2017. 07. 08.
Vihar a buliban (júl. 8-9.)
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Vihar a buliban (júl. 8-9.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, JÚLIUS 8.:
LOOK, I AM YOUR GRANDMOTHER!

0

Nagyik és (b)írónők.

Talán érdemes:
A hétvége első (női és ismétlésgyanús) mizantrópja nyolckor érkezik az HBO-ra egy költővel (Lily Tomlin) aki leendő vasárnapi férfitársához hasonlóan sokat káromkodik és mindenkit elüldöz maga mellől, még nálánál fiatalabb leszbikus partnernőjét is, így minden adott hogy hátralevő napjait keserű magányban és a múlton rágódva töltse. Ebbe a biztonságba állít be unokája hogy anyagi segítséget kérjen abortuszához, ám mivel a Nagyi sincs túl jól eleresztve ezért ketten indulnak sajátos road tripre hogy sorra látogassák az irónő rokonait-ismerőseit némi pénz reményében, eljutva a régi férjig, a vele közös lányig (az unoka anyjáig) és végül a csajt teherbe ejtő barátig is. Egyszerű lenne leírni mint genderista abortuszpropagandát, a durva külső alatt (ahogy a címszereplő esetében is) érző lélek lapul, bár kevesebb trágársággal ez többeknek lenne nyilvánvaló (és akkor megállnák a helyüket a Thelma és Louise-hasonlítgatások is). Fél kilenctől hasonló problémák a Cinemax 2-őn: egy elvált és comingoutolt nő új partnerével neveli régi házasságából származó lányait. A Sara alapját Karen Atala Riffo chilei bírónő története szolgáltatja aki előbújásáig nyugodtan élt új családjával, azután viszont férje beperelte és a bíróság neki adott igazat. Nem is tudom miért adnak ma sorra ilyeneket...ja de, hát Pride van, mindegy, vissza a drámához ami (címéből adódóan) szerencsére nem az anya, inkább a legidősebb gyerek szemszögéből mutatja be a szituációt és azt ahogy kihat a kamaszkorra. 20:20-kor folytatódik a Humberto cirkusz (hol máshol mint az M3-on), de azon kívül is jut sorozat, például a XIII: Az összeesküvés, ami kötelező lesz minden rendes konteósnak, itt egy múltját vesztett ember (Stephen Dorff) próbálja kideríteni hogyan jutott el egy fa tetejéig attól hogy őt vádolták az USA első FEKET női elnökének megölésével, az egyetlen nyom (?) a rátetovált római szám. Ha Jason Bourne jut eszünkbe az nem véletlen: bár ez egy 1984-es képregényből készült 2008-as miniszéria, az alkotó elismerten Ludlum könyvéből szedte az ötletet. Anyway, kezdés 21:00-kor a Film Mánián és rögtön utána jön a második rész is! Zárjuk a napot zenével a Sundance TV-n, itt előbb negyed kilenctől egy utólagos tisztelgés Elliott Smith munkássága előtt (Heaven Adores You) amiben sokan megszólanak, jó arcok (Gus Van Sant) és nem annyira jók (Madonna) egyaránt, a megvalósítás ugyancsak felemás, csaponganak ide-oda a történetben, semmi sincs kellő mélységben kifejtve – bár akár ez is hozzájárulhat az E. S.-mítosz fenntartásához (melynek születése az előadó öngyilkosságával kezdődött). Jellemző a zenész (itteni) ismeretlenségére hogy áldokuként hirdetik holott nem az, utána este tíztől DJ AM élete (hip-hop) és küzdelmei (addikciók, zeneipar) a téma az As I AM-mel ugyanitt, ebben is van rosszarc, Steve Aoki, akiről mai tortadobálós produkciói alapján senki meg nem mondaná hogy az undergroundból indult.

A seksz, a szipu rovat:
ma is tanultam valamit - Csernobilban marihuánával tisztították meg a földet:
„A kender elképesztő hatékonysággal szívja fel a talajból a radioaktív izotópokat és nehézfémeket.” – Nincs mese, legalizálni kell. Vagy inkább mégsem, mert van annyira káros mint a radioktivitás:
A füvesek teszik tönkre a bolygót?: „Hiába egyre környezettudatosabb az USA, a kannabisz miatt az egekben az áramfogyasztás.” – ...de gondolom ezért is Trump lesz a hibás.
Te is örököltél “szupergént”?MI AZ HOGY, NAGYONIS: az alkoholtűrő képességemet ^^
Charlie Sheen rámozdult a gyerekei dadusára: „Már három hónapja együtt van a 26 éves modellel, Julia Stamblerrel.” – Három hónap az nála már felér egy házassággal, talán a HIV-et is átadta neki ennyi idő alatt...
nem mindig iszom sört, de – élet – A Világ Legérdekesebb Embere sörröl tequilára váltott – Maradok szürke átlagmelós, és MARADOK A SÖRNÉL!! EGÉSSÉG!
benderik – Testi szerelem és az Egyház
ÉDES FASZOM, ez hanyadik poszt arról hogy a RKE-nek állást kell foglalnia a seksz-ről?! Ha meg mondanának valamit, akkor tuti az lenne a baj... – „Ha az Egyház észrevenné, hogy felnőtt a nyáj, tudna szólni hozzájuk. Mert ha tovább gügyög velük, lassan szétszélednek...” – nem drágám, nem a papjaink miatt fogunk szétszéledni hanem a pápa miatt átpártolni más egyházakhoz, a többire csak ennyit:

Ekrü 2017.06.16. 12:44:44
Bírom,amikor olyanok ,akiknek semmi közük az egyházhoz ,próbálják megmagyarázni,hogy hogyan is kell gondolkodni azoknak akik hisznek Istenben.Ha nem tetszik amit a katolikus/református (stb.) egyház tanít,akkor nem kell odamenni.Ez ilyen egyszerű.Elvégre ha az ember bemegy egy elit golfklubba ,bizony be kell tartania a klub szabályait,és nem válogathat ,hogy mi tetszik neki és mi nem

Orgiázás miatt hazaküldték a G20 biztosítására kirendelt berlini rendőröket Hamburgból, a berlini rendőrség parádés közleményben állt ki mellettük: „Volt pia, tánc, pisálás és baszás, ahogy a szóvivőnk gyönyörűen mondta.” – A legszebb az indoklás, hogy ez „menschlich”. Ja, hogy ha ők csinálják akkor „emberi”, nem sekszista? Mi lesz a következő, ők is beszállnak a szilveszteri nőzaklatásba? Eközben Amerikában:
"szolgálunk és védünk" – Egymillió dollárra perelte városát egy oaklandi tini, mert 30 rendőr vitte ágyba: „Jasmine Abuslin, egy oaklandi rendőrségi diszpécser lánya 16 éves korától bonyolódott szexbe édesanyja munkatársaival. A tini akkoriban Celeste Guap álnéven ténykedett fiatalkorú prostituáltként, és három év alatt összesen 30 egyenruhással bújt ágyba. (...) Abuslin története azután került nyilvánosságra, hogy egy érintett rendőrtiszt, Brendan O'Brien 2015-ben öngyilkosságot követett el. A férfi állítólag azért ölte meg magát, mert a lány megfenyegette, hogy bemártja feletteseinél. (...) Ügyvédje szerint Abuslin végül azért perelte be a várost, mert úgy bántak vele, mint egy modern kori rabszolgával. A lány 66 millió dolláros (...) kárpótlásban reménykedett, ennek azonban csak a töredékét ítélték meg neki (...) 989 ezer dollárt (271 millió forintot) kapott.” – Szóval nem elég hogy álnéven prosti, hogy egy embert öngyilkosságba kerget, de még ezen felül is követelődzik mert "rabszolga" volt? NICE! Csak egy dolog vigasztal, hogy két éven belül úgyis a lóvé seggére fog verni :DDD
Nem, ne igyál terhesen napi egy pohár vörösbort sem! – Alkoholistaként is egyetértek, de akkor ne reklámozzátok a terhesség alatti sekszet se:
pornó18+ A várandósság és a szex: „Ami az anyának jó, a picinek is az! A terhesség­gel nem 9 hónapnyi önmegtartóztatás jön.” – Akkor mégis jó az alkohol meg a drog is? Sőt, a gyerek érdeke mellékes ha seksz-propagandáról van szó? Nap kommentje:

Zsíros Bödön 2017.06.13. 13:15:17
Esetleg még szedd össze kérlek a lehetséges mellékes problémaforrásokat. Nálunk eléggé koraszülés lett a szexből, ugyanis a kéhösszehúzódás, meg még pár egyéb tényező az pont olyan hormonokat vált ki erősen, ami beindíthatja a szülést. Lehet nem mindennapi, de kurva unalmas látni, hogy az összes blogon amit csak a neten látok, egy adott téma mindig DE MINDIG elfogult egy irányban.


VASÁRNAP, JÚLIUS 9.:
TÁN A LONDON?

0
Hát, nem éppen borozgató.

Nem érdemes:
Marlon Wayans nem tud vagy nem akar kilépni a Scary Movie árnyékából mert ma is egy olyasmi horrorparódiában kamatoztatja „tehetségét”, lehet Eddie Murphy-nek képzeli magát (neki is volt egy kísértetjárása, pórul is járt vele). A Scary... széria első két része még tűrhető volt (már ha bírtuk a sekszes-kakis humorbombákat), aztán ahogy jöttek az újabb és újabb részek úgy fulladt ki ez is, így jutottunk el 2013-ig és a Hátborzongat-Lakig aminek már a címe is szögekkel kivert FASZKORBÁCS!ot ér, története pedig a Paranormal Activity-ből (illetve általában a found footage-ból) szeretne gúnyt űzni (fekete srác és párja beköltöznek egy sötét múltú házba ahol a csajt megszállja a helyi gonosz szellem, szerelme pedig minden eszközzel ki akarja űzni belőle). Nem tudom melyik a rosszabb eshetőség, hogy Wayans elfelejtette hogy a Scary Movie akárhanyadik részében már ezek is voltak, vagy az hogy nem, viszont azt hitte hogy egy-két ottani mellékszálat érdemes kibontani másfél órásra. Két dolog így is biztos: hogy éjjel negyed egykor adja a TV2 és hogy én tuti kihagyom. A Gyerekesek ugyancsak a vígjátéknak hirdetett katasztrófák sorát gyarapítja 21:35-kor az HBO 2 műsorán, ebben egy KŐ ALATT Északi Sarkon, konzervatív körülmények között nevelkedett testvérpár, DUMB ÉS DUMBER John és Dean azért szeretne gyereket csinálni hogy kómába esett apjukat ezzel ébresszék. El is indulnak a civilizáció felé hogy teljesítsék a mission impossible-t, de pechjükre közös love interest-et találnak, viccelnék is vele hogy így kezdődik egy GANGBANG édeshármas, de sajnos még az sincs kizárva hogy előbb-utóbb tényleg megtörténik :SSSSSS Nem vicc, ez annyira rossz hogy már a második címmel szeretnék a nézőre tukmálni (korábban Balfék bagázsként is vetítették), Malin Akerman vagy Kristen Wiig ellenére sem érdemes belenézni (utóbbi amúgyis lejáratta magát a Ghostbusters-szel). Hogy milyen messzire is jutott a Farrelly testvérek által elindított ízléstelenséghullám arról egy imdb-s lelkendezés alapján kaphatunk némi képet: „airplane banners, pedophilia, and infant abuse never looked so funny”. Azt hiszem ennyi elég is belőle :SSS

Talán édemes:
M2 / Petőfi TV, 21:10
– Az biztos hogy Robin Willams-re nem a Brooklyn legmérgesebb embere miatt fogunk emlékezni, de hát nem játszhatott ő se csupa mesterművekben, plusz az Angriest Man in Brooklyn-on még az utolsó filmek stigmája is ott van. Ha eltekintünk ettől (és hogy a Lesz ez még így se! humán grumpycat-jét viszik benne tovább), akkor kellemes csalódásban és némi lelki gazdagodásban lehet részünk. OK, nem ez az első mozi aminek hőse azt hiszi hogy halálán van, de talán itt jut neki a legkevesebb idő (másfél óra) arra hogy rendbehozza elrontott dolgait azokkal akiket élete során megbántott (jó esetben az orvossal is aki emiatt mondta neki hogy mindjárt meghal). Maga az Angriest Man... még ennél is rövidebb (alig nyolcvan perc), de biztosan megtérül a rászánt idő, ha nem Williams akkor Bill Murray, Peter Dinklage vagy Mila Kunis miatt, aki itt (is) túlnő a hozzá társított karaktereken a doktornő figurájával.

Talán ajánlott:
...főleg ha szeretjük a Clash zenéjét merthogy a London Town gerincét az ő számaik adják, ihletét a Bakelit sorozat meg a nosztalgia a punkkorszak iránt. Egy szürke életre predesztinált kissrác úgy vegetál mint számtalan kortársa: gondozza húgát míg apja több melót is vállal hogy eltartsa őket, titokban pedig anyja után sóvárog aki hozzájuk képest a világ központjában, Londonban él. Amikor a hangszerjavítással (is) foglalkozó papa a fővárosba küldi, Shay megismerkedik egy szintén kívülálló lánnyal aki megismerteti a punkkal így innentől a zene lesz a menedék az iskolai zaklatások és egyebek ellen. Amikor apja kórházba kerül, Shay átveszi helyét a másodállásban üzemeltetett taxiban és találkozik Joe Strummerrel, közben továbbra is izgalmas anyjára vágyik apja unalmas öröksége helyett, de csak míg nem találkozik vele személyesen: a mama (Natascha McElhone) a felelősségkerülő ingyenélők mintapéldánya aki rockSTÁRságról álmodozik de ebből csak a kedvenceivel való együttlógás meg a drogok jutnak neki, Shay pedig megtanulja értékelni apja erőfeszítéseit amivel őt és tesóját a felszínen tartja. Nem fogok mindent elspoilerezni, legyen elég annyi hogy Strummernek többször is szerepe lesz a történet alakulásában, ha leegyszerűsítjük, a London Town akár arról is szólhat hogy a két véglet (az apa örömtelen élete és az anya felelőtlensége) között zenével lehet hidat verni, viszont ha így van akkor nem értem a banda miért nem egyezett bele az eredeti címbe (London Calling) pláne ha a zenéjük-karrierjük felhasználása ellen nem volt kifogásuk – de ne legyünk cinikusak, örüljünk hogy újra hallhatjuk a dalokat amik több generációnak adtak szellemi-ideológiai muníciót (és persze Natascha McElhone feltűnéséért is jár a pluszpont aki a kölyök bohém anyját játssza), nyolckor mindenkinek irány a Cinemax.

 „Zene” és „film” rovat:
Fluor: A csomagolas legalabb annyira fontos mint a zene
MAGYARUL: csak a csomagolás a fontos, a „zene” mellékes. És tényleg:
Nem szabad gombát etetni a kutyával: „A Run Over Dogs pszichedelikus klipje másfél éven át készült, mindenképpen látni kell.” – Ennyi időbe telt míg itthon is rájöttek hogy SEKSZ drugs sell everything?
Szar minden! címmel jön a Netflix új sorozata – Egyetértek velük, ezért LESZAR kihagyom ezt is :)
Tanárnőjébe zúgott bele a gimis Selena Gomez – Bezzeg ha egy hímnemű előadó csinálná ugyanezt már izzítanák az Enola Gay-t :DDD – „Az énekesnő játszik minden főszerepet a legújabb klipjében. Például egy bajszos nőcsábászt.” – Tényleg szar minden. Ez is.
Kocsmai bunyóba keveredett Ed Sheeran: „Egy ír kocsmában ütötték ki az énekest, a Linkin Park vérre menő zsákolóversenyt rendezett.” – Ebben is van minden a zenén kívül...
Rock 'n' Roll – Origo paródia az Irigy Hónaljmirigytől: „IrigyMirigyék legújabb videoklipjükben az idei év eurovíziós dalát és annak előadóját, Pápai Jocit vették górcső alá.” – ...avagy amikor a paródia még paródiának se jó.
Charlize Theron leszbicsókja lesz a nyár egyik legforróbb pillanata: „Nézze meg, hogyan tapad egymáshoz a két felhevült színésznő!”EZ ELLEN BEZZEG NEM TILTAKOZIK SENKI Köszönöm, maradok inkább a Tavasz 17 pillanatánál...
Vízbe fojtotta volna a jóképű matrózokat a kis hableány: „A Universal rosszul lett Sofia Coppola ötletétől, pedig az eredeti mese sem egy fáklyásmenet.” – Igen, tudjuk, az elnyomó #oscarssowhite patriarchátus a hibás, nem az hogy Sofia Coppola tehetségtelen...
C:C – A franciák tudják, hogy kell eladni a Ninja Warriort: „Egy Pamela Andersonnak öltöző, majd anyaszült meztelenre vetkőző nővel. A TV2 vajon meglépi?” – Nahát, ez nem sekszizmus? Bezzeg amikor valamelyik színésznő fenekére csak rátéved a kamera máris születnek a feminista cikkek férfiírók tollából :DDD Nap kommentjei:

dr. mesterséges színezék 2017.06.30. 18:21:16
Hogy mondják franciául, hogy kelemenanna?

Könnyen elkaptuk, uram! 2017.07.01. 00:48:40
@dr. mesterséges színezék:
Ciccolina. Ja, az olaszul van.

VISZLÁT HÉTFŐN!

Kulcsszavak: faszkorbács

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés