2019. 09. 07.
Nyóceán’s Se7en (szept. 7-8.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nyóceán’s Se7en (szept. 7-8.)

 

 

 

 

 

 

SZOMBAT, SZEPTEMBER 7.:
SLAP LESS, SLEEP MORE.
0
Ellenség: a fejetlenség.

Talán érdemes:
Kilenckor sablonakciózás Michelle Monaghannal a Mozi+-on de az Álmatlanság fő STÁRja még így is Jamie Foxx lesz aki nem egészen tisztalelkű zsaruként társával ellopja a heroint amivel egy kaszinóvezető meg a helyi (ráadásul magyar származású) maffiózó üzletelt volna. Mikor megtudja kinek a tulajdonába nyúlt bele, szívesen kiharcolna egy fair deal-t de a bűnözők addigra már elrabolták gyerekét, a drog meg a belső ellenőrzés vezetőjénél (Monaghan) landolt. Bár elsőre úgy tűnhet de nem a Taken/Bourne-szériákból merítettek a készítők hanem egy 2011-es francia krimit (Nuit Blanche) remake-eltek és a legtöbb efféléhez hasonlóan ez is elvérzik mikor a főhős rejtői-montipitoni magasságokban szárnyal (hátbaszúrás után is úgy harcol mintha mi sem történt volna). Ha jobban figyeltek volna a forgatókönyvre meg a folytonossági-logikai hibákra akkor a Sleepless-en is nehezebb lenne elaludnunk, nem úgy mint az ugyanabban az időben (21:00) a Filmboxon adott (és Christos Tsiolkas könyvéből adaptált) ausztrál minisorozaton ami egy rosszul (pofonnal) végződő negyvenedik szülinapról szól. A The Slap nyolc epizódja a parti egy-egy résztvevőjére fókuszál és arra, hogyan lesz sok kis rossz döntésből-tettből egyetlen nagy amit már nem lehet szőnyeg alá söpörni és ami átrajzolja az addigi barátságokat-kapcsolatokat. Kezdés értelemszerűen az ünnepelttel, vagyis Hectorral és jó sok mai kérdéssel-problémával (családon belüli erőszak, alkoholizmus, droghasználat, rasszizmus, gyereknevelés) és mint minden bűntudatra nevelő alkotást, ezt is pont azok nem fogják nézni akikről szól (aktuál-agenda ebbe is jut mikor egy anya a többi vendég előtt szoptatja négyéves gyerekét). Közben lesz még az M5-ön egy Jacobi Viktor-operett (Sybill) is fél tízkor, kortárs köntösben és Szabó Máté rendezésében.

A seksz, a fesztivál rovat:
Már a Sziget 0. napján elkaptak két drogdílert: „A két hollandnak még árlistája is volt a drogokról.” – Csak felkészültek akartak lenni...
Ismert futó lehet az egyik holland dealer, akit elkaptak Magyarországon: „Roelf B. viszonylag ismert sprinter Hollandiában.” – Akkor már érthető miért árult spurit :DDD
Életfogytiglanival fenyegetik a Szigeten elkapott drogdílereket – BRÜHÜHÜ, ahelyett hogy Kossuth-díjat kapnának: „A huszonéves fiatalok egy hónapra letartóztatásban maradhatnak. Árlistájuk is volt.”Van ahol nem úsznák meg életfogyttal, csak szólok.
Sziget is great, alcohol is cheap: „Már a külföldiek is az Auchan parkolójában kezdik a bulit, mert bent magasak az árak. Vödrös pia, kihagyott koncert, eszeveszett kosárfutamok.” – Sőt, hungarian girls is lenni cheap:
origo – Kiszakadt a tömeg miatt a Sziget sátra a lányok vizespóló-versenyén – Így kezdődik egy gangbang ^^
stopstd 18+ Megsokszorozódik-e a nemi betegek száma fesztiválszezon után: „Nagy port kavart nemrég egy app, ami szerint hússzor annyian lettek betegek. Vajon tényleg ekkora a baj?” – Igen, tényleg:
stopstd – Nemi betegség megelőzés az EFOTT-on: „Az alkalmi fesztiválos kapcsolatoknak igen kellemetlen hozadéka lehet egy-egy fertőzés, de van megoldás.” – Bizony van, kerülni kell az összes f@sztivált. Nap kommentje:

gigabursch 2019.07.09. 07:40:46
EFOTT:
E lmebetegek és
F élkegyelműek
O rdenáré
T úlélési
T réningje


VASÁRNAP, SZEPTEMBER 8.:
SINGING NEXT DOOR TO ALICE.
0
Én, szeretlek, téged.

Talán érdemes:
21:10-kor keserédes franciázás a Dunán: Alice (Catherine Deneuve) Casanova/Szindbád frankhoni, női kiadásaként tekint vissza szerelmeire az adventi összejövetelen melyre régi pasijai mellett azok mostani párjai is hivatalosak. Ha már itt tartunk, az exek sem akárkik: Gérard Depardieu, Jean-Louis Trintignant és a zenéért-dalokért is felelős Serge Gainsbourg. Igen, Deneuve énekel, már ezért megéri, és hogy változnak az idők, ami a nyolcvanas években különcség volt (megállapodásra való képtelenség) az a 2010-esekben már erény. Mondjuk itt nem propagálnak semmit és nem is mondanak ítéletet, Alice megbékélt a sorsával így nyugodtan mondhatja vendégeinek hogy Szeretlek benneteket és szinte biztos hogy az érzés kölcsönös mert a tágabb értelemben vett família (melynek köze nincs a mozaikcsaládhoz) elfogadja őt olyannak, amilyennek. Közben a retekklubbon folytatják a Jófiúkat is 20:05-től és tény hogy valamelyest csalódtam benne de még így sem az lesz a legrosszabb:

Nem érdemes:
HBO, 20:00 – A Hét mesterlövész után Danny Oceant és bandáját sem kerülte el a végzet vagyis a 2018-as tabula rasa: a semmiből írtak neki egy hugicát (Sandra Bullock) aki kevesebb nővel rabol jóval hatékonyabban úgy hogy közben az őt megcsaló pasin is bosszút áll – sőt akár az egész Kizsákmányoló Patriarchátuson merthogy a tett helyszíne a Met-gála, a fogás meg az ott viselt ékszerek. Legyünk őszinték: Bullock és társai senkit nem zavarnának egy új, önálló csapatban (lásd az Elvált nők klubját ami nemtől függetlenül bejött a jónépnek) de mivel nem így prezentálták őket, mi is kénytelenek vagyunk a végterméket az eredetihez mérni (és akkor nem is vagyunk nagyon szemetek mert hallgatunk arról hogy az is csak felmelegítés volt). Rejtély, mire gondolhattak halivúdban mikor kitalálták hogy egy alapvetően maszkulin műfajt (heist movie) és annak jól bejáratott képviselőjét egyik pillanatról a másikra feminizálják, a Szellemirtók után egyértelmű volt hogy a törzsrajongók utálni fogják, újakat meg nem nyernek vele. Fanoknál maradva, ők lesznek az elsők akik észreveszik hogy Danny húga már az elején megsérti az Elevenben meglevő becsületkódex szabályait (csak attól lopj aki megérdemli, ártatlanoknak-szegényeknek ne árts, stb.) és az egész robinhúdosdit lehúzza a sárba Melissa McCarthy Személyiségtolvaja mellé. Pedig adva volt minden a felépített franchise-tól egész a becastingolt STÁRokig (Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Rihanna), „csak” élni kellett volna vele, ezzel szemben az Ocean's 8-ben egyedül az őszintesége értékelhető, ez tényleg Az évszázad átverése (a nézők szempontjából biztosan). Nem izgalmas, nem vicces és a csajoknak sincs túl sok dolga azon túl hogy szépek (ennyit a female empowerment-ről) és akkor jöjjön is a

Remake-je volt genderrovat:
Kurt Russell harminc év után nőként tér vissza: „A színész szerepét Anna Faris örökölte meg A vasmacska kölykei remake-jében. Itt az előzetes.” Voltmár, le is húztam, Russell meg örüljön hogy nem ténylegesen nőként kényszerítették a visszatérésre:
c:c – Nő lett az új Doctor Who: „Peter Capaldit a Broadchurchből is ismerős Jodie Whittaker váltja.”Év filmje lesz, ki is hagyom.
Johnny Depp hallani sem akar kalózkapitánynőkről – Pedig nem kéne olyan sokat sminkelnie hogy Jane Sparrow lehessen.
Mozi – Daisy Ridley lesz az új Batgirl?LESZAR Majd csak hétfőn, lapozzunk:
Jónak tűnik Diane Kruger bosszúfilmje: „Az előzetes alapján egy női Taken-parafrázisnak néz ki, de annál sokkal súlyosabb.”MAGYARUL: tőle még a lopott ötlet is menő.
előzetes – Rossz nőkkel packázott a karácsonyi gyilkos: „A Black Christmas című horror 2019-es változatában az áldozatok nem hagyják magukat.” – Hé, hát akkor ez már egy új film, tök új sztorival, forgalmazzák is új néven! Ja akkor nem lehetne bepalizni az originál közönségét ahogy ennél se:
Uma Thurman lánya A Legyek Ura csajverziójában: „A Ladyworld című thrillerben nyolc lány ragad egy házban, ahol elkezdik levadászni egymást.” – Egymásra vadászó gonosz nők? Van egy érzésem hogy ez nem fog átmenni a szűrőn...
Női rendezőre bízták a Red Sonja rebootot: „Jill Solloway nem makulátlan hősnőnek akarja láttatni az alsóneműben kardozó amazont, hanem összetett karakternek.” – Lásd fentebb.
Régi csaja nélkül hepajkodik Maverick a Top Gun 2-ben: „Kelly McGillis szerint azért nem kérték fel a szerepre, mert "öreg és kövér". De egyébként se vállalta volna.” – Na majd az új, testpozitív rebootban!4!4 négy
Az oroszlánkirály és Beyoncé nagyon-nagyon szeretnék, hogy zokogj: „Kijött egy meghatónak szánt előzetes a Can You Feel The Love Tonight című dal egy részletével.”Sir Elton John likes this. Ja ő pont nem.
A Wall Street pillangói címmel jön Jennifer Lopez új filmje: „A Hustlers megkapta a magyar címét és a szinkronizált előzetesét is.”LARRY FLINT LIKES THIS Ja nem, ő perelni fog :DDD
Kőkemény nők a Terminátor: Sötét végzet első előzetesében – Sőt, még annál is keményebbek:
NEVER – Íme, az első 60 feletti női akcióhős!: „Linda Hamilton történelmet ír.”Harrison Ford likes this. Ja nem, neki ciki 60+-osan ugrabugrálni,

VISZLÁT HÉTFŐN!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés