2017. 01. 23.
Corbucci kert (jan. 23-24-25-26.) + The Rest of 2016 vol. 7.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Corbucci kert (jan. 23-24-25-26.) + The Rest of 2016 vol. 7.

 

 

 

 

 

 

HÉTFŐ, JANUÁR 23.:
KÖZELEBB A MENNYORSZÁGHOZ?

0
...de nem a tatárok alatt :(

Talán érdemes:
...kivéve ha már gyomorrontásunk van a toleranciafilmektől, mert a Filmcafén kilenckor kezdett Távol a mennyországtól készítői gondoskodtak mindenről: van itt boldog családból kimelegedő férj, emiatti bánatában a fekete kertész karjaiban vigasztalódó feleség aki végül szeretőjén-barátján keresztül látja meg hogy tökéletesnek gondolt univerzuma valójában mennyire gonosz és előítéletes úgy a színesbőrűek mind a saját nemükhöz vonzódók felé (mivel az ötvenes években járunk, élete párja gyógykezelésre jár sekszuális vonzódása miatt). Ha megfogadjuk az ősi indián bölcsességet miszerint minél több díjat vágnak egy filmhez, annál inkább kell óvakodni tőle akkor a Far from Heaven egyenesen kerülendő, annyi mindenre jelölték Velencében, az Oscar-díjon és még a Golden Globe-on is (OK, azt még én is elismerem hogy Julianne Moore nagyon jó benne és hogy a rendező, Todd Haynes is ügyesen idézi meg Douglas Sirk hasonló problémákat feldolgozó melodrámáit). Kilenc után öt perccel egy '63-as kabaréműsor az M3-on ami ma szinte biztosan nem készülhetne el, már csak a címe miatt sem, "hála" a fegyinfónak és társainak, pedig életében minden Fffférfi legalább egyszer kimondja hogy Nem értem a nőket. Akiket elkerültek a nagyobb szívzűrök azok erre azt válaszolják hogy nem is megérteni kell őket hanem meg...ölelni, de hát mit ér a testi kapcsolat érzelmek nélkül! Ugyanitt maradva 22:10-től egy bő tíz évvel későbbi (1975-ös) színházi felvétel William Shakespeare művéből az öreg Lear királyról aki három lánya közül pont azt hagyja ki az örökségéből aki őszintén szereti. Még ha magát a darabot ismerjük is, ebben a formában már nem láthatjuk soha többé, ez ugyanis az a legendás előadás amit a közelmúltban Gelley Kornél kapcsán én is emlegettem, azaz a lebontott Nemzetiben készült utolsó tévéfelvétel.

Ajánlott:
Ha a múlt heti Solaris volt a szocialista Űrodisszeia, akkor az Andrej Rubljov Tarkovszkij abszolút művészeti hitvallása amit jutalmul dobozba is tettek az illetékesek (mármint a teljes, több mint háromórás rendezői változatot), de mi már szerencsére nyugodtan elmerülhetünk benne fél kilenctől a Cinemax 2-őn. Az oroszokról a vodka és Vladimir Vladimirovich™ után általában az ikonok ugranak be, az őket készítő szerzetesekről már kevesebb infónk van, és a címszereplőről Tarkovszkij után sem tudunk meg sokat, annál többet tanulunk magáról az orosz történelemről és lélekről, a vallásosság és pogányság között ingadozó népről ami sokadjára is talpraáll itt épp a tatárok brutális támadásai után. A három óra amíg tart lassan folydogál mint a Volga, jó sok (a bemutatott korszakra oly jellemző) kegyetlenséggel melyek között Rubljov őrzi a humánum lángját, és "bűnös" embertársaihoz is megértéssel próbál hozzáállni (szemben mondjuk görög vitapartnerével, Teophanésszel).

Hétfő? #LESZAROM.
The Palvin Enikő / Mihalik Barbara Edition 2016 vol. 2.:
Instahíradó: Istenes Bence a kisfiával cukiskodott, Mihalik Enikő fotózáson vetkőzött: „Tóth Gabi és Osvárt Andrea pedig nagy erőkkel nyaral.”BUSINESS AS USUAL LESZAROM.
Instahíradó: Palvin Barbarát láttuk már jobb kedvében is
MUHAHA, AZT REMÉLEM IS!„Ilyen izgalmak történtek ma a celebekkel.”LESZAROM happens:
randi – Döbbenetesen jó fotók: egy luxuslagzi, amin Mihalik Enikő is ott volt!: „Konfettivihar, Love Boat, híres emberek: ez volt Giovanna Battaglia divatguru esküvője.”EZT MOST AZ OLIGARCHÁK VAGY A MIHALIKOK KÖZÉ TEGYEM LESZAROM.
Palvin Barbival erősít a Ludwig – Nem gyengén SZAROM LE őket is.
Gumicukor – Tudja, milyen magasak igazából ezek a celebek?: „Ideje tisztázni például, hogy kinek kell hajolnia, ha Tormund és Brienne csókolóznak végre. Vagy, hogy Mihalik, vagy Palvin a magasabb.” – Akármilyen magasak, még így is simán LESZAROM őket ^^
Mihalik Enikőt bugyiban fotózták, és jól szórakozott – Nekem meg maradnak az egyszerű örömök, például a LESZAROM.
tejben-vajban – Kylie Jenner vs. Palvin Barbi: kin jobb a Balmain?: „Ritka alkalom, hogy szupermodell és szupertini csapjon össze ugyanabban a fekete ruhában.”EZT A KARDASHIANOSBA IS TEHETNÉM AKÁR LESZAROM.
a nap kérdése: - Gumicukor – Átlátszik Mihalik Enikő pólója, vagy sem? - …és a nap válasza: LESZAROM.
gyanús? – De mit csinál Palvin Barbara Lewis Hamiltonnal?: „Már azon a nyilvánvaló dolgon túl, hogy ölelgetik egymást.” – Várják hogy leszarjam őket.
Gumicukor – Videó – Instahíradó: Kate Hudson rúdtáncolt, Mihalik Enikő esküvőzött – ...én pedig mindegyiküket LESZAROM.
Instagramhíradó 18+ A hétvégét csak helyenként zavarja meg a munka és melltartó nélküli Mihalik Enikő – Az enyimet ugyan nem, mivel LESZAROM.
Üvegplafon – Az én testem, meg a Palvin Barbié: „Ha a testedből élsz, ne érdekeljen mások véleménye!”HÉ, DEHÁT A FEMINISTÁK ELLENZIK A TESTBŐL ÉLÉST LESZAROM.


KEDD, JANUÁR 24.:
NEM BOLDOGAKNAK VALÓ VIDÉK

0
Rém öröm.

Lassan hagyomány hogy a munkanapok közepére kevés nézhezőség jut, remélem nem ekkor fog tetőzni a szmogriadó is :SS

Talán érdemes:
Kilenctől az Egy boldog élettel továbbra is távol lehetünk a mennyországtól a Filmbox Premiumon. Volt már egy hasonló című kicsit almodóvaros cucc a blogban, de ez más és sajna jóval egyszerűbb, egy bántalmazott csaj meg egy mexikóból érkezett (de már oda is illegálisan bevándorolt) srác talál egymásra, a gond csak az hogy mindezt az eredetiség szikrája nélkül zavarják le (de legalább nem hosszú, mindössze egy és negyedórás). Nekem Bai Ling a legismerősebb belőle aki itt egy aranszívű go-go girl-t "alakít" (nincs nehéz dolga). Éjjel tizenegy előtt tíz perccel egy doksi az M3-on Vlagyimir Viszockijról, a Költő a Tagankáról annyiban kuriózum hogy az orosz gitáros-költő budapesti látogatásakor vették fel. A kései időknél maradva éjjel egy előtt öt perccel egy házaspáros thriller a Film+2-őn akik szemlátomást kő alatt (de legalábbis mozi nélkül) éltek, vagyis elsőre felvesznek egy zilált kinézetű stoppost aki hamar visszaél vendégszeretetükkel így kénytelenek végezni vele, ám a problémák ezzel nem oldódnak meg, sőt: a tetemet el kell tüntetni, de épp csak megállnának pihenni amikor a férfi fölfedezi hogy hiányzik az órája és természetesen úgy gondolja hogy a holttest mellett van. Vissza is megy érte, feleségét egyedül hagyja egy pisztollyal, innentől viszont a Rém sötét vidékben, Thomas Jane eme első, dévidlincses országutazásként kezdődő rendezésében a természetfeletti veszi át az uralmat, és akkor a maradékot pótoljuk is hírekkel:

Best of Gender 2016 vol. 1.:
c:c – Megérkezett a nők forradalma: „Soha nem volt ennyi erős és komplex női karakter egy sorozaton belül, mint a Jessica Jonesban.” – Ajjaj, ha „csak” erős és nő, az ma már nem elég:
Transzneműekkel készült két új sorozat: „A TLC adja a szériákat.” – Mi meg a hisztériát körülötte:
c:c – Transznemű gyerek szerepel a Modern családban: „Az amerikai tévés produkciókban eddig csak transznemű felnőttek szerepeltek.” – Fogadjunk hogy ezzel meg az lesz a baj mint mikor Zoe Saldana nem volt elég fekete :DDD
Dwayne Johnson tavaly 17 milliárdot kaszált: „Itt a legjobban kereső színészek listája, csak egy nő fért be a top 10-be, Jennifer Lawrence.” – …és messze még a patrianarchista elnyomás vége:
Minél idősebb egy nő, annál kevesebb szöveget kap: „A fiatal csajokra kíváncsi Hollywood, csak nem az akciófilmekben, ott fogják csak be a szájukat.” – Nahát, eddig arról szólt halivúd meg a fashion world is hogy éljen a friss hús, 30 fölött mindenki nyugdíjas, most meg:
tejben-vajban – Most nagymamákkal menő bikinit reklámozni: „Rövid időn belül két kampányban is 50 feletti nőkre adták a fürdőruhákat. És ez jól van így.” – De a legjobb mégis az ha így van:
never – Ő az első 100 éves modell: „Az angol Vogue magazin idén 100 éves, és mi lehet jobb, mint egy 100 éves modellel ünnepelni ezt?” – Emlékeztek miről szólt régen a szépségipar? Hogy aki nem sovány és tökéletes az dögöljön meg. Ezer cikk, ezer film szólt erről az agyrémről, erre most átesnek a ló túlsó oldalára:
élet – Mindkét lábát amputálták, mégis modellkedik – …és fokozzák:
Dívány – Relatív Szépség projekt: címlaplányokat értelmi sérült nőkből – Nem kéne ezt erőltetni, gyerekek :SSS
Egy savval leöntött nő is volt a New York-i divathéten: „A 19 éves Reshma Qureshi azt akarta elérni, hogy ne úgy tekintsenek rá, mint egy savas támadást túlélt áldozatra.” – Minden tiszteletem az övé, de most akkor innentől ez lesz a kötelező? Az a világ ami eddig gúnyolódott a nem tökéletes embereken az most egymásra licitálva próbál szépnek mutatni mindent? Gondolom magukban csak röhögnek az egészen, nem gondolják komolyan :SSS
Nő nem nyerhet Sztárban Sztárt? – Már megint az a rinya mint a valóvilágnál: „Zsinórban negyedszer is egy férfi, Veréb Tamás nyert. Nem volt igazán jó az évad, de erről legkevésbé ő tehetett.” – Jó-jó de azt is vegyétek hozzá hogy női ruhában kellett énekelnie és az már majdnem ugyanaz, sőt, jobb!44
Nőként kezdhetett új életet a 30 éve gyilkoló férfi: „John Kelly Gentry Jr még 1983-ban ölte meg akkori partnereit, egy férfit és egy nőt, azóta viszont semmit nem tudni róla.” – A People meg a Time címlapján kerestétek már? :DD És tényleg:
Nyuszilány, Bond-lány, olimpikon: Íme az 5 leghíresebb nő, aki valaha férfi volt: „Igen, ő is...” – Nem, Ő szerencsére nem, mivel Gianna Michaels nincs köztük : ))
Velvet – Addig szívatták a reptéri biztonságiak a transznemű nőt, hogy lekéste a gépét – Egye fene, SUNÁZ megvigasztalnám. Ja nem, mert nem nőből váltott férfira hanem fordítva: „A TSA szkennerei úgy működnek, hogy a biztonsági személyzet az elsődleges külső jegyek alapján beállítja, hogy férfi vagy nő halad-e át rajta. Miután Petosky mondta a biztonságiaknak, hogy az általuk észlelt anomália nem más, mint a pénisze, amikor pedig a biztonságiak erre válaszol azt mondták, hogy oké, átállítják a gépet férfira, és menjen át rajta újra, akkor nemet mondott. (…) A TSA hivatalos közleményében az eset után azt mondta, hogy a biztonsági emberek a szabályoknak megfelelően jártak el, amire Petosky azt mondta, hogy ha ezek a szabályok rendben vannak, akkor sürgősen változtatni kell rajtuk.”MUHAHA, ugyanaz a rinya ugyanúgy mint az olimpiánál:
válogatott – Két test, egy lélek: „A férfiak vagy a nők között verse­nyezzen a transzgender versenyző?”MINTHA LENNE NEKIK EGY KÜLÖN OLIMPIA, NEM? Ráér még, majd eldönti ^^
Interszexuális középtávfutás: „Előre tudni, hogy a 800 méteres női síkfutás szombat éjszakai döntője lesz a riói olimpia legnehezebb esete. Hol és milyen feltételekkel sportolhassanak a se nem egyértelműen férfi, se nem egyértelműen nő atléták? Az egész világ a fejét vakarja, pedig a kérdést sürgősen meg kellene válaszolni.” – Írja mindezt bede azabajhogy márton.
Kettős Mérce – A gendersemleges mosdók pokla: „Ha a férfiak elég erősek és okosak ahhoz, hogy uralkodjanak a nőkön, meg úgy általában az egész világon, akkor magukon is tudnak uralkodni egy vonzó és vagy védtelen nő láttán. Csak akarni kell.” – …olvashatjuk mindezt egy másik öngyűlölő „férfi” tollából akit szintén Mártonnak hívnak :DDD
Kiállt a transzneműek jogaiért, lefújt egy koncertet Bruce Springsteen: „Észak-Karolinában elfogadtak egy törvényt, ami megmondja, a transzneműek milyen mosdóba mehetnek. A Főnök lemondta az ottani fellépését.”
Ringo Starr is lemondta egy amerikai koncertjét a transzneműek diszkriminációja miatt: „Bruce Springsteen után most ő is lemondta lemondta egy észak-amerikai koncertjét.”
Melegeket diszkrimináló törvény miatt mondta le koncertjét Bryan Adams: „A zenész szerint elfogadhatatlan, hogy bárkit is a szexuális orientációja miatt ne szolgáljanak ki boltokban és éttermekben.” – …de ha jól látom egyikük sem mondta le egyetlen Közel-keleti turnédátumát sem (pld. Szaúd-Arábia), ezek szerint ott már külön vécék és egyenlő jogok vannak!! Jó tudni!!! Ami meg az egész mosdógate-et illeti amin az egész kirobbant:

sterimar 2016.04.14 09:59:51
" azokat a mosdókat kell használniuk, ami a születési nemüknek felel meg" - Huh bazz, ez tényleg felháborító!


SZERDA, JANUÁR 25.:
DON'T WAIT FOR IT...

0
...nem éri meg.

Talán ismétlés, biztosan nem érdemes:
Bár az összeesküvés-elméletek rajongói szerint a Angry Birds a merkeli menekültpolitika mozgóképesítése, az igazi veszélyt inkább a célközönségnek nem is annyira tudat alatt beadott sekszuális utalások és erkölcsrombolások jelentik benne (és akkor nem szóltam arról hogy maga a játék amiből készült, mennyire addiktív), vagyis az este nyolcas kezdés és ajánló fülszövege ellenére sem családi program vár minket az HBO-n. Sajnos halivúd továbbra is ezen az úton halad tovább, a közelgő Nagy Dobás tényleg a belengetett emoji-film lesz :SSSS

Simán csak nem érdemes:
...még Juliette Binoche rajongóinak sem, mert a nagy büdös semmit nem képes nézhetővé tenni sem a színésznő tehetsége (amiből itt nem sokat mutat), sem a szépsége (amiből igen, de nyugi, villantás nem lesz). A Várakozás első poénját már Godot lelőtte, a második (gyászoló anya nem képes túltenni magát fia halálán és hazavárja) meg annyira nem friss hogy nincs olyan újszülött aki legalább egy múvit ne látott volna hasonló sztorival, itt is csak annyi hozzáadott érték van hogy feltűnik a srác barátnője akivel a mama nem képes közölni a rossz hírt. Ez az a konfliktus amit száz percig nyújtanak, jó sok közelivel Binoche arcáról. 2015-ben Arany oroszlánra jelölték ami kb. mindent el is mond róla, bár csábító hogy 20:30-kor vetítik de ne üljünk fel neki és semmiképp ne válasszuk a Cinemax 2-őt!

Trónok harca rovat vol. 2.:
Még mindig a Trónok harca a legtöbbet letorrentezett sorozat: „A The Walking Dead a második, a Westworld a harmadik. Megnőtt a nagyfelbontású epizódok iránti kereslet a torrentpiacon is.” – Nem meglepő hogy pont ezt a hármat keresik a legtöbben, én azt hittem hogy az AHS is ott lesz mellettük már csak a benne szereplő aljasságok miatt is.
könyves blog – valar morghulis – 20 éve nem tudjuk, kié lesz a Vastrón: „A Trónok harca eddigi mérlege 70 millió könyv, pedig úgy volt, hogy csak 5 ezer megy el belőle.” - …hát igen, ha egy üzlet beindul…
Ennyit kap egy Trónok harca epizódért a Cerseit játszó színésznő: „Férje követel a bíróságon tőle pénzt, és a papírokon konkrét számokkal hozakodott elő.” – Nocsak, most akkor mégis vannak jól kereső nők a filmiparban Jennifer Lawrence-en túl is? :D
Gumicukor – Budapesten van a Trónok harca egyik szereplője: „Hogy mit forgat, még számunkra is kissé rejtélyes.” – Csak az a biztos, hogy LESZA tök értéktelen lesz ez is.
k – Egyiptom királynője nem vi­selkedhet úgy, mint egy szajha: „A Ptolemaioszok tökéletesen Tró­nok harca-kompatibilisek, csak a sárkányok és a Mások hiányoznak.”MAGYARUL: így párezer év után róluk is azt hazudnak össze amit nem szégyellnek.
Könyves – Feljavították a Trónok harcát: „Extra tartalmakkal jelenik meg a Tűz és jég dala-sorozat a 20. évfordulóra.” – Szarból még így sem lehet várat építeni, pláne nem trónt :DDD
Nekivetkőzött a Trónok harca szépséges tolmácslánya: „Fehérneműben pózol és randitippeket osztogat.” – Legalább nem finnyás, mondjuk ezt eddig is sejthettük… Ugyanez az Indexen:
Vetkőzik és okosakat mond: „A Trónok harca jónőjét bugyiban fotózták” – Nyilván azért vetkőzött hogy mindenki a mondanivalójára figyeljen. Nyilván!
Egy pap miatt nem pucérkodhat a Trónok harca szőkesége: „Nem lehet leforgatni a regény egy fontos jelenetét, nincs engedély.” – Azért szörnyű hogy már a templomokban sem lehet pucér filmeket forgatni, remélem indulnak a demokráciaimportőrök!44
c:c - Ledarált és kiköpött bennünket a Trónok harca – ...és Indexék ebbe is belekeverik Trumpot, nem mintha maguk a színészek nem politizálnának eleget:
szemlélek – A Trónok Harca fő­szereplői elborzadtak a görög menekülttáborban – Ja, szegények rájöttek hogy a sok mocsok amit eljátszatnak velük és a nézőre zúdtíják, a fasorban sincs a valósághoz képest, mi pedig elolvashatjuk mindezt egy keresztény blogban. Nice!
Cersei, Arya és Tengerjáró Davos a menekülttáborokból üzen Európa vezetőinekKÖSZÖNJÜK NEKIK A NIZZAI-BERLINI-KÖLNI SATÖBBI ÁLDOZATOK NEVÉBEN IS Akkor most a Trónok harca a Másoknál ér véget? o_O Tényleg kifogytak az ötletekből.
Trónok harca-fanok  tettek tönkre egy színházi előadást: „Egyre több a panasz a közönség viselkedésére Londonban.” – Jaj ne legyetek telhetetlenek, egyszerűen nem tudják megkülönböztetni a színpadot a képernyőtől vagy a cosplay-től:
Ne csodálkozzon, ha szembejön Daenerys és Cersei Lannister: „Akadnak fanatikus Trónok harca-rajongók, akik nem elégednek meg az ötödik évadnál járó sorozattal és az ezeroldalas regényekkel, hanem be is öltöznek, felveszik kedvenc karaktereik ruháját viselkedésmódját. Itthon egy ilyen csapat van, lássuk, kik ők, honnan jöttek!” – Engem nem zavar amíg A NÉGY FAL KÖZÖTT CSINÁLJÁK nem kezdenek kúrni meg gyilkolászni az utcán ahogy a mintaképeik teszik. Nap (2015-ös :D) kommentje:

Billy Pilgrim 2015.05.31. 21:26:38
Én vagyok az elfogadás és tolerancia csimborasszója, de ez :DDDDDDDDDDDDD


CSÜTÖRTÖK, JANUÁR 26.:
KERESS MEXIKÓBAN!

0
Yodlaf! METÁL Arany!


Ajánlott:
Film Mánia, 18:50 – Nem zavar ha minden hétre jut egy spagettiwestern ha olyanok mint Sergio Corbucci műve, az Egy kincskereső Mexikóban ami a múlt heti havas öldökléssel szemben már mindenki számára nézhető és amiben egy helyi rebellis generális egy minden hájjal megkent NORVÉG svéd fegyverkereskedőt, Yodlaf Petersont (Franco Nero) bérel fel riválisa, a pacifista, de lázító eszméket terjesztő prof. kiszabadítására. Mindezt persze nem puszta szívjóságból teszi: a fickó az egyetlen aki ismeri a város fő széfjének kombinációját. Morricone zenéje valamint Jack Palance (mint szó szerint fakezű, füves főgonosz) és Fernando Rey (a békepárti, majd boldogan lövöldöző értelmiségi) miatt is ez a legjobb mai program.

Talán érdemes:
HBO, 23:25 – Már csak azért sem tudok térdreesni a Büszkeség és balítélet meg a zombiktól mert én már évekkel ezelőtt megcsináltam ugyanezt a Pál utcai fiúkkal, poénból, de az már kevésbé vicces amikor valakik mindezt fullba nyomják (lásd még a hazai epigont: Nyugat + Zombik), az egyetlen ami mellette szól hogy maga az alapmű is görbe tükröt állított a kor nő,-és házasságeszményei elé, csak itt még az eladósorba került lányok mellékállásban élőhalottakra is vadásznak. Egyszernézős culture clash Amerikából (honnan máshonnan?), akiknek az Abraham Lincoln Vampire Hunter vagy a Shaun of the Dead bejött, ez is be fog, csak reméljük hogy az Üvöltő szelek nem jut hasonló sorsra (mondjuk Üvöltő zombik címmel) ahogy azt is csak remélni tudom hogy az Üss vagy fusst nem végig azzal az alapossággal fordították amivel a címet (Hit and Run), egyébként ez is max. egyszer és szódával, mert láttunk már ilyen tanúvédelmes-bankrablós marhaságot nem egyet még úgy is hogy itt az alany feladja az anonimitást a csaja kedvéért amikor az régi bűntényeinek helyszínére (és bandája territóriumára) megy tanulni. A pasi fel is ajánlja neki hogy elfuvarozza, de a lány exe rájuk irányítja a nemkívánt figyelmet... Érdekes módon ezt is a főszereplő színész (Dax Shepard) rendezte, amúgy meg 23:20-kor kezdik a Film+-on.

Halál a guglira! rovat:
crazy - Mi az a Google Adsense?:
„És hogyan lehet pénzt keresni vele?” - Mármint nektek, birkáknak? Sehogy, mert a nagy lóvét a gugli teszi zsebre. Halál a gugligra!
Reklámcéget vett a Google: „A FameBit összeköti a Youtube-sztárt a hirdetővel.” – Miért, a gugli nem egyetlen hatalmas reklámcég ahol a felhasználók adatait adják el a hirdetőknek? :D
Vigyázat, már a Google-t is hamisítják!: „Csak egy apró változás az url-ben, amit nem mindenki vesz észre és máris itt a baj.” – Ha vírusos meg adathalász akkor simán lehet hogy ez a hivatalos gugli-honlap:
helpdeszka - Ha munkahelyet vált, vigye magával az adatait is!: „A mai rohanó világban, a változó médiafogyasztási szokások és a racionális gazdasági döntések közepette bármikor alakulhat úgy, hogy az ember új munkahely után néz.” – Ezt úgy mondják MAGYARUL! hogy kirúgják, mert magától senki sem nézne új munkahely után, örül annak ami van neki. - "Manapság viszont egyre több munkakörben a váltás után is nélkülözhetetlen az a rengeteg digitális információ, amelyet a munkahelyi rendszerekben halmozunk fel: emailek, dokumentumok, a kapcsolati hálónk elérhetőségei és hasonlók." - Jaj, vajon ki fejleszthette ki azt a rendszert amivel ezek a Nélkülözhetetlen Adatok velünk jöhetnek? - "A Google készített egy külön felületet az adataink exportálásához, ahol szolgáltatásonként, egyesével beállítgathatjuk, hogy honnan mire van szükségük és milyen formátumban." - Már azt hittem valami normális programot reklámoztok, erre ez...a legszebb a végén az útmutató a levelek mentéséhez, mert mi is a lánc utolsó állomása: „végül törölni a bekötött Gmail-fiókot a programból.”MUHAHA, hát persze :DDD
A legnagyobb szemüveggyártóval térhet vissza a Google Glass: „Hamarosan újabb változatok érkeznek az okosszemüvegből.” – Nem bírják ki hogy ne erőszakolják rá az emberre...
Fel akarta gyújtani  egy férfi a Google központját: „Elege lett abból, hogy megfigyelik.”MAXIMÁLIS TISZTELET és persze HALÁL A GUGLIRA!
Eddig bujkált a Loch Ness-i szörny: „A Google besegít: megnézhetjük, mizu a Loch Ness-i szörnnyel” – Nagyon remélem hogy a szörny BEPERLI elevenen felzabálja őket aztán letarolja a szervereiket is :)))
A Google és az MIT közös fejlesztése ki tudja szűrni a tükröződést az ablakon át készített fotókról: „Drótkerítés, esőcsepp, ablak, nincs többé akadály a kamerák előtt!” – Nyilván csak a fotózás tökéletesítése érdekében. NYILVÁN!4
Ha idegroncs akar lenni, diagnosztizáljon Dr. Google-lal: „Saját bajaink netdiagnóziásánál csak a gyereké rosszabb. Az én lányom így lett epilepsziás, kolléganőmé veszett.” - A NÉPESSÉGCSÖKKENTŐS AGENDA ÚJ SZINTRE LÉPETT!! ÉBERSÉG!!!
Nem sért szerzői jogot, hogy a Google minden könyvet feltölt, amit csak lát – ...és ezek után még ilyen cikkeket bírnak írni:
Miért bántja Európa már megint a Google-t?: "Az EU szerint a Google magához láncolja a gyártókat és megfojtja a konkurenciát. A Google szerint nem muszáj elfogadni, amit ingyen adnak." – Ingyen adják, persze...hogy akkor miért bántjuk? Ezért:
Mindenbe beleszól a Google: „Beköltözik a lakásba, beépül a csevegőkliensbe, és telepítés nélkül futtat appokat a mobilunkon.” – Mindezt csak a mi kényelmünk érdekében teszi. Ja, nem:
Négy kémalkalmazást találtak a Google áruházban: „Követték, hogy hol és kivel beszélget a felhasználó.”
Már a Google-lal is lehet videótelefonálni: „A Duo gyors és biztonságos telefonlást ígér és bármilyen mobilra elérhető.” – ...és a fenti hír után a gugli ÉS a biztonságos telefonlás egy mondatban?! HALÁL A GUGLIRA!
A Google keresője megtervezi a vakációnkat: „A Destination nevű alkalmazás még azt is kitalálja, hova akar menni a felhasználó és mikor.” - Nehogy már egy alkalmazás okoskodjon nekem! HALÁL A GUGLIRA!
A Google mindenkit lenyom, ha kódokról van szó: „Ötezerszer annyi kódsor van a szolgáltatásaiban, mint az első űrsiklórepülés programjában.” – Mindez csak a mi magánéletünk védelmét szolgálja. Ja, nem azt:
élet - Ez ám a para: mostantól elérhető minden Google keresése – Á, csak nem merik ezt meglépni...vagy mégis?...
Olvassa el, ez nem a szokásos blabla: „A Google letölthetővé tette a felhasználók keresési előzményeit.”MÉG SZERENCSE HOGY ÉN CSAK GIANNA MICHAELS-RE SZOKTAM RÁKERESNI, ÍGY NINCS TITKOLNIVALÓM Micsodaaa?! HALÁL A GUGLIRA!
helpdeszka – Tudta, hogy a Google minden szavát rögzíti, amit csak mond neki? - Akkor én azt mondom neki hogy LESZAR ja nem, az nem most van. – „Megmutatjuk, hogyan hallgathatja vissza és törölheti az archívumot a cég szervereiről.” – Mint a faszbúknál: HA HA, VERY FUNNY!
Napi 53 966 666 666 forintnyi bevétele volt, de ezzel csalódást okozott. Mi az?: „Itt a Google és a Microsoft jelentése, nem hinné, melyik a jobb.” - Mindkettő gonosz. Mindkettő sátáni!44 HALÁL MINDKETTŐRE!!!44 négy
kívül tágasabb – Tíz érv a Google-meló ellen: „A Google egyike a legmenőbb munkahelyeknek. Ugyanakkor az éremnek ebben az esetben is van egy másik oldala.”Év kommentje-candidate:

Bambano 2016.12.15. 18:52:18
első érv: a munkádat kizárólag törvénytelen célokra fogják felhasználni. ez ugyanolyan pocsék helyzet, mint kábítószer alapanyagot termeszteni valahol, és hasonlóan kiábrándító, mind index-beszerelőnek lenni a bmw gyárban...

VISZLÁT SZOMBATON!

Kulcsszavak: éberség, LESZAROM, rest of, 2016

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés