2022. 04. 18.
Foxy demonlady (ápr. 18-19-20-21.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Foxy demonlady (ápr. 18-19-20-21.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, ÁPRILIS 18.:
NEM IDŐRE MEGYÜNK...
0
...félszavak nélkül is megetetjük egymást.

Talán érdemes:
20:25-kor Dobó Kata 2021-es dobása (LOL) a TV2-őn melyben cserfes kislány mondja ki hogy El a kezekkel a Papámtól!, üzenete címzettje a néhai anyja helyére pályázó nem olyan édes mostoha. Apja nem nézi jó szemmel hogy beleszólnak döntésébe, gyorsan nyaralni is küldi gyermekét aki a táborvezető (Csobot Adél) személyében talál pótmamát. Gyerekkel és ikszfaktoros megasztárokkal mindent el lehet adni, a közönséget amúgy sem a fanyalgó sznobok közül várják. Háromnegyed kilenckor franciázás a Duna TV-n melyben felpörgetett életet élő yuppie-t (Fabrice Luchini) lassít le a sors. Ehhez nem kell több egy szélütésnél ami után emberünk Szavak nélkül értetné meg magát azokkal akiket eddig hanyagolt (főleg a lányával). Szerencsére kap maga mellé egy (nem úgy) segítőkész nővérkét (Leila Bekhti) is... Hervé Mimran valós esetet megörökítő könyvet adaptált: Christian Streiff a Peugeot-Citroen illetve az Airbus cégeknél töltött be vezető pozíciót, tanulság (nem csak neki) hogy legyünk türelmesebbek és (Hofival szólva) próbáljunk meg néha lazítani. Éjfél előtt tíz perccel a hét első, valóságalapú missing person drámája (Eltűnve) a Story4-en melyben megözvegyült anya költözik a nyugalmas vidékre. Úgy tűnik minden rendben, a nő a suliban melózik, a lánya tanulni jár ugyanoda azonban beilleszkedése az osztályközösségbe korántsem zökkenőmentes. Az első figyelmeztető jel a stílszerűen Vipers-nek hívott kosárlabda-csapat egyik meccsén szerzett sérülése, ezek után sejthetné hogy nem békülni hívják meg házibuliba. Mégis elmegy, nyoma is vész, kétségbeesett mamája előtt pedig az edző vezetésével zár össze mindenki... A Nowhere a jobb Lifetime-thrillerek közül való SPOILER bár aki tisztában van a beavatási rituálékkal annak semmi újat nem fog mondani SPOILER VÉGE.

Hétfő? #LESZAROM.
The Oligarcha Yacht Edition:
GAZDAG – Nézd meg Steven Spielberg luxusjachtját!: „Két spa, egy medence, 17 televízió, fantasztikus moziterem is van a legendás filmes 160 millió dollárért árult hajóján.”Wait, a challenger appears:
GAZDAG – Abramovics új játékszere: a 610 millió dolláros szuperjacht – Minimálbérből élve SZAROM LE.
PEDIG CSOPORTTAL SZOKTA – Dan Bilzerian megint luxushajón, most csak egy darab szexi nővel – Öregszik, puhul, LE is SZAROM.
Eladó a jacht, amelyet a világ legnagyobb csalásáért elítélt üzletembere használtWait, a challenger appears:
Gazdagisztán – Ezen a luxusjachton nyaralt Beyoncé és Jay-Z: „A világsztár házaspár olyan luxusjachton nyaralt Horvátországban, amelynek a bérleti díja egy hétre 2 millió dollár.”LESZAROM, és ehhez nem kell két hét csak egyetlen hétfő:
GAZDAGISZTÁN – A megajacht, amin JLo Ben Affleckkel ünnepelte szülinapját: „A 85 méteres megajachton minden van, ami két A-listás szupersztárnak kellhet és talán annál még kicsit több is.” – ...de még így sem elég rongyrázó:
Gazdagisztán – Íme, a szigetet idéző szuperjacht: „A 135 méteres Sunrise-ra két medencét, helikopterleszállót, mozit, csillagvizsgálót és persze medencét is terveztek.” – Űrrepülőgép-kilövő nincs is rajta? LESZAROM...


KEDD, ÁPRILIS 19.:
BAJNOKOK, REGGELIRE
0
Nem a skorpió eszi meg őket.

Talán érdemes:
A mai nap a folytatásoké lesz, kezdjünk 23:25-kor az HBO-n. Ahogy várható volt (én is megjósoltam), elkészült a Végtelen útvesztő 2. fejezete és a Bajnokok csatája hozza is az originálban jól alkalmazott Fűrész-Kocka-feelinget. A feladat ugyanaz: élve kijutni a tematikus szabaduló-szobákból SPOILER és ennek is úgy van vége hogy beleférjen egy harmadik bőrlehúzás SPOILER VÉGE. A kötelező új arcokat ketten fogadják a régi túlélők közül, a közös nevező részben a jó öreg dezsavű lesz merthogy a feladványok valahonnan ismerősek. Nyolckor a nálunk is voltmár Egy házasság helyzete 2. része a Cinemaxon a ráérős gazdagok first world problémáival (szétmenjünk, ne menjünk?). Frears és Hornby bergmanos-vudiellenes, sőt Altmant idéző (rövidre vágott) sztorijaihoz jól illik Roger Eno zenéje. Ha már művészdirektorok, az ugyanitt 01:20-kor adott A világ végéignek semmi köze Wendershez, ebben élénk fantáziájú kislány veszi szó szerint anyja magyarázatát egyszerre közellévő és elérhetetlen távolságba távozott (=kómába esett) apjáról és menekül a sokk elől saját holdbeli mesebirodalmába.

Sportrovat:
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség felülvizsgálja a fű tilalmát: „Az amerikai sprinter, Sha'Carri Richardson ügye után döntöttek így.” – Jogos, végül is a sport már régóta nem az egészségről szól:
Mike Tyson kannabisznagykövet lehet: „A korábbi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok maga is gyakran szív.” – Inkább ő szívjon mint az ellenfelei mikor leharapja a fülüket vagy valami durvábbat művel velük:
MIKE TYSON ÖLT VOLNA, HA NEM SZEXEL – Már látom a sekszet akar, különben gyilkolni fog-cikkeket. Ja róla nem mernek írni ilyesmit :DDD
Operatőrt gázolt a finn freestyle-os a pekingi téli olimpián: „Jon Sallinen hibázott, és reméli, hogy a kamerás ember jól van.” – Kuss, ő így SZÁLL LE tol full freestyle-t!!
Több embert is letartóztattak Indiában, mert a rossz csapatnak szurkoltak: „Pakisztán legyőzte Indiát a krikett-világbajnokságon, amit az indiai muzulmánok meg is ünnepeltek.” – Legyen olimpiai sportág...mármint a tömegverekedés:
videó – 160 sérült és ugyanannyi letartóztatás egy marokkói futballmeccsen: „A szurkolók összecsaptak a rendőrökkel.”Futballforradalom FTW, és hol van még a katari VB!!!
Levált egy porc Márton Anna térdéről, de így is vállalja a csapatversenyt – Ma már az a menő ha feladod:
Simone Biles felvállalta, hogy ő is ember, és egyszerűen nem éri meg belerohadni a rá nehezedő nyomásba: „Mindenki teljesen természetesnek vette, hogy nyerni fog, a 24 éves, négyszeres olimpiai bajnok viszont inkább visszalépett mentális egészsége miatt.” – ...és úgy lett forradalmár szuperhős, hogy nemet mondott.


SZERDA, ÁPRILIS 20.:
KOMOR LÁTOMÁS
0
American Szigetfesztivál.

Talán érdemes:
A Film Now-n nyolckor valami amiről csak szuperlatívuszokban szabad beszélni. Nem mintha az Amerikai ostrom olyan jó lenne, sőt (kivéve ha a Seagal-összest vesszük viszonyításnak). Hogy miért kell mégis dicsérni? Hát mert Bruce Willis játssza az egyszeri seriffet akinek ezer éve eltűnt kislányt kéne megkeresnie, felbolygatva a helyi darázsfészket, felszínre hozva az ottani kiskirályok sötét dolgait (akik közé a családtagok által túszul ejtett orvos is tartozik). Tudom hogy afázia miatt visszavonták tőle az Arany Málnát de attól még a tény tény marad: az American Siege-et bő egy hét alatt forgatták le, Willis egy nap alatt zavarta le a maga jeleneteit, olyanok is. A jó hír hogy Edward Drake és Willis között nagy az összhang, ez már a sokadik (blogba is beválogatott) közösködésük az Apex és a Cosmic Sin mellett. Kilenckor something completeley DIFFERENT similar a Filmbox Plus-on, ebben Dedee Pfeiffer lesz az a Látomásoktól gyötört amatőr médium aki természetfeletti adottságaival találná meg lányát. Hát igen, a sors fintora hogy a jövőbelátás képességével megvertek pont a rájuk váró tragédiákat nem látják előre... A Seventeen and Missing egyetlen Helyszínelők-X akták epizódra elegendő muníciót nyújtana egészestéssé kb. az említettek szintjén de ne szidjuk mert hátha itt is kiderül valakiről valami csúnya betegség. Kicsit más: ha elvonási tünetünk van az utóbbi idők egyik legütősebb bűnügyi szériája után akkor háromnegyed tízkor irány az HBO3 ahol a Gomorra sztori első részében Roberto Saviano meséli el az ötlettől megvalósításig terjedő út ráeső (írói) fejezetét.

Kis hírek a nagyvilágból:
MACSÓ DIKTÁTOR – 35 000 szeretője volt Fidel Castrónak, külön szigetet tartott fenn nekik – ...és nála ez menőség, bezzeg EPSTEIN Néró meg Caligula!44!
Kim Dzsongun felesége öt hónap után újra megjelent a nyilvánosság előtt: „A közönség felállva tapsolt.” – Miért, volt más választásuk mint tapsolni? Ha már diktátorok:
Népe gondnokának tartja magát a szudáni puccs vezére – Csak nehogy takarítani is elkezdjen mint európai elődje :SS
Bocsánatot kért az NFL-játékos, amiért azt tweetelte, szívesen vacsorázna együtt Hitlerrel: „Jonathan Allen a Twitter-követőit akarta aktivizálni, akik bármit kérdezhettek tőle.” – ...és mikor azt hinnéd az idiotizmus nem fokozható, kiderül hogy mégis:
Whoopi Goldberg szerint a holokausztban nem faji kérdés játszott szerepet – ...ahogy a Polanski-ügy sem volt rape-rape, tudjuk :SSS
Kettétört a gonosz démon lelkét őrző szikla: „Kettéhasadt egy híres japán vulkanikus szikla, a Szessószeki (...). A gyilkos kőként is ismert szikla a japán mitológia szerint Tamamo-no-Mae maradványait őrzi. A (...) kilencfarkú, varázserővel rendelkező róka (...) egy gyönyörű nő alakjában részt vett a Toba császár (...) elleni összeesküvésben.” – Háború, járvány, most meg egy RÓKADÉMON?! Húzzon egy számot és várjon a sorára, van elég bajunk nélküle is.
parallaxis – Élítélték a boszorkányság üldözését a katalánok: „Katalónia volt az egyik első olyan régió Európában, ahol boszorkányperek indultak.” – Jobb későn mint soha, bár azóta újra divat lett:
Ő Nagy-Britannia első hivatásos falusi boszorkánya – ...és biztos ugyanannyit nyom mint egy kacsa!!! Bámulatos, hol tart már a tudomány:
A tudomány mondja: van pozitív hatása annak, ha otthon ülve tévézik – Sőt, CSAK az van :))
 

CSÜTÖRTÖK, ÁPRILIS 21.:
EZT AZOKRA...
0
...akik nem adták fel az álmaikat.

Talán érdemes:
Nyolckor újabb valós eseményre építő darab az HBO-n: a jobbító ideáktól fűtött Jan Jönson 1985-ben svéd hazája egyik börtönében szervezett színjátszó kört. Nagy terve a Godot-ra várva előadása volt de a premieren a foglyok 99%-a élt a szökési lehetőséggel (minő meglepetés). Itt Franciaországba tették át a helyszínt és nem egy előadásról van szó hanem valóságos Jutalomjáték-turnéról melynek Nagy előadása a párizsi fellépés lesz. Utána ugyanitt 21:50-kor érkezik a szokásos Watergate-doku (Lassú égés) aktuális része, közben fél kilenckor a Cinemax 2-őn egy kislány marad Egyedül az álmaival a vidéki Olaszországban miután szülei Franciaországba mennek pénzt keresni. Nagyanyja tiltása dacára egyre többet tud meg róla és rokonairól, olyat is amit nem kéne és ennek megvan a maga ára. Hogy végül évek múlva, felnőttként megerősödve tud visszaemlékezni erre az időszakra az pont annak köszönhető akitől a legjobban tartott (igen, a nagymamának). A Picciridda abszolút jó értelemben vett female empowerment, nem könnyű de meghálálja a rászánt másfél órát. 21:00-kor másfajta II. VH-, és holokauszt-feldolgozás az M5-ön ami már csak Mácsai Pál beválogatása miatt is érdekes lehet. A Volt egyszer egy Németországban a népirtást túlélők kötnek véd-, és dacszövetséget a kivándorláshoz szükséges anyagiak előteremtéséhez. Vezetőjük (Moritz Bleibtreu) igazi vagány és ahogy az ilyen figuráknak, neki is van ismeretlen oldala, ezt derítené fel az utána küldött ügynöknő (Antje Traue), ám ő sem tudja kivonni magát a férfi sármja alól. Más. Manapság a csapból is természetvédelem folyik (jobb későn mint soha) és hogy milyen kevés választja el az ökotudatosságot az ökoterrorizmustól arra 23:10-kor jön az elrettentő példa a Dunára. Itt megszállott fiatal (Luigi Lo Cascio, aki egyben rendezte is) csatlakozna le a konzumvilágról, azzal kezdi hogy egy évig áram meg csapvíz nélkül él. Célja A tökéletes város létrehozása és szeretné ha minél többen követnék de ahogy a messiás-komplexussal megáldottak közül sokakat, őt is tévútra vezeti az elégedetlenség. A folyamat vége egy autóbaleset ami után gondatlanságból elkövetett emberülés miatt indul ellene eljárás... Témánál maradva:

A természetet visszavágják :( rovat:
Több tízezer tengericsillag rekedt a tengerparton: „Nyolc kilométer hosszan találtak tetemeket a walesi partoknál.” – Az a baj hogy nem tudtak tovább menni...
videó – Madártetemek zuhogtak az égből Mexikóban – ...és nem drogtúladagolás miatt.
Harmincegy delfin pusztult el Új-Zéland partjainál: „Nem tudják miért, de rendszeresen partra vetődnek egy szakaszon.” – Nem tudják miért? Itt van egy tipp:
Úgy tűnik, kezd megharagudni ránk a bolygó: „Az extrém időjárási események tavaly sem kímélték az emberiséget, amiért mi is felelősek lehetünk.” – Sebaj, van máááásiiik:
Találtak egy bolygót, ami képes lehet fenntartani bennünket: „Ez volna az első olyan felfedezés, mely szerint egy fehér törpecsillag körül keringő bolygó képes az élet befogadására.” – Minek? A mostanit se becsüljük meg, a mostani se képes fenntartani minket:
Nemsokára kiderül, mennyire veszélyes, hogy a tengerbe eresztik a radioaktív szennyvizet: „Múlt héten megkezdte Japán Fukusimával kapcsolatos tervének felülvizsgálatát a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség.”ITASSÁK MEG A RÓKADÉMONJUKKAL ÉDES FASZOM, már nem is tudom mi hiányzott nekünk.
Preparált vidrabőrt árult egy pécsi nő: „Pedig fokozottan védett állat.” – De jó is ezt ugyanott olvasni ahol pár héttel korábban azt nyomatták hogy a döglött állatok bundaként viselése = menő...
Végül elsüllyedt a hajó, ami 4 ezer luxushajót szállított: „Micsoda tragédiák történnek a világban.” – Elfogulatlan, gúnyolódástól mentes tájékoztatás, csillagos ötös helyesírás...már utalom is nektek a támogatást. Ja azt nem,

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!

Kulcsszavak: LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés