2017. 04. 01.
Kongresszus a Munka Ünnepe alkalmából, 1. rész (ápr. 1-2.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kongresszus a Munka Ünnepe alkalmából, 1. rész (ápr. 1-2.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, ÁPRILIS 1.,
A MUNKA ÜNNEPE!

0

Négyből öt III/III-as ezt ajánlja:
Elvtársak! Szorgosan dolgozó népünk győzelmére emlékezni ültünk most össze. A régi klasszikusok sárba tiprásának modern korában fokozottan ébren kell tartanunk kultúrharcunk hagyományait, és nincs ez máshogy ma sem. A Szellemirtók az orwelli ’84-ben mutatta meg a világnak a kommunizmus valódi, pozitív oldalát, három hősének Marksz, Engelsz és Leninsz adta az ihletet, így nem meglepő hogy látszólag az okkult, de áttételesen és valójában a Kapitalizmus réme ellen küzdenek, ezt szimbolizálja az óriás Michelin-CSILLAG figura is, szerencsére mindez későn esett le a forgalmazónak, így már nem tudta kivágni a kulcsjeleneteket. Szórakozás és helyes ideológiák, nyolckor (a kötelező esti foximaxi egyetem után) előre a Filmcafe-ra (lelkes bekiabálások: „Győzelem, győzelem!”). De ne csak a jóra emlékezzünk! A vietnami háborút nyugodtan felírhatjuk az imperializmus legsötétebb pillanatai közé, amiről nem lehet elégszer beszélni. Az Elhaló mennydörgésben egy harcteret járt apa próbál visszailleszkedni a társadalomba, amikor pedig látja hogy ez nem megy, társaival beveszi magát a vadonba. Fia majd’ két évtized után keresi fel és úgy tűnik újra egymásra találnak, de a háború sebei még ennyi év múltán is mélyebbek a szülői érzelmeknél. Jellemző módon ezt a bátor Amerika-kritikát csak hajnali fél háromkor meri műsorra tűzni a Cinemax 2 (bekiabálások: „Le velük, le velük!”).

Te sötétben bújkáló remake, reszkess!
Elvtársak! A Párt vasökle lesújt a felesleges újrázásokra, különösen akkor ha azok a plebs szintjére alacsonyítják az elit titkos élvezeteit. A hivatalos indok természetesen a Nép erkölcseinek védelme, ebben elődeink mindig is élen jártak, mi pedig követjük őket e rögös úton – hogyan is tudnánk megvédeni a Népet ha mi magunk nem merülnénk meg a bűn minden részletében amitől óvjuk őket? A Rocky Horror Picture Show a maga idejében a május elsejei afterparty-k fontos kelléke volt (sőt, a legenda szerint Kádár Apánk is előszeretettel bújt neccharisnyába és fűzőbe a vadászatok után némi levezetésképp), éppen ezért kell meggátolnunk hogy Az időgép újrainduljon! Mikor a gellérthegyi bunker csendjét felverte a hír hogy az Imperialisták újrafeldolgozási tébolya a RHPS-t is elérte, életbe lépett az ötös fokú riasztás, csapataink és szakértő kritikusaink vigyázzban állva várták a parancsot a mozijegyek felvásárlására és ezzel együtt a lesújtó kritikák írására. A veszély elmúlni látszott amikor a Let's Do the Time Warp Again már a Bűnös Nyugaton akkora bukta volt hogy a Népköztársaság mozijaiba el se jutott. Fellélegezhetünk, gondoltuk akkor, de örömünk korai volt: az ellenség keze az HBO személyében tette be a lábát országunk határai mögé! (Dühödt fújolások.) Az Imperialisták elkeseredését jelzi hogy a RHPS-klubelnök Sal Piro-t és az eredeti Frank-N-Furtert, Tim Curry-t is lefizették hogy nevüket adják ehhez a szégyenhez, sőt, innentől Ben Vereen-ben és Lou Adlerben sem bízhatunk (bekiabálások: „Vesszen az áruló!”, „Népi demokráciát!”).  Tisztelt egybegyűltek, ezek az ikonok olyanokkal vállaltak szellemi-eszmei közösséget mint a kegyvesztett énekesnő Christina Milian, CHRISTOPHER Adam Lambert, hogy Victoria Justice-t ne is említsem! (Többen elájulnak.) Addig is amíg a tévécsatorna vezetőségéről kiderítjük, ősapáik között volt-e malomtulajdonos kulák, tagságunkat felszólítjuk a DUMA tévézés teljes bojkottjára. A bojkott este nyolctól lép életbe. Szabadság! ÉBERSÉG! Eszmeiség!

A hanyatló Nyugat ópiuma:
Legális lesz a fű Kanadában 2018-ban:
„Áprilisban kezdhetik a törvényi előkészítést.” – Nem tudják már az imperialisták mit csináljanak jódolgukban. Nem lennék a helyükben!
élet – Egy politikus szeretné, ha a svédek nap 1 órás munkaszünetet tarthatnának szex céljából: „Kiváló kezdeményezés, csak támogatni tudjuk!” – Én is hogyha partnert szolgáltat hozzá az állam vagy állja a barátnő utazási költségeit:
Kettős Mérce – A szex nem alapjog: „Komoly kérdéseket vet fel a hír, hogy egyes országokban a mozgássérültek számára a prostituáltak használatát megtérítené az állam.” – Ja. Komoly kérdés hogy az egészségeseknek miért nem akarjátok ezeket az alapjogokat biztosítani...
A Playboy visszatér a meztelenkedéshez: „Pár hónap után belátták, hogy hiba volt megszabadulni a pucér modellektől.” – Későn ismerték fel hogy EZÉRT FOGY A NYUGATI. Meg ezért is:
szerelem – Gumicukor - Japánban fogadott örök hűséget két cosplayer lány – Hogy cosplayesek az legyen az ő bajuk, mi inkább örüljünk neki hogy nem szaporodnak :)))
pozíció – élet – Szexcár bevetésével állítanák meg a spanyol népességfogyást – ...mindeközben az igazi seksz-cár továbbra is az orosz tajgákon uralkodik:
A szibériai Harry Pottertől női hadak akarnak gyereket: „Nikolay Posled egy bolt cukorkafelelőse, de annyira hasonlít a varázslóra, hogy idegen nők akarnak tőle gyereket.”EXPECTO PATRONUM Tehet róla, tehetne ellene, vagy ha ő nem, legalább mi, és elküldhetnénk Szibériába, ott tuti lehűlne a forró vére. Ja, hogy már ott van? Pech...
a nagy döntés – Te betiltanád a Heinekent a vörös csillag miatt? – Nem, hanem a szar ízéért tenném vele ezt, amúgy felőlem akár sarló-kalapács is lehetne rajta! EGÉSSÉG!


VASÁRNAP, ÁPRILIS 2.:
A MUNKA ÜNNEPÉNEK MÁSODIK NAPJA!

0
Tévésököl, vasököl, oda üt, ahova köll!

…például a Csajok bosszújára ami nem is remake-je az Elvált nők klubjának hanem egyenesen ellopása. Elvtársak, milyen szankciókkal lehetne csökkenteni a TV2 által ránk szabadított kultúrmocskot és értékrombolást? Mit érdemel az a bűnös aki Nicki Minaj-t kamera elé engedi (kivéve ha az Kovi kezében van)? Elég volt a transzparensek rajzolgatásából meg a szocialista dalfesztiválok szervezéséből, asztalra kell csapni és kimondani: NEM A ZSÖMLE KICSI, HANEM A POFÁTOK NAGY itt már édeskevés az hogy legalább Melissa McCarthy-t meg a többi Szellemirtót kihagyták, Amerika átlépett egy határt (közbekiabálások: „Úgy van!”, „Éljen!”). Mert miközben itt démonizálják a több nőt támogató férfit, addig a női poligámiát követendőnek állítják be:

Csajok & Pasik – A nő, akinek 4 pasija van: „Egy évnyi kapcsolat után a barátnő bevallja, hogy még három fiúval járt közben. De miért?” – Tisztelt kongresszus, mi az hogy a férfinak nem lehet joga kettő, sőt akár három nőre is?! Nem olvasta senki Esther Vilar alapművét? Hol képezték a filmeseket ideológiailag? És hogy képzelték hogy ezek a nők összefognak a Teremtés Koronája ellen?! Már az építőtáborokban megtanulja minden rendes úttörő hogy az egyetlen megoldás ilyenkor az édesnégyes lehet, nem pedig a kicsinyes bosszú! A The Other Woman rossz példát állít lányaink és asszonyaink elé és a munkásosztály dolgos tagjai elleni bosszúra hergelheti őket. A jó az hogy tízkor kezdik amikor minden rendes sztahanovista ágyban van, a rossz viszont az hogy nőtársaink akár még élvezhetik is! Épp ezért a bojkott ez esetben nem ajánlott, viszont előtte-utána beszélgessünk el a látottakról, segítsük őket vissza a gyártósorok mellé (lelkes taps, „Úgy van, úgy van!”-bekiabálások).

A cenzor ajánlja:
Szomorú tény, kedves egybegyűltek, hogy még ma is vannak akik valóságosabbnak tartják a moziban látottakat a realitásnál! Kumiko, a kincsvadász története emlékeztet minket hogy mindig két lábbal álljunk a tribünön, magasan az integető néptömegek felett. Ez a szerencsétlen japán nő a biztos állást hagyta ott csak azért mert a kelleténél komolyabban vette a Coen fivérek Fargóját és elhitte hogy tényleg van valahol egy bőrönd a hóban. Íme ez történik a pénzvilág alkalmazottaival, nem is csoda hogy az üres anyagiak hajszolása végül tragédiához vezet. Ne feledjük, elvtársak: bár a Tőke csábítása dollár formájában igencsak erős, szerencsére dolgozó népünk döntő többsége tudja hogy a machinációk összeomlása csak idő kérdése és addig is inkább partizánfilmekkel múlatja az időt – a maradék 1% pedig aki az izgalmakat a média agymosásában keresi az büntetésként ezt nézze éjjel negyed egytől a Sundance TV-n! (Hangos éljenzés.) Hazánk a béketábor legharcosabb barakkja ahol önként vállalt fegyelem uralkodik az állampolgárok között. Ezért is kell emlékeztetni mindenkit hogy Nyugaton verik a négereket, fokozatosan romlik a közbiztonság és már a halottaik is az ott élők ellen fordulnak. Így van elvtársak, kísértet járja be Amerikát! Könnyű megérteni a holt lelkek indulatait, látva az ottani egyetemisták pazarlását és paráználkodásait. Ezek láttán bizony mi is szívesen fehér leplet ÉS CSÚCSOS SÜVEGET öltenénk valamint ÉGŐ KERESZTEK sűrű huhogások közepette próbálnánk kierőszakolni a változást, de BUDDHA Ho Si Minh óta tudjuk, az erényesek türelmének jutalma a Munka Érdemrendje, gyakoroljuk hát mi is ezt az erényt! Bár könnyű lenne elítélnünk a Sötét oldalra született fiatalokat akik nem is tudják hogy eredendő bűnüket (mármint hogy nem a Béketábor határain belül születtek) vezekelik le kegyetlen halálukkal, mégis óva kell intenem mindenkit az elhamarkodott érzésektől! Már JÉZUS URUNK Leninsz, Marksz és Klara Zetkin is kimondta: AZ VESSE RÁ AZ ELSŐ KÖVET AKI BŰNTELEN mindig a remény hal meg utoljára, ki tudja, egy elkövetkezendő életben talán megadatik ezeknek a léha, gazdag amerikai fiataloknak hogy Kubába, Romániába vagy akár Jugoszláviába szülessenek (spontán kialakuló ütemes skandálás: „Bélát a pártba!”). Felszólalásomat összefoglalnám annyival hogy el lehetne intézni az American Horror House-t azzal hogy az aktuális széria kedvéért változtatták meg azt eredeti címét (Paranormal Initiation), de lássuk meg benne a fogyasztói társadalom kritikáját és 01:35-kor hangoljuk be varázsszemes tévénket a SZABAD EURÓPA RÁDIÓRA Retekklubbra! Szabadság! (Spontán ovULáció)

Arccal fényes jövőnk felé:
Kívül tágasabb – Észak-Korea – egy másik világ:
„Erősen felügyelt látogatók, a külföldről alig valamit tudó helyiek, a turistáktól begyűjtött útlevelek és nagyon szigorú, külföldiekre vonatkozó szabályok – ez mind Észak-Korea egy kanadai pár szemével.” – Itt is érvényes a régi igazság miszerint a Nyugat a szakadék szélén tántorog, mi pedig mindig egy lépéssel előttük járunk:
20 év alatt érné utol egymást a két Korea: „500 miliárd dollár lenne kiegyenlíteni a 40-szeres egy főre eső GDP-t. A déliek 70%-a támogatná.” – Elvtársak, ne feledjük hogy az újraegyesítés már a németeknél sem jött be!
Hová tűnik éjjel Észak-Korea?: „Az űrből nézve az ország fővárosa annyi fényt bocsát ki, mint egy kisebb dél-koreai városka.” – Akkor ezzel már utol is érték egymást, nem is kell itt semmi országegyesítés!
A darumadár is fejet hajtott Dzsongil előtt: „Csodás természeti jelenségekről számol be az észak-koreai hírügynökség a halál kapcsán.” – Amíg nem tér vissza vízen járva három nap után addig nincs ok a túlzott lelkesedésre.
Vonzó a földi pokol: „Kim Dzsong Un hatalomra kerülése óta megugrott az Észak-Koreába utazók száma. Pedig nem olcsó mulatság oda belépni, és szigorú szabályokat kell betartani.”NORTH KOREA IS BEST KOREA, hamarosan turizmusban is lenyomják a délieket!
Újabb elvtársát veszítette el Kim Dzsongun: „Közlekedési balesetben meghalt az észak-koreai kommunista párt egyik vezetőségi tagja, az ország élén álló Kim Dzsong Un közeli munkatársa - jelentette be az állami hírügynökség szerdán.” – Ezek a spontán ÖNGYILK akarom mondani balesetek bizony gyakoriak arrafelé! Kár érte, kiváló ügynök volt, emlékét örökké megőrzi az állami panteon, kivéve ha utólag őt is le kell retusálni a fotókról.
Videó – Így lett szépség a ronda koreai nőből – Nyilván nem észak-korai nőről van szó.
Észak-Korea bekeményít: „Még szigorúbb büntetésre számíthatnak a vallásgyakorlók.” – Valójában ott éppenhogy vallásszabadság van, Kim Dzsongunnak sehol másutt a világon nem lehetne temploma! Szabadság, elvtársak!
Észak-Korea kivonult az atombunkeréből: „Szöulban nem tudják mire vélni a dolgot.” – Pedig egyszerű: tavasszal a medve is előbújik a barlangjából, sőt a fogait is megvillantja:
Tűzharc volt a két Korea között: „Egy észak-koreai hajó határt sértett, rálőttek, visszalőtt.”
Észak-Korea lőtt, Dél-Korea visszalőtt – Az újságíró nem mond igazat, Észak-Korea sosem agresszorkodna!
A Mindenit – Az USA beveti a HAARP-ot Észak-Korea ellen: „Az összeesküvés-elméletek fanatikusai megint nagyot alkottak.” – ...még így is hihetőbb mint a fenti hírek bármelyike!
Atomrobbantást tervezhet Észak-Korea: „Obama dél-koreai látogatására időzíthetik.” – Szerintem ez csak megelőző válaszlépés a HAARP bevetésére!!4 négy
Észak-Korea rakétájára figyel a világ: „Álcázott rakétateszt is állhat a műhold Kim Ir Szen születésnapjára tervezett fellövése mögött.” – Ha nincs megválaszolandó csapás, a szülinap is megteszi ^^
Nagyon megütötte a bokáját az észak-koreai diktátor: „Meg is kellett műteni mindkettőt.”MUHAHA, AZT REMÉLEM IS akarom mondani a Kongresszus nevében követelem az Index mint olyan betiltását! Vagy legalább az ilyen vicces újságírókért küldhetnének egy fekete Pobedát!
Itt az első észak-koreai tablet: „180 euróba kerül, van rajta Android, Kim Dzsongil összes könyve és még 488 előre telepített app.” – ...és mindegyik államilag biztonságos ^^
Már kétmillió észak-koreai mobilnetező van: „Ezek csak a nemzeti hálózathoz csatlakozhatnak, ahol ellenőrzött híreket kapnak.” – Ilyen az igazi világháló: véget ér az országhatárnál! Szabadság elvtársak, VISZLÁT HÉTFŐN!
0
 


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés