2017. 07. 17.
Lowe Lite (júl. 17-18-19-20.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Lowe Lite (júl. 17-18-19-20.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 17.:
TOUR DE FALLACY

0
Megy a gyógyszer vándorútra.

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00
– Imáim meghallgatásra találtak, így Ringo visszatér és vele az emlékezetkieséses ex-katona (Giuliano Gemma) igazságtételei is akit a harctérről érkezve az otthon melege helyett kóbor banditák dúlása vár: apja halott, felesége és lánya túsz, ő pedig a legjobb harcmodort választva elvegyül a mexikóiak között hogy BELÜLRŐL BOMLASSZA A RENDSZERT alkalmas pillanatban keményen lecsapjon. Igen, bár a karakter neve és a stáb maradt (szerencsére Morricone zenéjével együtt), ez valójában egy másik, szerethetőbb Ringo (talán pont ezért a váltásért csinálták ezt a kvázi-folytatást). Az irodalmi alapok és utalások (Homérosz kissé update-elt Odüsszeiája, Shakespeare drámái) ellenére sem túlbonyolított és nem is túl hosszú spagettiwestern, épp megteszi így hétfő estére (vagy kedd délre mert akkor ismétlik ugyanitt), és ha már a múltkori tippem bejött, hadd reménykedjek most is abban hogy sorra kerül a rendező Tessari Gemma-val való harmadik közösködése is (amihez még kevesebb köze lesz bármelyik Ringo-mozinak). Más. Anno én is ajánlottam a Spinal Tap sportváltozatának elkönyvelt 7 nap a pokolban című áldoksit, nos a Tap alkotói (főleg Christopher Guest) nemigen lépnek kétszer ugyanabba a folyóba, ellentétben a Miller-Szymanski párossal és Andy Samberggel, ők ugyanis 2017-ben újabb sportközeli mockumentary-t csináltak, Wimbledon helyett ezúttal a túrdöflanc világáról, sok meztelenséggel, eszement poénokkal és castinggal (Samberg mellett Kevin Bacon, Orlando Bloom, Danny Glover, Dolph Lundgren alakít nagyot, no meg az önmagát játszó Lance Armstrong). A Gyógyszer útja angol elnevezése (Tour De Pharmacy) jobban sikerült és jobban fedi a témát, vagyis a hivatalosan tiszta versenyzést ahol mindenki tol valamit. Ahogy a Seven Days in Hell-nél úgy itt sem a hosszra hanem a szórakoztatásra mentek rá, kicsit több mint félóra de azalatt nincs üresjárat. Egy napon rövid időn belül kétszer is vetítik így aki 21:10-kor lemarad róla az HBO-n az  tíz után öt peccel pótolhat a testvércsatornán (HBO3).

Hétfő? #LESZAROM.
...the Oligarcha Edition.
Ez a hatfős társaság tudja, mi a #magasélet – Én egyedül vagyok és csak azt tudom hogy mi a #LESZAROM:
Kockahas – Ifjú, szőke és tényleg herceg! Ráadásul kondiparkba jár
– Heteró vagyok, LESZAROM, az egyenlőség nevében pedig a gazdag nők se járnak jobban:
Gumicukor – Pippa Middleton rongyrázó esküvőjének legjobb pillanatai: „Záróegyenleg: 450 millió forint. Gondoskodott róla, hogy a következő szezonig téma legyen.” – De nem nálam, én LESZA Wait, a challenger appears:
Így néz ki egy 1,7 milliárdos luxusesküvő: „A világ egyik leggazdagabb nőjének, Folorunsho Alakijának a fia házasodott, rendesen megadták a módját, Robin Thicke lépett fel. Íme a fotók.” – Nem ismerem. LESZAROM.
Szívesen ott lennénk: Messi, Suarez és Fabregas együtt hajózik:
„A három focigigasztár valahol Ibiza környékén szeli a habokat. Persze utánukúsztak a fotósok.” – Jut a paparazziknak is LESZAROM.
2017-ben is megtudtuk, hogy ki a 100 leggazdagabb celeb a földön!:
„Sok meglepetést hozott 2017. Van, aki tavaly még szerepelt a listán, idén pedig már nem. P. Diddy, Beyoncé és J. K. Rowling viszont a top 3-ban.” – Nem kivételezek itt sem, a dobogó többi fokán állókat is LESZAROM.
Jennifer Lawrence magángépe kényszerleszállást hajtott végre
– Biztos LESZAROM került a sugárhajtóműbe ^^
b – Toronyóra lánccal 4 milliárdért eladó: „Szinte nem is pénz érte, nem?” – Nem hát, én viszont továbbra is ingyen SZAROM LE.
gi – Luxuslakást vett Justin Timberlake és Jessica Biel:
„Napjaink egyik körülrajongott sztárpárosa New Yorkban vett egy hatalmas lakást, természe­tesen őrületes összegért.” – Vízvezetékszerelőnek álcázom magam és egy óvatlan pillanatban teLESZAROM.
Gazdagisztán – luxus – Így töltik a nyarat a gazdag kölykök:
„Helikopter, magánrepülő, jacht, sportautók, arany - az ízléstelen rongyrázás idén sem marad el.”LESZA  A challenger appears:
GAZDAG – luxus – Ez jön a jacht és a magánrepülő után: „Ha már minden megvan, akkor jöhet a tengeralattjáró. De olyan, amiből ki se szeretnénk szállni.” – Nem is fogtok tudni ha azt is teLESZAROM :)))
GAZDAG – Minden normális határt átléptek a gazdag kölykök: „Az instagramos gazdag kölykök sosem a visszafogottságukról voltak híresek, de most átléptek egy határt. Nagyon durván.” – Amíg meg nem halnak addig nem számít durvulásnak, viszont LESZAROM.
Ez az orosz oligarchafeleség 2,5 milliárdos gyémántgyűrűje miatt lett közutálat tárgya
– Én nem gyűlölöm mert az árt a szépségemnek, inkább csak LESZAROM.
Nem tudja, mivel töltse a nyarat? A pókerkirálytól ellesheti, hogy milyen az igazi magas élet:
„Dan Bilzerian, a nőfaló pókermilliomos az örök nyárban él és egy átlagos napján annyi szilikoncici veszi körül, mint másokat egy emberöltő alatt.”LÁSD EGGYEL FELJEBB Remélem elkap valami csúnya nemibetegséget, addig is LESZAROM őt is.
Az Alibaba-vezér egy nap alatt keresett 3 milliárd dollárt: „Már ő a világ 14. leggazdagabb embere.”LESZAROM a világ legszegényebbjei helyett is, SOCIAL JUSTICE FOR TEH WIN!


KEDD, JÚLIUS 18.:
MINIMUMARCÉL

0
Reanima Sound System.

Mára csupa Nem érdemesség jut , elsőként 22:25-kor egy rakat first world problem a Filmbox Plus-on az effajta dolgok lelőhelyéről Svédországból, a szokásos látszólag optimista, valójában depressziós címadással. A Drága Alice olyan nyomasztó képet fest Északról mintha nem is SwEDENben játszódna: akármelyik felső (celeb, médiamunkás, jólmenő ügyvéd) vagy alsó (leginkább bevándorló) osztály tagját követi a kamera, csak abban lehetünk biztosak hogy 1.: jó nem fog velük történni, 2.: óriási karambol lesz a vége és valóban, egy nap alatt kapunk rasszizmust, házastársi hűtlenséget, alkoholizmust, ergo ha nem a lehúzós sztori akkor az Ütközésekből lopott ötlet miatt kerüljük messzire még Danny Glover ellenére is. A Mozi+ egy órával később (23:25) kezd egy családi programot de az időpont csak addig meglepő amíg utána nem nézünk a Max Steel-nek amit az Index nem is oly’ rég mint „a világ legfeleslegesebb filmjeként” harangozott be, én pedig kénytelen vagyok egyetérteni velük: semmi szükség az ezeregyedik szuperképességgel gazdagodó gyerekre, főleg nem szarul megcsinálva, márpedig a kiborg címszereplőnek elég hosszú időbe telt míg eljutott a gyöngyvászonig. Mostanra még azok is ráuntak volna akik a rajongói voltak sok-sok éve, még akkor is ha egy Spielberg rendezte volna, ha viszont a rossz történetet rosszul időzítve, rossz forgatókönyvvel és egy rossz rendezővel valósítják meg azzal még a legkitartóbb ősrajongókat is elijesztik, és itt pont ez a helyzet (maga a Power Rangers-ihlette franchise ennél is rögösebb utat járt be: a Mattelnél kezdett majd a Cartoon Networkön reanimálódott a 2016-os feltámadásig). Essék pár szó a kritika tárgyáról is: egy kiskorú, humán atomreaktort / részecskegyorsítót a vele közös embertestben élő mechanikus alien tart kontroll alatt, ifjú barátunknak fölös energiái mellett az őt szerelmével üldöző csaj és titokzatoskodó anyja is bezavar a világmegmentésbe. Nem lesz belőle camp klasszikus mint annyi más bad movie-ból, viszont egy jó mégis van benne: ha ennyire hülyén nyomatják a transzhumanizmust, soha senkit nem fognak megnyerni neki. Ha már itt tartunk:

More human than human rovat:
A polipok képesek átírni a saját RNS-üket:
„Erre az emberek is képesek, de mi csak az RNS-ünk egy százalékát tudjuk átírni, a polipok pedig akár 60 százalékot is.”More polip than polip!
Átírhatják az agyunkban az emlékeinket: „Mindjárt itt az Emlékmás világa: célzottan manipulálható a memória. Az új gyógyszerek és eszközök mentális zavarokat gyógyíthatnak, de emberfeletti intelligenciát is adhatnak. Gyorsan ki kéne találni, hogyan fogjuk őket használni.” – Nem az Emlékmás hanem a Blade Runner volt az, amúgy meg azt kéne gyorsan kitalálni hogyan állítsuk meg ezt a folyamatot, bár nagyon dolgoznak rajta hogy hozzászokjunk:
bpma – 25 éves a Sziget! Robotokkal támadnak a szervezők – Készpénzmentes fizetés, robotos agymosás...még mondja valaki hogy konteók nincsenek!
tudományon – Megbünteti-e magát a mesterséges intelligencia?: „Felülmúl-e bennünket a mesterséges intelligencia? Elon Musk szerint igen.”MUHAHA, hát persze:
Egy magáncég titkos algoritmusa küldött börtönbe egy férfit:
„A wisconsini ügy jelentősége messze túlmutat egy ítéleten, az egész igazságszolgáltatás jövőjéről is sötét képet fest.” – Nem, ez fest sötét képet a jövőnkről:
Részegen feldöntött egy robotot, letartóztatták – Ugyanezt a hírt máshol kicsit bővebben hozták le:
Egy részeg megvert egy 140 kilós robotot: „K5, a 150 cendi magas, tojásforma robot egy Szilícium-völgyi parkolóban olvas le rendszámokat. Egyelőre rejtély, hogy Jason Sylvian miért kötött bele.” – Hát pont a rendszámleolvasás miatt.
Ez a férfi besokallt a randizástól, inkább épített magának egy feleségetMore feleség than feleség :(
Feltörtek egy kamerás-wifis szexjátékot – Bezzeg hús-vér nővel ez nem fordulhatott volna elő, az max. megcsal!
Az önvezető autók nélkül elbukik az UberMUHAHA, azt remélem is!„Az Uber nagyon nem szeretne leállni, a Google viszont nagyon leállítaná.” – Hát akkor halál a guglira meg az überre is!
3 éven belül önjáró busz viszi az utasokat: „Japánban komolyan gondolják a tömegközlekedés fejlesztését.”Népességcsökkentő agenda level over 9000! Hány embert is lehet így megölni egyetlen irányított balesettel?! Vannak már kísérletek erre Európában is:
Felrobbant egy jegyautomata Dortmundban: „Egy 31 éves férfi súlyosan megsérült a robbanásban, már nem tudták újraéleszteni.” – Biztos ez is véletlen mint az önvezető autók balesetei vagy a gyereken áthajtó robotzsaru.
Legóval taníthatjuk a robotmacskát harmonikázni: „Szórakozás közben is a jövőre készítenék fel a gyerekeket.”MORE MACSKA THAN LEGÓ Első lépésként kiveszik a szülő kezéből a gyerekkel való játékot, a második amikor magát a nevelést veszik el tőle:
PORONTY – Ne izguljon, a robotok fel tudják nevelni a gyerekét!: „Csodálatos találmányok szülőknek, hogy többé egyáltalán ne kelljen foglalkozni a gyerekkel!”More szülő than szülő. Nap kommentje:

2017.01.16 21:23:48 wmiki
Hát..
Ha félkegyelmű indexes tollnok tud gyereket nevelni, akkor egy tudatlan robot is képes lehet rá.
Bár szerintem a gyerek nem nevelődik, eleve egy kész személyiséggel születik le, aztán akivel találkozik, azzal csiszolódnak.


SZERDA, JÚLIUS 19.:
MEDDLEMIST MAN

0
A netszkép farkasa.

Talán érdemes:
Nyolckor a Brit oroszlán kevésbé dicső pillanataira emlékezhetünk Churchill életével a Cinemaxon, nem a közismertebb oldalára, inkább azon köztes-nélkülözős évekre fókuszálva amikor rajta kívül senki se vette komolyan a német fenyegetést és egyedül a felesége tartotta benne a lelket. Hát igen, Winston bácsi lehet hogy full alkesz volt de nem söpörte volna le a Birodalom alattvalóinak halálát faszbúk-együttérzéssel meg nyilatkozatokkal miszerint „a terroresemények egy nagyváros velejárói” – nem véletlen hogy ma már a Hyde Park Corner-ig sem engednék még az akkori mondatait sem. Albert Finney-n kívül a Churchill feleségét alakító Vanessa Redgrave-et kell megemlíteni, de ott lesz még Lena Headey és Derek Jacobi is, a rendezését pedig a szintén nem ismeretlen Richard Loncraine felel (és ha Ridley Scott inkább ilyeneket producerálna a régi dicsőségek felmelegítése helyett akkor rá is máshogy emlékeznénk), remélem a sequel-t is láthatjuk majd (bár abban meg mintha pont a kulcsszínészeket cserélték volna le). 23:10-kor egy 2009-es visszatekintés a netes pornó hőskorára a Paramount Channel műsorán. Örök igazság (a Zindex is megírta!44) hogy az erotika valahogy mindig a technikai fejlődés mozgatórugói között volt: újságok, VHS, kábeltévé – mindegyik elterjedésében komoly részt vállalt, nem volt ez másképp 1995-ben sem amikor a mai net elődje kezdett létrejövögetni. A Szex a neten vígjátéknak van hirdetve holott max. úgy az mint a Boogie Nights (OK, annyira azért nem sötét), maradjunk inkább a humoros dráma meghatározásnál. Jack Harris (Luke Wilson) családos businessman akihez még több pénz ígéretével állít be két tipikus vállalkozó szellem, fizetős site létrehozásán gondolkoznak csak épp az elhatározást szorítja háttérbe náluk a PARTY HARD!!!!, ezért kell egy middle man aki egyensúlyba hozza a dolgokat. Harris ki is dolgozza a jogi-technikai rendszert amivel lehetővé válik a webes felületen való fizetés, ezáltal az addig is szép profitot termelő, de bukdácsoló cégecske bevétele az egekbe szárnyal, ám akkoriban mindez akkora grey area volt hogy a törvény őrei és a gengszterek egyaránt felfigyeltek rájuk, mintha nem volna elég az az erkölcsi dilemma amivel ez a munka egyébként is jár. Aki esetleg fikázná az jobb ha tudja hogy Harris és társai úttörésének eredményeként ma már bármit rendelhetünk, akárhogy is, jó tudni hogy ebben a technikai forradalomban én magam is részt vettem, igaz hogy felhasználóként!4!négy!

Kis hírek a nagyvilágból:
KM – Ki a felelős a Hamburg­ban elszabadult káoszért?
NYILVÁN NEM A MENSCHLICH RENDŐRÖK, LOL„A G20-ak idei találkozója során sikerült a világ jelenlegi legirritá­lóbb klubját összehozni.“ Szemé­lyes beszámoló Hamburgból.” – ...melynek tanulsága: mindenki hibás volt a balhézókon kívül, bár mit lehet várni egy blogtól ahol egy linkelt videóban annak örülnek hogy „kemények nekimentek a rendőröknek”.
Lájfhekk – Így szundíts a metrón, ha nem akarod átaludni a megállódat: „A buszon és villamoson is működik a módszer.” – ...és a távolban valahol lájkol egy zsebtolvaj.
Szubkult 18+ 5 bizonyíték, hogy az ókori Róma a perver­zek paradicsoma volt: „Vallási szexpartik, hétköznapi pedofília és tömeges csecsemőgyilkosság.” – Ez annyira „fontos” „hír” hogy egy hónapon belül kétszer sütötték el:
b1Szubkult – történelem – 5 bizonyíték, hogy az ókori Róma a perver­zió paradicsoma volt: „Mindennapos volt pedofília, szexrabszolgák, és az obszcén feliratok a falakon.” – Ami viszont manapság mindennapos az a nem is nagyon bújtatott kereszténygyalázás:

Gipszné 2017.06.20. 14:53:03
Az obszcén irodalomhoz sikerült betenni Pál apostolnak a Bibliában olvasható Filémonhoz írott levelét (illetve egy gagyi, hibás másolatát). (Pál, Krisztus Jézusnak foglya és Timotheos testvér Philémonnak, szeretett munkatársunknak...)
Egyébként Rómában valóban létezett görög nyelvű irodalom is, de talán szerencsésebb lett volna - a már említett Petronius és Juvenalis után - legalább egy latin betűs illusztrációt betenni. (Többen vagyunk, akik a kettőt meg tudjuk különböztetni.)

Mitől olyan átkozottul jó érzés futni? – Le vagytok maradva egy brossúrával, hát éppenhogy NEM jó futni:
KultúrPara - Mi veszélyesebb: a futás vagy a futócipő? – Bármi ami testmozgás :SSS
futóbolondok – Majdnem az összes hiba, amit egy futó elkövethet – Csak egy: az hogy fut, bár vannak kivételek:
pubg – Milyen gyorsan tudunk gyalog közlekedni?: „Statisztikák és érdekességek a játékban való közlekedésről.” – Ó, a sebesség nem akadály ha busz után vagy kocsi elől kell futni!
#életem – A 98 éves yogini szerint a jóga a békéről szól, nem az izzadásról – Akkor büdösödjön békében ő is:
„Jógázni? Leggingsben? Meg vagy te veszve?” – Ja, merthogy közben befutott a frissítés miszerint a jóga is veszélyes:
Sokkal veszélyesebb a jógázás, mint hittük – Nyugi, ezután is LESZA ki fogom hagyni :)))
ö – Jövedelmük 40%-át luxuscikkekre költik a szegény családok: „És az sem mindig takarékoskodik, akinek lenne miből.” – Igen, tudjuk, a mi hibánk, meg ez is:
k – Szemüveg nélkül a fél ország megvakul: „A társadalom egyharmadának nem adatik meg a látás "luxusa".”Nap kommentje:

Mr. Cobb 2017.07.10. 18:51:52
Most biztos én leszek a csúnya gonosz demagóg. Lehet, hogy te pont kivétel vagy ez alól, akkor előre is elnézést kérek. De a statisztikák szerint pont az általad emlegetett 1/3 körében van a legtöbb dohányos. 10-12 doboz cigi árából lehet csináltatni egy egyszerű szemüveget. Nagyon extrém esetben évente kell cserélni. Akkor mondjuk havonta egy doboz. Minden második nap egy szállal kevesebbet kellene szívni, még az egészségének is jót tenne az ember. Nem azt kell mondani, hogy nincs pénz szemüvegre, hanem hogy ez nem prioritás. Mindjárt másképp hangzik.


CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 20.:
I MISSED THE ACTION TOO.

0

Braddock vagyok. Elmegyek.
 

Talán érdemes:
Kilenctől
Chuck Norris-estét tart a Paramount Channel: az eredeti Ütközetben eltűnttel nyitnak és a (korábban általam is beválogatott) folytatásával folytatják. James Braddock ezredes a szegények John Rambo-ja, az ő háborúja is addig tart míg akár egyetlen amerikai katona is fogolyként szenved Vietnam erdőiben, és ugyancsak nem válogat az eszközökben ahogy a rendező sem – a néző legnagyobb örömére mert így számtalan keménynek szánt de annál vidámabb pillanat szemtanúja lehet. A Missing in Action tősgyökeres B-kat. mely leágazásaival együtt nem véletlenül ihlette meg a mémgyárosokat (csaknorrisz-viccekre illetve a tévés jelenet újragondolására) hogy aztán ami sima sztallone-svarci koppintásnak indult az végül eposzi magasságokba emelje a körbepörgőrúgások avatott nagymesterét (a mítoszhoz csak hozzátesz hogy egyszerre forgatták a második résszel ami akkor még az első volt, chuck aztán a próbavetítések után a jobbat és később készültet datálták előbbre). Addig nézzétek amíg a PC közbeszéd utol nem éri és nem forgatják újra az összeset női / LMBGTQWERTY főhőssel aki géppisztoly és kézigránát helyett virágokkal és transzparensekkel győzi meg az ellenséget (külföldi fórumokon már most vannak akik sekszistának, genderistának stb. bélyegzik ezt is és a többi alapvetést is). Mint mondtam volt, utána negyed éjféltől ugyanitt jön a második/első/prequel epizód (A kezdet), a koronát pedig az Ütközetben eltűnt 3.-mal tehetjük fel a (holnapi) napra éjjel negyed kettőkor, ebben Braddock utolsó akciója közben ottragadt feleségéért és gyerekéért megy vissza évek múlva, ezt már Chuck testvére, Aaron Norris rendezte. Közben 21:40-től nem a dzsungel, a valóság keménységét kell túlélnie az HBO-n egy román családnak akiket munkanélküliség, szegénység és még legkisebb lányuk testi fogyatéka is sújt, viszont a hit erőt ad nekik, ennek ellenére a Csupán egy lélegzet nem egy boldog esti kikapcsolódás, szóval tényleg csak azok nézzék akik ilyenekre vágynak.

Ajánlott:
Nemrég szóbakerült hogy valaki szó szerint átrágta magát Amerika Ulyssesén (és Prae-jén), erre ma nyolckor nem leadnak róla egy drámát a DIGI Filmen? A Turné vége két fő arca, Jesse Eisenberg és Jason Segel mindent megtesznek David Lipsky és David Foster Wallace ötnapos beszélgetésének felidézéséhez mely az író Infinite Jest-et népszerűsítő kürútjakor készült és ami (ha húsz évvel ezelőtt forgatják) lehetett volna doku is, viszont akkor kimaradt volna belőle a kettejük között húzódó finom ellentét: míg a Wallace szinte berobbant a köztudatba és nem érdekelte az ezzel jött hírnév addig Lipsky küzdött a sikerért amit végülis interjúalanya öngyilkossága után hozott meg neki a róla szóló kötet. Az interjúanyag ami annak idején nem kellett a Rolling Stone-nak az a kétezertizes évek egyik meglepetése lett immár mozgóképen is, holott ha leegyszerűsítjük csupán két arc beszélgetése a nekik adatott időről, az azt kitöltő művészetről, de ebben a semmiben megint minden benne van, korunk Wallace-a pedig Thomas Pynchon akár visszahúzódásban, akár művei terjedelmében mérjük. Segelt innentől lehet elfelejteni mint ügyeletes vicces fiút és lehet komolyan venni mint színészt.

Kaucsszőr-fingrovat:
...de csak mert kedvenc couchsurferünk továbbra is gyártja az alapanyagot bele:
Couch Surfing – A szégyenlősség nem betegség: „De azzá is válhat, ha nem kezelik.” – Szerencse hogy te minden erőddel harcolsz eme "betegség" ellen:
couch – párkapcsolat – Nyitott házasságban élnek és működik: „A monogámia nem mindenki szá­mára vállalható, vagy teljesíthető. (...) A gondolataim egy részét innen merítettem. Kövess Facebookon is.”ÉDES FASZOM hogy még a „gondolataidat” is másoktól kell lopnod!
c – 10 tény, amit minden nőnek tudni kell: „Néha mindannyian olyan lehelettel ébredünk, ami megölne egy kecskét is.” – ..de természetesen a mérleg nyelve inkább a pozitívumok felé hajlik. Külön röhej hogy pont aki egyenlő jogokat, elbánást, fizetést követel, az találja ki hirtelen hogy mindenki egyenlő de ő azért egyenlőbb mindenkinél:

 Albert Ejstejn 2017.05.31. 15:30:40
"Te egy nő vagy. És ez már önmagában is rendkívül figyelemreméltóvá tesz téged. "
Az ilyen mondatok miatt van tele a vilagunk narcisztikus elmebetegekkel, akik halalossan kulonlegesnek erzik magukat a semmire.

...de a legjobb a szokásos befejezés: „Itt találtam. Kövess Facebookon is.” – Minek „kövesselek”? Van nélküled is elég lopott tartalommal villogó oraveckoelhó a világhálón, amúgy meg vesszen a faszbúk!

couch – „Megkérdeztem Rómában egy papot, hogy szokott-e maszturbálni“ – Természetesen nem most, hanem majdnem másfél évtizede, de gondolom véletlenül neki is pont most jutott eszébe keresztényt rugdosni: „A maszturbálás pro/kontra érvei röpködtek közöttünk, ő támadta, én védtem.“Előbb törölte majd visszarakta (faszbúkon persze végig fenn volt), nem is ez a szánalmas vagy hogy magasról szarik a keresztény kultúrkörbe amibe ő maga is tartozik hanem hogy azt hazudja, gyónni akar de közben eszébe sem jut a bűnbánat csak a provokáció:

Kishableany 2017.07.02. 22:31:41
Ennek mi ertelme volt? Ha nem banod a buneidet, akkor a gyonas ervenytelen, ennyire egyszeru. Minek eletgyonast csinalni, ha tovabbra sem rendezed az eletedet? Komolytalan. Ahogy masok is mondtak feljebb: csak szivatni akartal egy papot, es jol szorakoztal kozben. Tenyleg sajnalom azt a szegeny papot, nem ezt erdemelte. Azt meg plane nem, hogy most, evekkel kesobb meg egy posztban is kirohogteted. Egyebkent neki nem okoztal lelki torest, valoszinuleg hallott mar rosszabbakat is, es biztos lehetsz benne, hogy egy ora mulva mar nem emlekezett rad. Te viszont meg 12 ev utan is ezen a sztorin rugozol. Gondolkodj el az eleteden...

Már le is akartam írni hogy bezzeg egy muszlimmal ugyanezt nem merné eljátszani de aztán kiderült hogy sajnos van olyan hülye hogy azt is megtegye, igaz nem imámmal csak egy nőtársával:
couch – Hogyan sértsünk meg egy szaúdit és egy norvégot 12 órán belül? – A Galaxis Útikalauz valamelyik részében volt egy örökéletű lény aki célként tűzte ki hogy mindenkit megsértsen a Naprendszeren innen és túl, ez a csaj is olyasmi lehet. Ja és még valami a gyónásos cikkhez az ottani kommentek közül:

BéLóg 2017.07.03. 13:01:59
Mekkora egy prosztó vagy. Ha a papnak rutinja lett volna elhajtott volna téged a vérbe.
1. Nem lehet gyónni, ha a bűneidet nem ismered el.
2. Messze nem az a bűn, amit te annak tartasz.
3. Amikor majd valóban önmagad előtt állsz, rá fogsz jönni. Csak akkor már nem lehet javítani.

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés