2017. 01. 28.
Lapossági elemek (jan. 28-29.) + The Rest of 2016 vol. 8.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Lapossági elemek (jan. 28-29.) + The Rest of 2016 vol. 8.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JANUÁR 28.:
FLYING CICUS

0
Donperinyont Hemingvéjnek!

Talán ismétlés, talán érdemes:
Éjjel negyed kettőkor egy kissé gájricsics-tarantinós akció-vígjáték az M2 / Petőfi TV műsorán amiben Jude Law ott folytatja ahol a $hopping-ban abbahagyta, azaz hozza az egyszerű brit bunkót akit húsz éve játszott, némi rács mögötti tapasztalattal és egy ritkán látott gyerekkel gazdagabban (na meg pár évvel idősebben). Dom Hemingway még hisz a betyárbecsületben és abban hogy hallgatásáért (és vele egy régi balhé elviteléért) megkapja méltó jutalmát, amikor azonban kiderül hogy nincs kilátás kompenzációra, a maga érdes kezébe veszi a dolgokat. Law-t előszeretettel cikizik (főleg az A.I.-beli szerepe miatt), de itt senkinek egy szava nem lehet: tökösen rendezi függőben levő ügyeit (persze csak miután bepótolta a bő évtizedes absztinencia okozta seksz, drog és rakenroll-hiányt).

Talán érdemes:
18:55-kor
abszolút családbarátság a TV2-őn amibe könnyű lenne belekötni (dacára hogy igaz történet alapján készült), de végülis Mindenki szereti a bálnákat (még ha haza nem vinnénk egyet sem), és jó néha látni hogy képesek vagyunk felülemelkedni politikai-anyagi gátlásainkon: annó DRACU dacumál egy bálnacsalád a jég börtönében rekedt egy alaszkai kisvárosnál, az odacsődülő médiákok és aktivisták hatására pedig az amcsik és ruszkik összefogtak kiszabadításuk érdekében. Van benne romantika is: az esetről elsőként tudósító riporter (John Krasinski) évek után újra találkozik grínpíszes exével (Drew Barrymore) és talán a jéggel együtt az ő kapcsolatuk is felmelegszik... Negyed nyolckor viszont már egyértelműen a felnőtteknek szól a Film Mánia egy Monty Python-művel vagy inkább válogatással merthogy az És most valami egészen más a címével ellentétben épp hogy a régi dicsőségekre épít a Repülő Cirkusz legjobb jeleneteivel amik nagy részét itt sajnos újrafelvett formában (és a közönség nevetése nélkül) láthatjuk, Terry Gilliam animációs összekötői az egyetlen újdonság benne. A fiatalabb rajongók joggal kérdezhetik hogy mi szükség volt ilyesmikre, nos ettől remélték hogy Amerikában is befut a csapat, de ahogy az lenni szokott, az áttörés nem következett be a vérszegény zanzásítástól, csak mikor a teljes Flying Circus-t műsorra tűzték – és ezzel eldöntöttnek tekinthetjük a kérdést hogy buta-e az amcsi közönség.

A seksz, a szipu rovat:
Best of 2016 vol. 2.:
csóróapu – Prosti lesz a lányodból, ha VV-t néz?: „Mi visz rá valakit, hogy jelentkezzen egy realitybe?” – Nem akkor lesz prosti ha csak nézi, hanem ha részt is vesz benne:
Örömlány lett az RTL Klub egykori sztárjából (18+): „Mindent bevállal, számára nincs tabu.” – Miért, eddig nem az volt és nem vállalt be mindent? :DDD
keresztény család – „Miért rossz ötlet randizni egy nem kereszténnyel?” – Gyakorló-gyarló katolikusként is azt kell mondjam hogy nagyon remélem hogy ez csak egy trollposzt és nem gondolták komolyan :SSS
tech18+ A pornónak köszön­het­jük a VHS videómagnókat – ...és a szélessávú internetet is! Ezért is hasznos, legalább annyira mint az alkohol!!44
Bodybuilding – wOw! – Tudtad, hogy alkohol = zsír?: „Itt van pár inspiráló példa, hogy mennyit segít a fogyásban, ha leteszed a poharat.” – Huhh, durva fotók, meg is szomjaztam, asszem rendelek még egy sört. Vagy inkább kettőt...
Gumicukor – VV Vivien úgy iszik pezsgőt a szaunában, ahogy senki más: „Akár egy profi. "Ha nem húzod le, nem vagy barbiprincesz!" - mondta Zsófinak, majd lehúzta.” – Pezsgőt húzóra? Dehogyis profik ezek, hát nem tudnak még inni se...
buona sera – Jó és jobb nyitó­mondatok ismerkedéskor: „Ha ki akarunk emelkedni a tömegből, egy hellószia nem lesz elég.” – Ja, pörgetni kell a bömös meg a merdzsó kulcsait is...és mi van rögtön alatta:
buona sera – Akikkel sosem fogunk randizni: „Meglepő, de a társkereső oldalakon sok férfi nem is ismerkedni akar.” – Ha akarnak tőletek valamit azabaj, ha nem akarnak akkor meg azabaj, ha feleséget keres, azabaj, ha csaksekszrekellesz, akkor meg azabaj... Nap kommentje:

232323 2016.09.20. 09:14:41
Lehet azert nem talalkoznak veled v veletek mert igazabol semmi tibbet se tudtok nyujtani mint egy tamagocsi. Vagy egy max common pokemon.

m18+ Hogy lehetsz jó szerető?: „Jöjjenek a rejtett vágyak, amikre minden férfi kíváncsi, és lássuk, mi az, amiről a nők álmodoznak.” - ...olvashatjuk a téma szakértőjének számító Melegedő blogon ^^ Ha már rejtett vágyak:
BDSM: Amikor a hatalommal bíró férfi önként vállalja az alárendelt szerepet (18+): „Megkötözött férfiegók.”
Análkisokos kezdőknek és popsiszüzeknek (18+): „7 tuti szextipp, ha imádod hátulról csinálni” – Nagyon dolgoztok azon hogy a férfiasság fogalmát lejárassátok, de engem fogtok letéríteni a katolikus útról!!! ÉBERSÉG!!!
élet – Apa megette a marihuanás sütit, aztán a földön fetrengve leribancozta a macskát – Még mindig jobb mintha tényleg ribancnak nézte és megdugta volna:
A sportkocsival terhes nő után itt a nyúllal terhes nő: „Érdekes ultrahangképet posztolt a közösségi médiában egy amerikai nő.” – Á, a jövőben az lesz a mutogatandó kivétel ha valakinek rendes gyereke lesz és elsőre el lehet dönteni fiú vagy lány :DDD
Durva! 200 orgazmusa van a nőnek egy nap alatt (18+): „Ez tényleg lehetséges”Nein, nein, NEIN!!! Az Origó is megírta!!4
Halálra vert egy kisbabát egy drogos, mert idegesítette a sírás: „Tudta az asszony, hogy élettársa veri a gyerekeit, de nem tett semmit. (...) A korábban már többször büntetett férfi 2012-ben költözött össze élettársával. Az asszony – akinek öt gyereke volt – három gyerekét vitte magával, kettőt pedig az anyjánál hagyott. Ő is, és a férfi is rendszeresen használtak dizájnerdrogokat.” – Gondolom majd róluk is lesznek jó kis sajnáltató cikkek, ami meg a „férfit” illeti:

sz@niszló 2016.09.28. 12:33:47
Kábítóból a bitót meghagynám neki.


VASÁRNAP, JANUÁR 29.:
MOSZKVAI GÉZENGÚZOK...

0
...és régi csibészlányok.

Nem érdemes:
Filmbox, 21:00
– Minél sűrűbben adják Henry Jaglom alkotásait, annál inkább nyilvánvaló lesz hogy a király meztelen meg hogy az improvizáció és az önéletrajzi ihletés csak a tehetség hiányának leplezésére szolgál. Elég csak átfutni a Két Velence rezüméjét és máris jön a fejfájás: egy szeszélyes amcsi artmozis (a Rendező Úr ihletett alakítása) ölébe hull a címbeli városban megrendezett fesztiválon való szereplés, de ő még ezt is csak egy méla MEH-hel veszi tudomásul ahogy az utána loholó riportercsaj érdeklődését is, neki mindez mellékes az egója és az Élet Nagy Kérdései mellett amit hülye víziókkal és a forgatókönyv teljes hiányával kíván átadni a nézőnek, a Nagy Csavar hogy Jaglom két Velencében (az európaiban és a róla elnevezett kaliforniai testvérében) forgatott, de míg Wenders brillírozott a hasonló hely-játékra építő Párizs, Texas-szal, addig a Venice/Venice 108 perc tömény önszopás a legrosszabb fajtából. Hihetetlen hogy valaki már 1992-ben ott tartott ahol Woody Allen is csak életműve végére jutott el, pedig igaz. Ha meg is nézzük, csak azért tegyük hogy lássuk, milyen amikor valaki ennyire el van telve magától, és akkor rögtön vígjáték lesz a drámából. A humoros akciózásnak tervezett Deadpool viszont más okból lesz gigafail este nyolckor, ez volt az Angry Birds mellett a másik nagy tavalyi siker s egyben az álomgyár kifulladásának mutatója. A végtelenségig erőltett szuperhősködést ebben fekete humorral próbálják eladni, és ahogy a Birds PC-adaptációja, ez is bejött a népeknek (kár volt Pythonék kapcsán a közönség okosságát emlegetnem), pedig a marketingjénél csak a története fáradtabb: egy rosszul elsült kísérlet alanya jön és bosszút áll – ugye hogy ebben semmi extra nincs? Az a metahumor meg amivel itt próbálkoznak az csak akkor működik ha csuklóból jön, amit itt látunk (sekszes viccek egy valójában aranyszívű bunkótól) az a nudge-nudge-wink-wink-kategória – bár ki tudja, Gina Carano kedvéért talán elkapcsolgatok az HBO-ig.

Talán érdemes:
Cinemax, 00:45
– Nem a Time Lapse az egyetlen időutazós darab a közelmúltból: a Project Almanac hasonlóan indul és ott is hülyeségekre használják ezt a nagy lehetőséget a szereplők meg a filmesek is, az Almanac-ban leginkább a múltat (iskolai jegyek, bulizás) változtatják a kamaszok kényük-kedvük szerint egy időgéppel, a Time Lapse-ben meg huszonévesek tarolnak a lovin egy kamerának köszönhetően ami az egy nappal későbbi eseményeket „veszi föl”, de a bukméker gyanúját még így is fölkeltik... Hogy az ígéretes alapötlet a kelleténél tovább húzza az időnket azt csak még jobban kidomborítja az ugyancsak látványos(an minimális) költségvetés, ahogy az is hogy végül még a néző is jobban le tudná zárni az egészet.

Ajánlott:
Kilenckor egy orosz félig-musical a Filmbox Extra HD-n azokról az időkről amikor Hipsztereknek lenni még jelentett valamit: egy nyugati nyomású lemezt, formabontó ruhát meg néha hajakat, bár az az időszak amiről a Stilyagi mesél még kevésbé szólt a külsőségekről, de a jazz,- és rock and roll-rajongók így is felkeltették a Párt haragját (bár nem büntették úgy a Nyugatimádókat mint Sztálin idejében). A szerelmek kibontakozását azonban még fokozott ÉBERSÉG!!!gel sem tudták megakadályozni a hivatalok, a főkomcsik (marksz, engelsz, leninsz, sztálinsz) neveinek kezdőbetűiről Mels-re keresztelt (LOL) srác bele is zúg abba akit elvileg üldöznie kéne... Egy kis West Side Story, egy kis Csinibaba, unatkozni nem fogunk vele, ellentétben a mai amerikai mozikkal:

Remake rovat:
...2. rész:
Az X-Men már megint kezd baromi gagyi lenni – Miért, eddig nem az volt? – „Az X-Men: Apokalipszis túl sokat akar egyszerre, de voltaképpen semmi sem sikerül neki rendesen. Enyhén spoileres, keserű kritika.” – Ne sírjatok, hamarosan újraélhetitek az első részeket:
Újrakezdenék az egész X-Ment: „A régi szereplők szerződése lejárt, a Fox más színészekkel indítja újra a szériát.” – Lejárt szerződések miatt ugyanazt újra leforgati és eladni? Ügyes, ügyes...
Megjött az első előzetes A szürke ötven árnyalata 2-höz: „És benne előkerül egy nő Christian múltjából. Most aztán lehet izgulni a februári bemutatóig, hogy kiderüljön, ki ő és mit akar Ana Steele-től!” – Nem izgulok, LESZA ja nem, azt csak hétfőn fogom.
Egy ideig még várni kell új Penge-filmre: „Kate Beckinsale nagyon szerette volna az ismert vámpírvadászt az Underworldbe, de a Marvelnek más tervei vannak.” – Hát igen, az adóhivatalnak meg még másabbak voltak :DDD
Remake lesz a Csillagközi invázióból: „Az új filmet a Baywatch-újrájának alkotói rendezik majd. A Heinlein-regényhez térnek vissza.” – Mire elkészül, addigra talán már aktuális lesz ez is...NEM.
Meryl Streep is szerepelhet az új Mary Poppins-filmben: „Emily Blunt játssza a címszerepet, Streep az unokatestvérét alakítaná.” – Remélem legalább férfi volt az az unokatestvér:
Cate Blanchett is szerepelhet a női Ocean's Elevenben: „Sandra Bullock játszaná Clooney karakterét, de szóba került Jennifer Lawrence neve is.” – Ne aprózzátok el, vigyétek a Szellemirtók teljes 2016-os gárdáját :DDD Nap kommentje:

scaurus 2016.06.06 16:16:05
És mikor lesz Csárli angyalai férfiakkal?

Willy Wonka saját filmet kap: „A film Wonka fiatalkori kalandjairól szól majd, de nem lesz köze a csokigyárhoz.” – Remélem az oompa-loompák mindegyikéről készül majd hasonló!!
Hófehérke és a hét törpe is élőszereplős filmet kap: „Minden meséjéből adaptációt csinál a Disney.” – Á, Kovi már ebben is megelőzte őket, igaz ő nem gyerekfilmet csinált. Ja, ma már a Disney dolgai se azok :SSS
Velvet – Tudta, hogy Hófehérkének van húga? Végre főszerephez jut – Ezek a Grimm testvérek nagyon termékeny írók, én mondom, főleg ha Wolfgang Amadeus Shakespeare is besegít nekik!!4
mt – Zseniális a Páncélba zárt szellem első előzetese!: „Eszelős atmoszféra, durva akciók, Scarlett Johansson.”MUHAHA. Az Év filmje egy remake, a főhősnő pedig „élete alakítását” nyújtja a blogger szerint a trailer alapján (véletlenül sem azért mert meztelen).
Könyves – Új nevet kaptak a dzsungel könyv szereplői: „Újrafordították Kipling klasszikusát, a névadáshoz szakértőket kértek fel.” – Biztos ez is lesz olyan jó mint a rimékelt Zabhegyező.
mozitekercs – Véresen brutális lesz a Mortal Kombat film: „Izgalmas hírek érkeztek a pc-s játék filmadaptációjához. Véresen brutális lesz, amit még nem láttunk filmen.” – Dehogyis nem, pont az a baj hogy a legutolsó sorozatban is annyi vér meg brutalitás van hogy teljesen hozzászokik a csürhe :SSS
Az Új csaj rendezője porolja le a Jumanjit: „Remake készül a filmből. Hogy ki veszi át Robin Williams helyét, még nem tudni.” – Az a baj, hogy már igen:
Dwayne Johnson mókázik a Jumanji 2-ben – Asszem innentől hivatalosan is be lehet zárni Halivúdot, egyedül a régi rendezőkben van bizalmam...vagy nem?...
Nagyon véres lesz az új Alien: „Ridley Scott A nyolcadik utas tesztvetítésén is rosszul volt. Most valami még rosszabbra készül.”Év kommentje-candidate:

Dzsontra Volta 2016.01.15 19:21:09
"Képtelen lettem volna még egyszer végigülni a filmet. (...) Idén megpróbálom ezt megismételni, de sokkal borzalmasabban." Én is ettől félek...

VISZLÁT HÉTFŐN!

 

Kulcsszavak: éberség, rest of, 2016

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés