2019. 03. 11.
The Garden SK8 Meeting (márc. 11-12-13-14.) + The Rest of 2018 vol. 17.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
The Garden SK8 Meeting (márc. 11-12-13-14.) + The Rest of 2018 vol. 17.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 11.:
THE MOUSE THAT CRIPPLED
0
Kiss me, I’m the night!

Talán érdemes:
Tíz előtt tíz perccel franciázás az M5-ön. A Felcsípve magyarítása kicsit a Felkoppintvára hajaz de az egyetlen közös nevező hogy itt is régi problémát öltöztetnek mai köntösbe. Mintha a készítők a sugar daddy-k és mommy-k elfogadtatását tűzték volna ki célul: Alice Lantins (Virginie Efira) a divatszakmában dolgozó, ezzel együtt is visszafogott negyvenes szingli repülőút közben elhagyja USB-jét amit egy nála húsz évvel fiatalabb srác talál meg és mikor motorján hazafuvarozza hogy átadja neki, a nő kollégái lefotózzák és kiposztolják őket. Ezzel elindul a lavina mert Alice főnökei-kollégái innentől egy Bevállalós Csajszit látnak benne és ők is bevállalják hogy felelősebb pozícióba helyezik, helyzetbe hozva az előléptetettet is, ő ugyanis kénytelen lesz megtartani a boy toy-t (akivel még össze se jött!) a látszat fenntartása érdekében. Más: a héten természetesen az ünnepi műsorok dominálnak majd melyekből az első eresztés negyed éjfélkor jön az M3-ra egy doksival ami Vágó Pálnak az 1900-as világkiállításon bemutatott, Huszárokat ábrázoló festményéről szól, ja és mindeközben az HBO-n nyolckor folytatódik az Én vagyok az éjszaka, de még így sem ez lesz a főprogram, hanem:

Ajánlott:
Cinemax, 21:30: A vértől csöpögő ház – A B-mozis elnevezés etűdökből összeálló, remek horrort takar, fix benne a helyszín és aki mindezt megrémálmodta: Robert Bloch. Az első sztoriba mintha saját félelmeit sűrítette volna az ihlethiánnyal küzdő íróval aki attól fél hogy az általa kitalált fojtogató az életére tör, a másodikban öreg ex-bróker donjuan (Peter Cushing) pillantja meg a szörnymúzeum viaszbabái között a nőt kinek kegyeiért anno másokkal versengett. A következő történetben újabb legenda, Christopher Lee retteg apaként gonosz kislányától (aki viszont azt bosszulja meg vuduzással hogy a papa elhanyagolta), az utolsó epizódban pedig egy vámpírt játszó színész válik maga is vérszívóvá valahányszor felveszi a másodkézből hozzá került köpenyt. Lesz még egy utolsó, „ötödik” része is ami az elejétől keretbe foglalja mindezt, aki meg most lemaradna a The House That Dripped Blood-ról az holnap 13:20-kor felveheti-megnézheti ugyanitt.

Luxusfeleségek? #LESZAROM őket.
...2018-ban is:
c:c – Folytatódik a rongyrázás a Viasaton: „Jön a Feleségek luxuskivitelben második évada, két újabb milliomosfeleség, műbalhé, picsogás.” – ...és aztán a leszarás:
hogyvolt 18+ Luxiba', karneválba', fasírtba': „Visszatértek a luxusfeleségek három új szereplővel, de ismét volt gyökér Vivi, sírós Rita, békülő Bogi, és kaptunk két puhapöcsöt is.” – ...meg egy kis LESZAROMot is kaptok mindjárt:
hogyvolt +18 Meztelen férfitestek amerre a szem ellát: „Félmeztelen szolgák a kerti bulin, pu­cér modell a festőszakkörben - luxusfeleségeink pornót éppen nem forgattak, de kevés hiányzott hozzá.”LESZAR Indexes elvtársak, hát mi ez a tárgyiasítás? Mi ez a férfi-kihasználás?! ÉBERSÉG!!!!
Nyilvános lesz Luxus Vivien esküvője, ön is elmehet: „Július 15-én várnak mindenkit a Petőfi térre az ortodox templomba, ahol tegnap megvolt a baba keresztelője is.” – A temetős egyenruhámban úgyse engednének be, úgyhogy LESZAROM.
hogyvolt 18+ luxi feleségek – Ilyen egy esküvő, ami­kor pénz nem számít: „Milliós virágok, tízmilliós ruha, mini Eiffel-torony: így házasodik egy igazi luxus fogtechnikus remélhetőleg utoljára.”LESZ Remélem utána visszavitték a ruhákat :DDD
interjú – Luxusfeleség Bogi a földeken dolgozva jött rá, hogy ő jobb életet akar: „A török milliárdosfeleség elmondása szerint már gyerekkorában megtapasztalta, milyen a kemény fizikai munka, amibe már akkor belefáradt.”LESZAROM.
Luxus Viviennek mindennap szexelnie kell – Minden hétfőn LESZA Wait, a challenger appears:
A várandós Luxus Dalma napi négyszer is szexelne: „Állítása szerint annyira tombolnak benne a hormonok, hogy néha kergeti a férjét egy kis együttlétért.”LESZAR Gondolom ő is idejekorán belefáradt a munkába.
Luxusfeleség Vivien szülése 10 millióba került – ...de én még így is ingyen SZAROM LE.
Így szenvednek a luxusfeleségek a pusztában: „"Nem jó terhesnek lenni, azt már látom" - állapította meg Bogi, miután elakadtak a hóban a semmi közepén.”First world problem, LESZAROM.
Török csúcsoligarcha üzlettársával parádéznak a magyar luxusfeleségekTEHETNÉM AZ OLIGARCHÁSBA IS Szulejmán reloaded?! LESZAROM!
hogyvolt – luxi – Arisztokrácia nyakig elefántszarban: „Szafarin a luxusfeleségek. Bogi szeretne az első em­ber lenni a Marson, mert nagyon vonzza ez az egész űr DOLOG.”TEGYÉK FEL AZ ELSŐ RAKÉTÁRA, HA ODAVÁGYIK akarom mondani LESZA ja azt nem, megtette helyettem az elefánt :)))))))


KEDD, MÁRCIUS 12.:
A FÖSVÉNYEK ÖSVÉNYEIN
0
Why don’t you camp in hell?

Talán érdemes:
Az HBO-n 21:35-kor folytatódik a múlt héten megkezdett spanyol széria (A móló), tíz előtt tíz perccel meg jön Volpone magyar kiadása az M5-re a Zsugorival akit nem Ben Jonson hanem Moliére antihőséről mintáztak még az 1700-as években, de úgy a karakter mint a mellé kapott példabeszéd örökérvényű: ha irigyeljük a gazdagtól a pénzét, nem sokkal vagyunk különbek nála. Simai Kristóf művét Béres László rendezésében és Szarka Gyula (Ghymes) zenéjével láthatjuk. A Filmbox Extra HD-n keresztény horrornak hirdetett marhaság 23:40-kor – nem vicc, tényleg létezik a műfaj bár a Camp Hell elsőre úgy indul mint „rendes” társai: nyaralni küldött gyerekek és a rájuk vigyázó találkoznak a Gonosszal, csakhogy a tábor fundamentalista keresztény jellegű, a felügyelő pap, a gonosz pedig egészen hétköznapi formákat ölt (képregényolvasás, érdeklődés a szebbik nem iránt, stb.). Azt hihetnénk hogy ez kritika a vallási szélsőségekről de a felállás sokkal egyszerűbb, vannak benne azért valóban horrorisztikus elemek is amik közül a kisebbik hogy egyáltalán léteznek effajta táborok (ne értsd félre, semmi bajom pld. a cserkészekkel), a nagyobbik meg az hogy SPOILER mennyire nincs benne semmi olyan ami hagyományos slasherekben szokott SPOILER VÉGE, de ma még így is lesz ennél rosszabb:

Nem érdemes:
Az HBO 2-őn tavalyi terroristasajnáltatás 23:25-kor, nagylelkűen átírva a történelmet vagyis azt a 7 vérfagyasztó napot 1976-ban amikor pár fanatikus Ugandába térített egy francia utasszállítót és menedékjogot meg palesztin politikai foglyok elengedését kérték túszaikért cserébe. Az entebbei sajnálatos esetet többször is filmre vitték, egyszer sima TV-s akciózásként ami még így is valóságosabban ábrázolta az IDF talán leghíresebb külföldi bevetését, ám José Padilha moralizálni akart így a rettegő utasok vagy a szabadításukra érkező izraeli elitcsapat tagjai nem kapnak annyi reflektorfényt mint fogvatartóik motivációi, traumái (közben meg Idi Aminból is érdektelen-veszélytelen figurát csinál). A kelleténél többet merítenek Spielbergtől, gondolok itt az egyik katona barátnője által előadott táncjelenetre amellyel többször is megszakítják az éppen kialakulni akaró feszültséget.

Pussypass rovat:
...mert 2018-ban is sokan éltek vele:
Tarkón lőtt egy fekvő embert, mégis neki szurkol a fél világ: „Cyntoia Brownnak borzalmas gyerekkora volt, 16 évesen prostituáltként megölte és kirabolta egy kuncsaftját, amiért életfogytiglanit kapott. De a róla készült dokumentumfilm hatására mellé álltak az emberek.” – Sőt azt is lehet mondani hogy direkt azért készült róla film hogy mellé álljanak.
Lecsapott a felügyelet az óriási kamustartupra: „A Szilícum-völgy csaló üdvöskéje, Elizabeth Holmes sem úszhatja meg teljesen, cégének, a Theranosnak vége.” – Nem baj, majd ő is kap egy életrajzot mint a vólsztrítfarkasa. Szerk.: és tényleg megkapta!
tévé – Itt van minden, amit valaha is tudni tudni akartál a Született feleségekről: „Azután találták ki, hogy a tévében bemutattak egy gyerekgyilkos nőt.”Keep calm, már jön az utánpótlás:
Egy 26 éves brit lány megölt egy autista fiút, hogy kihúzhassa a bakancslistájáról a gyilkosságot: „Az anyja szerint a lány a megszállottja volt a sorozatgyilkosoknak.” – Majd róla is csinálnak tévésorozatot oszt' jónapot.
kívül tágasabb – durva! – Újabb botrányt okozott a legrosszabb anya: „A brit nő korábban saját gyerekét rabolta el, ezért 8 év börtönt kapott.” – Lásd fentebb.
Nem büntethető a világhírű ukrán zongorista gyerekgyilkos felesége: „Megfojtotta öt- és egyéves kislányukat, magát pedig összeszurkálta. Elmegyógyintézetbe kerül.” – Mindegy, pussypass-szel pár hónap múlva szabadul...
Egy connecticuti jogász agyonverte az anyját, és most azzal védekezik, hogy csak önvédelemből tette: „Mert az anyja azelőtt már 20 alkalommal megpróbálta megölni.” – Bezzeg neki volt esze önvédelemre hivatkozni, persze, hiszen jogász!
Elmebetegsége miatt nem büntetik a barátnőjét, majd az apját meggyilkoló férfit: „14 éve végzett a barátnőjével, az idén az apjával.” – Biztos önvédelemből tette.
!!! – A Legszexibb Bűnöző volt felesége modellként fog vonulni a kifutón – Hamarosan a volt férje is csatlakozhat hozzá, mert:
origo – Loptak, raboltak és öltek, mégis nők milliói imádják ezeket a férfiakatXXXTentacion likes this. Ja ő már nem.


SZERDA, MÁRCIUS 13.:
THE SEX & BREAKFAST CLUB
0
Előbb a reggeli, majd csak utána kamatyolunk!

Talán érdemes:
A Cinemax 2-őn 20:30-kor biográfia Ted Gärdestadról aki az ABBA-közeli svéd STÁRok egyike volt míg meg nem szólaltak a fejében a hangok, elnyomva a sajátját. Persze addig is voltak gondjai, főleg bátyjával aki féltékeny volt a sikerére (amiben neki is benne volt a keze zeneszerzőként). Kereken kilenckor már vígjátéknak álcázott Párcsere-agendanyomatást kapunk a Filmboxon melyben Macaulay Culkin (!) és Alexis Dziena az egyik zűrös duó (itt a nő képtelen az orgazmusra) akik seksz-terapeuta tanácsát kérik, az pedig összehozza őket egy másik, de ugyanolyan kihűlő kapcsolattal (Eliza Dushku és Kuno Becker) hogy partnerváltással vagy akár egyetlen közös gruppennel oldják meg a gondokat. A Sex and Breakfast szeretne úttörő, bátor meg provokatív lenni de a nagy akarásnak itt is LESZA beszarás a vége, viszont ha már swinging akkor:

Swingerwarrógép rovat:
The Best of 2018:
Ön rendezne lucskos szexpartit Hitler képe és egy horogkereszt alatt? – Nem, én LESZAR ja ez megint nem az a nap, sorry, olvassunk tovább:
Nagy buli után nagy ijedség a berlini szexklubban: „Egy vendégüket agyhártyagyulladással diagnosztizálták, most a szombati fétisparti résztvevőinek mind orvoshoz kell menniük.” – Még jó hogy a magyar swingerklubokban hírből sem ismerik sem ezt, sem a nemi betegségeket, hiszen egyik swingeres blogban sem foglalkoztak velük ^^
stopstd – Lehet-e káros az óvszer használata?: „Vajon a nemi erőszak vagy a ne­mi betegségek veszélyesebbek?” – Nálunk egyik sem, lásd fentebb, errefele más betegségek pusztítanak:
csetlekbotlok – A nők ezt tényleg megeszik?: „Új vírus tombol és szedi áldozatait az elmúlt pár évben: coelho idézetek és társai.”ÉS EZ ELLEN AZ ÓVSZER SEM VÉD!!!! ÉBERSÉG!!!!
é18+ "Ezért maszturbálok inkább titokban": „Nehéz elmagyarázni, hogy azért gyakorlok, ismerkedek magam­mal, hogy együtt jobb legyen.” – Ja, meg mert ha nyilvánosan masztiznál azért bevinnének, bár már ezt is próbálod normalizálni az ébredő sekszualitás nevében:
Masszázs, amit minden felnőttnek ismernie kéne – …de azért eredetileg mégiscsak úgy írtad meg hogy gyerekeknek, suliban oktassák az intim masszázst, csak az első felháborodások után átírtad amit kellett:

dr bigbaby 2018.01.23. 19:17:24
Mintha megvaltozott volna a poszt cime...

Womb Raider 2018.01.24. 06:56:24
@dr bigbaby: Időközben felnőttek :)
Aaaa múúltat végképp eltörölni...

18+ Mi mozgatja a megalázottság és a fájdalom szerelmeseit? – Döntsétek már el hogy ez most jó vagy nem:
slow motion 18+ Nem jó, ha fáj!: „Beszéljünk a szexszel járó fáj­dal­makról és tisztázzunk néhány égető és néhány "égető" kérdést is most!” – Hé, hát nem úgy volt hogy nem a betegség hanem az óvszer az ami „káros”? LOL!!44
Ébredő szex18+ Mitől lesz valaki szexi kívül és belül?: „Nekem hosszú út vezetett odáig, hogy vonzónak érezzem magam.” – ...és hol van még az út vége :DD Nap kommentje:

Hód Alajos 2018.01.31. 07:25:19
"Szürke kisegérnek hittem magam" - és honnan veszed, hogy ekkor éltél tévedésben, nem most? :DDD

 

CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 14.:
DAMSELS IN DISGUISE
0
Két lábon járó megelőző.

Ünnepi rovat:
Egy nappal március 15. előtt kapunk jópár alkotást a szabadságharc és a magyar történelem témájában is: az M3-on 20:25-től Petőfi és Arany levelezésének 1986-os tévés adaptációja (Mécsfény), utána ugyanitt tíztől két doksi, az első Katona József munkásságáról (Csak egy volt életed...), ezt követi 22:35-kor egy Erkel-tribute (Élet és életmű a felidézett pillanatok tükrében). A testvércsatorna (M5) egy ismétléssel száll be 21:50-kor és bár a Föltámadott a tengert ezúttal kibővítve és feljavított minőségben vetítik azért még így is meglátszik rajta hogy az ötvenes években (Sztálin halála után, a forradalom előtt) készült.

Talán érdemes:
Film Now, 20:00: Hölgyek a pácban – Jófajta komédia amiben négy főiskolás lány öngyilkosság-megelőző csoportot hoz létre amiben nem gyógyszerek hanem a fizikai aktivitás (tánc) meg ilyen-olyan kedvességek (tanácsadás, sütiosztás) játssza a főszerepet. Whit Stillman majd’ két évtized hallgatás után tért vissza ezzel a 2011-es darabbal hogy megmutassa, nemcsak a remake-eknek és superhero-knak áll a világ és hogy lehet még normálisan beszélni a sulis korszakról szerelmestül-mindenestül (bár elismerem hogy ehhez egy alternatív valóságot kellett kreálni). A direktor mellett még Greta Gerwiget érdemes kiemelni. A Dunán 22:20-kor lengyel dráma a felnőttség vízválasztójáról, vagyis a szülő(k) elvesztéséről mellyel most egy lánytestvérpárnak kell szembenéznie. Kasia és Marta már régóta a maguk lábán állva, saját családjukkal élnek, egyikük tanár, a másik színésznő, de még így is megrázza őket mikor anyjuk kómába kerül stroke után és nem sokkal apjukról is kiderül egy régóta lappangó betegség (agydaganat). A tragikus események közelebb hozzák őket, ugyanakkor kibuknak a rég elfeledett különbségeik is úgy jellemeikben mint szüleikhez való viszonyukban. Nem blockbuster Az én lányaim, eleve nem is annak szánták, aki azonban „csak” egy jó filmet akar látni mindennapi emberekről az csekkolja. Negyed tizenegykor sportdoku az HBO-n remek címmel (United Skates) amit vajmi kevéssé tudtak átültetni az Egyesült görkorisokkal – hát igen, ez olyan mint a szubkultúra amiről szól, vagy megtelepszik valahol, vagy nem. Az USÁban komoly hagyománya van a görkorcsolyázásnak (lásd pld. Rollergirl-t a Boogie Nights-ban), legerősebben a fekete közösségek ragaszkodnak hozzá, nem véletlenül: úgy a soul mint a hip-hop sokat köszönhet ennek a „sportnak”, így mikor elkezdtek eltünedezni a görkoriparkok meg diszkók, leforgatták ezt a kis főhajtást-figyelemfelhívást hogy maradjon valami az utókornak. Ha már a rapet emlegettem az is beszédes hogy nem Kanye West vagy valamelyik mai STÁR finanszírozta ezt a mozgóképes emléktáblát hanem a Salt’n’Pepa.

MAGYARUL! rovat:
The Best of 2018 vol. 2.:
Biológiai vírussal gyorsabbak a számítógépekMAGYARUL: MINDMEGHALUNK!!!4!!
Magyarországra jöhet a skandinávok készpénzkivégző fegyvere: „Fogy a bankok ideje.” – És mi van mellette:
Digitális sivatag a magyar bankrendszer - az EU sereghajtói vagyunkMAGYARUL: támogatott tartalom.
Kína már ott tart, hogy furán néznek a készpénzre – Hejj, a példakép, a Demokratikus, Népi Kína ahol megvalósult a készpénzmentes, emberi kredit alapú társadalom:
Kína MI-nagyhatalom lesz, és ez elég félelmetes: „Végtelen pénzt és adatot önt a szektorba, a világ mesterségesintelligencia-hatalma akar lenni.”ÉBERSÉG elvtársak, mi ez a zavar az erőben? Most akkor örülünk neki hogy Kína megcsinálta az 1984-et vagy nem?!
pm – Bérlet két érintéssel és bringa-sharing Szingapúrban: „QR-kóddal nyílik a bringán a lakat, és két érintéssel bent vagyunk a szingapúri metróban.”MAGYARUL: NWO.
Kinyírnád a fél emberiséget, hogy megmentsd a másik felét?: „Döntsön életről és halálról egy önjelölt világmegváltó, aki megígéri, hogy igazságos döntést hoz, vagy próbáljunk meg olyan közösségi döntést hozni, amely lehetőség szerint egy mindenki számára nyilvánosan igazolható eljárást követ?”MAGYARUL: népességcsökkentő agymosás.
hogyvolt 18+ Akkor már inkább a zombik: „A Fear The Walking Dead ember szereplői sokkal visszataszítóbbak, mint az élőhalottak.”MAGYARUL: érzékenyítő tréninggel kombinált népességcsökkentő agymosás.
nem akarta megvárni, hogy leépül – Ez a nő dokumentum-filmben, segítőkkel lett öngyilkosMAGYARUL: Lásd fentebb, az öngyilkosság meg nem bátor tett :SSS
előzetes – A legelső, bogárhátú Transformer kapásból megmenti a FöldetMAGYARUL: transzhumanista érzékenyítő tréning, ez egyébként nagyon megy mostanában:
hirdetés – A mesterséges intelligencia megtanít minket újra élni: „Aggodalom helyett örülnünk kéne a mesterséges intelligenciának.”MAGYARUL: támogatott tartalom, és tényleg:
jelenből a jövőbe – Elon Musk: Az embereknek egyesülniük kell a gépekkel: „Ügy járhatunk, mint a majmok, és a bolygó kis területein, rezer­vátumokban élhetünk tovább.”ÉDES FASZOM, helyesen írni sem tudtok („ügy járhatunk”) de már meg akarjátok mondani hogy éljen a bolygó lakossága... Nap kommentje:

TömítetlenTömszelence 2018.11.30. 10:26:01
Bírom, amikor a jövőkutatók az agyunkba bedrótozott, gondolattal irányítható számítógépeket vizionálnak. Remek. Aztán hogy fogja eldönteni az MI, hogy ha egy értekezlet közben elábrándozik az ember, akkor feldobja-e a képernyőre a vágyott pornóvideót? :)

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM, rest of, 2018

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés