2018. 09. 22.
Nesztelen Esteban (szept. 22-23.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nesztelen Esteban (szept. 22-23.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 22.:
KÍVÜL TÁGAS ŐRÜLTEBB
0

You are a parrot!

Nem érdemes:
A retekklubbon 21:05-től fárasztó remake Chevy Chase kevés jó filmjeinek egyikéből, a Vakációból. Itt Griswoldék fia, Rusty indul femilitugedör útra az övéivel és le lehet mérni, mennyit változott halivúd az eltelt időben mert a Vacation lehetne bármelyik mai vígjáték, annyira ugyanazok benne a poénok (ilyen-olyan testi funkciók, stb.), azaz családról szól, de nem családoknak, és míg az eretiben az útközben megesett kalandok voltak középpontban, itt mindez mellékes a négy,-és egyébbetűs trágárságok között. Feltűnnek páran az eredetiből is, de bár ne tennék.

Talán érdemes:
Ugyanitt maradva negyed éjfélkor vígjáték ami hol Őrület, mi van kint!, hol pedig Kívülről őrült címen fut, ami biztos hogy egy frissen szabadult fogoly (Tim Allen) vágyik benne vissza a VILÁGOT biztonságot jelentő rácsok mögé miután a kelleténél közelebbről megismerte hazudós nővére (Sigourney Weaver) családját ahol a férj (J. K. Simmons) különösen nem kedveli. A félreértések elkerülése végett a nővér azt kamuzta mindenkinek hogy öccse Franciaországba költözött, ez a kegyes hazugság nő lavinaként egyre nagyobbra, fenyegetve hogy barátunk visszanyerje régi barátnője szívét. Allen egyben rendező is, talán ez az oka hogy a végére kicsit széthull az amúgy sem túl stabil sztori, hiába érint aktuális témákat, így azt is hogy barátunkat mai jogi értelemben vett kalózkodásért ítélték el és főnöke (Ray Liotta) helyett ült. Weaver és Simmons mellett még Jeanne Tripplehorn menti valamelyest pártfogótisztként, az M3-on mindeközben Dajka Margit speciál, előbb 21:10-től egy Latinovits-csal közös és kicsit politizálós drámával melynek hősei Jövedelmező állásról álmodnak, ám ez elvész a hivatalok és az ő packázásaik között. Ezt követi háromnegyed tizenegykor egy egyórás doksi (Egy igazi bohóc - Dajka Margit) amiben számba veszik legfontosabb szerepeit, a sort végül a Tűvétevők zárja háromnegyed éjfélkor, ebben egy varrótűt keresnek egyre vadabbul, több kárt okozva mint amennyit az elveszett tárgy ért. 21:15-kor az HBO2-őn Denzel Washington Roman J Israel, Esq.-et kelti életre. Az idealista Jogdoktor kollégája halála után rájön hogy a kettejük által vezetett iroda korántsem végzett olyan tökéletes munkát mint hitte, új helyén pedig főnöke (Colin Farrell, aki mellesleg remekel) a megszokottnál jobban előtérbe tolja a visszahúzódó jogász-zsenit. A friss ügy (egy gyilkossággal vádolt fekete testvére védelme) egyben arra is jó alkalom hogy Roman áttekintse addigi működését, végül éjfél után öt perccel (mikor máskor?) tavalyi horror-prequel az HBO-n a kétezertizes évek ijesztgetős gyerekjátéka, Annabelle 2. részével ami A baba teremtését meséli el, bár ha szigorúak vagyunk már az Annabelle is a Conjuring előzménye volt (és akkor az idei Apácát még bele sem számoltam).

Zene” és „film” rovat:
Mozi – Breaking! Woody Allen kiégett: „45 év után most először nem fogja tudni tartani az „évente egy film” tempót.”...and nothing of value was lost that day:
Eltüntetik Woody Allen új filmjét: „Selena Gomez és Timothée Chalamet is szerepel benne, de kérdés, hogy valaha láthatjuk-e.” – Pedig biztos Év filmje lenne ez is.
r – Hogyan legyen örömünnep egy temetés? – Jaja, hiszen nem temetés ez hanem vidám lakodalom: „Csak a taperolós pap rondított bele Aretha Franklin méltó búcsúztatásába.”Nem, nem csak ő:
A család gyűlölte Aretha Franklin búcsúztatóját: „Nem csak az Ariana Grandét taperoló püspökkel volt baj, a búcsúztatóbeszéd is botrányos lett.”Madonna likes this, the show must go on.
A világ összes drogja benne lesz Matthew McConaughey új filmjében: „Az előzetes azzal indul, hogy bélyeget próbál venni az éjjel-nappaliban.” – És? Attól jobb lesz?
majka / curtis - Curtis: Majka nem a barátom: „A rapper egy szlovákiai falunap színpadáról üzent.” – Már azt hittem a Carnegie Hall nagyszínpadáról.
stenk - Majka Curtisről: Én szeretem őt!Jaj, dugjatok már egyet azt’ legyen szent a béke!
c:c – Egy szereplőt kinyírnak a Modern családban – Szerintem ne nyírjanak ki senkit, egyszerűen csak kaszálják el az egészet.
Amíg Fecsó a gangbang-élményeiről, addig Vivien az abortuszáról mesélt a többieknek: „Ennél kontrasztosabb és abszurdabb jelenet aligha volt a Nyerő párosban.”Wait, a challenger appears:
c:c – Csillag születik A mi kis falunkban: „Az RTL Szenzációs négyese még a rémesen alacsonyra rakott prosztósági lécet is leverte.”Mi a baj indexes elvtársak? Ti mondtátok hogy "Igen, itt tart a hazai televiziózás. Igen, erre van igény. Igen, erről kell írni." :DDD
Kevin Spacey megússza a büntető eljárást 1992 zaklatási ügye után: „Elévülés miatt. Steven Seagal és Anthony Anderson is megússza saját ügyét.”Ridley Scott likes this. Ja nem, ő most épp a fejét veri a falba valahol, marad a költői igazságszolgáltatás:
c:c – Kőkeményen beszólnak Kevin Spacey-nek a Kártyavár előzetesében: „Végre kiderül, hogyan írták ki a sorozatból a zaklatási botrányba belebukott színészt.” – Fú ez tök érdekes....vagy inkább nem az:

a Kutyák és Lovak olvasói 2018.09.05. 18:38:42
hát, úgy huszonöt év múlva, egy esős őszi-téli héten a nyugdíjasotthonban, lehet, hogy megnézem. (értsd: az utolsó évad nyilván beleillik a nikotinmentes cigaretta-guminő-gluténmentes kenyér-vegán pörkölt sorozatba...)

...ja és még valami:

srank 2018.09.06. 02:29:18
Most jön majd hazánkba Monica Lewinsky, akinek rendszeresen pecsétes volt a kosztümje az amerikai elnök ondójától, az egész világ ezen röhögött 20 éve, ma meg Trumpot akarnak buktatni, mert pornószínésznôvel volt dolga...
 

VASÁRNAP, SZEPTEMBER 23.:
VAN AMI ANNYIRA MEZTELEN
0

Én már csak egy KÓLÁT limonádét kérek...

Talán ismétlés, talán ajánlott:
M5, 22:35 – Amilyen könnyű anyagozni, olyan nehéz az élményt átadni, legyen szó könyvről vagy moziról, nos William S. Burroughs és David Cronenberg legalább megpróbálták. A Meztelen ebéd nem regény hanem nem-regény, tehát drogos víziók, paranoid látomások és homosekszuális fantáziák gyűjteménye, Cronenberg maga ismerte el hogy dollármilliókba kerülne leforgatni csak hogy utána az egész bolygón betiltsák, ő ehelyett a keletkezését örökítette meg, megtartva az alapmű logikátlanságát és történetnélküliségét, háttérbe szorítva a meleg-vonalat (ami azért jelen van, néhol elég sokkolóan). Egy rovarirtásból élő író felesége rákattan a méregre amivel férje a bogarakat (és saját szervezetét) pusztítja, ez vezeti oda hogy egy bulin élő céltáblának ajánlkozzon. A fegyver eldördül, a nő meghal, a férfi pedig az Interzóna nevű köztes világba menekül amit a drog (és annak forgalmazói) uralnak, itt felfedezi hogy írással is lehet tudatmódosítani, s hogy mindebből mi a valóság és mi a trip az már fejben (a nézőében) dől el. Ahogy később a Fear and Loathing adaptációja úgy ez sem szöveghű, Burroughs szellemiségét-jellemét azonban legalább olyan jól átadja Cronenberg mint Gilliam a gonzó-guruét (és Roy Scheider is hátborzongató mint Dr. Benway).

Talán érdemes:
Narkónál maradva nyolckor dark comedy a Film Now műsorán egy akarata ellenére drogfutárrá lett fickóról (David Oyelowo) aki Mexikóban jön rá hogy a gyógyszergyártó cég aminek dolgozik, valójában marihónajja-tablettát fejleszt, viszont a szabadalomra a dél-amerikai munkatársak (ne szépítsük: drogkartell-tagok) is igény tartanak. Az addig hülyeségig naiv Harold ekkor eljátssza saját elrablását hogy megszabaduljon tőlük és munkaadóitól is, de úgy jár mint az alkotók mert a Gringo sokfelé indul de egyik utat sem járja végig: kriminek komolytalan, vígjátéknak sötét, legnagyobb baja pedig hogy mindenki antipatikus benne. 23:25-kor biográfia a Dunán Niccolo Paganiniról, Az ördög hegedűséről aki már életében legendává vált, ez azonban azzal is járt hogy vele kapcsolatban a tények és a tehetség háttérbe szorultak, a többség valami misztikus magyarázatot keresett virtuozitására, ezt itt a „menedzsere” (Jared Harris) jelenti aki Londonba viszi és sikeressé teszi egy paktumért cserébe (azaz kicsit rockSTÁRosra vették a figurát). Nyilván nem egy Amadeus, de sznoboknak még így is kötelező, pláne hogy egy valódi zenész, David GUETTA Garrett alakítja a főhőst. A napot (vagy inkább a holnapot) éjjel kettőkor valóságalapú franciázás zárja (vagy kezdi) a Filmbox Plus-on megélhetési bankrablásra kényszerülő testvérpárról akik Korunk Robin Hoodjaiként veszik el ami szerintük az övék, összetartó kisközösségük hallgatólagos beleegyezésével.

A seksz, a szipu rovat:
Pezsgővel mosta meg a haját, meglepődött az eredményen – Előtte-utána képek – Kicsi lány, a pezsgő nem sampon és a sampon sem pezsgő!!! EGÉSSÉG!
Az RTL stábja konkrétan úgy viselkedett Kelemen Annánál, mintha először láttak volna melleket – Ne legyetek rosszindulatúak, lehet hogy tényleg ez volt az első alkalom nekik!
lelkizóna – Szex – A női orgazmus 4 dimenziója: „A nők szexuális élménye egészen különbözik a férfiakétól.” – Annyira hogy nem is létezik.
Az unoka porciózta, a 68 éves kalocsai nagymama árulta a herbált: „A nagymama épp árulni indult, amikor a mellényzsebében 21 adag cuccot találtak.”Wait, a challenger appears:
83 éves drogdílert ítéltek el Svédországban – Tudom, azabaj hogy nem megy tovább...
Befüvezi a homárokat főzés előtt egy amerikai étterem: „A tulaj szerint nemcsak kíméletesebb az állathoz, de a húsa is finomabb lesz tőle. Valójában ez nem pont így van.” – Jaj dehogynem aranyoskáim, hát pont ti írtátok meg:
A polipok is sokkal kedvesebbek lesznek az MDMA-tól – Ezért kell az emberek számára is legalizálni, sőt kötelezővé tenni!44
sör is jó – Két pohár bor, és te is száz évig fogsz élni: „Persze ez önmagában nem elég, még egy dologra szükséged lesz.” – ...a leszarásra. De majd csak hétfőn :)))
Sok az antidepresszáns a Balatonban: „Többféle gyógyszermaradványt találtak a kutatók, amik az emberi kiválasztáskor kerülnek a vízbe.” – Bizony mi még nem tartunk ott mint a Fejlett Nyugat:
Amerika betépve nézte a napfogyatkozást: „Szennyvízből mutatták ki, hogy megugrott a droghasználat. Július 4-én is hasonló a helyzet.” – ...még jó hogy a teljes legalizálás megoldotta ezt a problémát is. Ja nem:
Seattle-ben annyira totál készen vannak az emberek, hogy még a város melletti öbölben is beszakítottak a kagylók: „A narkó a csatornarendszeren át kerül az óceánba, ott cápáznak rá a kagylók.” – Akkor ők már tudják hol szeret a cápa?...
Minden ok nélkül szexelnek a fiatalok – Vagy nem, mert mit olvashatunk kicsivel később:
K – Miért veszítik el később a szüzességüket a fiatalok?Nap kommentje:

flash.gordon · http://kulhonban.blogspot.co.at 2018.05.24. 12:15:08
Furcsa, pár évvel ezelőtt még azon kesergett a sajtó, hogy ált isk. 8. osztályában már nincsenek szűz emberek és előbb szopnak a nők mint smárolnának. Úgy látszik most megfordult a trend. Biztos, hogy olyan nagy baj ez?

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés