2018. 02. 26.
Shut up, Shane! (feb. 26-27-28., márc. 1.) + The Rest of 2017 vol. 13.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Shut up, Shane! (feb. 26-27-28., márc. 1.) + The Rest of 2017 vol. 13.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, FEBRUÁR 26.:
KÜLCSÍNYI KIFELEJTÉS
0

Double-take the double date!

Sorozat, ismétlés, talán érdemes:
Nyolckor a kultikus magyar sorozat, a Kántor első része az M3-on ami a maga idejében ügyesen ötvözte a szocialista belbecset a közönségbarát külcsínnel (állattal-gyerekkel minden eladható). Csupati őrmester (Madaras József) egy helyi tolvajbandával küszködik, fafejű felettese eredménytelenség miatt áthelyezi. Itt, találkozik az elhanyagolt kóbor kutyával akiről kiderül hogy pont annak a társaságnak volt „bűntársa” amely Csupati életét is megkeserítette. A lelkiismeretes rendőr megneveli és az első felderítések után a feljebbvalók is áldásukat adják az eb „továbbképézésére”… Mint látható, a „rablóból lesz a legjobb KANDÚR pandúr” mindenkire ugyanúgy áll, ami meg a szériát illeti: aki lemarad, másnap 12:15-kor pótolhat ugyanitt.

Talán érdemes:
A hétkezdés a családosoknak-kicsiknek kedvez, kilenckor jön egy holland Nils Holgersson-variáció a Filmbox Family-re. Svéd társával szemben Erik nem terrorizál senkit és nem is utazik semerre, csak egy éjszaka erejéig megy össze és azalatt felfedezi környékük mikro,-és makrokozmoszát hogy végül Könyvmoly úrfiként újjászületve talán az iskolához is kedvet kapjon (eddig elsősorban osztálytársnőjéről álmodozni járt be). Háromnegyed éjfélkor zenei remake az M2 / Petőfi TV-n ami ezzel együtt is jó lesz. Kis törióra: bezzegazénidőmben a Beathoven volt „A” magyar Beatles tribute band de most Az A38 Hajó színpadán itt a The BlackBirds akik nem kevesebbre vállalkoztak mint a gombafejűek magnum opusának, a Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band-nek újrajátszására… Valamivel előtte (23:40-kor) tipikusan angol rémbohózat a Cinemaxon. A Duplarandi a Negyven éves szűz alaphelyzetét fordítja ki és bár itt harminc felé közelít a delikvens aki nővel akar lenni, de neki is jut egy tökös jóbarát aki segíti a szent ügyet, mikor pedig egy könnyű esetnek ígérkező testvérpárba futnak bele, máris nyeregben érzik magukat. Amit nem tudnak az az hogy a lányoknak öt pasast kell megölniük (köztük egy szüzet) hogy apjukat feltámasszák, és igen, perpill. pont ők vannak a sor végén…

Hétfő? #LESZAROM™.
Best of 2017, Oldschool Edition vol. 1.:
Sokak szerint hazaáruló vagyok, mert Angliába költöztem: „Bálint a gazdasági válság után nem tudott lábra állni, ezért emigrált. Netes fórumokon szapulják érte.” – Engem meg azért mert itthon maradtam. Megoldás? A leszarás:
Havas Henrik talált magának elfoglaltságot – Én is találtam egyet: LESZAROM :)
ma is tanultam valamit – Eldőlt a vita, milyen irányban kell feltenni a vécépapír gurigáját: „Az eredeti szabadalomban benne van a válasz.” – Van valaki aki nem SZARJA LE törölné ki a szabadalommal ha épp nem volna vécépapír? Vagy akár kígyóval is:
Ön mit szólna hozzá, ha egy egyméteres kígyót találna a vécében? – Jó kérdés: leszarnám!
erő, izom, tejet iszom – James McAvoy durván kibikkantotta magát – Akkor iszok egy töményet és én is durván lekakkantom ^^
úgy adogat, mint senki - Kate Upton nem egy Roger Federer, de a fonákja az szexiLESZAR Fonákkal, kisk*cs*g! FONÁKKAL!!4!!
don't worry, pee happy! – Ezért rossz, ha nem mész el pisilni, amikor kellLESZAROM, ott és amikor csak akarom.
ma is tanultam valamit – Miért borzonganak a kisfiúk pisilésnél? – Már nagyfiú vagyok de kicsiként sem borzongtam, inkább leszartam :)
kendő ereje – Jogod van pisilni?Mi az hogy, nagyonis, és ha már itt tartunk:
Te mit csináltál, amikor megtudtad, hogy Gyurcsány séf receptapplikációval jelentkezett?: „Én hozzányúltam a klaviatúrámhoz.”FOGADJUNK HOGY NEM A KLAVIATÚRÁDHOZ NYÚLTÁL HOZZÁ, LOL Én egyszerűen csak leszartam mert nem vagyok egy gourmet:
balázs utazik – klotyóvarázs – Ez a legjobb WC a világon: „A szürreális illemhely egy londoni ínyenc étteremben van.” – ...ahol gondolom a rovarok után a vendégek fekáliáját is felszolgálják :SSS
3d nyomtatással készült vécé várja a turistákat Szucsouban – A belevalót a látogatók nyom(tat)ják ebbe is, úgyhogy...LESZAROM.
Januárban olyanokat fog művelni a Hold, amit csak nagyon ritkán: „Lesz kék Hold, ami nem kék, szuperhold, ami nem szuper, és teljes holdfogyatkozás, ami nálunk pont alig lesz látható.” – Pont olyat dogok művelni vele amit mindig, vagyis LESZAROM.
EEEEEEZ azért nem semmi – Bőven elmúltak 40 évesek, de imádnak Instagramon szexizni – 50 múltam. LESZAROM.
jó reggelt kívánok – hajrá 18+ Az ő neve Peaches, és 51 évesen sem szereti takargatni a mellétKORBAN PONT HOZZÁM ILLENE, KÁR HOGY GIANNÁÉ A SZÍVEM LESZAROM.
Dzsudzsák Balázs kimondta, amit az ember a magyar focistákról gondol, de bunkóság lenne beszélni róla: „Olyan ez, mint amikor egy fekete rapper mondja azt, hogy n*****. A híres magyar focista idegileg kissé megrottyant interjút adott.”MUHAHA, azt remélem is! Nap kommentje:

0

KEDD, FEBRUÁR 27.:
LIKE SLEEPY HOLLÓ.
0

Alehandró HODOR!owszkij.

Talán ajánlott:
…de csak bátraknak, nyitottaknak, sznoboknak meg általában moziőrülteknek. Alejandro Jodorowsky-t sajnos leginkább a fia elmebeteg zenéje és ahhoz gyártott istenkáromló videói miatt ismerheti az átlagember, pedig a papa sem százas és neki is voltak hajmeresztő vallásos (vagy vallásellenes) dolgai. A Vakond a maga spagettiwestern álcázásával szolid bevezető, persze ez sem mentes az okkult utalásoktól és drogos vízióktól (ahogy az erőszaktól és meztelenségtől sem). A helyszín, forgatókönyv lehetne bármelyik olasz vadnyugatosdi, már ha a teljes gárda benyomott volna előtte egy bőröndnyi hallucinogént, így a műfajban kötelező figurák a vallások-filozófiák allegóriái lesznek hogy a kétórás játékidő második fele sajátos Újtestamentum-dekonstruálásba forduljon… Mindez normális logikára lefordítva kb. úgy néz ki hogy a pisztolyhős valamiféle istennek képzeli magát, első és legfontosabb küldetése hogy megbosszulja egy kisváros lakóinak halálát. Mikor ezzel végzett, nőre cseréli a vele utazó fiát (akit Jodorowsky valódi gyereke alakít), együttlétükkor a nő elülteti a fülében a bogarat hogy le kell győzze a sivatag mestereit ha ő akar a legjobb lenni. Halálos(nak tűnő) sebesülése után földalatti (lásd a címet) kommunában talál menedéket akiket ki is vezet a felszínre…zavaros? Az, és ezek után érthető hogy az ifjabb Jodorowsky olyan muzsikát csinál, amilyet (azt viszont csak remélni tudom hogy Cristian Merkelnek nincs köze Angelához). Amit még az El Topo-ról tudni érdemes az az hogy ez volt az első midnight movie amit – miután a rendes bemutatókon nem aratott sikert – az éjféli vetítések emeltek kultstátuszba. Nem mindennapi alkalom hogy leadja a Film Mánia, ehhez illően nem mindennapi műsorsávban teszik és mivel nem valószínű hogy csak emiatt bárki is fennmaradna éjjel háromnegyed háromig, inkább vegyük fel hogy könnyebb legyen megítélni, bejön-e nekünk Jodorowsky víziója. Az biztos hogy a maga idejében elindított valamit (aminek akkor még tétje is volt).

Talán érdemes:
Negyed tízkor átlagos magyar tévéjátékot ad az M3 amit régi színészeink színe-java (Váradi Hédi, Gobbi Hilda, Sinkovits Imre, Csákányi László, Bujtor István) tesz izgalmassá, tőlük eltekintve a Szerelmes sznobok first world problémázó darab egy operaénekes megözvegyült feleségéről aki szeretne valami rendet teremteni lánya kaotikus szerelmi viszonyaiban ezért vendégségbe hívja annak korábbi férjeit.
Sundance TV, 22:00 – Ha a Brazilokat normálisan, politizálás nélkül hozták volna össze akkor születhetett volna olyasmi mint a Futbalekok. Pedig látszatra lehetne ez is az amerikai sportfilmek bármelyike, az örök vesztes vidéki csapatot itt is összerántja egy karizmatikus edző (Brendan Gleeson), megtekintve esik le hogy ilyet egyedül az angolok (na jó, általában a brit szigetvilág lakói) tudnak. Más liga, mondjuk úgy: bár az ottani kisköltségvetés nem azt jelenti mint nálunk, Gleeson és társai talán a miénkből is ki tudnának hozni egy ennyire pozitív hangvételű komédiát. Negyed kettőkor tavalyi horror-thriller az HBO2-őn Jason Blumtól aki – sok más kollégájával együtt – a modern kórságban látta meg a hétköznapi veszélyforrást. A Lájkolj, ossz meg, kövess!-ről messzire ordít hogy a netes attention whore-ság árnyoldalaira koncentrál, van is benne potenciál ami szépen kiaknázatlanul marad mikor egy fanatikus női rajongót tesz meg főgonosznak aki szerelmével üldözi a jútúb-STÁRt (Keiynan Lonsdale) holott amaz megfogadta hogy ÉLETE SZERELMÉNEK TARTOGATJA MAGÁT nem fekszik le egyetlen női rajongójával sem – de akkor eleve miért akart STÁR lenni?! Az egy dolog hogy valójában az ilyenek igenis visszaélnek a helyzetükkel, az meg a másik (kihagyott) ziccer hogy a nézettség érdekében egyre többet vállalnak be, lásd Paul Logan tahóságait (ideális esetben erről szólna ez is). A Like.Share.Follow. a Crush, a Swimfan, a Fatal Attraction és társaik korrekt mai változata egyszerhasználatos csavarral a végén, de nekünk, magyaroknak mégis az a legjobb benne hogy Ema Horvath nem hoz szégyent kis hazánkra GHOST IN THE Shell, az őrült stalker szerepében : )))

Kossuth-díj rovat:
...mert 2017-ben is voltak jelöltek:
Repülős Gizi hamarosan szabadul: „A besurranó tolvajok fejedelme a pálhalmai börtön gyengélkedőjének vendégszeretetét élvezi.” – Már a kádár-rendszerben meg kellett volna kapnia a Kossuth-díjat, még jó hogy van utánpótlás:
Kúria: Le kell állítani a Gáspár Győző elleni NAV-eljárást: „Még mindig gyanúsított, de visszakaphatja a lefoglalt javait.” – Szerintem kapjon kárpótlást meg Kossuth-díjat is mellé.
Eddig senki ellen sem tudtak vádat emelni a manchesteri robbantás miatt: „A rendőrség mind a 22 gyanúsítottat szabadon engedte.” – Kossuth-díjat és élethosszig tartó kárpótlást nekik is amit az áldozatok rokonai fizessenek!!4
Egyszerűen elvágta az ivócimborája torkát: „A szegedi kocsmában történt gyilkosságot kóros elmeállapotában követte el a férfi, felmentették.”MÁSHOL EZ SÚLYOSBÍTÓ KÖRÜLMÉNY VOLNA Kossuth-díjat neki, osztjónapot.
Ivott, drogozott, balesetet okozott, majd az égő kocsiban hagyta áldozatát: „Vádat emeltek a 30 éves győri férfi ellen.” – Lásd fentebb, úgyis elmeállapotra fog hivatkozni ő is.
Ha jól viselkedik, négy év múlva szabadulhat a gyilkos zagyvarékasi tinilány: „Zoé tavaly januárban kaszabolta le az édesanyját, a gyilkosságban 16 éves barátja volt a társa.” – Á, Kanada ebben is jobban teljesít:
Elhalasztották a börtönbüntetését a szexuális visszaélés miatt elítélt hokijátékosnak, hogy elvégezhesse az iskolát: „A kanadai igazságszolgáltatás elnéző a fiatalkorú zaklatókkal szemben.” – Sportolóknak mindent szabad ahogy a médiag**iknek is:
Újabb ügyben mentették fel Bill CosbytKOSSUTH-DÍ Wait, a challenger appears:
Elévült a szexuális zaklatás, amivel Roman Polanskit vádolják: „Egy 10 éves kislányt zaklatott, de még 1975-ben.” – Kossuth-díjat nem kap? LOL!
Éhségsztrájkol a tescós rabló: „Elvették a súlyzóit és az mp3-lejátszóját.” – Ez hallatlan, azonnal tegyék Breivik mellé egy szuper cellába. Ja meg kapjon Kossuth-díjat is ^^
Megrovást kaptak a Balaton Soundon erőszakkal vádolt DVBBS-tagok: „Meg is szűnt az eljárás a kanadai testvér-duó ellen.” – Remélem 2018-ban NAGY-SZÍN-PAD!!-on adják majd át nekik a Kossuth-díjat!!4 négy!!
Még mindig azt képzelem, hogy mehetek szüléshez: „Geréb Ágnes 3500 illegális otthon szülésnél volt jelen, amíg 2010-ben le nem tartóztatták. Még mindig több büntetőügye van folyamatban, az egyik meghalt újszülött szülei kártérítési pert is indítottak ellene. A szülés szeretete viszont nem apad benne.” – Egy-két halott újszülött az semmi, a lényeg a szeretet, járjon neki is Kossuth-díj ^^
 

SZERDA, FEBRUÁR 28.:
MEANWHILE IN GREENWICH…

0
Jazzes-poppos darenbézes. Szerintem.

Talán érdemes:
Fél kilenckor poppos lándzsarázással csalogat a Sundance TV pedig a prezentált sztorinak több köze van Lindsay Anderson brit kórházaihoz meg a Száll a kakukk fészkére indiánjához mint a drámaíróhoz. A helyszín egy jövőbeli disztópikus elmegyógyintézet ahol a páciensek legtöbbje – így a „névtelen” N. (Anna Maxwell Martin) is megúszásra játszik míg a frissen közéjük került Poppy Shakespeare (Naomie Harris) szabadulna ám úgy tűnik, nem hallott a 22-es csapdájáról mert itt is olyasfajta rendszer biztosítja hogy az ápoltak közül az egészségesek se térhessenek vissza a társadalomba. Marad az évi egyszeri meghallgatás amin mindenkinek bizonyítania kell mentális RÁTERMETTSÉGÉT betegségét és amire N. úgy készül hogy csokimorzsákat tesz a nadrágjába, karikás szemgödröket fest magának meg pár napig ugyanabban a ruhában alszik, a sárgaházi vidámkodás azonban – akárcsak a Száll a kakukknál – hamar keserédessé válik. Uszkve egy órával később (21:35-kor) ugyancsak komolykodás a Cimemaxon egy baráti társaság szétforgácsolódásáról akik közül ketten együttesben játszanak, a harmadik menedzseli őket, a negyedik pedig művészpályára készülne ha nem szólna közbe egy motorbaleset. Ezután mindenki megzuhan, minden szándék félrecsúszik: az egyik tag teherbe ejti a barátnőjét, társa rajtakapja a magáét amint megcsalja és emiatt a drogokhoz nyúl miközben a wannabe menedzser önkényesen új irányt akar szabni a zenekarnak egy új énekessel. A Greenwichi időhöz John Strickland rendezése mellett sokat hozzátesz Guy Sigsworth zenéje és akkor a megszokottá vált kevés jóságot pótoljuk is hírekkel:

Trónok harca rovat:
Best of 2017 vol. 2.:
Emilia Clarke rettegő dada lesz: „A Trónok harca színésznője ezúttal egy gonosz gyerek elől menekül.” – Miért, a GoT-ban nem ezt csinálja? o_O
tévé – Kit Harington elmondta, miért van itt az ideje, hogy véget érjen a Trónok harca: „Meg tudjuk érteni, de azért hiányozni fog.” NEM TUDSZ SEMMIT HAVAS JOHN, LOL Azért kéne már véget érnie mert eleve el sem kellett volna kezdeni.
könyves – A Trónok harca rajongói örökké a könyvet kérik számon: „Nem elég nekik, hogy jön a 7. évad, állan­dóan a 6. könyv miatt nyomasztják az írót.” – Tegyük hozzá hogy jogosan:
A Trónok harca írója űrhajós sci-fi-sorozatot adott elÉDES FASZOM, inkább a GoT befejezésén dolgozna!
Aki szereti a Trónok Harcát, az most nem fog örülniMUHAHA, azt remélem is, akárhogy is polírozzátok a szart:
c:c – A kevesebb néha több: „Az új Trónok harca évadban többet látjuk majd a főhősöket, és hosszabban lesznek az epizódok is. Igaz, tíz helyett csak hetet kapunk.”MAGYARUL: George R. R. Martin még lassabban dolgozik. És tényleg:
Könyves – George R. R. Martin nem engedte el a hatodik Trónok harca-kötetet: „Ha tehetné, klónoztatná magát. Forgatókönyvet ír, de lesz regény is.”MAGYARUL: nem lesz mert még az ötödiket se fejezte be:
Alakul az ötödik folytatás is a Trónok harcához: „Az eredeti könyvek szerzője, George R.R. Martin mindegyiken rajta tartja a kezét.” – Elég baj az...na nem nekem :DDD
c:c – Éveket kell még várni a Trónok harca-testvérsorozatokra: „De az is lehet, hogy nem lesz belőlük semmi, lebegteti az HBO-főnök”MUHAHA, azt remélem is. Nap kommentje 1.:

Hodor the hodor 2017.07.13. 11:48:14
Hodor?

KultúrPara – A Trónok harca és a történelem: „Vajon mely történelmi alakok és helyzetek, helyszínek és események ihlették George R.R. Martint?” – Nem az a kérdés hogy miből merített hanem hogy miből nem:
Milyen lenne egy modern világban játszódó Trónok harca? – Kb. olyan mint az amerikai elnökválasztás :DDDD
hogyvolt – Nehogy a szőke nő nevessen már a végén!: „A kormányzat a Trónok harcában pont úgy kommunikál, mint nálunk, migránsgyűlölettel, genderfluid sorosozással együtt.” Mivaaan?! Egy sorozatot se tudtok már politizálás nélkül nézni? Isztok ti rendesen?!
Havas Jonból Napbarnította Jon lett: „Görögországba ment nyaralni szerelmével, és erről a vakációról készült is pár fotó.” – Sejtettem hogy napozni se tud.
hogyvolt – TRónok harca – A tél fog megölni, vagy a sárkányok?: „A sárkányok anyja megérkezett a westerosi buliba, ahol tömeg­gyilkosságtól a verbális közösülésig van minden, mint a búcsúban.” – Szerencsére lesz rendes közösülés is:
Gumicukor – Mi már tudjuk, fog-e szexelni egymással két Trónok Harca-szereplő: „Hogy kikről van szó, és mi a válasz, csak görgetés után derül ki a cikkből. De ezt nem tarthattuk magunkban.”LESZAR Ja az nem most van, sorry, folytassuk:
Sophie Turner a Trónok harcából értesült az orális szexről: „13 évesen kellett megtudnia, hogy egyáltalán létezik ilyen.”HARVEY WEINSTEIN LIKES THIS Hát igen, borzasztó hogy egy tizenhárom éves csaj még nincs ezzel tisztában.
hinye! – Gumicukor – Emilia Clarke megint meztelenül parádézik – Engem nem zavar, csak ne kavarjon a sárkánnyal. Vagy erről már lekéstem?...
c:c – A tűz és a jég egyaránt halálos a Trónok harca legújabb előzetesébenNap kommentje 2.:

Hodor the hodor 2017.06.21. 22:11:26
HODOR! HODOR! HODOR!

c:c – Tököléssel indult az új Trónok harca-évad: „Ha az embernek tíz helyett hét rész jut a kedvenc sorozatából, nem örül, hogy az évadnyitó egy helyben toporog, és a teljes cselekmény összefoglalható három mondatban. Spoiler!” – Sőt, akár egy szóban is össze lehetne foglalni ha hétfő volna...
hogyvolt 18+ Megint véres és dögös a Trónok harca: „Két résznyi tökölés után egy óra alatt több minden történt, mint eddig összesen. Cerseivel tényleg nem jó ujjat húzni.” – ...de még ez sem elég jó, mert:
hogyvolt +18 Mozgókép – Kínos pucérkodással búcsúzott a Trónok harca: „Ketten összefeküdtek, valaki meghalt, valaki hazudott, sokan szomorkodtak.” – Inkább sokan haltak volna meg, annyival is közelebb lenne a vége.
c:c – Tízmillió dollárba kerül egy Trónok harca-epizód – Mennyi lélegeztetőgépet lehetne ebből is venni...
Patkányokkal lakott, punkegyüttesben trombitált a Trónok harcának sztárja AZ DURVÁBB LETT VOLNA HA A PATKÁNYOKKAL TROMBITÁLT VOLNA, LOL Wait, a challenger appears:
Popsztárral erősít a Trónok harca: „A hetedik évadban különleges vendégszereplő érkezik a sorozatba. Vasárnap jelentették be, hogy Ed Sheeran is szerepelni fog a Trónok harca következő, hetedik évadában.” – Remélem lefejezik, de előtte őt is jól megdobálják szarral, legalább virtuálisan!! És tényleg ez történt:
Ed Sheeran törölte magát a Twitterről: „Kikezdték a kommentelők a Trónok harca miatt.”MUHAHA, azt remélem is!
két tök jó reklám – Gumicukor – dolce&gabbana – Még nem láttuk Havas Jont táncolni, de megérte várni – Nem érte meg mert tényleg nem tud semmit, még táncolni sem!
c:c – Mozifilm hosszúságú lesz a Trónok harca évadzárója: „Hét epizód lesz az idei évadban, a leghosszabb az utolsó lesz, a maga 81 percével.”Nap kommentje 3-4.:

Hodor the hodor 2017.06.13. 20:55:29
HODOR!!!!

Biriksz_Krokiksz! 2017.06.13. 21:07:58
@Hodor the hodor: na te csak ne dumálj, rólad is vannak elméletek.

...és egy Év kommentje-candidate:

Ser Vazul 2017.06.13. 18:00:38
Nagyon izgalmas! Az kiderült már ki Luke apja?!?


CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 1.:
A SZEGÉNY BEMUSED PANASZAI
0

Deli szépségek.

Talán érdemes:
Filmbox Family, 21:00 – A vígjáték,- meg művészkedés-dömpingben elfelejtjük hogy valaha gyerekfilm-nagyhatalom is voltunk. Ezt a hagyományt próbálta 2014-ben újraéleszteni Fonyó Gergely aki Tasnádi István 2012-es mesekönyvét (A kőmajmok háza) ültette át. Egy asztmás kisfiú legfőbb nyári támasza a kislány aki vagy tud valamit a házról ahol Kornél lakik (meg az apjáról is) vagy csak élénk a képzelőereje, de tény hogy fantáziavilágában mindennek jelentősége van és egyik lakója sem hétköznapi – de mint minden unverzumot, ezt is fenyegetik A TUGGYUKKIK valakik (lásd: Végtelen történet) és csak ők ketten tudják megállítani őket. Tekintsük ígéretes kezdetnek és bízzunk benne hogy fogják még követni jobbak is. Ugyanabban az időben a testvércsatornán (Filmbox Premium) egy kicsit általánosító vígjáték az Arizonai ördögfióka és a Nevem Earl nyomdokain az amcsi álmot kergető, trailer park-ból nagyvárosba vágyó Déli szépségekről akiknek céljaik mellett keresztneveik is hasonlítanak (így már logikus a Southern Belles cím is). Bell Granger (Laura Breckenridge) zűrös, zenészkarriert tervező barátjától lépne le, Belle Scott (Anna Faris) egyszerűen csak besokallt a kisvárosi léttől-melóktól és mindent bevet hogy pénzhez jusson az útra. Ám Bell megismerkedik egy jóképű rendőrrel (Justin Chambers), így lehet hogy hiába volt Belle minden munkakeresése és takarékoskodása… Mondjon rá ki mit akar, minden egysíkúságával együtt jobb mint a Scary Movie-k amikkel Faris kasszát robbantott. Más. Tokkal-vonóval-Előszóval együtt 21:10-től Jodorowsky után újabb enfant terrible, Alfred de Musset az M5-ön, mégpedig rögtön önéletrajzzal. A Század gyermekének vallomásait eleve nehéz megközelíteni de Sylvie Verheyde ezt még tetézi azzal hogy a profik közé lead-nek bedob egy amatőrt, Pete Doherty-t. A barátnője (Lily Cole) csélcsapkodásáért bárbajjal elégtételt venni akaró Octave (de Musset alteregója) megszégyenül, ennek hatására önpusztításba kezd (én meg kezdem érteni miért Doherty-t választották ki, de attól még hogy valaki tényleg üti magát minden cuccal, nem biztos hogy el is tud játszani egy ilyen karaktert). Mindegy, vissza a lényegre: egyoktávos barátunkat az apja halála rázza föl majd egy új szerelem (Charlotte Gainsbourg) csillant meg előtte némi reményt, de hepiend itt sincs, nem is lehet…elmaradt boldog befejezéseknél maradva jöjjön is a:

Trump rovat:
Best of 2017 vol. 1.:
c:c – Néhány műsor számára Trump megválasztása egy áldással ért fel: „Izmozik, kiszámíthatatlanul dumál, ideális téma.” – Nekem is merő élvezet volt összeszedni az izmozó médiákok kiszámíthatlan dumáját:
Trumpnak mennie kell: „Egy guru szerint az elnököt a republikánusok elitje fogja elmozdítani a hatalomból.” – Nahát, én eddig ilyeneket csak konteókban olvastam! Biztos békés úton tervezik megvalósítani...ja, nem:
Danube institute – Lehetséges lenne egy katonai puccs az USA-ban?: „Egyre többen reménykednek ebben.” – Sőt, azt is lehet mondani hogy kifejezetten lincsirányba terelik a közhangulatot:
Snoop Dogg hosszasan küldte a búsba Trumpot – ...de mivel ezt Eminem is elsütötte, kénytelen lesz ő is emelni a tétet:
Trump: Undorító, amit Madonna művel: „Az elnök azon akadt ki, hogy Madonna azt mondta, gondolkodott a Fehér Ház felrobbantásán.”Wait, a challenger appears:
Johnny Depp Trump meggyilkolásával viccelődött: „A Glastonbury fesztiválon tette fel a kérdést, hogy mikor ölt meg utoljára színész elnököt.”HA HA VERY FUNNY, kár hogy van aki komolyan veszi:
Ilyen egy videójátékos Trump-ellenes akció – ...sőt olyan is van aki már IRL játssza az FPS-t:
Belehalt sebeibe a több mint ötven lövést leadó virginiai támadó: „Egy republikánus képviselő és másik négy ember sérült meg a támadásban.” – Gondolom most mindenki je suis replikánssá festette a faszbúkját. Ja nem:
királycsináló – 5 jel, hogy Donald Trump még idén távozikNap kommentje 1.:

Mr. Cobb 2017.08.23. 08:03:26
Ácsi! Ha Clinton elsöprő győzelmet aratott(lásd index bérblogok 2016 január- 2017 január 19), akkor miért kéne lemondania Trumpnak?

A Trónok harca írója szerint Donald Trump olyan, mint Joffrey Baratheon: „Csak éppen megmaradt annak a szemétládának, mint amilyen a sorozat egyik főgonosza volt 13 éves korában.”Te is fiam, Martin?! A könyvedet fejezd már be végre!!!
im' – Amerika útja a zsarnokságba?: „Timothy Snyder könyvében Trump Hitlerrel és Sztálinnal kerül egy lapra.”Hát Kony-t már elfelejtette? Ő már szart ér?!
Jennifer Lawrence is harcol Trump muszlimellenes rendelete ellen: „Az Oscar-díjas színésznő is kiakadt az amerikai elnök új rendeletén, és nemrég feltűnt egy budapesti étteremben is.” – De miért nálunk, éttermekben, kocsmákban meg Veszélyes Faszfejek között küzd ellene? Ha annyira nem akar otthon küzdeni, felőlem akár mehet Szíriába is!
Sean Penn: Trump az emberiség közös ellensége: „A haiti földrengés áldozatainak nyolc éve segítő színész/aktivista nagyon kiosztotta az elnököt.” – Nem volt elég a Nevem Sam-ben full kretént nyomnia, most is meg kellett tennie...wait, a challenger appears:
kívül tágasabb – Robert De Niro szerint "borzalmas tragikomédia" lett Amerika: „Korunk egyik meghatározó színésze egy díszdoktori kitüntetése kapcsán beszélt arról, hogyan látja a mai Egyesült Államokat.”Nap kommentje 2.:

J.R. Ewing 2017.06.01. 12:10:58
Súlyos szavak ezek a Nagyfater elszabadul című szenny főszereplőjétől.

VISZLÁT SZOMBATON!

 

Kulcsszavak: LESZAROM, rest of, 2017

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés