2018. 03. 26.
Burzsujdugalj (márc. 26-27-28-29.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Burzsujdugalj (márc. 26-27-28-29.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 26.:
A TRIP FULL OF BOUNTY
0

Odette and the amiable girls.

Kiemelten ajánlott:
Fél kilenckor újabb nő-központú jóság (Út az ismeretlenbe) a minapi Meryl Streep-drámázás után a Cinemax 2-őn Carrie Watts-ról (Geraldine Page) aki megözvegyülve és gyereke háztartásában vegetálva már csak egyet akar, újra eljutni gyerekkora helyszínére, a régi farmra. Körülötte mindenki a kifogásokat keresi: fia nem akarja hogy egyedül keljen útra, felesége egyszerűen anyagi okokra hivatkozik, ám mint az angol cím (The Trip to Bountiful) is elárulja, a kirándulás végülis megvalósul, csakhát ahogy Carrie, úgy a régi környék sem ugyanaz már – illetve minden úgy van ahogy (el)hagyták. Ebben az esetben is igaz hogy az út a lényeg, nem a megérkezés: Carrie és egy mellé betársuló fiatalasszony (Rebecca De Mornay) kölcsönösen sokat tanulnak egymástól-egymásról. Nem népszerűséghajhászó darab (David Lynch Straight Story-ja mérhető még hozzá), de Page simán megkapta érte az Oscart. Aki első körben lemarad az holnap 13:25-kor pótolhat ugyanitt, 2014-ben sajna ezt is újraforgatták TV-filmként, teljesen fekete stábbal.

Talán érdemes:
22:40-től többszörösen is clickbait „vígjáték” a Filmbox Plus-on amit anno Szexterápiaként tukmáltak ránk. Mivel még így sem kaszált akkorát mint szerették volna, végső kétségbeesésből a vízilókönnyedtségű Csoportos szex mellett döntöttek (angol nyelvterületen eleve így hozták forgalomba). Mint a legtöbb ilyesminél (lásd még – vagy inkább ne – a Young People Fucking-ot), itt is sűrűbben beszélnek a sekszről mint csinálják, ama bizonyos csoportba pedig nimfomániások járnak kibeszélni függőségüket. Hozzájuk csatlakozik egy nagyonlúzer (Josh Cooke) aki az ultimate beta male megtestesítője is lehetne: miután megcsalta a csaja, belezúg egy nála is poliamórabb énekesnőbe (Odette Annable) akivel – kitaláltad – csak a terápiás találkozókon tud hosszabb ideig együtt lenni (ahol egyébként tilos a kapcsolatépítés). Azt csak természetes hogy a lúzernek van egy vele mindenben fordított személyiségű haverja, meg az is hogy a kiscsapat egyre többet akar megtudni az új jövevényről, így munkahelyére is utánamennek...

Talán ismétlés, talán érdemes:
Cinemax, 20:00: München – Steven Spielberg a Schindler listája után 2005-ben újra kényes, bár nem túl köztudatban levő témához nyúlt. A ’72-es olimpiát vérbe fojtó palesztinokra vadászó zsidó különleges egység története vékony szálon egyensúlyoz és fontos kérdéseket érint (lehet-e hőst faragni a terroristák ellen küzdőkről ha maguk is a gyilkosok piszkos eszközeivel élnek ill. lehet-e valaha is béke a Közel-Keleten?), de a részpozitívumokat agyonnyomja az időtartama (majd’ 170 perc). Budapest ismét remekül helyettesíti azon európai városokat amikre nem telt a büdzséből, Eric Bana, Moritz Bleibtreu, Mathieu Kassovitz és Ayelet Zurer jók (sőt, itt még Daniel Craig is az), de – ahogy majd’ az összes poszt-kétezres Spielberg-művet – ezt is megrövidíthették volna úgy háromnegyed órával.

Hétfő? #LESZAROM.
...the Oligarcha Edition.
Kim Kardashian 2,5 milliárd forintot keresett 4 nap alatt: „Piacra dobott egy új parfümöt, majd elkezdte hirdetni a közösségi oldalain, és máris kifogyott a készlet.”EZT TEHETNÉM A KARDASHIANOSBA IS, LOL És tudjátok mi az ami nem fogy ki soha? Hát a LESZAROM:
GAZDAG – Szintet lépett a felesleges luxus: „Sok őrültségről hallottunk már, de ez simán az élvonalban van.”LESZAROM, nem érint...
Ilyen lett Ferihegyen az új luxusváróterem – Lásd fentebb, úgyse megyek oda soha.
burzsuj - nahát - A világ legdrágább festményei: „Arabok és oroszok "markában" a nemzetközi műkincspiac.” – Lásd fentebb...
Ha van egy kis pénze, vegyen japán céget: „Mi szóltunk.” – Én is csak szólok: LESZAROM.
Valaki adott 10 milliárd forintot egy golflabdányi kőért – ...én meg ingyen SZAROM LE.
Mi van a táskámban... – Rogyásig van luxus holmikkal az idei Oscar-szatyor – TeLESZAROM. A baszatáskát is!
fényűzés a grammy-gálán – Nézd meg Beyoncé-t 6,8 millió dollárnyi gyémántban!LESZAROM a férjével együtt:
Ha kettest kijavítom, jön a buli buli buli – Ön el tudna bulizni 30 millió forintot egyetlen éjszaka alatt? Jay-Z-nek sikerült: „Az biztos, hogy elég nagy alkoholtűrő képesség kell hozzá.” LESZAR A KETTESÉT PERSZE NEM JAVÍTOTTA KI!!!44 négy
Még csak 20 éves, de dollármilliárdos lett a hatalmas lottónyereményből a floridai: „Egy gépre bizta az öt szám kiválasztását, bejött, a nyeremény felét ráadásul nem is kérte.”LESZA Jellemző, még a lottóötösért sem dolgozott meg! Nem baj, itt egy kihívó:
Ez a srác havi 60 milliót keres azzal, hogy videojátékokkal játszik, és ez csak a zsebpénze – Ez neki munka?! LESZAROM!
rich kids – Sokan kedveskednek neked, ha látják, hogy saját asztalod van egy nightclubban – Én nem kedveskedek, én egyszerűen csak LESZAROM. A „saját asztalodat” is!!! – „Ben Towers 11 éves korában céget alapított, 19 évesen pedig már milliomos. Azt mondja, ettől nem lett könnyebb az élete, sőt.” – Adja nekem a pénzét ha annyira zavarja.
szemlélek – Kína leggazdagabb embere boldogabb volt szegényen: „Az Alibaba alapítója visszasírja havi 12 dolláros tanári fizetését.”ADJA NEKEM A VAGYONÁT akarom mondani SZÓLJON A NEGYVEN RAMBÓNAK, LOL na majd most: LESZAROM.
Paris Hilton akkora jegygyűrűt kapott, hogy kettéállt az internet: „Ez a gyűrű fényesebb, mint a jövőm! - írta egy twitterező.” – ...de csak addig fénylik míg LE nem SZAROM.
Gazdagisztán – Az úri közönség megeszi a menyasszonyt: „És ez a kissé bizarr mulatság rá­adásul egymillió dollárba kerül.” LESZA További egymillióért spirit cooking keretében élő embert is lehet enni.
kívül tágasabb – külföld – Az országot is lángba boríthatják az iráni gazdag kölykök: „A gazdag fiatalok kérkedése egyre nagyobb feszültségeket gerjeszt.”LESZA Hát inkább a Burzs Dubajt mint Magyarországot borítsák lángba, LOL!
rich kids of budapest – Vaskos köteg húszezresekkel menőznek a milliomos magyar fiatalok az Instán: „Többé nem kell elképzelnie, hogyan élhetnek a szupergazdag hazai gyerekek, végre megnézheti!”LESZAROM őket :)))
GAZDAG – Új őrület lehet a színváltós kád: „A hongkongi találmány lényege, hogy használója lelkiállapotához alkalmazkodik.” – Ha ilyenem lenne, mindig barna lenne, ha nem a hangulatom miatt akkor azért mert azt is teLESZAROM.
 

KEDD, MÁRCIUS 27.:
NEKRO-LOGIKON
0

Jönnek A SZÁMBÓL a mongol bélférgek!!!4! négy

Nem érdemes:
Fél kilenckor szájbarágós bűntudatkeltés a Cinemax 2-őn ami csak még jobban kidomborítja a történelmi paradigmaváltásokat-paradoxonokat: annak idején a kereszteslovagok a szaracénokkal harcoltak míg az itteni Fehér lovagok már Afrika polgárháborúiból igyekeznek minél többeket Európába menekíteni, ahelyett hogy mondjuk rendbetennék az ottani erőviszonyokat és normális életet biztosítanának.

Talán nem érdemes:
…kivéve ha kedveljük a WTF-élményeket merthogy A kán kincsének őrzői bővelkedik ezekben, ahogy az az eredeti elnevezéséből (Mongolian Death Worm) is sejthető. Láttunk már ilyet közel-keleti béketeremtős verzióban, ott dzsinneket reaktiváltak óvatlan amerikai katonák, na itt ugyanez játszódik le csak Mongóliában és egy olajfúrás ürügyén. Ha már WTF-fíling: Mongólia nem úgy néz ki mint Mongólia (a lakosok sem), a helyi rendfenntartó erőt seriffnek szólítják, amerikai típusú-feliratú kocsival mászkál és egyedül Sean Patrick Flanery tudja a titkot hogy mit is őriznek a gigászi csúszómászók és mi szükséges a megállításukhoz. Maguk a FEHÉR férgek nem ijesztőek annyira hogy éjjel 01:05-ig kelljen dugdosnia őket a Filmcafénak, a Tremors-ban, a Dűnében de még a Beetlejuice-ban jobban oldották meg ezeket a létformákat.

Talán érdemes:
Bergman Őszi szonátája voltmár nálunk, de most színházi előadásként, Pataki András dirigálával érkezik az M5-re, minden más maradt ugyanaz: hosszú kihagyás után találkozik zongoraművész anya és lánya (aki ráadásul a mama másik, fogyatékos gyermekéről is gondoskodik) hogy rendezzék végre közös dolgaikat. Elspoilerezni nem lehet, mondjuk ezen a szinten nem az a lényeg mi történik hanem hogy hogyan, mint minden magasművészetesdihez, ehhez is jár Előszó, azzal együtt 21:10-kor kezdik. Jóval később, 00:25-től ugyancsak múltfeldolgozás lesz műsoron az HBO-n ahol egy médiagenya állít mozgóképes Nekrológot az operatőrnek akinek halálában ő is felelős. Három napja van rá, munkájában segíti az illető kissé zűrös kamaszlánya akin keresztül egyre jobban megismeri az elhunytat és talán maga is jobb irányba változik a végén… 20:25-kor ismeret-erjesztés a Duna World-ön hazánk egyik legkedveltebb költőjéről – vagy nem is, merthogy a mostani oktatásfelfogás szerint minden ami régi, elmaradott, ezért az Így készült az ARANY csak a hozzám hasonló begyöpösödött konzervatívoknak fog bejönni.

Kössz, oktatás! rovat:
Javult a magyar diákok szövegértése: „Negyedikben még jók, 15 évesen katasztrófálisak az eredmények.” – Most akkor javult vagy romlott? Tökmindegy, Indexes-444-es újságíró még így is lehet belőlük („katasztrófálisak”).
Itt tanulhat indexesektől, sőt, okos emberektől is – Helyesírást is? LOL!!44
Appok veszélyeztetik az ovisok nyelvi fejlődését – Vagy nem, mert mit írnak kicsivel később:
Mesekönyves alkalmazást a kicsiknek!: „Sokat tanulhat a gyerek a tabletről, csak nem mindegy, mit töltesz le neki! Friss kutatás mutatja, mi a gond a legmenőbb appokkal és mi a megoldás.” – ...és továbbra sem tudják eldönteni:
Túl szigorúan tiltjuk a gyerekek kütyüzését: „A kijelző előtt töltött órák számlálásánál fontosabb, hogy a család együtt töltsön időt a kijelző előtt - ezt mondják oxfordi kutatók.” – ...vagy nem, mert mit olvashatunk kicsivel később:
Kitiltják a mobilokat a francia iskolákból: „Nem csak órákról, hanem teljesen.”
t – Milyen változás legyen az oktatásban?: „Íme egy konkrét javaslatcsomag, ami jobbá tehetné.” – Nekem is volna egy szerény javaslatom: TANULJ MEG ÍRNI-OLVASNI MAGYARUL LEGALÁBB ÁLTALÁNOS ISKOLÁS SZINTEN és akkor nem írsz le ilyeneket: sokan hiányoltátok, hogy konkretizáljam pontosan min is kellene változtatni a kerettanterven (...). Ti, kértétek, én megírtam, voila (...) mindenképpen tanulni kellene a reklámról. Mert a gyerekcsatornák, újságok, weboldalak, youtube, fb, influencerek stb mind tele vannak reklámmal. Akkor miért hülyítsük őket? Talán tudatosabbak lennének és felnyílna a szemük, hogy a kedvenc youtuberük miért ajánl orrba-szájba nekik valamit (money,money, money). Mert az ugye tiszta kép, hogy ők már nem tévéznek meg stb, hanem youtube-ot néznek. És hallgatják az influencerek töménytelen mennyiségét. (...) most random egy gyönyörű névvel illettem egy must-have „töltelék tantárgyat: Általános állampolgári alapismeretek. (...) ne röhögtessük ki továbbra is a tanárt azzal, hogy általában a diák jobban vágja a tananyagot, mint aki taníja. Jöhet a programozási alapismeret, úgyis erősíteni akarja az egész világ a női IT-sek számát. Go for it! (...) Tudatos táplálkozást kellene nem csak egy órán tanítani, hanem mondjuk minden forró nyári tanév végén átbeszélni, amikor úgy sem fog már a muslicának sem az agya. (...) a magyar nyelv és irodalom nagy részét reformálni kellene, a fentiekkel kíbővítve. Kevesebb vers, sokkal több olvasmány – alsóban főleg érthető kortárs, majd jöhet a bonyolultabb archeikus minimálisabb számmal. (...) Nálunk volt még heti egy Ofői óra is, de senki se tudja miért, amikor általában (...) orbitális veszekedésekbe torkoltak az osztálykirándulást illetően. (...) az informatikát teljesen átalakítani és belevenni a programozási alapokat, akár az egyszerűbb sablonokba való belenyúlásig, hogy ne füldönkívüli tudásként legyen számon tartva a közhiedelemben.”ÉDES FASZOM, és ezek után még van képe nyelvtanból oktatni: „elnézve a social media posztok helyesírását talán ez kéne, hogy legyen az egész nyelvtanoktatásnak a szíve-lelke…érelme. Mert bár bámulatos, hogy tanuljuk az összeolvadást, teljes /részleges hasonulást stb stb, de mégis miért? Miért nem kukázzuk? Majd, aki nyelvész szakra megy, élvezkedjen vele. Először tanuljunk meg helyesen írni alsóban, meg aztán felsőben, amíg nem megy.” – Abszolút egyetértek veled, azonnal takarodj vissza az első osztályba!!!!
Nem hülye a gyerek, ha alacsonyabban van a léc: „Miért hazudik nekünk Gárdonyi? Mi a jó abban, hogy a gyerekek utálják a Légy jó mindhaláligot? Ha jót akarunk, nemcsak a kötelező olvasmányokon, hanem az egész magyartanításon változtatni kéne. De mik a legnagyobb gondok a rendszerrel?” – Szerencsére megmondják ha magunktól nem tudnánk:
Az irodalomanyag kétharmada elhagyható – Sőt, akár az egész is, tudjuk-tudjuk. Nap kommentje:

0

SZERDA, MÁRCIUS 28.:
REBORN FROM THE ASHES
0
A nemek közti összefogás eredménye!

Nem érdemes:
22:50-kor a Kojot román előfutárát láthatjuk az HBO-n és hát az Orizontról ez a legjobb ami elmondható (mármint hogy megelőzte). Egy külföldről hazatért házaspár a kint keresett pénzből vendéglőt nyit Erdélyben, azonban hamar rá kell jönniük hogy a környéket a kegyetlen magyar (!!444 négy!!!) favágómaffia tartja rettegésben és ők rövid időn belül üllő és kalapács között vergődnek a magyar ÉS kegyetlen (!!!négy4) banda meg a rendőrség szorításában.

Talán érdemes:
Mára is jut egy kis mongolkodás A Főnix útjával éjfél után öt perccel a TV2-őn, ugyancsak olajkutatókkal akik repülőgépük balesete után nem tétováznak, inkább a roncsokból építenek egy kisebbet, de működőt. Ha ismerős a sztori az nem véletlen, ez a ’65-ös Flight of the Phoenix 2004-es remake-je ami elég vérszegény ahhoz hogy csak egyszernézős legyen (ha netán értünk is a mechanikához akkor még egyszer sem). Jó azért hogy az itteni Góbi sivatag kicsit valóságosabb mint az amiben a FEHÉR férgek bújócskáztak egy nappal ezelőtt és ha már itt tartunk, azt se felejtsük hogy ez is a polkorrekt agymenés áldozata lett: az originál arab környéken játszódott, nők nem szerepeltek benne (csak egy hastáncos délibáb), ebbe azonban Miranda Otto mellé még egy közepesen ismert rappert (Sticky Fingaz) is becastingoltak. A legordítóbb mellényúlás a pilóta, szegény Dennis Quaid nem ér Jimmy Stewart lába nyomába se.

Kis hírek a nagyvilágból:
c:c – A Fal kérdésszerkesztői nem ismerik a Star Warst – Vagy igen:
A mi kis falunk a magyar tévé Halálcsillaga: „A Piramis folyamatosan veri a Falat, múlt szombaton este héttől Sváby András Naplója volt a legnézettebb műsor.” – Piramis, kis nagy fal...egész biztos nem Egyiptomban vagyunk?
Lemondott a mianmari elnök, mert „elfáradt”: „Mondjuk zajlik az országában egy népirtás is.” – Hát abban fáradt el szegény, mit lehet ezen nem érteni?!
Az ügyvéd szerint "csak segíteni akart" Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosaMajd bedemarci kideríti egy tényfeltáró cikkben ^^
A pápa nem tudja használni az internetet – Hála Istennek, anélkül is mond elég hülyeséget.
Az avokádós lánykérés az eljegyzések új, teljesen abszurd formája: „Ha önben még lenne kérdés azzal kapcsolatban, hogy a világ megérett-e a pusztulásra, akkor a most következő fotók megadják a választ.”Dave Mustaine likes this.
Kikérte a panaszkönyvet a töröknél, lábtörés lett a vége: „A Király utcai étterem szerint nincs közük a sérüléshez, és ezt mondták a kihívott rendőrök is. Megnéztük a kamerák felvételeit - az biztos, hogy a nő elesett.” – ...egy komondorban. Vagy tevében, mit tudom én...
10 gigabites netszolgáltatást indítanak Dél-Koreában: „Tízszeresésre növelik a lakossági optikai szolgáltatás átviteli sebességét.” – De minek ha nem mehetnek a világhálóra és pornót se nézhetnek?! Ja hogy az Észak? Mindegy, ezt benéztem, ez van, mondjuk akár a fejlett nyugatról is írhattam volna:
Fizetőssé tennék az ingyenes netes pornót egy amerikai államban: „Rhode Island szenátorai lecsaptak a netsemlegesség eltörlése után adódó lehetőségre.”Fizetős az ingyenes pornó?! NORMÁLIS?!
Adatvédők kritizálják a brit pornótörvényt: „Áprilistól mindenkinek igazolnia kell, elmúlt-e 18, a jogvédők adatvédelmi katasztrófától tartanak.” – Csak kicsit dolgozzanak rajta és utolérik Indiát is:
Egy indiai férfi levágta a 18 éves gyereke kezét, mert szerinte a fiú túl sok pornót nézett: „A hentesként dolgozó apa többször szólt a fiának, vasárnap azonban rajtakapta pornónézés közben, és nagyon dühös lett.”HÁT VÉGÜL IS MEGOLDOTTA AZ ÜGYET A MAGA SAJÁTOS FRAZEOLÓGIÁJÁVAL Az apa meg Szász János új filmjét nézhette meg a kelleténél többször.


CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 29.:
NAGY ARCCAL AZ ATOMFELHŐ ELÉ
0

The Loveshack on the Filth Avenue.

Talán érdemes:
Tíz előtt tíz perccel amcsi doksi az HBO-n ami ha nem is rettent el 100%-ig a paksi bővítéstől de legalább emlékeztet minket az atomenergia, pontosabban a II. VH. megnyeréséhez szükséges Manhattan-projekt árnyoldalaira. A negyvenes-ötvenes években a lakosság java még St. Louisban is Sugárzó reményekkel tekintett a jövőbe hogy aztán saját bőrükön (no pun intended) vegyék észre a mellékhatásokat mikor a szomszédságukba lerakott hulladék „beszivárgott” a mindennapjaikba.
Film Mánia, 23:10 – A Mocsok vagy volt, vagy csak valami hajazott rá: Bruce Robertson (James McAvoy) mintha a Tapló Télapó, Torrente és a Guardista távoli csak náluk jóval kevésbé szimpatikusabb skót rokona volna, ez nem is csoda ha tudjuk hogy Irvine Welsh köpönyegéből bújt elő. A Filth-ben nincs az említettekre jellemző feloldozó humor csak egy szociopata, drogfüggő rendőr aki mindent és mindenkit átver – főleg sajátmagát mert az előléptetés amiért beveti összes aljas ötletét nem ér annyit hogy átgázoljon a társain. Közben még kísérti a múlt meg a drogos flesbekkek (a pszichiáter ágyán meg egyébként is), szóval egyáltalán nem biztos hogy a megfelelő fényt látja az alagút végén...

Nem érdemes:
Filmbox Extra HD, 21:00 – Általában pont nem ide rakom a vallásos mozikat de a The Shack-kel kivételt kell tennem, két okból is. Az egyik az erőltett tanulság (erőszakos apját anno másvilágra segítő fiúnak felnőve meg kell tanulnia megbocsátani kislánya gyilkosának – mert ez csak így kisujjból megy, na persze), a másik a szentháromság viccbe illő ábrázolása: nem azzal van bajom hogy Jézust zsidó színész játssza hanem hogy Istent egy fekete nő, a Szentlelket pedig egy japán asszony személyesíti meg (tudod, Japán: sintoizmus, buddhizmus…). Ha az volt a cél hogy elfogadjuk a jelenlevő rosszat akkor ellenkező hatást értek el vele (azt pedig végképp nem tudom elhinni hogy Isten minden „gyermekét”, így a pedofil sorozatgyilkost is ugyanúgy szeretné, szerintem ez a készítők agendája). Csak remélni tudom hogy a könyv amiből készült jobb ennél.

Black Panther rovat:
...mert 2018-ban ő az új vandervumen:
A Párduc, aki leverte a Ku Klux Klánt: „Szintet lépett a Marvel: fekete rendezővel, fekete színészekkel készített filmet egy fekete szuperhősről. De mégis ki ez a Fekete Párduc?” – Gondolom annak is ugyanígy örülne a média ha egy germán típusú rendező csak fehérekkel forgatná le a Thort. Ja, nem.
A Fekete Párduc lesz a legsikeresebb képregényfilm: „Ötödik hete vezeti az amerikai bevételi listát, hamarosan megelőzi a Bosszúállókat.” – HAHA, TI IS ÉSZREVETTÉTEK HOGY RÚNÁK VANNAK BLACK PANTHER TRÓNJÁN? ÉRTITEK, RÚNÁK, LOL, XD, HAHAHA  És ezt így előre eldöntötték hogy ez lesz A legsikeresebb képregényfilm? NICE!
podcast – Tényleg annyira jó a Fekete Párduc?RÚNÁK EGY FEKETE SZUPERHŐS TRÓNJÁN LOL GECC SZAKADOK Év filmje, tudjuk:
Kritika – Senki sem állíthatja meg a Fekete Párducot: „Nem ez lett a valaha készült legjobb Marvel-film, de néha olyan területre téved, ahová eddig senki. Kritika az újszerű húzásokkal teli szuperhősfilmről.”RÚNÁK AFRIKÁBAN, ÉDES FASZOM, EZ NAGYON JÓ Ugyanez a 444-en, majdnem ugyanígy:
Szuperhősfilm, kicsit másképpen: „A Fekete Párduc újszerűbb, izgalmasabb, de még nem tökéletes.” – Ja, nagyon újszerű, a cikkíró szerint „A Fekete párduc (...) abszolút főszerepet oszt a popkultúrában mellőzött, sokáig első áldozatként vagy vicces mellékzöngeként kispadhoz kötözött feketékre, mi több, magára a fekete népre” - ÉDES FASZOM! 48 óra 1-2, Harlemi éjszakák, Blade trilógia (ha már Marvel), vagy akár a Macskanő (fekete ÉS női szuperhős) mondanak ezek valamit egy filmesblog-írónak?! Nap kommentje:

0
Ja és még valami:

0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés