2009. 06. 02.
Oi-Korban értem én a tréfát, mikor mindenki annyira vicceseket élt át
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Na, vége a hosszú hétvégének, ami részemről némi kirándulással, sörözéssel és filmnézéssel telt (meg vagytok lepve? Nem hinném!). A gyereknapot és a vágtát elmosta az eső, és ez így van rendjén :) A hétvége úgyis arról szólt, hogy Sacha Baron Cohen segge Eminem fején landult, mindenki oda-vissza van tőle, basszus, Howard Stern ezt már majd 20 éve megcsinálta. Oké, én is röhögtem ettől függetlenül, Eminem megkapta :D Ami viszont szomorú, az az ami Susan Boyle-lal történt. Nem követem az angol Ki mit tud-ot, de ha valamit mondanom kéne az az, hogy az ún. médiageciket sóbányába kellene küldeni, a pünkösdgyalázó tótawétől egészen a Sun vagy a Blikk szerkesztőségéig. Melléjük meg azokat a celebeket, akikről írnak, az őrök meg mondjuk lehetnének az olyan megvezetett szerencsétlenek, mint Boyle vagy Uhrin Benedek. Komolyan bazmeg, az egész rohadt világ kezd egyfajta keverékévé válni a quake-meccsek és a különféle retardált mocskolódó site-ok világának. Felemelnek egy szerencsétlent, akinek semmije nincs a hangján kívül, aztán meg gerinccel a földre basszák. A közelmúlt LD-s ribijei mellett ez a másik, ami miatt egyre inkább hánynom kell ettől a világtól. Úgyhogy innentől vegyétek úgy hogy Kurtz ezredes táborából írok, távol a valóságtól.

KEDD, JÚNIUS 2.: RITKA GYENGE NAP

Újabb ismétléssel nyitjuk a nagyon szar felhozatalt, ráadásul olyannal, amit a fél ország nézni fog (ez NEM jó dolog), ez a Terminátor 2. a TV2-n kilenctől, állítólag lesz egy még újabb film a jövőből jött lövőről (voltmár, tudom). Semmit nem vesztesz, ha kihagyod akár ezt, akár az új részt. Ugyanabban az időpontban kezdődik az M2-n a Végzetes tévedés, amit csak kínomban ajánlok (de legalább vállalom azt, amit!), ilyen ügyvédes film, rivalizáló megy egymást védő törvényszéki héjákról. Az ügyvéd az olyan fura állatfaj, aki öt forintért mindent elvállal, amint azt a Szögi Lajos gyilkosait védők gyakorlatából leszűrhettük, amikor a Rákosi-korszak koncepciós pereihez hasonlította a bíróság feltűnően enyhe ítéletét, heves kurvaanyázások közepette a képernyőbe vágtam egy Red Bull-os dobozt. Köszönöm hogy elmondhattam.

SZERDA, JÚNIUS 3.: EGY KIRÁLY AZ ISKOLÁBAN

"Es gibt Keine revolution..."
Kicsit jobb ez a mai nap! Charlie Chaplin egy újabb félig komoly, félig vicces szerepben: Egy király New Yorkban (20:00, Filmmúzeum). A kis bajuszos ezúttal bajusz nélküli menekült királyt alakít, beszédes névvel: Shahdov, azaz Shadow, magyarul: Árnyék. Pénze fogytán, ezért belép a gecimédiába, majd egy kommunistagyanús kisfiú közelébe kerül...
Kilenctől a Duna TV-n Elveszem a feleségem, családközpontú drámavígjátékromantika, kinek mi kell belőle, vegye magához. Lesznek benne gazdag arabok, 25 év után elváló szülők és gyerekeik, meg rohadt sok torta egy cukrászdában. Engem ez utóbbi érdekelne belőle egyedül, de nem a TV-n keresztül, hanem IRL. Az RTL Klub 21:20-tól egy Tom Green és Jason Lee főszereplésével súlyosbított filmvígjátékot ad, Az iskoláját!. Igen, a címe is ez. Az esküvő előtt álló csóringernek (Lee) lopásra kell kényszerülnie, hogyha a lagzit is meg unokahúga Harvardra járását is finanszírozni akarja. Lökött haverja (Green) segít neki...
23:20-kor a Cinemax-on Jade, ami ismétlés, ráadásul az Elemi Ösztön nyúlása, csak azért rakom be újra, hogy röhöghessetek a későbbi CSI-os Horatio Caine """színészi""" """játékán""":
YEEEEEEEEEEEEEEEAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 4.: HALÁLOSABB INLAND-BAN

Ajjaj. Megint a selejt (= folytatás, ismétlés, remake) bosszúja. 21:00, TV2: Halálosabb iramban. Eva Mendes miatt ajánlom, de amúgy tök érdekektelen film az utcai száguldozókról. Na, azokat kéne még valami komoly büntetéssel sújtani, nem pedig filmet csinálni nekik/róluk! Az M2-n 22:35-től Én és a nagyapám, szocialista rémmese jobb sorsa érdemes színészekkel. Az HBO-n 22:45-től Inland Empire (Straight Story), ismételhetik akárhányszor, Lynch attól még egy marha nagy lufi marad a számomra. Igazából a másik blogon akartam írni a könyvéről, de lehet hogy majd ide is fogok, annyira felhúzott. Ez a filmje is olyan, mint a többi: belül semmi, kívül érthetetlen katyvasz. Soha senki nem csinált akkora karriert a közönsége le,-és hülyének nézéséből. mint lincsdávid, ÉS EZT ANNYISZOR MONDOM EL, AMÍG BE NEM VÉSITEK AZ ESZETEKBE! Egy igazán nagy rendezőnek nem kell faszságok mögé dugnia a tartalmat. Lynch is tud jó filmet csinálni, ha akar. De hát nem akar.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés