2016. 06. 13.
Idén is június idusa! (jún. 13-14-15-16.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Idén is június idusa! (jún. 13-14-15-16.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 13.:
TAVASZI CSOMAG

0

Say hello to my little friend!

Talán érdemes:
Film+, 23:10 – Robert De Niro a gagyi vígjátékok mellett mostanában közepes krimikben is szerepelget, például a 2014-es Halálos csomagban John Cusack-kal együtt próbálják azt a száztíz percet kitölteni amiből bőven elég lenne nyolcvan is, és ami a szokásos sofőrös-szállítós felpörgetéseket veszi alapul: a MAFLA maffia-közkatonának egy szállítmányért kell vásárra vinnie a bőrét, de amilyen pofonegyszerű az odaút, annyira nehéz (sőt, mondhatni lehetetlen) lesz hazamennie. Egyszer, nagy jóindulattal, és csak a húzónevek-utalások miatt.

Ismétlés, talán érdemes:
TV2, 21:20
– Már csak az aszteroidaveszély köztudatban tartása miatt is szükség van a Deep Impact-re, minden hibájával (és Morgan Freemannel mint amerikai elnökkel) egyetemben, mert hát a dinoszauruszok virágzó kultúrájának is elég volt egyetlen űrkavics. A blockbusterektől elvárható valószerűtlen felvezetés (egy fiatal srác észreveszi azt az üstököst amit a tudósok nem, és persze a kormány is el akarja titkolni) után hamar megvan a megoldás amihez kellenek önfeláldozó asztronauták, könnyes búcsúk és még amcsi-szovjet összefogás is...de azt kell mondjam hogy még így is jobb mint a Függetlenség napja, főleg Robert Duvall-nak és az ifjú felfedezőt játszó Elijah Wood-nak hála.

Nem érdemes:
Az Öt törött kamera történetéből ha egyet láttál, mindet láttad, attól függetlenül, melyik verziót fogadod el hivatalosnak, a békésen tiltakozó palesztin apáét aki elvileg a gyereke szülinapját akarta videóra rögzíteni de ehelyett valahogy mindig az IDF-et veszi fel akik végül mindig tönkrevágják az aktuális kameráját, vagy az izraeli katonákét akik 2005 óta rendszeresen azt látják hogy odaáll eléjük egy alak és provokálja őket, de csak a reakcióikat osztja meg a világgal. Tisztára mint az óvodai veszekedések amik mindig úgy kezdődnek hogy a másik visszaüt, és már azt se mondhatjuk hogy biztonságos távolból nézzük a meccset, plusz amióta 2015-ben már itthon is működés közben láthattuk azt a Pallywood-effektust amibe valamilyen szinten a Five Broken Cameras is tartozik, engem azóta egyáltalán nem érdekel, ki ütött először (és a feleség a legszimpatikusabb az egészben, aki csak élni szeretne és a gyerekeit nevelni). A legmeglepőbb hogy nem is leplezetten elfogult és manipulatív alkotással van dolgunk: az egyszerűbb lelkek felháborodnak amikor gyerekeket tartóztatnak le, tüntetőkre lőnek, viszont aki látta a nyugati média röszkei tudósításait az kb. ki tudja találni, mi volt ezeknek az előzménye. Igazából nem is akartam vele foglalkozni mert nehéz a két oldal között igazságot tenni, de ha már a Duna TV leadhatja 23:40-kor, akkor én is csak leírhatok róla annyit hogy veszélyesen elfogult?

Hétfő? #LESZAROM.
godmode – Bármikor pukkanhat a CS:GO-szerencsejátéklufi:
„Ön mit szólna, ha több száz dollárt kérnénk egy virtuális matricáért, amit egy játék virtuális fegyverére lehet ragasztani? És mit szólna, ha azt mondanánk, hogy az ilyen ügyleteknek már több milliárd dolláros piacuk lesz idén?” – Leszarnám, akinek sok pénze van az csak szórja el hülyeségekre, én továbbra is létfontosságú dolgokra költök, úgymint pornó és alkohol ^^
????!!!! – Úristen, vajon mi történt Michelle Williams-szel és Kristen Stewarttal? – Semmi, csak leszartam őket. Sőt, nem csak őket:
Tudja, miért nem ajánlott barnítás után sírni?: „Mert úgy fog kinézni, ahogy ez a tinilány.” – Á, ez csak a LESZAROM hatása :)
A tikka masalába esett sirály színénél csak egy dolog jobb – Az hogy végre én SZAROM LE a sirályokat, és nem fordítva.
Majdnem borult a bili, de csak a fele ömlött ki – Én pedig az egészet LESZAROM:
<3 budapest <3 – A világörökség része lett a telibe szart budapesti telefonfülke – Ballada a KÖLTÉSZET LESZAROM hatalmáról!
Meztelenek, de nem ez a lényeg – Hanem az, hogy őket is LESZAROM.
Penélope Cruz Budapesten forgatott, de mit?LESZAROM és csak akkor nézem meg ha Gianna Michaels is szerepel benne.
magyartarka – Miért kell úgy kisdol­gozni, hogy azt bárki láthassa?: „Uraim, miért gondolják, hogy az egész világ egy nagy toalett?” – Mert LESZA ez így is van: az egész világ egy hatalmas vécécsésze!!
A magyar celebeknek fogalmuk sincs az őket körülvevő világról: „Egy részüknek legalábbis biztosan. Sebestyén Balázs műsorából kiderült, nem olvasnak újságot, és nem tudják, ki kicsoda a magyar közéletben és politikában.” – Ezzel én is így vagyok: egyik magyar celebet se ismerem, fogalmam sincs róluk, viszont mindegyiket LESZAROM.
Drágám, add az életed! – Gumicukor – A műsor, ahol a nők licitálnak, a férfiak teljesítenekDEHÁT EZ MERŐ SEKSZIZMUS, HOL ITT A JOGEGYENLŐSÉG?! ...én pedig LESZAROM őket nemtől függetlenül, mert:
c:c – Nem attól vicces valaki, hogy celeb – Hanem attól hogy LESZAROM, ahogy a velük készült vetélkedőket is:

Adam CheapRock 2016.05.03. 12:58:56
egyáltalán, mi ez a cím, hogy " Drágám, add az életed!"? Ez egy film címe b@zmeg... legközelebb majd "Terminator II" vagy "A Sötét Lovag - Felemelkedés" címmel fognak vetélkedőt csinálni?


KEDD, JÚNIUS 14.:
MI DOLGA ITT A SZERENCSÉNEK?

0

Ha kicsi a tét, a kedvem...olyan fátyolos.

Talán érdemes:
20:20-kor egy tavalyi olasz sorozat első része a Duna TV-n egy születéskor elválasztott nemesi ikerpárról, akik közül csak a lányról tud az apja: miután az anya belehalt a szülésbe, a fiút árvaházba adják, majd jóval később kerül vissza a házhoz (és nővére mellé), úgyhogy származása totál homály. Közben a kiábrándult gróf birtokát jóakaró rokonok próbálják kéz alatt eladni, ugyanazok akik a kissrácot eltávolították a háztól... A Fátyolos hölgy bár elsőre kicsit túl romantikus és szappanopera-gyanús, azért még így is jobb a rémes Szulejmánnál. 00:40-kor Robert Duvall második jelenése a Story4-en Eric Bana mellett egy vígjátékban a megélhetési pókerbajnokokról (már megint). A Szerencse dolgát a játékban járatlanok is értékelni fognak, leginkább az apa-fia-szerelmes vonal miatt, aminek tétjén még az is emel hogy az évek óta nem látott papával egy kártyabajnokságon találkozik újra a tékozló fiú. Valójában ez, mármint a meccs a főfogás, mert mind a love interest-et játszó Drew Barrymore, mind a mellékszerepes Robert Downey Jr. keveset van rivaldafényben ahhoz képest hogy mekkora húzónevek (de pont annyit hogy a laikusok jóllakjanak). Curtis Hanson korábbi rendezései (Szigorúan bizalmas, 8 mérföld) azért szélesebb tömegekhez szóltak... Negyed kettőkor ma is (vagyis már holnap) kapunk egy Nehézfiút a Filmboxon, és ebben is Nagy Nevek (Christopher Lee, Stephen Rea) alázzák magukat a B-filmes usual suspect-ek mellett (leginkább Vinnie Jones, akinél talán senki sem épített hosszabb karriert egyetlen film egyetlen karakterére). A zenéért egy másik kilencvenes évekbeli ősmaradvány, Paul Oakenfold felel és hozza is a tőle elvárható minimumot. A sztori ezerszer voltmár, jobban is és rövidebben is (sőt, tegnap is): a korrupt vállalkozó (Rea) mellett melózó verőembert majdnem megmerénylik miközben korrupt politikus tesóját próbálja megölni, neki meg százvalahány percébe telik eljutni a megoldásig (amit a néző már kb. a kezdete óta sejt, csak az idejét rabolják).

Kis hírek a nagyvilágból:
Molnár Anikó Németországban kezdene új életet:
"Nem akar tovább úgy élni, hogy éjt-nappallá téve csak azért dolgozzon, hogy fussa a csekkekre." - Tényleg? Én sem, sőt az ország 99%-a sem akar így élni, csak nekünk kicsit kevesebb a lehetőségünk...
Látott már egytonnás bombát? Itt az alkalom! – Jujj de izgi!!!! Mikor dobják le ránk, nehogy lemaradjak róla!!!!
Gumicukor - Amber Heard: a válásunk nem a pénzről szól: "A színésznő állandó távoltartást szeretne Johnny Depptől."...és még hazudik is. Gondolom a pénzétől azért nem akar túl távol maradni...
Kolbásszal támadtak egy vega étteremre: „A grúziai Kiwi Café üzemeltetői szerint a támadók egy szélsőjobboldali csoport tagjai.” – Gyerekek, a sört nem dobálni kell, a kolbász meg nem kádárkolbásznak való! Tessenek mindent rendeltetésszerűen használni!
Kegyetlen zseni volt Dzsingisz kán: „Könyörtelen mészáros volt, de emellett minden idők egyik legnagyobb hadászati újítója is.” – ...mint Szulejmán is, de mi magyarok meg sem érdemeltünk ekkora zseniket, szerencsére már közben felnőtt egy új generáció aki felnéz ezekre:
Elegem van - Elegem van a Szulejmánt ócsárlókból: "Az utóbbi időben divat lett a Szulej­mán rajongótáborát leszólni, őket a butaság egyfajta jelképének tekinteni." – De miért, hát nem azok? :D Ez az egész poszt is tipikusan a buta proli érvelése: ő (ráadásul Ffférfiként!!4) csak a történelmi értékek és a korhű ábrázolás miatt nézi a Szulejmánt (ami az első pár epizód történelemhamisításai után átment egy végtelen szappanoperába). Ez kb. annyira komolyanvehető érvelés mintha az Isaura nézői azt mondanák hogy ők csak a rabszolgatartásról szerettek volna többet megtudni, a Dallas nézői meg azzal jönnének hogy csak az olajkitermelésről akartak tanulni. Ne érts félre, nincs azzal semmi baj ha az ember ostoba és igénytelen, én is nézem a Gianna-összest meg a buta horrorfilmeket, de nem gyártok hozzá ideológiát! Ja és a történelmi hűség, amikor Lajos királyt egy középkorú faszival játszatják el (hát igen, egy gyerek megölése nem mutatna olyan jól a képernyőn), Ibrahim pasa tömegmészárlásáról meg egy büdös szó sem esik... Nap kommentje:

kewcheg 2016.06.07. 15:10:45
Jobbérzésű tévé Magyarországon műsorra se tűzte volna. Vagy ha igen, hatóságilag meg kellett volna tiltani kegyeleti okora és a haza becsületére hivatkozva....


SZERDA, JÚNIUS 15.:
MOBIL POKOL

0

...a házibuli folytatódik ^^

Nem érdemes:
Kilenc előtt öt perccel
a legrosszabb pasikéscsajok-velvet postokat megszégyenítő „vígjáték” a Cinemaxon. Aki azt vallja hogy MNK az Hanna kalandjaiban igazolva láthatja összes előítéletét: a csaj egy pszichológiai rendellenesség miatt nem képes a „nem” szót kiejteni a száján, de mivel munkájával jár az emberek kirúgása, ezért seksz-szel kárpótolja őket. Érdekes betegség lehet ez, férfiaknál még nem találkoztam vele, mondjuk nekik nem is elég csak annyit mondani hogy Tiéd vagyok. Végül aztán a főhősnő is megkapja zsákjához illő foltot egy különc (talán amnéziában szenvedő?) orvos személyében aki mindig mással téveszti össze, és innentől ő abbahagyná az egyéjszakás kapcsolatokat – ám a pasas „betegsége” (LOL) miatt valahol mégiscsak ennyi marad a viszonyuk.

Talán érdemes:
Fél tizenegykor
sötét humorú vígjáték Franciaországból a Filmcafén. A Pokoli mobil mintha Aladdin csodalámpájának ördögi, huszonegyedik századi párja lenne: gazdája kívánságait úgy teljesíti hogy közben ellenfeleinek-rosszakaróinak a lehető legtöbb szenvedést okozza, vagyis a body count egy átlagos amcsi tini-slasherén mozog, a halálnemek változatosak, és még a klasszikus horrorokra-thrillerekre is utalgatnak benne. Éjfél előtt öt perccel Pupi Avati drámája a Dunán, ahol a második világháború csak háttér egy családi kör felbomlásához: a tanár apa megszállottan szereti zavart lelkű kislányát, annyira hogy az általa csodált osztálytársát le is fizeti hogy randevúzzon vele. Amikor azonban kiderül hogy a srác nem táplál érzelmeket, a feldühödött lány megöli és csak a család rendőr barátjának közbenjárására kerüli el a nagyobb büntetést és zárják elmegyógyintézetbe, és végül szinte csak a papa tart ki mellette. A Giovanna apja nem éppen vidám darab, de a mozi szerelmeseinek mindenképp érdemes lecsekkolni. Itáliában maradva 01:40-kor egy újabb (mini)sorozat a Duna TV-n XII. Pius helytállásáról a vészkorszakban és a világháború után is (nem csak) Róma ege alatt: a bátor egyházatya befolyását felhasználva zsidókat bújtatott és a lerohant országok érdekében lobbizott meg gründolt segélyeket. Korrekt történelmi dráma, bár a nácikat és katolikusokat összemosóknak valószínűleg úgyis hiába ajánlom.

More human than human rovat:
Legórobotok festik a jövő tökéletes és logikus húsvéti tojásait
More húsvét than húsvét :SS
Az étterem, ahol a szakács és a pincérnő is robotMORE SZAKÁCS THAN SZAKÁCS Ez azt jelenti hogy nem lehet a fenekébe csípni amikor kihozza a sört?!
Robot dolgozik a Hiltonban: „Az IBM Watson programját telepítették a humanoid robotra, a vendégeknek segít információval.”More portás than portás.
Működő spermát hoztak létre laborban kínai kutatókMAGYARUL: már az ember klónozásánál tartanak, de egyenlőre csak ennyit vallanak be belőle.
A robotok elveszik a munkánkat: „2020-ig ötmillió munkahely szűnik meg a fejlett országokban.” – Akkor most mégiscsak ők fogják a nyugdíjunkat kitermelni? LOL!
Mehetünk mi is az utcára a taxisok után – Mondom, az Uber csak egy köztes lépés volt a jól megtervezett úton:
Mégsem kell emberi sofőr az önvezető autóba: „A törvényhozás lassan őrlő malma kezdi belátni.” – Tessék mondani, és emberi utas az kell még bele?
Ilyen apró lyukon át még nem műtöttek: „Origami alapján készült új kéz a műtőrobotnak. Varrat nélkül begyógyul az aprócska heg.” – ...és közben feltűnés nélkül meg is csippeli a beteget :SS
A robot, ami feláll, ha ellökik: „A Google-höz köthető robothadsereg újabb, ma még csodált képességgel fejlődött tovább.” – Még szerencse hogy ezt csak békés célokra fogják használni. Ja, nem:
Igazi kutyával találkozott a robotkutya: „Ugatás lett a vége a Boston Dynamics parkolójában megtartott kutyatalálkozónak. A Spot névre keresztelt robot ezzel bebizonyította, hogy már a kutyának sem kell, hús-vér társa ugyanis keményen megugatta, hogy megvédje a területét. Spotot korábban az amerikai tengerészgyalogság is menesztette, mert túl zajosnak bizonyult ahhoz, hogy részt vegyen a bevetéseiken.” – Hát igen, a demokráciát csak síri csöndben lehet exportálni :DDDD
Mesékkel tanítják a robotoknak, miért rossz ölni – Romantikus regények, mesék...láthattuk hogy a futballhuligánokat is mennyire meghatották a „lécci itt ne verekedjetek”-plakátok!!4 négy
A mesterséges intelligencia már egy góbajnokot is megtört: „A program megtanította magát, hogy kell nyerni.” – Nyilván ölni nem fogja megtanítani magát. Nyilván!
b1f 18+ fotó – Legénybúcsúzók, figyelem!: „Ezek a guminők már egészen olyanok, mintha élnének.” – Na, ha már a prostik munkáját is elveszik akkor tényleg közel a vég :SS

cso zsi 2016.04.24. 19:15:49
Főzni, mosni, vasalni, takarítani ez sem tud, ellenben nem beszél vissza.
A feje sem fáj, és nem finnyáskodik.
Lehet, hogy megéri az árát.

 

CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 16.:
LÁNY A FOLYÓBAN :(

0

Nő. Asszony. HŐS.

Nem érdemes:
Szegény Edward Furlong is jó hosszú utat tett meg a Terminátor 2-től az Óriáspókokig, és sejthetően nem előnyére: ez az akció vagy katasztrófafilm annyira teszkó-akciós és katasztrofális hogy bár 2012-es, de már a sokadik címét fogyasztja kis hazánkban (Pánik New Orleansban, azelőtt meg Póktámadás), és még így is csak 01:05-kor kerül a néző elé. Ha nem volt elég a hurrikán, nyúorlínszt és népét ezúttal földrengés és a vele érkező nyolclábúak tarolják le. Nem elég gagyi hogy szórakoztató legyen, és Furlong jelenléte is csak emlékeztet minket hogy milyen könnyű a csúcsról az aljára jutni halivúdban, és nem úgy hogy közben nem kap szerepet az ember. Ezt a horrorisztikus tanulságot még a tűzfújó (!), rózsaszínű (!!!) és valójában nem is olyan óriás pókok sem tudják feledtetni, és ha még sok ilyet fognak adni a retekklubbon akkor hiába teszik fizetőssé a kertévéket...

Talán érdemes:
Nyolckor
rövid időn belül újabb Hasonmás, gyökeresen más sztorival és az HBO-n, sci-fi helyett inkább a Guy Ritchie-Tarantino vonalon. Egy drogkereskedőt próbál tőrbe csalni pár lekötelezettje és közben elleplezni a tényt hogy az átejtést kitaláló másik nagymenő csaja helyett egy Lookalike-ot „használnak”. Kicsit kaotikus és néha erőltetett véletlenekre (és még erőltetettebb lassításokra) építő krimi amiben az örökszépség Gina Gershon is ott van valahol.

Ajánlott:
...bár az Egy lány az árral szemben rövidsége ellenére sem lesz egy sétagalopp, mert a  becsületgyilkosságokról szól. Saba története annyiban más hogy ő túlélte azt hogy a családja tagjai (apja és bácsikája) megverték, fejbelőtték majd a folyóba dobták. De várj, most jön az igazi vicc: a helyi törvények arra kötelezik hogy nyilvánosan megbocsásson az őt majdnem meggyilkolóknak, hogy kiengedhessék őket a börtönből. Már ennyiből is látszik a jogi ellentmondásoknak az a hálója amibe Saba, a férje és annak családja belegabalyodnak: bár a törvény látszólag az áldozat pártján áll, de még így is az elkövetőknek kedvez. Talán nem nagy SPOILER ha elmondom hogy az apa semmit nem bánt meg abból amit csinált, happy end meg annyi van hogy a doksi hatására befolyt adományokból az ifjú pár el tudta kezdeni az életét SPOILER VÉGE. Addig nézzük, amíg megtehetjük (vagyis 21:40-kor az HBO-n), az erejéről sokat elmond hogy a tokiói filmfesztes sikerek és az Oscar-jelölés ellenére villámgyorsan vették le minden mozi műsoráról, nehogy megbántsák Pakisztán kormányának érzékenységét, hiszen ez csak egy egyedi eset volt. Ja, nem:

Felgyújtotta a saját lányát, mert engedélye nélkül házasodott: „A fiatal pakisztáni nő kínhalálát az egész család végignézte.”Hát akkor kedves femenek, pusszirájotok: LEHET MENNI TÜNTETNI PAKISZTÁNBA. Szerk.: ...és most már Orlandóba is :(((

Philip Zimbardo rovat:
...mert minden site-on, minden hírrovatban ő most a hír, ahogy feltörli a padlót velünk, férfiakkal:
Ha jót akar, rángassa vissza fiát a valódi életbe: „Philip Zimbardo mesélte el, miért küzd annyi fiatal férfi szexuális problémákkal és sikertelenséggel.”
kultúrpart – Mitől válik a unalmassá a szex a fiatal férfiak számára?: „Miért egyre sikertelenebbek a fiúk a szexuális életben és az élet más fontos területein.” – Nem, hanem mert irreális elvárások vannak velük szemben, azért. Legyen jó apa, elkötelezett férj, izgalmas szerető de azért ne jófiú mert azt kénytelenek megcsalni még akkor is ha sokat keres. Szóval nem a seksz lett unalmas, hanem a sok velejáró negatívum amiből aránytalanul több jut nekik – mármint a normálisabbjának, mert akik bunkók és rámenősek és rosszfiúk azok továbbra is találnak nőt (akit rövid használat után dobnak is).
Hová lettek a férfiak?: „A férfiak a videojátékok világában élnek, feladták a versenyt a nőkkel. Interjú Philip Zimbardoval.” – Nem, nem, továbbra is A KOCSMÁBAN VAGYUNK, HA MEGJÖTT AZ ESZETEK, SZÓLJATOK! És még ha értékelném is az úriember javító szándékait, akik megvalósítják őket azok pont úgy csinálják hogy megutáltassák velünk:
Emberkísérlet a Károly körúton: „Hogyan reagálnak az emberek, ha azt látják, hogy valaki összegörnyed az utcán, és segítségre szorul? (...) Budapest (...). Forgalmas hétköznap délután. Egy európai, fehér (ezek most fontos dolgok), fiatal, csinos, szép ruhájú nő rosszul lesz. (...) Látszik az arcokon, hogy többen azonnal megértik, mi a helyzet, de senki nem megy oda, hogy megkérdezze mi a baj, hogy felajánlja a segítségét, hanem sétálnak tovább közönyösen. (...) Végül egy idős asszony odamegy hozzá. Egyből ott terem a Hősök tere kezdeményezés munkatársa, és megnyugtatja a kedélyeket: ez egy szimulációs gyakorlat volt, azt figyeltük, hogyan reagálnak az emberek bajba jutott társuk láttán, a lánynak szerencsére nincsen baja. Mondja, asszonyom, miért állt meg? Hát mert azt hittem, baj van – mondja. (...) És igen, ez itt most nem szegte a kedvét, a jövőben is megáll majd.”Íme a média, működés közben! Előbb jönnek a cikkek amik a bizalmatlanságra nevelnek: a zsebesek trükkjeiről akik szánalmat keltve vagy álrendőrként fosztják ki az embert, majd a démonizált férfiakról akik minden nőtől csak azt akarják, és akik ellen minden áron védekezni kell. Aztán kitesznek egy rosszul megjátszós csajt akiről nem egyértelmű hogy részeg, rosszul van vagy drogos, és sopánkodnak hogy még egy "fehér, vonzó" csajnak sem állnak meg segíteni "a magyarok", és ilyen gúnyos szövegeket is kitesznek az engedély nélkül lefotózott "közömbös" emberek alá ("Hozhatnák már a sörömet", "Ez a látvány senkit nem ráz meg", "Ugyan, hagyd, részeg"), előveszik az ultimate aduászt: "Jézusom, mi lenne akkor, ha a lány afroamerikai vagy roma lenne, nem volna vonzó, szép ruhájú és fiatal?", és persze: „Mi, magyarok nem hiszünk semmiben.” Nem értitek a közönyt, médiagenyák? Pedig TI hoztátok létre! Persze hogy senki nem áll meg segíteni: senki sem akarja hogy kirabolják vagy hogy perverznek nézzék. Ja és csak szólok: MINÉL TÖBB ILYEN EMBERKÍSÉRLETET CSINÁLTOK, ANNÁL KEVESEBBEN FOGNAK MEGÁLLNI. Nap kommentje:

Ne töröld! 2016.06.07. 12:30:30
Ki is mondja mindig, hogy nincsen nemzet, nincsen közösség, csak az egyén számít, mindenki mást le kell szarni, csakis az egyén érvényesülése a fontos? Elárulom, nem a jobboldal.
Most, hogy már atomizálták a társadalmat, meg vannak akik elfeledik az ideológiájuk KÖVETKEZMÉNYEIT és pampognak, hogy hát mi ezt nem így gondoltuk. Dehogynem.
-A nyugati társadalmakat is elpuhította a több generáció óta ráerőszakolt turbótolerancia meg a többi liberális ömlengés.
Ma már csak jórészt, síró infantilis felnőttnek mondott giliszták maradtak, akik a következő évek viharában már az első percben szó szerint beleszarnak a gatyájukba. Puhány öntelt, magamutogató kis hólyagokból álló beképzelt, önhitt masszává silányultak társadalmaink.
-Meg az önmegvalósítás. "légy önmagad!, különbözz!, tűnj ki!, " Ismerős? Minden eszközzel azt sulykolják, hogy ne légy része a közösségednek, hanem legyél "egyedi" legyél elkülönülő.
. Így jut el a társadalom oda, hogy már nem is társadalom, hanem csak egy rakás ember, akinek semmi köze egymáshoz!

 

VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés