2019. 11. 01.
Minden héten Mindenszentek! vol. 3. (nov. 18-24.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Minden héten Mindenszentek! vol. 3. (nov. 18-24.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, NOVEMBER 18.

Horror rovat:
20:10-kor a Viasat6-on a többször ismételt Két pasi - meg egy kicsi ad a horrornak mikor Charlie Sheen tripjébe Zombi vérfarkasok rondítanak bele de mivel benne tigrisvér folyik így valószínűleg az ő harapása lesz a végzetesebb. Sétáló hulláknál maradva 21:00-kor megint Zombiház-alakítás lesz napirenden a FEM3-on hogy utána a Sony Maxon tíztől másfajta Lakástalkshow vegye át a múltheti stafétát Majkától mivel ezúttal barátja, Curtis nyitja meg szívét-lelkét a közönségnek, nem felejtve a kemény részleteket sem. Közben a Duna World-ön 21:35-kor egész más dolgok nyílnak meg Tóth János és munkatársai szeme előtt, például egy Szatír kabátja és a látvány annyira sokkoló hogy először Jánosunkra terelődik a gyanú, ő pedig magánnyomozásba kezd neve tisztázása érdekében. Kilenckor romantikus horror a Story4-en szokás szerint Katie Fforde ötletéből: az Egy rész belőledben veseműtétre váró nő igyekszik rábeszélni az „adakozásra” utolsó percben visszakozó donorját (vagy valakit akiről azt hiszi hogy ő az).

KEDD, NOVEMBER 19.
0

Horror rovat:
Kora délután (13:50) idei gyerek-horror az HBO2-őn Mark Twain művéből (Egy jenki Arthur király udvarában) mely angol címével (The Kid Who Would Be King) Sir Sean Connery hasonló filmjét (The Man Who Would Be King) is megidézi. A Király ez a srác! magyarítás már sejteti hogy itt nem aprózzák el és a kölyök (Louis Ashbourne Serkis, azaz Gollam fia) Arthur trónját is elfoglalja kardjával együtt, a Kerekasztal lovagjaivá meg osztálytársait választja, csak segítője (Merlin) és a főgonosz (LEIA Morgana) marad a helyén. Kilenckor múltidőzős horror a Story4-en megállapodott családanya találkozásával egyéjszakás pasijával új lakhelyén, Woodstock-ban aki fia apja is, kár hogy ezt se a gyerek, se a mostani férj nem tudja, hősnőnk így kénytelen rájönni hogy Az igazság nyara a hazugságok halála is!4! Múlt héten emlegettem a Cube kapcsán a Saw-sorozatot erre 23:40-kor nem leadják belőle a 2010-es fejezetet az AMC-n? A jó öreg Fűrész itt már 3D-ben kaszabol (amiből nem sok fog átjönni a TV képernyőjén, nem is baj), hivatását csak a korábban megmaradt versenyzők fenyegetik akik együttesen próbálnak a Játékkészítő (na nem az Alföldi-féle) nyomára bukkanni (és akár a helyét is átvenni).

SZERDA, NOVEMBER 20.

Horror rovat:
Mára csak a jól ismert pangás jut: kilenckor menetrend szerint jön a Story4-re a napi betevő Katie Fforde-horror melynek főszereplőjét családi tragédiák mellett apja Különleges hagyatéka is sújtja majd 21:35-kor megint Tóth János lohol Elveszett lelkek után a Duna World-ön. A legaktuálisabb programot nyolckor adja a Cinemax és az Isteni szeretet korunk Legveszélyesebb Vallásáról, a kereszténységről szól amibe simán bele van kódolva az itteni disztópia, tehát a Homár meg a kínai átnevelőtáborok keresztezése ahol az egész Brazíliát ellenőrző Gonosz Evangélikusok törvényes-törvénytelen eszközökkel igyekeznek csökkenteni a válások számát, elnyomva a Zembereket!!! Ez egy teljesen Új és nagyon Bátor movie, még soha senki nem merte ilyen Erősen kritizálni a Keresztényeket (akik erre bizony nagyonis rászolgáltak!!4!négy!)!!4!! Még sosem láttuk-olvastuk eddig hogy nőket szülőgépekké degradálnak, az explicit seksz-jelenetek után tuti minden Ffférfi magába néz és önkasztrálást hajt végre!!4! négy

CSÜTÖRTÖK, NOVEMBER 21.

Horror rovat:
Kilenckor történelmi horror a Story4-en – ugye már kitaláltátok hogy ez is Katie Fforde-sztori lesz (Tűz és a víz) melyhez a hátteret a 9/11-es terrortámadás szolgáltatja, ebből forgat anyagot a dokumentarista újságírónő aki maga is érintve van az ügyben (testvére ottveszett a romok alatt), érdeklődését csak tovább csigázza mikor az évforduló alkalmából kitüntetni szándékozott ex-tűzoltó lemond a leendő megtiszteltetésről…mi lehet a háttérben?!!
Discovery Science, 17:40 – Bármilyen hihetetlen de Morgan Freeman agymosása (A féreglyukon át) sokadik évadához érkezett és ugyan melyik kérdésre kereshetnék a választ így Mindenszentekkor minthogy Feltámaszthatók-e a holtak? Addig is amíg a tudósok rájönnek, halivúd kénytelen lesz megoldani okosba:

Will Smith szívesen játszana egy filmben a fiatal Marlon Brandóval – Még jó hogy a halottakat már nem tudják meggyalázni…ja de, igen:
Fontos szerepet kapott egy háborús filmben James Dean, felélesztik digitálisan: „A családja eladta a jogokat, jöhet a 24 évesen, 3 film után meghalt legendás színész negyedik filmje, 65 évvel a halála után.” – Ismerős? Igen, a Congress ezt is megjósolta amúgy meg nem kell aggódni, Oscar-esélyes alkotás lesz: „A film Gareth Crocker (...) regényéből készül, ami egy olyan, Vietnamban szolgáló amerikai katonáról szól, aki nagyon megszeret egy Jack nevű labradort, akit azonban ott kell hagynia az amerikai kivonuláskor.” – Erre csak ennyit:
0

PÉNTEK, NOVEMBER 22.

Horror rovat:
Discovery Science, 17:40A minapi, féreglyukon át tett utazásunk ismeretében különösen vicces lesz ugyanennek mai epizódja ahol az lesz terítéken hogy Semlegesíthetjük-e a Gonoszt? Ez nyilván megoldható de nem akkor ha maguk a készítők is őt képviselik!!!4 Kilenckor remake-horror az HBO2-őn: a Mi kell a férfinak? természetesen a Mi kell a nőnek? kifordítása (szerencsére) Mel Gibson nélkül, itt sportmenedzser csaj hallgat bele hímnemű kollégái gondolataiba a kelleténél jobban sikerült bulija után, szuperképességével átugorva a gender pay gap-et és mert a cél szentesíti az eszközt ugyan kit érdekel hogy milyen módszerekkel szerzi az infókat amikkel köröket ver a konkurrenciára?! Sajnos a What Men Want hatalmasat zakózott a pénztáraknál (lásd még Ghostbusters, Ocean’s 8, Terminator: Dark Fate, felkészül a Charlie’s Angels) de ez ne kedvetlenítsen el senkit, a közönség előbb-utóbb fel fogja ismerni eme Mesterművek kvalitásait – kénytelen lesz, különben mehet az ujgurok mellé vagy a FEMA-átnevelőtáborokba ^^

SZOMBAT, NOVEMBER 23.
0

Horror rovat:
Fél kilenckor genderbender horror a Cinemax 2-őn súlyos beteg (és NEM meleg) drag queennel akinek élet-halál közé Beszorítva jön a lehetőség hogy megbékéljen ifjú riválisával és rég nem látott lányával is rendezze az anyagiakat-érzelmieket. A Tucked tíz-húsz éve úttörő lett volna de mivel tavaly készült, érződik rajta a megfelelni vágyás, cserébe legalább rövid. Tizenegykor dettó sötét dolgok de humorosan és a Filmcafén házasság előtt álló sráccal aki fura emailt kap azon nők nevével akivel hajdan lefeküdt (és akikkel majdan le fog). Vele párhuzamosan megismerünk egy feminista fémfatált is (Winona Ryder) aki bosszút esküdött az összes, nőket kihasználó majd eldobó hapsi ellen és igen, ő is rajta van barátunk listáján… A Szex és halál kezdőknek a Ffférfiak nagy vágyát és még nagyobb félelmét egyesíti, az angol elnevezésében (Sex and Death 101) található szám egyben body count is. Közben 22:15-kor remake-horror a Film Now-n és jó kérdés mi szükség volt a John Wick 3. felvonására (alias Parabellum) melyben Wicket ezúttal azért akarják kinyíratni mert az alvilág „safe house”-ában, a Continental Hotelben ölt, még jó hogy az egyórás előny mellé Erős Női Segítőt is kap (Halle Berry, aki addig könyörgött míg helyet nem szorítottak neki). Ezen túl sok változtatás nincs, a „tökösség” meg a „leleményes” halálnemek sora úgy maradt a régi hogy az egész mégis „új”, a legtalálóbban az a kommentelő összegezte aki szerint mintha tét nélküli, IDDQD-módban letolt videojátékot néznénk, ahhoz meg minek forgatókönyv (nem is bajlódtak vele).

VASÁRNAP, NOVEMBER 24.

Horror rovat:
Negyed tízkor magyar történelmi horror a Dunán az ’56-os forradalom leverése utánról amikor a BM-esek bűnöző segítségét kérték Trezorjuk felnyitásához (a kulcsoknak nyoma veszett, a fizikai erő pedig nem vezetett célra). A fogoly „szakértő”, egyszer már bejutott ergo nem az a kérdés, feltöri-e (SPOILER igen SPOILER VÉGE) hanem hogy készen állnak-e arra amit odabent találnak… A retekklubbon éjjel fél tizenegykor 2015-ös Nic Cage-horror, a B-mozik védőszentje gyermeke nyomát véli felfedezni ilyen-olyan sötét látomásokban (a srác egy éve, Mindenszetekkor lépett be A sötétség kapuin). Megérzése helyesnek bizonyul, kiderül hogy a halott gyerekrabló nem először csapott le SPOILER ráadásul ennek is megvan a maga oka SPOILER VÉGE. A Pay the Ghost egynekjó darab aminek gyenge pontja a kelta jelképek direkt félremagyarázása (avagy hogyan kell pozitív pogány szimbólumot átfesteni feketemágiásra).

FOLYT. KÖV. HÉTFŐN!

Kulcsszavak: Béla bácsi

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés