2017. 11. 27.
Das paci ist tot (nov. 27-28-29-30.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Das paci ist tot (nov. 27-28-29-30.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 27.:
THE SAND HAS RED EYES

0

Vigyázó tekinteted ne vedd le a zokniról!

Talán ismétlés, talán érdemes:
Kilenckor
20+éves thriller a Prime-on Keanu Reeves-szel aki valamivel hihetőbb a csoportja felfedezését menekítő running man-ként mint kisvárosnyi bérgyilkost kiirtó Vicc Janiként. A tét egy megújuló energiaforrás ami veszélyezteti pár amcsi oligarcha megélhetését ezért inkább jégre teszik a projektet, de nem számolnak egy lelkiismeretes technikussal (Reeves) és egy fiatal kutatócsajjal (Rachel Weisz), amikor pedig rájönnek hogy maradtak szemtanúk, a legősibb megoldást választját: rájuk kenik a maguk sarát… A Láncreakció ma már csak annyiban meglepetés hogy Morgan Freeman inkább többé mint kevésbé gonosz benne, SPOILER csak az lenne ha elárulnám, nincs INGYENEBÉD perpeetuum energia de ezt remélhetőleg nélkülem is mindenki tudja.

Talán érdemes:
Háromnegyed tízkor
indie-horrorral támad a Cinemax méghozzá kicsit fantáziátlanul, merthogy a Vérvörös homok a road trip-es és lelkizős-drámás száltól eltekintve sima zombulás melyben egy magányos vegasi sztriptíztáncost követ egy élőhalott. Ő előbb szabadulna tőle aztán rájön „társasága” előnyeire is… Az It Stains the Sands Red kicsit mintha visszautalna a Láncreakcióra is mert itt mintha felfedezték volna a fenntartható fejlődés kulcsát: a zombi örökéletű és bár látszólag lassú, cserébe kitartó és sosem fogy kibelőle a szufla (olyan lehet mint a végtelen számú tölténnyel megáldott hatlövetű). Tekinthetünk rá persze szimbólumként is, ez esetben ő testesíti meg mindazokat a gondokat amik elől menekül a főhős, ehhez viszont nem ártott volna egy szerethetőbb figurát kreálni (és kihagyni a nemierőszak-jelenetet). 22:35-kor koprodukciós maffióskodás a Filmbox Premiumon nyújork bandáinak küzdelméről 1981-ből ami bizony tényleg Egy durva év volt a bűnügyi statisztikákat nézve. Abel Morales (Oscar Isaac) bevándorlóként a semmiből építette fel a maga legális olajügyleteit és épp terjeszkedne de a konkurencia nyomása miatt más irányba kell lépnie... A Most Violent Year-ból Jessica Chastain játszmázása fog megmaradni merthogy a látszat csal és sok erőszak nincs benne, a piszkos üzleteket meg mások jobban bemutatták (ráadásul rövidebben).

Despacito? #LESZAROM.
bejött a papírforma – meg nem lepetés – Vajon mi lett az év dala a latin grammyn?
LESZAROM, úgyis a deszkapitáció lesz az....és tényleg:
Azt hitte, idén már nem fogja a Despacito szót hallani?: „Tévedett. A nyár sajnálatos gigaslágere négy díjat nyert a Latin Grammy-díjátadón Las Vegasban.” – Azt hiszitek nem SZAROM LE? Pedig de...
Hogyan lett a Despacito az év abszolút slágere?: „Oké, mindenki tudja már, hogy mi az a Despacito, de mégis hogyan aratott világszerte ilyen óriási sikert?”LÁSD FENTEBB Úgy hogy LESZAROM.
mrs. Despacito – Látta már Mr. Despacito, azaz Luis Fonsi szexi feleségét? – Nem láttam, de LESZAROM.
Ha gyűlöli is, ezt a 10 dolgot érdemes tudnia a Despacitóról – Csak azt tudom róla hogy LESZAROM.
Hidegindító – Harmincezres bírság autóban éneklésértLESZARO A deszpaciért háromszor ennyi is kevés lenne.
Letiltotta a YouTube Pamkutyáék Despacito paródiáját: „A videó 10 millió megtekintés felett járt.” – Inkább az eredetit SZAR TILCSÁKBE!44!
A Despacito elnyomta a sziréna hangját, majdnem mentőautóval ütközött – Mondom hogy be kéne tiltani mielőtt valaki meghal miatta :SSS
Most pedig következzék a Despacito számológépekre áthangszerelt változata: „Ha már a világbajnoki selejtező szünetében is a Despacito üvölt, ennek is el kellett jönnie.”LESZAR Megvárom a grindcore/death metal feldolgozást.
Despacitós szelfi 8 ezerért? Megéri!:
„A közönség egy profi Luis Fonsi-koncertet is képes volt végigállni, csak hogy cserébe kétszer is megkapja azt, amiért valójában jött. A többi meg kit érdekel, mikor DES-PA-CITO.”LE-SZA-ROM!!!!
Bekövetkezett az elkerülhetetlen: a Despacito lett a legnézettebb Youtube-on: „Lenyomta Paul Walker búcsúztatását és a Gangnam Style-t is.” – Őrségváltás LESZAROM-fronton, hiába is magyarázzák:
szemlélek – Ez az 5 rejtett üze­net tet­te rekorderré a Despacito klipjét: „Sokan azt hiszik, a világsláger a szerelemről szól. Pedig dehogy!”ÉDES FASZOM, amikor „katolikus” blogban próbálják alátámasztani hogy egy dugós sláger valójában nem az: „5. Kereszténynek lenni menő: Szűz Mária szobrát alighanem sokan felfedezték az első képkockákon (...). Ott van aztán a kereszt a fiatalemberrel közösen magnót hallgató idősödő férfi nyakában is, ezek pedig nem lehetnek véletlenek. (...) A "bekerült, mint Mária és a kereszt a Despacito klipjébe" biztosan nem azonos Pilátus és a Credo kapcsolatával. Ezek a srácok azt akarják üzenni a világnak, hogy Istennek helye van még a legmenőbb dolgokban is, legyen az szerelem, buli, közösség, lazulás, társasjáték. Vagy szimplán a világ legnézettebb videója.” – Én szimplán csak LESZAROM, minden másra ott van a Nap kommentje:

paxirasol 2017.08.08. 09:15:29
Emlékeztek még? : "já -já - já kokkó dzsámbó, jájáéé" . Ez is egy évig folyt a csapból...

 

KEDD, NOVEMBER 28.:
DONALD FOREST GRUMP SZERINT A VILÁG
0
A SMILFek élete nem csak játék és mese!

Talán érdemes:
Cinemax 2, 20:30
– Finnek és vígjáték – ez már Kaurismakinak sem ment mindig zökkenőmentesen, nemhogy nála kevésbé karizmatikus makiknak, ergo a Zsémbes is attól függően fog (nem)bejönni, mennyire vagyunk vevők az északi humorra melynek itt az a forrása hogy egy berögzültségeihez kórosan ragaszkodó bácsi kénytelen elutazni a Bűnös Nagyvárosba rég nem látott fiához és annak menyasszonyához. Grump nem is lehetne grumpybb: egy kocsija van, egy csatornát néz és AZON IS CSAK A NATGEÓ ÉS A SPETRUM JÖN BE persze csakis egy nője volt, demens felesége. Itt, náluk aztán szembesül azzal, mennyire elszaladt mellette az idő és elvileg ezen kéne nevetnünk de nem nagyon tudunk, egyrészt mert mindannyiunkat el fog érni ez a probléma előbb-utóbb, másrészt mert a jópof(án)a(k szánt) részek sokszor szomorúbbak mint a komoly(nak szánt)ak. Biztosan meg lehet jól csinálni a kő alatt élők történetét is meg azt is amikor látják, nem csak egy út van, és nemből sincs csak kettő (férfi-női), de ez most mérsékelten jött össze. Éjfél előtt tíz perccel immár egyértelmű komolykodás a Filmbox Plus-on a mostanában jobban szem elé került vagdosásról. Ashley halmozottan hátrányos helyzetű: apja halála után alkoholista anyja neveli (rosszul megválasztott pótpapák „segítségével”) és emellé még ott van a mássága is ami sokszorosan célponttá teszi az iskolában. Nicole Fox kellemes meglepetés nem csak azért mert rácáfol a színészkedő modellekhez tapadt közhelyekre hanem mert meglehetősen komolyat vállalt.

Nem ajánlott:
HBO, 23:15
– 2017 (egyik) legnagyobb kérdése az volt, mihez tud kezdeni az egyre kétségbeesettebben küzdő halivúd a japán manga/anime/akármilyen műfaj legjobbjával, a Ghost in the Shell-lel ami véget nem érő képregényből lett rajzfilm hogy eme formájában aztán még több részt is megérjen. A választ aki akarta, láthatta (a legjobban akkor jártok ha elolvassátok Damage kritikáját), akinek kimaradt az se vesztett semmit, a Páncélba zárt szellemből pont az a bizonyos ghost maradt ki és ez nagyobb bűn annál mint amin a fél Internet pörgött vagyis hogy Kusanagi ŐRNAGY ŐRNAGY ŐRNAGY őrnagyot „kifehérítették” vagy egyértelműen nőt csináltak belőle (merthogy közben begyűrűzött a genderagyfasz ide is és kitalálták hogy a mellei ellenére lehetne semlegesnemű vagy férfi is). A legjobban a zenén lehet lemérni, mit lőttek be agyiszintnek: bár Clint Mansell teszi a dolgát, azért csak nem bírták ki Steve Aoki nélkül. Ja, a forgatókönyv? Az bizony mellékes, az első egészestést vették alapnak aztán tettek bele a folytatásokból is, a lényeg a látvány…lett volna, ha, vagy ahogy az angol mondja, no ghost, just a shell.

Kiemelten nem ajánlott:
Éjjel negyed kettőkor
egy nagyonfriss, szinte gőzölgő szarkupac az HBO-n „az anyaságról és a női szexualitásról” amiben egy faképnél hagyott milf szeretne egyszerre anya lenni, karriert építeni és kiélvezni az utolsó, Falnak csapódás előtti éveket. Az ajánló szerint „nyers és őszinte”, ez MAGYARUL! azt jelenti hogy a SMILF is csak egy újabb határkitolás a pornó felé amit – hogy megkönnyítsék a csürhe dolgát – komédiának álcáztak, az „eredeti hangvétel” meg azt hogy tényleg válogatott erkölcstelenségeket kapunk felnőttszórakoztatás ürügyén, lesz cuckolding, többszereplős felállás és rengeteg prejudikáció meg rasszista üzenet (Bridgette-et és gyerekét egy nagycsöcsű fehér csajért hagyta ott feka pasija, a fehérek majd’ mind kövérek benne és kicsi a f***uk is, plussz csak arra tudnak felizgulni ha egy fekete csávó dugja előttük az egyedülálló anyukát) de ebben a környezetben ez is mehet. Visszaolvasva a fentieket lassan nemcsak a sekszésnyújorkot de még a Shameless-t meg a Nimfomániást is vissza fogjuk sírni. Ja nem, az esetleges közönségnek meg csak annyit hogy baz+ ha pornót akarsz nézni, légy FFffférrffiii és nézz azt!

MAGYARUL! rovat:
Új logót kap a YouTube: „12 év után jön változás, és új funkciókat is bejelentettek mellé.”MAGYARUL: jön a cenzúra:
Egységes frontot akar Európa a kiberháborúban: „Brüsszel felturbózná a kiberbiztonsági csúcsszervet.”MAGYARUL: Nagy Testvér: már egész közel.
podcast – Nem lehet két órán át vigyorogni: „A Kultrovat Podcast új adásában igyekszünk megfejteni annak a titkát, hogy miért nem lehet haragudni A galaxis őrzői 2-re.” MAGYARUL: szar is, remake is, de kimagyarázzátok.
hazai pálya@index2 – 10 ok, amiért jó a Zala-völgyben élniMAGYARUL: innentől ezt is ellepik a bulinegyed-turisták.
Dívány – Csodamódszer: vibrátorral a mellgyulladás ellenMAGYARUL: a csürhe aberrációhoz szoktatása tovább folytatódik.
Kórházban kezelik Lady GagátMAGYARUL: újra kell írni az MK Ultra programját :DD
Tíz dolog, amit a visszatérő Jézus Krisztus először fog elpusztítani a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban: „Azt akarják behazudni a vásárlóknak, hogy Mária, József és Jézus nem zsidók, hanem párosujjú, kérődző patások voltak. Álmodozz velünk a büdösbódék elpusztításáról!”MAGYARUL: csak a kereszténységen szabad gúnyolódni még karácsony közeledtével is.
A pasik egyre nyitottabbak az egymással szexelésre: „Ezt mondja az a tudós, aki egy egész doktori disszertációt szentelt a témának.”MAGYARUL: benne van a hajlam, de kivetíti másra mert gyáva kamingautolni.
Végzetes támadástól védik meg a világot a szuperhősökMAGYARUL: Szuperistenek és Istenutánzatok.
Különleges felhők jelentek meg tegnap Csongrád és Békés egénMAGYARUL: HAARP.
v – Emberek és robotok a színpadon: „Budapesten ipari robottal és mesterséges intelligenciával táncolnak, őrület. Észrevettétek, hogy milyen gyakran színpadra lépnek emberek robotokkal?” – Ha nem akarnánk akkor se tudnánk nem észrevenni: „Még csak a trendek láthatóak, a folyamatnak csupán az elején járunk, még csak sejtjük, milyen lesz a világ, ha a mesterséges intelligencia és a robotok egyre több munkát átvesznek az embertől, hogy lesz-e gépgyűlölet, megtöltjük-e érzelmekkel az általunk alkotott szerkezeteket.”MAGYARUL: aki ellenáll azt levadássza a Borg és a Skynet:
Új faj jelenik meg 2050-ben: az optimalizált ember – MAGYARUL: NWO, transzhumanizmus, stb. Nap kommentjei:

Lukolaj 2017.03.02. 13:05:47
"A fürdőben apró drónok megmossák a fogát"
Meg apró kis drónok kiszívják a szrt a sggmből és fényesre nyalják. Na volt benne agymenés rendesen.

TMan 2017.03.01. 23:02:10
Ha nem így lesz, akkor ez szintiszta hügyeség.
Ha meg így lesz, akkor rettenetes.
Ergo kár volt elolvasni.

...és hogy mi lesz a valóság? Hát ez:

plafonfék 2017.03.01. 21:34:22
Azt látom, hogy a világban egyre nagyobb a nyomor, 2050-re az emberek nem az implantátumok miatt fognak majd aggódni, hanem, hogy mit esznek, vagy lesz-e ivóvizük. A legnagyobb adatbázisokat kezelő cégek (google, microsoft, facebook, stb.) uralják majd a világot. Minden információ az ő ellenőrzésük alatt lesz, ők bizotsítják majd valamennyi eszköz és alkalmazás számára a "tudást". Ezzel együtt az emberek elveszítik az információ rendezés és szelektálás képességét, így még könnyebben befolyásolhatók és irányíthatók lesznek.


SZERDA, NOVEMBER 29.:
EBÜL SZERZETT HULLA

0
Nem vész el, csak előbb meg kéne találni.

Szerintem vagy ma fog először havazni vagy csak a szokásos hétközbeni pangás miatt lesz alig két Talán érdemesség. Kilenckor ’98-as variáció az egyetemisták vadulásaira a Paramount Channelen két, egy egymástól elvileg nagyon eltérő koleszlakóról: az egyik igazi stréber, a másik inkább party animal aki szép lassan beleviszi a (nemolyan)jóba befolyásolható haverját míg mindkettejük pozíciója kérdéses lesz az intézményben. Az egyetlen kibúvót az jelentené ha valaki (akár kettejük közül is) megölné magát a szobájukban, ez esetben a „túlélő” automatikusan jó jegyet kap a traumát orvosolandó, barátaink neki is látnak öngyilkosjelöltet keresni… Az Egy hulla a szobatársam a Partizóna maibb (illetve akkoribb) kiadása (így lesznek benne goth és nerd karakterek, meztelenkedés azonban nem), az arcok közül talán Alyson Hannigan (Buffy, Amerikai pite) a legismertebb. Éjfél után öt perccel Janeane Garofalo újra állatságos vonzáskörzetben a Filmbox Extra HD-n mint kiégett zenekritikus akire különös örökséget hagy anyja: a kutyáját, nővére pedig megkéri hogy hozza haza a mama kocsiját így a pesszimista, panaszkodásra hajlamos nő útra kel az Ebül szerzett jószággal és ezzel visszanyeri jókedvét (amire szüksége is van merthogy negatívsága miatt munkája is veszélybe kerül) de főleg a fiúját is... Szinglizhetnék meg emlegethetném a macskás néniket de az igazat megvallva minden ilyesmi közel áll hozzám meg hát beköszönt a hepiend és akkor jöjjön is

A természet visszavág rovat:
meteo – Nyugatra költöznek a fák: „Bizonyítékot találtak egyes fafajták vándorlására.” – Tolkien már ezer éve megírta ennek az igazi okát. Vagy nem:
hídfoglalás – élet – Piliscsaba egy percig Ausztrália volt: szökött emut fotóztak – Megjöttek a klímamigránsok is?! ÉBERSÉG!
Lovas nélküli ló randalírozott Tatán – Hát inkább ez mint egy fej nélküli lovas, LOL!44
Már a majmok is képesek a szervezett bűnözésre: „Kőkemény a majommaffia: elveszik a turisták értékeit, és csak váltságdíjért cserébe adják vissza.” – Régen volt az a mondás hogyha ezer majmot leültetünk ezer írógéphez akkor előbb-utóbb írnak egy mesterművet. Ma már zsarolóvírust írnának ők is :SSS
Végignézte egy tudós házaspár, ahogy kialakul egy új madárfaj: „36 év elég volt, hogy szerencsés véletlenek folytán kialakuljon egy új pinty-faj a Galápagoson.” – Az a baj hogy TOVÁBBMENN mutálódnak:
Kíváncsi pávián vágott le az áramról több tízezer embert: „Egy pávián vágta le a zambiai Livingstone összes lakóját az áramról, a Viktória-vízesés melletti turistavárosban így nagyjából ötvenezren maradtak sötétben, írja az Africanews.”Wait, a challenger appears:
22 ezer embert áramtalanított egy kígyó – ...és mindezt egyetlen kézmozdulat nélkül! ÉBERSÉG!!!
Brutális vidrák tartották rettegésben Ázsiát hatmillió éve – Azóta már ezt a munkát is elvették tőlük mások:
Szarvas rontott be egy fodrászüzletbe Missouriban: „Senki nem sérült meg, még az állat sem. Szegényt még azelőtt kikergették, hogy megmondhatta volna, milyen frizurát szeretne :(„ – Lehet hogy a barátnőjéért jött, csak elkerülték egymást mert amaz épp szobát akart kivenni:
h – Amikor besétál két tehén a 4 csillagos szállodába: „A hotel egyik főnökét azzal ugrasztották ki az ágyból, hogy egy tehéncsorda várakozik a szálloda parkolójában.” – Mások bezzeg a kábszira utaznak:
Állatbűnözés: róka nézett be a brassói bevásárlóközpont drogériájába: „Úgy tűnik a városba rendszeresen lejáró medvék összefogtak a többi erdei vaddal.” – Olyan mint egy vicc kezdete, csak rajtunk fog csattanni a poén:
De mit lehet tenni, ha egy medve is beugrik a családi sütögetésre? – Semmit nem kell tenned, kiszolgálja ő magát:
Medve rámolt ki egy tusnádfürdői hűtőszekrényt, zsírt és padlizsánkrémet lopott: „Segítség sem jött, a hatóságoknak ugyanis épp akkor egy panziótól is el kellett riasztaniuk egy medvét.” – Fizetni persze egyik sem akar!
Bátor állat – Beállt focizni egy mókus: „Úgy kellett elüldözni a meccsről. A hajszáról zseniális fotók készültek, de videó is van.” – Nem az a vicc hogy more focista than mókus hanem hogy még ő is jobban játszik a mi válogatottunknál :SSS
Halállal végződött egy bikaviadal Franciaországban: „Híres baszk matadort döfött le a bika.” – Nem baj, már dolgoznak az ügyön:
Felöklelte egy bika a bikaviadalok betiltásáért tüntető aktivistát: „A francia férfi az óvni szánt állat szarvától szenvedett sérülést.” – Hol itt a gond? Végül miatta fogják betiltani a bikaviadalt :DDD


CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 30.:
BEYOND THE SHADOWS OF TEARS

0
Nagyvárosi fények. Nagyvárosi könnyek.

Nem érdemes:
…csak ha ki akarjuk tenni magunkat a demokráciaexport árnyoldalainak, mert a Szíria könnyei pont az aminek látszik: nem nagyon leplezett propaganda sok-sok vérrel és hullával amiből pont az nem derül ki, hogyan is kezdődött az „a brutális öt éves konfliktus, ami a pusztulás szélére sodorta Szíriát”. A sajnálaton és elborzadáson túl nem tudok vele mit kezdeni (a háborús halál minden formájában sokkoló), aki büntetné magát az fél tizenegytől megteheti az HBO-n.

Talán érdemes:
Ugyanitt, de jóval korábban (fél kilenckor) egy kis reménysugár: akárhogy is igyekeznek minket összeugrasztani a politikusok, azért jó látni hogy egy film kedvéért igenis össze tudnak fogni magyarok, románok és bolgárok. Így készülhetett el a 6,9 a Richter-skálán c. vígjáték is. Egy szeizmofóbiás színész élné az örök másodhegedűsök világát és ebbe csak az új lakás hoz változást – hogy a kelleténél többet is azt először egy földrengés jelzi ami igazolja Tony (Laurentiu Banescu) félelmeit, de ez csak előfutára egy jóval nagyobb felfordulást előidéző természeti erőnek, Tony apjának (Teodor Corban) aki nagyobb és tartósabb hullámokat vet, kimozdítva ezzel emberünket maradék komfortzónájából is. Nae Caranfil ügyesen vegyít musicalt és családi ellentéteket, az eredmény egy nem hibátlan, de maximálisan szórakoztató darab ami egyben kiutat is mutat abból a művész(ieskedő) arthouse zsákutcából amiben például a magyar mozi is szenved.

Kiemelten ajánlott:
Előszóval együtt 21:10-kor kezdi az M5 John Cassavetes debütáló remekművét, a New York árnyait ami minden szempontból egy letűnt kor nyomata: az itt ábrázolt ötvenes évekbeli miliő már sehol sincs ahogy hétköznapi hősei sem. Fekete testvértriászt követünk három műfajban: a két fiú zenél (egyik jazzklubokban trombitál, a másik a múltat választja és mások érzelmes dalait énekli családfenntartóként), a lány pedig (mindőjük közül a legvilágosabb bőrű) írónő szeretne lenni és közben összejön egy fehér férfivel (akiben aztán nagyot csalódik). Cassavetes kis költségvetésből csinált cinema verité-t amiben a godard-i kifulladástól az olasz neorealizmusig sokminden van: a „játékosok” nem csakhogy saját (kereszt)neveiken szerepelnek de annyira magukat adják (még úgy is hogy a trombitást nem látjuk játszani és az énekes is csak alig van mikrofon előtt) hogy szinte elhisszük, doksit látunk (ahogy azt is hogy nem csak a hátteret adó jazz-zene, de a párbeszédek javarésze is improvizált amint ezt a stáblista végén közlik is velünk – az egyetlen SPOILER hogy egyáltalán nem volt az). Nem csak sznoboknak, nekik viszont nem ajánlott hanem egyenesen kötelező, a más okok miatt de ugyancsak örök kívülálló „fehér néger” beat-generáció megértéséhez pedig elengedhetetlen, nem véletlen hogy Scorsese sokat merített belőle az Aljas utcákhoz.

Gianna Michaels rovat:
randi – Keressen partnert annak alapján, hogy eléggé hasonlít-e az ideáljára!
– Maradnék az igazinál:
videó – Igazságot teszünk: ki a világ legjobb kémje? – Gianna Michaels. Még egyszer sem bukott le!4!!
Ki a Survivor legjobb nője?: „Ön dönt! Szavazzon most!” – Lásd fentebb: Gianna mindent túlél!!!
Guardiola már tudja a titkot, ki lesz az új Bayern-edző – Gianna Michaels talán még őket is gatyábaN rázná :DDD
Ki nem fogja megnyerni a Nobel-díjat? – Gianna Michaels, ha a focistákra pazarolja fölös energiáit.
gphírek – Schumacher, Prost, Fangio, Vettel, Hamilton: ki a legjobb? – Gianna Michaels lenne az ha tudna vezetni.
Taylor Swift megint egy neves színészbe szerelmes: „Akit úgy hívnak, hogy Joe Alwyn.” – Én meg LESZAR egy neves színésznőbe vagyok szerelmes akinek G. M. a monogramja.
jelmez, smink, varázslat – Jaj, kire hasonlít az ír koldus Blake Lively? – Szerintem Gianna Michaels-re, igaz én mindenkiben őt látom...
Barack Obama, Vlagyimir Putyin, Angela Merkel, esetleg Orbán Viktor vakációzik a leglazábban?: „Golfozás, horgászás, gombászás, túrázás, biciklizés, rejtélyes eltűnés? Önnek melyik jön be?” – Heteró vagyok, még mindig Gianna jön be a legjobban.
El nem hinné, ki a legnépszerűbb magyar politikus – Ez egyszerű: Gianna Michaels, jövőre is rá fogok szavazni ^^
Tudja, ki van az új 45 ezer forintoson? – Nagyon remélem hogy Első Gianna Michaels lesz rajta!
Ki volt a legszexibb a VMA-n? Most megmondhatja!: „Van néhány jelöltünk, de a végső kedvencét ön választhatja ki. Sőt, igazából kérjük is erre.” – Kérésetek számomra parancs:

0
VISZLÁT SZOMBATON!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés