2019. 05. 27.
Vissza, nyúlvány! (máj. 27-28-29-30.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vissza, nyúlvány! (máj. 27-28-29-30.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁJUS 27.:
HELL FREEZES OVER.
0
Fuss, lúzer, fuss!

Talán érdemes:
…de csak azoknak akik nem ábrándultak ki végleg a GoT-ból ugyanis a Trónok harca utolsó évadához készült egy kétórás behind the scenes is, ezt adják ma nyolckor az HBO-n (vagy holnap 23:10-kor az HBO 2-őn ha ma lemaradnál). Az Utolsó őrség forgatásakor még a rajongók lehúzása lehetett a motiváció de a felemás lezárás után ez imázsmentéssé nemesedett: a The Last Watch emlékeztet rá hogy mennyi minden lehetett volna ha Martin megírta volna amit kell, ha ehhez a szkriptesek is hozzátették volna a magukét...az van, hogy a kulisszák mögötti utazás érdekesebb mint a Nagy Mű (mondom ezt NEM rajongóként). Félórával később (20:30-kor) ismétlésgyanús zenés-táncos darab 1984-ből a Cinemax 2-őn. A Gumilábat (avagy Footloose-t) nem is válogatnám be ha nem csináltak volna ebből is tök felesleges remake-et pár éve (voltmár, le is húztam), így viszont lesz összehasonlítási alapunk. A sztori röviden: nagyvárosi fényekhez és zenékhez szokott kölyök (Kevin Bacon) pezsgést visz a porfészekbe amit a helyi pap (John Lithgow) ural. Utóbbinak erre két oka is van egy rosszul végződött rock’n’roll partyval ill. serdülő lányával (Lori Singer) akit óvna a széltől is (vagy legalább a bűnös élvezetektől), az csak természetes hogy a két fiatal a tiltott gyümölcsöt választja (a srác a tiszteletes lányát, az pedig a fiút és vele a dörtidenszinget). A sémát előtte-utána is ellőtték minden évtizedben, Bacon meg többször is maga mögött hagyta az itteni szépfiúskodást, beváltva azt az ígéretet amit Sarah Jessica Parkernek nem sikerült (Lithgow meg ebben is jó), aki lemarad az holnap 11:10-kor elcsípheti ugyanitt. Kereken kilenckor egynekjó túlélősdi a Moziverzumon. A Fagyos pokol fő tanulságát már szüleink lelőtték: járt utat járatlanért nem érdemes elhagyni még hódeszkával sem, a képességeit túl-, egóját meg alulbecsülő Eric (Josh Hartnett) ezt teszi, ki is teszi magát az elemek na meg a vadállatok kénye-kedvének. A 6 Below mindvégig jólismert terepen marad – oké, ne mérjük az Életben maradtakhoz, a Fehér pokolhoz vagy a Visszatérőhöz, de azért nem kéne már az alcímben (Miracle on the Mountain) elspoilerezni a végét.

Modellek? LESZAROM őket.
dög – élet – Erre a dögös modellre érdemes vetni egy pillantást – Nem érdemes, LESZAROM:
Minden megmerevedik a tökéletes mellű pucér modell láttán: „Nem lehet hibát találni rajta” – Hibátlanul SZAROM LE.
Kristen Stewart aranygatyát, Karlie Kloss nagyibugyit villantott Párizsban: „Naomi Campbell pedig nemcsak a mellét, hanem az afróját is megmutatta, hogy Irina Shayk combjáról ne is beszéljünk.” – Igazatok van, beszéljünk inkább A HÜVELYGOMBÁRÓL arról hogy LESZAROM:
Bódi Sylvi egy halom közeli képet osztott meg bugyi nélküli altestéről: „Mégsem érti, hogy a kommentelők miért nem arra figyelnek, amire szerinte kéne.” – Hát azért mert LESZAROM ^^
Naomi Campbell szerint itt az ideje, hogy végre Afrikában is legyen Vogue magazinLESZARO Neki is igaza van! Mi az hogy nincs kenyerük? Miért nem esznek kalácsot?!
Nina Agdal egy őszinte modell: azt mondja, nem randizna csóró pasival: „Így legalább tudja Jack Brinkley-Cook, hányadán áll Leonardo DiCaprio exével.”BEZZEG HA FÉRFI ÁLLNA ÍGY A NŐKHÖZ LESZAROM, úgysincs nála esélyem.
Chrissy Teigennek csalánkiütés lett a combtövénél, posztolta: „Ez volt a logikus lépés a vaginagőzölős kép után. Az egész internet kíváncsi rá, tekintse meg ön is!” – Azt nem, de LESZAROM :))
születésnap – Gumicukor – Kate Upton galaktikus ruhában mutatta meg fenekének New YorkotLESZAROM, és ha már születésnap:
hoppá! – 18+ Gumicukor – Alaposan körbemutogatta a meztelen melleit a 48 éves Naomi Campbell – HARVEY WEINSTEIN LIKES THIS LESZAROM.
Az insta sötét oldala – Egy instafotós szexuális zaklatásért pereli a modelljét. Az áldozat: egy kutya – ...vagy nem is:
Váratlan fordulat: Az instafotós kutyáját szexuálisan zaklató instamodell szerint igazából ő az áldozat: „Előkerült egy felvétel, amin hallani lehet, hogy a fotós mire utasítja a kutyát.” – Már az állatok sincsenek biztonságban?! LESZAROM helyettük is!!!


KEDD, MÁJUS 28.:
SHREK IF YOU KNOW IT!!!
0
Grandma, what big cabin do you have!

Nem érdemes:
…csak ha kíváncsiak vagyunk mit hoztak ki Bacsó Péter örökbecsűjéből merthogy 2014-ben A tanút is elérte a remake-láz és itt is akkor vérzik el az egész ha a (tévés) újrázást az eredetihez mérjük. Amazt remélhetőleg mindenki ismeri: forradalmár múlttal rendelkező gátőrt akarata ellenére fontos pozíciókba helyeznek, belengetve hogy cserébe majd kérnek tőle valamit, eközben a vízszintemelkedés még a nemzetközi helyzetnél is jobban fokozódik… Hosszabb mint a film de még így is kihagytak illetve hozzáírtak olyasmiket amiket nem kellett volna (utóbbira egy példa: a fémfatál Gogolák felgyújtja Pelikán házát), mondjuk a legfájóbb mellényúlás a stáblista mivel Csányi Sándor nem egy Kállai Ferenc ahogy Pindroch Csaba is nehezen hihető Virág elvtársként és Szabó Győzőnek is jobban állt volna ha NEM Dániel Zoltánt kapja meg. Aki kíváncsi rá tíz előtt tíz perccel keresse az M5-ön.

Talán érdemes:
Éjjel negyed kettőkor a Scary Movie olcsósított kiadása a Filmcafén amit bár előbb kezdtek forgatni de később jött ki így mindenki a nagytesóhoz mérte (én is). Főiskolás baráti társaságot sorozatgyilkos tart rettegésben ők meg csak a szenzációhajhász riporterre számíthatnak…ismerős? A Sípolj, ha tudod mit nyeltél tavaly disznóvágáskor a Sikolyt parodizálja kicsit Mel Brooks-osan vagyis kevesebb altesti poént kapunk mint a Horrorra Akadvák bármelyikében (de azért jut ide is, keep calm), ami miatt talánérdemes az az egyéb utalások (például a Grease-re), na meg a magyar származású producer, Stephen Nemeth. Keverékműfajnál (és kései-korai idősávokban) maradva éjjel fél kettőkor a kétezertizes évek egyik meta-slasherje a Film+ műsorán ahol öt fiatal hétvégi kicsapongás reményében ugrik el vidékre hogy aztán nagy bajba kerüljenek. A Ház az erdő mélyén elsőre mindenazegyben közhelygyűjtemény, számolni lehet mi honnan van csak hogy a feje tetejére állítsák az egészet és kiderüljön, a tiniket nem véletlenül követi ezer kamera ugyanis sekszelésük majd haláluk (különböző horror movie-k és regények szörnyei „keze” által) részletesen kidolgozott és kontroll alatt tartott engesztelő áldozat nem evilági lényeknek. Mivel ez viszonylag hamar leesik, nem is nevezhető SPOILERnek, az már igen hogy mindez egy kataklizma utáni és/vagy párhuzamos Univerzumban elhelyezkedő Földön zajlik SPOILER VÉGE.

Madonna rovat:
Óvatosabban kellene posztolgatnia – Addig feszíti a húrt Madonna, hogy a végén még nem léphet fel az Eurovízión: „De még visszafoghatja magát.” – Á, neki nem kell, neki mindent szabad...
Madonna mostanában meglepően előnytelen szelfiket posztol: „Az utóbbi napok 3 legmeghökkentőbb fotóját mutatjuk, plusz egy talán viccnek szánt reklámkampányt.” – Lásd fentebb...
met-bál – Gumicukor – Igen, az ott tényleg Madonna letapasztott mellbimbója – Sok volt a METH :DDD
senki nem ér a nyomába – Madonna szerint nincs még egy olyan nő a földön, mint őSzerénység, elvtársnő! SZERÉNYSÉG!
fülesbagoly – A nő, aki megcsinálta Madonnát: „Egy New York-ban élő francia nő találta ki azt az imázst, ahogy a világ Madonnát megismerte. A divatguru azóta csődbe ment.” – Véletlen? Aligha!44!!
napi rejtély – Felismeri a burkába öltözött hírességet?: „Bár a Met-gáláról lecsúszott, nem akart teljesen kimaradni a beöltözős buliból Madonna, aki egy burkába burkolózva jelent meg a JFK reptéren.” – Biztos az Eurovízióra gyúr:
Madonna mégis fellép az Eurovízió döntőjén: „Az viszont még mindig titok, hogy előadja-e azt a politikai tartalmú dalt, amin a szervezők kiakadtak.” – Ha elő is adja, nyerni tuti nem fog vele. És nem is nyert :DDD
#nofear – Madonna dodonai választ adott a fenéknagyobbítós botrányra: „Most akkor a 60 éves énekesnő elismeri, hogy tényleg megcsináltatta a fenekét?”LESZAROM, magánügy, a zenéje ettől még nem lesz jobb ahogy attól sem ha újabb fiatal STÁRokból szívja ki az energiát:
Nála 35 évvel fiatalabb férfival kavar Madonna az új klipjében: „Nézze-hallgassa ön is a Medellínt!” – Dehogyis nézem, elég volt elolvasni róla Vigilant Citizen elemzését...


SZERDA, MÁJUS 29.:
CAMP UNHAPPY
0
Totál Dáma Tábor.

Talán érdemes:
A mai nap a szokásos pangás jegyében telik, kilenckor Ridley Scott 2008-as (tőle elvárhatóan túlnyújtott) drámája a Viasat3-on: szövetségi ügynök (Leonardo DiCaprio) vadászik veszedelmes terroristára, ha bajba kerül akkor TELEFONOS netes segítséget kér tanult kollégájától (Russell Crowe), ám aktuális feladata közben egyre jobban belegabalyodik a Hazugságok hálójába, magával rántva olyanokat is akiknek az élete múlik rajta (jordániai titkosszolga), dolgát az sem könnyíti hogy online segítője mintha egyre jobban a saját sötét céljaira használná fel… Ugyanebben az időben piteszagú hormonvígjáték a Sony Movie Channelen aholis Boldog kempingezők bonyolódnak kalandokba egymással miután villámcsapás üti ki Oberon táborvezetőt (Peter Stormare). Daniel Waters (Heathers) rendezte ezért több lesz mint sima coming of age komédia, a lezáró bölcsességek mellé jutnak Shakespeare-idézetek is, főleg a Szentivánéji álomból (lásd Stormare karakterét).

A természetet visszavágják :( rovat:
zzz – Szúnyogirtás génmódosítással: jönnek a vakarózás nélküli nyarak? – Jajaja, az ilyesmi már Kínában is hogy bevált anno...
Ez az amerikai harmincmillió forintnyi dollárt fizetett, hogy megöljön egy szép kecskét: „A férfi a hegyre sem tudott felmászni egyedül, a kecske ráadásul egy kis kecskével volt, amikor megölték.” – Ingyen lelököm a hegyről.
Elítélték a kegyetlen gazdát, aki brutálisan összeverte a kutyáját: „A nyúl nagyságú ártatlan kiskutya kíváncsian szaglászta környezetét, a részeg vádlott meg bedühödött.” – Ugyanazt a „gazdinak” is, oszt’ jónapot.
Másfél hónapra lecsuknak egy férfit, aki baltával ütött egy kiskutyát: „A három hónapos állatot el kellett altatni.” – Lásd fentebb ^^
Megsarkantyúzták és bedrogozták a kakasokat, hogy durvábban öljék egymást a viadalokon: „182 fős kakasviadal-maffiát számoltak fel rendőrök a spanyolországi Murciában.” – Ugyanezt az elkövetőknek, aztán indulhat a ketrecharc-közvetítés.
Rossz brazilnak nevezte az Amazonasért aggódó Gisele Bündchent az új brazil agrárminiszter: „De hajlandó adni neki még egy esélyt.” – Milyen rendes, pedig közéje is lövethetett volna ha már a szennyezők közé nem mer, bezzeg kicsivel arrébb:
Peruban már katonákkal kell védeni az Amazonast: „Az illegális aranybányászat miatt tonnaszám kerül a higany a folyóba.”Wait, a challenger appears:
Szennyvíz szivárog a tengerbe a horvát turistaparadicsomban, betegek a kagylók: „A kagylók 30%-a norovírussal fertőzött.”Wait, a challenger appears:
TNT szivárog a belga üdülőváros tengerpartjánál: „Az első világháborúban még jó ötletnek tűnt a vízbe ereszteni a konténerekbe zárt fegyvereket.” – ...és megvan az első helyezett :SSS
Összesen tíz disznódelfin maradt a világon: „Hiába minden erőfeszítés, a faj menthetetlennek tűnik.” – Még jó hogy a remény hal ki utoljára:
Egymásra talált a béka Rómeó és Júlia: „Fajuk utolsó példányai a világ szeme előtt randiztak, megkedvelték egymást, remélhetően hamarosan szexelni is fognak.” – Engem nem zavar amíg a négy fal között csinálják. Ja azt nem tudják, sorry.
Kiderült, miért nem találni 195 millió évnél idősebb dinoszaurusz tojást: „Annál jóval régebben is éltek dínók a Földön, mégsem találni tőlük megkövesedett tojásokat.” – Azért mert AKKOR TEREMTETTÉK ŐKET!!! Újabb pofon az ateistáknak! EGÉSSÉG!


CSÜTÖRTÖK, MÁJUS 30.:
HEAR MY NAME!
0
Ali, még jó régen.

Nem érdemes:
M5, 21:50: Világok között – …avagy nem csak a franciák, a németek is fel akarnak ugrani az amcsi politizálós-akciózós vonatra, kb. ugyanakkora FAILt eredményezve vagy nagyobbat. Van Béketeremtő Katona aki azután is ragaszkodik a Szép Ideákhoz hogy bátyja ezek miatt halt meg, van egy neki segítő afgán tolmács és persze van a Nagy Kérdés hogy barátunk a felettesei vagy a Szíve parancsának engedelmeskedjen. Ezt végül a Sors dönti el helyette mikor a fordító nővérét megsebesítik (lásd még: Malala) – mondom, van itt minden hogy a köznép meg a fesztiválzsűri is jóllakjon, az csak természetes hogy mindezt női direktornak köszönhetjük ahogy a Nagy Tanulságot is: a háború rossz, a terrorizmus még rosszabb, nincs jó oldal, mindenki veszít, a szomorú az hogy ezen semmi sem fog változtatni, ez a művecske sem. Kihagyható.

Talán érdemes:
HBO, 20:00 – Antoine Fuqua a klipekről váltott rendes mozikra de nem jött be neki, ám mivel közben a zeneipar is átalakult, nem mehetett vissza. Nem is tette, inkább előremenekült a doksi-gyártásba, megtartva a klipes vágásokat-esztétikát amik a Mi a nevem: Muhammad Alihoz illenek is. Cassius Clay (mert ez volt a neve) sokat tett a feketék ÉS a muszlimok pozitív megítéléséért nem csak sportkarrierjével-médiamegjelenéseivel hanem azzal ahogyan ezeket megoldotta, pedig ha valaki ő tényleg alulról verekedte fel magát. Fuqua összeszedett amit lehetett, az pedig olyan sok lett hogy kétfelé kellett vágnia: láthatjuk Alit a boxolót, a magánembert, a humanitáriust – és legvégső győzelmét is a Parkinson felett mellyel örökké halhatatlan lett bár már nincs velünk. Utána 21:25-kor jön a második rész ugyanitt, ne menjetek sehova – vagy ha mégis akkor a Film4-re ahol tíz előtt öt perccel Gena Rowlands jutalomjátéka érkezik. A Könnyű élet varázsa Kaye Gibbons könyvéből készült és Charlie Kate-ről szól aki szembement az 1940-es évek férfiközpontúságával. Anya, lánya, unokája több évtizeden át másfél órában, Van Dyke Parks zenéjével – mi hiányzik még? Tudom már, Jar Jar Binks:

Star Wars rovat:
Egy rekordot már megdöntött a Star Wars IX: „111 milliós nézettsége volt az első teasernek. Új Skywalker-rekord.” – És? Attól jobb lesz?
Megérkezett az új Star Wars előzetese: „Ezzel a filmmel zárul le a Skywalker-család története. A kilencedik rész hivatalos címe: The Rise Of Skywalker.” – Lásd fentebb…
Star Wars, perverzeknek: „Magyarul is elérhető a képregény első két kötete.” – Van benne egy sex pistol is:
Eljöhet a pillanat, amikor a jedik és a galaxis őrzői összetalálkoznak: „Nagyon úgy néz ki, hogy fény derül Mordály, a martalóc mosómedve múltjára.”DO NOT WANT :SSSS
Kiderültek a Star Wars 9 új karaktereiHodor likes this, mert:
A Star Wars-sorozat főszereplője a Trónok harcából érkezik: „Pedro Pascal szerepelt a Narcosban, a Kingsman 2-ben és A Védelmező 2-ben is.” – Hát igen, a felsoroltakban a színészi játék volt az első...ja nem. Nade még ezt is lehet fokozni:
A Trónok harca alkotóira bízták az új Star Wars-sagát: „Tökös gyerekek dolgoznak a Disney-nél, mi a Trónok harca utolsó évadát látva egy Űrgammák-remake-et sem bíznánk rájuk.” – Miért nem? Milyen poén lenne ha ixxárnyúak meg tájfájterek helyett sárkányokon kergetőznének a birodalmiak a lázadókkal :DDD
comment:com – A Disney konkrétan beviszi a Star Wars mozit a tévébe: „A The Mandalorian című élőszereplős sorozatuk kiszivárgott képsoraitól mindenkinek leesett az álla.” – Az biztos, csak nem jó értelemben:
c:c – Parádés szereplőkkel készül az új Star Wars-tévésorozat: „Nick Nolte és Carl Weathers mellett még Werner Herzog is szerepel majd.”Bruno S. likes this. Ja ő már nem, bár megtehetné:
cinematrix – Sok jelenete lesz Leiának a Star Wars 9-ben – Hát igen, a halál nem akadály, a sónak mennie kell…
Tudta, hogy Leia hercegnőnek van egy dögös lánya?: „Mármint Carrie Fishernek. Billie Lourd 23 éves, és szerepelni fog az új Star Warsban!”ÉDES FASZOM, mintha nélküle nem lenne elég SW-cucc:
Szinte biztos, hogy a Disney egyszerre három Star Wars-tévésorozaton dolgozik!: „Mi jön a Mandalorian és a Cassian Andor mellé? Leia fiatal évei?” – Szinte biztos hogy mindhármat LESZAROM és maradok a klasszikusoknál:
[nerd] – Idén volt 40 éves a Star Wars Holiday Special!: „Majdnem megfeledkeztünk a tévé­tör­ténelem legsötétebb 2 órájáról, a Csillagok háborúja első folytatásáról!” – Nem, nem az volt a legrosszabb mert legalább röhögni lehetett rajta. Nap kommentje:

midnightcoder2 2019.01.01. 15:13:47
Az igazi csapás az előzmény sorozat volt (1-3), majd a mikiegeres folytatások voltak a kegyelemdöfés.

Ja és még valami:

Alick 2019.01.01. 18:43:04
Ha csak Lucas-on múlott volna, az első Star Wars film csak egy bukott fos lett volna, amire ma már talán senki sem emlékszik:
www.youtube.com/watch?v=GFMyMxMYDNk

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés