2023. 03. 13.
Hear them roar! (márc. 13-16.) + The Rest of 2022 vol. 17.
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Hear them roar! (márc. 13-16.) + The Rest of 2022 vol. 17.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 13.:
RUDY THE RAINMANDEER HUNTER
0
Lopok neked egy KÖNYVET csókot.

Talán érdemes:
Haladjunk visszafelé! Tíz előtt öt perccel John Frankenheimer utolsó rendezése a Film4-en. A Hulla, hó, telizsák nem taplótélapóság hanem krimi melyben a piti bűnöző Rudy (Ben Affleck) veszi fel börtönben elhunyt cellatársa, Nick identitását hogy így biztosítsa az abszolút jó útra térést annak penpalje (Charlize Theron) oldalán. Csakhogy a csaj testvére (Gary Sinise) valamivel nagyobb menő mint a frissen szabadult akit szép szóval-erővel igyekszik rávenni hogy segítsen kirabolni a játékbarlangot ahol korábban dolgozott (na nem maga a látogató hanem akinek kiadja magát). A Reindeer Games nem olyan rossz mint amilyennek a kritikák beállították: bár Affleck nehezen hihető de Theron szokás szerint jó ahogy a kaszinótulajt alakító Dennis Farina is, a többire ott van Danny Trejo valamint Isaac Hayes cameója. Kilenckor a FASZKORBÁCS!!-gyanús elnevezés (Nyomoz az anyuci) ellenére korrekt műfajtárs a Story4-en melyben halivúdi producer-feleség igyekszik tisztázni férjét az igaztalan vádak alól. Az áldozat egyik szomszédjuk, a tetthely (?) a kertjükben található úszómedence, eközben a Cinemaxon 20:00-kor (vagy holnap ugyanitt 11:20-kor) ismét a bevándorlás lesz téma a Mi is élünkkel. Az ország ezúttal Amerika ahol mexikói meg kínai illegal alienek indulnak az űrből Földre migráló kis szürke társaik keresésére.

Ajánlott:
A testvércsatornán (Cinemax 2) fél kilenckor (vagy holnap ugyanitt 11:45-kor) Truffaut (akkori) politikai áthallásokkal fűszerezett (de azok nélkül is élvezetes) tragikomédiája. A róla elnevezett trilógia befejezésében Antoine Doniel (Jean-Pierre Léaud) a katonaság után kisebb kitérőkkel (szállodai meló) a magánnyomozósdiba vág bele, ugyanolyan felemás eredménnyel mert itt sem tudja félretenni az érzelmeket. A néhol Buster Keatont idéző fickó csetlése-botlása vicces de mert a Lopott csókok 68-ban készült így a diáklázadások is nyomot hagytak rajta és Truffaut annak a Henri Langlois-nak ajánlotta akit de Gaulle majdnem menesztett a Paris Cinémathéque éléről.

Hétfő? #LESZAROM.
The Best of 2022 Pallyween Edition:
Történelmi címlapfotó készült Palvin Barbiról – Amíg naponta jönnek ezek a történelmi fotók addig LESZAROM:
Palvin Barbi elképesztő dekoltázst villantott – Majd attól fogok elképedni ha egyszer nem villant:
Anyaszült meztelenül pancsolt a medencében Palvin Barbara: „A szupermodell teljes textilhiányban csobbant a medencében. Követői szerint úgy festett, akár egy vonzó sellő.”Egy hetet késett vele, LESZAROM.
Palvin Barbara dögös amazonként Wonder Womant is lepipálja – Az semmi de LESZAROM színésznek is jobb lenne Gal Gadot-nál.
Palvin Barbaráék kb. tiniknek néznek ki kirándulás közben, játszóruhában, smink nélkül – Bezzeg ha kiöltöznek:
fotó – Palvin Barbara és Dylan Sprouse hercegi párként partizott: „Míg Palvin fotózásokkal, Dylan Sprouse forgatásokkal volt elfoglalva az utóbbi időben, így ritkán posztoltak a közösségi oldalaikra.”LESZAROM Azért az ő házasságuk szerencsére nem olyan mint Harryé és Meghané:
Palvin Barbara disznóvágásra vitte a szerelmét – Az nem Nicole Kidman volt? LOL!!!
BSZ! – Egy csomó modellkolléganője köszöntötte fel Palvin Barbarát a születésnapján – Egye fene nem szarom le, Happy Birthday!!!

 

KEDD, MÁRCIUS 14.:
ÉN SZÉP KIS MOSODÁM
0
Szia Picur, megvárhatlak? LOL!!4!

Talán érdemes:
Kilenckor ismétlésgyanússág a Paramount Networkön bár asszem a Gattaca eddig csak utalásként volt, főleg a more human than human dolgok kapcsán. A genetikai lottóban alulmaradt Vincent (Ethan Hawke) minden téren átveszi az általa addig segített, jó génekkel megáldott, tolókocsival megvert Jerome (Jude Law) helyét. Társadalmukban csak a folyton tesztelt tökéletesek előtt áll fényes jövő (pld. az űrutazás amiről Jerome álmodott), az untermensch-ek kiszűrésére külön rendőri alegységek vannak SPOILER s hogy Vincent végül mégiscsak győzedelmeskedik az annak a jele hogy nem véletlenül ő volt a leggyorsabb tízmillió petesejt közül SPOILER VÉGE. Ennek is jut modern antipólusa 22:35-kor a Filmbox Premiumon az egyik tavalyi Év filmjével merthogy a Minden, mindenhol, mindenkor minden egyes percét a figyelemhiányos generációra optimalizálták. A folyton változó eszközök-képarányok és stílusok (még harcművészkednek is) érthető, egyben totál zavaros sztorit takarnak amiben összeomlás-közeli állapotban leledző mosodás (Michelle Yeoh) ugrik fejest a mátrixos MULTI alfaverzum párhuzamos valóságaiba világot menteni. A kezdőlökést férje adja aki bevallja hogy másik idősíkból jött de az adóhivatal (Jamie Lee Curtis személyében) az útjában áll. Ennyi az annyi amit majd’ két és fél óráig nyújtanak és ehhez kell is a tuning: a hülye neveket (Curtis karakterét pld. Deirdre Beaubeirdrának hívják) még hülyébb ötletek váltják (a virsliujjú embereket talán Kevin Smith Yoga Hosers-ének náci kolbászai ihlették). Nem kerülhette el az Oscar-jelölést, azóta már meg is kapta a szobrocskákat, többet is mint kéne. Yeoh még a kezdő mozibubusoknak is beugorhat de az csak az öreg motorosoknak esett le elsőre hogy a férjét alakító Ke Huy Quant hol is látták először (igen, ő volt Picur a Végzet templomában).

When Harry met SALLY Meghan rovat:
The Best of 2022 vol. 2.
FRISS – Ezekkel a színekkel üzent Meghan a királyi családnak – Ha hétfő lenne, én is üzennék neki barnával de most csak lapozok tovább:
botrány van készülőben – Sosem látott felvételek kerültek elő Harry hercegről és Meghan Markle-ről – ...és ahogy Kardashianéknál, itt is ők a legfőbb szivárogtatók:
Meghan Markle és Harry herceg eddig sosem látott fotókat mutattak a gyerekeikről: „Előkerült a családi album.” – Turnéztassák meg mondjuk Worldwide Privacy Tour néven:
Harry és Meghan a Netflix stábjának panaszolja el, hogy túl sok kamera követi őket: „Harry herceget és Meghan Markle-t vagy utálják vagy imádják az emberek, és nem a Netflix dokusorozata fogja megváltoztatni a meggyőződésüket.” – De azért lassan már a fanboyoknak is betelik a pohár:
Meghan Markle vetéléséért is a médiát okolja Harry herceg: „Újabb három részen át folytatódott a sussexi hercegi pár panaszáradata. Pontokba szedtük a legfontosabb, bár bizonyítékokkal nem mindig alátámasztott állításaikat.” – Bizonyíték? Kinek kell az? Minél nagyobbat hazudni, ez ma a menő:
Harry és Meghan dokumentumfilmjének már az előzetese is csúsztat: „A sok drámai kép közé sikerült berakni egy kínos kakukktojást is.” – ...ami még így sem olyan kínos mint a rojálok kapcsolata Jimmy Savile-lal ^^
Harry herceg már bánja, hogy annak idején náci jelmezben parádézott: „Teljes fordulatszámra kapcsolt a Sussex-PR a Netflix új sorozatában.” – Kitalálom: ezért is a Zelnyomó Királyi Család a felelős. Még jó hogy azóta CSATORNÁT ruhát váltott:
Harry herceg pókember-jelmezbe bújva vigasztalja az elesett brit katonák gyerekeit karácsony alkalmából – ...miközben máskor meg azzal henceg hogy hány embert ölt meg békefenntartás közben.
Harry herceg: A királyi családba beházasodó nők fájdalma és szenvedése táplálja az őrületet: „Már a héten kikerülnek a Netflixre a Harry & Meghan első részei.”Keep calm, az ő gondjaik hamarosan megoldódnak...mármint Meghané biztosan:
válás a láthatáron? – Meghan Markle állítólag el akarja hagyni Harry herceget, csak hírnévre vágyott – Nahát, ki gondolta volna...kb. mindenki akinek van egy kis józan esze :DDD
 

SZERDA, MÁRCIUS 15.:
A VÁMPÍROK BÁJA...
0
...mint véradást gátló tényező.

Talán érdemes:
A mai évfordulóhoz (az ismétlések kiszórása után) a legjobban az Egy ünnep születése rövidfilm illik ami Március 15. utóéletével foglalkozik illetve azzal ahogy a Monarchia elnyomta a felkelés emlékét. Kezdés 20:25-kor a Duna World-ön, ha hazai pályán maradnák, este tizenegykor jön a What We Do in the Shadows magyar társa Cool-ra. Gyakran mondják vérszívóknak a politikusokat de a Drakulics elvtárs főhősénél (Nagy Zsolt) ezt véresen komolyan kell érteni merthogy gyanúsan örökifjú és mindenütt ott volt ahol zajlottak az események. A Kádár-kori Magyarországra nemes ügy miatt érkezik de a titkosszolgák feltételezik hogy nem véletlenül épp véradás húzta haza. A ráállított ügynöknő (Walters Lili) ÉBERSÉG!!!-e úgy lankad ahogy egyre jobban megismeri a célszemélyt, kollégája-párja (Nagy Ervin) feje meg innentől két okból is főhet pedig Kádárnak (Rába Roland) szüksége lenne az örök élet titkára... A készítők kihagynak pár kínálkozó ziccert, beraknak pár oda nem illő csúnya szót, cserébe Bödőcstől Balsai Móniig ott lesz aki számít. Fél kilenckor female empowerment a Cinemax 2-őn Koszovóból amiről beugorhat a Vera a tengerről álmodik. Itt is a függetlenedés a cél csak A domb, ahol az oroszlánok üvöltenekben nem ügyvéd áll saját lábára férje halála után hanem három vidéki nő mondja ki hogy HAKUNA MATATA ami sok az sok. Félórával később (21:00) gyenguska felmelegítés az HBO3-on a Gossip Girlből. Az Új pletykafészek „bátrabb”, vagyis többet sekszelnek és még trágárkodnak is benne a nagyondiverz figurák. A másik Nagy Változtatás hogy míg az eredetiben sokáig nem lepleződött le a pletykás kiléte addig itt már az elején tudjuk hogy tanárok csinálnak lesifotókat és posztolgatják Instagramra. Még a rajongók is kerüljék. Egy kanálissal odébb (HBO2) újabb bokszoló 22:25-kor és Vinny Panzienza (Miles Teller) úgy mászott vissza Vasakarattal a csúcsra hogy durva autóbalesete miatt szinte semmire volt kilátása. Katey Sagal (alias Peggy Bundy) miatt talán belenézek, de ha már sport:

E-sport rovat:
The Best of 2022:
Kína állítja, működnek a szankciók: a kormány leszoktatta a gyerekeket az online játékokról: „Kína korábban heti három órára korlátozta a 18 éven aluliak online játékidejét, most azonban lehet, hogy puhítja a törvényét.”ÉBERSÉG!!! elvtársak, hagyjuk meg az ilyesmiket a hanyatló Nyugatnak:
Ismerje meg a dúsgazdag játékprogramozót, akinek játéka miatt emberek milliói lettek telefonfüggők – Felkészülnek az állatok:
Mostantól kutyáknak is készülnek videójátékok – E-sport mikor lesz belőle? LOL!! Mindegy, legalább a személyiségfejlődést nem befolyásolja...ja de:
Egy kutatás szerint a gamerek rasszisták és szexisták is – Legyen ezekből is alkategória az e-olimpián...már ha megérik a játékosok:
tech – Létezik egy VR-sisak, amely megöli a felhasználót, ha az avatárja meghal egy játékbanDeathrace 2022: The Hardcore Edition, abszolút támogatom ha a felhasználón kívül senkinek nem esik baja.
Amerikában videójátékkal küzdenek az ADHD ellen: „Orvosi rendelvényre kapható.” – Rendelvény, az b+, aztán majd rinyálnak mint az ópiátoknál:
Pert indítottak a Fornite-függű gyerekek szülei Kanadában: „Annyira rákattantak az online játékra, hogy elfelejtettek enni, aludni és zuhanyozni.”ÉDES FASZOM, mint egy South Park-rész...
Megnézett 40 ezer órányi YouTube-videót a mesterséges intelligencia, már úgy minecraftozik, mint egy emberMORE ESPORT THAN ESPORT? NORMÁLIS?! Forgassanak róla Év filmjét:
Ha szeretné végre megérteni az e-sportokat, akkor itt az alkalom: „Leírni is furcsa, de a CBS csinált egy áldokumentumfilmet a League of Legends észak-amerikai profi ligájáról, ami meglepően jól is sikerült.” – Áldoksi egy álsportról. Asszem én most LESZAROM leiszom magam...
 

CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 16.:
A KÓD NEVE: MURPHY.
0
Országomat egy tábla csokiért!

Talán érdemes:
Nyolckor egynekjóság a Viasat2-őn amit húzóneve legnagyobb dobásával igyekeznek eladni holott a Jóbarátnők rom. kom. besorolása dacára sem vígjáték és semmi köze nincs a legendás sitcomhoz. Itt is first world problémáznak, főleg az életközépi válsággal: az egyik nő (Frances McDormand) azt hiszi hogy férje meleg, a másik (Catherine Keener) tévés szerzőpárost alkot pasijával de van főállású háziasszony is. A pénzes öribarinők (Friends with Money) közül egyetlen fizikai munkát végző társuk (Jennifer Aniston) lóg ki aki tanári állását cserélte le. Ha Affleck hiteltelen volt ex-fegyencként akkor mit mondjunk Anistonról mint takarítónőről? Semmit azon kívül hogy legalább ő is próbálkozik valami mással. Ugyanabban az időben újra Hallmark-krimi de már az HBO-n, álomgyár helyett főzőcske-köntösben (Recept egy gyilkossághoz), a kelleténél kicsit többet merítve a kisvárosi gyilkos sorokból. Minden lében kanál szakácsnő barátja autójával lezuhan a sziklákról, a nő pedig a nemrég ide költözött rendőr segítségével deríti ki hogy öngyilkosság vagy valami más áll a háttérben pedig az Életem a csokiért alcím alapján a szenvedélybetegség se kizárható... Ugyanitt maradva 21:25-kor folytatódik az Első számú gyanúsított dokuszéria Madeleine McCann esetéről és ha már emberrablás, kilenckor az is jut a menüre a Film Mánián. Michael Douglas lesz a pszichiáter aki elvállalja egy hol agresszív, hol befordult lány (Brittany Murphy) kezelését amivel felkelti pár ékszertolvaj figyelmét. Ők hat számból álló kódot szeretnének az ápolt fejéből kiszedni és kérésüket a prof. lányának elrablásával nyomatékosítják. Bár voltmár ilyesmi (A kód neve: Merkúr) de a Ne szólj száj! már csak szegény Murphy miatt is megnézésre érdemes.

Trónok harca rovat:
The Best of 2022 vol. 2.
HOPPÁ! – Ennyibe kerül Emilia Clarke-kal egy közös fotóINGYEN SZAROM LE Ja nem ma, olvassunk tovább:
A rajongók azt szeretnék, hogy Henry Cavill is csatlakozzon a Sárkányok házához egy TargaryenkéntKeep calm, máris jön csak felveszi a Superman-gatyát és hozza magával Black Adamet:
Henry Cavill nem tér vissza Geraltként a Vaják negyedik évadában, helyette Liam Hemsworth érkezik – És? Attól jobb lesz?
Havas Jont kísérteni fogják a múlt traumái a Trónok harca spin-off sorozatában is – ...még úgy is hogy semmit sem tud!!44!!4!!
A Sárkányok háza Viserys királya teljesen felismerhetetlen a valóságban Wait, a challenger appears:
Teljesen megváltozott a Trónok harca színésznőjeWait, a challenger appears:
Megházasodott a Trónok Harca egykori Joffrey Baratheonja, rá sem ismerni az őt alakító Jack Gleesonre – Remélem nem Red Wedding volt :SSS
Férjhez ment Lena Headey, gyönyörű menyasszony volt a Trónok Harca Cerseije – Lásd fentebb.
Mostantól ön is keltethet sárkánytojást a nappalija kényelméből Így neveljem a sárkányomat?! NORMÁLIS?!

VISZLÁT SZOMBATON (és a faszbúkon)!


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés