2016. 02. 20.
Beugrom a meggybőgőbe (feb. 20-21.) + The Rest of 2015 vol. 8.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Beugrom a meggybőgőbe (feb. 20-21.) + The Rest of 2015 vol. 8.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, FEBRUÁR 20.:
HA HALLGA TAG,

0

...akkor bunyós a tag.

Talán érdemes:
Cinemax 2, 20:00 – Ha a Pankrátor a visszatérő Mickey Rourke kvázi-önéletrajza, akkor a Hallgatag bunyós a nyolcvanas évekbeli énjét mutatja be a nagy mélyrepülés előtt nem sokkal, sok vérrel és még több érzelmekre játszással egy, a csúcson már rég túljutott boxoló karakterén át, aki egy tengerparti városba visszahúzódva választani kénytelen friss barátnője és még frissebb „barátja” (Christopher Walken) között, utóbbi ráadásul egy rablásra próbálja rávenni. Ám végül győz a becsület és hősünk nemes célért (a csaja körhintájának megreparálása) vereti szét a fejét. Rourke-nak is benne volt a keze a sztoriban, és sajnos meg is látszik: majdnem két óra, minimális párbeszédek, és dacára annak hogy elvileg otthon van a ringben, a pátosz fokozása érdekében túlzásoktól és tévedésektől sem riad vissza (eső egy fedett arénában? LOL), de Michael Kamen és Eric Clapton zenéje még ezt is élvezhetővé teszi. Ugyanabban az időben az anyacsatornán (Cinemax) egy tribute a rock and roll korszakot megelőző kemény entertainer rosszfiúkról, élükön Frank Sinatrával és Sammy Davis Jr.-ral, de még az általában visszafogottabbnak eladott Dean Martin sem maradt le sokkal tőlük ami a PARTY HARD!!!-ot illeti, bár kétségtelen hogy Sinatra maffiakapcsolatai tették a Rat Pack-et azzá, ami, értelemszerű hát hogy Ray Liottával játszassák el aki a szélesebb közönség számára már most és mindörökké nagymenő marad. Az ötvenes évek sztárjait és kilengéseit a rockerek végleg a múzeumba dugták, az akkori balhék mára legendákká szelídültek amiket az esti vacsora mellé tálalnak nekünk a tévében. Még mindig nyolckor valami egész más az HBO-n ami nem véletlenül került a végére, ugyanis a Jenny esküvője attól függően fog (nem)tetszeni hogy mennyire van tele a torkunk a genderagymosással amelynek tetőzésekor (azaz 2015-ben) készült és egy leszbikus nő házasságáról szólna meg arról hogy mindenki előtt coming out-olt csak a szüleit hagyta ki, akik persze folyton a szemére vetik hogy hol késik már a férj és a gyerek. Kilenckor némi hippiskedés a Filmbox Family-n, csak hogy lássuk, a mostani zsenik is max. öt évre nyúlnak vissza, a Testi lelki jóbarátok sztorija ugyanis szinte teljesen megegyezik a Kollektivet-tel: hat barát az egyikük nyakába hullott házba költözik, de ugye lakva ismerszik meg az ember, és ők igen hamar a kelleténél is jobban megismerik egymást...

Ajánlott:
Ide először is szokás szerint az Ifjú fáraót teszem amit kilenckor ad a Filmcafe, de Tutenkámen életén kívül is lesz jóság, tizenegy előtt öt perccel például Oprah Winfrey színészi játékára csodálkozhatunk rá az AXN-en, ekkor adják ugyanis a Rabszolgalelkeket ami amilyen hosszú (három órás), annyira jó dráma Amerika egyik (már a címéből sejthető) kényelmetlen örökségéről, nem annyira djangósan mint amennyire sötéten. Hőse egy gyerekeivel együtt a szabad államok egyikébe (Ohio) menekülő rabszolganő aki végül új életet kezd, de a múltja végig kísérti, akár elvesztett gyermekéről, akár egy általa elkövetett gyilkosságról, akár a hozzá csatlakozó új barátokról van szó. Dráma, kísértettörténet, tanulmány az elnyomásról és faji előítéletekről – akárhogy is nézem, ez egy kitűnő Jonathan Demme-film.

A seksz, a szipu rovat:
Még mindig 2015-ből.
És még le is videózták 18+ Gumicukor – Szexjáték: Megkezdődött a mintavétel a punciszépségversenyhez – Szerencsére a győzelem már Mienk, Férfiaké:
18+ Bréking: megvan az ország pöcse!: „Nagyfar77 elképesztő eredményt ért el, farkából hamarosan dildó is fog készülni.” – Á, öntsék inkább aranyba...a tulajdonosával együtt, élőben :DD
ez nagyon para – Ezt tette vele az ecstasy tabletta – Esküszöm nem értem! Hát az okos emberek megírták, hogy a teljes legalizáció az egyetlen megoldás!
Boris Becker egyéjszakás kalandjából született lánya már 15 éves és gyönyörű – Remélem neki több esze lesz mint az apjának és védekezik majd.
Erre a dögös fiatal lányra cserélte Antonio Banderas öregedő feleségét: „Melanie Griffith már a múlté...” – Jogos. Az öregecskedő feleségeket le kell cserélni!
A nők többsége állítólag nem heteroszexuális – Jó-jó, de azért nekik jobban elfogadják ezt :)
c:c – A TV2 kamerái előtt szül a rúdtáncosnő – Pulitzer-díjas tévéműsor lesz ez is.
Hátsó kényeztetés, ahogyan még nem merted kipróbálni (18+): "Őszi análkaland." – Origó címlap, 2015, business as usual.
Csúcskurvák és spermaszürcsölés mások óvszeréből (18+): „Így működik egy bordélyház.” – Origó címlap, 2015, business as usual vol. 2.
S – Szepesi Niki az amerikai álmot éli: „Mennyi van a bankkártyáján?”Annyi amennyi a könyvéből befolyt. Vagy nem?
Ilyen lenne, ha kiszagolná egy magyar oligarcha is a fűbizniszt: „Legális lehet a fű Ohioban. Már tudjuk, ki kaszál majd vele.” – Igaz hogy Amerikában van, de persze kell egy kicsit magyarozni itt is, mert miért ne ^^
Nyitott kapcsolat vagy monogámia illik az emberhez?: „Evolúciós okok és elméletek.” – Gondolom ebben a cikkben is azt magyarázzák hogy a hagyományos családmodellnek vége, mindenki szaladjon az ösztönei után...
10 hónap börtön járt a lószexért: „Az sajnos nem derül ki, milyen magas volt a brit férfi, de ládákra állt, hogy összejöjjön a dolog.”...és legalább Samantha Foxot hallgatott közben? LOL!
Gesztesi: "Senkinek nem kérem a segítségét, ha inni akarok, iszom...": „Gesztesi Károllyal készített interjút a Story magazin. A színész nyíltan vallott az alkoholhoz való viszonyáról, de azt állítja, hogy színházi munkáit tisztességesen ellátja.” – Ezzel én is így vagyok, egyvalamit kivéve:

hip 2015.10.15. 12:13:18
"Senkinek nem kérem a segítségét, ha inni akarok, iszom..."
kár. pedig szívesen segítettem volna inni... :(

 

VASÁRNAP, FEBRUÁR 21.:
ALL THE DARK PLACES

0

Crash Test Dummies?

Talán érdemes:
Az HBO-n egy egyszernézős thriller (Sötét helyek) vár minket nyolckor egy régi gyilkossággal és húga vallomása alapján igaztalanul (?) elítélt bátyóval, akit bő két évtized múltán próbálnak tisztázni, az időközben felnőtt nő (Charlize Theron) pedig már maga sem tudja, mi is történt... Egy órával később (kilenckor) egy szinténgyanakvós szinténthriller az AXN-en egy amcsi vidéki kislányról aki jónevű egyetemre kerülvén előbb barátnőt kap a Szobatársa személyében, majd irigyet, végül ellenséget, a jómódú családból származó csaj ugyanis elég nehezen viseli hogy pártfogoltja kezdi megtalálni önmagát és rajta kívül is ismerkedik a közösséggel. Még később, 23:05-kor egy magyar rövidfilm az m2 / Petőfi TV műsorán. A C.R.A.S.H-961 féltékenységi drámaként kezdődik egy idősebb, megállapodott nő és egy szabadelvű tini között, hogy aztán az alig félóra alatt irányt váltson. Magyar is, nem is túl rövid, adjunk neki esélyt!

Nem ajánlott:
Cinemax, 22:00
– A Szabadság és Demokrácia hazájában a drogozás lassan kötelező lesz: akit meglepett hogy a marihuánát legalizálták az nyilván nem figyelt eléggé, a fű ugyanis a vígjátékokban már jóval előtte jelen volt, nem volt isis-gimis-tinis múvi amiben elő ne került volna minimum egy joint a kötelező alkohol mellé, de milyen hihetetlen, még ekkor is voltak olyan lúzerek akik úgy gondolták hogy jobb Kábszer nélkül. Közéjük tartozik a fekete főhős is aki éli a geek-ek csendes életét (zene, tévézés), de nemcsak osztálytársai, tanárai sem rajonganak érte egész addig míg a körülmények és egy helyi díler rá nem kényszerítik hogy maga is drogterjesztéssel keresse a kenyerét. A végén persze látszólag itt is győz a jó, de addigra már megmérgezték a néző agyát, és hogy teljes legyen a ráhatás, az eredeti címe (Dope) a szlengben még a menőséget is jelenti, vagyis már ezzel is sugallják hogy drogozni jó dolog (plusz kötelező STÁRcsemete is jut bele Zoë Kravitz-cal). És mára csak ennyi jut, úgyhogy a maradék hírolvasás lesz tavalyról:

„Zene” és „film” rovat:
László Petra és az őszödi beszéd is színpadra került: "Pintér Béla új darabjában benne van az elmúlt évek minden politikai ámokfutása." – Nem inkább a rendező fut ámokot? Nem baj, kihagyom ezt is mint az Olaszliszkait.
stílfűrész - Ön ne jöjjön ki Eszenyi Enikő '56-os darabjáról! – Nyugi, nem fogok, mert be se megyek rá: "Igen, túl sok a szex, túl sok az erőszak és túl kevés az értelmezhető momentum a Találkozás első felében. A másodikért viszont megéri végigülni." - ...vagyis egy valószínűleg történelemhamisító botránydarab ez is mint a fenti meg az Olaszliszkai is. Köszönöm, kihagyom.
Az olívaolaj az új vaj – Én az Utolsó tangó óta gyanakszok ha egy filmes a vajat emlegeti, és nem is véletlenül: „Egy filmrendezőnek egészen Mexikóig kellett utaznia, hogy bevallja magának: a férfiakat szereti. Greenaway meg is mutatja a felismerés pillanatát.” – Greenaway meleg? Megnyugodtam, legalább nem szaporodik!
Díjat nyert a Magyarországon készült szadomazo film: „Az Európai Filmakadémia a legjobb zeneszerző díját adta a Duke of Burgundynak.”Év filmje, de asszem ehelyett is egy tetszőleges Gianna Michaels-filmet fogok nézni.
Magyarország elveszett, csak menekülni lehet: „Goda Krisztina kopaszra borotválta a fejét, bomberdzsekit húzott, hogy megpróbálja megérteni, mi történik ma Magyarországon.”Év filmje volt ez is, meg is bukott ^^
Elviselhetetlen a magyar Veszedelmes viszonyok: „Jó színészek, érdekes sztori, mégis képtelenség nézni a LogInt. Bemutatni is alig akarták.” – Talán az is belejátszhat (amellett hogy rossz a forgatókönyv), hogy az emberek inkább kíváncsiak az eredetire mint a magyar verziókra, legyen szó Veszedelmes viszonyokról, Ponyvaregényről, bármiről. Egyébként meg:

Patrick Bateman 2015.10.29 18:05:08
Nocsak. Magyar film, és a színészekkel, no meg a párbeszédekkel van gond. Milyen szokatlan.

...menjünk is tovább a filmektől a zenéig, hátha ott majd történik valami érdekes...NEM:
Disco nem volt ennyire szexi a '80-as évek vége óta: „Elkészült a The Biebers első albuma, mi pedig ezt választottuk most a hét lemezének, de akad más magyar érdekesség is.” – Ugyanez az Origón:
Jólesik a csók, pedig mindketten szakállasok: „Fiatal lány csókolózik fiatal lánnyal, szakállas srác egy másik szakállas sráccal, öreg bácsi fiatal nővel, csattan a csók minden körülmények között. Mi ez az egész, és mi közük hozzá Puskás Petiéknek? Puskás Peti és zenekara, a The Biebers hamarosan megjelenteti új lemezét és a Love How It Tastes című dal klipjét. Addig is egy provokatív képcsomaggal kívánják sokkolni a közönséget. De tényleg provokatívak a képek? Szépek vagy felháborítóak? Érzékiek vagy visszataszítóak? Szabad ilyet egyáltalán? Itt az alkalom, hogy a hozzászólások között mindenki elmondja a véleményét!" – És úgy látszik tényleg elmondták, mert "ez a cikk nem kommentelhető".
Olyan szuggesztív szeretnék lenni, mint Cseh Tamás: „Járai Márk, a Halott Pénz énekese beszélt a Quartnak például arról, hogy megérte otthagynia az egyetemet a zenei karrierért.”ÉDES FASZOM, én most iszok még egy sört, addig is olvassátok a Nap kommentjét:

Nery57 2015.10.25. 17:11:45
Cseh Tamás??? no ahhoz kisgyerek szülessél meg még vagy kétszer...szerencsétlen...

18+ Pornóklip a legújabb menőség – Most persze höröghetnék a csürhe butításáról de a szomorú tény az hogy sajnos a 2010-es évek zenéje pont olyan szar és igénytelen mint a 2010-es évek pornója, úgyhogy megérdemlik egymást.
majdnem 18 + 50 éve még pornónak is elment volna Beyoncé bringás videója – Mai pornónak is elmehetne, annyira szar.
Ez minden idők legelőnytelenebb képe Beyoncéról – Nem, hanem még mindig ez, mivel itt tökéletesen látszik a sátánizmusa:

0

VISZLÁT HÉTFŐN!
 

 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés