2019. 07. 14.
Delphine csodálatos fürdővízválasztója (júl. 15-16-17-18.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Delphine csodálatos fürdővízválasztója (júl. 15-16-17-18.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JÚLIUS 15.:
RAISING A GATOR.
0
Veri fak'n hosztel!4!!

Talán érdemes:
Nyolckor a Perfect Day ukrán tesója a Cinemaxon, némi Ivan Csonkin-beütéssel: EBESZ-katona aktuális küldetése közben ott marad a helyi Mucsaröcsögén amiről aztán kiderül hogy nem is olyan elmaradott meg unalmas mint ahogy azt barátunk gondolná, a pálfordulásra szállásadója lánya is ösztönzi… A Vulkán az egyszerű szépségekről szól amikhez le kell lassulni, én ezt támogatom de ezt száz percben is el lehetett volna mondani. Ugyanabban az időben kétéves, de nem nyeretlen western a Film Now műsorán, magyarítás nélkül de Christian Bale-lel: a Hostiles kb. ugyanakkor játszódik amikor Costner táncolt a farkasokkal. A hasonlóságok nem érnek itt véget, a karakterek és a küldetés is ismerős: haldokló törzsfőnök feltehetőleg utolsó hazalátogatása rivális törzsek territóriumán amit a minden indiánt „megszállók” biztosítanak (egész pontosan az a tiszt aki elfogta). A védelem kell is mert a bölcselkedős utazást több veszély is fenyegeti, ugyanez nem érvényes magára a műre amit egyöntetű hozsannázás fogadott pedig ha szigorúak vagyunk akkor a Wolves mellett az Unforgiven trónjára is tör, csak mai, polkorrekt eszközökkel, nem is olyan bátor mint azok voltak. Mondjuk perpill. azt is értékelni kell ha tudatosítják mik a múltbeli tettek következményei s hogy ezek végig velünk maradnak, ezért még a tévedések-ferdítések is megbocsáthatók. A Dunán 20:35-kor a nálunk is voltmár Agatha Raisin krimiszéria második évadának első epizódja, itt a pasikból kiábrándult főhősnő rögtön újra hajhálóba kerül egy borbélynak hála – és ő lesz visszatérése első ügye is merthogy nem sokkal később megmérgezik…

Hétfő? #LESZAROM.
The Palvin Enikő / Mihalik Barbara Edition:
Miközben Osvárt Andrea és Cicciolina szelfiztek, Mihalik Enikő harisnyára vetkőzött – ...én pedig mindegyiküket leszartam:
origo – Mellbimbót villantott Palvin Barbi, a bugyiját is lehúzta – fotóTERRY RICHARDSON & HARVEY WEINSTEIN LIKES THIS LESZAROM.
blogozine – kacér – Palvin Barbi bugyi nélkül, leopárdmintában: „De a többi modell sincs túlöltözve a Glamorama-ban.” – Lásd fentebb.
bikini – Mihalik Enikő olyan fürdőruhás képet posztolt, amitől az összes felhő eltűnik – ...és mi az ami feltűnik? Hát a LESZAROM!
Palvin Barbara megint szerepelni fog a bikinis Sports Illustratedben: „A modell a Twitteren jelentette be, hogy a 2019-es kiadásból sem marad ki.” – Akkor majd jövőre is LESZAROM...és tényleg:
A Sports illustrated állítja: Szexibb fotók még soha nem készültek Palvin BarbarárólLESZAROM, és ez nem állítás hanem tény, tény, tény.
Szexi nyári szettekért a héten Mihalik Enikő és Zimány Linda Instáját ajánljuk! – Én meg a leszarást:
egy éve vannak együtt szerelmével – Palvin Barbi évfordulót ünnepelLESZA Egye fene, happy anniversary.
Gumicukor – Palvin Barbara állati jól áll a Victoria's Secret Fashion Show kifutójának: „A magyar modell hat év kihagyás után újra szerepelt a világ legfontosabb bugyibemutatóján, és erről van egy rakás fotó is.” – ...meg arról is hogy LESZAROM, de megkímélek tőle mindenkit :DDD
pont így még soha nem láthatta őket – Szép, vizes emberek fürdőruhában: Palvin Barbara és Dylan Sprouse – Őket még zuhany alatt is LESZAROM.
Palvin Barbi ellátogatott a VOLT Fesztiválra, bejött neki a zúzós metál: „Palvin Barbara az AWS együttessel fotózkodott a backstage-ben.” – Nem szarom le ha nem kezd el ő is énekelni :SS
irina shayk is ott volt – heti trend – Mihalik Enikő Firenzében dögösködött a Hadid-lányokkal és Stella Maxwellel – Nem hívtak meg, LESZAROM.
Már megint összeöltöztek! – Ennyire szeretik Palvin Barbaráék a harmonikus megjelenést: „Mint Heidi Klumék, a magyar modell és szerelme szintén rendszeresen jár úgy eseményre, hogy a ruháik szellemesen össze vannak hangolva. Íme pár példa.” – ..például az hogy LESZAROM.
Gumicukor – Palvin Barbara nem túlzottan rajong azért, ha a pasija ölelgeti: „Mert ő egy erős, független nő, aki szabad akar lenni mellette. Tekintse meg az alábbi videóban, miként töltik el egy szabadnapjukat.”BEZZEG HA TRUMP CSINÁLJA UGYANEZT LESZAROM.
Mihalik Enikő rakta a helyére Pataki Ági egy darabjátLESZ TISZTELET, nem is tudtam hogy a nanotechnológiához is ért! <3


KEDD, JÚLIUS 16.:
GIRL OF A SORORITY
0
Last of the American Virgonc.

Talán érdemes:
Kilenc után öt perccel Karinthy Ferenc művének (Gellérthegyi álmok) 2018-as feldolgozása az M5-ön. A téma örök (szerelem) a korszak vészes (vége felé közeledő II. VH), a helyszín egy üres villa az említett hegyen, itt találkozik a katonaszökevény Fiú (Finta Gábor) és a családját vesztett zsidó Lány (Schell Judit) akik a gonosz külvilág helyett megteremtik a magukét ergo a setup hajaz az Álmodozókra de egyrészt ez volt előbb (írott formában biztosan), másrészt itt nincsenek felesleges provokációk meg ál-lázadások mivel akkor és ott tényleg vérre ment a játék. Tízkor Kyra Sedgwick rendezői debütje a Film4-en: a Story of a Girl könyvként indult és átlagon felüli Lifetime movie-ként (Menekülés a múlt elől) jutott el hozzánk, körbejárva a cyber bullying-ot és a modern tinik sekszuális életét. Miután barátja felvette együttlétüket és az kiszivárgott, Deannára ráragad a „ribanc” jelző, ez persze dühíti apját (ahogy az is hogy másik gyereke teherbe ejtette a barátnőjét és náluk élnek), a lány azonban igyekszik a talpára esni és újrakezdeni, tanulva a csalódásokból… Este tizenegykor ugyancsak nemkívánt hírnév és videók a Film+-on, címéből (Szexmentes övezet) könnyen megtippelhető hogy kikre optimalizálva. Mivel a Disney égisze alatt jött ki és nő dirigálta így a piteb***ós poénok elmaradnak de én nem tudom mi valótlanabb, az hogy Amerikában léteznek ösztöndíjak amikre csak szüzességi fogadalommal lehet pályázni vagy hogy akad aki bevállalja ezeket. Ezt teszi Priscilla (Jenna Dewan-Tatum) is aki persze hamar rossz társaságba és egy Vad csajok-szerű videóba kerül amit vissza kell szereznie becsületével együtt…igen, ez nem az American Pie hanem a Road Trip női verziója.

Nem érdemes:
A hét első Melissája éjfél előtt tíz perccel fut be a Film4-re, ő testkép-, és önbizalomkorrigálás miatt kezd el konditerembe járni na meg hogy kimunkált idomaival felkeltse a férfiak figyelmét. Ez sikerül is csak nem úgy mint gondolná, ugyanis a rá felfigyelő pasikat gyaníthatóan személyi edzője utóválogatja némi Végzetes edzés keretein belül és 1-2 tali után ghostingolják (vagy ghostolják? esetleg hostolják? nem ismerem ki magam ebben az újmagyarban). A Blood, Sweat, and Lies már a poszt-metoo halivúd végterméke, a döntő helyeken nőkkel de ettől nem lesz jobb, sőt, viszont ürügyet ad rá hogy újraéledjen a

Sportrovat:
Rekordidő alatt evezte át az Atlanti-óceánt egy féllábú brit extrémsportoló: „Pedig még a GPS is elromlott.” – Csak óvatosan ezekkel a new and improved sportolókkal:
Megkéselte az apját a karok nélkül született paralimpikon: „A walesi úszó apja azt mondja, neki ezek után is a fia jóléte a legfontosabb.”Oscar Pistorius likes this, ezért érdemes volt műkarokat rárakni :SSS
Elárverezik a csődbe jutott Boris Becker trófeáit: „Két éve trükkel próbált kibújni, de most meg kell fizetnie adósságát a teniszezőnek.” It’s official: A tenisz az új foci / kézilabda.
Olimpiai sport lehet a breaktánc: „A 2024-es párizsi nyári játékokon osztanának először érmet.” – ...de gondolom a fehéreket kizárják mert az cultural appropriation lenne ha ők is neveznének.
A FIFA szakértői szerint nincs akadálya, hogy a Katari vébén már 48 csapat induljon: „Eredetileg 32-vel terveztek, de ha Katar bevon a rendezésbe egy szomszédos államot, sima ügy a 48.” – Remélem a para,-és az LGTB olimpiát is ott tartják majd ^^
A Pussy Riot berohant a pályára, percekre leállt a játék a vb-döntőn: „Egy francia helyzet után rohantak be négyen.” – Biztos majd Katarban is megcsinálják!!4!4 Ja nem fogják.
Évekig eldugták a 3 mázsát emelő kínai tinédzserlányt: „A 19 éves Li Venven már világcsúcsot is emelt, legyőzte a szupernehézsúly sztárját is.”It’s official: a kínai tinédzserlányok az új NDK-s birkózónők.
Új rekord: Már 300 millió eurót költött a Real – Mennyi lélegeztetőgépet lehetett volna ebből is venni :SSS
A Slovan a Sutjeskával játszott Pozsonyban, mégis a Cracovia, az Ajax és a Levszki Szófia drukkerei verték szét a várost: „Csoda.” – Nem, az lett volna a csoda ha eltalálták volna melyikük csapata játszik épp de hát az ultráknak csak töredékét érdekli maga a sport :SS
A korábbi F1-főnök Bernie Ecclestone Putyin diktatúrája alá hajtaná Európát: „Bernie Ecclestone és Vlagyimir Putyin szoros kapcsolata nem titok (…), most a The Timesnek nyilatkozott arról Ecclestone, hogy mennyire is kedveli Putyint: „Ha valaki géppuskával akarná lelőni Putyint, azonnal elé állnék... Szeretném, ha ő vezetné Európát... Nem vagyok a demokrácia híve, diktátor kell az embereknek” – mondta a 88 éves korábbi sportvezető.” – …és egyből odaköltözött meg vett egy lakást Észak-Koreában is. Ja nem, annyira azért nem gyűlöli a Hanyatló Nyugatot ő sem…
Végleg vége a Red Bull Air Race-nek...and nothing of value was lost that day. Mit is kell ilyenkor mondani? Ja igen:

ciseaux 2014. április 7. 23:50
...és a jó hírek csak jönnek és jönnek!


SZERDA, JÚLIUS 17.:
THE DEATH OF THE PARTY LIVES ON
0
How I MET billed your mother.

Nem érdemes:
Nyolckor tavalyi „vígjáték” az HBO-n „örökifjú” de valójában nagyon kínos, válása után lánya sulijába beiratkozó anyukával aki elvileg lediplomázna, gyakorlatilag kitombolja magát a koleszben, a Nagy Meglepetés akkor éri amikor egyik friss hódításáról kiderül hogy expasija új feleségének fia… A Partiállat megerősíti gyanúnkat hogy Melissa McCarthy a női Zach Galifianakis aki vagy azonosult a soha fel nem növő, felnőtt-testbe zárt gyerekkel, vagy csak ezt tudja, de ott van a legrosszabb opció: maga is ilyen. Az külön szánalmas hogy McCarthy-t próbálják ilyen self made womanként eladni miközben nem először szerepel (le) a férje, Ben Falcone által írt-rendezett „filmben”, ami

szamurájasszony 2018 aug. 18. - 23:04:54
Annyira rossz, hogy már jo. Nem. Csak simán rossz. De legalább durván.

Talán érdemes:
Tízkor egyszernézős thriller a Film4-en, ez a Bosszú egy anyáért amit annak őrült leánya követ el a sárga házból való szabadulása után – bár azelőtt sem lehetett százas, különben miért késelt volna meg egy orvost? Tudhatta volna hogy azzal nem gyorsítja meg mamája májátültetését, arról meg nem a kórház tehet hogy bekerült hanem az alkohol. A You Killed My Mother azzal újítóbb mint többi Lifetime-os társa hogy a pszichopata nőnemű (igaz, a fortélyokat apjától tanulta), nem is lenne itt ha nem lennék rákényszerülve McCarthy miatt de ha már női elkövetők:

Pussypass rovat:
Bíróság előtt a három moszkvai lány, akik felkoncolták erőszakoskodó maffiafőnök apjukat: „39 késszúrással és egy kalapáccsal végeztek az apjukkal.” – Biztos leülik. Ja nem fogják:
Gazdaggá teheti anyja meggyilkolása a bűnsegéd lányt: „Egy gyilkosnak nem jár örökség az áldozatától, ez világos, de mi a helyzet azzal, aki nem öl, viszont a nyomok eltüntetetésébe beszáll? Az ausztrál Tiffany Wan gyilkos apjának segített. Szabadul a börtönből, és akár multimilliomos is válhat belőle.” – Kapjon Kossuth-díjat és legyen modell-influenszer ^^
Brutális gyilkosság – 9 millió dollárért ölte meg legjobb barátnőjét egy alaszkai tinilányKeep calm, majd rihonya & nikimináj kihozza és lesz belőle is modell.
Emberölésért emeltek vádat egy amerikai nő ellen, akit terhesen lőttek hasba: „A rendőrség szerint az egyetlen igazi áldozat itt a meg nem született gyerek volt.” – …és tényleg:
Ejtették az emberölés vádját az amerikai nő ellen, akit terhesen lőttek hasba: „Csak ötvenezer dolláros óvadék ellenében engedték ki.” – Az érvelés (hogy ki is az igazi áldozat) meg egyre gyakoribb:
Börtönbe vonul a húga halálát élőben közvetítő kamaszlány: „(...) Sanchez több magyarázatot próbált adni arra, hogy mégis miért közvetítette élőben húga haldoklását. Augusztusban azt mondta, (...) így szeretett volna pénzt szerezni követőitől halott húga temetési költségeire. "Azért készítettem a videót, mert tudtam, hogy több mint ötezer követőm van. Ez volt az egyetlen módja annak, hogy a húgom tisztességes temetést kapjon. Soha nem mutogatnám így a húgomat, de arra számítottam, hogy a közönség majd pénzt adományoz, mert a családom nem gazdag" - írta levélben.” – Mily’ Nagy és Nemes lelkű Gyermek: felveszi a húga halálát hogy a lájkokból szerzett pénzből „tisztességesen eltemethessék”. Igen, ilyen egy JÓ testvér!4!! És hogy miért nem a szelfibűnözésbe raktam? Hát ezért: Kirendelt védője, Ramnik Samrao (...) amúgy arra számít, hogy (...) Sanchez még idén szabadulhat. "Én csak a szülőket sajnálom, akik azt szerették volna, ha már most hazamehet velük. Ők most úgy érzik, hogy két lányukat vesztették el egyszerre. Csak remélni tudom, hogy hamarosan valamilyen békére találnak" - mondta.”BRÜHÜHÜ, kapjon Kossuth-díjat, forgassanak róla Oscar-díjas biográfiát és persze az influenszerkedést is megalapozta a húga megölésével (IGEN, részegen balesetet okozni az nekem szándékos emberölés).
A bíróság felmentette a tatai anyát, aki a vád szerint apjával akarta megöletni a gyerekét: „Az apa felfüggesztett kapott, a nőt bizonyítottság hiányában elengedték.”Wait, a challenger appears:
Felmentették a férjét megölő szegvári asszonyt: „Első fokon önvédelemnek minősítették a 18 éves gyilkosságot.”Nap kommentje:
0

CSÜTÖRTÖK, JÚLIUS 18.:
TRIVIÁK ÉS TRAVIATÁK
0
Paróka az operában.

Ajánlott:
21:05-kor Franco Zeffirelli ’82-es Verdi-adaptációja az M5-ön ami úgy rizikós hogy mégsem botrányos: elitprosti (Teresa Stratas) hátrahagyja szakmáját egy fiatalemberért aki őszintén szereti, boldogságukat tönkrevágja a srác apja aki jobb partit akar fiának és addig beszéli tele a lány fejét míg nem enged… Zeffirellinek nem ez az első találkozása a komoly műfajjal, opera-mozijain túl jópár Scala-produkció is fűződik nevéhez, a Traviata fényét még tovább emeli Plácido Domingo jelenléte, ő játssza a szerelmes Alfredót. A sznobok főleg abba kötöttek bele hogy a Mester itt-ott kurtított a sztorin meg a narratívához nem szükséges zenéken de hát nekik semmi sem elég, mindenki más jól fog szórakozni mert – ahogy a direktor többi munkája – ez is úgy art hogy nem árt.

Talán érdemes:
…de csak nyitottaknak, merthogy a Paróka mintegy a Pride lezárásaként jön az HBO-ra 22:05-kor, ebben másfajta drag race lesz terítéken mint az autóversenyzés. Ahogy nem csak melegek öltöznek női ruhába úgy a Wigstock sem csak nekik/róluk szól, ez egy nagy múltra visszatekintő, lassan hagyománnyá vált „seregszemle” amit a másság ünneplése mellett a jó zenék jellemeznek (lásd többek közt a Deee-Lite-ot). A ’85-ös indulás óta persze sok dolog változott plusz közben ezt is elmosta a genderhullám így korrekt visszatekintés helyett a mai provokatív-nemváltós-hormonkezelt vonal lesz túlsúlyban de Neil Patrick Harris talán javít valamit az összképen (és behozza az Így jártam anyátokkal közönségét is).

Szelfibűnözés rovat:
Cameron Boyce rajongói elterjesztették, hogy a Disney-sztár halálát megtudva színésztársa szívrohamot kapott: „Mindezt azért, mert nem posztolt róla az Instán.” – Akkor ezzel gondolom elégedettek lettek volna:
Elköszönt a követőitől, majd öngyilkos lett a brooklyni YouTube-sztár: „A 29 éves Etika a Manhattan hídról vethette magát a mélybe. „Jó kis élet volt” – mondta az utolsó videójában.” – Szerencsétlen srác :SS Annyira nem lehetett jó élete ha véget vetett neki :(((
Szelfizés közben rögzítették a zsebeléstWait, a challenger appears:
Júniusban halomra ölték a békés tüntetőket Szudán fővárosában, a BBC telefonos közvetítésekből rekonstruálta a történteket: „Ez lehet az első tömegmészárlás a világon, amit élőben közvetített több tucatnyi fiatal az interneten.” – Mi meg fotelből „élvezhetjük” a gyilkosok és az áldozatok élőzését :SSS
Támogatott tartalom – Az influencerkedés alapja: élőzz, mint egy megélhetési instaceleb!: „A nyári fesztiválok és a strandszezon adja magát egy jó kis élő bejelentkezéshez a közösségi oldalakon. Néhány pontban összeszedtük, hogy lehet ez a műfaj kezdő kézben is nézhető.” – ...vagy inkább mégsem:
Personal branding – Legyél anti-influenszer!: „A fickó, aki lekoptatta az influenszereket és megalkotta az anti-influenszer fogalmát.” – ...és azzal lett more influencer than influencer hogy NEM lett influenszer. Logikus! Ja nem az.
Nemcsak Csernobilt fedezték fel az influenszerek, hanem egy szibériai zagytározót is – Szerintem ne aprózzák el, ugorjanak fejest a Karacsáj-tóba és közvetítsék élőben. Ha már fürdés:
2019 egy mondatban: álhír terjed arról, hogy emberek herpeszt kaptak, mert megitták az instagramos influencer csaj 8000 forintért árult, használt fürdővizét – NEM álhír az hogy Belle Delphine fürdővize fertőző, már az Engineerek is ebbe haltak bele:
0

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés