2019. 03. 30.
SziklaMan közbelép!4! négy (márc. 30-31.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SziklaMan közbelép!4! négy (márc. 30-31.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, MÁRCIUS 30.:
LUCKY NEGAN!
0
Tágra zárt jegyek és bérletek.

Talán érdemes:
22:05-kor 40+ éves Gábor Andor-feldolgozás az M3-on Kerényi Imrétől aki később elég felemás utat járt be de a Ciklámen attól még jó: egy színésznőt idegen férfi környékez meg azzal hogy nemrég egy hozzá megszólalásig hasonlító férjes asszonnyal kavart akit csak úgy tudnak tisztázni ha a pasit együtt látják egy másik, a feleségre emlékeztető nővel. Magda belemegy a játékba és mint az ilyesfajta helyettesítések, ez is szerelemmel végződik – lehet hogy a férfi eleve így tervezte?... 23:20-kor thriller a retekklubbon melyben egy orvosnő, Juliet Devereau (Hilary Swank) költözik zűrös exe elől abba a Pokoli albérletbe amit egy fantomlakóval oszt meg (bár ezt még csak mi tudjuk). Még úgy sem sejt semmit hogy a főbérlő unokájával a kelleténél hamarabb melegszik össze akinek valódi énje csak akkor lesz nyilvánvaló mikor Juliet volt barátja visszakönyörgi magát. Maga a film is itt vált irányt, azaz a szellemes megoldások helyett maradnak a stalkerek, főleg olyan natural born villain-ekkel mint a horrorikon Christopher Lee és a Walking Dead Neganja, Jeffrey Dean Morgan. Maga a sztori a Psycho-t és a Single White Female-t idézi és bár a többség Morganra lesz kíváncsi, az ínyencek (a kevés játékidőt kapott) Lee miatt fogják nézni (főleg hogy utóbbi annak a Hammer stúdiónak volt az arca amelyik számtalan klasszikus rémisztgetésért felelős és amelyik ezt a mait is legyártotta).

Nem érdemes:
Nyolckor Steven Soderbergh nyeretlen kétéves darabja a Film Now-n ami egyben Hilary Swank második mai jelenése is (bár ebben nem ő van a főhelyen). A Logan Lucky-ban egy nem épp szerencsés testvérpár lép a bűn útjára, A tuti balhé (melyhez feltűnés nélkül ki kell szöktetni és vissza kell csempészni egy profi bűnözőt is a rácsok mögé) a helyi autóverseny bevételének lenyúlása lenne (ezzel egyben a családi átkot is megtörve). Nyúlásoknál maradva Sóderhegyi újra tiszta forrásból merít, csakhogy ami 2001-ben még elment arról 2017-ben már ordít hogy egy másolat másolatának másolata még akkor is ha eleve az Ocean’s Eleven szegényebbik kistestvéreként promózták. Ha Steven bácsi megmaradt volna a visszavonulásnál akkor mind jobban jártunk volna (főleg ő).

A seksz, a szipu rovat:
The Mexikó Edition:
Peruban a részeg verekedés karácsonyi tradíció – Á, nem kell ehhez külön ürügy arrafelé ahogy a lövöldözéshez se:
Szitává lőttek egy bárt Cancúnban: „Öten haltak meg a drogbandák háborújának újabb epizódjában.”Wait, a challenger appears:
Agyonlőttek 14 embert egy mexikói klubban: „A támadók tüzet nyitottak a bulizókra, majd elmenekültek.” – Jó ötlet volt a drogellenes háború befejezése és a legalizálás. Ja nem.
El Chapo perében az egyik tanú azt vallotta, hogy a drogbáró 100 millió dollárt fizetett Mexikó korábbi elnökének: „Az elnöki posztról nemrég távozott Enrique Pena Nieto tagadja, hogy így történt volna.” – Tök hihető. Ja nem az:
Közvetlenül az eskütétele után lelőttek egy polgármestert Mexikóban: „Gyalog indult egy tanácskozásra.” – Ha kocsiban ment volna akkor meg felrobbantják...
Mexikóban 21 halottat találtak, miután összecsapott két rivális drogkartell: „A Rio Grande völgyének ellenőrzéséért zajlik a háború.”Rio Grande Blood IRL:
Eltűnt rendőrök holttestét találhatták meg Mexikóban: „Öt, lőtt sebekkel borított holttest egy kisteherautóban.”Wait, a challenger appears:
19 zsák emberi maradványt találtak Mexikóban: „Drogkartellek hagyhatták hátra a tetemeket.” – Nahát, én azt hittem a turisták voltak! Ja nem, ők már messzire kerülik Dél-Amerikát:
Lövöldöztek egy brazil strandon, egy nőt háton lőttek: „Szabadnapos rendőrök lőtték agyon a támadót.” – Remélem az ottani jogvédők már léptek az ügyben!!!
Soha nem volt annyi gyilkosság Mexikóban, mint tavaly: „Mióta adatokat gyűjtenek, még sosem volt ilyen rossz a helyzet.” – Nem kell adatokat gyűjteni oszt’ jónapot.
irány dél-amerika! – „Na jó, húzok inkább én is a paradicsomba” – ...és az a vicc hogy van aki el is indul, gyerekestül:
4 gyerekkel – Utazás – Hatan egy lakóautóban Mexikóban: „Most kiderül, milyen sokszínű ez az ország! Teli élettel, természeti csodával, koloniális városokkal!” – Azt hinnéd hogy legalább a durvább helyeket kihagyják, de nem:
4gy – Mexikó legdurvább államainak valódi arca: Michoacán, Mexikó rettegett álla­ma, ahol a maffia az úr és ahova épp eszű turista elvileg be sem teszi a lábát. (...) Mindig kicsit elszomorít, hogy Magyarországon a Szalajka völgyre verjük a mellünket, miközben itt minden államra jut 2-3 többszörösen szebb, nagyobb és különlegesebb természeti szépség.” – Tudod mit öcsém, ha ennyire utálod a régi hazádat akkor maradj az „újban”, utazgass amíg úgy nem jársz mint a marokkói turisták. A gyerekeidet, na őket tényleg sajnálom :SSS Nap kommentje:

Kelly és a szexi dög 2019.01.25. 09:24:30
Király! - irány Venezuela, sok szép látnivaló van útközben + a polgárháborúra épp odaértek! ;)

 

VASÁRNAP, MÁRCIUS 31.:
KALAND? JÁTÉK? NEM, CSAK A KOCKÁZAT.
0
Magasabbra A TETŐT a kisasszonyokat!

Talán érdemes:
A fontosabb mai programok óránként érkeznek, előbb nyolckor tévedések vígjátéka a Paramount Channelen ami címmel együtt (Az ember, aki túl keveset tudott) sem Hitch-et parodizálja hanem a brit spy movie-kat. Amerikai videotékás (Bill Murray) átugrik Nagy-Britanniában élő öccséhez aki „komoly” melója mellett nem ér rá infantilis bátyjával foglalkozni ezért elküldi a szabadulószobák akkori megfelelőjébe vagyis egy játékba ahol a telefonon kapott szerepet kell felvenni, ő azonban téves kapcsolás áldozataként elhappolja egy bérgyilkos megbízatását. Érdekes egybeesés hogy pont két hete ugyancsak Murray-vel láthattunk ilyesmi fekete komédiát (St. Vincent), igaz kevesebb helyzetkomikummal. Kilenckor újra ízre-vérre megy a (víg)játék de már a Filmbox Familyn és a Trattoriában valóban a család áll a középpontban – legalábbis drukkoljunk hogy így legyen különben az étteremvezető apuka végleg el fog távolodni fiától egyrészt munkamániája, másrészt második felesége miatt akit gyereke még mindig nem fogadott el teljesen. Tízkor (ma már biztosan) antifeminista cucc az M3-on szinte zárdai rendszerű, egyébként „csak” vér szerinti nővérek és a zárt univerzumukba „berontó” férfi (Huszti Péter) összeütközéséről. A Kisasszonyok a magasban, a budai várban és órajavításból élnek, elfogadva mindent amit rangidős társuk tanított nekik a hímnemről aki ezzel megóvta őket az ilyen-olyan viszonyokkal járó negatívumoktól de sajna egyben az előnyöktől is. Husztin túl Psota Irén kedvéért lehet vele bepróbálkozni, az egyetlen nem óraműpontossággal érkező egy Rokonom, Rosy-parafrázis lesz fél kilenckor a Cinemax 2-őn amiben midlife crisistól sújtott thaiföldi építész kíséri vissza öreg barátját, Pop Aye elefántot a faluba, azon belül is a farmra ahol együtt felnevelkedtek.

Év filmje rovat:
Daniel Craig hatalmas rablásra készül: „A Logan Lucky lehet a nyár nagy meglepetése.” – ...sőt, az Év filmje, tudjuk :DD
Itt a számítógépes játék, melyben egy posztszovjet lakótelepen nem történik semmi: „Esik a hó, üresek az utcák, nincs mit csinálni. Most nyolc euróért letölthető.”Év játéka, nekem akár nyolcvanezer eurót is megér...ne, ha lenne annyim.
cinematrix – Nagyon félelmetes szembenézni saját magunkkal: „A Tűnj el! Oscar-díjas rendezője megint egy olyan horrort készített, amiről jobb minél kevesebbet tudni.”Év filmje, én fogom róla tudni a legkevesebbet mert meg se nézem ^^
Kritika – Keserű csalódás a legújabb inváziós sci-fi: „Az Elrabolt világban idegen lények leigázták a Földet. Az emberek együttműködnek velük, de azért akadnak lázadók.” – ...ahogy Év filmjei is:
Az ötlet szuper, akár még jó film is lehet belőle: „A Netflix új filmje egy olyan appról szól, amellyel a nők fizethetnek egy férfinak, hogy elmenjen velük randizni. Mármint nem úgy és nem azért.”HESSTEG MÍTÚ Év filmje.
smaragd 18+ Igazi gore élmények várnak a Corpse Party című animében: „Az egyik legkeményebb gore pszichohorror széttépi a lelketeket, megrágja a testeteket és kiköpi a maradványaitokat.”Év filmje, nincs mese, már bölcsiben ezzel kell szocializálni a kölyköket! Vagy ezzel:
Misztikus horrorhuszárokról készül magyar képregényCSEPELLA OLIVÉR LIKES THIS Év képregénye, hisz’ annak idején csak úgy hemzsegtek a női huszárok :DDD
Hét bő esztendő vár Pókember rajongóira: „A Sony hihetetlenül lelkes, és állításuk szerint az elkövetkezendő 7-8 évben ontani fogják magukból a sorozatokat és a filmeket.”ÉV FILMJE Wait, a challenger appears:
Mozi – 11 év és 22 Marvel-film csúcspontját fogja jelenteni a Bosszúállók: Végjáték: „Azon viszont még a rajongók is vitatkoznak, hogy Hulknak, Hangyának vagy Marvel Kapitánynak lesz oroszlánrésze Thanos legyőzésében.”DE HISZEN A THERANOST MÁR LEGYŐZTÉK Év filmje:
0

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés