2019. 06. 10.
Nyílfordulás (jún. 10-11-12-13.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nyílfordulás (jún. 10-11-12-13.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚNIUS 10.:
NEM KOREAI OLDBOYS.
0
Valami bűzlik a dán buszon.

Talán érdemes:
Nyolckor sportkomédia Északról a Cinemaxon egy barátságos mérkőzésről és a velejáró bonyodalmakról: Öregfiúk csapata elindul Dániából ám menetközben elpusztul a sofőr kutyája, meg is állnak eltemetni de otthagyják egyik társukat, ő pedig – mivel pénze a buszon maradt – frissen szabadult tolvajhoz csapódik aki épp kirabolni készül a benzinkutat. Az Oldboys (néhol) nagyon komoly mondanivalót ad át végig vicces köntösben, aki lemarad holnap délben elcsípheti ugyanitt. Műfajnál maradva egy órával később (kilenckor) olasz dark comedy a TV2-őn melyben baráti társaság fogadja (nem) Teljesen idegenek hívásait-szöveges üzeneteit de kihangosítva és napvilágra hozva sok sötét titkot, mi pedig levonhatjuk tanulságul hogy néha pont a régi haverok perfect strangerek egymásnak, kis érdekesség hogy Paolo Genovese alkotásából nemrég magyar remake is készült (BÚÉK). Ha már hazai vonatkozások, fél kilenckor senki ne úgy üljön a Cinemax 2 és a Szerelem utolsó vérig elé hogy Bery Arit várja, ez egy amerikai dráma Neal Cassidy-ről (Thomas Jane) a beatnemzedék és az Úton hőséről melyben (lévén 1997-es gyártmány) pont az kerül háttérbe amit a kétezertizes években kiemeltek volna (Cassidy bisekszualitása), cserébe nagy hangsúlyt fektetnek a pillanatra amikor a kalandozást választotta a biztonságos átlag-lét helyett. Írásainál a személyisége még így is maradandóbb volt: Kesey-t, Ferlinghetti-t és Ginsberget is megihlette Kerouac-on túl, Neal pálfordulását amúgy épp az utóbbinak írt levél örökítette meg, erre épül a The Last Time I Committed Suicide is melyben Jane mellett Adrian Brody és Keanu Reeves is ott van, kedden 11:05-kor ezt is újrázzák ugyanitt, ezalatt az AMC-n folytatódik a NOS4A2 is háromnegyed tizenegykor.

Hétfő? #LESZAROM.
The Palvin Enikő / Mihalik Barbara Edition:
A nap képe – Mihalik Enikő legújabb Insta-képével szebben indul a napja: „A modell fehérneműs képétől talán könnyebben vészeli át ezt az újabb borongós napot.” – Kösz, de maradok a leszarásnál:
Trollmozi – Wow! – Palvin Barbi szexi fürdőru­hás képeivel csalogatjuk elő a jó időt: „Hátha meghozza végre a várva várt napsütést!” – Sajnos meghozta:
Palvin Barbi bikinis fotója nélkül nem teljes a hosszú hétvégéje: „A modell készen áll a vakációzásra, amit csakis egy Calzedonia bikiniben tud elképzelni.” – Én meg csak úgy ha LESZAROM.
Mihalik Enikő jobb, mint bármelyik meteorológus: vetkőzik, tehát itt a nyár!Cogito ergo...LESZAROM.
új hét, új frizura – Nézze meg Palvin Barbarát göndör hajjal! – Dehogy nézem, inkább LESZAROM.
lábvillantás felsőfokon – Pamela Andersonnal és Eva Longoriával gálázott Mihalik Enikő Cannes-ban – Tehettem volna a Cannes rovatba is, ehelyett szimplán csak LESZAROM.
Ez már a nyár? 4 bikinis instaposzt az utóbbi 24 órából: „Palvin Barbara és Jakabos Zsuzsanna fürdőruhás képekkel (és egy mangós videóval) várják a nyarat, szóval jöjjön egy szezonnyitó Instahíradó!”Here comes the LESZAROM.
gretta – Ők 2019 legszexibb bikinis női!: „Többek között Palvin Barbara is átöltözött a Sports Illustrated kedvéért.”LESZARO „Öltözött”, ja:
nesze!szer – trendfaktor – Palvin Barbira túl nagy a kabát?: „Új anyag a magyar üdvöskéről, elég szexi.”LESZAR Wait, a challenger appears:
Itt vannak Palvin Barbara bikinis képei a 2019-es Sports Illustratedből: „Megjöttek, megérkeztek, lehet őket nézegetni.” – ...meg leszarni is:
palvin után szabadon – Camille Kostek, a bikinis Sports Illustrated címlaplánya – Nem ismerem, de LESZAROM.
A nap képe – Pályája elején készült képet osztott meg Mihalik Enikő: „Még a fogszabályozás előtti időszakából.”LESZ Igen, lesz még menő a fogszabályzó is! Most miért, ha a szőrös hónalj meg a súlyfelesleg is lehet az?
bikini body – Gumicukor – Heidi Klum odavan Palvin Barbaráért – Hát igen, a kiöregedett modellek mindig fiatalok hátán igyekszenek visszamászni a reflektorfénybe :DDD
modell a modellnek – Mihalik Enikő: "Palvin Barbi óta nem hallottam igazán sikeres magyar modellről"Did she just assumed her age?! Anyway, LESZAROM.
nőcomment – Kajdi Csaba szerint Palvin Barbara most már megteheti, hogy elengedi magátLESZAROM, mert én is megtehetem!
Jótékonykodó sztárok – Mihalik Enikő eladta a ruháját, amit még Beyonce is megdicsért rajta – Hát ha Beyoncé dicsérné meg a ruhámat, én is LESZAR eladnám :SSS

 

KEDD, JÚNIUS 11.:
A KUTYA KÖZBESZÉL
0
SZÍVEM Félelmeim egyetlen királynője!4!

Talán érdemes:
A kedd az új szerda: mára nagyon kevés jut nekünk, nem lennék meglepve ha az idő is a programokkal együtt romlana el, cserébe az első jóságból (Móricz-darabkák) rögtön két adagot is kapunk tíz előtt öt perccel az M5-ön, ebben Az asszony beleszól munkamániás férje viselt dolgaiba pedig annak bőven elég az újság bűnügyi rovatát vezetni és közben lavíroznia az 1930-as évek gazdasági válságában... Mint említettem rögtön utána 22:55-kor ugyanitt jön a folytatás a Rab oroszlánnal, ne menjetek sehova de ha mégis akkor max. a Cinemaxra ahol A félelem királynője ad audienciát 23:25-kor. Ő „civilben” színésznő akit one MAN woman show-jára készülve szorongat a stressz különféle formákban a próbák feszültségeitől a férje iránt érzett féltékenység/aggódás keverékéig, a wake up call egy barátja haldoklása ami végre elég erőt ad neki hogy legyűrje félelmeit, meglátogassa és egyúttal saját gondjait is más kontextusba helyezze.

Windows 10 rovat:
1,1 millió dollárért kel el egy laptop, amin 6 vírus is fut: „Az internetről lekapcsolták, biztos, ami biztos.”MAGYARUL: hat vírus de csak ha az oprendszert nem számoljuk bele:
A tiniket sokkolja a Windows 95: „Ön még emlékszik rá? Nekik esélyük sem volt, és nagyon meglepődtek.”Keep calm, a Windows-zal szemben senkinek nincs esélye:
Húszéves a Windows 98: „Benne volt az androidos widgetek őse, elhozta az online frissítéseket, és hozzájárult az Adobe Flash elterjedéséhez. És volt egy emlékezetes lefagyása.” – Sőt, CSAK az volt neki de azóta már ebben is jöttek a trónkövetelők:
Lenyűgöző az ötemeletes kék halál: „Egy thaiföldi épületen fényképezték, Windows XP-s gép okozta.”Wait, a challenger appears:
Visszatért a kék halál: „A Windows-lefagyások évtizedes kísérőjelensége meglepő helyen, az iPhone 5S-nél köszön vissza.”Bill Gates likes this.
Beszántja az Apple a világ egyik leggyűlöltebb szoftverét – Egyetértek, épp ideje volt a Windows törlésének:
Sokba kerülhet az ingyenes Windows: „A július 29-én megjelenő Windows 10 átlagfelhasználóknak szánt Home kiadása a források szerint 119 dollárba (33 ezer forint) fog kerülni.” – Ingyenes Windows, pénzért? NORMÁLIS?!
Mit hoz nekünk a Windows 10?: „Megnéztük azokon a laptopokon, amelyekből sokat adnak majd el Magyarországon. Így már elég szerény a rendszerfrissítés hatása. A gyenge processzor vagy a puha takaró a nagyobb gond?” – Egyik sem mert maga a Win10 a probléma:
Hangvezérléssel feltörhető a Windows: „Hey, Cortana, töltsd le ezt a vírust!”Eric Cartman likes this.
Szúnyogvadász drónt fejleszt a MicrosoftMAGYARUL: előbb levadásszák a szúnyogokat és csak utána a júzereket.
Ennél többet nem akar tudni a Windows 10-ről – Jaja, már így is épp eleget tudok róla:
Megfigyeli használóját a Windows 10 tesztverziója: „A felhasználói szokásokról adatokat gyűjtó funkció a végleges verzióban már nem lesz benne.” – Én hiszek nekik!...ja nem:
A Windows 10 is szorgalmasan gyűjti az adatainkat – ...de csak a mi érdekünkben, mert:
A Windows 10 lesz az utolsó Windows: „A Microsot többé nem szeretné átalakítani a Windowst.” – A helyesírási hibát benthagytam, a show meg megy tovább:
Sokkal okosabb Windows 10 készül: „Segít a felhasználóknak írni, fájlokat másolni, és kordában tartani a letöltéseket.” – ...és ha olyasmit töltünk le amit nem szabad, ő tart majd kordában minket és egyből szól a Nagytesónak:
A Windows 10 olyan lesz, mint a Bittorrent: „Az új rendszer más felhasználók gépeiről is tölt majd frissítéseket.”Ingyen se kell.
Betiltják a Windows 8-at Kínában: „Az állami hivatalok gépeire tilos telepíteni.” – Hiába, kémkedni Kínában csak az államnak szabad :DD
Egy Windows lesz mind felett: „Többé nem fejlesztenek külön mobilos, laptopos és tabletes verziót, minden kütyün ugyanaz a Windows fut majd. Ez egyszer már nem sikerült a Microsoftnak.”Nap kommentje jórégről:

Kekcsi 2014-07-24 15:33:54
Szóljatok, ha már egy sem lesz!


SZERDA, JÚNIUS 12.:
LITTLE BIG GIRLS
0
Hofmann is MESÉLNE inna.

Talán érdemes:
Nyolckor megint összekeverhető című opus, ezúttal a Film4-en merthogy a Kis nagy embert Dustin Hoffmanhoz kötjük, ma viszont német rom. kom.-ot kapunk ugyanezen a néven, Ina Hofmann-nak hívott karakterrel és más felállással vagy inkább összemenéssel merthogy ebben titkárnőjét ugráltató játékgyáros alacsonyodik le G.I. Joe-méretűre és lesz addigi beosztottjára utalva hogy aztán félórával később (20:30) ennek teljes ellentéte jöjjön a Cinemax 2-őn. A Csevegések egy nagyon magas lányról mutatja hogy román szomszédainknál is nehéz a mások helyzete: két nő beszéli ki a coming out nehézségeit és közös partnerüket hogy aztán távollétében egymásba gabalyodjanak... Még később, fél tizenegykor további Zűrös viszonyok de már a Filmbox Extra HD műsorán ahol házasság előtt álló pasin lesz úrrá a kapuzárási pánik, gyorsan el is kezdi kutatni az élet értelmét – természetesen más nők karjaiban.

Kis hírek a nagyvilágból:
Meghalt a börtönben Szita Bence másik gyilkosa is: „P. Erika után a tényleges életfogytiglanra ítélt B. József is a börtönben halt meg.”...and nothing of value was lost that day.
Fellebbezni próbál a gyerekmolesztálásért elítélt ausztrál bíboros: „Támogatói a bíróság előtt imádkoztak.” – Velük együtt imádkozok én is...azért hogy a bíborosukat beb****ák a börtön legdurvább cellájába!!!
Jóváhagyta a Miatyánk új szövegét Ferenc pápa: „Ne engedd, hogy kísértésbe essünk - lesz az új változat, mert Isten sose vinne minket kísértésbe.” – Az csak természetes hogy Ferenc a Jézus által ránkhagyott imát is jobban tudja a szerzőnél ^^
Coelho ingyen osztogatná könyveit AfrikábanÉDES FASZOM! AIDS, Ebola, törzsi viszályok, gyerekkatonák, szárazság... Asszem Nietzsche mondta hogy ami nem öl meg az megerősít, nos ha a Coelho-összest is túlélik akkor mindent túl fognak.
Szupernóvából menekülő pulzárt találtak: „13 fényév hosszú anyagcsóvát húz maga után, és 1100 kilométer per órás sebességgel száguld.” – ...és azabajhogy továbbmegy, tudjuk, tudjuk...
A barna törpék eredetére találhattak magyarázatot német kutatók: „A becslések szerint 100 milliárd barna törpe van a Tejútrendszerben.” – És honnan jönnek a barna törpék? Hát LESZAROM a fekete lyukakból:
Íme a kép, amire évtizedek óta vár a tudomány: egy fekete lyuk: „Az Event Horizon Telescope rádiótávcső-rendszere a galaxisunk középpontjában lévő szupermasszív fekete lyuk eseményhorizontjáról készített felvételt.” – Fekete lyuk...Event Horizon...asszem mára kimaxoltuk az egybeeséseket. Ja nem:
Egy 29 éves tudósnak köszönhetjük a fekete lyukról készült képet – ...akit azóta már szétszedtek trollok, bevédtek médiamunkások és fellángolt a vita hogy lehet-e saját eredményként prezentálni csapatmunkát :SSS


CSÜTÖRTÖK, JÚNIUS 13.:
EGYSÉGBEN AKÖZÖTT
0
Einfield-i lidércnyomás.

Nem érdemes:
Nyolckor teljesen felesleges prequel a Scooby Doo-összeshez az HBO-n amiben a magyarítás szerint Diána és Vilma, a valóságban Daphne & Velma összehaverkodását követhetik a rajongók már ha nem zavarja őket hogy a lányok jóval a Mystery Inc. megalapítása előtt olyan cuccokat használtak a suliban amiket a kronológia szerint később találtak fel, az aktuális ügy pár tanulótársuk eltűnése akiket – mint később kiderül – bezombítottak. Érdekes lett volna látni hogyan szövetkezik két ennyire eltérő habitusú csaj de Suzi Yoonessi „rendezése” azokat igazolja akik szerint nem lesz automatikusan minden jó ami női kezekbe kerül, az se ront már rajta hogy további agendákat is belecsempésztek (robotika, blackwashing).

Talán érdemes:
Ugyanitt maradva 21:20-kor idei doksi arról milyen is Az amerikai tornászbotrány belülről. Dr. Larry Nassar ugyanaz a sportnak mint Harvey Weinstein (volt) halivúdnak vagyis évtizedekig zavartalanul tevékenykedő majd 2017-ben lebukó predator. Nem kevés bátorság kellett a vallomástételhez, főleg hogy Nassar zömmel gyerekeket-fiatalkorúakat molesztált de az első nyilatkozót egyre több követte, egy szint után pedig nem lehetett eltussolni hogy az „orvos” mennyire visszaélt helyzetével. Ideális esetben SOSEM az áldozatnak kellene szégyenkeznie és maximális TISZTELET a nyilatkozóknak (meg Erin Lee Carr-nak hogy megörökítette mindezt) és bár a #metoo mozgalom celebjei ráültek erre is de attól még kötelező néznivaló (bár rohadtul megrázó), külön öröm hogy nevesítik akiket és amiket kell (például a pedofil szemétnek falazó csapatokat-szervezeteket).

Horror rovat:
...mert egymás rögtön két folytatást is kapunk rövid időn belül, előbb tizenegykor az Egyezség 2-őt a Filmcafén ami már magyar vonatkozása (a társrendező Patrick Horvath) miatt érdekes lehet: rendőrbarátjával élő csajt látomások gyötörnek melyek középpontjában a Júdás „becenevű”, hivatalosan halott gyilkos áll és mikor mostohaanyját megölik, ő paranormal activity-re gyanakszik pedig a copycat killer sokkal valószínűbb... Ezt követi háromnegyed éjfélkor a Sony Movie Channelen a Démonok között 2. része ami elvileg nem volt még nálunk (az első meg a spinoff-ok igen, ahogy a mostani epizód sztorijának korábbi feldolgozása, az Enfield szelleme is). A Warren házaspárt – bár Amityville után a visszavonulást fontolgatják – újra szólítja a kötelesség (meg az egyház), mégpedig a ködös Albionba ahol egy családot nem hagy nyugodni a házuk kopogószelleme. James Wan beveti a szokásos trükköket melyek zöme működik is de ami a hosszát illeti, a kevesebb több lett volna (pld. egy és háromnegyed óra a 130 perc helyett), szívbetegek még így is óvakodjanak tőle mert van benne egy-két parásabb jelenet, mondjuk manapság szellemek nélkül is házhoz jön a borzongás:

A természet visszavág rovat:
The Patkány Edition:
Kábellel kötötték össze két patkány agyát: „Az összekapcsolt állatok kommunikálni tudtak egymással, pedig más kontinenseken voltak.” – Hú, az jó hosszú kábel lehetett!4!!!4
A patkányok rákosak lesznek a telefonoktól, de az emberi szervezetre nincs hatással: „Ezt állítja egy új kutatás.”SEEMS LEGIT. Ja nem :SSS
Mit tesznek a világ nagyvárosai a több millió patkány ellen?: „A dzsentrifikáció és a klímaváltozás is a patkányok malmára hajtja a vizet, így hiába a big data, a mesterlövészek és az oposszumkommandók, egyre nehezebb az irtásuk. De majd jönnek a génszerkesztett patkányok, és kiirtják saját magukat.” – Ez is tök hihető, és hogy mit tesznek a Művelt Nyugaton a patkányokkal arra csak ennyit:
Önkéntes tűzoltók és hivatásos állatmentők közös akcióval szabadítottak ki egy csatornafedélbe szorult patkányt Németországban: „7 ember dolgozott a Micimackó módjára beszorult dagadt patkány mentésén, majd azonnal visszaengedték a csatornába.” Pestis likes this, meanwhile in Hungary:
Albínó patkányok riogatják a győrieket: „A Kisalföld olvasója fényes nappal fotózott patkányt a lakótelepen. Soron kívüli irtás jöhet.”Wait, a challenger appears:
Rágcsálóinvázió van a Szeged Plázánál: „Patkány vagy nem patkány, az itt a kérdés.” – Valami bűzlik Szegeden is :SSS
Vége a patkánymentes létnek: „Egy sima tavaszi előbújásnál nagyobb dráma lehet kibontakozóban Budapesten: vége a világszerte különlegesnek számító nagyvárosi patkánymentességnek. Nemrég a metrót is megbénította egy "kistestű emlős". Felelősséget senki nem vállal.”Wait, a challenger appears:
Kardos-Horváth János popzenész ma az Egér úton talált egy istentelenül nagy döglött patkányt: „Ezért bejelentette, hogy nem adózik, amíg meg nem oldják a budapesti patkányhelyzetet.” – Haladjunk sorjában:
1.: Mióta önkéntes az adózás?
2.: Patkány az Egér úton? NORMÁLIS?!!?!!
3.: Nap kommentje:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés