2019. 02. 11.
Farewell to Carrier Day (feb. 11-12-13-14.) + The Rest of 2018 vol. 9.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Farewell to Carrier Day (feb. 11-12-13-14.) + The Rest of 2018 vol. 9.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, FEBRUÁR 11.:
MONUMENTAL FAPPENING
0

Annyi a máz, amennyi.

Talán érdemes:
Nyolckor egy Nagy eseménynek hirdetett családi marhaság a Cinemaxon. A Happening of Monumental Proportions-ban a fail az egyedüli monumentalitás bár van benne minden mint a búcsúban, főleg iskolai karriernap ami elvileg a továbbtanulásról szólna de gyakorlatilag a főhős apuka (Common, a rapper – az első figyelmeztető jel) lányát próbálja megkörnyékezni ez alkalomból a főnöke fia és ehhez a zenét meg a táncot hívja segítségül. Az oktatóknak is megvan a maguk baja: kipurcant a gondnok/kertész, a kölyköknek egy szót se, Keanu Reeves-nek meg nagyon kellhetett a pénz hogy elvállalta (aki lemarad és nagyon hiányolja az holnap fél tizenkettőkor pótolhat). Suliknál és ugyanitt maradva 21:25-kor már diákszövetségek rivalizálása lesz a téma a Rock Steady balhéval, na meg az elsősök szivatása amire az egyikük csattanós választ ad. Az itteni fraternity-k fő jövedelme kerékpárok ellopásából majd újraértékesítéséből áll, de mikor az egyik friss hallgató járműve is áldozatul esik tevékenységüknek, ő úgy intézi hogy a gyanúsítottak egymást verjék össze és a bringa is visszakerüljön hozzá. Negyed tízkor kilencvenes évekbeli Molnár Ferenc-adaptáció az M3-on amiben egy színházigazgató a zeneszerzőt ülteti a maga helyére, ő pedig a háttérből figyeli a jelentkezőket hogy így válogassák ki azokat akik valóban komolyan gondolják az aktori pályát. Az Ibolya fő erőssége Csákányi Eszter (na meg Haumann Péter és Hirtling István), és hogy a producer Drábik János ugyanaz-e aki azóta a tudjukkiket leplezi le? Ki tudja, talán az is kiderül!!4 Ugyanitt 22:20-kor lehull a Máz a szocialista álomról egy gyárlátogatással: a vezető pozícióba került Mazányi felismeri egykori munkatársát akivel anno együtt güriztek és jót dumálnak. Meglátja ezt a festékgyár vezetője és rögtön előléptetné a régi motorost ám ő maradna, ami volt: egyszerű melós… Ebben is ott van Haumann Péter – lehet hogy ez a hét róla fog szólni? (SPOILER: igen SPOILER VÉGE.)

Miley Cyrus? LESZAROM:
The Best of 2018:
egyszer már volt erről szó – Úgy néz ki, hogy Miley Cyrus férjhez ment – Nem, úgy néz ki hogy LESZAROM:
jó kérdés – Mi van Miley Cyrus és Liam Hemsworth házasságával?LESZAROM, magánügy!
Miley Cyrus anyjáról simán elhinnénk azt is, hogy a nővére: „Kicsit megütötte a főnyereményt a génlottón.” – Nemkicsit SZAROM LE.
Miley Cyrus a legjobb fej énekesnő evörFOREVER ALONE LESZAROM.
Nagyon úgy tűnik, hogy titokban férjhez ment Miley CyrusLESZA titokban, ja:
Bréking – Végre TÉNYLEG összeházasodott Miley Cyrus és Liam Hemsworth: „Ez nem csak játék és mese, puszta pletyka, szóbeszéd, ferdítés! Fényképes bizonyíték van a nagy napról! Vááá!”LESZAROM!!!!!!!!!!44!!!!!
Senki se lepődjön meg, ha Miley Cyrus egyszer csak bejelenti, hogy terhes: „Tudjuk, hogy hajlamos a kelleténél többet enni, ami meg is szokott látszani rajta, de mi most egészen másra gyanakszunk.” – Ne gyanakodjatok: nem terhesség az hanem a LESZAROM.
Miley Cyrus megint megvillantotta tehetségétAKKOR MEGINT LESZAROM Wait, a challenger appears:
18+ Iggy Azalea szeméremdombot villant: „Miley Cyrus elugrott Gyöngyösre twerkelni, és a rókás Ylvis-tesók is ott voltak az EMA-n, meg egy Trónok harca-szereplő. Érdekes arcok a buliból!”LES Wait, a challenger appears:
Egy ledér fürdődresszre rávett egy gatyát és már indult is: „Ő Halsey, aki a Closer című slágert énekli. Sosem szerette rejtegetni a testét, de most valószínűleg megdöntötte egyéni rekordját.”HESSTEG MÍTÚ akarom mondani NEM IS TUDTAM HOGY TRENT REZNOR NEVET ÉS NEMET VÁLTOTT, LOL na talán majd most: LESZ Wait, a challenger appears:
origo – Rita Ora az utcán mutogatta a mellét – fotóLESZA Wait, a challenger appears:
nem sok ruha maradt rajta – Rita Ora egy bőrkesztyűn kívül semmit nem visel az új címlapfotójánLESZAR Wait, a challenger appears:
na de kérem! 18+ „Ha már vannak melleim, megmutatom őket” - gondolhatta Lily Allen és átlátszóba öltözött LESZARO Jaj, szegény Lily mindig rosszkor kapcsol, a pucérkodás már nem menő:
éles váltás – Gumicukor – Miley Cyrus leállt a drogokkal és visszafogott countryénekes akar lenni!Bree Olson likes this.
!! – Miley Cyrus beszélt a régi, erősen szexuális megnyilvánulásairól: „Még Hanah Montanaként kiadott Bangerz album a drogokról és a szexről szólt. (...) Azt is elárulta, hogy szerinte nem lett kevesebb attól, hogy megmutatta a mellét, sőt, talán így bebizonyította az embereknek, hogy mindenki nyugodtan lehet önmaga.”LESZAR ÉDES FASZOM, mekkora poén már hogy pont azok követelik maguknak a tiszteletet akik mindent megtettek hogy csak a seksz-tárgyat lássák bennük:
0

KEDD, FEBRUÁR 12.:
EZER ÉS EGY OK...
0

...de inkább csak kettő :)

Talán érdemes:
21:05-kor újra az M3-on kezdünk egy újabb megtévesztősdivel: a Búcsú a fegyverektől, azaz... NEM Ernest Hemingway munkájának átirata hanem Kolozsvári Grandpierre Emil nemek harcával foglalkozó novelláinak gyűjteménye. Ugyanitt 23:35-kor bő negyvenéves, de attól még elég pikáns opus ami rácáfol arra hogy eleink a sekszualitást meghagyták a hanyatló Nyugat ópiumának, itt Szindbád, a tengerész (Kovács István) adja az ürügyet néminemű meztelenkedésre. Barátunk egy KÁRTYA sakkpartin legyőz egy dzsinnt (Haumann Péter), jutalma pénz és nők, köztük Sheila (a gyönyörű és kevés ruhát viselő Szalay Edit), de úgy van megírva a sors könyvében hogy később harcolnia kelljen érte és egy másik nő, Dathma (Sáfár Anikó) segítse – mikor pedig visszaszerzi szerelmét, azután epekedjen aki mindvégig mellette volt. Nem értem a dilemmát, a hárem civilizált intézménye pont erre lenne megoldás… A Mesék az Ezeregyéjszakáról nem tehető oda mondjuk Pasolini hasonló alkotása mellé, de hát nem is azért készült. Háromnegyed tízkor a testvércsatornán (M5) Csiky Gergely-színdarab Dajka Margittal mint lánynevelde-vezetővel aki nem mellesleg Nagymama is és összeadná két unokáját. Nem tudom hogy az ilyesmi legális volt-e akkoriban de a tervet amúgy is meghiúsítja hogy a leendő pár nőtagja mást szeret, a nagyi pedig támogatja ezt. Nem csak Dajka miatt lesz jó hanem Bessenyei Ferenc, Gobbi Hilda és Törőcsik Mari miatt is.

MAGYARUL! rovat:
The Best of 2018 vol. 1.:
Távirányító sem kell: az agyunkkal irányíthatjuk majd a Samsung új okostelevíziójátMAGYARUL: még egy megvalósult konteó.
Zavarba ejtő fotókon pózol a 16 éves modell: az arca egy kislányé, de nőként néz a kamerába »MAGYARUL: a gyerekkor felszámolása tovább folytatódik :(
Óriásfájlok küldését segíti a Tresorit: „Titkosított csatornán, jelszavas védelemmel is lehet 5 GB méretű fájlokat küldeni. Ingyen.”MAGYARUL: ezt lopják el először.
Viszlát, pénznyomtatás!MAGYARUL: támogatott tartalom.
eszmefuttatás @ index2 – Plasztikbankó vs. papírpénzMAGYARUL: támogatott tartalom.
Pár éven belül nagyon sokat fognak szexelni az emberek az autóikban: „Ezt mondja egy tanulmány, ami azt vizsgálta, hogy az önvezető kocsik milyen hatással lesznek majd az emberek viselkedésére.”MAGYARUL: támogatott tartalom, és tényleg:
Hogy mire lesznek jók az önvezető autók? Hát szexre!: „Egy kutatás szerint meg fognak jelenni a mobil bordélyházak.”MAGYARUL: Crash.
Washington lehet az első állam, ahol el lehet komposztálni a halottakat: „2013-ban merült fel az ötlet, akár 2019-ben legálissá válhat. Egy hónap alatt termőtalaj lehet az elhunytból.”MAGYARUL: Soylent Green.
40 múltam – Tényleg tud harmonikusan működni egy mozaik család?: „Én gyerekem, te gyereked, exek.”MAGYARUL: a hagyományos családmodell felszámolása és a cuckolding normalizálása tovább folytatódik:
poliamória – Egy férjből, két feleségből, öt kis-fiúból áll ez a család: „San Diegóban élnek, és mindig csak hármasban szexelnek. Az egyik feleség megint terhes, a másik örökbe fogadná az új jövevényt. Fotók+videó!”MAGYARUL: a hagyományos családmodell szétverése tovább folytatódik. Remélem a gyerekeket nem vonják be a közös ülésekbe :SSS
Félrelépnél? Mi tart vissza?: „Nem az a kérdés, miért csalja meg az ember a partnerét, hanem az, hogy miért nem.”MAGYARUL: a hagyományos családmodell szétverése tovább folytatódik.
cinematrix – Interjú – Az ember alapvetően monogám. Egy darabig: „Saját nemi szervünket sem merjük nevén nevezni, hogy tudnánk őszintén beszélni arról, miért csal meg mindenki mindenkit? Működhet, hogy egy pár tagjai másokkal is lefekszenek egymás beleegyezésével? Interjú a Nyitva rendezőjével, Nagypál Orsival.”MAGYARUL: támogatott tartalom, és tényleg az:
Az önző Én: „Lehet, hogy a házasság évezredekig működött, de nagyon kéne egy Luther Mártonba oltott szexuálpszichológus, hogy megreformálja az intézményt. Vagy kössünk csomót az individualizmusra, és bánjuk meg bűneinket?”A F***OTOKRA KÖSSETEK CSOMÓT BASSZUS MAGYARUL: a hagyományos családmodell felszámolása és a cuckolding normalizálása tovább folytatódik. Nade wait, a challenger appears:
gnl színfolt – Boldogok-e azok a párok, akik külön laknak?: „Mostanában egyre többet be­szél­nek arról, hogy mennyire jót tesz egy párkapcsolatnak, ha a felek nem egy fedél alatt laknak.”Nap kommentje:

TCrown 2018.11.06. 00:55:54
Ennél már csak az a párkapcsolat lehet harmonikusabb, amikor nem is találkoznak...


SZERDA, FEBRUÁR 13.:
FEJED MOST ELEMELEM.
0

...de csak miután elvámoltak.

Talán érdemes:
Cinemax 2, 20:30: A kutyám nélkül sehova – …pláne ha azt a világ legjobb gitárosáról nevezték el, ahogy az az eredeti Smuggling Hendrix-ből is kiderül. Az eb gazdija egy, a csúcson jócskán túljutott görög zenész aki a kettészakított Cipruson él és innen vándorolna tovább ha kedvence nem húzná keresztül terveit amikor önkényesen átrándul a török oldalra. Nincs mese, utána kell menni – és talán az is kiderül hogy az ottaniak sem mind esznek KUTYÁT embert… Negyed tízkor a soron következő Haumann-jelenés az M3-on Lengyel Menyhért művével, a Nagy fejedelemmel amiben rajta kívül lánya, Haumann Petra, valamint Lajkó Félix és a kult-performer Ladik Katalin is szerepel. A címbeli bizonyosnak épp szobrot állítanak egy kisvárosban ami egyúttal a polgármester, valamint a néhai uralkodót fényező tudós barátságát is megpecsételné de a tények makacs dolgok amint azt egy aktakukac áskálódása is bizonyítja, az általa előbányászott iratok szerint a fejedelem korántsem volt feddhetetlen. A szobor felrobbantása (amit a kiábrándult tudós tervel ki) is szimbolikus, ugyanis minden megsemmisül...a célponton kívül.

Nem érdemes:
Nyolckor a meta-hero Deadpool kalandjainak 2. része az HBO műsorán tavalyról. A maszkos, ízérzékét vesztett ex-szakáccsal a Marvel látványosan azokat akarta elérni akik fikázzák a szuperhősfilmeket, ezért bedobtak mindent: ön,-és sima paródiát, fekete humort, „„„mély””” gondolatokat, popos utalásokat, bizarr karaktereket… Mivel ez bejött nekik, a győztes csapaton ne változtass-elv alapján készítették a folytatást is, csak mindenből még többet akartak beletenni. A sokat akarásnak itt is beszarás a vége: egyre jobban látszik a merész, sekszuális töltetű poénokról hogy valójában nagyonis a polkorrektség határain belül maradnak (a maradék viccek zöme politizál, természetesen Trump és családtagjai kárára, de a PC-be ugye ez is belefér). Halivúd lakói (de ami még rosszabb: a képregényesek is) egyre többször felejtik el hogy a szórakoztatás a dolguk (meg azt is hogy a jólmegmondás totál kontaproduktív). Ja, hogy történet? Az nem nagyon van, csak skiccek egybefűzve melyeket CGI-akciójelenetek választanak el egymástól. Utána 23:05-kor könnyű dolgunk lesz mert csak el kell kerülnünk az ugyanitt adott ugyancsak tavalyi, bő lére (130 perc!) eresztett háborús propagandát az afganisztáni békecsinálásról amiben csak egy újdonság van, az hogy az itteni 12 katona lóháton küzd a terroristákkal. Doug Stanton ott volt, átélte, megírta, az álomgyár meg lecsapott és csinált belőle egy sztenderd agymosást, Marvel-szinten (gondolom a Thorból ismerős Chris Hemsworth-öt sem véletlenül tették főhelyre). A magyar szál (Elsa Pataky) mellett a legjobb ami elmondható róla hogy ügyeltek a részletekre pld. a fegyverek terén (amik viszont sose fogynak ki a lőszerből), egyébként kihagyható, és hogy mennyire tört ki azóta a béke Afganisztánban, hát elég megnézni a híreket:

Kis hírek a nagyvilágból:
The Best of 2018 vol. 1.:
Afganisztán lenyomta Irakot a terrorizmus miatti halálesetek számában: „A friss Global Terrorism Index szerint globálisan még mindig az Iszlám Állam a leghalálosabb terrorszervezet, de a terrorizmus világszerte a harmadik éve csökken.” – Jó ötlet volt a demokráciaexport. Ja nem.
Saját tanítványa végzett az amerikai kommandóssal: „(...) Saját növendéke lőtt le egy amerikai kiképzőtisztet Afganisztánban - közölték amerikai tisztviselők vasárnap. (...) A támadásban egy másik, meg nem nevezett amerikai katona is megsebesült. Az elkövetővel végeztek az afgán erők.” – ...aztán majd ők is kiképzőik ellen fordulnak. NICE!
abcúg – Az egész családot bűnbe sodorhatják a börtönbe kerülő apák: „Sok nőnek esélye sincs a tisztességes munkára. A mélyszegénységben élő gyerekek 80 százaléka állami gondozásba jut, ha valamelyik szülőt lecsukják.” – ...és basszus ez is az apák, meg a többségi társadalom hibája, nem azé hogy „a börtönbe kerülő apák” bűnözésből éltek vagy hogy az anyák ezek szerint alkalmatlanok a „tisztességes munkára”.
Az 1973-as diáklázadás évfordulójára rendezett békés tüntetés után rendőrök csaptak össze a szélsőbalos tüntetőkkel Athénban: „Méltó évforduló.” – Lehet hogy ez arrafele ilyen hagyományőrzés vagy mi.
Elítélték Törökországban Fethullah Gülen testvérét: „Az ítélet szerint fegyveres terrorszervezet tagja volt, a férfi tagadja bűnösségét.” – Pedig mindenki tudja hogy az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt.
Átlátszó ruha miatt kerülhet börtönbe egy egyiptomi színésznő – Jó ötlet volt az Arab Tavasz. Ja nem.
t – „Gáz, hogy az Ótestamentum példa­értékű főszereplői egy láthatatlan, beteg diktátor és egy szervilis vénember“: „A jézusi, humanisztikus szemlélet össze­egyeztethetetlen az ótestamentum világképével.” – ...igen, ezért is beszélünk Ó,-és Újszövetségről, ezért vált el a kereszténység a zsidóságtól dehát te nem ismered amit kritizálsz...HÜLYE ATEISTÁK, ATEISTA HÜLYÉK!


CSÜTÖRTÖK, FEBRUÁR 14.:
ONE NIGHT STAND UPS
0

Obvious Child is obvious.

Talán érdemes:
Az M3-on újra Haumann Péter, ezúttal 21:10-kor és egy Dosztojevszkij-műben, az írótól elvárható vesztes figuraként akit felnőve is kísért A bosszú főleg amiért nem hívták meg az aktuális osztálytalálkozóra. Ő persze nem elég hogy csakazértis elmegy, de a dorbézolást is folytatná a régi iskolatársakkal egy nyilvánosházban – ez nem is lenne baj, az már inkább hogy mindezt hitelbe tenné és ráadásul belezúg az egyik lányba (Bánsági Ildikó)…

Nem ajánlott:
HBO, 20:00: Valentin nap – Igen, tudjuk mi van ma, don’t need to rub it in. Garry Marshall fogta az Igazából szerelem karácsonyi sémáját és ráhúzta a szerelmesek ünnepére, megtartva a STÁRparádét (Anne Hathaway, Jessica Alba valamint az elmaradhatatlan Julia Roberts és Ashton Kutcher), a kis sztorikból össze (NEM) álló egészt, és persze ide is jut zenész cameo (Taylor Swift), de még így sem ez lesz a legrosszabb ünnepi program hanem féléjfélkor egy abortusz-propaganda a Viasat3-on. A Valentin-napi meglepetés a szinglikhez tapadó összes közhelyet megerősíti: stand-up komikusként dolgozó Erős Nőt kidob a pasija miután besokall a bunkó (=intim dolgaikat kiteregető) humorától és a sehova se tartó kapcsolattól (meg is csalja). Donna (Jenny Slate) ezután kiborul a közönsége előtt, azok meg rajta, egyetlen férfi kivételével akinek bejön az őszintesége – a csajnak meg pár ital után ő, úgyhogy együtt töltik az éjszakát, arra azonban nem számítanak hogy a kis kalandnak gyümölcse is lesz. Donna elvetetné a magzatot, Max (Jake Lacy) viszont – ahogy a volt barát is! – hosszabb távra tervezne és mintha a Zélet is valami jelet adna merthogy a beavatkozást pont február 14-re írják ki. Talán nem nagy SPOILER hogy végül a magzat megy a LEVESBE vödörbe, viszont az új pasas annyira Donna mellett áll hogy még a klinikára is elkíséri és innentől this is a beginning of a beautiful friendship (igen, ami máshol az apás szülés, az itt a pasis abortusz). Ha mindez nem lenne elég, Donna taszító keveréke Amy Schumernek és Sarah Silvermannek, az meg külön szánalmas hogy az Obvious Child zömmel női stábjából senkinek (még a rendező Gillian Robespierre-nek) se jutott eszébe hogy VÉDEKEZNI KELL OSZT’ JÓNAPOT (még rosszabb esetben eleve fel sem merült bennük). Sokféleképp meg lehet az ilyesmit közelíteni de az effajta rom. kom.-os relativizálás-elbohóckodás max. Trump újabb akárhány évéhez fog hozzájárulni tevékenyen, ja és még valami: mindenkinek aki megünnepli a mai napot, jár a szögekkel kivert FASZKORBÁCS.

Halál a guglira! rovat:
The Best of 2018 vol. 1.:
A Google tényleg fejleszt egy cenzúrázott keresőt, amit Kínában is lehetne használni: „De még nem állnak közel az elindításához.”MAGYARUL: már be is üzemelték.
A Google titokban fontos változást vezet be a Chrome-ban: „Fű alatt bejelentkeztet, ha akarjuk, ha nem.” – ...és ez még a csürhének is sok volt:
A Google meghajolt a kritikák előtt: „Kikapcsolhatóvá teszik a Chrome sokakat felháborító újítását.”MAGYARUL: NEM kapcsolják ki.
Velvet – A YouTube és a Google segítségével, egyedül szülte meg a gyerekét egy nő – A kompjúter 666-os gyermeke!!! HALÁL A GUGLIRA!!!
Derítsd ki, melyik híres festményen szerepel a hasonmásod!: „Itthon is megjelent a Google Art Selfie-je, és segít megtalálni az arcodat a múltban.”MAGYARUL: az indián nevek és a faszbúk meztelenfotó-kunyerálása után még egy módszer az adataid ellopására.
A GVH nem hitte el, hogy a Google titkosít, de most már elhiszi: „Ez két évbe tellett. A cégnek viszont világosabban kell elmondania, mit csinál az adatainkkal.” – Mit, mit, hát eladja őket:
A Google titkos megállapodást kötött a Mastercarddal: „Kártyaadatokat vesznek tőlük, így már azt is tudják, mit vásárolunk offline. És a hirdetőik is.” – ...aztán persze jött a Hivatalos Cáfolat:
A Mastercard nem ad ki és nem is gyűjt adatot arról, hogy ki mit vásárol a kártyáival: „A kártyacég közleményben cáfolja a Bloomberg cikkét. Nem adott el vásárlási adatokat a Google-nak, mert nem is gyűjt ilyeneket.” – Tök hihető. Ja nem az:
Csak kiejted a szádon, hogy „üdítő”, és már jön is szembe a neten a kólahirdetés. Mi folyik itt?: „Lehet, hogy a Facebook vagy a Google lehallgatja szóbeli beszélgetéseinket, hogy célba juttassa a reklámjait, és lehet, hogy nem. Végül is tökmindegy: egy algoritmus ma már pontosabb képet tud alkotni egy felhasználó gondolkodásmódjáról, mint maga a felhasználó.”MUHAHA, „tökmindegy”, aztán meg sírtok hogy rossz kezekbe kerülnek az adataitok:
Interjú – A demokrácia nem éli túl a technológiai forradalmat: „Az emberiség két biológiai kasztra eshet szét.” – Jajaja, a gépi droidokra meg a humanoid droidokra:
Rémületes videóriport mutatja be, hol tart a totális megfigyelőállam kiépülése Kínában: „200 millió kamera, az élet minden lépésének megfigyelése és a mesterséges intelligencia által meghatározott státusz. Egy ausztrál videóriport hús-vér emberek történetén keresztül mutatja be, milyen úgy élni, hogy vonatjegyet sem tudsz venni, ha az állam ellenségnek tekint.”Nap kommentjei:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: faszkorbács, LESZAROM, rest of, 2018

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés