2016. 03. 14.
Halfmarch. (márc. 14-15-16-17.)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Halfmarch. (márc. 14-15-16-17.)

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, MÁRCIUS 14.:
NYÚLPARADICSOM

0

Provánci románc.

Nem ajánlott:
Volt régen egy kroki a kezdő kabaréíróról, aki legfrissebb jelenetével megpróbál hivatalos helyekre bejutni, csak az a baj hogy az egész kb. abból áll, hogy „Függöny fel: üres színpad, szék, asztal. Egyszercsak bejön a Kabos és jókat mond.” Nos, a Dumapárbaj alapötletle kb. ennyi, vagy még ennyi se. Azt hinnénk hogy a stand-up komikusokat, pláne bejáratott arcokat lehetetlen elrontani, „csak” fel őket kell venni, minimális történettel (lásd a Ford Fairlane-t vagy a Dutyidilit) de nem, ez megint egy olyan vígjáték amin sírni fogunk, hiába hogy próbálták beleerőltetni a közös fellépés-szervezővel rendelkező, de rivalizáló humoristákat (egyikük feltörekvő, a másik már lefele halad), akik menedzserük halálakor a Nagy Összecsapás helyett egy közös estet tartanak. Ahogy Kern legutóbbi dobása, ez is totál kilencvenes évek, a legrosszabb értelemben, ha nem a még mindig örökifjú(nak tűnni akaró) Eszenyi, akkor a gesztis, erőltett szóviccek („szájkarater”) miatt, szóval pont a retekklubbra illik, de jobb dolgom is van annál minthogy háromnegyed tízkor belenézzek (nem, még Jordán Adél feltűnése sem fog rávenni).

Sorozat, nem érdemes:
Sajnos a Bakelit a viszonylag erős kezdés után egyre nyilvánvalóbban mutatja az igazi arcát ami ugyanaz mint a Róma, Kaliforgia, Trónok harca meg egyáltalán a mai (főleg az HBO által gyártott-producerált) szériáké, vagyis minél több seksz és drog (esetleg halál), mellékesen elhúzva egy-két érdekes szereplő vagy történet mézesmadzagként, én meg egyre kevésbé értem az este nyolcas kezdést.

Talán érdemes:
Ide főleg dokuk jutnak, például a Duna TV-n 23:10-kor a Nándi, amely természetesen Fa Nándorról szól, és szűk egy óra alatt nagyjából minden fontos kérdést feltesz a legendás tengerjárónak. Jóval később (00:40-kor) jóval kevesebb idő (alig negyedóra) jut A Jászság festőjére, Gecse Árpádra a Duna World-ön, pedig hosszú élete és gazdag művészi tevékenysége bőven adna alapot egy nagyobb lélegzetű tribute-nak is.

Ajánlott:
Cinemax, 20:00: A Paradicsom...
hőse egy naiv városi francia családfő, Jean de Florette, aki megörököl egy provence-i gazdaságot, és fellelkesülve át is telepszik oda családjával együtt, csak azt nem tudja még hogy az előző tulajt spekuláns helyiek tették el láb alól, akik most az új földesúr lassú kivéreztetésére játszanak, például a vízforrások elzárásával. Gérard Depardieu nagyot alakít, és bár a történet (meg az alapjául szolgáló könyv) a XIX. században játszódik, de ma is ugyanolyan aktuális, remélhetőleg a folytatását (...és a Pokol) is leadják hamarosan.

Kiemelten ajánlott:
Két éve nagy dérrel-dúrral harangozták be a Káin gyermekeit, ami három fiatalkorú gyilkos be (nem) illeszkedéséről szólt a társadalomba a büntetésük letöltése után. Akkor, azt a doksit a talánérdemességek közé válogattam és azt írtam hogy az ajánlottság az előzményének van fenntartva. Ma éjjel (vagy inkább már holnap reggel) a szavamon fognak, ugyanis a Bebukottak van műsoron. Ez a harmincéves film (az Úgy érezte, szabadon él mellett) annak idején óriási sokk volt, nem csak a szocialista látszatra ügyelni akaró hatalomnak, hanem a nézőknek is, akik először tekinthettek be (még ha itt-ott megrendezett jelenetekkel) a tököli műintézmény falai közé. A rabokkal való interjúzás mellett a börtönélet szokásaiból (csicskáztatás, szexuális rabszolgaság és ilyenek) is kapunk ízelítőt. Ha egy életre el akarod venni a gyerek kedvét a bűnözéstől, ezt nézesd meg vele. A Duna TV szégyene hogy csak hajnali 02:10-kor kezdik, de felvevője remélhetőleg mindenkinek van, szóval irány beizzítani amit kell.

Hétfő? #LESZAROM.
18+ Kim Kardashian tök pucér, mert nincs egy gönce, amit felvegyen – Tökre megsajnáltam és át is utaltam neki a teljes vagyonomat, hogy legyen végre pénze ruhát venni. Ja, nem: LESZAROM.
A szakma sem tudja, mi lesz a Class FM sorsa – Én igen: LESZAROM.
Sáfrány 'Aleska' Emese olyat csinált a levegőben, amiért díjat is kapott: „A pornósból íróvá vált celebnő már annyira légtornász, hogy a hétvégén megrendezett Légtorna Világbajnokságon is indult.”A RÉGI MUNKÁSSÁGA VALAHOGY JOBBAN BEJÖTT LESZAROM.
Gumicukor – Horváth Éva: Valaki belenyúlt a ruhámba! – Nem én voltam, de az ilyen taperolókat még én is LESZAROM!
Atyaég, hogy nézett ki VV Dóra 19 évesen?!LESZAROM.
unaloműző - A világ legfurább állatai:
„Ezt 2009-ben fedezték fel, és keveset tudunk róla, azon kívül, hogy CUKI!!!!” – Én még egy valamit tudok róla: azt, hogy LESZAROM.
élet – Felfedeztek egy új pókfajt, és semmi biztatót nem tudunk róla elmondani – Én igen: LESZAROM.
F1 – Szakított Alonso a barátnőjével?LESZAROM.
Úristen! Gerard Butler pilótaruhában:
„De tényleg, hogyan lehetne jobban fokozni a férfisármot, mint egyenruhával?”LESZAROMmal. Nekem is mindig bejön ^^
ma is tanultam valamit – Hogy mondják azt, hogy @? – Én így: LESZAROM.
Velvet – Lena Dunham kiakadt rajta, hogy retusálták a képét, ezért pucérra vetkőzöttÉDES FASZOM, MÁR MEGINT?! LESZA ARCONFOSOM: amikor egy szimpla leszarás már nem elég.
c:c - Valami nagyon nem stimmel A dal döntője körülNap kommentje:

Is 2016.03.03. 09:14:13
Megidézve Zep szellemiségét: leszarom. :)


KEDD, MÁRCIUS 15.:
NEMZETI ÜNNEP

0

Ünnepi rovat:
Az amúgy remek 80 huszár vagy a most különösen aktuális Egri csillagok ezredik ismétlése helyett egyéb lehetőségek is vannak a mai nap emlékezetessé tételére, reggel 08:25-kor például a Duna TV ébreszt minket egy kis hagyományőrző békés csatározással meg a hozzá vezető mai és akkori út dokumentálásával, ez A felelevenített pákozdi csata. Én általában nem értem mi szükség van az ilyen közelharcok újralejátszására ha nem lehet másé a győzelem mint akkor volt, de a hazám történelme mégsem holmi focimeccs, úgyhogy befogom a számat és nézni fogom és megint a magunknak drukkolok. 11:40-kor egy a mai naphoz csak érintőlegesen kapcsolódó dokumentumfilm a Duna World-ön az Országos Nevelőintézetről ahová leginkább a tanárok elárvult gyerekei jártak. Az Imbolygó lámpások a tanulók idekerülésének másik fő okára, a politikai kirekesztettségre is kitér, kicsit sötétebbnek lefestve az itteni osztályokat mint amilyenek azok valóban voltak. Igen, a szocialista rendszer durván bánt az osztályidegen és a túlzottan értelmiségi elemekkel, de az egyedül maradt vagy hagyott fiatalok talán itt voltak a legjobb kezekben. Délután negyed háromkor Jankovics Marcell rajzfilmjét, a Fehérlófiát újrázzák ugyanott, amit remélhetőleg a mai, mangaközpontú fiatalság is értékelni fog, bár az egyszerű értékek (hősiesség, magyar őstörténeti mítoszok és egyebek) talán túl konzervatív lesz egyeseknek a mai cinikus világban (de jó tudni, hogy azért nem mindenkinek). Én továbbra sem tudok betelni vele, imádok mindent amit Jankovics csinált, ezt is nézni fogom. Ferenczy Gyuriék megemlékezése, a Költő utazása is volt már a blogban (öt éve, basszus, hogy repül a Zidő!44), úgyhogy éjfél előtt tíz perccel egy másik, de szintén könnyű, zenei műsor, a Red Bull Pilvaker 2016 fogja aktuális köntösbe a öltöztetni a forradalom verseit a Duna TV-n, de mivel én egy öreg sznob vagyok, így max. Kautzky Armand miatt nézném, már ha egyáltalán. Visszatérve az M3-ra egy másik Szabadság, szerelem vár minket hajnali fél egy előtt öt perccel, ez nem a dobókatás-ötvenhatos darab, hanem Arany János és Petőfi Sándor levelezésének tévéfilmesítése. Én szívem szerint azt tanácsolnám mindenkinek hogy olvassa az eredetit ahelyett hogy nézi, de ha olyan színészek tolmácsolják a két óriást mint Kamarás Iván és Fenyő Iván, akkor egye fene, megbocsátom (bár Fenyő azóta többszörösen is olyan útra lépett ami nekem nagyon nem szimpatikus). És hogy én hogy fogok ünnepelni? Hát továbbra is így:

0

...és akkor jöjjenek a nem-ünnepi műsorok:

Talán érdemes:
Negyed kilenckor
egy tavalyi Mickey Rourke-vígjáték a Cinemaxon, amiben a szanaszétszabott arcú egykori szépfiú egy frissen a közelébe költözött család gyereke dolgozatának témája lesz, cserébe csak annyit kér hogy a srác fuvarozza el ide-oda ha olyan kedve támad. Amit a gyerek (még) nem tud, hogy Ashby egy ex-CIA-s ügynök, aki korrupt kollégáit nyírja ki társasutazásaik alkalmával, de ahogy a két ember egyre közelebb kerül egymáshoz, ez a sötét titok is előbb-utóbb kiderül... Sajna Sarah Silverman is szerepel benne, szóval asszem én kihagyom, akkor már inkább 21:10-kor Pierce Brosnan hasonló exügynökös majdnem-dzsémszbondkodása a retekklubbon szintén korrupt munkatársak ellen, egy sekszy tanú (Olga Kurylenko) védelme közben. A November Man nem tud (vagy nem akar) szabadulni az elődök árnyékaitól (úgy a Bond-franchise-tól mint a kiléptem-de-visszajövök akciózásoktól), így max. egyszernézős.

0

Downtrodden Shabby.

Kis hírek a nagyvilágból:
Tényleg hisznek istenben a csimpánzok?:
"Eddig nem látott, rituáléra hasonlító viselkedést fedeztek fel náluk: köveket dobálnak egy fához." – Engem ez nem lep meg, állítólag ők állnak hozzánk intelligenciában a legközelebb...várjunk csak, hát én nem hihetek az evolúcióban o_O
kkbk - Dubaj - mítosz és valóság: "A magyar médiában sokat szerepel Dubaj, mint az élvhajhász gazdagok országa. Igeként a „dubajozás” pedig a prostitúció szinonimája." – Ja, pedig valójában milyen felvilágosult, kultúrált ország is!44 négy
Croatia Pepita – Pedofil vezeti a gyermekvédelmi egyesületet: "A férfi több, mint egy éve szabadult, miután letöltötte 10 éves börtönbüntetését." – Hol itt a baj? Ő legalább biztosan szereti a gyerekeket! Horvátország, a lehetőségek hazája!
A jó szülők tönkreteszik magukat: "Aki empatikus a gyerekével, magára nem szán elég időt, és romlik az immunrendszere." – Ezek szerint nekem jó szüleik voltak. Bár az is igaz hogy ők az alkoholizmussal tették tönkre magukat...
Bakács Orbánt cigányozta, felfüggesztették a műsorát: "A Tilos letiltotta az egyik beszélgetős műsorát és a műsor összes készítőjét." – Na, akkor szegény megint kénytelen lesz lemenni a boltba szalámiért. De csak hogy lássátok milyen jó szívem van (pláne nemzeti ünnepen), mondom a tutit amivel egyből három ember életét fogom megmenteni: alapítson közös zenekart Gerendás meg Sickratman, és vegyék be sajtósnak Bakácsot :DDD
Súlyos állapotban volt a tömeggyilkos német pilóta: "Andreas Lubitz tavaly 149 embert vitt a halálba." – Majd mindjárt megsajnálom szegényt. Ja, nem! Remélem a pokolban ég már a rohadék!
Negyedórán belül két új villamost törtek meg Debrecenben: "Az egyik teherautóval, a másik autóval ütközött."Go Debrecen! BREAK THE INTERNET VILLAMOS!
Gumicukor - Brit tudósok állítólag rájöttek, hogy ki Banksy – Na és? Én már tavaly megmondtam: "Banksy egy brand, egy nem létező személy akit minden valószínűség szerint más művészek találtak ki arra hogy a világra szabadíthassák azon agyszüleményeiket amiket a rendes nevük alatt nem tudnak-nem mernek bevállalni. (...) Akár kerítenek végül egy hajléktalant akit aztán kikiáltanak Banksynek (...), akár még öt-tíz évig játsszák ezt a játékot, a noname kultúrvandál az utóbbi idők egyik legszellemesebb médiahackje volt (...).” – És ennyi, lehet hazamenni mindenkinek. Ja, még nem:
lumens - A kommunizmus köszöni, él és virul: "Nézzük a legvidámabb barakkokat Ázsiában, Kubában és Cipruson." – Nem is értem miért nem Észak-Koreát hozták példának. Ja, de:
Észak-Korea megint atomcsapással fenyegetőzik: "Az egyik célpont a dél-koreai elnöki palota, a másik pedig a washingtoni Fehér Ház lesz."Nap kommentje az Origó hasonló cikkje alól:

Kartoffel 2016.03.07. 08:51:01
Én ledobnék egy konténerben 5 tonna fánkot az elnöki palota mellé, szerintem akkor a hangját se hallanánk a pufi diktátornak vagy fél évig.


SZERDA, MÁRCIUS 16.:
NEM ÁLMODUNK MÁR KALANDOKRÓL

0

...se nyáron, se télen.

Talán érdemes:
A Cinemaxon fél kilenckor
kezdett Nyári kaland, téli álom egy jó (és még épp nézhető) példa arra az esetre amikor az amcsik próbálják magukhoz igazítani az európai művészfilmeket (itt többek közt Bergmant). Adott egy testvérével és gyerekeivel küszködő feleség, aki, hogy elfelejtse az aktuális problémákat (anyja halála, a régi birtokukhoz való ragaszkodás), férjével együtt Londonba utazik ott élő meleg fiához. Útközben, miután más szemszögből nézi, valamelyest beletörődik helyzetébe és széteső házassága is megmenekül. Más, máskor, de szintén különlegesség: az Üzenet (ami valószínűleg ez az egyetlen hivatalos életrajzi film Mohamed prófétáról) kolosszális hossza (négy óra!), az impozáns színészgárda (Anthony Quinn, Irene Papas) ellenére is leginkább azért emlékezetes, mert a hagyományok maximális tiszteletben tartásával készült, betartva a próféta ábrázolására vonatkozó tilalmat is. Azt lehet mondani hogy a Message az a muszlimoknak ami a keresztényeknek a Greatest Story Ever Told, kivéve hogy itt elmaradnak az invenciózus kamerabeállások és egyszer sem látjuk a főszereplőt, így viszont azzal ellentétben sima propaganda-anyag. Mondjuk ha most hajnali fél kettőkor kihagyjuk a Filmcafén, akkor sincs semmi baj, a kalifátus bevezetése után már az Egri csillagok helyett is ezt fogják vetíteni :))

Kis hírek a nagyvilágból:
A nap meztelennős, autósüldözéses, jehovás, drogos, ütközéses videója:
"A címben a lényeg." – ...és tényleg! És mondjuk mindig is sejtettem a jehovistákról hogy nem bírják a PARTY HARD!!!-ot :D
Ártatlan embereket küldenek börtönbe egy új tévéműsorban: "A szereplők önként vállalták, hogy hatvan napot töltenek rács mögött."Á, FEJLETTEBB DEMOKRÁCIÁKBAN EZ MÁR BEVETT GYAKORLAT, IGAZ TÉVÉSTÁB NÉLKÜL ...és ha befutnak, akkor már önálló jogon is bekerülhetnek:
Drog- és fegyverbirtoklás miatt tartóztattak le egy realitysztárt – Ez se tudja már hogy jódolgában mit csináljon :SSS
Hogy lehet ennyire fiatal? - Gumicukor - Most már teljesen biztos, hogy Demi Moore ivott az élet vizéből – ...vagy csak mégis volt valami igazság a Jól áll neki a halálban :DD
A női nemi szervekre koncentrál az amerikai hadsereg – Támogatom! Végre a make love, not war útjára léptek a folyamatos demokráciaexport helyett!
Jön a legnagyobb merevlemez: "Hárommillió mp3, négyezer film, ötmillió kép fér el rajta, és elég kicsi ahhoz, hogy zsebre vágjuk." – Amíg nincs tele gyárilag Gianna Michaels HD-pornóval addig nekem ingyen se kell.
prominent - Pucér náci férfiakkal fürdött, kidobták a pártból – Szerintem ez valahol ott a Kék Osztriga Bárban lehetett, nem kell az ilyen elhajlásokat komolyan venni! Harry herceg is milyen szép karriert csinált utána!
maji de - Az ünnepek sötét oldala: "Mocsi miatt megfullad öreg és gyerek, de ez akkor is szép ősi japán hagyomány." – Támogatom. Fizessenek csak a bálnamészárlásért!
tejben-vajban - 56 millió forintot vert el táskákra a dán hercegnő: "5 év alatt 59 dizájnertáskát vásárolt Mária dán hercegnő."INKÁBB MINT HOGY DIZÁJNERDROGRA KÖLTSE, LOL Pedig mennyi lélegeztetőgépet lehetett volna ebből venni!!!
súlyos - Felvette, ahogy a megvert felesége sír, hogy mutogassa a haverjainakKasztrálni, kivégezni. Így, ebben a sorrendben ^^ Erről jut eszembe, múlt héten volt a nőnap amiről én jól megfeledkeztem, de szerencsére nálam okosabb (...NEM) bloggerek rácuppantak a témára, természetesen leginkább a feminista, férfidémonzáló szemszögből:
nemgogol – Ön már elgondolkozott azon, hogy miért veri az asszonyt?: „Egy átlagos nőnap sok nő számára azt jelenti, hogy valamilyen módon bántalmazzák.” – Bár a hivatalos statisztikák is cáfolják a posztírót, a kommentelők igazának elismerése helyett inkább levette az egész postot.
Fél napja belehalt a játékba, mire észrevették: "A tajvani férfi 24 órát játszott, mikor meghalt, de még 12 órán át azt hitték róla, hogy csak alszik." – Erre csak ennyit:

0

 


CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 17.:
ALVAJÁRÓ NYUGDÍJASOK

0

F***ért nem hagytok aludni :SS

Horror rovat:
HBO, 22:25 – A Deborah Logan pokolra szállása nem sokat szarozik, már a címével belecsap a lecsóba, és előre sejthető a végkifejlet is, emellett szinte csak keret a hozzágründolt történet ami kicsit hasonlít is az Ashby-ra (orvostanhallgató csaj a vizsgamunkáját egy Alzheimer-kóros asszonyból írja és ehhez videóra veszi leépülését, na meg az őt ápoló lányát). Bár a kézikamerás horrorok szavatossága bő tizenöt éve lejárt, és az Alzheimer-kóros, haldokló nyugdíjasokat sem szép dolog evilesíteni, azért annál a pillanatnál amikor a néni ilyen tojásevő kígyóvá válva próbál meg elnyelni valakit meg ordít, szóval ott még a felnőtteknek is garantált a nadrágbafosás. Egyszer.

Talán érdemes:
Délután fél kettő előtt öt perccel
egy családi kalandfilm a Film Mánián a külföldi munkavállalással, illetve az odaköltözéssel járó gondokról. A Modern Robinson család sztorija is kitalálható a címéből: az Ausztráliába utazás izgalmas (hajóval történő) megvalósítását pont az az ember húzza keresztül akiktől hőseink a vízijárművüket vásárolták, az illető ugyanis titokban SWAG kalóz, és a család csak csempészáruja célbajuttatásáig érdekli. Barátaink első körben túlélik a támadásait, utána viszont tényleges túlélésre kell berendezkedniük egy elhagyatott(nak tűnő) szigeten, hála egy kiadós hajótörésnek. Nagy ugrás az időben: éjfél előtt tíz perccel egy dráma a Duna TV-n a magyarországi változások korából, vagyis a kilencvenes évek elejéről amiben még Alföldi Róbert is élvezhető. A 89-es események (és egy szülinap) apropójából régi baráti kör jön össze annál a társuknál aki közülük a legtöbbre vitte átlagos neve (Horváth Imre) ellenére. Az először csak sejtetett, később ki is mondott cél az hogy vendéglátójukat politikai szerepvállalásra bírják, neki viszont egyéb (főleg magánéleti) problémái vannak, például egyikük lányával a kelleténél jobban szűrte össze a levet... Az Utolsó nyáron lehetett volna egy bátrabb vállalás, kevesebb túljátszással, ehelyett valahol ugyanúgy felemás megoldás mint a mi egész rendszerváltásunk a kísértő múlttal és felnyitatlan ügynökaktákkal.
HBO, 21:35 – Mint az köztudott, a gyíkember-elit és a gyapjas alakváltók meghatározott időközönként próbálják csökkenteni a népességet. Két-három éve az Ebola vírusra esett a választásuk, ami a Föld kevésbé higiénikus részein egy valóságos veszély, de akkoriban mintha mindent megtettek volna azért hogy minden országban elterjedjen. Szerencsére nem jött össze a dolog, így viszont nen ússzuk meg a dokumentumfilmeket amik amellett hogy próbálják kelteni bennünk a bűntudatot, idézem: „igyekeznek választ találni a járvány kitörésére.” Nem is tudom mitől törhetett ki arrafelé a járvány, és azt sem tudom, hogy robbanhatott ki újra miután visszaszorították...ja, de: talán nem kéne bush meat-et enni, talán azonnal el kéne temetni a halottakat, és talán nem kéne az orvosokra támadni, vagy ha igen, akkor forduljanak helyettük is a falu varázslójához. Európában is mikor dúltak járványok? Amikor hemzsegtek a patkányok és a bilit az utcára ürítették... Ami 2013-ban az ebola, az most a Zika-vírus, vagyis valami amitől félnünk kell. És hogy mennyire, arra választ ad a

Konteó rovat:
WHO: Nem permetszer okozza a kisfejűséget:
„Egy argentin kutatás eredményét cáfolták, hogy az emberek a valós veszélyre figyeljenek.”MAGYARUL: de, igen, az okozza. Minden viccet félretéve, a méhek pusztulnak a permettől, pont az emberre ne lenne hatásssal?
Hatalmas plazmaképződményeket találtak a légkörben: "600 kilométer magasan, az ionoszférában kezdődnek a csőszerű struktúrák." – Méghogy bezárt a HAARP! ÉBERSÉG!!!!!!!!!
Orbánt 2011-ben meg akarták buktatni: "Nyugaton egy pillanatig nem merült föl, hogy Magyarország kiszakadhat a szovjet tömbből, így az 1956-os forradalomnak sem volt erre semmi esélye – állítja Stefano Bottoni történész az Origónak adott interjújában. (...) Bottoni arról is beszélt, hogy Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban kialakult egy erős narratíva, hogy az unióhoz újonnan csatlakozott államok élősködnek rajtuk, korruptak, a demokráciát pedig visszafejlesztik valamiféle hibrid rendszerré." – Nahát, újabb konteóról bizonyosodott be, hogy igaz.
Trump volt a fő téma a titkos találkozón: „A republikánusok és a techvezérek Donald Trump előretörésének megakadályozásáról beszéltek.” – ...olvashatjuk az Index címlapján 2016-ban. Bezzeg tíz éve még minden alumíniumsapkásnak elmondták aki ilyesmiket megpendített :DDD
problem? – élet – Ez a nő a második világháborúban él – Ma még őt is bolondnak nézik, de már nem sok hiányzik ahhoz hogy hamarosan mi is ebben éljünk:
ve – Világháború veszélye felé tart a szíriai válság: „Elfajulhat-e odáig a szíriai válság, hogy a nagyhatalmak valódi háborút indítsanak egymás ellen.”
diplo – Szaúd-Arábia és Török­ország beavatkozik Szíriában?: „A helyzet egy új világháború kirobbanásával fenyeget.” – Szeretnétek, mi? Marhák :((( Nézzünk is valami viccesebbet:
Vasárnap Star Wars-mise volt a Terézben: "A pap a prédikációt lézerkardozással kezdte, a szertartást „az erő legyen veled”-del fejezte be. „Ez gyalázat!”, mondta egy nő és kiment a templomból." – Azt hagyjuk hogy hogy kerül a Velvet a templomba, reménykedjünk hogy a szerző rálépett a megtisztulás útjára (épp ideje volna). Az igazi vicc az hogy nem esik le neki az új SW lézerkard formája (gy.k.: sátánkereszt), és azon viccelődik hogy valaki felháborodik azon ha mindenféle agendákat bevisznek a templomba.
Horrorisztikus, Alien-szerű vámpírhalak hullanak az égből Alaszkában: „Nem tudni pontosan miért, de a helyieknek van egy elméletük.” – Nekem is: HAARP + Utolsó Ítélet.
Orgiázó bogarak miatt rettegtek a világvégétől Argentínában: "A milliónyi bogár egy strand ellen indított inváziót, amit sokan bibliai jelnek véltek." – Az is! Rovarszodoma és rovargomorra mint új csapás!
Szellemmaileket kapnak az iPhone-osok 1970-ből: "A múlt megint kísért." – Ilyenkor örülök hogy nincs ájfónom. Zaklassák csak a sírokból kikelő halottak az Apple-használokat, megérdemlik!4
élet - Feszülettel gyarapodott a Marson látott fura dolgok viszonylag széles köre – A Jézus-arc után engem az lepne meg, ha NEM lenne ott egy kereszt sem. Mindegy, az ateisták megint elvonulhatnak zokogni egy sarokba, én meg megint mondhatom, hogy EGÉSSÉG!
hoax – Nem lehet kiirtani az internetről az Index chemtrail-viccét – Á, a konteó-nap! Az volt az egyetlen alkalom az Index hosszú működése alatt amikor valóságos híreket közöltek :DDD De komolyan, min vannak meglepődve a szerzők akkor ha az igazi eseményekről (most például a Zika-vírusról) előbb írja meg a lényeget a Világhelyzete vagy az Idők jelei, miközben ők kardashianokat-aleskadájmondokat meg cuki cicákat hoznak címlapon? Egyszer viccelnek és onnantól mindenki komolyan veszi őket. Nap kommentje:

24 éves borsodi dédnagypapa 2016.03.03 16:16:37
Ez cikk csak az biznyitja, hogy indexet penzzel vagy kenyszeritessel ravettek, hogy csinaljon ugy, mintha csak viccelt volna. A valosagban viszont, en is, mas is mindennap latja, hogy a repulogepek feher csikot huznak maguk utan, szorjak a vegyszert.
HIABA PROBALJA AZ INDEX ELFEDNI A VALOSAGOT NEM FOG SIKERULNI, MERT MI MAR TUDJUK AZ IGAZAT !!!!!!


VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés