2018. 11. 05.
W. A. Mozaix (nov. 5-6-7-8.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
W. A. Mozaix (nov. 5-6-7-8.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 5.:
BAN THE STARS!
0

Az öreglány rokonlátogatása.

Talán érdemes:
Film4, 20:00: Családi banda – …de zenében merthogy a Star Spangled Banners egy rockfamília reunionjáról szól...na, ha Spinal Tap-territóriumról nem tévedne át komorabb terepekre ilyen-olyan régi sérelmek felhánytorgatásával. Mintha maguk a készítők is érezték volna tévedésüket, a végén gyorsan visszaterelik a megtévedt gárdát a színpadra de akkor már késő, aki meg későn kapcsol az holnap 10:40-kor elcsípheti ugyanitt. Tíz előtt tíz perccel 2016-os majdnemkrimi a Dardenne-fivérektől az M5-ön melyben a bűnügy csak ürügy a társadalomkritikára. Magabiztos orvosnő a rendelési idő vége felé ignorálja az utolsó beteg csengetését akit nem sokkal később holtan és mindenféle személyazonossági okmány nélkül találnak (csak afrikai származása egyértelmű), a doki pedig a bűntudattól mardosva magánnyomozásba kezd Az ismeretlen lány, de főleg gyilkosa személye után, ezzel egyben az emberekhez való hozzállásán is változtatva. Jár mellé Előszó is de azzal sem lesz könnyebb megemészteni. Nagyon későn valami kicsit hasonló: a TV2 hajnali 02:50-ig dugdossa a 2010-es Látogatást ami nem baj mivel ez egy sablonos Gryllus Dorka-thriller (melyben természetesen dugdosás is lesz). Jól párt választott magyar csaj (G. D.) osztrák barátjával (Merab Ninidze) és annak haverjaival hosszú hétvégére készül de az eseményt beárnyékolják a környékbeli bűnesetek (eltűnt gyerekek) melyekhez természetesen egyiküknek is köze van, kiderül majd kinek de addig jó sok szenvedésen, veszekedésen és közösülésen kell átesnie a kis társaságnak. Mintha a városi sznobok nem tudnának mit kezdeni a vidékkel: ez már a sokadik alkotás amiben first world problémák és seksz dobja fel az unalmat. Mindegy hogy itt csak a stáb egy része magyar és alapvetően osztrákok csinálták mert valamivel később majdnem ugyanezt majdnem ugyanígy ellőtték hazai pályán a Víkenddel csak ott Ausztria helyett Erdély szolgáltatta a hátteret Dorka sekszeléséhez. Akinek az tetszett annak ez is fog, én kihagyom ahogy mindeközben 22:40-kor az HBO 2-őn folytatódó, múlt héten indult Claws-t is.

Hétfő? #LESZAROM.
The Pallyween Enikő Edition, mert Mihalik Barbarát megint elnyomja a konkurrencia:
stabilan – nyár – Figyelem, figyelem! Az ország észak-nyugati részén helyenként Palvin Barbarára lehet számítani – ...és országszerte hull majd a barna eső, mert LESZAROM:
Pontosan ezen a napon mélyült el Palvin Barbara és Dylan Sprouse kapcsolataLESZAROM.
Gumicukor – Palvin Barbara és a pasija több helyen is körbemutogatták, mennyire odáig vannak egymásért: „Négy nap alatt, négy eseményen tették nyilvánvalóvá, hogy tényleg járnak.” – Nyilvánvalóan LESZAROM, magánügy, amúgy meg sok boldogságot ésatöbbi <3
Lewis Hamilton most épp Nicki Minaj-zsal kavarPALVIN ENIKŐ LIKES THIS Ja ő pont nem: „Pavin Barbara, Kendall Jenner és Rihanna már tökre lejárt lemez, most épp Minaj-zsal hozták össze az autóversenyzőt. Önt meggyőzik a látottak?” – Nem, én LESZAROM.
Palvin Barbara is ott volt Heidi Klum halloweeni buliján: „A pasijával érkezett, akivel ismert manga karaktereknek öltöztek össze.”PALLYWEEN KIMAXOLVA LESZAROM hogy minek öltöztek...
Nahát, Palvin Barbara teste se mindig tökéletes: „De legalább ezt büszkén vállalja!” – Én is büszke vagyok rá hogy LESZARhatOM!
nesze!szer – Palvin Barbi újabb sikert zsebelt be: „Barbi szép Bellaként, ugye?” – Nem tudom mert LESZAROM.
váááóó – Palvin Barbara modellkolléganőivel bulizott – ki volt a legszebb?LESZ Gianna Michaels lett volna de ő már visszavonult.
blogozine – kacér – Egy szál csipkében Palvin Barbi: „És egy szál fehérneműben mesél magáról az Aimer kampányában.”AZT AKARJA HOGY AZ ESZÉÉRT SZERESSÜK LESZAROM.
Divathírek: Palvin Barbi luxusbugyit reklámoz: „Rasszista kommentek miatt visszavonták a Budapest-pólót, San Franciscóban pedig betiltották a szőrmekereskedelmet.” – Megannyi first world problem, és én mindet LESZAROM!
nesze!szer – kacér – Palvin Barbi szája luxussal van tele: „Végre valami mást hoztak ki belőle, némi Chloé, Louis Vuitton, meg egy kis pvc.” – ...és egy kis LESZAROM ^^
clickbait – Nézze, hogyan csábít a héten Palvin BarbiLESZAR Nem, nem, azért se! Nincs rekettyés!
videó – Durva, mit csinált magával Palvin Barbi, miért, és ráadásul hogyan!LESZA Bizony tényleg durva:
Péniszével húzott el egy furgont Palvin Barbara? BAILEY JAY LIKES THIS Akarom mondani LESZ ÉN TUDTAM!!! Mindig is gyanús volt a csaj!!!!!!!!! ÉBERSÉG!!4!!!!44!!


KEDD, NOVEMBER 6.:
FARADAY TO GREENAWAY
0

WHAT THE HELL AM I DOING HERE?
I DON'T BELONG HERE!

Egy esküvő meg egy temetés.

Talán érdemes:
21:50-től menetrend szerint érkezik a jóság az M5-re Örkény István második legismertebb művével (az első ofkorsz az Egypercesek). Tóték tragikomédiája több alakban és nálunk is voltmár de ez a 2017-es színielőadás pont elég friss ahhoz hogy beválogassam, magát a sztorit remélhetőleg mindenki ismeri: harctéri sokktól paranoid őrnagy (Reiter Zoltán) terrorizál egy mátrai kiscsaládot akik Don-kanyarban szolgáló fiuk érdekében elviselik rigolyáit, főleg a dobozolást. Tíz előtt öt perccel romantikázás a Film4-en a Love Locks-szal ami a szerelmesek hidakon hagyott lakatjaira utal, most épp Párizsban. Ide érkezik lányával egy elvált anyuka (Rebecca Romijn) és ugyan hol és mikor találna rájuk a románc ha nem itt és most? 22:40-kor ezt a szinglikre szabott franciázást folytatják a Film Mánián de már (többek közt) az ottani tengerparton. Zsidó testvérpár mindkét tagja egymás negatív lenyomata úgy világnézetileg mint párkapcsolatilag és ezt csak elmélyíti mikor egyikük lányának esküvője pont a másik feleségének temetése napjára esik, ám jóelőre tudható (lásd a Saint-Tropezban történt optimizmusát) hogy a végkifejlet nem drámai lesz még úgy sem hogy a holttestet elfuvarozzák a menyegzőre… Háromnegyed éjfélkor Lynch-hangulat a Film Now műsorán. A Búcsú Greenéktől zavaros forgatókönyvébe túl sokat akartak beszuszakolni: jövőbelátó gyermekein uralkodó anya (aki még zűrösebb lesz mikor az egyik eltűnik), álomszekvenciák… Fogadjuk meg az eredeti címet (We Don't Belong Here) és ha már Lynch, demand the original and best.

MUHAHA! Azt remélem is! rovat:
Egyre kevesebb családban van tévé – MUHAHA, azt remélem is, meg azt is hogy akinél még van az tőlem tájékozódik ^^
Megbukott a vasárnapi RTL-gagyiMUHAH Wait, a challenger appears:
143 millió forintra büntették az alekoszos Való Világot – MUHAHA, azt remélem is!
Nagyon nem jött be az olcsó menü a McDonald'snak: „A vállalat a valaha volt legrosszabb napján van túl, dúl a harc a szegényebb fogyasztókért.” – MUHAHA, azt remélem is, végre valaki ránk is gondol.
Felrobbant a cipőjében a kamera, amivel a nők szoknyája alá akart lesni: „Példás gyorsasággal csapott le a karmahivatal a wisconsini férfira.” – MUHAHA, azt remélem is, és ha már karma:
Nagyjából 10 ember volt eddig kíváncsi Kevin Spacey legújabb filmjére: „A nyitóhétvégén mindössze 126 dollár bevétel jött össze.” – MUHAHA, azt remélem is!
Beestek a Tesla részvényei, miután Musk élő adásban tépett be – MUHAHA, azt remélem is: „Az igazi baj a cégnél az, hogy sorra távoznak a vezetők Musk mellől.” – Akkor itt tényleg az a baj hogy továbbmennek :DDDD
A – A nap, amikor az Apple végleg eltűnik, és senki sem emlékszik rájuk többet – MUHAHA, remélem is hogy ez a nap mielőbb eljön.
origo – Összevizelt pizsamában vívta haláltusáját a véreskezű diktátor – MUHAHA, azt remélem is!
egyre kellemetlenebb – Most épp Gáspár Győző apósát vádolja csalással a NAV: „Legutóbb a lányát, Evelint ítélték el közokirat-hamisításért, most meg az apóst vádolják. Szörnyű, de ezek után a menedzsere is lelépett.”MUHA Nyugi, megússza ezt is :(((
Soha nem nézték ilyen kevesen az Oscart: „Először esett 30 millió alá a nézettség az Egyesült Államokban.”MUH Wait, a challenger appears:
c:c – Négy év alatt a nézői felét elvesztette a The Walking Dead – MUHAHA, azt remélem is: „2014-ben 15,8 millió néző várta a negyedik évad folytatását, idén 8,3 milliót érdekelt a nyolcadik.”Nap kommentje:

Mentol frász 2018.02.28. 12:29:07
Melyik volt az az évad, ami úgy végződött, hogy - MÁR MEGINT - valami gonosz (ÉLŐ) kiskirály és csapata körbeveszi a főszereplőinket, és egy dróttal betekert husángot lóbál?
Na, az volt az a rész, ahonnan nem érdekelt tovább. Miért nem lehet a környezetre koncentrálni? Vagy a zombikra? Vagy valami átívelő szálra? Miért már megint emberek egymás közti kis harcocskáit kell nézni epizódonként?
 

SZERDA, NOVEMBER 7.:
SWAY TO THE RHYTHM LAKE!
0

A hat tyúk javát akarjuk!4!!

Talán érdemes:
Cinemax, 20:00: És aztán indulok – Az iskolatársai által végletekig heccelt-alázott Edwin bosszúforralásának szomorú aktualitást adnak az egyre sűrűbben előforduló lövöldözések, főleg hogy a megoldás elvileg ott lenne az orrunk előtt (gy. k.: normálisabban állni egymáshoz és nem gúnyolni a különcöket). Jim Shepard könyvét (amit a Columbine-mészárlás ihletett de ugyanígy szólhatna bármelyik efféle incidensről) Vincent Grashaw gyúrta mozgóképpé és bár az And Then I Go sok újat nem mond a zaklatásról legalább köztudatban tartja a témát. Legfeltűnőbb hibája az okostelefonok hiánya: az egy dolog hogy manapság senkit se látunk aki ne ezeket nyomogatná, de a bullying döntő többsége is a szájbertérben zajlik, erről is illett volna pár szót szólni. Ha már valóságalap, választhatunk valami könnyedebbet merthogy ugyanabban az időben Mike Judge Turnébuszának második évada debütál a testvércsatornán (Cinemax 2) még több animált pletykával és legendával. Zenénél és ugyanitt maradva félórával később (20:30-kor) indiánosan elnevezett (A Sway-tó kincse) jazzes korrajz ahol egy tóparti ház a helyszín. Itt követett el öngyilkosságot Ollie lemezgyűjtő apja, az ő egyik régi (és mindössze egyetlen példányban készült) bakelitjére vadászik hősünk a hozzá csapódó ruszki sráccal, Nyikolajjal, de nem számítanak a papa feleségére aki részben ugyanezért jött csak ő még a házat is el akarja adni mellé… Úgy látszik szezonja van a nosztalgiázásnak, hiába, az őszhöz ez illik, a hangulatra csak ráerősít hogy ez volt Elizabeth Pena utolsó szereplése (és évekkel a halála után jutott el a mozikba).

Kis hírek a nagyvilágból:
Több mint 8 millió dolláros kárt okozott egy pár a gyerekük nembejelentő buliján: „Ez nem az sztori lesz, amire pár év múlva már nevetve emlékeznek vissza.”MI AZ HOGY „NEMBEJELENTŐ BULI”?! MAJD ELDÖNTI A GYEREK HOGY FIÚ AKAR LENNI VAGY LÁNY!44 NÉGY Wait, a challenger appears:
Ledarálta a szülei félretett pénzét egy amerikai kisfiú, miközben az iratmegsemmisítővel játszott – Még jó hogy nem a szüleit darálta le:
Eltemették halott rokonukat, hónapokkal később élve hazatértWait, a challenger appears:
Eljátszotta a halálát, majd kiskirályként élt Franciaországban a körözött ukrán férfi: „Saját kastélya volt, drága műalkotásokat vásárolt, de lebukott.” – Lehet ezt fokozni? Mi az hogy, nagyonis:
A férfi eljátszotta a halálát, hogy felmarkolja az életbiztosítást, de a nejét elfelejtette beavatni tervébe: „Így ő megölte két gyermeküket, majd öngyilkos lett. Tragédia Kínában.” – Majd találkoznak a mennyországban. Vagy ez nem az a vallás?... Mindegy, megvan az abszolút győztes:
ma is tanultam valamit – 25 évesen kivégezték, 85 évet élt – Kivégezték, mégis megérte a nyolcvanötöt!44 négy
Negyedmillió tévénéző eltűnt az éterben...and nothing of value was lost that day.
Bryan Singer már azelőtt mosakszik, hogy megírták róla, hogy szexuális zaklató – Felkészül: az összes többi férfi :SSS
Nagyot bukott a levesben talált patkány miatt egy kínai étteremlánc – Észak-Koreában bezzeg még felárat is számolnának érte...
téveszmék – "A szépség nem minden": „Egy 44 éves nő beperelte a szüleit, kétmillió dollár kártérítést követelve - tőlük örökölt rondasága miatt. És nem is ez a sztori legdöbbenetesebb része... Érdemes a témát körüljárni!” – Nem, nem érdemes, viszont gyönyörűen mutatja milyen az a féknyúzgyártás amit az Index maga is kritizál: előbb lehoz a Velvet egy cikket aminek a végén apróbetűvel közlik hogy kamu az egész majd átveszik a blogok, csak már a disclaimer nélkül...
e – Elegem van '56 hőseinek emlegetéséből: „A hivatalos megemlékezések alkalmatlanok '56 hőseinek megadni a tiszteletet, ezért ezekből az üres, talmi pofázásokból elegem van.” – ...és minő véletlen, ez is pont az ünnep előtt kapott címlapot, megy is az anyagi támogatás az Indexnek...ja nem, azt is sörre fogom költeni ahogy a 444-ét is ^^ EGÉSSÉG!
1 – Miért nincsenek fekete bőrű angyalok?: „A nacionalizmus meg akarja határozni a hívők és a nem hívők felfogását a Mennyországról is.”REKLAMÁLJATOK TORQUEMADA-NÁL Igaza van a Felvilágosult Bloggernek!!! KÖ-VE-TE-LEM hogy marina abramovic és a Pussy Riot fesse át Michelangelo meg a többi Elnyomó Ciszheteró Patriarcha Művész kirekesztő alkotásait!!! Nap kommentje:

élveteg 2018.10.08. 10:20:00
Nincsenek fekete angyalok?Ezt a tűrhetetlen megkülönböztetést azonnal orvosolni kell Az nem lehet hogy hogy a Boticelli vagy Fra Angelico fehérangyalos képei továbbra is hirdessék a kirekesztést Azonnal rá kell festeni egy néger angyalt


CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 8.:
RÖVIDRE VÁGYVA
0

Ki ölte meg LAURA PALMERT seronsztónt?

Ajánlott:
21:50-kor ismét Komoly Értékek, ismét Előszóval az M5-ön. Krzysztof Kieslowski Rövidfilmjei közül a gyilkolásról szóló voltmár, a szerelemről regélő még nem. Ennek majdnem-incel Tomekje távolból csodálja a nőket, főleg egyet és távcsővel míg végül összeszedi bátorságát annyira hogy IRL is megkörnyékezze, ám a fűvel-fával ágybabújó végzetasszonya gúnyt űz érzelmeiből, emiatt a kétségbeesett fiatalember megpróbál véget vetni életének, na ez már az addig közömbös nő figyelmét is felkelti... Mennyire más Amerika mint Európa: a kétezertizes években és a tengerentúlon az effajta reménytelen vágyódás általában tömeggyilkosságban kulminálódik, a nyolcvanas évek Lengyelországában „csak” öngyilkossági kísérletben. A felfogások különbözősége a Rövidfilmek fogadtatásában is lemérhető: odaát a gyilkolóst többen, jobban megértették mint a szerelmest.

Talán érdemes:
21:50-től egész másfajta szeretők a Film Now-n: a Lovers nem azonos a sorozattal, ez egy tavalyi midlife crisis-rom. kom. melyben válságba jutott házaspár megoldáskeresését láthatjuk SPOILER ami végül nem úgy jön el ahogy elvárnánk SPOILER VÉGE. Még visszább ugorva az időben fél kilenckor Steven Soderbergh idei serialjének kezdő epizódja a Cinemax 2-őn, középpontban egy négy évvel ezelőtti gyilkossággal. Ezt igyekeznek megoldani nem sok sikerrel, a Mozaik darabkáit talán csak a néző fogja tudni összerakni mert minden apró jelnek jelentősége van a tetkóktól a lökhárítómatricákig és az áldozatot (Sharon Stone) megölni is bárkinek lehetett indítéka… A Mosaic erősen indul SPOILER hogy aztán minden szériák Achilles-sarka, a befejezés lerontsa az összképet SPOILER VÉGE. Talán mindegy is, ha Stone ezzel kis időre kikecmereg a bulvárból akkor már megérte, és ha már neverending stories, akkor:

Trónok harca rovat:
tévé – Az HBO nem kér többet a pucérkodásból és a szexes témájú dokukból:Amerikában nem lesz többé a késő esti sávban Vörös cipellők.” – Épp ideje volt, felkészül a Trónok harca. Ja nem, a seksz belefér ha sok erőszakkal tálalják:
tévé – Végre belenézhetünk a Trónok harca 8. évadába!: „Eddig sosem látott jeleneteket villantott fel az HBO az új promóciós videóban.”ÉDES FASZOM, legyen már vége :SSS
nem red wedding – Feleségül vette 50 centivel alacsonyabb szerelmét a Hegy a Trónok harcábólPETER DINKLAGE LIKES THIS Wait, a challenger appears:
celebesküvő – A fél Trónok harca-szereplőgárda ott volt Kit Harrington esküvőjén: „A sorozatbéli Jon Snow és Ygritte összeházasodtak Skóciában, csomó híres vendéggel. Mutatjuk a fotókat, Sophie Turner talán kicsit sok combot villantott.” – Á, csak főpróbát tartott a saját lakodalmára:
Na vajon, ki lesz Sophie Turner koszorúslánya az esküvőjén?LESZAR Nem-nem, folytassuk: „Elég nagy Trónok harca buli lesz Sansa Strak lagzija.” – Dehát már megvolt, ki is irtották a násznép felét o_O
tévé – Emilia Clarke elmesélte, hogyan kapta meg a Trónok harca főszerepét: „Nagyon vicces sztori, a világ legmorcosabb főnöke is nevetett rajta!”HA HA VERY FUNNY:
Emilia Clarke-ot félbeszakították a casting közepén, mert nem mosolygott eléggé – Atyaég, hogy tíz év múlva mekkorát fog majd ezzel szakítani...
A Trónok harca Aryája véres csukákkal búcsúzik a sorozattól – Aszittem véres csulákkal, az jobban illene hozzá.
Emilia Clarke a sárkányok után a karácsonyfákat hódítja meg – Hogyan? Azokra is ráül és elrepül rajtuk?
A Trónok harca sztárja szerint melegekre lenne szükség a szuperhősfilmekben: „Nagy baj, hogy a Marvel szerint nem fér össze a férfiasság és a homoszexualitás.” – Járjon elöl jó példával...
Egy amerikai börtönben betiltották a Trónok harcát – Támogatom az ötletet. A börtönön kívül is.
A Trónok harca sztárja elégedetlen volt, hát írt egy filmet magának – Az a baj hogy az író is elégedetlen:
Könyves – George R.R. Martin: Novemberben jön az új Trónok harca-könyv: „A Tűz és vér azonban nem a Tűz és jég dala régóta várt hatodik része lesz.” – ...hanem egy prequel a Harry Potter-összeshez ^^ És tényleg, lesz olyasmi is:
Űrhorroros sorozattal jelentkezik a Trónok Harca írójaRidley Scott likes this.
tévé – Végre kiderült, mikor kerül adásba a Trónok harca utolsó évadának első része!: „Nyugi, nem kell rá 2019 karácsonyáig várni!” – MUHAHA, hát persze hogy nem:
c:c – Jövő áprilisban jön a Trónok harca utolsó évadaDE MELYIK JÖVŐ ÁPRILISBAN, A ROHADT ÉLETBE MÁR?! Nap kommentje:

theus 2018.01.27. 14:51:15
Végre, nem kell majd hallgatnom, hogy milyen jó és izgalmas ami lehet igaz is, viszont az hogy a szemöldök szörnyeteg szép csaj az biztosan nem igaz.

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés