenjótól, annyira kényelmetlen lesz az a pillanat amikor rájön hogy a látszólagos bizalom ellenére ő is ugyanolyan feláldozható. Vajon hogy végződik a történet? A kis fogaskerék, a leggyengébb láncszem megmarad becsületesnek és hagyja hogy kicsinálják, vagy a maga eszközivel győzi le a fejest (ezáltal mintegy a helyére lépve)?

Ismétlés, de érdemes:
Tizenegykor megint egy korruptrendőrös feszkókeltés a Cinemaxon Sylvester Stallone visszafogott alakításával – persze rajta kívül is olyanok szerepelnek mint Robert De Niro, Harvey Keitel vagy Ray Liotta. A New Jersey-i Zsarufölde, azaz Copland seriffje (Stallone) jó, de a maga számára rossz döntést hoz amikor egy belső vizsgálatot végző tiszt (De Niro) hatására úgy dönt hogy az igazságot választja az addigi félrenézés helyett és utánajár egy kettős gyilkosságnak amit a bennfentes városka egyik makulátlan lakója (Liotta) követett el.

HeteRovat:
Nagyon sajnáljuk, de divatba jött a feldíszített hónaljszőr:
"A jelenségre nehéz szavakat találni, a látványt befogadni még nehezebb."LESZA Ja nem, az tegnap volt, ma simán csak maradok heteró.
AZ EDITORS ÉNEKESÉBE MÉG A FÉRFIAK IS SZERELMESEK – A caps lock ellenére is maradok a nőknél, köszöntem!
Miért növesztene magának hosszú hajat, ha 10 dollárért kaphat kamu férfikontyot? – Ingyen sem kéne, heteró vagyok :)
beard – szőr – 5 tipp a dúsabb szakáll eléréséhez: „Szakáll = férfiasság, erő, bölcsesség! Ezért fontos, hogy ne nyeszlett szőrt növesszen az arcára.” – Kivéve a heterókat, mert már ezt is sikerült elgenderesíteni:
Neee! A flitteres szakáll az új őrület a férfiaknál: "Még ki sem hevertük a felcsatolható férfikonty okozta sokkot, máris itt van a legújabb trend: a flittertől csillogó szakáll." – ...de nem a heteróknál!4
Így másolja férfiként az utcai divatot – Köszönöm, inkább maradok heteró.
Karácsonyra díszítse fel a szakállát is: „Mutatjuk, mitől lesz idén tökéletes a karácsony.” – Így igaz, csak semmi kereszténység, mi felvilágosultak vagyunk!4! négy
A csillámporba forgatott hipszterszakáll egyel azért jobb, mint a csillámporba nem forgatott hipszterszakáll – A heterók számára egyik sem jó választás! ÉBERSÉG!
tejben-vajban – Olcsó, meleg és nem csúnya bakancs pasiknak? Létezik!: „Hét üzletben jártunk és tudjuk: férfibakancsot venni sokkal könnyebb, mint télikabátot.”MELEG és nem csúnya Fffférfibakancs?! Mi jöhet még?!
Lemaradt Gáspár Laci legjobb előadásáról? Azonnal pótolja!: „Kökény, mint Danny Zuko, Gáspár, mint Sandy. És tánc, akár az eredeti Grease-ben.” – Hát köszönöm, de inkább maradok HETERÓ az eredetinél :SSS
Velvet - Találja ki hasból a híres színészt/filmet! Kockahasból! – Sajnos nem fog menni mivel heteró vagyok, de amint lesz ilyen kvíz csöcsökkel, számíthattok rám :)
élet 18+ A szárazdugás jó, kár idegenkednie – Kár forszíroni, a heterók a természetes síkosítókra esküsznek.
TEJBEN-VAJBAN - Két új trend, amiről sosem gondolta volna, hogy divatba jön: "A szürke normcore és a harsány lol-core után tehenész ánynak és szatyornak öltözünk." – Kivéve engem, én 2015-ben is maradtam heteró ^^
Gumicukor - Az ön életét megváltoztatta Justin Bieber pénisze?: "Itt az ideje tisztába tenni ezeket a dolgokat." – Tényleg ideje tiszta vizet önteni a pohárba: Justin Bieber pénisze semmit nem változtatott meg, mivel heteró vagyok! És a végére egy kakukktojás:
Pumped Gabo a nője bugyijában turkált - VÉGRE!! Ő IS HETERÓ! Csak így tovább Gabó, ki tudja, egyszer még akár katolikus is lehetsz!!


SZERDA, DECEMBER 16.:
A KIRÁLY NEM FEZTELEN

0

...és tényleg!

Talán érdemes:
Úgy látszik a keddi punnyadást átteték mára, mindösszesen két tűrhető program lesz és csak az egyik nem ismétlés, ez negyed kilenckor egy életrajz a Cinemaxon a nálunk kevéssé ismert komikusról, Tommy Cooperről. A Komédiás két élete találó cím: a férfi élete végéig két nő közt őrlődött, az egyik a felesége, a másik az általa beajánlott segítő aki elkísérte a turnékra amikre az asszonya már nem tudott vele menni, mivel nem bírta a pasi alkoholizálását (duh!) és otthon várták a gyerekek. Ahogy sejthető, a szakmai kapcsolatot felváltják az érzelmek (tovább bonyolítja a helyzetet hogy a szerető is házas). Mint minden portré, ez sem fedi tökéletesen azt akiről szól, például Cooper egyáltalán nem volt olyan sóher mint amilyennek itt ábrázolják, a humorista életénél egyébként csak a halála volt különlegesebb: élő adásban távozott az élők sorából, élete két szerelme pedig a halottasházban találkozott újra.

Ismétlés, talán érdemes:
22:40-kor újabb terrorfilm, ezúttal a TV2-őn, újabb zárt világból, Szaúd-Arábiából amivel kapcsolatban úgy van Amerika mint a Copland seriffje: amíg nem muszáj (= nyugatiakat nem érintik az ottani „jogok”), nem foglalkozik vele, na ebbe rondít bele egy robbantóbrigád amikor a királyságon belüli Királyságban, azaz a külföldieknek fenntartott negyedben csapnak le. Az eset felderítésére küldött csapat ekkor találkozik először komolyabban a szokásokkal, például hogy mivel belügyként kezelik, kevesebb mint egy hetet kapnak a nyomozásra (és még azért is úgy kell rimánkodni). A végkicsengés persze pozitív, a jólelkű helyi rendőr segít, eközben a valóságban:
David Cameronhoz fordultak a 350 korbácsütésre ítélt 74 éves férfi gyerekei: „A rákos férfi autójában házibort találtak.” - ...és a felesége meg biztos egy malomtulajdonos kulák szeretője is volt. Bevallotta!!4
A halálsor egy része örökre titok marad: „Szaúd-Arábiában bevett dolog a nyilvános kivégzés.” – Bírom ezeket a 18-as korhatárkarikákat miközben a címlapra simán kirakják a darura akasztott embereket... Nem baj, azóta szerencsére ők is belátták hogy az akasztás embertelen:
Akar egy jó állást Szaúd-Arábiában?: „Nem kell semmilyen képzettség az álláshirdetés szerint. A munka: mások fejét levágni.” – Asszem most kell berakni hogy tudok egy munkát....
55 lefejezés egyetlen napon Szaúd-Arábiában – Lájk!4 Szaúd-Arábia jobban teljesít!
Már regisztrálják az első női szavazókat Szaúd-Arábiában - Nem baj, majd lesavazzák őket :DD – "A Vatikán egyedül maradt, a pápai állam az utolsó, ahol a nőknek nincs választójoga." – Így igaz, a Vatikán a vallási elmaradottság fellegvára ahol mindennaposak a kövezések-fejlevágások és ahol ezeréves törvények vannak érvényben. Oh, wait:
Először indulhatnak nők a választásokon Szaúd-Arábiában. Igaz, nem találkozhatnak a választóikkal: „Férfi ügynököket kell bérelniük, akik kampányolhatnak helyettük.” – Hú, gondolom most villámgyorsan korrigálni fogják a fenti cikk Vatikánt baszogató mondatait! Ja, nem.
Először szavazhatnak nők Szaúd-Arábiában: „Ez kész csoda egy olyan országban, ahol az asszonyoknak azt sem engedik, hogy vezessenek.”ÉDES FASZOM, hányszor írjátok még le?! Pláne úgy hogy:
Egyetlen nő nyert a szaúdi választásokon – Nyugi, hamarosan lesavazzák.
Szexuális erőszakért tartóztattak le egy szaúdi herceget: „A vád szerint Los Angelesben próbálta szexre kényszeríteni egy beosztottját.” – ...sőt, nem csak egyet:
Több nő is nemi erőszakkal vádolja a szaúdi herceget: „Egy sikoltozó nő szerdán próbált meg kimászni a herceg Beverly Hills-i villájának kerítésén.”KIZÁRT DOLOG. PALVIN akarom mondani Palik Júlia is megmondta hogy az ilyesmi távol áll  tőlük!! Kiknek hisztek, egy Magyar Híresség Lányának aki az ENSZ Emberi Jogok Bizottságát vezető országában járt (nem vicc!) vagy száz noname nemierőszakáldozatnak?! Naugye. Tessék szépen visszatakarodni Blikket olvasni, nincs itt semmi látnivaló ^^
Keresztre feszítéssel végeznének ki egy szaúdi fiút: „Miután kínzással beismerő vallomást csikartak ki belőle. #FreeNimr hashtaggel küzd érte a net.”MUHAHA! Mint amikor a hozzátok vissza a lányainkat hashtaggel üzengettek a Boko Haramnak, kábé annyi foganatja is lesz. Tényleg, most ez az aktuális kötelező netes agyfasz? Ja nem, hanem az óvszeres ice bucket challenge. Hát ez pech, öregfiú.


CSÜTÖRTÖK, DECEMBER 17.:
A REMÉNYVONAT INDUL EL UTOLJÁRA

0

Arccal az úttörővasút elé.

Ajánlott:
Az HBO sorra adja a magyar doksikat, egy kifogásom lehet csak, hogy kissé későn teszik, a Reményvasút esetében például semmi nem indokolja a 22:35-ös kezdést, ez ugyanis az Úttörővasútról szól ami rákosi kisbetűvel mátyás nagyon kevés jó húzásainak egyike volt és okkal élte túl létrehozóját: számtalan generáció kóstolhatott bele a felnőttkor világába azzal hogy bár kis időre, de felelősségteljes posztot látott el. Itt három, nehéz körülmények között élő gyerek „kapcsolódik ki” addigi környezetéből ebben az egyszerre szép és kemény melóban. Azt azért hozzátenném hogy én időmben a jó viselkedés mellé még jobb tanulmányi eredményekhez kötötték a felvételt, így értelemszerűen csak utasként volt helyem rajta, de nem is baj, így legalább nyugodtan tudtam sörözni az állomások között ^^

Talán érdemes:
Előtte kilenckor ugyanitt némi drámázás a közeledő összeborulás jegyében, azaz megtudhatjuk, milyen is egy Karácsony Conwayben amikor az addig helyi zsugori megpróbálja bebizonyítani szélesebb környezetének hogy nem annyira garasos mint amennyire gondolják róla: a szeretet ünnepére meg akarja építeni a kertje végében azt az óriáskereket amin anno megkérte a felesége kezét...

Ismétlés, talán érdemes:
Még mindig visszább menve az időben nyolckor a Farrelly-testvérek 1996-os nagydobását, a Tökös tekést adják a Cinemaxon ami a rájuk jellemző gusztustalanságok (például hogy a lecsúszott ex-tekebajnok seksz-szel fizet a szállásadónőjének) mellett éleszagú ábrázolása az amerikai álom árnyékában élőknek, a has-been bajnokoknak (Woody Harrelson), akik a visszatérést egy anti-Pygmalion-sztorival képzelik el, egy született tehetség amish srác (Randy Quaid) „megrontásán” keresztül, pontosabban azzal hogy karrierépítés címén a bűn útjára viszik.

Miért, eddig mi volt? rovat:
stílfűrész – Kisebb arccal és több alázattal talán majd az Argo 3 jó lehet:
"Mert a második rész csak egy klasszikusokból ügyesen összeollózott akciófilm lett." – Miért, az első mi volt?
nesze - híres – Paris Hilton Barbie baba lett – Miért, eddig mi volt? – „Ez az ijesztő, nem a gyökérkezelés.” – Á, ez nektek ijesztő? Megnéztem, meg is vacsoráztam közben...
Kanye West még életében nem hordott össze ennyi hülyeséget – Miért, eddig okosakat mondott? Na ugye.
Egy hónap múlva már nő lesz Bruce Jennerből: "A Kardashian lányok mostohaapja július elején, címlapon debütál majd új külsejével." – Miért, a Family Guy szerint már eddig is nő volt!
18+ videó: Az új Mortal undorító – Miért, a régi  mi volt? – "Ha érzékeny a kitépett és kettévágott testrészekre, ne kattintson!"MAGYARUL: a csürhe deszenzitizálása a számítógépes játékok segítségével tovább folytatódik.
Courteney Cox pornósszemüveget húzott: "Meg magassarkút, mindkét lábára egyet-egyet." – Miért, ilyen névvel eddig nem pornós volt? o_O És miért nem?
Rihannából tényleg Lil' Kimet csináltak – Miért, eddig mi volt? – „Steven Klein megidézte Lil' Kimet, Rihannát alig lehet felismerni a V magazinnak készült képeken.” – Ez a szar ezekben a vetkőző énekesnőkben-rapperekben: még életben van a régi, de már az újra se kíváncsi senki...
Kustánczi Lia igazi műnő lett – Miért, eddig mi volt?
Justin Bieber megint gyökér volt – Miért, eddig nem volt az?
Mickey Rourke lassan már törvénysértően ronda – Miért, eddig mi volt?
e3 2015 – Unalmas és nyúlós a pécé jövője – Miért, eddig mi volt?
Kelemen Anna felismerhetetlen – Miért, eddig mi volt? – „Igencsak furán néz ki a volt botrányhősnő.” – Sminkbaleset, túl sok volt a púder.
nem baj - Sharon Stone elég ijesztő smink nélkül - Miért, eddig mi volt?
Kapócs Zsóka egészen riasztó smink nélkül – Miért, eddig mi volt?
Úristen! Elképesztően ijesztő Cinthya Dictator smink nélkül – Miért, sminkkel szép volt? :D
Felismerhetetlenné csúfították Détár Enikőt – Mért, én eddig se ismertem fel o_O VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés