2017. 02. 11.
Ultron Legacy (feb. 11-12.) + The Rest of 2016 vol. 12.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ultron Legacy (feb. 11-12.) + The Rest of 2016 vol. 12.

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, FEBRUÁR 11.:
BÁTRAK VOLTAK, AKIK LEJÁRTAK.
0
Barátságon innen, fenyvesen túl.

Talán ismétlés, biztosan nem érdemes:
Retekklubb, 21:10
– Annyi bugyuta patrióta amcsi film után nem tudom egyértelműen megállapítani hogy a Bátrak háborúja volt-e, de nem emlékszem rá múlt évről. A Titanichoz hasonlóan a USS Indianapolis is tipikusan amerikai szívfájdalom: nem sokkal a második világháború befejezése előtt lőtte ki egy japán tengeralattjáró, de az igazi nehézség csak ezután jött, ugyanis a tenger mellett a cápákat is túl kellett élni a megmaradtaknak. Asylum-kategóriás két óra tele elbaltázott CGI-vel, történelmi és forgatókönyves hiányosságokkal, egészében véve ez is csak egy újabb bizonyíték arra hogy Nicolas Cage tényleg mindent elvállal és hogy Mario Van Peebles sem fog minket meglepni semmi jóval a közeljövőben.

Talán érdemes:
Ugyanitt
maradva háromnegyed éjfélkor érkezik a hétvége első zenével kapcsolatos alkotása és annyira nosztalgikus mintha tavaly készült volna (pedig nem: 2007-es). A kómába esett / kő alatt élő / lefagyasztott / börtönviselt, az aktuális korszakkal szembesülő egyszeri ember hálás téma, most a kómás felállás van soron: egy tízéves break-táncos verseny közben olyan sérülést szenved ami miatt két évtizedet kómában tölt és a kétezres években tér csak magához. A világ közben nagyot változott, főleg zene és technika terén, a szülei pedig csődközelbe kerültek orvosi ellátásának költségei miatt, a megmentő Nagy Ötlet az ami ilyenkor mindig, azaz összecsődíteni a régi csapattagokat egy most futó verseny fődíjáért. A Lejárt lemez egyszeri mókának elmegy, a nyolcvanas évek-fanatikusok (na meg a hiphop-rajongók) akár többször is megnézhetik a régi időkre tett utalások kedvéért, a pisis poénok nélkül talán még nekem is bejönne. Nagy minőségi (és időben visszafele) ugrással 22:05-kor máris a Szentivánéji álom 2014-es, Shakespeare's Globe-féle elődásában találhatjuk magunkat az M5-ön, és végül is kik a szerző legautentikusabb előadói, ha nem ők? A végére hagytam tizenegykor Ryan Goslingot a Film+2-őn aki majdnem azt hozza a Túl a fenyvesenben amit a Drive-ban csak itt motorral és nem autóval, és nem más csaját védi meg hanem a sajátjáért vállal felelősséget amikor megtudja hogy az gyereket vár tőle. Mivel a kaszkadőrökre nincs nagy kereslet arrafelé így tehetségét inkább bankrablásokban kamatoztatja, felkeltve ezzel többek közt egy rendőr (Bradley Cooper) figyelmét is – megelőgezve ezzel a két óra húsz perces játékidő második részét amiben már ő a főszereplő. A harmadik részben az előző kettőben megismert férfiak gyerekeit láthatjuk akik együtt lógnak míg ki nem derül hogy egyikük apja anno megölte a másikét...

A seksz, a szipu rovat:
Best of 2016 vol. 4.:
ed – Mit keres a rúdtánc olimpia egy egyetemi lapban?: „Az oktatók egy része felháborodott, és élesen kritizálta a szerkesztőket.” – Most miért? Legalább valami hasznosat is tanulnak az egyetemen ha már mekdonaldsz-dolgozókat képeznek. Tíz év és ez is elismert szakma lesz, már dolgoznak rajta:
Soha rosszabb kezdést - élet - Fétismodell lett, hogy a gyerekinek játékokat vehessenILYEN EGY JÓ ANYA! Bárcsak nekem is ilyen jó anya jutott volna ahelyett aki "csak" éjjel-nappal dolgozott a családjáért!
18+ Muffin Videó - Ha a szopás sport lenne, Teanna Trump világbajnok volna: "A pornós leckéket adhatna orálból." – Biztos neki is gyereke van hogy úgy csüng vadigenek nemiszervén mintha a Zélete függne tőle.
Örömlányok gyűjtenek az éhező gyerekeknek – Mondom én, csupa jótékonykodó, gyerekközpontú, anyagiaktól mentes anyajelölt..
miértvanaz – Legális prostitúció vagy társkeresés?: „Gondolatok a Sugar daddyk és Sugar babyk izgató világáról.” – Hogy prostitúció vagy társkeresés az a szerzőtől függ, mert ha férfi írja férfiszemszögből az sekszizmus, ha nő, akkor viszont „izgató”:
Prosti 18+ 2009 nyarán kibérelt a Környezetförtelmi miniszter: „A hivatásának élt, két kézzel rom­bolta a környezetet, teleszemetelte a tájvédelmi körzeteket.” – Ó igen, a prostivagyok blog ami 2016 elején naponta címlapra került:

Nniicckk 2016.03.03. 17:47:26
Gondolom mas is, csak azert katint ra neha, hatha egyszer kiderul, hogy mi ez.
Amugy egy szot sem ertek belole.

349 üzletet kötött a dizájnerdrogdíler anyuka és a két fia: „Neten árulták, postán küldték el, a pénzt utánvéttel kérték a nevükön lévő folyószámlára.” – Csak meglátták a lehetőséget és élelmesek voltak.
helyszínelő – Túladagoltak egy férfit egy budapesti lakásban: „A 44 éves férfi meghalt. A drogot ismerőse lőtte be neki. Később a barátja is rosszul lett.” – ..de nyilván még így is a kormány a hibás amiért nem támogatja a teljes legalizálást.
Van Gaal: Kanos játékosokat akarok a pályán – Akkor ezért van annyi nemierőszak-botrány a focistáknál! Ma is tanultam valamit.
KT - 60 felett is élhet boldog szexuális életet az ember – ...egy negyven évvel fiatalabb partnerrel biztosan, de még akkor is csak a négy fal között!
melegedő 18+ Szex – Orál a játszótéren, avagy a kamaszok nemi élete: „Mert „úgyis túl kell esni rajta” és „tőle nem ciki megkérdezni, mit, hogyan kell csinálni”.”  – Nem az a vicc hogy egy melegblogban világosítanak fel, hanem az ahogy a szerző promózza magát a semmire:
 
Márk_Márk 2016.09.26. 17:54:49
"A könyveim miatt sok tinédzser keres meg a szexualitással kapcsolatos kérdéseivel, elsősorban kamaszlányok."
Hát innentől nem bírtam abbahagyni a röhögést.
Egy tök ismeretlen akárkit a könyvei miatt... Muhaha... Amelyek elkelnek vagy 200 példányban. Hahahaha...
Az év vicce volt, baszd meg.
Az ismeretlen senki hangoztatja a saját fontosságát. Muhahaha!

Egy 45 éves szűz nő óriásplakáttal akar férjet fogni: „A tévéből ismert színésznő, Aranya Pathumthong kibérelt egy hirdetőtáblát Bangkokban, hogy saját magát reklámozza. De nem akármilyen szöveggel rakta ki az eléggé hivalkodó fotóját az óiásplakátra. ’Akarlak!’ Aztán egyértelműsítette, hogy szexet akar, de még mielőtt meghalna. A helyi rendőrség arra kényszeríti a színésznőt, hogy vegye le a hirdetést. Pathumthong teljesen komolyan gondolja: egy férjet akar, akivel szexelhet.” – Ha Indiában lennénk, most a kisbetűs elvárások ellenére egyből odarohanna hozzá többszáz önként jelentkező, akár az autóbuszon is. Sőt, nem csak ott:
maji-de – Perverzió Japán legalja: „Megszállottak mindenhol.” – Ezt eddig is tudtuk, meg azt is hogy az atombomba óta van mindez. Ja, nem.
szexrőlnyíltan – midlife crisis – 5 tény a kapuzárási pánikról: „Mindenki ismeri. Egy kicsit mindenki tart tőle. Amikor meghalljuk azt a kifejezést, hogy kapuzárás előtti pánik, rögtön egy ötvenes férfira asszociálunk. Sportkocsi, új feleség, ejtőernyőzés, egy rakat klisé. Mi az az öt dolog, amit tudni kell a kapuzárási pánikról?”Csak egyet kell tudni minden Igaz Ffférfinak, és innentől be lehet zárni az Internetet is:

BircaHang Média szerkesztősége • http://bircahang.org 2016.04.28. 11:32:42
Nálam a kapuzárási pánik ablaknyitási élménnyé nemesült.
7 éve, 42 évesen vettem magamon észre, hogy már nem érdekel annyira a szex, mint korábban. Ezzel párhuzamosan viszont szellemi horizontok nyíltak meg előttem.
Korábban a túl sok tesztoszteron elnyomta lelki csakráimat. Sok dolgot, amit korábban nem értettem, ma kezdek megérteni.


VASÁRNAP, FEBRUÁR 12.:
EZER FEJJÉ PATTANI SZÉT
A FECSKEFEJŰ FÖRGETEG
0
Back to the shadows, the world is yours!

Nem érdemes:
HBO, 20:00
– Mi rosszabb egy remake-nél? A folytatása. A Tini Nindzsa Teknőcök többek szerint is gyenge 2014-es felmelegítése után két évre jött az Elő az árnyékból amire könnyen mondhatjuk pont az ellenkezőjét kívánjuk az elkövetőknek mint amit az alcím a hüllőknek. Tulajdonképpen ez kettő egyben mert a teknőcök mellé megkapjuk az új Transformers-t is (bár azt se kérte senki), hála Michael Bay közreműködésének aki hozta az abban már bevált zenét meg effekteket. A Zindex persze az állítólagos sekszizmusát emelte ki , vicces volt látni hogy hiába a napi szinten öntött mocsok (velvetes villantások, trónokharca-beszámolók, trágár szövegek), egyetlen feszes női fenék képes kihozni a férfi kritikusból a feministát, holott (a Transformers-ben is szereplő) Megan Fox nem a seggével, hanem a színészi játékával (LOL) érte el az „abszolút mélypontot”. A rosszfiúk a régiek (Zúzó, aki egyesíti erejét Baxter Stockmannel), a jók is nyilvánvalóan ugyanazok, akinek tetszett az eredeti annak talán is is fog...NEM.
M2 / Petőfi TV, 21:05 – Bár ma a Social Networköt is ismétlik de az ugye voltmár, ezért ha mindenképp a netes kapcsolatokról akarunk művelődni, (ne) válasszuk a Szerelmes üzeneteket ami akár a Blackberry nem is olyan leplezett reklámjának is felfogható, némi szinglizmussal megfűszerezve. Egy frissen összefutott (vagy inkább karambolozott) szerelmespár mindkét tagja több vasat tart a tűzben (a férfi csak hármat, a nő négyet), most viszont hogy mindketten megtalálták a Nagy Ő-t, a korábbi élvhajhászás kezd terhes lenni nekik... A cél gondolom az lett volna hogy viccesen figyelmeztessék a jónépet a sekélyes kapcsolatok veszélyeire, de ennyire ellenszenves karakterekkel nem fog menni. Annyira rossz hogy akár a sekszésnyújork is beugorhat róla, nem véletlenül: Jason Lewis abban is szerepelt.

Talán érdemes:
Negyed hétkor egy bő tízéves francia vígjáték Christian Clavier-rel a Film Mánián,a műfaj hagyományait folytatva, csak kissé vérszegényebben. Egy titkosügynök (Clavier) egy laza erkölcsű tolmács (Daniel Auteuil) segítségével szeretné rátenni kezét a ruszkik csodafegyverére, egy chipre, ám a sikerben sincs köszönet: a tolmács a beültetés hatására önmegsemmisítő programmal ellátott tökéletes katonává változik... A Zűrös párossal kicsit sokat akartak markolni (James Bond-paródia, Pierre Richard-utánérzés), ennek megfelelően egy se ilyen, se olyan, max. egyszernézős katyvasz lett belőle, én is csak John Cleese feltűnése (na meg az egyébként szar műsorok) miatt válogattam be. Kilenckor a leptopdídzsék világába merülhet aki akar a Filmbox Premium és Zac Efron (brrr) segítségével, rajta kívül még a folyton pucérkodó Emily Ratajkowski a húzónév, és szükség is van ilyenekre merthogy a Miénk a világ már a címével is irritálja a hozzám hasonló vén trottyokat akik a DJ-zést továbbra sem ismerik el zenélésnek még akkor sem ha itt úgy prezentálják ezt a karriert mint annak idején a zenekaralapítást, azaz kiútként az átlagpolgár középszerű életéből (iskola, munkahely, stb.), ráadásul ezzel a most futó EDM-szarral van tele az egész ami kb. megtestesít mindent amit közepesen fosnak tartunk. Lehet hogy jobban jártunk volna ha Efron a színészképző helyett a lemezlovasságot választotta volna, hamarabb kikopott volna a köztudatból, így viszont még egy darabig el kell viselnünk :SSS
Cinemax 2, 22:20: Az ezerfejű szörnyeteg – Amilyen rövid (egy és negyed órás), annyira ütős drámácska Mexikóból egy elszánt feleségről-anyáról aki beteg férje érdekében mindent megmozgat (a címbeli ellenség természetesen a bürokrácia) és mikor látja hogy békés-legális eszközökkel nem ér célt, a jó ügy érdekében rossz, de legalább hatásos dolgokat tesz punk fiával együtt. Kicsit az Összeomlás ugorhat be róla amennyiben itt is kisember döbben rá hogy mennyire nincs rá szüksége a rendszernek, de annál valamivel pozitívabb, és ha már pozitivizmus:

AMIKOR SZERETEM AZ INDEXET, A RECORDERT ÉS AZ ORIGÓT IS rovat:
...mert 2016-ban is volt ilyen, nem is kevés:
László úgy betépett, hogy mindent bevallott a rendőröknek: „Csepelen igazoltatták, mire elmondta, hogy füvet szívott, és hogy otthon marihuánaültetvénye van.”SZERETEM A 444-ET amiért végre olyan híreket hoznak amik megmutatják miért káros a füvezés és miért NEM szabad legalizálni!4
Nálunk a gyerekek profitáltak a cenzúrából: „Itt van, megjött Bagaméri, aki a fagylaltját maga méri. Csukás István 80 éves.” – Végre valami értelmes, miért nem tud az Origo mindig ilyen cikkeket lehozni?
Recorder blog – retro – Ma 30 éve adta magyarországi koncertjét a Queen: „1986. július 27-én fellépett a Népstadionban a Queen, ami a szocializmus akkor nem látott vége felé kisebb cso­da volt, hogy összejött. A 30 évvel ezelőtti szuperkoncertet belügyesek, sikkasztók és maga Berecz János segített összehozni, a devizát meg Schmitt Pál szerezte.” – Miért nem tud minden Recorder-cikk ilyen lenni? Jut eszembe, el ne felejtsem a 2016-os válogatást...
"Népszerű voltam még akkor is, ha nem akartam": „Ma búcsúztatják a kétszeres Kossuth díjas és kétszeres Jászai Mari díjas színművésznőt, Psota Irént. Ezek miatt fog hiányozni.” – ...és ez megint egy jól összeszedett visszatekintés, quality is very rare these days.
Rákot okozhat a nyalás: „A mandulákban és a nyelvgyökben kialakuló daganatok 40 százalékát a méhnyakrákért is felelős vírus okozza.” – Újabb érv az időrabló sekszuális előjátékok ellen! Köszönöm, 444!
Tech – Alkoholt gyárthatunk vízből és levegőből: „Nanoméretű rézgömbök alakítják át a szén-dioxidot tiszta alkohollá. Véletlenül jöttek rá.” – Na ennek a feltalálónak kéne Nobel-díjat adni, nem mellesleg adott egy csattanós pofont az ateistáknak is! Wait, a challenger appears:
Szlovéniában már a szökőkútból is sör folyik: „A kisváros lakói örömmel adakoztak, hogy megvalósuljon a projekt, és nem bánták meg.”Köszike Origo, már benyújtottam hozzájuk a menekült-kérelmemet ^^
6 jel, hogy ön az átlagnál okosabb: „Ezekkel a tulajdonságokkal és viselkedésekkel jár együtt a magasabb intelligencia.” – ...alkoholizmus, összeférhetetlenség...magamra ismertem, na.
Eljött, itt van – Olyan boldoggá tett a MÁV egy kisfiút, mint még soha senkit: „Csak egy rozsdás tárcsát kértek a vonatmániás kisfiúnak, de egy komplett kisvasutat húztak fel a kertjükbe.” – Na jó, akkor a MÁVot is szeretem (de a BKV-t akkor se fogom!44 négy).
randi – Máramarosban a mai napig van menyasszony, aki így öltözik: „Szépséges fotók arról, hogyan élnek és ünnepelnek az apró hegyi falvak lakói az ukrán-román határ közelében.”SZERETEM A VELVETET amikor végre a népi hagyományokat őrzik a mai erkölcstelenségek helyett.
A száraz november után itt a nedves december, avagy adventi naptár alkoholistáknak – Végre összeköthetem két nagy szerelmemet, a vallást és az alkoholizmust! Köszike Index, bár ebből a szempontból nálam az egész év "nedves" :DDD
Ha ránk hallgat, idén karácsonykor inkább sörhöz főzze a vacsorát – Eddig is ahhoz főztem, de végre ürügyem is van rá: „Egy sörgasztronómus segítségével megtudhatjuk, miért jó sört inni a desszerthez például.” – ...mert a sört MINDENHEZ jó inni :))) EGÉSSÉG!
Ma is tanultam valamit különkiadás: csokisdobozzal lehet a szilveszteri buli legidegesítőbb/legkreatívabb/leghangosabb szereplője: „Ezt a trükköt csak néhány bennfentes ismerte. Eddig. Feri máris megmutatja az egész világnak” – Jó ötlet volt, ki is menekült mindenki a törzskocsmámból szilveszterkor. De maradjunk még a karácsonynál és az ajándékoknál:
techzilla – Nézegess 300 000 forintos felrobbant telókat!: „Samsung Galaxy Note 7 a megsem­misülés után - varázslatos galéria...” – Szeretem az ilyen híreket, mindig öröm látni a kivagyiság szimbólumainak megsemmisülését, amúgy meg:

Ambiorix 2016.09.07. 08:12:35
Miért, van ilyen. Önmegsemmisítő telefon nagyon titkos ügynököknek. Nem bug, hanem fícsör. :D

VISZLÁT HÉTFŐN!

Kulcsszavak: rest of, 2016

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés